Dissad fest! -Hissad fest?

Asså, ibland förstår jag inte mig riktigt på folk! Hade bestämt mig för att ha "fest" här hemma hos mig på valborg men det kändes inte som att det fanns något intresse hos någon så därför bestämde jag mig för att avblåsa det hela. Har ju inte direkt lust att ha en fest där de som inte hittade något bättre, kommer. Här ska det fan inte vara någon jävla "andra-hands-fest". MEN, nu, nu vill de tydligen komma hit. Visserligen är det folk som jag inte pratat om det med, men som hört det ryktesvägen att jag ska ha fest. Kändes lite tråkigt att säga till Davis, Sebbe och Räkan att det inte blir något bara för att det verkat  på andra som att det inte är intressant nog. Sorry, killar! Men det kommer fler tillfällen, jag LOVAR!

Återigen FAN!


HELVETE

Min blogg är förstörd! Åt helvete med bloggar! Fick en cool header av www.emma86.blogg.se som jag själv ändrade lite och tänkte lägga in idag. Läste beskrivningar på hur man lägger in en header i en annan tjejs blogg men det gick fan inte! Jag vill att min blogg ska se ut som förut igen :( Fast med den nya header som förövrigt ser ut såhär: image325













FAN, FAN, FAN!!!


Haute Couture

Ikväll kommer nog Sandra hit, trevligt. Det verkar vara massa kul och intressant på tv i kväll också. Bland annat hockey, American Pie och en dokumentär som heter Haute couture- en hemlig värld. Jag tror att den kan vara ganska intressant. Handlar om anonyma kvinnor med snuskigt mycket pengar som spenderar miljonbelopp på klänningar och kläder. Man ska tydligen också få följa med designersen. Spännande!

  

Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Tomt idag, hmm...
Trevlig lördagskväll!

Långhelg

Nu har vi fyra dagars ledighet! Ska bli riktigt skönt, men jag vet ju hur fort dem går. Vips så är det onsdag och dags att traska till skolan igen. Fast i och för sig har jag bara en lektion på onsdag och det är idrott av alla ämnen. Lika bra att börja lugnt så att jag inte kör slut på mig, haha.

Ikväll är jag lite småsugen på att gå ut faktiskt (det är ju fortfarande massa fräscha norskar i "stan"), men det blir inget med det. Sandra frågade mig förut om jag ville följa med henne och Saga ut till Gottskär för att grilla med dem och Sagas klasskompisar. Tackade nej, eftersom jag inte orkade samt att jag har småplaner på att gå upp i tid imorgonbitti och dra mig till StudioActive för att gymma eller se om det finns nån ledig plats på något pass. Snart drar försäsongen igång och jag har inte lust att komma helt otränad dit (ingen risk i och för sig men ändå). Föressten har jag idag köpt Gaino, snacka om manligt. Fick gömma påsen med pulver när jag gick genom skolan och smuggla in den i skåpet, haha...

I helgen måste jag plugga. Har några arbeten som jag inte börjat på ännu som snart skall in. Sista rycket innan det börjar mattas av inför sommarlovet nu. Skall också se om jag hinner med en "träff" med Ino och spela lite Tv-spel. Vet dock inte om jag vågar möta honom på Wii nu när han är Pro i typ alla sporter.

På måndag är det Valborg. Dessa högtider gör mig galen alltså, så överskattade. Alltid är det panik och hets kring dem. Man MÅSTE ha något att göra! Funderar på att strunta i allt vad fest heter och gå på IFK Göteborg- Halmstad på Ullevi istället om jag kommer över hyffsat billiga biljetter. Någon som kanske har lust att följa med???

image318

I valet och kvalet...

Man måste våga för att vinna!
 Visst, man kan bli en förlorare också men då har man i alla fall testat och behöver aldrig tänka:
 "-Varför provade jag inte? Varför vågade jag inte?"

