Mys ikväll...

Trevlig valborg gott folk!

Ny klubb, bort från skolan = nytt liv!

Ta mig härifrån! image980
Nej, jag mår inte dåligt! Inte sådär så att jag bara vill lägga mig under täcket och stanna där utan mer att jag vill boka första flyg till andra sidan jorden och göra något nytt. Jag stortrivdes i Tyskland! Vi var där och ingen brydde sig om någonting. Man kunde typ göra vad som helst utan reaktioner. Jag tror inte att jag tänkte på mitt liv hemma eller skolan en enda gång ( ursäkta mamma och pappa), vilket var oerhört skönt. Nu har verkligheten dock hunnit  ikapp mig och läxor, inlämningar och prov hänger över mig! Det bokstavligt talat hänger över mig! Orkar inte ens göra en lista för det skulle döda mig att se den. Jag vill bara grilla, festa, mysa, göra utflippade saker, träna handboll igen och göra saker jag mår bra av. Jag må inte bra av skolan just nu. Det är kul att vara där, men jag får inte gjort någonting. Har panik för att gå ut, samtidigt som jag längtar ihjäl mig. Tror att det är all förändrig som gör mig knäpp. Helgen var min sista med Aranäs, vilket kändes oerhört vemodigt. Fem stycken var vi som lämnade efter Tyskland. Jag, Rikard, "Pillan", Helena och Pontus går till olika klubbar. Det känns kontigt. Jag har ju liksom alltid spelat i Aranäs. Det ska bli grymt med ny klubb också visserligen :P men ändå känns det sorgligt att lämna. Snart kommer jag även lämna skolan och klassen. Den klass som jag har haft de tre bästa åren i mitt liv med. De bästa människorna har jag tillbringat oerhört många timmar med och snart är det bara slut. Man säger att man ska hålla kontakten men samtidigt, de flesta tappar nästan all kontakt. Varför skulle vi vara ett undantag? Vill tro att vi är det, men förmodligen inte.

image981

Bilder från Tyskland... :D Minnen!

image966
Hela tjejgänget!

image971
Halva killgänget!

image967
Pillan och Evelina är goa.

image968
Mäktigt!

image979
Hejja Nordhorn!



image969
Jag med min nyinhandlade vinöppnare :P Köpte vinflaskor för 2 Euro i Tyskland medans vinöppnaren kostade 6. Haha! Vilken affär!

image970
Posa Pillan! Posa!

image972
Aranäs, Aranäs, Aranäs!!!

image973
Eh, snygg bild. NOT! Jag och Tony i alla fall (tror jag, haha)

image975
Söta vi är, jag och Hake (men hyffsat trött jag ser ut ändå).

image974
Gentzel framför sin inte allt för fula Audi. Mäktig kille måste jag säga :D

image976
Jag lite omotiverad till att vara med på bild efter X antal timmar i buss.

image977
Fina människor. Pillan och Sandra.

image978
Pillan och Gustav är trötta och såååå gulliga.









"VK= Världsklass" i Lingen, Nordhorn -Germany

image963
image964
image965


Tyskland som avslutningresa 2008, GRYMT! Tyvärr får jag inte upp fler bilder just nu, så ni får hålla till godo med endast mig och Joseph. Dessa är från bussresan ner. 12 timmar buss i fredags, en dag i Tyskland och 12 timmar buss idag hem. Bussresan ner gick väl okej men hem var hemskt. Sjukt kul hade vi dock! Men som sagt, det som händer i Tyskland stannar där. Är nog bäst så faktiskt...OCH FAN VAD JAG KOMMER SAKNA ARANÄS! ARANÄS I MITT HJÄRTA, FOREVER!!!

"Put your hand´s up for the swedish people"
På knackig tysk-engelska av DJ:n.

En tysk kommer fram och börjar tjöta med mig på tyska utanför klubben som hette Poker eller Joker eller nått.
Jag: Sorry, I don´t understand.
Han: It´s okey, I can speak any language you want! (och tänk er den där riktigt knackiga tysk-engelskan igen, nu).
Jag: Yeah right! Try some Swedish, please!
Han: BUT I can PERFECTLY English för you! HAHA, klockren!



