Fredrikshavn

image390
Malin och jag. Färjeterminalen, Rödspättecup april-2007

And here I come again!

Gillar Fredrikshavn, ja Danmark överhuvudtaget skarpt och nästa vecka eller veckan därpå ska jag och mamma åka dit på en dagsutflyckt. Mysigt att åka och göra något med bara mamma för en gångs skull. Vi ska shoppa, de har ju en del roliga affärer och märken som det inte finns lika gott om i Sverige. Vi ska äta gott och bara ta det lugnt och ha det bra :D Bra idé mamma. Looking forward to it!

Massa blablabla bara...

Känner att det blir ett sådär lite smådjupt och tråkigt inlägg idag. Jag mår toppen just nu. Efter förra veckans besvikelse över min egen prestation, eller snarare vad jag inte presterade över huvudtaget har jag nu tagit tag i min träning. Haha, tagit tag i min träning kanske låter dumt att skriva med tanke på att jag tränar 7-10 pass i veckan men det är en väldig skillnad på att gå till träningen för att bli tränad eller för att träna! Självklart kan man inte jämt hålla fokus till 100% eller springa på max men man kan under alla träningar, hela tiden tänka positivt samt tänka på vilken utdelning träningen kommer att ge så småningom. När det känns tungt går det faktiskt mycket lättare bara genom att man tänker några positiva tankar och biter ihop.
Jag kan ju inte garantera att jag kommer fortsätta i samma positiva spår för resten av mitt liv, man har ju som sagt upp och nergångar men under denna vecka som jag har testat och verkligen ansträngt mig har jag insett vilken enorm skillnad den mentala biten gör. Jag hoppas att jag lyckas bibehålla mina nya tankar, något jag kommer anstränga mig för att göra.
Man får ju ingenting gratis här i livet!



Jag jobbar på mitt hemliga projekt. Vet ännu inte om det kommer att ge resultat, men jag hoppas och tror det. Bara jag fortsätter i samma spår som jag redan gör.

Borttagna inlägg...

Idag har jag gjort två inlägg, varav jag tagit bort båda två. Vet inte vad jag ska skriva. Först gjorde jag ett gulligull-inlägg om min galna klass. Tänkte då lägga in en speciell bild på klassen men den hittade jag inte :/ så då tog jag bort det första inlägget. Sedan gjorde jag ett inlägg om ett cancersjukt barn i Kanada som ville slå världsrekord i att få så många födelsedagskort som möjligt. Gick ut med en uppmaning till er läsare om att ni skulle skicka ett grattis, till honom men när jag själv insåg att jag förmodligen inte kommer att skicka ett kände jag mig lite dålig så då tog jag bort det också. Började leta efter vykort här hemma å gick in på postens hemsida för att se vad det kostar att skicka till Kanada och så. Inte vidare dyrt men tanken slog mig att posten stänger klockan 6, tror jag och han fyllde idag. Grattis Shane i vilket fall. Kolla in denna länken om du känner att du vill skicka ett kort till honom och om du tror att du hinner innan posten stänger: http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,1063619,00.html


Besvikenglad

Först vill jag säga att jag är besviken på en person som jag trots allt trodde lite mer om. Har man rätt att kommentera någon annans utseende, vikt? Det undrar jag skarpt. Visst, yttrandefrihet i Sverige men gäller det verkligen på detta området? Visst, jag ska inte heller vara jättekritisk eftersom ingenting sades rakt ut, men jag själv läste mellan raderna och fick min uppfattning av undermeningen i samtalet. Vet denna person om att det inte är särskilt smart att föra detta på tal till en 18-årig, idrottande tjej? Dessa "unga damer" ligger högt i kategorin: troliga anorexifall och det är sådana små saker och kommentarer som oftast utlöser sjukdomen.  

Så, slut på det negativa, nu till det positiva.

*Jag hittade ett småcoolt linne som jag köpte.
*Köpte också söta örhängen.
*Fick ett telefonsamtal som sa att vi fått en reservplats i Partillecup, :D.
*Fick ett telefonsamtal som sa att jag fått ett jobb till.
* Träningen gick bra.
*Mysig fika efter träningen i en liten "oas" mellan simhallen och ishallen. Inte visste jag att det fanns så "vackra platser bakom buskarna på bakgården, haha.

Trevligaste bussresan på länge

Idag har jag varit en bra ungdom. Jag pratade med en gub..emm..äldre man på bussen, hela vägen in till Kungsbacka. Trist, varför satte du inte bara Ipoden i öronen? tänker säkert ni, men faktum var att han var riktigt trevlig. Vi pratade om idrott, handboll och fotboll då såklart. Han skulle nämligen in och se derbyt mellan Gais-IFK. Han var Gaisare, hmm, aja...Trevlig pratstund i alla fall.

Imorgon bitti är det dags för morgonträning igen :D image388
Tänk vilken lyckligt lottad människa jag är som varje tisdag- och torsdagsmorgon får chansen att börja träna klockan 7.30 och dessutom bålträning! Är det inte alldelses för bra! När klockan ringer vill man inget hellre än att ligga kvar i den varma goa sängen men så kommer man på att man ska upp och träna styrka, då flyger man ju upp! Pigg som en nötkärna och frisk som en lärka (eller är det tvärtom :S). Alla människor borde få ha det lika bra som jag!

Partyfix

Snackade med Varberg (Emilia) igår som gärna ville ut i Kungsbacka till helgen så därför blir det party på fredag. image386
Wiie, är laddad redan! :D haha..

Idag blev det ingen skola. Alla lektioner är ju ffs inställda!
Men imorgon är jag med igen ;) haha...
Och på onsdag är det Aranäsdagen. Det ska bli kul :D Undra om vi har anmält ett lag till dragkampen? Det har vi nog inte, oj det måste fixas imorgon.

image387  Nu ska jag packa ihop mina saker till träningen för innan den ska jag hem till Sandra och snacka lite skit. Har ju massa att tjöta med henne om jämt! Och så saknar jag henne...