Frågan är bara hur jag ska våga ta steget?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

image301
Jag "älskar" den här killen! Vilken grabb, vilken talang!
Talangen, viljan och spontaniteten, man ser hos honom när han spelar är få spelare förunnat.
Det disskuterades en del när han öppet grät under en match.
"Only girls cry"  kunde man läsa som tidningrubriker, men för mig är det bullshit!
Visst, jag gillar macho killar, det ska jag erkänna men att se honom gråta gjorde att jag själv nästan började lipa hemma i tv-soffan. Det är okej att killar gråter. Det är okej att Cristiano Ronaldo gråter! Det är okej att Cristiano Ronaldo gråter på fotbollsplanen. Fatta att det är detta han lever för! Han ÄLSKAR fotboll, då är det okej att gråta...

              

Grym dag trots regn och spanska kursprov.

Vilken dag! Helt grymt härlig!image300
Har hunnit med massor av saker:

1. Vaknade- mycket trött!
2. Åt gröt, duktigt av mig.
3. Gjorde spanska kursprovet.
Gick åt helvete...
4. Gymmade med Ewe och Sandra.
Snodde killarnas dusch för att höja spänningen i vardagen lite, något jag inte tror att vi gör om ;) haha...
5. Engelskalektion. Disskution om tatueringar och droger.
6. Kunskapsprov till körkortet. KLARADE DET!
7. Köpte skor och pulsklocka som belöning för att jag klarade teoriprovet =)
(Det blev inga "tröstskor", gött).
8. Testade skorna och klockan och förbättrade mig med 9 sekunder. YES!
9. Packade väskan inför imorgon. Hoppas det blir en lika bra dag!

Grattis till jobbet Saga!!!

Vad fan gör det att jag misslyckades på spanskaprovet när jag klarade teorin? INGENTING! Körkortet är så grymt mycket viktigare för mig än vad spanska 1 är. Hade det varit danska, så kanske jag skulle ägnat lite mer tid åt det. Danska kommer jag nämligen ha nytta av en dag ;)

Love you all... (Oj, nu måste jag vara på väldigt bra humör. Spar på vänligheterna Sara!)

Nu är det kondition som gäller!

Klockade mig på tre kilometarn i dag.
Cooper-sträckan alltså, eller vi tjejer springer bara 2,2km va? image299
Hur som helst, tiden var urkass. Nu är det nya skor och eventuellt en pulsklocka jag ska införskaffa imorgon och sedan är det löpning sex dagar i veckan som gäller. Har ju Beep-test på onsdag och Coopertest om några veckor. Beepen hinner jag ju inte komma iform till men kanske ska jag kunna springa till mig ett G på cooper v 22.
VILJA!!!

Körkortsteoriprovet imorgon då. Skall göra mitt bästa och visst ska jag inte gå in med "dålig inställning" men jag har förstått att mycket handlar om tur. Man ska tydligen ha turen att få rätt prov. Alltså kommer jag inte bli alltför besviken om jag skulle kugga, då får jag bara göra om det helt enkelt.

Har kollat handboll hela kvällen. GRYM handboll dessutom! Först tredje av fem semifinaler mellan Sävehof och Skövde. Matchen slutade lika och det blev förlängning.
Skövde vann tillslut med ett mål.
Den första av de två Champions leaugefinalerna mellan Flensburg och Kiel var också mycket underhållande och slutade lika, 28-28. Vilken kväll!!!

Fick inte gjort riktigt allt på min lista idag. Istället för att plugga spanska gick jag ut och sprang (mycket mer nödvändigt, enligt mig). Jag fick heller inte beställt min klänning eftersom det bara fanns M och XL  kvar och jag hade velat ha L. Hmm, får se hur jag gör där.

Sleep well my friends...


Regnig söndag

image298
Idag regnar det. Lika bra, eftersom jag måste plugga och få gjort allting som jag skjutit på hela helgen. Jag har blivit så bra på att skjuta på saker, "äsch jag gör det senare" är ett vanligt tänk hos mig just nu. Fan, det är inte bra. Tidigare har jag alltid gjort allting direkt så att jag slipper ha det hängande över mig men icke nu längre. SKÄRPNING Sara!

På grund av detta blir det en lista över dagens måsten och aktiviteter:
1. Städa klart mitt rum (jag orkade börja igår)
2. Plugga bilteori
3 Plugga spanska
4. Kolla handbollen i kväll på 24an
5. Packa morgondagens saker (kanske hinner jag gymma på hålet?)
6. Skicka efter klänningen på www.laredoute.se

Ha en toppen söndag!

