Femhundra kronor med posten

Femhundra
När jag jobbade under julen kom det in en mycket trevlig kvinna i butiken som skulle köpa något lite dyrare, typ en stereo eller nått. Hon berättade då att hon hade ärvt 20 000 kronor av en faster. Släktingarna hade då skickat 20 tusenlappar i ett vanligt kuvert med posten. Haha... Jag och "stereokvinnan" skrattade friskt åt hennes "stollar" till släktingar och jag undrade lite fundersamt varför det aldrig kommer pengar med posten till mig? Och så idag gjorde det det! Femhundra kronor kom som ett brev på posten! I form av nått slags utkast (?) på mina teliaaktier. WOW! Man blir så glad när sådant här händer! Det är ju grymt!
Pengar med posten liksom, vem vill inte ha det?


Bild hämtad på web.telia.com 

Kosttränare

Hemma igen! Skönt att vara hemma vid ett och få en liten sovstund innan naturplugget. Jättehärligt att för en gångs skull komma hem efter skolan.
Funderar på att skaffa ett kostprogram till min dator. Vi har använt det i naturen och det är ganska kul, framförallt intressant och bra. Behöver lära mig en hel del om kost tror jag. Det visade sig att jag inte ens fick i mig hälften av vad jag skulle få i mig vissa dagar, Opps! Hela 10% kan man öka sin idrottsprestation om man äter rätt! Det är mycket och tänk då om man äter alldeles för lite och dåligt då kan man ju naturligtvis sänka sin prestation med jättemånga procent. Och det är ju inte bra! 

Mat Bild från
www.uppladdningen.nu


Onsdagmorgon

Hej allihopa! Blommor
Det regnar ute, men får inte låta humöret förstöras för det:D
Skall sticka till skolan nu, hoppas ni får en bra dag!!!












Bild hämtad på
www.kortdesign.com

Adrenalinkickar

Äntligen fick jag mina kickar igen! Älskar dem och har saknat dem hela säsongen.
Hoppas det blir fler.
Känslan av att prestera bra klår allt! Det är nog den bästa känsla som  finns!
Men den kostar, i blod, svett och tårar- bokstavligen!
Men värt det är det defenitivt även om det är svårt att se ibland.

ADRENALIN

Jazzlektion

Jazz
Vilken dag! Herregud! Suger verkligen orken ur mig. Samhällen i förmiddags var helknäpp! Papperskrig, orkester, dans, jazz, gissa personen i klassen och inget arbete över huvudtaget. Stackars Olof som får ha och göra med våran klass, fast jag tror i och för sig att han gillar det. Bara han drar ner persienerna så att inga andra ser så är det ju lungt, haha!  

Nu känns det ganska tungt. Har två timmar att slå ihjäl innan jag ska till bilskolan.
Vad ska jag göra?
Efter bilskolan har jag ytterligare två timmar att slå ihjäl innan matchsamlingen. ORKA!
Jag vill hem, vill inte vara i Kungsbacka hela dagarna. Det är tråkigt.

Match ikväll, som sagt. Möter Eslöv hemma i Aranäshallen- Kom och titta!
Vi måste vinna den här gången! VINNA, VINNA VINNA!

Föressten ska jag försöka ändra designen här på min blogg, men jag fattar ingenting av alla mallar och koder! Saga, du måste hjälpa mig! Någon måste hjälpa mig!

Egentligen borde jag skriva så mycket som möjligt för att slå ihjäl så mycket tid som det bara går men jag vet inte vad jag ska skriva mer. Det tog slut!

Ha en bra tisdageftermiddag/kväll!




Bild hämtad på
www.fabricattic.com

Äntligen måndagmorgon!

Det är måndagmorgon. Jag har njutit av en lång sovmorgon och en god frukost utan att stressa. BörjadeHälsa skolan halv tolv och var mycket effektiv på engelskan. Vissa dagar känns bara för bra. De börjar bra och det känns som att ingenting kan förstöra dem. Så känns det idag :D Kanske för att jag vet att jag skall spela handboll ikväll igen! Kan det vara så enkelt? Att jag behöver komma igång igen?

