Junior Elit Cupen

Junior Elit Cupen...
Då var det dags igen då. Återigen tänker jag utsätta mig för det som jag redan efter första svängen i Katrineholm lovade mig själv att ALDRIG mer åka på. Imon skall jag dit för tredje gången... Vad håller jag på med?

Jag testar igen, ger man upp är man en loser. Imon skall jag åka dit utan att ställa några krav på mig själv... Jag skall åka dit och ha skoj och slappna av. Inte tänka så mycket! Det spelar ingen roll om jag misslyckas en gång till, det kommer ALLTID fler chanser! Jag skall göra mitt bästa och ta det för vad det är.


Handboll
Tredje gången gillt!


 

Ikast Bording Elit Håndbal

Ikast Bording Elit Håndbal

Okej, egentligen håller jag ju på Slagelse DT. Jag veet... Men det är ju fräckt att Ikast kommer på träningsläger till Kungsbacka den 13-14 december. Det är riktigt ball och så vill dem möta OSS! Eller ja, framförallt killarna på skolan, men det är ju ändå kul. Jag menar, fatta vad stryk grabbarna kommer få! Tror dem är lite skrajja faktiskt ; )... Ikast hör ju till ett utav världens bästa damlag! Wow... Tänk att få spela i danska ligan någon gång, fan va det hade varit kul!

Ikast spelare:

#1 Rikke Schmidt
#16 Camilla Eriksen

#2 Mette Jensen
#4 Monica Rormark
#5 Isabel Blanco
#6 Ditte Avngaard
#7 Kari- Anne Henriksen
#8
Ragnhild Aamodt
#9 Sara Hansen
#10 Line Daugaard
#11 Gro Hammerseng
#14 Camilla Thorsen
#15 Katja Nyberg
#18 Karen Brodsgaard
#19 Karen Schmokel
#24 Maria Sorensen
#81 Tanja Milanovic
#88 Hanne Halén


Rikke Schmidt
Rikke Schmidt


nr.holdKVUTScoreP
1Slagelse DT111100305-24722
2Viborg HK11812354-29817
3Ikast/Bording EH11812339-29817
4Aalborg DH11803346-29016
5Randers HK11704342-30214
6GOG Svendborg TGI11515283-28011
7FCK Håndbold11506306-30310
8Horsens HK11407276-3108
9Team Esbjerg11317266-3047
10KIF Vejen11317250-2967
11SK Århus11119266-3243
12Team Tvis Holstebro110011255-3360
 





Förvirrad

Hur skall jag göra? Står i valet och kvalet. Vet inte om jag skall fortsätta Matte B- kursen...Varför skall jag göra det liksom, jag kan kämpa mig till ett G, men jag vill inte ha ett G i matte. Jag vill ha ett högre betyg. Och jag kan ju egentligen plugga till mig matte, men har inte tiden just nu. Man får ju som tidigare sagt prioritera och som läget är just nu så väljer jag träningen framför matteboken. När jag gått ut gymnasiet kan jag ta mattekurserna vid sidan av handbollen. Då kanske jag förhoppningsvis har tiden och orken. Jag vet att det låter slappt, men jag är en slö person! Orkar inte ha 1000 bollar i luften! Så är det bara...

Matematik
 Vi får se, på måndag får jag tillbaka det senaste provet. Gick det åt helvete hoppar jag nog av!

Annars så är det riktigt bra i skolan nu! Trivs :D Handbollen går bra, skolan är kul och humöret bättre än vanligt...Allt handlar så mycket om inställning, med positiv syn på saker å ting så går det mycket lättare. Hmm, med vissa undantag då såklart, som matten till exempel.

Smilis

SMILE!



Följ med på naturkunskap med ID2B...

MariePlogsjö

Okej- här har ni henne, Marie Plosjö... Det stora samtalsämnet under naturlektionen idag. Killarna hade tydligen sett en bild på henne med vita underkläder, VÅTA underkläder. Och nu ville dem ha Camilla till att ställa sig under duschen i labbsalen. Ni vet en sån där nöddusch, ifall man av misstag skulle börja brinna under en lektion. Det var bara det att det nog inte var Camilla som brann, förmodligen var det dessa unga pojkar. Ni skulle sett Nyrens glittrande ögon när han sa att det blir så genomskinligt och GOTT! haha! Vilken kommentar! Ungefär så ser en naturlektion ut i våran klass...




