Lördag hela veckan!

Jag har ännu inte börjat skolan. Lördag hela veckan för min del :P

Klüft har fått en drömstart i sjukampen. KUL!image462

Igår var vi på begravning. Mindre kul...
Men det är ändå skönt att det är över nu.

Nu ska jag och Jesper snart åka och storhandla. Våran kyl, frys och vårat skafferi ekar tomt. Det finns inte ens mjölk och då är det illa. Kanske kollar vi i affärer lite också :P Fick min lönespec igår. Helt okey!

image463
Måste i alla fall köpa plåster. Igår skulle vi nämligen äta kräftor och som ni alla vet så är ju de väääldigt jobbiga att skala. Jäkligt pilligt! Så jag gjorde såklart ett smart drag och erbjöd mig att skära upp brödet. Passade då på att skära två jack i vänster pekfinger. Oj, vad det blödde! Men jag slapp i alla fall att skala mina egna kräftor (det var detta som var min tanke) då alla runt bordet tyckte så synd om mig och generöst skalade åt mig! Jag var "färdigäten" säkert en halvtimma innan alla andra:D Det är så det ska vara!

Ikväll ska jag ut! Det var lääänge sedan jag festade. Har jobbat mycket det senaste + att jag inte har varit sugen på att festa och framförallt har jag inte velat dricka.
Men ikväll, då jävlar! Haha! Nä, vi får se. Tror att jag är ganska lugn ikväll också om jag känner mig själv rätt :)

Ha en bra lördag allihopa!

Tillbaka?

HEJSAN!image461
JAG ÄR TILLBAKA!   eller nått...
Kände suget efter att skriva ett inlägg i alla fall, haha.

Egentligen finns det nog miljarder saker att skriva om, efter nästan en månads uppehåll men just nu står det still.

Imorgon börjar skolan och jag kan inte gå dit på hela veckan :/  Först är jag typ tvungen att jobba onsdag till torsdag och sedan ska jag på begravning på fredag. PINSAMT att begära ledigt hela första veckan. AJA! Jag har kommit fram till att jag nog helt enkelt inte hinner gå i skolan.

Igår köpte jag en ny telefon eftersom min la av för några dagar sedan. Den är DÖD! Ingen har kunnat nå mig, om de inte ringt på hemtelefonen då förståss. En gång hände det dock att den fick ett litet dödsryck och jag kunde svara när Sandra ringde. Sen dog den nog på allvar.

Jag köpte i alla fall en Ericsson (Förlåt Nokia, att jag inte är er trogna längre). Jag får den ikväll eftersom de bara hade den inne i Nordstan igår förmiddag och dit orkade vi inte åka.

I be back...(kanske)