Ha en bra dag allihopa!








Bild från www.trygghansa.se

Aranäs vidare i Sm

GRATTIS
till våra herrjuniorer i Hk Aranäs som gick vidare till finalsteget i Junior-Sm idag efter en avgörande vinst mot Redbergslids IK. Bra jobbat, grabbar!

Pizza

I går käkade jag och Emma pizza samt spelade Risk, ett äldre sällskapsspel hemma hos henne. Pizza
Jag hade vunnit om inte de andra hade fuskat hela tiden ;) haha... Mysigt var det i alla fall.
Kul att träffa dig igen gumman!

Ikväll blir det evetuellt bio med några vänner. Har ju massa biobiljetter som jag aldrig använder...

Men innan det är det dags för plugg. Skall skriva en matchanalys av en match  som jag såg för två veckor sedan. Varför skjuter jag alltid upp allting, jag menar det är ju jättesvårt att komma ihåg den matchen i detalj nu liksom.

Sedan måste jag skriva min träningsdagbok, men det blir inte så svårt med tanke på hur lite jag har tränat. Allt ont för alltid något gott med sig. Men det är sjukt vad fort det går för en att känna sig förslappad. Jag höll upp i en vecka och ändå känns det som jag har gått upp 100 kilo och tappat alla muskler. Flåset skall vi inte ens tala om, haha...

Sedan skall jag tydligen skriva ett inbjudningskort på engelska, för en fest jag skall hålla. Det kan ju disskuteras hur det kommer att sluta.
Och till sist men inte minst är det naturplugg i mängder som gäller. BLÄ! Natur B är jättesvårt!!!

Ha en bra söndag allihopa!
Njut av den för imorgon är det ju som vi alla vet måndag igen.
Måndagar och torsdagar är de värsta dagar jag vet!
Kan man inte ta bort dem från almanackan???


Bild hämtad på www.superbrandsindia.com

Volvo C70

VolvoC70
Snälla mamma och pappa om jag får en sådan här när jag fyller år då!!! Snälla, snälla, snälla...

Körlektionerna går ju så bra och snart har jag mitt körkort :D
Måste nog i och för sig lyssna mer på läraren, Björn och titta mindre på allting runtomkring, haha...
Han påpekade vikten av att inte fasta med blicken i trafiken och speciellt inte på någon snygg Brad Pitt kopia, eftersom jag då kunde missa någon ännu snyggare...
Och missade honom det gjorde jag inte, däremot missade jag vad Björn sa, hmm...
Men snygg är han och varje gång han tränar innebandy före oss på måndagar kan jag inte slita blicken...
Ögongodis!



Bild på Volvo C70
www.adnkronos.com

Claro

Kommer ni ihåg denna bilden??? -->Plugg
Det var några veckor sedan då vi jobbade som en galning med vårat samhällsarbete om könsroller. Idag blev vi klara och inlämningen är imorgon. Och hör sen vilken uppsats vi har gjort! ÄNTLIGEN klara!

Längtar till middagen...
Men innan dess spanskaplugg, usch!
Måste jobba för ett G åtminstone...


Estudio español


Espana

Estudio español. Tengo prueba mañana.  

Hmm, undra om det var rätt uttryckt??? Spanska är ett roligt språk, önskar jag la lite mer kraft och energi på det bara. Men i och för sig, vad skall jag göra med kunskaperna sedan då? Räcker det inte att jag kan engelska? Jag menar, jag skall nog aldrig flytta till spanien vad jag vet. Och skulle jag göra det så får jag väl se till och lära mig deras språk då, eller? IG- varning...
Det blinkar en röd lampa!!!

Snart kommer Sandra hit och vi skall göra klart samhällsarbetet. Det blir riktigt bra, kan jag tala om för er. Får vi inte MVG så vet jag inte vad jag gör. Vi har nog lagt mer än dubbelt så många timmar än vad som var utsatt på det arbetet och det är riktigt proffsigt!
Wiee, vad vi är bra!