Bye bye

Fullspäckad helg

Har hunnit med mycket i helgen:

*Träffa Sandra och Saga. Sova hos Saga. image384
*Se Step up.
*Kolla Balticovs jubileumscup i Lerum. Passa Nova och Celine.
*Umgås med Kigge.
*Städa min garderob. Välbehövligt!
*Städa mitt rum. Om än ännu mer välbehövligt!
*Löpning 8-9km.
*Blogga flertalet gånger.
*Snackat med Emma.  

Och imorgon är det dags för en ny vecka igen då. Tiden går fort nu, riktigt fort. Snart är det sommarlov, jippi! Då ska jag träna, jobba, ta körkort, sola, bada, festa och njuta av ledigheten!

Personliga meddelanden på msn

Copade några personliga meddelanden på msn för att de helt enkelt säger något.

"Du & Jag Mot Världen Sara :D"   // Camilla

"Varje gång du inte tränar så tränar någon annan för att bli bättre än dig"   // Kelle

Min käreste säng

Inatt hände nått kul, eller kul vet jag inte om det var men vad ska jag säga, hmm.. intressant kanske. Snackade med Jonas på msn och så sa han att han strax kommer tillbaka. Visst tänke jag och la ner huvudet på kudden och självklart somnade jag på två röda! Så online med datorn i sängen har jag sovit hela natten. Klockan 7.45 i morse vaknade jag dock och såg meddelandet. Och vet ni vad!!! Han hade loggat ut, haha!
Inte heller orkade jag stänga av datorn då så när jag nyss vaknade igen hade jag fått ytterligare ett meddelande av Kigge, som också hade loggat ut!!! Förstår dem inte att jag sover och snaaart ska svara? haha...

Å neeej, shiet också! Nu la jag min vita kudde i mina köttbulle/rödbetssallads-mackor. Fan också, går sådana fläckar bort? Måste sluta använda min säng till att äta i, slänga grusiga skor i och sova med datorn i.

När du får oväntat besök...

Trevligt när det ramlar in folk såhär på kvällskvisten.

Egen lägenhet?

Kanske kan bli så till hösten. Att jag får flytta ut. Mamma och pappa kör ut mig ur huset! Haha, nä men det hade faktiskt varit skönt att få sitt eget lilla hus. I sådana fall ska vi bygga ut friggeboden och inreda den till mig. Jippi! Idag så vill jag det, men när det var på tal i höstas ville jag inte. Kände inte att jag skulle vilja bo därute själv av några anledningar men nu vill jag helt enkelt. Förmodligen var jag la för liten för ett halv år sedan. Det är sjukt vad jag mognar fort egentligen. Vem blir redo att flytta tio meter hemifrån på ett halvår liksom? Det är helt galet! Haha, nä, skämt åt sido men visst hade det varit underbart skönt?

image381
Hmm, mitt stora problem lär ju i alla fall bli inredningen. Kanske borde man borde man använda sig av så mycket färger, former och material som möjligt, så att det blir världens mest osammanhängande mix!
Vad säger ni om det?

Jag, fembarnsmamma?

Idag har jag varit ute på stora äventyr! Jag har storhandlat mat till hela familjen själv. Eller pappa var visserligen med, men det var helt klart jag som styrde upp det hela! Sprang runt i affären som en galning. Hoppas inte att någon märkte hur förvirrad jag var. Det är något som ingen annan behöver veta. Andra får ju gärna tro att jag är så världsvan så att jag är och handlar själv, pappa höll sig nämligen ur vägen. Tror att det var därför som två tanter först kollade på min överfulla kundvagn, sedan kollade dem på mig och därefter på varandra. Deras hakor hängde långt ner och de såg riktigt chokade ut. När jag vände dem ryggen hörde jag hur de tisslade och tasslade om min överfulla vagn med mat. Förmodligen trodde det väl att jag var en ensamstående fembarnsmamma på 22 år eller något. Men vad dem inte visste var att det egentligen är jag som är ett ordentligt matvrak.

Jaja, jag lyckades med bedriften att göra slut på 3700 kronor på en timma i en mataffär! Slå det ni!
Sprang runt mellan gångarna och letade varor mitt i den värsta ruschen! Vi kunde ju inte ha valt ett bättre tillfälle att storhandla på än en lönefredag! Shiet, hur dum får man egentligen vara! Men men, nu finns MIN mat hemma och jag behöver inte svälta mer... Gött :P

"Aranäs målvaktstalanger briljerar"

Jag slapp svälta. Nu har jag ont i magen istället eftersom jag slängde i mig maten OCH glassen likt ett djur. Detta eftersom man aldrig vet när man får mat igen. Lika bra att äta när det står mat på bordet, man vet ju aldrig liksom.
image380
Det blev pasta. Denna underbart smarta uppfinning :D
Ska fanimej hitta på nått bra pris och ge till han (eller hon) som uppfann denna mat. Finns ju inget bättre!

Nästa år ska jag och C.Hake regera i a-lagen.
Helsidor i Kba- tidningen.

"Aranäs målvaktstalanger briljerar"

Detta är våran plan...

Jag svälter...

Jag svälter just nu. Känner hur min kropp sakta bryts ner. Snart kommer det inte finnas mycket kvar av mitt forna jag. Vi har ingen mat hemma! Men jag och pappa ska handla imorgon (förutsatt att jag fortfarande lever då såklart)! Och, självklart knappar jag på ettan på Tv:n och där går det ett matprogram. Att jag inte snart får ett utbrott. All träning kombinerat med lite mat är inget bra känner jag. Trött, trött, trött! Somnade i tre timmar förut och jag funderar på att gå och nana snart igen. Det finns ju ändå inget att göra här hemma när jag inte kan äta.

image379
Dagens önskan: ett fullt träd med mogna Avokados. Mums!

Kanske har jag svårt att acceptera svackor?

