Lagfest

Idag är det lagfest! Hoppas att det blir kul :D

Läs inte!

Vad håller jag på med egentligen? Ingenting känns rätt. Varför tar jag inte mig själv i kragen? Har varit hemma sedan klockan halv ett idag utan att få gjort någonting, dålig jag är! På sex timmar kunde jag fått städat mitt rum, solat, pluggat svenska och bilteori, sprungit en runda och lagat mat.
Istället har jag solat en liten stund och sedan gått runt i huset med Ipoden och sjungit :S
SEX TIMMAR!!! Som jag bara har slösat bort! Gaah, varför gör jag såhär?
Nä, nu får jag sluta tänka så mycket och gå och ta damsugaren i handen och få lite nytta gjort. Ska dammsuga huset och städa mitt rum. SKA! Måste...
Gaaahd vilket tråkigt inlägg!
Hoppas inte ens att du orkat ta dig ner till denna raden...


???

Okej, Nyrén- att du har råkat se mina innerlår (MED STRUMPBYXOR PÅ) rör inte mig men det lär ju vara det närmsta du lär komma en tjej under kjolen ;)

Föressten går det rykten om att en i herrlaget har setts med min Aranäsgymnasietjacka... Hmm? Konstigt...
Hur har den hamnat hos honom? Ojojoj...


Citron

God morgon!

Solen lyser ute och visst känner man sig pigg och glad :D

Tack för alla söta kommentarer på det senaste inlägget. image254
22 av 24 har svarat att jag borde vara blond, ganska stor majoritet vill säga.
Och visst, jag borde nog vara blond nu när våren och sommaren kommer, känns naturligast så. Ska ta och beställa en tid hos frisören efter det att jag kommit hem från Danmark. Men innan dess kan jag ju lägga citronsaft i håret och gå ut i solen. Min mamma hade en pojkvän när hon bodde i Italien, varje morgon kom han med en korg, nyplockade citroner till henne som hon skulle pressa i håret för att behålla sin blondhet.  Vilken kille! Gulligt må jag säga!

Nu ska jag iväg till skolan. Klockan tre spelar våra killar Skol-SM-final i Aranäshallen mot något Stockholmslag. Hejja, Hejja!

Ha en underbar dag i solen!

Ljust eller mörkt

Hjälp mig!
Skall jag i vår satsa på att vara blond som jag brukar vara eller ska jag chansa ännu mer på det mörkare som jag har nu? Står i valet och kvalet... Mörkt eller ljust? Ljust eller mörkt?

image252
Jag (till höger) som blond eller...

Jag (till vänster) med mörkare hår???
image253

Ajajaj...

HELVETES mensvärk! Gaah, vad jag hatar det. Fattar inte hur jag kan ha så här ont när jag sprungit 2 mil i helgen och tränat jätteflitigt förra veckan. De säger ju att träning lindrar mensvärken men det gör det FAN inte! Eller så gör det det, undra om jag vore döende om jag inte skulle ha tränat i veckan nu då? Inte kan jag bara ligga och försöka sova bort det heller, kan ALDRIG somna- Jävlar vad ont det gör! Och inte hjäper Alvedon-helvetet heller...
Kräks eller svimmar snart känns det som...Snälla försvinn!

130 miljoner kronor!

Mamma frågade mig just vad jag skulle ha gjort om jag vann 130 miljoner kronor.
Hmm, svår fråga! image251