Fett nice...

Saga, vi GÖR Göteborg, haha... I alla fall när vi tar bilen. Är imponerad över hur bra du kör!
Oh gaadh, när vi körde om den "kaxiga jäveln" som tidigare kört om oss (som dessutom var ganska snygg+snygg bil) och vinkade! Vinkade, och såg hans brud sitta i sätet brevid! OMG!
Haha...Och fan att han skulle dra om oss en andra gång sedan... :(

Jag är nog inne i något oflyt vad det gäller shopping.
Saga hittade massa snyggt, men jag kom hem tomhänt.
Jaja, jag sparar ju pengar på det sättet i alla fall. Hittade "mina" snickarbyxor ute i affär och har nu bestämt mig för att inte skicka efter dem, så snygga var de inte.  

Måste tilläga att det är sjukt vad mycket snyggt det finns inne på Carlings. Jag har aldrig handlat där, men fan vad sugen jag är på allt som finns där. Inklusive  image297PERSONALEN! Fasiken, va het "Markus-Fagervall-typen" var!
Vill ha!!!

Och när jag ändå är inne på det "manliga könet" så måste jag ju berätta vad som hände när jag väntade på bussen i Vassbäck imorse. Upp jämter mig kör en Saab och stannar till och vevar ner rutan. Jag tittar in i bilen eftersom de ville ha hjälp att hitta en väg i Åsa. Hade ingen aning om vart vägen låg och även om jag hade vetat så hade jag nog inte kunnat förklara, för sheet vilka killar!
Två klockrena 10 poängare! Brunetter (kan man säga det om killar? Aja brunhåriga var dem i alla fall) med solbrillorna på och med gó Göteborgsdialekt! Nästan så att jag kände för att ljuga och säga att jag visste vart vägen låg men att jag inte kunde förklara och istället hoppa in i bilen för att visa vägen, haha...

Ikväll ska jag ta det lugnt, skönt! Låter nog på min blogg just nu som att jag helt tappat vad det gäller utelivet men om jag ska vara ärlig så orkar jag inte! Är helt slut på krog, flirt, alkohol och dans. Okej, flirta blir man aldrig trött på men det kan man ju göra i vardagen. Ikväll väntar, alltså en röjning i mitt rum, om jag orkar och bilteoriplugg, om jag orkar. Skulle jag, vilket jag tror är troligt, inte orka så blir det Tv-soffan som lockar mest.

Soffan, here I come ! :D

Äntligen helg

Så skönt med helg. Har längtat jättemycket. Tänk att vi redan har gått två veckor i skolan sedan vi hade påsklov. Galet, vad fort det går.
Idag har jag varit i skolan, men hade bara två lektioner vilka var gym och engelska.
Alltså inget vidare hårt. :D

Efter skolan var jag på banken! Japp, banken! Var ju tvungen attt skaffa ett sådant där Visa-kort eftersom jag känner mig så löjlig, när alla kompisar betalar med sina betalkort. Haha...Har inte riktigt fått "tummen-ur" till att skaffa ett sådant tidigare men nu kunde jag ju (kom jag på igår) smidigt smita in på banken och skaffa ett själv eftersom jag är myndig. Passade även på att ordna E-bank och telefonbank. Och snart har jag körkort!
Ojojoj, vad vuxen jag blir över en natt...eller inte...haha...
Var också och hämtade mina solglasögon förut, yeah!
Hoppas det blir riktigt mycket sol framöver nu :D

Behöver städa mitt rum. Titta bara som det ser ut:


Oj, den svarta koftan måste jag ju lämna tillbaka till Sabbe. Lånade den förra helgen.
Nu skäms jag.

Föressten så har jag spanat in lite nya kläder på www.laredoute.se
Bland annat ett par hängslebyxor. Vad tror ni om det?

Skall dra nu, har ett rum som bara skriker på mig att det vill bli städat.
Ha en skön fredagskväll allesammans...

Elit

image292Elit

Smaka på ordet.
Vad tycker du?
Jag älskar det!
Det uttrycker bara positiva saker samtidigt som det känns lite skrämmande...