Föressten (speciellt till dig Saga) så har jag börjat läsa Mia Törnbloms bok Självkänsla nu!
Från det att det gick att få tag i boken i handeln så har den legat på min hylla i mitt rum oöppnad. Igår tog jag mig an den och ville hellst inte sluta, men jag blev så trött att jag somnade, annars hade jag nog läst ut den. Bra är den... Rekommenderar!

Nu tillbaka till mina spanskastudier...

Buenas tardes  mis amigos!






Bild hämtad på
www.spanien-turist.dk

Slut

En mycket tråkig dag, usch... Men har ändå varit effektiv. Effektiv, vad tråkigt det ordet låter :S Har jobbat på det där, ursäka uttrycket, jävla samhällsarbetet sedan klockan 12 i förmiddags. Sex timmar eller nått har jag klurat med det :S, ändå är det inte klart... Och nu orkar jag inte ta tag i spanskan, så jag struntar helt enkelt i det. Vad spelar det för roll om jag får G i spanska i slutändan liksom? Ingen annan än jag själv som bryr mig ändå. Och orkar jag inte, så orkar jag inte. Så enkelt är det faktiskt! Som Sandra sa om sitt matteprov: -"Får jag ett IG så är det inte hela världen; det läggs bara på den nästan obefintliga högen ig:n ändå".

Nu skall jag bara slappa resten av kvällen :D Härligt! Får njuta av denna kvällen och imorgon kväll också, sedan är det dags att börja träna handboll igen. Spelade ju hela helgen, fastän jag sagt att jag skall ta ett uppehåll, och var där igår. Två träningars frånvarao blir det allt som allt eftersom jag lovat Wenche att komma dit på torsdag. Hmm... Ibland lovar jag lite för mycket känner jag...Men vad skall man säga när alla är så gulliga mot mig och inget hellre vill än att jag skall komma tillbaka?

It´s perfect

Fyrklöver

Det senaste har jag lärt mig att livet är långt ifrån en dans på rosor, istället har jag fått höra att det visserligen är en dans på rosor men med väligt svåra steg. Igår var det dock en dans med fjäderlätta steg, inga snedtramp och allt detta på en enorm blomsteräng! Kan  inte fatta att det var jag som hade flyt igår och inte Kalle Ankas turkusin.

1. Jag kom till hudläkaren och trodde att enbart besöket skulle kosta 500:- Men så visade det sig vara gratis eftersom jag var under 20 år. Grymt, vad skall vi göra för dem pengarana nu då? hihi...

2. Behövde inte sitta i väntrummet mer än en minut och efter det fick jag komma in till läkaren. Hon tittade på mitt födelsemärke och tog med en gång bort det. Jag trodde att jag skulle behöva beställa en ny tid till detta lilla ingrepp, men icke! Gjorde ju inte ens ont...Dessutom skrev hon ut lite nya recept till mig, bl.a mot min mensvärk och det tackar jag ju inte nej till :D Allt detta på mindre än 10 minuter :O

3. Går till Kungsmässan med mamma, där går vi in i en underklädesaffär eftersom jag är ute efter de här:
It´s perfectTycker att dem är ascoola. Det står ju trots allt:
"It´s perfect" på rumpan, vilket stämmer. Fick en kommentar från en mycket god vän för ett tag sedan som löd: -"Sara, du har en tantrumpa!" Efter det har jag letat efter ett par sådana här eftersom jag faktiskt har en perfekt rumpa ;) Kom i alla fall in i affären och de hade ett par kvar och de var i min storlek! Jippi!!!

4. Traskar sedan raka vägen in i klädbutiken mittemot och ser ett par snygga jeans på rean. Tänker att jag har ju inget att förlora på att testa dem. Ni som känner mig och som har läst min blogg tidigare vet hur fruktansvärt svårt jag har för att hitta jeans och att jag måste testa 100 par innan jag hittar några som sitter någorlunda. De passade i alla fall utmärkt! Och min rumpa gör sig nästan ännu mer perfekt i dem. Betalade en tredjedel av priset, vilket gjorde köpet ännu roligare!