-Jag skulle först och främst sett till att hela min familj kunde flytta till precis det huset vi vill ha, antingen centralt eller närmre havet.
-Efter det skulle jag ha köpt en lägenhet till mig själv i Kungsbacka (som det ser ut i nuläget).
-Jag skulle ha inrett huset och lägenheten precis som mamma vill ha huset och som jag vill ha lägenheten.
Kaklad pool, uterum och växthus, bastu och ett jättefint och utrustat kök är några av de saker jag skulle ha investerat i till huset. Lägenheten skulle vara jättekul att inreda efter eget smak och tycke. 
-En MEGASTOR "Gå-in-i-garderob" (a-walk-in-closet) är också lite av en dröm.
Men jag pratar inte om en liten klädkammare utan ett riktigt stort RUM fyllt av kläder, skor, jackor och accesoarer.
-Kläder, till min garderob skulle jag självklart ha investerat i. Förmodligen skulle jag ha skaffat mig en mycket exlusiv stil, men jag undrar egentligen varför? Kläderna behöver ju inte vara dyrare bara för att man har mer pengar men förmodligen är det väl så att man tycker det är roligare ju dyrare kläder och smycken man bär. Man känner sig helt enkelt lyxigare. 
Konstigt det där :S
- Jag skulle bjudit med min familj på en långresa och också mina vänner på en liten utflykt utomlands.
-Jag skulle ordnat en STOR fest, för familj, vänner, klasskompisar m.f. där jag skulle bjuda på allt.
-Jag får ju inte glömma BILEN! Självklart skulle jag ha köpt en jättecool bil till mig själv. Har ju en förkärlek till Volvo så kanske det skulle blivit en C70 till mig och en XC90 till mamma. Pappa kör ju ändå bara runt i sin firmabil :S
-Och till sist men inte minst skulle jag ha skänkt ganska många miljoner till Hk Aranäs så att de kan bygga en ny hall, liknande Arena Skövde eller Arena Nord.
image250

Återhämtningsdrycker

Mamma och hennes jobbarkompisar har kommit igång med bloggandet. kolla in dem ;)

Imorse hände något skumt föressten. Min morbror, Magnus ringde och frågade om han kunde komma ner på en kopp Kaffe. Oj, det var riktigt, riktigt längesedan jag träffade honom men det var ändå mycket kul att han fick en "impuls" och åkte ända hit ner från Lerum för att dricka kaffe, haha... Trevligt, trevligt...

Usch, vad tungt det var att springa idag. Gav mig ut på 11 Km, fastän jag visste att jag hade 8 Km i benen sen igår eftermiddag. Ibland är jag bra dum, jag VET ju om att benen är tunga och kroppen "mör" + att jag har haft en jäkligt tung motvind båda dagarna. Motvind är jobbigt, men det finns en positiv sak med det och det är att man knappt behöver anstränga sig för att andas. Luften åker ju ner av sig själv om man springer med öppen mun.  

   
I två-tre veckor har jag börjat med en ny grej. Mamma bestämde sig för att köpa Gainomax till mig för hon trodde jag behövde det för att återhämta mig när det gick tungt i handbollen. Och tänk så klok hon är min mamma! Fasiken, vad bra det hjälper. Dricker nu Gainomax eller Provivas återhämtningsdryck efter varje tungt träningspass och visst hjälper det. Trodde inte alls på kosttillskott tidigare  men jag har helt ändrat åsikt. Jag orkar mer, jag är bättre utvilad till kommande pass och jag presterar MYCKET BÄTTRE. Jag orkar träna igen och det är kul igen!

image249

Number 1?

Älskar lördagsmornar. Solen börjar titta fram nu, skönt! Ska ut och springa en bit. image245
Måste ju komma igång nu inför Göteborgsvarvet. Måste dock byta löparskor.
Får så ont i fötterna och knäna av mina gamla. Hoppas på att få ett par bra löparskor och en pulsklocka i födelsedagspresent. Hoppas också på ett sådant där töntigt Ipod-armband som jag kan ha när jag springer. Föressten kommer jag springa runt i de coolaste och tightaste cykelbyxor i sommar. Hela vårat lag har beställt likadana fast med olika tryck på rumpan. Det är allt i från Bacon till Elak och Ingen vet. Jag ska i alla fall ha Number 1, passande, eller hur? ;)

Ikväll blir det handboll på Tv igen, YEAH!
Skövde-Lugi, kan bli intressant.

Det blir också en hel del plugg. KANSKE! Behöver göra det, men orka...





Val av lagkapten...

Fredrik Ljungberg, lagkapten i Svenska fotbollslandslaget --> image244
Valet av lagkapten till Rödspättecup i vårat juniorlag var enligt mig helt rätt.
JAG var tydligen en het kandidat :S haha...
Smickrande, men skönt att Magnus gick in och styrde upp det hela och sa att det kunde vara lite si&så med en målvakt som lagkapten eftersom dom kan vara lite udda! Ha? Jag udda? Säger du det? :O ;)
Är glad att vi ska ha Frida som kapten, givet val tycker jag.

Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut. Våren börjar titta fram lite då och då.
"Varanann-dag-väder" känns det som att det är just nu.