Dags för nya tag...

Sagobild

Varje Saga har ett slut.
I livet är varje slut en början!

Division 1, Sävehof VS Aranäs

SävehofAranäsIdag var det dags då. Mötet mellan oss och Sävehof. Skall bli kul. Är laddad nu efter alla motgångar. Så utklassade vi blev mot Kärra i tisdags. Man kan inte spela handboll med inställningen av att ställa ut skorna på plan och BE Kärra stega förbi dem. HA, idag är det dags att upprätthålla ryktet lite.

Och så skall jag försöka hitta stövlar. NEJ! jag skall inte köpa några rosa/blommiga men håll med om att dem var lite söta. Stövel
Annars måste jag bara berätta om i fredags, jag vet att vi svor på att hålla tyst om detta, men vafan! Jag kan inte, det är ju ganska komiskt ändå! Men det är väl så när ingen har leg, det är en changsning varje gång man går ut. Haha... Men att först inte bli serverade och att sen bli "utslängda" det är inte kul. Fast jag måste ändå säga det, Emma, Sandra och Saga jag är glad att vi gick lite tidigare, så vi slapp sådana där saker. Hellre gå med hedern i behåll. Det är bara synd att det skall bli så, jag kunde ju ha sett idol! Men jag hade ju i alla fall trevligt sällskap, och jag fick ett par skratt ändå ; )... Det är fan att jag missat Idol snart fem veckor i rad. Jag kommer missa finalen på fredag också. Helvete! Jag skall ringa tusen gånger på Markus när jag sitter på bussen till Katrineholm. Jag har sagt att Markus skall vinna sen första stund jag såg honom, och han kommer att göra det! Han "KNÄCKER", som vi säger ; ). Jaja nu måste jag åka till matchen... Önska mig Lycka till!


ErikMarkus          HEJJA MARKUS!

Stil

GoldRödluvan

SkjortaJap black

Det är ju synd att man inte är kille, då hade jag köpt detta direkt! Så snyggt! Tur att man har en lillebror och att det snart är jul!


Annars så får jag väl hålla mig till tjejkläderna... Också ganska balla!

JeansTop


"Det blåser på toppen"

Nicklas Bäckström
Okej, jag har inte denna killes psyke, men hoppas jag snart har det. Mamma du har rätt, "det blåser på toppen", rejält också. Jag tyckte alltid att det värsta jag kunde få höra var "vänta, din tid kommer". Men det stämmer. Jag är ju faktiskt bara 17 år. 17! Jag är 17, medans vissa av mina lagkamrater har spelat i A-laget i 17 år! Min tid kommer... Ta det lugnt!

Livet

Saga! Du skriver vad jag känner! Är så fruktansvärt rädd för framtiden! Samtidigt som jag längtar så efter den! Försöker att leva i nuet- men hur skall det gå till? Lever jag i nuet nu, så kommer jag inte ha nått nu att leva i senare i livet... Tänk om jag bara kunde ta allt för vad det är. Inte stressa upp mig! För det är jag nog världsbäst på. Vad jag än gör så klandrar jag mig själv. -Det räcker inte att äga en match. -Det räcker inte att bli matchens lirare och få ett leende av motståndarna i korridoren efteråt. Att vara 100% räcker inte för mig! Det är ju alltid någon passning som inte gick dit den skulle... Alltid är det något som inte går som jag vill. När det blir för mycket så vet man inte i vilken ände man skall börja. Plugga matte eller natur? Vilket är egentligen viktigast. Vill ju ändå ha MVG i båda, vilket skulle kunnat vara möjligt om jag haft tiden. Tiden som jag inte har, eftersom den går åt till att grubbla åt den där ända passningen som inte blev perfekt!

Livet handlar om att prioritera, gå efter ditt hjärta! Klassisk, den har vi alla hört! Kan tyckas fjantigt- hur skall man kunna följa sitt hjärta när man inte vet vad man vill? Hur skall man kunna följa sitt hjärta och må bra om man inte har det perfekt runt omkring sig hela tiden? Egentligen är det enkelt, det är bara att sänka kraven baby, kraven på sig själv. Man kan inte vara 100%, en passning kommer alltid gå fel, vare sig du vill det eller inte. Du kommer inte att kunna få MVG i alla ämnen, om du samtidigt skall hålla på med handboll och träna 10 pass i veckan. Du kommer inte kunna vara snyggast jämnt, det finns alltid folk som är snyggare. Men man kan vara vacker ändå- livet kan vara vackert ändå. Glöm inte att det är dem där små ögonblicken som snabbt drar förbi som är ditt liv! Dem ögonblicken är ditt liv!