5. Efter mitt lilla lycko-impuls-jeans-köp gick vi raka vägen till MQ eftersom jag sa till mamma att jag behöver ett brunt skärp. Gick in och hittade med en gång ett jättesnyggt för 299:- Så såg vi att det var 50% vilket innebar ett näst intill perfekt pris. Gick fram till kassan för att betala och tar upp 150:- Då säger hon -"Äh du får det för 100:-" Haha, okej, varför liksom? Men jag tackade och tog emot och gick så glatt därifrån.

6. Sist men inte minst så åkte vi en snabbis till Freeport och där hittade jag mitt sista fynd. En jättesöt kofta för mer än halva priset.

Åkte efter det för att fika med Wenche, mycket glad och belåten!

Idag ser det tyvärr ut som att turen vänt. Äter en bränd pyttipanna med misslyckade ägg ( i och för sig inte så konstigt men tanke på att jag är ensam hemma och har lagat maten själv) och skriver om blogginlägget för andra gången eftersom jag råkade klicka bort det den första... Jaja, det vet ju alla att man inte kan ha tur jämt...





Sloggi hot hips finns på
www.sloggibutiken.se
Fyrklövern är hämtad på www.certec.Ith.se

Can´t stop the rain from falling

Jag tar ett break efter i morgon... Så får jag se hur jag gör efter ett tag.


Vilken grabb!

Ibland så undrar man när min lillebror tar till orda :S
Kommer ut från sitt rum med märken på ryggen och gnäller:

"Jag har älskat för hårt & hett var det"

Bra dag!

Solsken' BRA DAG idag! Det känns bra att ha tagit tag i problemen även om det känns tungt att börja dra i trådarna. Det har resulterat i en hel del möten, samtal, sms, gråt och tröst. Och mer blir det, får se nästa vecka hur jag skall göra. Då är det domedagen, haha nä skämt åt sido. Kanske det blir en paus på obestämd tid, kanske på bestämd tid eller kanske kan jag gå ner i träning... Kanske kommer de med någon annan lösning?, en drömlösning??? :D En sak vet jag nu i alla fall och det är att jag inte vill lägga av. Jag måste bara hitta motivation och glädje till handbollen igen, det är ju faktiskt det viktigaste! Man måste tycka om och ha kul i det man gör! Prio ett nu...

Oj, vad jag blottar mig... Får vara slut på det innan jag raderar inlägget... Men vill i alla fall tacka alla som hjälpt mig, stöttat mig, pratat med mig och hört av sig bara för att fråga hur jag mår och säga några vänliga ord. TACK, det värmer skall ni veta!


Annars har jag haft en toppendag! På gymlektionen lyfte jag inte en vikt, jag låg på bänkpressbänken en hel lektion utan att göra nått! Gott var det! Och inte tänker jag ha dåligt samvete för det heller, haha!
En "flummpromenad" med Sandra kändes underbart! Även om vi hade mycket tungt att bära i våra väskor måste man kunna skratta ändå! Tänkvärt!

APPROPÅ
Det var någon som kommenterat mitt inlägg om fotboll för ett tag sedan- det om Manchester United, Arsenal, VM-98 i Frankrike och Fredrik Ljungberg. Inte för att jag kommer ihåg om Sverige var med i fotbollsVM-98, det har jag ingen som hellst koll på. Det var nog så att det var under VM-02 som jag "förälskade" mig i Mr F. Ljungberg. Mycket möjligt!
-98 eller -02, sak samma liksom, åren bara flyter ihop nu när man börjar bli så här gammal och gaggig som jag...

Tur att ni finns!

Okej det är jobbigt just nu... Men det känns skönt att jag har så underbara vänner :D och att det finns annat folk man kan snacka med... Hoppas alla ni därute mår bra!!!


Back

Nu är jag tillbaka. Hade strömavbrott några dagar, jobbigt var det. Skall vara lite mer aktiv men ikväll blir det inget roligt inlägg för jag är på jättedåligt humör!!!
Vi hörs när jag har ryckt upp mig lite imorgon...

Blåsigt värre...