Så sa din morsa med, när jag ..... på henne.
Ja, det var det hon sa, hon sa att jag var bra.

Nä, allt kan man nog inte skriva på bloggen men lite synd tyckte jag om taxichaufförerna, haha.


SOV GOTT! Nu ka jag ta igen typ en helgs sömn.





Bk Heid

image962
Igår skrev jag på för Bk Heid. Ska bli jättekul att börja spela där, men kommer nog sakna Aranäs jättemycket.

Nu, om en timma åker jag till Tyskland.
På återseende på söndag eller måndag.
Ha en trevlig helg.

MAT snälla ge mig...

Hade inte tackat nej direkt! ---> image961
Jag är så sjukt hungrig. Var ute och sprang för flera timmar sedan och har inte ätit sedan dess. Dåligt jag vet. Pappa lagar mat och jag kämpar för att orka hålla ut tills det är klart.

Jag behöver mat nu.


Eftermiddagens planer

Asså det kan inte upprepas för många gånger. Vädret är helt otroligt :D image960
Vill typ bara grilla med vännerna och dricka öl (eller jag dricker ju inte öl, men det lät bra). Men får nog göra lite nytta istället. Har ju trots allt skola kvar att göra samt får väl försöka bättra på, eller åtminstone behålla den kondition jag har. För mer gym har jag inte lust med, fasten jag vet att det är nödvändigt. Men vafan, mina jackor har blivit försmå liksom. Hur kul är det?

Nä eftermiddagens planer ser ut som följande:

1. Jogging. Hämta hunden först.
2. DUSCH :D
3. EV lite plugg.
4. Sex and the City

Asså jag älskar vädret

Man blir så glad av att vakna av att solen skiner in genom fönstret (okej, mitt fönster ligger i skugga men ändå) och höra fågelkvittret utanför. Vaknade runt tio och fick panik! Trodde klockan var minst tolv!
Lättad efter att ha kollat klockan gick jag upp och käkade frukost. Gick ut och ställde mig på alltanen. Helt vindstilla, perfekt! Idag blir det lite solning då :P Underbart!




Betydligt brunare idag :D -------> okej det fanns en bikinibild där på mig, men jag tog bort den, haha!

Jag är en ängel

Syns inte det? :P

image958

Jag blir galen på tandvården

Precis hemkommen därifrån. Detta är fan inte klokt! Först erbjuder de mig tandreglering när jag var yngre. Tackade då nej på grund av rädsla, då jag hade mycket allergier och astma. För några månader sedan frågade jag om jag inte kunde få tandställning ändå eftersom både allergier och astma är bättre nu samt att min bror haft tandställning i snart ett år och det fungerar jättebra. Nu säger de däremot att det är för sent och att mina fel inte är så stora att de vill bekosta reglering på mig. MEN, de har ju trots allt erbjudit mig det tidigare! Gaaadh! Jag blir så himla irriterad! 30 000 kommer det kosta privat om jag vill "fixa" tänderna.

BRB

Ska ut med det här monstret och springa lite nu :D
image957

Pics från klassfest hemma hos Degen

image944
Ser ni leendena? Ser ni solskenet? Ser ni mitt blonda svall? NOT, haha...

image945
The gang!

image946
Övre raden: Jag, Friis och Fidde
Nedre raden: Sebbeoch Kellan

image947
Här viskade Degen (vad jag trodde var något otroligt pinsamt och hemligt) något till alla runt bordet utom till mig. En efter en började skratta och peka på mig. Senare avslöjade Degen att hans lilla hemlis var "Peka på Sara och skratta". Fatta hur generad jag var utan att det var någonting alls egentligen.

image948
Såhär utpekad och utskrattad blev jag...Ser ni att de typ viker sig av garv, hmp.


image949
Generad, haha.

image950
Lite väl tidigt va?

image951
Fidde är på G!

image952 image953
image954
Jag och Eve fick straffdricka julsnaps för att vi loosade på Wii. Men måste ju dock tillägga att jag och Nadia SPÖADE Sebbe och Stålan! Det ska dom få höra :P

image955
Bästa kompisar? Hell yeah! haha

image956
Så sköna :P Måste jag tillägga att Kelle såklart satte på duschen?