"Ibland tror jag vissa missar poängen med att ha svackor. Tro det eller ej, men de har faktiskt ett syfte. Plus och minus i lagomma portioner ger en balans. Man kan inte vara perfekt på allting, och bara för att man har en svacka en dag eller vecka, betyder inte det att man är kass. Det är en jäkla skillnad på att vara misslyckad och att vara ur form just nu.

        Sara - Ups and downs är naturens normalitet, ifrågasätt inte, acceptera. "

                      /Copat från Sagas blogg,
eftersom det var så bra skrivet.

Jag har jättehöga mål med handbollen som jag SKA nå. Vägen är tuff. Det är inte träningen som är tuff, missförstå mig inte nu för visst är den hård men det är den mentala biten som jag har det tuffast med. Det är den som jag jämt haft problem med. Första gången jag förstod det var för cirka 4 år sedan då jag var på min första cup med Hallandslaget i Katrineholm. Där var det bara prestation som gällde och jag misslyckades totalt! För första gången sedan jag började spela handboll fick jag en enorm motgång. Det var jobbigt, året därpå gick något bättre och nu senast  i december på min sista cup med laget, Junior Elit gick det grymt bra! Riktigt bra, och jag hoppas att "handbollsfolket" lagt dem matcherna samt JuniorSm- matcherna på minnet.

Men Saga, du har rätt! Så himla rätt! Men jag har själv svårt att se mig som en "vinnare" innan jag uppnått mina mål. När jag misslyckas är jag en loser och när jag vinner så vinner jag inte tillräckligt. Jag och Ino disskuterade detta tidigare idag. Vi kom fram till att när man väl nått ett mål så ska man vara nöjd och suga på karamellen. Man ska vara nöjd helt enkelt. Man ska dock inte nöja sig. Man måste direkt sätta upp nya mål som man ska nå.
 
Och jag är nöjd med träningen nu ikväll. Gick in hårt och vek inte ner mig. Gjorde massa extra, bara för mig själv och även mitt springmål uppnådde jag. Jag är nöjd. Men imorgonbitti är det en ny träning och då ska jag ge allt, igen!

FY FAN!

Jag är grymt besviken på mig själv. Coopertest idag på idrotten och självklart bröt jag efter sex varv. Varför? Jag hade lite ont i foten, har visserligen problem med foten efter stukningen förra veckan men vafan! Ett coopertest borde jag ändå kunna genomföra. Smärta är inte så farligt och när jag tänker efter så gör det ju inte så ont. Jag har riktigt dålig vilja när det kommer till löpning helt enkelt. Inte alltid! men väldigt ofta. Just nu känner jag mig bara så kass. Tror inte att jag har varit så här besviken på mig själv någon gång tidigare. Jag viker mig för lätt och då kommer man ingenstans. Vill jag komma någonstans i handbollen så får jag ju fan ta och skärpa mig nu. Just nu känns det som att jag inte kommer komma någonvart, jag menar, bryta ett cooper- det är inte acceptabelt. Usch, jag är kass, kass, KASS och denna gången finns det inga ursäkter. Det finns inga egentliga ursäkter till varför jag bröt. Lite smärta, men hallå- det finns dem som genomför tävlingar och matcher med brutna kroppsdelar! 

Jag inser också att det endast är jag själv som kan ändra på min inställning och vilja. Att gå in och tänka att jag orkar kanske några varv är helt fel. Då orkar man inte mer än några varv, heller. Visst, en stukad fot men jag har ju insett att jag går in med fel inställning. Jag vill och hoppas att det blir lite av en väckarklocka för mig. Jag kan lika gärna lägga ner träningen och handbollen om jag inte har rätt inställning för då kommer jag ALDRIG komma någonstans. "Man går till träningen för att träna, inte för att bli tränad" Det är ett motto jag borde ta fasta på mer. Jag vill bli bäst på handbollsplanen! Då måste jag också ändra inställningen till min träning, det är ett som är säkert. Från och med NU, ikväll på brottningen ska jag inte vika ner mig en sekund. Jag ska hänga på de snabbaste upp till brottningslokalen under löpningen. Ge allt och mer därtill under träningen och sedan vara bland de första ner till kansliet igen. Det är dagens mål. Ska "ladda" under dagen, se fram emot träningen och visa prov på bra inställning. För viker jag ner mig en gång till idag så får jag ju fan ta och fundera på vad jag ska göra av mitt liv. 

Jag blev avundsjuk men samtidigt imponerad, speciellt på Evelina och Sebastian när de sprungit klart och jag ser dem ligga på golvet och flåsa. Den "utmattade" känslan är härlig! Jätteskön, och jag önskade att det var jag som låg där och skippade efter andan. Det var då jag insåg att de har bättre inställning än mig. Det var den enda anledningen till att de två låg där och flåsade och dessutom gjorde dem det med vetskapen av att de fått väldigt goda tider på testet. De har kämpat sig till sin kondition, de har svettats för den. De har inte vikt ner sig! De viker sig ALDRIG! Det är inte deras tider jag är imponerad över även ifall de är riktigt bra, utan det är deras inställning. Deras kondition är ett resultat av deras enorma vilja, inställning och kämparglöd.

Bättre Vilja, Inställning och Kämparglöd kommer kunna ta mig långt i handbollen, frågan är bara om jag har dessa tre ingredienser. Ska jobba på den mentala biten från och med nu. Jag vill inte fråga mig själv när jag är 35 år varför jag inte tog vara på min chans. Det är min mardröm! Att en dag känna att jag inte gjort allt för att uppnå det jag vill.

Från och med nu så vill jag...!!!!

Gainomax i duschen

Nya länkar:

www.legohandboll.bloggagratis.se
Allt nytt skvaller inom handbollsvärlden.

www.askidask.blogg.se
Störtskön handbollskille från Karlshamn. Hoppas att han inom snar framtid börjar spela i ett Gbg-lag, helst då Aranäs såklart!