I helgen SKA jag ta det LUGNT, fyra-fem veckor sedan jag var hemma en dag på helgen. SKÖNT ska det bli. Jag ska försöka göra saker jag mår bra utav, kanske en liten springtur samt kolla på massa handboll på 24:an. SM-slutspelet missar ni väl inte?
Jag SKA också PLUGGA. MÅSTE få lite STRUKTUR och ORDNING i mitt liv igen. Har inte varit bra med det det senaste nämligen. Sååå SKOLTRÖTT!!!
Men vet ni vad?
SOMMARLOVET börjar att NÄRMA sig!!!


Shoppingsugen

Oj vad jag blev shoppingsugen av allt surfande på kläd- och modesajter.

  
Underbart söt klänning från TFNC, asos.com

Och en underbar sommarväska, också den från asos.com
 


  
URSNYGG "Jeans-hängsle-kjol/klänning" från Fornarina, asos.com

 
Linne och Japan Rags jeans från stayhard.se

 Ett sådant här armband från energetix.com har jag haft. Tappade det tyvärr när jag var med mamma i skogen och plockade svamp. Är vädigt sugen på ett nytt, vad säger ni?

Rockchic i vår med Mike&Chris

Saga, jag har hållt utkik efter en skinnjacka sedan vi pratade om det. image228
Har hittat denna jäkligt snygga från Mike&Chris.
Tror att den skulle vara cool nu i vår... Priset är i och för sig inte lika coolt men det kommer ju en 18-årsdag, haha... DREAM ON!


Jackan hittade jag på shopaholic.se


Stadskörning

image227
Gick upp klockan sex i morse för att åka in till bilskolan och ha stadskörningslektion i Göteborg. Dåligt med sömn i natt då jag vaknade flera gånger och sov oroligt. Vänner som kört stadskörningen hade innan berättat för mig att det är jättesvårt så jag trodde ju att jag ALDRIG skulle klara det. Men det gjorde jag :D
Wow, känns så skönt nu och när jag tänker efter så var det inte så JÄTTESVÅRT som jag trott.
Ett steg närmre körkortet! YES...

Nu ska jag evetuellt sova en stund. Annars så är det plugg som gäller resten av dagen och SM-kvartsfinal mellan Sävehof- Trelleborg ikväll. Även ifall jag håller på RIK i en SM-final så hejjar jag självklart på Sävehof när de ska möta Trelleborg.
Ha en kanongo onsdagseftermiddag gott folk!

Kugga?

Körkortsteorin är inte riktigt min grejj. Usch vad jag hatar den! image226
Ge mig världens svåraste naturprov eller nått, men inte teoriprovet! Fan, fan, fan... Det tar knäcken på mig. Övningsfrågorna man får är ju inte ens logiska. Antingen tror man att alla tre alternativen är rätt eller att inget utav dem är det. Sjukt! De vill väl att så många som möjligt ska kugga så att de kan tjäna pengar på det. Och jag tänker inte berätta när jag ska ha mitt teoriprov eller uppkörning, utifall att jag skulle kugga. Pinsamt om alla visste då! Haha...

Morgonträningen gick jättebra imorse, skönt!
Slog dock i knät litegrann men tänkte inte mer på det då. Nu kan jag knappt gå. Det värker och ömmar. Är lite orolig faktiskt, knäskador är inget roliga och lyckligtvis har jag varit skonad från dem... hittills...
Usch vad jag känner mig vek nu, det är bara att käka två alvedon och gå till kvällsträningen tänker säkert ni. Det är nämligen så jag brukar tänka (eller säga :S) om någon annan har ont. Men ska hålla inne med dem kommentarerna i fortsättningen, jag lovar...

Naturprovet idag gick okej. Vill ha MVG men ska nog inte hoppas på för mycket. 
Samhällslektionen var som de alltid brukar vara. HELSTOLLIGA! 

Dags att plugga teori, trååååkigt...
 

Redbergslid vs Ystad

image225Ska nu sätta mig och titta på kvartsfinal mellan Redbergslids IK och Ystad IF. Nörd jag är, jag veeet...

Hejja RIK, Hejja RIK, Hejja RIK!!!