JobbJesper

Killen till höger vet hur man njuter av livet och tar tillvara på ögonblick...


Sandra ensam och rädd...

Buss
Lider med dig min vän, nu när jag har dig i luren och du sitter ensam och rädd på en mörk busshållplats mitt ute i ingenstans, också kallat Åsa. Jävla busschafförer! Hur kan de bara köra förbi? speciellt en så söt tjej som du- det borde ju vara hårdvaluta på att få ha dig på sin buss!!!

Tio sätt att roa sig på i en busskur:
1. Sjunga högt, utan att någon hör.
2. Filosofera över sitt miserabla liv.
3. Studera båten-bussen-tåget bården som så fint inramar busskuren.
4. Lära sig Saras busstidstabell utantill.
5. Flirta med snygga hunkar i förbipasserande bilar.
6. Spotta i en hög och försöka träffa samma ställe.
7. Räkna regndropparna utanför.
8. Tänka på hur jävla kissnödig man är. Tyvärr går det inte att göra något åt, om man är nykter.
9. Vänta på nästa buss, om en timma!
10. Ringa en vän-"sista livlinan" och fråga vad man skall roa sig med i en busskur.

Sandra, mitt tips till dig är att skaffa en reflex!!!


Junior SM 2006

Svenska handbollsförbundet

Så var det slut för denna gången då. Snörpligt slut måste jag säga! JuniorSm, enda höjdpunkterna i handbollen- så är det plötsligt över... Men tjejer vi skall ändå ha en eloge för våran prestation! Att ta omvägen genom steg två, där vi krossade allt motstånd och sedan åka upp till Stockholm och Nacka i steg tre för att möta elitseriespelare och landslagspelare. Vi som i vanliga fall inte ens har ett juniorlag slog ur underläge och föll på målsnöret. Utklassning av Vallentuna och Järnvägen. Förlust mot Skuru och oavgjort mot Kungälv. Synd bara att vi börjar springa i andra halvlek. " Matchen börjar klockan ett, och vi börjar springa kvart över ett- det låter väl bra?" Hade det varit "Shout out" i denna tuneringen så hade vi vunnit! Spännande att se till Junior Elit Cupen om det kan gynna oss. Men oavgjort mot Kungälv var ändå det häftigaste vi gjort i helgen! Upphämtningen mot Skuru var bra! Men att ligga under med 10 bollar och sedan gå upp till lika det är respekt! I alla fall med tankte på att vi åkte på stryk av Skuru och Skuru åkte på stryk mot Kungälv med hela sju bollar. Så spelar vi lika med dem! Asså jag skulle ha gett mycket för att få se en repris av deras miner, och framförallt deras föräldrars miner på läktaren! Att plocka upp ett tvåmålsunderläge med trettio sekunder kvar är stort! Vilket kapacitet det finns i laget ändå.
Jag ÄLSKAR er tjejer!



Prisutdelning2Matchens lirareBallPingisbordet


Frukost till middag?

Det blir så när man är ensam hemma och inte har nån som kan laga mat åt en. För det är jag nog sämst på. Det var inte så länge sedan som jag fick ringa min "för eviga räddare i nöden", fröken Sandra och fråga hur man kokar ägg. Pinsamt, eller vad! Frukost

Föressten måste jag nog snart spärras in någonstans med tvångströja, i ett sånt där rum med kuddar på väggarna. Men Sandra har lovat att sitta vid min sida, Tack- du skall veta att det betyder mycket för mig. Jag håller nämligen på att bli knäpp, jag menar, är människan verkligen skapt för all denna stress och press? Man hinner ju fan inte lämna in ett arbete i skolan förren man får en ny deadline eller ett nytt prov att plugga till. Nu förstår jag er 88:or som klagade på tvåan förra året. Den är hemsk!