Nu borde jag egentligen plugga bilteori, men jag orkar helt enkelt inte. Har redan suttit tre timmar på bilskolan idag och teorin KNÄCKER mig! Det är det värsta jag någonsin tatt mig an studiemässigt. Som jag tidigare sagt, ge mig hellre något jätteavancerat och svårt prov i natur eller något. Jag skulle tacka och ta emot det med glädje framför den här skiten.
MEN, jag SKA fixa det. VILL så gärna ha mitt körkort så snart som möjligt :D

Imorgon har jag bara tre lektioner, skönt. Efter det ska jag till banken och fixa några saker och sedan till Kungsoptik för att hämta mina "solisar" :P. Efter det ska jag hem. Hem och plugga teori. Helgen får ägnas åt teorin, som ska skrivas på måndag. Om jag klarar den så ska jag vidare till Löplabbet och belöna mig med ett par nya löparskor och om jag kuggar ska jag vidare till Löplabbet för att trösta mig med ett par nya löparskor :D

Nu ska vi mysa lite här hemma framför Tv:n. Handboll ikväll igen men denna gången är det dammatch, vilket kan vara kul för omväxlings skull. God mat bestående av bakpotatis och en god räkröra. Sedan har en liten fågel viskat i mitt öra att Jesper är nere och köper godis också.
Temptations...


Idrottskillar...

RIK förlorade andra semifinalen mot Hammarby ikväll. Tråkigt... Men måste berömma Andreas Palicka. Vilken målvakt! Född 86, och redan förstamålvakt och given i slutspelet. Han såg så ledsen ut när de intervjuade honom efter matchen, men söt är han. Varför kan inte jag få honom? haha... Det är helt sjukt vad många söta handbollspelare det finns. Har valt helt rätt sport :D  Fast egentligen finns dem inom alla idrotter :D 

  Andreas Palicka, Handboll 
  David Beckham, Fotboll

 Dan Beutler, Handboll  Christiano Ronaldo, Fotboll

  Markus Larsson, Alpint     Andreas Thorkildsen, friidrott- spjut
  Fredrik Ljungberg, Fotboll

   Henrik Lundqvist, Ishockey

Bengt min idrottslärare sa en gullig grej till mig idag. Jag och Ewe satt och snackade med honom om pojkvänner och förhållanden m.m :S. Då sa Bengt (tänk er en stor, macho, idrottslärare/hockeydomare) till mig, -"En dag kommer den bästa killen bara dyka upp framför dig Sara, och säga att han älskar dig" haha...
Va inte det gulligt då? 


                                                                                                                                                                         

Attraktivt?

image268
Hittade denna bild på en annan bloggares sida.
Skäms nästan lite över att erkänna att jag tycker att hennes kropp är snygg, jag menar man ska ju tydligen i vårat samhälle se ut såhär men ingen ska egentligen tycka att det är attraktivt. Man ska vara naturligt smal. Det är ju så ute att banta och det är ju så inne att vara sund och frisk, ändå vill väldigt många se ut så här. Det jobbiga är att jag borde förespråka vältränade och "sunda" tjejer, visst i alla ära. Det är också jättesnyggt men vore det inte för att jag förmodligen skulle gå av på mitten om jag spelade en match så där smal så skulle jag gärna ha en liknande kropp hennes...eller inte, eller jo- äsch jag vet inte.
Men jag ska i alla fall inte sticka under stol med att jag tycker att hennes kropp är snygg...

orscha

Nu har jag solat, pluggat (LITE) och tvättat altanen. Grymt vad duktig jag är! Och snarast blir det lite damsugning inomhus och eventuellt lite mer plugg :S. Ikväll väntar däremot en tv-kväll ensam hemma, sååå skönt! Har varit 3-4 helger i rad med mycket festande nu och jag vill inget hellre än att ta det lite lugnt. Shit, jag tål inte mycket jag, haha... Men vafan nu har jag haft jävligt kul ett tag och inte varit sådär jätteseriös i skolan och det är nog dags att bryta den "trenden" snarast om jag ska fixa någorlunda betyg. Jag måste också komma igång ordentligt med träningen igen. Det är helt sjukt vad dålig och slapp man känner sig direkt då man inte tränar. Jag mår inte bra när jag inte tränar, därför ska det bli skönt att komma igång med hårdträningen snart.