24, Lost och Prison break

image221

Okej, jag vet att jag är lite efter men igår såg jag mitt första avsnitt av serien 24. Jag såg också mitt andra och tredje avsnitt. Efter första avsnittet undrade jag och mamma hur denna serien kunde vara så populär men bestämde oss för att ge den ett avsnitt till. Och mycket riktigt efter andra avsnittet kunde vi inte låta bli att se ett tredje och nu längtar jag till slutet av veckan, då jag har tid att titta ännu mer på det.
Jag är FAST!
Och efter alla Dvd-boxar med 24-avsnitt ska jag ta mig an Lost som också finns hemma i hyllan. Lost följde jag visserligen då det gick på Tv, men inte regelbundet och jag har missat massor. Och efter Lost är det dags för Prison Break, som jag aldrig heller sett ett avsnitt av. Dåligt, jag vet. Speciellt med tanke på hur snygg han är.

                                                

Disiplin, organisation och motivation TACK!

"But it's alrightimage219
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Cuz I can"

                                          // Pink, Cuz I can

Yeah, nu gör jag som JAG vill. Går min egen väg helt enkelt.
Oavsett vad jag gör så ska det vara mitt beslut, det som känns bäst för mig nu.

Helgen har gått fort, riktigt fort. Har inte hunnit med i tempot.
Sov hos en kompis fredag till lördag och spelade massa Tv-spel. I lördags var jag och kollade på A-laget när de mötte Kroppskultur hemma i Aranäshallen. Förvånandsvärt så vann dem, men flyttas ändå ner i tvåan, hmm:S Efter det begav jag och pappa oss i väg till Göteborg för att jag skulle öva stadskörning. Scary, jag var förvånad över att vi kom hem vid liv. Jag hade ju innan trott att jag skulle både krocka och köra fel samt skapa allmänt kaos på Göteborgs gator. MEN, det ÄNDA som hände var att en "redig" kille tutade på mig när jag stod först vid ett rödljus och inte satte gasen i botten direkt då det slog om till grönt samt att jag blev "jagad" av polisen en bit i Kungsbacka på väg hem. HAHA...

I veckan ska jag alltså köra stadskörning på onsdag, lite nervös är jag allt men nu har jag ju i alla fall känt på det lite grann. På onsdag har vi A-dag, som på Aranäsgymnasiet betyder att vi är lediga (egentligen är det väl en IG-dag, en dag då man får göra omprov och sånt, vad vet jag?). Alltså blir inte veckan sådär jättetung. Ingen sen träning imorgon heller eftersom A-lagsserien nu är slut. Vad är det man brukar säga? "Sist in, först ut". Tycker att det stämmer ganska bra på Aranäs damlag detta år som gått.

I veckan måste jag dock få lite struktur på mitt liv. Jag har varit väldigt oorganiserad och "slapp" i skolan den senaste tiden. Ligger efter mycket i många ämnen och måste "fixa till" detta under veckan. JOBBIGT! 
ÄR SÅ J&?%@ SKOLTRÖTT!
Nä, lite disiplin, organisation och framförallt MOTIVATION skulle sitta bra nu...

Dagdrömmare?

Mamma säger att jag lever i mina drömmar.
Jag borde komma ner på jorden och leva i verkligheten.
Sluta att leva i framtiden, den perfekta framtiden som jag ser i mina drömmar.
Sluta att jaga och börja leva MITT EGET liv.
Drömmar är tydligen bra men inte när man gör dem ouppnåliga.
Jag tycker dock att drömmar är grymma! 
I dem är ju allting precis som man vill ha det, i dagdrömmarna kan man ju styra allt.
Drömmarna tar ju bort mig från vardagen så fort den känns lite jobbig.
Men visst, hon har nog lite rätt ändå, min lilla mamma. Att bara se framtiden i handbollen, skolan, yrkeslivet, kärleken, livet och så vidare gör nog att man missar en hel del på vägen kanske, vad vet jag?

image218

Kungsbacka River

Nu är vi anmälda till Göteborgsvarvet 2007.
Men vi ska ju anmäla oss till Kungsbacka River också. image215
Frågan är bara vart man gör det? Någon som vet? Sedan behöver vi ju en kanot också. Det kan ju vara bra att ha liksom om man ska vara med i ett kanotlopp. Men den allra största frågan av alla är hur vi ska lyckas ta oss i mål. Jag har ju bara paddlat småbåtar på Himleriket tidigare. Där lyckades vi dock inte så bra jag och Emma när vi var elva år. En annan pappa fick bogsera oss i land då vi inte kom någonstans, haha... Vad har vi gett oss in på?