Oj, vilket blåsväder! En 15 meter hög tall gick just av på mitten framför vårat hus och om tio minuter skall vi ut och åka, HJÄLP! Men vad gör man inte för lagests skull...

Stormen Gudrun
Det kommer säkert se ut som efter stormen Gudrun snart! Träden knäcks typ på löpande band runt huset... Och jag skall iväg på handboll, för två år sedan var jag också det. Då satt jag fast nere i Ullaredsområdet med hallandslaget då vi hade det sista träningslägret innan Sverigecupen. Två gånger hann vi värma upp innan lyset gick i hallarna. Så där låg vi i Ullareds hembyggdsgårds lokaler utan lyse, värme, telefoner och mat, svettiga och äckliga var vi också eftersom vi inte kunde duscha. Det gick ju inte att laga mat, så i två dagar fick vi käka frukostmat...

Oj, nu måste jag dra...

Håll i hatten idag nu! 


                                                                           Bild hämtad på
www.vsv.se

Adidas

Jag är ett Adidasfan! That´s it! Kanske inte det allra coolaste innemärket, men jag tycker bäst om Adidas! Det är det snyggaste, hetaste och mest prisvärda märket. Inga tusenlappar på Prada, Miu miu eller andra överklassmärken, hellre sportiga Adidas! Love (L)

AdidaskappaAdidassko

www.ellos.se har börjat sälja en del Adidas. Grymt! Skon är ju så fräsch nu till våren!

SUGEN

SUGEN på godis! Som fan! Varför dissade jag godisaffären förut idag, mamma sa ju till och med till mig att jag borde köpa för annars ångrar jag mig senare. Och visst gör jag det! Vad tänkte jag med egentligen?:S Får nog ta och baka kladdkaka eller nått sen för att stilla mitt begär, haha...

Kladdkaka
Mums visst ser det gott ut ;) Frågan är bara varför det alltid ser godare ut än vad det är. Sådär god som den delikatessen ser ut på bilden kommer ju aldrig min hemmabakade kladdkaka bli. För det första har vi ingen grädde jag kan vispa och för det andra så kommer jag glömma den i ugnen så att den inte blir kladdig och för det tredje kommer jag efter att ha ätit min misslyckade kladdkaka ha dåligt samvete för att det är så onyttigt.
Suck, jobbig sits...

Bilden är i alla fall hämtad på www.awfulsouls.com

Medgångssupporter???

En gång för några år sedan, ni vet då när Arsenal hade sin storhetstid, fick jag en spydig kommentar kastad i ansiktet: -"Jävla medgångssupporter!" Hmm, jag en medgångsupporter? :S Nja, snarare så är det nog så att jag var en typisk tjejsupporter! Anledningen till att jag började hejja på Arsenal var av den enkla anledningen att jag var förälskad i Fredrik Ljungberg sedan VM -98 i Frankrike. Han var min största idol i flera år och på den vägen bar det. Så medgångsupporter kan man kanske inte kalla mig för men det är ju så att jag själv undrar när jag just i detta nu sitter och tittar på Manchester United- Aston Villa på Canal+. Jag får intala mig själv att det är en lite småkul match och att det alltid är kul att se Ronaldos sockersöta ansikte samt sist men inte minst Henke Larssons stjärnstart i Manchester. Killen är ju fantastisk!

Arsenalwww.arsenal.com


Efter matchen mellan Manchester United och Aston Villa skall dock Arsenal spela. Fotboll hela kvällen alltså :D Blir nog tv-soffan för min del, skönt...

Glad :D

Idag är en bra dag. Vaknade runt nio, lördagmorgon betyder att man tar det jättelugnt och det gjorde jag. Åt vaniljyoughurt med hallon och blåbär i. Mums... Sedan gick jag ut på en låååång promenad. 15 kilometer. Efter 2 km undrade jag vafan jag höll på med :S Men så slog det mig att det var strålande, perfekt väder och att jag mådde utmärkt för en promenad :D Har städat lite grann idag också, även där undrade jag efter en liten stund vafan jag höll på med :S Hade dock inget lika bra svar på den frågan så jag smet undan och lät mamma tvätta golven som så gärna gjorde det för att ha en ursäkt att smita undan trädgårdsarbetet och bygget av växthuset. Smart drag...