Sikta mot stjärnorna...

euro2006


Kanske inte denna gång! Men vi får se nästa Em ; ) Haha, VILL spela handboll. SKALL spela handboll! Oavsett vad som händer nu. Det finns lösningar på det mesta! Får helt enkelt se vad som händer. Börjar med att sikta på SM till helgen. Steg 3 i Nacka, vi skall KNÄCKA! Vaddå att dem andra har flera landslagspelare, det har väl vi med (nästan i alla fall)! Bara man inte har någon respekt så brukar det gå vägen! Vi har ju överaskat förut och vi är bra! RIKTIGT BRA! Till helgen gäller det!

"Chancer er ikke noget man får, chancer er noget man tager"
// Anja Andersen, Slagelse Dt

Idolen

Dan Beutler



Dan Beutler



Såå bra!


Varför?

Arg, besviken, upprörd och ledsen...
Ibland fattar jag inte hur dem tänker!
Vad händer?
Vill inte göra det här mer...

Ledsen


Lyckad kväll :D

Drinkar

Det blev en riktigt lyckad kväll, med gott käk, gott sällskap och en mycket snygg pröjsare ; ) Magnus Christiansson! haha, vilken tabbe jag gjorde när jag skrev under det där kvittot... Men det gick ju hem det med Gaisarn, eller hur? Det kan ju inte spela någon roll om man vänder på namnen. Magnus Christiansson och Christian Magnusson är ju i princip samma sak. Tack i alla fall Kigge, du vet att du är nummer 1 på min lista ; )

Jag och Kigge

Kul också att ingen bangade, och att alla hade trevligt. För det tror jag vi hade va? Och Emma, vilken tur att du har mig, för du är ganska så lättpåverkad- skulle bara upplysa dig om det, haha... Efter den "Sex on the beachen" så va du bra igång. Såå härligt att se dig :D
Kul också att man träffar "gamla" tränaren, haha... Och ännu roligare att han skall dra med oss juniorer till Danmark och Rödspättecup! Jippi, så nu har vi tränare dit. Perfekt att man kan ragga upp "såna" på krogen också, Tacka mig sedan flickor! Men det skall vara seriöst, kom ihåg det Sandra ; )


Sedan har jag inte så mycket mer att tillägga, förutom en sak och det är till Wernersson. Fan va jag tycker om dig grabben, du är så skön- bättre killkompis får man leta efter...  Wernersson



God natt och sov gott allihopa!

Äntligen!

Som jag har längtat efter fredag! Så skönt med helg! Och ikväll är det utgång med tjejjerna som gäller :D Rumpanbar troligen, gott!
Emma är här nu, jag har längtat sååå mycket efter henne... Snart skall jag in i duschen, men först skall jag visa henne hur man bloggar- så att ni får ännu mer att läsa ; )  hehe. Ha en trevlig kväll, för det skall jag definitivt ha :D
Pussar och kramar till er alla...

EmmaSötaste <3

Nyckelspelare i första femman!

Nyckelspelare i första femman! Grovarbetare och två-målsskytt! Man kanske skulle börja fundera på en hockeykarriär, eller inte... Och du, Bengan! Jag behöver varken hjälp från dig eller från någon pojkvän att knyta skridskorna. Föressten finns det inga intressanta, skall nog göra som Saga och googla efter en. Haha... Undra om Beutler har flickvän? Fan om han har det, jaja annars så får jag ta Palicka! Mmm...

Sidney Crosby

              Eller Crosby kanske, han är ok!

 Hasta luego!


Helvete!

Är det inte typiskt att gå och skada sig när man äntligen kommit igång ordentligt igen? Men det är väl så, ingen har ju sagt att livet skall vara enkelt, eller hur? Sen skall jag ju inte göra världens grej utav en stukning, jag har ju varit med förr. Rutinerad, som vi säger. Jag skall ju åka skridskor imorgon på idrotten- årets bjudning på mig själv. Men det är ju kul att man kan glädja någon! Speciellt när man går i en klass med massa hockeyidioter och själv inte har stått på ett par skridskor mer än tre-fyra gånger under en hel livstid! Och så har dem säkert spolat och ordnat isen innan vi kommer dit, inte konstigt att jag tycker det är halt!!! Nog om det...
Första lektionen idag stukade jag som sagt foten på. Andra lektionen hade jag biologiläxförhör, ett förhör jag hade råpluggat till! Tror fan jag skulle kunna operera nu, så påläst var jag. Och så kommer man dit och får fyra simpla frågor. Mmm, fine tänker jag och börjar skriva, bara det att när man har läst på så mycket så vill man utveckla alla svar in i minsta detalj och självklart blir jag stressad och glömmer en utav de viktigaste sakerna som en muskel består av. Sarkomerna, proteinenheten som gör att muskelsammandragningar sker- exakt samtidigt. Jaja, hela världen står nog inte och faller med det, skall ändå inte bli läkare. Andra lektionen var Samhäll, och jag och Sandra hade nyhetssändning för klassen. Vi redovisade de viktigaste nyheterna som hänt under lovet, det gick bra! Och sista lektionen var engelska och det läxförhöret gick också bra :D Så nu kan jag kryssa några stressmoment från min lista:

Måste lära mig, denna gång!


Sen träning, måndagStukad fot
Tidig träning, tisdag
Biologiläxförhör
Nyhetsredovisning
Engelskaläxförhör
Sen träning, tisdag
AIF-möte
Skridskor :S
Tidig träning, torsdag
Sen träning, torsdag
Inlämning av arbete om akupunktur i Alt. medicinen
"Oförberett" spanskaprov
Coopertest

Död på fredag! Men då är det förhoppningsvis utgång som gäller :D
God mat och gott sällskap...
Det orkar man alltid! Eller hur? ;)

Gott A just det ja! Ino, ville bara säga att det var jätteskönt att snacka med dig i dag på väg till bussen. Du kan verkligen få upp mitt självförtroende. Jag grubblar och trissar upp mig en hel del och det du säger gör min ändå ganska lugn. Tack Ino!





 

Måndag och redan slutkörd!

Måndag och redan slutkörd!

Lååång skoldag idag! Tvåan är egentligen ganska seg. Ettan va grymt rolig, då va det kul att gå till skolan, nu är det inte lika roligt, undra hur det blir i trean då? Men men som min mamma brukar säga till mig: Det blir inte roligare än vad man gör det till! Så imon skall jag gå med ett leende på läpparna hela dagen fastän vi har flera läxförhör och prov under denna veckan. Känns som att jag har pluggat nonstop i två dygn nu eller nått, men jag borde nog kunna naturen nu. Hoppas jag i alla fall. Man vet ju aldrig med mig, från att ha varit bäst i klassen på matte i grundskolan, solklara MVG överallt, till och med på Nationella proven så går jag till IG. Haha! En sån försämring borde inte vara möjlig! Och Sandra du skall veta att jag är fortfarande lite kinkig över att jag inte kunde få ett poäng från ditt prov. Du, jag och Sebbe hade ju kommit överrens om att dela på poängen så att vi skulle klara oss. Om du bara gav mig ditt ända lilla poäng du hade i marginal så hade vi alla tre blivit godkända ju! Hehe... Ååå Längtar redan till helgen! Vad skall vi göra då? Ut  och käka kanske?, eller bio? Vad säger ni? Kunde varit mysigt.
Hoppas alla ni som är träningslediga ikväll njuter, för nu skall jag ut och springa i skogen- är det inte UNDERBART! Tjingeling!

Läxböcker

Blåbär

Känner mig som ett blåbär, en nybörjare! Jag gör nu mitt första blogginlägg och jag fattar ingenting...Undrar om någon kommer kunna läsa detta, för jag vet inte hur man publicerar? Men men, alla är vi nybörjare nån gång. Och egentligen är det ganska konstigt att jag sitter här eftersom jag hela tiden har varit den som vart negativ till bloggar. Sandra och Saga ta inte illa upp nu, det har varit jättekul att läsa era men jag skall vara ärlig och erkänna att jag nog tyckt ni varit lite fjantiga! Varför skriva om sitt liv på nätet liksom? Men jag ser ju hur ni har fastnat i bloggvärlden så troligen gör väl jag det också, tyvärr. Tid som jag skulle kunnat använda till viktigare saker kommer jag lägga framför skärmen. Men jag skall inte förringa att det verkar lite kul. Det är ju roligt att läsa om andras liv så varför inte delta själv, lite grann på en kant sådär?

Jaja nu får det vara slut för denna gång, har viktigare saker för mig än att sitta här, blink blink...
Imorgon börjar skolan igen efter det sköna men väldigt korta höstlovet (bara sex veckor till jullovet :D).
Sov Gott allihopa!

Blåbär