Shoot outs avgörande i Katrineholm



Mister Degmajster har lagt upp vårat avgörande mot Uppland i Junior ELit cupen 2006, på Youtube.
Halland representerar de vita laget som såklart vinner kontringarna med 5-2.
Tänk speciellt på att lyssna till våra åskådares, hallands killars kommentarer och "snack" kring matchen.

HALLAND 
Lag1'a Halvlek 2'a halvlek Full tid Shoot Out Resultat Måldiff. POÄNG
              
Uppland12-11 7-16 1-1 5-2 2-1 24-29 2
Värmland16-6 11-9 2-0 0-0 2-0 27-15 2
Örebro län9-8 13-4 2-0 0-0 2-0 22-12 2
  
TABELL37-25 31-29 5-1 5-2 6-1 73-56176
 
  
              
              
              
              

Vågar man tro på våren?

Vågar man tro på att våren är här? Eller kanske kommer det snö redan imorgonbitti?
Jag har i alla fall njutit i fulla drag under dagen och dess solstrålar.
22*C kom termometern hemma mot våran soliga husvägg upp i.
22 GRADER! Visserligen i solen, men ändå! I vilket fall som helst så är våren på väg.
Och kom ihåg att det är nu ni ska njuta som mest.
Hela våren och sommaren ligger just nu framför oss.
6-7 månader av den härliga årstiden bara väntar på oss. YES, here we come!

image212

image213

Knoppar

Sten

Vass

Solsken

Okej att det brukar vara Saga som är den kreativa bland oss. Som pysslar, pärlar och fotar men idag kunde jag bara inte låta bli att ta med mig kameran ut i trädgården.
Jag älskar våren och sommaren.

Topphandboll under JSM

Det har varit en bra helg fylld med handboll! Det har varit superkul att följa JSM-finalsteget. Duktiga lag och handboll på högsta nivå! Underhållande. Aranäs herrjuniorer kom på sjunde plats, något som ni absolut inte bör vara besvikna över. Ni var jätteduktiga! Vinst mot Hammarby och Lugi, förlust lite surt i matchen mot Ystad som ni hade i era händer och en förlust mot Sävehof. En bra summering tycker jag som såg ALLA matcherna. Till och med den klockan 9 i söndags morse. Jag och Sandra lyckades med bedriften att stiga upp klockan 6 en söndagmorgon och åka in till Partillebohallen. Men eftersom vi själva ännu inte har några körkort blev det lift med "Blomman" in, som åkte redan klockan 06.45 för att hinna till killarnas samling. Jag och Sandra befann oss alltså i Partille centrum klockan 07.15 med tanken att äta frukost på Mc Donald´s men så blev inte fallet. De öppnade ju inte förren klockan 09.00. Inte ens Hydro hade öppet, OCH SÅ REGNADE DET! Partillebohallen var låst men vi stod och knackade lite på dörrarna och Sävehofarrangörerna förbarmade sig över oss.
Två regnblöta, yrvakna, slitna och hungriga tjejer fick komma in i värmen och de bekväma stolarna på läktaren.


Så här tomt var det i Partillebohallen klockan 07.30 i Söndagsmorse.
Annat var det under eftermiddagen då finalerna spelades och 2000 åskådare var på plats. Sävehof fixade inte att ta hem "dubbeln" då Kärra slog dem med två bollar på damsidan och gick segrande ur striden.
På herrsidan däremot lyckades Sävehof hålla ett ganska stabilt avstånd till Warta under hela matchen och vann tillslut med 26-20.

Sävehof= giganter

image203
En  superklubb! Helt sjukt vad bra Sävehof är. Är riktigt imponerad. De spöade våra herrjuniorer (Hk Aranäs) med hela 27-11 igår kväll. Utklassning i finalsteget!
Sävehofs damer vann också ganska lätt sin första match igår mot Önnered med 27-18.
Och detta är deras juniorer!
Sävehofs senior A-lag har ju också chans på "the dubble" när Sm-finalerna avgörs i maj.
Tänk om både deras juniorer och seniorer vinner dubbeln. Det skulle vara MÄKTIGT!

Ska in till Partillebohallen idag igen. Skön stämmning är det i hallen!
Saga, jag älskar doften av handbollsklister blandat med svett och tunga killar jagandes efter SM-guldet i en varm och smått instängd hall... Bara ÄLSKAR det! Det är mitt liv ffs!