Annars så har det varit en om möjligt ännu mer "flummig" dag i skolan. Alla i klassen var sådär mysiga idag. Tror nog att de flesta hade vaknat på rätt sida. MYS-dag helt enkelt...

Asså, jag tror att jag fått "bloggtorka". Vet inte vad jag ska skriva längre. Vad är viktigt liksom? Att jag dricker Gainomax i duschen är liksom inget man kan skriva om. Men, kanske låter patetiskt men det är ungefär så mitt liv ser ut just nu. Träning, dusch, mat, sömn och så lite msn:ande såklart ;)

Dagens positiva

Orkar inte göra något blogginlägg idag så här kommer bara några "dagens-positiva-punkter" för att fylla ut dagen så att 21 maj inte blir tom.

*Galant sista körlektion.
*Bra naturredovisning.
*Go friidrottsträning.
*Trevligt folk på msn.
*Positivt eftersnack sedan vinsten igår.

GULD i Aranäs Open

Vi VANN! Äntligen vann vi! Sååå underbart skönt! Lycka, glädje, lättnad...


image378

Förutom glädjen över guldet så måste jag berätta om det som vägde nästan minst lika tungt. Under finalen satt några småkillar bakom målet på den sida som vi bytte till i halvlek. "Heter du Sara Andersson" "Du har varit våran tränare" Och visst, då såg jag! Det var ju pojkar 96 som jag var tränare för i handbollskolan för två (eller var det tre?) år sedan. Så stora dem hade blivit. "Vi tror att ni kommer vinna" och efter matchen slut kom de fram till mig och sa: "Vi sa ju att ni skulle vinna" Ja, killar, ni hade så rätt. Sedan ville de ha mig till att börja träna dem igen eftersom deras tränare skulle sluta. Då smalt jag rejält. Jag hinner verkligen inte, men att få höra dem killarna som nu hunnit börja spela seriespel och grejer säga att dem vill ha mig som tränare igen, var riktigt rörande. Shiet, nu låter jag typ som 80 år eller nått, men det va faktiskt kul. Kände mig så stolt! Speciellt när de berättade att de vunnit Hallandsmästerskapen och kommit sexa i Göteborgs-serien.

Men det är ju kul att domarna är Önneredare :/

Det är ju jättekul att spela en match i motvind båda halvlekar. image377
För motvinden slapp vi inte när vi bytte sida. Vilka domare! Kan vi inte alltid ha dem? Bill och Bull, som  tydligen har nått emot Aranäs och som bara springer runt på planen och tror att dem är snygga? Snälla, det är ju så kul att spela sådana matcher! Jag röstar i alla fall för att alltid ha dem två... or not...Katastrof! Det är nästan så att det är konstigt att jag inte fick rött kort när motståndaren sköt mig i ansiktet efter signal! Så dåliga va domarna. Nu fick jag ju inte rött kort, som tur va. Men jag tror att han fick lugna ner mig eller ställa sig i vägen för mig eller nått för att jag inte skulle flyga på nummer 2 i Önnered. Jag blir ofta arg på planen men idag hade jag smällt till henne om jag hade fått chansen.

Jaja, vi vann två i alla fall och är i semifinal imorgonbitti klockan 09.00.
Kom och titta!

"Det står lika, men egentligen leder vi med ett"

                                            /Citat, Warta herrjuniorers tränare. 


                    

Hemligt projekt

Jag håller på med ett hemligt projekt. Det går tyvärr inte så bra nu när jag har stukat min fot. Men men, jag ska ju spela imorgonbitti och då måste den tjocka, jävla, blå foten fungera igen!
Men appropå projektet, eller experimentet skulle man kanske också kunna kalla det så hoppas jag på ett lyckat resultat.


Social?

Idag har jag träffat Camilla, (a, vore ju konstigt om jag inte gjorde det med tanke på att vi vaknade upp brevid varandra, haha) Sandra, Evelina och Emma. Och såklart mamma, pappa och Jesper då. Snacka om att jag är social! haha, nä men skämt åt sido, men grejjen är den att de typ kommit och löst av varandra hela dagen. Väldigt trevligt måste jag säga. Och dessutom har jag fått gjort allting på min lista vilket jag är väldigt nöjd med. Har till och med hunnit med lite filmtittande, kladdkaksbakande och bloggande, och nu ska vi krypa upp i soffan jag och Camilla och se en film till. Mysigt!

Att göra lista

Idag har jag en hel del att göra så därför blir det en tråkig lista:image376

1. Städa mitt rum.
2. Göra ett naturarbete med Camilla, Sandra och Evelina.
3. Skriva årsredovisningen och förbereda inför AIF:s årsmöte på onsdag.
4. Skriva en sammanfattning över föreläsningen i barnspykologin.
5. Tvätta.
6. Lära mig gå på min fot igen!
Trodde inte att stukningen var så allvarlig. Jag trodde att jag var smart när jag fortsatte springa resten av idrottslektionen och efter det hålla igång halva dagen och därmed ignorera smärtan (jag vet ju sedan tidigare att om man lägger sig ner och låter den stelna så är det vääääldigt svårt att komma på fötter igen). När jag kom hem gjorde jag dock det jag absolut inte fick göra, jag somnade! När jag sedan vaknade smärtade foten nått enormt och jag bara föll ihop när jag försökte stödja på den. Helvetes fot! Ibland undrar jag om det inte hade varit bättre för mig om ledbandet gick av helt där uppe i Hjo på reg.lägret för 1 och 1/2 år sedan. Då hade jag fått en operation och förhoppningsvis sluppit problemen som ständigt förföljer mig. Gaaah!

Dreamteam!

Vilket skämt! Trodde vi skulle bli utklassade mot fotbollsettorna idag på idrotten. "Det är ju inte rättvist att vi handboll/hockey ska möta bollkonstnärerna själva- vi har inte en chans" Men ack så fel vi hade! 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0 och 5-1. Sikka lirare vi är! Degen, Nyrén och jag på topp (ja, vi springer lite hur som helst) och vilket radarpar jag och Degen är ;) Målkungar (åtminstonde han, haha)!