För att se hur kvällen slutade besök www.id3b.blogg.se eller Clubmingels hemsida.









Helgen...

image943
Klassfest i fredags :D (mer bilder utlovas) Riktigt mysigt var det i alla fall :P

Lördagskvällen blev också lyckad.
Umgåtts med Sandra och Chalmersfolk, typ smartingar och norskor.
Trevligt trevligt...

Personliga tränare

Valde att inte gå till StudioActive, då det alltid är massa folk där och jag orkade inte vara social. Istället drog jag till skolgymmet eftersom jag trodde jag skulle vara ensam där. Men icke! Där befann sig Kellan och Bolli, men det gjorde absolut ingenting eftersom jag gillar dom så mycket :-) Sedan är det ju inte fel att ha två personliga tränare heller (eller PT som någon annan här i bloggvärlden skulle kallat dom).
image941 image942

Gym

Ska ta tag i mitt liv nu och åka iväg till gymmet. Kan ju inte ha en dag till som jag inte gör någonting på (gjorde absolut INGENTING igår).
image940


Imorgon är det klassfest :D Kul, kul cykelhjul.
På lördag är det också förmodligen fest med Sandra och hennes pojkvän och hans smarta (hoppas att ni observerade att jag markerade ordet "smarta") kompisar.
Nästa vecka blir det handboll :D:D:D:D
Och nästa fredag åker vi till Tyskland. Kan bli skoj.

Pinsamt

image939
Okej jag brukar inte tycka det är pinsamt när det kommer sexscener på tv när jag kollar med mina föräldrar. Men att kolla Sex and the city med pappa är lite jobbigt måste jag erkänna.

50 DAGAR TILL STUDENTEN!

Annars, vad ska jag säga? Dagen har varit, ja omtumlande. Kul att saker vinklas, NOT! Innebörden av sagda ord har ju visats sig uppfattats olika av olika personer samt vinklats REJÄLT men äh, ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte särskilt mycket. Tro vad ni vill! Det är ju trots allt typ ett halvår sedan, vilket är lika med typ en livstid, vilket egentligen är lika med att det suddats ut för alltid...

Jag och Emma har från idag ingått ett vad. image938
Inget godis fram till studenten! Den som tabbar sig måste straffas. Straffet är hämtat från, allas vår Björn Gustavsson och går ut på att borsta tändern och dricka apelsinjuice. Det är så fruktansvärt äckligt så det lockar inte ens att tabba sig.

Se klippet där Björn straffar sig själv här.

Annars var jag på möte idag. Vill tro och hoppas att det gick bra!
Vill så gärna detta, så ni fattar inte...
Så sjukt mycket SKA jag göra detta :D


Aaaaah

Önska mig bara lycka till idag! :D

Sucksucksucksuck...

Okej, BESVIKEN! Kollade runt på forever21 på massa snygga kläder men tydligen så är det inte riktigt säkert att beställa därifrån. Kanske är lite osäkert att beställa från utlandet. Jag vet inte, men man vet ju aldrg med frakt  och storlekar och sånt. Suck...

Bolli ser ut som våran geografibok :D HAHA

Sara1 säger:

jag har inte pluggat

Sara1 säger:

du då?

an inch for an inch säger:

läst det fem gånger så jag ser ut som geografi boken nu hehe


Fan också vad likt detta blir en modeblogg :/

Kollade runt på www.forever21.com och hittade massa snyggt. Synd att frakt och tull är så dyr bara. Därför tänkte jag att vi tjejer kan gå ihop sen i slutet av sommaren när vi är sådär onödigt rika och bara måste göra slut på pengar. Då kan vi lägga ihop frakt och tull och bara beställa hem massor :D För själva kläderna är väldigt billiga.