Killar, Lycka till idag mot Hammarby och Ystad!
Förlusten igår mot Sävehof var bara "uppvärmning" :S haha...
Jag vet, tillsammans med resten av Aranäs (halva Kungsbacka) att ni är bra, ni är ju trots allt i finalsteget! Grabbar, idag lirar ni ;)

LYCKA TILL!



Handboll, handboll, handboll...

Torsdagkväll, jag älskar torsdagskvällar! Tidig träning så att man är hemma redan vid halv åtta, så skönt!
I veckan har träningarna gått bra :D Det har varit kul att träna! SÅ JÄVLA KUL!

Friis, jag vet inte om du läser min blogg, men det du sa till mig idag på morgonträningen blev jag jätteglad över. Sådant stärker självförtroendet grymt. Tack!

"Sara, vilken jävla comeback du gör, GRYM ju!"


I helgen är det Junior-Sm som gäller i Partillebohallen. Våra killar spelar och jag hoppas innerligt på final. Men oavsett hur det går så är dem ju bland de åtta bästa i Sverige och jag tycker att ni är såå bra, grabbar!
Tycker om er!

Puss puss...


Föreläsning med fysiolog

image202Rikke Schmidt, lite av en idol!

Idag har jag varit på föreläsning. Kan nog kanske tyckas att detta inlägg blir lite torrt och tråkigt..., för den ointresserade vill jag tillägga. Förläsningen gav mig jättemycket. Innehållet var en blandning av motivation och kost. Och jag ska ALDRIG någonsin igen tänka på att slarva med maten. Det är ju idiotiskt att inte äta!
"Hoppar du över frukosten är du inte riktigt klok" 

Föreläsaren jobbade mycket med fotbollsspelare, dock mest utomlands men också litegrann i sverige. Han berättade mycket om unga "talanger" och deras uteveckling mellan 14 och 20 år. Att de lever under ständig press, just eftersom de sedan unga år fått inpräntat i huvudet hur lovande de är. På släktmiddagar frågar alltid äldre släktingar "När ska vi få se dig i tv?" eller "När ska du spela för Sävehof?" Många lägger tyvärr därför av när de passerar 20 år eftersom de kanske inte längre glänser, fasten de fortfarande är grymt bra.

Han pratade också om vikten av att äta rätt. Det är A och O, jag har förstått det nu. När man exempelvis går på idrottsgymnasie och tränar med skola och klubblag går hela ens energi åt till detta och många (självklart inte alla) struntar i skolan. Det finns helt enkelt inte energi för skolarbete. Dessutom är man ofta grinig, sur och lättretad. Man kommer hem sent efter kvällsträningen och gnäller för att man är trött, samtidigt som man får dåligt samvete eftersom det är föräldrarna som kör till och från träningen och som tvättar ens smutsiga kläder. Detta leder i sin tur till ett dåligt samvete och den onda cirkeln är igång. ÄT för guds skull!

Det finns mängder jag skulle vilja återberätta men jag hinner inte just nu, ska iväg till träningen.
Ha en GRYMT gó onsdagskväll allesammans!

Sovdax

Okej, inget långt inlägg idag. Ska försöka sova så snart som möjligt även ifall jag tror det blir svårt med tankte på att jag gick upp klockan halv tio i morse. Det är lite tidigt att sova redan då.

Är lite hungrig också, måste nog käka en bit till. Glömde ju totalt av att äta och dricka under dagen som gått.
Shit också!

Imorgon är det DAGS! Jag ska känna på träningen litegrann igen. Var nere på klubbträningen nu ikväll och det kändes bra. Speciellt när man får höra att de saknar mig och att det ska bli kul att du sätter igång igen :D
YEAH

Mamma som alltid läser min blogg, berättade i telefonen för mig idag att hon minsann kunde sova jämter mig i den stora sängen så att jag skulle slippa känna mig så ensam. Tack mamma, gullidig!

God natt och dröm sött, om mig ;)

Konkurrans?

Nu har nästan alla mina tjejkompisar pojkvänner. Camilla, Sandra, Emma, Evelina.
You name it!
Vem ska jag vara med nu då? Boooring... Glad för eran skull men lova mig att inte bli torra, LOVA!
Saknar ju redan er ffs.
Och så har jag ju köpt en större säng bara för att Sandra och Camilla ska få plats- glöm mig inte! Vill ju inte sova ensam i den... Eller så får jag nöja mig med Max, hmmp...