Vinnarinstinkterna höll i sig och vi vann de resterande två matcherna också! Grattis till oss. Och sen, på "order" av Sandra så skulle jag skriva om min totalmiss. Så visst, jag missade öppet mål. Skulle bara lägga in den men det var för lätt helt enkelt och jag missade. Så nu har ni fått dagens misstag. Men jag har ju inte berättat om allt bra jag gjorde (innan jag stukade foten- vilket jag självklart inte visade för ettorna). Mål på de kaxiga fotbollsettorna efter en snyggt vunnen kamp mot den kaxigaste (inga namn nämnda), spel till Degen som passade tillbaka till mig som bara la in den ;)
Tror inte att ettorna är lika stöddiga nu!

Den vinsten gjorde min dag!
Här är de spelare som gjorde det möjligt, haha ;) :

C. Hake
, våran stjärnmålvakt! image375
K. Degerlund
M. Nyrén
E. Aasted
S. Andersson
N. Viggeborn
J.Davis
C. Isaksson
, våran super "hejjarklack"!!!


Slut på dagens
"ego-inlägg"                   
Sov gott!
          
 //Sara, även kallad "Zlatan" eller "Ronhaldinio"



Vill bort!

image374
Mina inlägg blir inget roliga just nu. Sorry, men läs inte ifall ni inte bryr er, för just nu handlar det om mig och mitt liv mycket. Jag mår inte bra just nu. Så nu kan vem som helst få reda på det också eftersom jag är korkad nog att skriva det på internet. Men har bestämt mig för att göra en till blogg, en lösenordsskyddad, dit endast ett fåtal kommer ha tillgång att läsa om mitt liv och mina tankegångar. Är inspirerad av Saga, då hon satte lösenord på sin blogg igår. Jag kommer dock inte göra det på denna eftersom jag tycker att bloggandet är kul och det har blivit en del av min vardag det senaste halvåret. Därför kommer jag att föra två bloggar, varav en är lite småhemlig.

Just nu skulle jag mest av allting bara vilja åka utomlands. Inte nödvändigtvis något varmt land, bara jag får komma bort för en stund. Egentligen är det inte så mycket just nu, men för mig är det mycket.

Sitter nu i skolan. Har haft nationella prov i engelska hela morgonen och de gick ÅT HELVETE!
Kommer på mig själv med att sitta och fundera på massa annat under "listening"-delen vilket självklart resulterar i att jag mitt i de olika parterna "vaknar upp" ur mina dagdrömmar och inser att jag inte kommer kunna svara på en enda fråga utan att ta till gissning.

Saker att fundera på under ett nationellt prov, listening-delen:
1. Skolmatchen mot Lindälv.
2. Kvällsträningen, med en stor förhoppning om att slippa springningen.
3. Att jag måste sola innan Aranäs Open till helgen.
4. Varför skriver alla utan jag?
5. Jag vill utomlands.
6. Att det är 50% chans att jag råkade använda samma astmaspray som A..hmm, han i herrlaget.
7. Det är varmt.
8. Prov-vakten ogillar mig skarpt!
9. Tänk att jag har så många "konlikter" på gymnasiet när jag inte hade en ända i grundskolan.
10. Jag kommer få IG.

Mitt liv är nog världens största och svängigaste berg&dalbana!

Just nu är det lite spänt och struligt lite varstans. Jag kommer hålla fast vid mina åsikter och vad jag sagt och gjort, däremot vill jag inte ha det så här! Trivs inte med det. Det vill jag att ni ska veta. Det var en jobbig dag i skolan på grund av allting och jag ville bara hem. Hem till min säng och inte kliva ur den förren allt kändes bra igen. Men plikten, det vill säga träningen kallade och iväg åkte jag för att hoppa cirka 200 olika hopp á la Kajsa Bergqvist. Friidrottsträning med den forna ÖIS-tränaren Johan Brink stod på schemat och jag måste medge att det var lite roligt.

Sedan måste jag ju också berätta att en utav de hetare "grabbsen" (enligt mig) i herrlaget lånade min astmaspray idag. Problemet är bara att jag la tillbaka den i väskan och när jag så glatt skulle använda den (samma som honom) insåg jag att det låg två stycken inhalatorer i min väska så jag visste tyvärr inte vilken som han hade använt.
Tråkigt men sant...

image373
Nä, usch för allting just nu. Vill bara ge upp för en dag. Ligga i sängen, kolla på 24 och äta godis. Nä föressten inte äta godis. MISSBRUKA och FROSSA i godis!

ADIDAS

image365

Ni som känner mig vet att jag har en förkärlek till Adidas. Både när det gäller träningskläder och vardagskläder. Dock har jag svikit dem lite vad det gäller skor för tillfället eftersom Nike just nu uppfyller mina krav mycket bättre. Men jag kan lova att jag med säkerhet kommer att köpa ett par nya Adidas Special (de klassiska målvaksskorna) till hösten. image369
Kempaskorna jag haft i år är nämligen hemska! Har aldrig haft ett par värre skor. Dem sitter dåligt, är klumpiga och dessutom luktar dem apäckligt! Äcklig lukt på träningsskor brukar kunna avhjälpas genom att man lägger dem i frysen vilket jag gjorde. Mamma upptäckte självklart detta och blev förfärad över att dem låg blandat med hennes älskade kantareller. Så nu ligger dem under min säng och luktar äckligt istället.

            Adidas...

image371 

 image372

Kors i taket!

Idag var jag uppe innan klockan 10! Det har nog inte hänt på en helg sedan urminnes tider.

Idag ska jag springa en runda. Har nämligen ett nytt projekt på gång, men mer än så säger jag inte :P
Sedan ska jag åka ner till Halmstad en sväng. Halmstad är väldigt fint och i sommar måste vi ta en heldag på Tylösand, tjejer :Dimage364




Allt för mig än så länge. Ta det lugnt idag, det är ju trots allt söndag!