Solros
Storsinthet? Nej inte jag direkt men visst är den vacker? och den symboliserar mer glädje än storsinthet tycker jag. Glädje hissar vi idag! :D




Solrosen är hämtad på
www.linkoping.se

Dracula och Beckham till salu!

Jag har tjatat på mamma ett tag nu om att vi borde åka till Transsylvanien, Rumänien och se kulturslottet där Dracula sägs ha levt.  Att jag inte pratat med pappa om det är av den anledningen att han inte är ett dugg kulturintresserad. Men nu till saken. Slottet är till salu! Familjen Habsburg vill sälja! Och jag vill köpa! Om jag bara hade haft 540 miljoner kronor hade jag köpt det direkt... Det hade vartit så ball att bo i Draculas slott! Eller hur? Draculas slott


Får nog ta och tjäna lite pengar först. Jag måste bli miljonär, det räcker inte att jag blir miljonär heller- jag måste bli miljonär hundratals gånger om, om jag skall ha råd med slottet. Hittade för ett tag sedan tips på
www.dinapengar.se Där fanns en artikel som guidade en till att bli mijonär genom fem smarta tips. Kolla det!

Och tillslut när vi ändå snackar pengar så måste jag ju bara ta upp Beckhams flytt till USA, MLS och LA galaxy.
På 5 år kommer han tjäna 1, 7 miljarder. Sjukt mycket pengar. Typ 340 miljoner om året, killen tjänar ju fan nästan en halv miljon när han sover!

Beckham





Bild på Draculas slott hämtad på www.e24.se
Bild på David Beckham hämtad på www.aftonbladet.se

Ett blogginlägg om ingenting...

Har ni hört "sången om ingenting"? Det hade inte jag tills för  någon vecka sedan. Jag vet att jag är efter men det jag skulle komma till är ju att den låter är helt sjuk. En sång om ingenting liksom, det är ju som ett blogginlägg om ingenting. Man skriver och skriver utan att det handlar om någonting. Ett blogginlägg om ingenting handlar inte om någonting eller så handlar det om ingenting. Handlar inte om någonting eller handlar om ingenting, det är frågan. Att inte skriva om någonting är detsamma som att skriva om ingenting. Ingenting eller inte någonting...
Detta är ett blogginlägg om ingenting eller så är det ett blogginlägg om inte någonting!

Emma

Jag älskar dig tjejen!
Emma

Stressa inte upp dig så! Ta det lugnt, allting kommer att lösa sig! Allt det andra spelar ingen roll bara du är lycklig ; ) Saknar dig vännen...

Hk Aranäs

Hk Aranäs damlag 2006-2007
Hk Aranäs
Det var ju så nära igår. Så nära att vi slog serieledarna, tre jävla bollar- vi som ledde hela matchen.
 Fan vilken match vi gjorde tjejer! Är glad över den prestationen fan! Men jag är inte nöjd, inte förren vi tar dem!!! Och när vi tar dem då kan vi lika gärna fightas om en plats i Elitserien ju! Det kommer att bli bra!!!

Idag började skolan, ingen mjukstart direkt heller. Usch...Nya prov, läxor, kompletteringar och stress. Haha nej nu skall jag inte hetsa upp mig, bara ta det lugnt och sansat. Göra mitt bästa, att brusa upp löser inga problem. Skall också lära av Saga och hennes självkänslesnack. Jävligt bra faktiskt!
www.sagaa.blogg.se
Det är dags att jag börjar tänka lite mer på hur jag tänker. För jag har kommit underfund med att sig själv är den svåraste personen att umgås med. Jag vet inte hur jag skall bemöta mig själv och jag vet inte hur jag skall tolka mig själv. Konstigt egentligen. Men det är nog ganska viktigt att försöka hålla sig på god fot med sig själv och vara vänner med tanke på att det är den enda person man skall tillbringa hela livet med.