Igår fick jag vid ett flertal tillfällen höra av en kille i klubben att jag är så annorlunda när man träffar mig ute och vid sidan av handbollen än när man ser mig på planen. Har tänkt en del på det, ordet annorlunda använde han sig av flera gånger. Frågan är ju bara om det är till det bättre eller sämre? Men det hade tydligen något med mina ögon att göra... Men det är väl inte så konstigt att jag ser annorlunda ut, eller uppträder annorlunda mot vad dem är vana att se mig. Jag var ju full, sminkad och träningskläderna var utbytta mot kjol, och höga klackar, håret hade jag utsläppt istället för i en svettig toffs, inte konstigt att jag är annorlunda, eller?

Som sagt, ikväll blir det Tv, funderar på att dra några avsnitt 24.
Imorgon kommer hela tjocka släkten bestående av farmor och farfar, samt gamlefarfar hit för att fira mig och Jesper som båda har fyllt år. Det är visserligen två veckor sedan jag fyllde år, men Jesper han fyllde fan den 12 FEBRUARI!!!

See ya :D

Solsken varje dag!

God morgon!
För visst är den god :D Solsken och klarblå himmel, kan det bli bättre?image267
Jo, lite bättre kanske den skulle kunna bli. Huvudvärken och tröttheten kunde jag varit utan, men jag har ju bara mig själv att skylla. Att festa är kul, men det är inte lika kul att komma hem och inse att klockan är halv sex på morgonen. Men visst, jag hade roligt igårkväll. Först hem till Sandra och sedan hem till Sabbe, sedan förfest hos Camilla, nekade på RumpanBar :S, vidare till Mingel, nattmat på Wally´s och kundvagnsrace hem till Eng, och efterfesten där.

Idag ska jag försöka få pluggat lite (om huvudet hänger med) och så har jag lovat att jag och Jesper ska tvätta altanen :S. Men självklart ska jag först gå ut och lägga mig för att slummra lite i solen :D
Hoppas att ni tar vara på den fina dagen allihopa...

Skolkare :S

Nehepp, det gick tydligen inte att ladda upp bilder här på bloggen just nu. Synd, eftersom jag tänkt visa er en stor, strålande sol. Det är jättefint väder ute nu och visst är det skönt? Bekymmer och problem försvinner liksom och man orkar mer. "Inga bekymmer, man är lycklig var dag. Det är en härlig tid- filosofi, Hakuna Matata!"

Ikväll skall hela laget hem till Whenke på avslutning. Avslutning på något som kändes som det knappt hann börja. Men jag måste säga att det känns skönt att vara ledig fram till tredje maj nu, då försäsongsträningen drar igång. En liten viloperiod för att sedan börja på nya kula. Det ska faktiskt bli riktigt skoj att börja löp- och styrketräna ordentligt igen, ni vet så som man bara gör under försäsongen som de flesta hatar, haha!

Idag gick jag hem efter morgonträningen. Jag hoppas inte att Tim, min klassföreståndare läser detta (har nämligen hört av Sandra att han läser våra bloggar emellanåt) eftersom jag skolkade idag. Orkar inte ens försöka hitta på någon förklaring för det finns ingen. Ville helt enkelt hem och städa mitt rum och försöka få pluggat lite körkortsteori. Skolan känns ändå så meningslös vissa dagar. Som igår till exempel, jag åkte in till halv tio för att ha barnpsykologi, men självklart kommer inte läraren. Istället fick jag gå och vänta på idrottslektionen, som förövrigt var jättetråkig och sedan slutade jag vid innan tolv. MENINGSLÖST!

Men nu är det snart helg igen, och strålande sol har jag hört att den har att erbjuda. UNDERBART!

Ta nu det lilla lugna...

Okej Sara, ANDAS! Det är mycket just nu, det är bara att acceptera. Skönt att jag mejlat Tim om Oliwer Twist i alla fall, hoppas att han godkänner det. Men nu handlar det om prioriteringar, helt klart! Körkortet och kärnämnerna samt de "vikiga" först. Svenska, Samhäll, Engelska och specialidrott . Hell barnpsykologi och Spanska.