Bilderna nedan är favoriterna såklart!

image924
Denna klänningen är till exempel helt underbar och känns nästan som ett måste i min garderob.


Klicka på bilderna för förstoring.

 

Morgonstund har guld i mun. NOT!

Vaken!
Fast jättetrött är jag! Men det gör inget, för jag har längtat efter den här veckan :-)

Till Engla

image923

Första gången för mig

Det är dags att testa Sushi. Har aldrig tidigare ätit det och det ska bli spännande att testa :D Ska käka lunch med Saga i Kba. Myyyys...
image922

Helgen har varit fullspäckad. Fredag till lördagnatt var nog den bästa på länge. Underbart! (Oj, det där kan nog missuppfattas) Igår blev jag nästan väckt vid tio, men det gjorde ingenting. Upp och iväg till StudioActive och träffa Emma. Efter det en impulssväng med Emma till Partillebohallen och kolla semin mellan Sävehof och Önnered. Kul att se Frida, Whenke och Elin på plan :D Efter det har den andra Emma tillbringat natten här med mig, haha.

Hörs sedan. Hoppas jag överlever sushin :D

Han är singel och jag vill smaka hans röror


pusspuss

Sitter i skolan och väntar på bussen. Jag hatar bussar och tåg. Härmomdagern skulle jag åka från Gbg till Kba med pendeln. Det kostade 62.50!!! En enkel resa liksom! Det är ju dyrare än att åka bil ffs! Konstigt att människor väljer bilen, som dessutom är bekvämare, framför kollektivtrafiken liksom :S Vill vi ha en bättre miljö får man ju också sänka priserna i kollektivtrafiken! Det var dagens negativa från mig.

Nu ska jag hem och sova och sedan blir det nog utgång! Ciao!

Det är ju kul att man är omtyckt i klassen

Degen säger:

ska du till skolan ? :O


Sara1 säger:

kanske. vad då då?


Degen säger:

ne om du kommer så kommer inte jag :D


Projektarbetesinlämning imorgon

Hemma från skolan :D Ingen lång dag direkt. image921
Ska klistra fast mig vid projektarbetet några timmar nu och hoppas på att hinna färdigt. Blir jag klar i tid blir det nog en springrunda ikväll om jag orkar, men förmodligen kommer arbetet ta sin lilla tid. Intresseklubben antecknar hoppas jag!

Imorgon är det utgång på g. Får se hur jag gör med det. Vill men känner att jag varken har råd, ork eller lust att "bryta ner" mig. Man förstör ju faktiskt två veckors träning på en fylla enligt Niklas. Sedan är det fest nästa onsdag också. 49dagars-klassfest hemma hos Degen med kändistema. Vi tjejer i klassen ska tydligen vara Spice Girls och jag fick ju såklart var hon den blonda. Vad är det hon heter? Emma? Hade nog helst velat vara Victoria (eftersom hon är gift med David Beckham). Nog tjatat!

Freaky

image919
Freaky

Nu ska jag skriva projektarbete tills jag somnar typ. Eller nja, ett uppehåll för handbollen och fotbollen. Så det blir la plugg till sju kanske :P

Idag när vi skrev idrottsprovet gjorde vi det i idrottshallen tillsammans med skolans alla andra treor också. Man inser då att man inte ens känner igen alla ansikten. Det är många man aldrig ens lagt märke till. Men hur har jag kunnat missat honom i tre år? En blond kille helt i min smak, haha... Lite sjukt faktiskt. Han måste ha skolkat mycket, eller nått. Nä, till projektet. Ska göra Bengan nöjd och lämna in på fredag :D

Universeum :D

Vi sprang runt som barnungar, ja! Haha, sjukt kul hade vi :P

image906
Gosigt :-)

image907
Camilla och Nyrén glada!

image908
Samejag..

image910
Aaa...

image911
Mys, haha.

image912
Shysst då :/

image913
Polis polis!

image914
Ajdå...

image915
Cooling

image916
Camilla kastar lasso

image918
Hej ormen!