Panikplugg...

Min säng har förvandlats till ett skrivbord :S

Plugg

Imorgon börjar skolan igen. PANIK!   ÅNGEST!   VILL INTE!  Är rädd för vårterminen, är rädd för att den skall bli lika jävlig som höstterminen var. Men det kan den bara inte bli, det är OMÖJLIGT!  Jag läste en artikel i GP i morse om stress bland gymnasieelever. Man skall lyckas i skolan, helst med MVG i allt, man skall se bra ut, man skall hinna med vänner, partners, fritidsysselsättningar, hjälpa till hemma och ta körkort och allt detta på en och samma gång. Läsvärd artikel, så har du GP hemma ta en titt i den idag...

Nu får det vara slut på negativt tjat och gnat i min blogg. Det blir nog bättre när vardagen har börjat igen och jag inte längre har ångest för att börja skolan.


Bara 23 veckor kvar till sommarlovet :D

Sommarparadiset

Åsa- Onsala

Åsa-Onsala

Havet nu i januari... Fint men ingenting mot hur fint det kommer att vara om sex månader. Just nu längtar jag så enormt efter sommaren. Sommaren i Åsa. Älska den! Jag bor vid Sveriges semesterparadis på sommaren. Tyvärr är det ju inget paradis just nu. Usch vad jag hatar det här stället på vintern. Jag hatar vintern! Kan vi inte åtminstone få snö och solsken som lyser upp lite nu när det är dags att börja skolan igen... ? För det här gråa vädret som är nu är jag grymt trött på. Ge mig snö nu! Och efter det vill jag ha 30 grader värme, sol, bad, fågelkvitter, salt i håret, försäsongsträning, partillecup, grillkvällar, och lite kläder på mig ;)


Förlåt och Tack

Förlåt Sandra och Camilla för igår kväll. Det var inte riktigt meningen att jag skulle flippa så...


Camilla och Sandra


Tack Alla!
Sandra, Camilla, Emma och Magnus...
För att ni tröstade och skrattade med mig tjejer och för att du Magnus erbjöd dig att skjutsa mig...

Emma




Och mamma, pappa och Jesper jag älskar er...

Aj aj aj...

Jag har sån träningsvärk i mina armar. Det gör ont att trycka på tagenterna. Usch, jag hatar när man knappt kan röra sig för att man har ont. Jag förstår inte att man tränar frivilligt egentligen :S Gjorde armhävningar med en lagkompis barn på ryggen i går kväll. Det blev inte många men det räckte tydligen för att det skulle sluta så här. Jaja, nu får jag sluta att gnälla! Jag låter ju som en gammal surkärring som har varit inlåst med sina katter alldeles för länge i en stuga långt ute på landet...


Nu skall jag snart ut och gå i det fina "vintervädret" haha. Det är typ vår ute ju! Solen skiner och jag har inte ens behövt tänka på att använda min tjocka dunjacka en enda gång i år. Skall gå och hämta mina vänner vid bussen två kilometer bort (jag bor en bit ifrån civilisationen, som ni kanske förstod )Vår och se om det kommit upp några knoppar i vägdikena. Jag har hört att det har börjat dyka upp lite växter här och där som inte riktigt borde komma upp ännu. Det mest komiska var ändå att jag hade problem med min pollenallergi veckan innan jul. Haha!


Ha en fin dag allesammans!










Bild hämtad på
www.argument.se

Snooza...

Idag var jag uppe med tuppen... Steg ur min varma, underbara säng klockan 09.10 då hade min väckarklockan ringt 7 gånger,  var tionde minut sedan klockan 08.00. Jag brukar ha det som taktik nämligen. Om jag ställer klockan på åtta nu på lovet så kan jag med gott samvete snooza på telefonen i två timmar. Man blir lika glad varje gång man får trycka på snoozknappen. Hela 12 gånger får man göra det också om man ställer klockan på åtta och går upp klockan tio. Testa det någon gång!