Sedan är jag så sjukt less på de där JÄVLA SOLGLASÖGONEN! Bara för att de lämnades tillbaka så skall det tydligen vara GRYMT SVÅRT att få tag i dem igen! Har letat runt i hela Kungsbacka och hela Göteborg efter dem men ingenstans finns dem eller få har de funnits men blivit köpta! Förstår inte hur så många kan vilja ha just dem glasögonen, det var ju inget speciellt med dem liksom. Tråkiga, enkla, svarta, neutrala glasögon, trodde aldrig att dem skulle sälja slut direkt. Vad fan var det för speciellt med dem som gör att de blivit slutsålda på de ställen som fått in dem på en vecka? Och inte finns de med i katalogerna heller eftersom dem är så nya. Gaahd, jag kommer ALDRIG mer hitta dem, FAN- nu STRUNTAR JAG I DEM!!!! Fast jag vill inte, snyft...

Vilket tråkigt inlägg detta blev. Galet tråkigt men det är så mycket som snurrar just nu. Förmodligen är det nog så som Sandra skrev i sin blogg, att man är till hälften kvar i Danmark. Men som sagt, man måste komma tillbaka till verkligheten också. Hmm, vill inte! Vill leva cupliv ett tag till, det är så skönt. Inga problem förutom "danskdomare" och tråkig mat. Man kan släppa allt och bara VARA, vilket nog är bland det bästa som finns.

Nu ska jag slappa resten av kvällen och ta tag i mitt liv imorgonbitti igen...
 Kanske, om jag orkar....

Rödspättecup 2007

Är nu hemkommen från en av årets absoluta höjdpunkter, Rödspättecup i Fredrikshavn, Danmark. Jag skall inte tråka ut er med en roman ifrån veckan som gått men en liten inblick måste självklart ges.

Handboll
Sexigaste damlaget:
VI med våra snygga tights med personliga tryck på rumpan ;)
Sexigaste herrlaget: Rekker Mölle.
Bästa: Glädjen och inställningen.
Sämsta: Hemmadomarna :/
Snyggaste matchdräkter: Återigen, vi och Rekker Mölle.
Lagetas prestation: Gruppvinst och kvartsfinal.
Hejjarklack: Nille, Slangen, Jocke, Putte och Eng tillsammans med P91 och P92.
Uppvärmning: Sång och dans såklart!!! Vi var nog det ända laget som hade publik på uppvärmingarna =)
Ramsa: HAMMARBY ÄR DE BÄSTA! hejja, hejja, hejja Bajen! Ååå SABEK!

Runt omkring
Maten:
Lika illa som vanligt. 4 av 4 kvällar på resturang blev det tillslut.
Folket: Danskar är för sköna...
Stämningen: Grymt bra!
Laget: Det bästa ever! Kommer sakna er...
One (Two)-man (Women)-show: Alice och Frida.
Sängen: Lovely, men störde mig enormt på den tickande klockan i klassrummet :/
Båtresan dit: Smått seg men med höga förväntningar.
Båtresan hem: BLÄ! Gungade inte båten väldigt mycket? eller var det bara enligt oss? :/
Sötaste: Pojkar 93 (eller nått) hängde utanför toaletten när jag och Sandra sminkade oss inför sista kvällen. När vi kom ut sa dem: -"Vad vackra ni blev!, ska ni på diskot ikväll?" Helt klart sötaste kommentaren!

"Utelivet"
Kväll 1:
Resturangbesök och invigning i Arena Nord.
Kväll 2: Nachotallrik med halva laget samt Tibros juniorkillar på Jerry´s.
Kväll 3: Käk med hela laget på Jerry´s.
Kväll 4: -Krog: Tilltugg, "öltower" och förfest på Jerry´s (Stammisar eller vaddå? haha...). 
              -Klubb: Buddy Holly, NO COMMENTS! =) haha... Grymt kul...
Höjdpunkt: Sista kvällen!
Misstag: Censur...
Fullast: Hk Aranäs damjuniorer!!!
Snyggast: Hk Aranäs damjuniorer!!!
Mest korkade kommentar: Kom nog från mig... Tänker dock inte dra den ;)
Hemkomst sista kvällen: 4-5 på morgonen med Taxi. Alice hade dock GÅTT "runt HEEELA danmark".