Drömväskan

Äntligen har jag hittat den!image363
Väskan med stort V. Har ju som några av er redan vet (du som i princip har fått konditionsträna runt i hela Gbg med mig, i jakten på den, hmm vem kan det vara? haha) letat hela våren efter en väska. Och så hittar jag den i UK. Shiet, frakten kommer att bli dyr, ajdå. Men vafan, smakar det så kostar det, som bekant.
Och så är den ROSA! OMG, vad hände där?

Jag älskar väskan!
Tänk er denna i sommar!


Håll ut!


BLÄ

Blä blä blä blä... Åt helvete med allting just nu!

Hej =)

Nu sitter jag här igen och njuter.
Äntligen är det fredagskväll och ledigt i två dagar.
Vad ska alla göra i helgen?

Sitter nu och kollar på Talang 2007. Och för mig finns endast en talang och det är Markus "Baby Bang".
http://www.youtube.com/watch?v=_KtY4Cdhm0Y
Killen är ju helt otrolig!!! Tänk om man kunde dansa så, vilken succé man skulle gjort. Vilket partytrix!!!
Ja, jag är imponerad, helt klart! WOW!


Fick ett hej idag också. Tänk vad glad man kan bli av småsaker =)




image362
 
Ville bara lägga in denna för att jag tyckte den var lite småkul :D
Hittade den på http://moisthlm.blogg.se/tunnelbanetankar.html

"Värda bloggar"

Tack Jonvan för det gulliga du skrivit om min blogg på din egen. Det var verkligen kul att läsa:

tre bloggar ja alltid följer:

http://www.sara1.blogg.se hos henne finns det ärlighet om vardagen som inte går att ebskriva. visa gillar inte långa inlägg om någonannans vardag men det gör ja för det blir kul att läsa om hennes vardag på grund av att hon skriver den så detaljerad o bra o det är rätt så imponerande. o så tränar hon =))

WOW! Denna reflektion klår ju allt! Bättre än att ligga på bloggtoppen ju (inte för att jag har gjort det, men ändå, haha). Det är kul att någon förutom kompisarna följer min blogg regelbundet, och speciellt en kille!

Ska ju självklart nu också berätta att jag följer din regelbundet. Tittar in ofta för att se vad för nytt som hänt och en sak som jag länge beundrat dig för är den respekt du hyser din flickvän. En kille med den respekten önskar jag hitta en dag! Så alla som läser detta inlägg, gå också in och kolla www.jonvan.blogg.se

Tack återigen!, det här gjorde min annars så trista dag...


En stund för mig själv.

Ibland kan en springrunda vara det ända man behöver för att bli människa igen. Att få upp pulsen, rensa tankarna, plåga sig själv, testa hur mycket man klarar och njuta. Jag joggade några kilometer för att sedan köra tempoväxlingar i ytterligare några. Alltsom allt sprang jag ungefär 9-10Km. Stannade en stund nere vid havet, vid min favoritvik i Åsa för att få en stund för mig själv. Tänk vad bra man mår av frisk luft och motion.

Finns det någon gräns för hur tråkigt en människa får ha?

Det borde ju finnas några kriterier för hur tråkigt ett barn får ha, typ under barnkonversionens bestämelser eller nått. Oj, jag kanske inte räknas som barn längre, men myndigheterna då? Mydigheten för hur tråkigt en individ får ha. Ni kanske förstår att jag har en enormt tråkig och deppig dag.

11 tecken på att Sara är deppig och har tråkigt:

1. Jag blir överlycklig när jag zappar runt och ser att TV1000 FAMILY visar Scooby- Doo. Den sitter jag alltså och tittar på :D

2. Jag äter- konstant! Jo, jag vet att jag gör det annars också men då äter jag för att jag är sugen. Nu äter jag för att jag inte har något annat att göra.

3. Jag bestämmer mig för att köpa mycket godis och se om man kan bli tjock på en dag.

4. Deppar över hur fattig jag är då jag kollar kläder och lägenheter på nätet. Slutsats: Jag kan inte köpa den snygga DKNY-tröjan (som jag såg en på barnpsykologin ha) eller den coola lägenheten på Heden.

5. Funderar över livet. Opps, inte bra! Sånt ska man inte tänka på!!! Blir bara snurrig och ännu mer deppig då!

6. Tycker på allvar att Scooby- Doo är kul.

7. Väntar på att Molly ska vara färdig-gravid någon gång.

8. Söker lägenheter i Danmark :S

9. Funderar på bröstoperationer. Vilken storlek skulle passa mig?

10. Ber mamma köpa tjejtidningen Solo till mig.

11. Skriver en lista på hur tråkigt jag har.


Andres Vasques

http://www.youtube.com/watch?v=ltEaUSTiIZQ 


Tråkigt

Jag är uttråkad :/ Jag hatar att inte ha något att göra. image361
Eller rättare sagt, jag hatar när jag inte orkar ta tag i någonting. För saker att göra, det har jag alltid! Men det är en sådan där tråkig torsdagsmorgon. Jag är nog knäpp när jag gnäller när jag är ledig. Ja, jag är ledig från skolan idag.
Det är nog vädret som gör mig deppig. BLÄ! Vill ha sol! Vill ha sommarlov! Vill ha pengar! Ååå det är massor som jag vill ha just nu. Jag saknar något, men vet  inte vad? Jag borde gå ut och springa för att rensa tankarna lite men jag orkar inte. Och så har jag ont i halsen, något som jag haft i tre veckor nu :S...