Och nu sitter jag här med min frukost, frågan är bara om man kan kalla det frukost? Omelett och stekta bacon, kan ju inte vara annat än raka-vägen-till-hjärt&kärl-sjukdomar-maten... Herregud Sara! När skall jag växa upp och sluta med onyttigheter och godis???


Senare skall jag till stan med Jesper, mormor och min kusin Mikaela. Det är tyvärr inte sådär ofta man hinner träffa mormor och Mikaela så det skall bli riktigt skojj =)Omelett
Sedan skall jag träna, klockan halv 7 och efter det bär det av hem till en gammal klasskompis från grundskolan och tjejmiddag där.
TREVLIGT...





Bild hämtad på www.konrad.konsumentverket.se

Första kärleken...

Trodde aldrig att jag skulle få uppleva det, men ack så fel jag hade. Mitt hjärta slår hårt, benen känns geleiga och jag går i något slags lyckorus. Jag är KÄR, för första gången...

DKNY   DKNY

Här ser ni henne, något suddiga bilder men visst är hon underbar? Min älskade klocka som jag har tänkt visa er sedan jag fick henne i julklapp men det har inte blivit av. ME LOVE!



Oj får nog snabba mig att göra klart det här inlägget, jag har smitit från den stora städningen nämligen. Min familj börjar väl snart undra vart jag håller hus. - "Askungen, kom hit!"
Vi röjer nämligen bort julen. ÄNTLIGEN! Jag har väntat på att få städa bort granen å alla tomtar sen de kom upp den 23:dje december. Och idag åkte tulpanerna in på vardagsrumsbordet. JIPPI!

Tulpaner

Vackert...

2die4 right now...

Här har ni de!  
Killen, resan och plagget jag skulle kunna göra mycket för att få...

Miller


Wentworth Miller
Sätt mig i fängelset med honom!

www.ic1.devianstart.com

Bondi beach

Surfing på Bondi beach, Australien
Inte för att jag surfar, men ändå...

www.aquabumps.com


Svea

Svea

Tror det kommer ett bakslag snart. Jag menar hösten är ju inte slut och det är januari. Snart kommer snön och kylan!

www.sveasvea.se


KEEP DREAMING SARA!


Ed Hardy

Vår och sommar 2007

Ed Hardy

Nu är vi äntligen på väg åt rätt håll! 2 januari idag... Om tre månader är det 2 april och min födelsedag! Min födelsedag innebär VÅR! Wiee...
Till våren och sommaren vill jag gå klädd såhär i alla fall... Sjukt snyggt från Ed Hardy.
www.stayhard.se finns en hel del från detta märke och annat snyggt med lite attityd!

Övningskör...

Jag Övningskörså se upp!

I morse ringe bilskolan och väckte mig. - "Din lektion i eftermiddag är inställd eftersom din lärare är hemma för vård av sjukt barn"  Okej, tack då vet jag var det ända jag fick ur mig innan jag la på. Hjälp! Den lektionen hade jag helt glömt bort. Jag var tvungen att direkt plocka fram kalendern för att kolla upp det här, och mycket riktigt det stämde. I december råkade jag avboka en tid för sent som jag förmodligen fick betala ändå. Efter det var mor min inte så glad, men då tänkte jag att nästa lektion är inte förren i januari, det är långt kvar. Och helt plötsligt är det januari, men det tänkte väl inte jag på. Denna gången hade jag tur, men det var lite jobbigt när mamma frågade vad dem ville. Så nu får du reda på det här mamma eftersom jag vet att du läser min blogg. Jag hade glömt av tiden i eftermiddag. Sorligt men sant...




Övningskörningskylten är hämtad på
www.h.lst.se




Gott nytt!

Gott nytt 2007
Ett helt oanvänt år skall nu fyllas, wiee...


Nedan kommer ett utdrag från gårdagen.
Grym kväll med vännerna...



Gott nytt år
Camilla och jag
-Gott nytt år sötaste


Dans
Galet kul


Söt
Härlig kväll my love...


Kareoke
SHOWTIME


Halsar
Sandra är på G


Lina e på g
Blandarmästaren :D

Samlade
Tolvslaget


Skål
SKÅL


Puss
PussPuss