Tack för en sååå rolig resa tjejer!!!







Kinkig

Usch, usch, usch vilken dag! image265
Okej, egentligen har den varit ganska bra men som ni kanske vet går mitt humör ganska mycket upp och ner. Jag har ingenting mittemellan så att säga. Antingen är allting på topp! eller så är det i botten. That´s me. Hittade typ tio par jeans och två toppar och en ursnygg jeansjacka från Pepejeans. MEN ingenting passade!!! Fy fan, jag hatar att prova jeans... HATAR, HATAR, HATAR!!! Och så gick jag därifrån utan att köpa det ända plagget som faktisikt passade, en jeanskjol, också den från Pepejeans bara för att jag var så arg, och nu ångrar jag det.

Sedan fick jag också veta att FARMOR OCH FARFAR har lämnat tillbaka mina glasögon! Det gjorde mig superarg!
Det var pappa som hade lovat att gå tillbaka med dem och så ber han sin mamma och pappa göra det för att han själv inte hann. Småsaker jag vet, men jävligt irriterande. Och pappa jag kan ju säga att jag snart kommer köpa dem igen, bara så att du vet... Gaah!

Imorgon åker jag till Danmark, Fredrikshavn och Rödspettecup.
Just nu har jag ingen lust alls men jag tror ändå att det kan vara skönt att komma hemifrån ett litet tag. Det är ju bara bråk och småtjaffs hela tiden ändå. Och jag tänker fan vara sur på pappa hela kvällen! Sådetså!


Guldvittring

DM-GULD, DM-GULD, DM-GULD!!! Wow, vilken bragd :P image263
Ägde sönder Varberg i finalen gjorde vi och siffrorna 23-13 säger allt!
Allt om hur "lätt" vi körde över dem.
Fan va bra vi juniorer är när vi får spela ihop.
Det är så kul att spela ihop och gud vad jag kommer sakna det här laget i framtiden. Men innan dess skall vi hinna med några guld till. På måndag är det final i Röspettecup, Fredrikshavn som siktet är inställt på och i Maj ska vi ta hem AranäsOpen. Vi ska vinna! Laddad till tusen...


18 år idag!

Idag fyllde jag 18 år! Väcktes vid kvart i tolv av mina underbara vänner, Sandra, Camilla och Evelina som kom in med ballonger och pannkakstårta och sjöng för mig :D image262
Ni är sötast och bäst!!! Älskar er!
Och igår var ni galna! Som att vi inte redan var bakfulla nog så skulle ni dra in mig i duschen och hälla i mig den där äckliga, sliskiga, vin/champange-grejen...
Camilla och Evelina vänta bara!

Hoppas att ni har haft en bra 2 april!
Puss alla underbara...

Super-kul!

image255
Man brukar säga att idrottare är de som festar värst och hårdast. Visst det stämmer nog ganska bra men jag måste också tillägga att vi är dem som festar bäst!
Lagfesten igår var grymt kul. 13 timmar party i sträck...
Började vid kansliet klockan halv tre igår eftermiddag. Vid åtta var det dags för käk, sååå gott! Och vid matbordet så var det ju förståss Alice regler som gällde! 
Vid elva-snåret UTKLASSADE tjejerna killarna i Så ska det låta och efter det var det igång. Vid tre tiden drog jag och några till för att köpa mat och vid halv fyra var det dags att börja leta reda på Camilla och Emilia, eftersom jag skulle sova där. Vaknade sedan vid halv åtta imorse och kunde inte somna om, blää...

Jag, Alice, Tobbe och Johnsson var bäst på volleybolltuneringen, i alla fall när vi spelat ihop oss. Det vill säga efter ett antal förluster...

image256


image257

Bästa dansare var helt klart Lina S och Lina G samt Hake och Emil.
image258

image259

image260
Whenke och Frida, YEAH!


Helt klart en lyckad kväll! Säger bara "The Aranäs gang"! Festar bättre än alla andra ;)