Hoppas Molly får sina kattungar idag. Det hade gjort min dag lite upplivad :D

Vuxenpoäng

Din vuxenpoäng

Namn: Sara
Datum: 2007-05-09
Ålder: 18
Vuxenpoäng: 4.5
Uppskattad ålder : 10
Gör testet du med på
www.vuxenpoang.com


Gjorde ett vuxentest nyss. SKRÄMMANDE är det ända ord som ekar i mitt huvud just nu! Uppskattad ålder på mig enligt testet var 10 år!!! Är jag så barnslig? Asså, visst jag vet att jag kanske är lite oansvarlig, slarvig, okunnig vad det gäller matlagning och städning men vafan på en tioårings nivå kan jag väl ändå inte vara? :O Eller är det så?

Idag har vi haft såkallad "tjejkväll" i föreningen. Halvsegt till en början. Eller ska jag kanske säga, tills det att jag fick KÄKA! Sedan blev jag lugn och lite människa igen. Det gick att prata med mig och jag tror att jag kanske rent av var lite trevlig för ovanlighetens skull.
Men sedan när det var dags för Jerry Hallbäck, Krister Broman och Sara Andersson (inte jag, Sara Andersson utan en annan) att snacka om träning och inställning knep jag igen min lilla mun igen. Intressant! Det är nästan alltid lika kul och inspirerande att lyssna på människor som gått långt och lyckats med vad dem gjort. Det inspirerar mig och sätter igång min hjärna med att jobba på nya mål och utmaningar! Det gillas :D

Sov gott...

Livet leker med mig och jag leker med livet!

image360

Nu är träningen igång på allvar igen. Idag bestod den av löpning i 1 och 1/2 timma! Löpning är en säker men lååångsam och smääärtsam väg till döden kan jag konstatera. Förmodligen vill tränarna se vilka som överlever (ordagrant) försäsongen! Nä, nu ska jag inte överdriva, men visst var de jobbigt, grymt jobbigt! Och så ska jag springa cooper klockan 7.30 imorgonbitti, är inte livet för underbart ibland?

Livet leker med mig och jag leker med livet!

Lyxchilla ;)

Återigen är jag hemkommen efter en crazy dag i skolan som bestod av lunch och två lektioner, sönderrivna kortlekar i ren vrede och så BET Degen mig :O, haha. Kände ett hugg i min arm mitt under engelskalektionen så var det Degen som tydligen hade satt tänderna i mig. Förmodligen såg jag god ut, eller man kan ju hoppas att det berodde på det i alla fall.

Nu ska jag lyxchilla, som någon vis person någon gång uttryckte sig. Lyxchilla är detsamma som att ta en tupplur mitt på dagen och det ska jag göra nu innan träningen- löpning, seegt. Bäst att jag sover lite innan :D


Panikplugg!!!

Panikplugg! Sitter nu med ett STORT, betygsgrundande arbete i barnpsykologin som ska in på onsdag. image359
Jag har skrivit 3 sidor och det ska vara på MINST 7. Började med detta i dag, jag vet, jävlar vilken planerare jag är :S Det handlar i vilket fall som helst om Anorexia. Fan vilken sjukdom. Helt sjuk! Fattar inte hur människor kan låta bli att äta! Jag äter konstant. Går nog seriöst inte en timma utan att jag äter något :D Handboll och mat är ju mitt liv ffs!

Jag förstår inte hur man kan låta bli att äta men jag förstår nog ändå sjukdomen tror jag. För det är väldigt lätt att bli fixerad vid något.
"Snöa in" som min mamma brukar säga att jag gör.

Men men, nu måste jag fortsätta med mitt arbete...

Shootgun!

Okej, allting blir vad man gör det till, eller hur? Jag gick ikväll ut med något dålig inställning och självklart blir kvällen därefter. Mycket trevligt sällskap måste jag ändå säga. Trivs så underbart bra med er tjejer.
En trevlig, mysig och lugn kväll men inte direkt någon asball, kul partykväll! Men men, var ju heller inte tanken från början. Hoppas ni alla sover gott därute i stugorna för det ska jag göra nu :D

Inte sugen...

Hoppas inte att mina vänner hinner läsa detta innan dem går hemifrån. image358
Känner nämligen inte riktigt för att gå ut i kväll. Känner mig dåsig och trött. Skulle kunna somna när som helst. Det är nog bara att inse att jag inte är någon "big-party-girl". Men jag kan i och för sig när jag vill och oftast brukar det ju vara när man inte alls känner för det som det blir roligast, eller hur? Aja, det får bli en god middag och ett glas vitt på RumpanBars uteservering i alla fall så får vi se sedan vad vi gör.

Shiet vilken tippare jag är föressten!

Spelade på handbollsmatcherna idag och var riktigt nära att tippa rätt i dammatchen.
Spelade för både mig och mamma.

Mammas såg ut så här: Sävehof- Skövde 23-25
Och min såg ut så här: Sävehof- Skövde 29-27

Med en halv minut kvar att spela såg mammas resultat ut att gå hem. 24-23 till Skövde och det ända som kävdes för att vi skulle vinna pengar var att Skövde gjorde ett mål till. Men vad händer då? Då gör Sävehof ett mål till och tar matchen till förlängning. Attans! Gissade i alla fall rätt på antal mål i matchen.
Väl i förlängningen vinner Sävehof med MINA SIFFROR 29-27. Tyvärr gäller ju bara tippningens resultat efter ordinarie speltid. Fasiken! Men håll med om att jag är grym! På nått sätt fick jag ju in det ena resultatet i alla fall.

Trevlig kväll!

Drömtydare sökes!

I natt hade jag en märklig dröm! Jag drömde att mina tränare tvångsflyttade mig till ett annat lag, ett göteborgslag (behöver inte nämna vilket här på bloggen). Det är andra gången jag drömmer om klubbyte nu på ungefär en månad. Hmm, jag som ska stanna, som trivs i klubben och hoppas på en bra säsong :S Äsch förmodligen handlar det bara om att allting kretsar så mycket kring handbollen just nu. 

image355  image356 
Idag stundar plugg. USCH!
Jag har blivit riktigt slapp. Skolan suger, HÅRT! Vill inte men jag måste, inte långt kvar nu. Eller jo vafan jag har ju ett år till sedan, blä, blä... Äh, åker ner till tappen och spelar på Lotto eller nått så kanske jag kan vinna sisådär 60 miljoner, då slipper jag plugga och arbeta. SKÖNT, det hade varit :D
Vigge och jag ska låna upp pengar för att kunna helgadera oss på Tipset. Det skulle kosta ungefär 1 500 000.