KÄRLEK
image197
-Jag älskar er... (men har tydligen fått konkurrans, haha)

surt...

Köp mera, spendera-
så mycket som du kan, för kung och fosterland!


Jävla engelskaglosor! De vägrar gå in!
GAAH, blir galen...

Mysig söndagmorgon

image194

Det ska faktiskt bli roligt att testa. Jag menar Göteborgsvarvet är ju en folkfest utan dess like.
Jag är äntligen på bättringsvägen. På tisdag räknar jag med att börja träna lätt igen och i slutet av nästa vecka hoppas jag kunna ta någon löprunda samt köra ett gympass.

Vaknade idag i min STORA säng. Snacka om lyx att ha 140cm själv.
Morgonen (förmiddagen)  har varit mysig.
Vaknade tolv, har legat och läst Runners, käkat och tittat på Disney Channel.
Idag har jag en hel del att ta itu med i skolan. Blir återigen en tråkig lista här på bloggen.
Inte för att ni ska behöva läsa den, men det är bra att ha den här eftersom man kan bocka av efterhand då.

1. Naturfrågorna + webbuppgiften
2. Skicka in samhällsarbetet till Tim
3. Plugga engelskaglosor ( DE VILL JU INTE!)
4. Skicka in idéskissen till projektarbetet (okej, inte gjort, men måste prata med Tim om detta)
5. Läsa igenom spanskan
6. Packa och plocka (kan jag ju ffs göra imorgon)
7. Playa del sol
8. DNA-programmet på 1:an

9. Plugga körteori??? (Orkar inte)

Och redan gjort:
Sammanfattningen av februarimånad i specialidrotten
Samhällsfrågorna


Föressten fick jag en kjol och ett par pumps som jag beställt igår. Kjolen var helt okey och skorna var super!
Wiee...

Se ya!


Ikeavistelse

Sitter just nu i min nya superdupergoa säng och skriver. Jag och pappa var och hämtade den idag samt gjorde några ärenden. En heldag med pappa, kul! Riktigt duktiga var vi också. Var lite skeptiskt till att vi skulle klara Ikeavistelsen utan mamma, men det gick kanon! image193
Föressten måste jag också berätta att jag nu vet vart alla de snyggaste killarna befinner sig på lördagarna, PÅ IKEA!!! Visste inte vart jag skulle titta stundtals, överallt var dem!  Jag stod och dagdrömde om ett liv tillsammans med den där heta killen med riktigt bra klädstil eller den söta blonda med den lite sportiga looken, men helt plötsligt dök deras flickvänner upp ifrån ingenstans och frågade om inte dessa gardinerna skulle passa i deras nya kök. Suck...Jag som precis hade planerat mitt och "hans" kök, jaja...


Sitter lutad mot väggen och i perifirin ser jag min mage, shit! Jag har verkligen gått upp i vikt under "uppehållet". Men som Hansen uttryckte det hela: "Det är mysigt att  vara lite tjock".
Jag är ju inte direkt tjock kanske, men känner mig inte riktigt så bekväm med min vikt just nu. Det kommer dock snart försvinna när försäsongen med all löpträning börjar igen.
HOPPAS JAG!
Föressten ska jag och Sandra springa Göteborgsvarvet. Det ska bli riktigt roligt!

Nu ska jag ut i vardagsrummet och vara lite social med min familj. Det går tydligen någon bra långfilm på fyran...

Härligt jobbat grabbar

FRÖLUNDA!!!

Speedad

  1. Blogga
  2. Svara på samhällsfrågorna
  3. Städa huset
  4. Tvätta
  5. Titta på Du är vad du äter.

Får bara inte missa Du är vad du äter med Anna Skipper. Anna Skipper
Smått älskar det programmet, det får mig att känna mig väldigt nöjd och hälsosam med mig själv, haha.

Idag hade jag spanskaprov, det gick BRA! Skönt!!!
Fick också omdömen i svenska, engelska, idrott och naturkunskap idag.

Svenska-Mvg
Engelska- Vg+
Idrott- Vg
Naturkunskap Vg/Mvg
Specialidrott Vg (chans till Mvg :D )

Omdömen som jag är helnöjd med, speciellt med tanke på hur struligt detta året varit.

Nu måste jag ta tag i dagens små ting...
Ciao!