Vilka tror ni på i eftermiddagens Sm-finaler i handboll då?
Dam: Skövde- Sävehof
Herr: Skövde- Hammarby

Försäsongsstämning!

Jag älskar försäsong!
Fysen, visst det är jättegó träning som jag tycker jättemycket om, men den egentliga anledningen till att jag verkligen älskar försäsongen är stämningen! Den underbara stämningen i hallen! Alla känns mycket gladare under försäsongen. Kanske har nått med väder, hormoner och frigjorda endorfiner att göra, vad vet jag? :P

Grabben, you make my day... När du sa hej till mig förut:D

Imorgon blir det troligen utgång med tjejerna :D KUL!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Har längtat efter att blogga i två dagar nu men mitt internet har strulat en massa så det har inte riktigt blivit så. Visst är det typiskt, nu när jag kan blogga kommer jag inte på nått att skriva om. Eller jo, jag är trött. Trött för att jag genomfört löptester och nationella prov i kombination med lite sömn.. Lite sömn för att någon/några underhållt mig vid msn samt att jag i går natt blev våldgästad! En stor spindel på mitt golv!!! Jag hatar spindlar. Klockan var halv ett och jag hojtade i huset för att väcka mamma. När mamma väl kom till min undsättning hade jag burat in min fiende i papperskorgen. Mamma tog dock bort papperskorgen eftersom jag inte vågade sova i mitt rum med en levande spindel på golvet, oavsett om han var inburad eller inte. Kanske ska tillägga att pappa var i Stockholm och att mamma också är rädd för spindlar. Alltså använde vi oss av mosa-spindeln-med-en-telefonkatalog-och-75kilo-Sara-metoden! Efter det stängde jag också in det döda djuret i en skokartong och la böcker på den. Sedan kunde jag sova lugnt...

Bilder på dramatiken:


Nu orkar jag inte mer. SOVA!!!
God natt mina vänner...

Tacksam!

Tack Saga för all hjälp med designen på min blogg. Du har räddat mig, för den såg verkligen hemsk ut. Tur att du är så teknisk och har känsla för stil, färg och form! :D Du är guld värd!

Tack även Emma som hjälpt mig med headern. Snyggt!

Jag har den snyggaste bloggen i hela världen! Mohahaha!!!

Eller vad säger Du?


Negativt/Positivt

Vi börjar med dagens negativa:

1. Min Ipod nano är borta! PUTS VÄCK! Gaaadh... Hur ska jag klara mig utan den? Jag MÅSTE hitta den! Mitt liv går under annars. Använder den jämt, jämt, jämt... Fan också!

2. Jag har tappat bort en lapp i svenskan där min hemuppgift inför morgondagens lektion stod. Hoppsan!

3. Jag har skoskav! Hur ska jag förklara det för lärarna, när det kommer så lägligt inför cooopertestet imorgon? Dessutom börjar försäsongen imon, och jag kan inte ha skor på mig! Vad fan ska jag göra?

4. Min blogg ser förgävlig ut!

5. Jag ligger efter i typ alla ämnen i skolan! Så skoltrött! Orkar inte, vill inte...BLÄ!

6. Klänningen från Be you (k) som jag hade beställt var inte lika snygg i verkligheten så nu måste jag skicka tillbaka den. Jobbigt...

7. Benen på min säng håller på att vika sig, precis som på Sandras. "Skrattar bäst som skrattar sist"

Och nu till dagens positiva:

1. Jag har köpt ett par snygga, vita byxor.

2. Jag har köpt ett par skor, billigt :D

3. Fikade med mina tjejer :D och gick i stan med Camilla.

4. Spenderade lite tid på min soliga studsmatta.

5. Saga har lovat att hjälpa mig med designen på min blogg, så håll ut :P

6. UEFA Champions league ikväll: Milan- Manchester United.

7. Sverige leder just nu med 5-0 över Schweiz i hockeyVm.

En dagens roliga finns också:

1. Blev totalt sänkt av Joseph idag. Han sprang/ramlade/slängde sig på/över mig när han skulle fånga en boll. Mig flyttar man inte så lätt, men inte ens jag står upp när en tvåmeters-kille på typ 95kg faller över en. Haha! SÄNK!



"Ta ut korven, Orsimo!"

Helt spontant hamnade valborg hemma hos mig. Trevligt! Det är sjukt vad knäpp min klass är, men på ett bra sätt :D Jag menar, vem om inte Degen och Brikell skulle tvätta korvar i MIN tvättmaskin? Haha, galet! Det finns en film på detta som Degen kommer lägga ut på Youtube senare och eventuellt kommer den även in på bloggen. Annars följer lite bilder nedan:

image326
Sofie, Sabbe och Lina från BF. Söta ni är tjejer!

image327
Camilla förfestar :S ??? haha...

image328
Grillmästarna själva!

image329
YEAH

image330
Opps, inget kalas utan kras!

image331
My gang...

image332
Olli är på G!

image333
Gott Kelle

image334
Trevligt

image335
Trubaduren himself =)

image336
Utpekad, eller vad?

image337
Jaha...

image338
Hopphopp!

image339
Vad hände där?

image340
Posa killar, Posaaa!!!

image341
Och posa lite till...

image342
Så fin bild va :D

image343
Vigge, Brikell och Degen.

image344
Vad/vem pratar du om/med Joseph?

image345
Till sist men inte minst, allas våran Kristoffer Degerlund!
Kunde inte motstå frestelsen att lägga ut denna bild på dig.
Såå HET!

Tack för en trevlig valborg mina vänner!