Universeum idag

Idag ska min samhällsklass till universeum :D Ska bli asball! Längesedan jag var där. Hajarna är ju ball ändå :P Och det där tropiska rummet. A, det ska bli kul. Mindre kul däremot är att jag ska till läkaren nu på morgonen. Runtinkontroll av astam skulle jag tippa på att det är. SUCK, jag känner ju knappt av den där astman längre, ändå ska de hålla på och undersöka mig och kolla så att mediciner och grejjer stämmer. Tror dock inte jag använt medicier på ett halvår och innan dess gjorde jag det endast då och då.
image905

Övning ger färdighet

Tror jag slog pers på coopersträckan ganska rejält ikväll. image904
Sprang de tre kilometrarna så fort att jag inte ens behöver duscha nu för jag hann inte bli svettig. Nä, usch, skämt åt sido. Jag hann dock hem innan tvätten i maskinen var färdig vilket var mitt mål ;-) Fan vad jag är bra! (Nu behöver jag bara sänka mig liiiiiiite (läs mycket) mer för att klara coopertestet om några veckor i skolan.


Bild: loplabbet.se

Födelsedagsfika


image902 image903
Födelsedagsfika med några av de mest underbara :D

Nu ska jag ut och springa en liten runda tror jag. Måste ju ta vara på det otroligt vackra vädret!

Föressten har jag idag lärt mig att dansa vals :P Det ni! På idrotten fick vi dansa för att lära oss inför balen. Så nu är jag beredd, haha. Kan ju gifta mig närsomhelst nu också med dessa nya kunskaper!

Måndag, tisdag, onsdag- torsdag och fredag går jag mest och väntar...

Fast inte denna veckan som ligger framför. Blir ett eldprov :D Haha, nä så farligt blir det nog inte. Typ bara isolering från omvärlden och sjunka in i massa olika skolvärldar. Dags att plocka fram burkarna med tankar som jag tidigare skrivit om. Längesedan jag gjorde en veckolista, just för att det är så tråkigt. Men här kommer en bara för att jag kommer vara så tråkig denna veckan :D NOT!

Måndag
Idrott
Företagsekonomi
HISTORIAPROV!
Gym
Psykologi B- Lämna in specialarbete
Födelsedagsfika med Camilla
Till banken
PLUGGA idrott och projektarbete

Tisdag
Till läkaren och göra spirometri, rutinkontroll av astman.
Till Universeum med klassen :D
Löpträna
PLUGGA idrott och projektarbete

Onsdag
Gym
Svenska B, Prov på renässansen
Samhällskunskap B
Idrott A- Prov
Löpträna
Plugga projektarbete
(Ev kolla Sävehofs match i Partillebohallen)

Torsdag
Morgonträning
Geografi A
Gym
Plugga projetarbete

Fredag
Företagsekonomi
Svenska C
Idrott B
INLÄMNING AV PROJEKTARBETET!


Vill ni lära er lite om första världskriget?

Första världskriget 1914-1919

Bakgrunder och konflikter till första världskriget

Napoleonkriget: Frankrike var sura på Tyskland då de blivit förnedrade på hemmaplan.

1870-71 krig mellan Frankrike och Tyskland. Tyskland vann och fransmännen fick lämna ifrån sig El sass Lothr och Al Lorrane till Tyskland.

Ryssland gick ur ?tre kejsarförbundet?( Tyskland, Ryssland och Österrike/Ungern) och sökte sig till Frankrike då fransmännen finansierade den transibiriska järnvägen. Tyskland blir nu ovän med Ryssland.

Österrike/Ungern vill åt Bosnien. Ryssland stödjer Bosnien i deras kamp att bli ett slavsikt land.

Italien tar hjälp av Frankrike för att driva ut Österrike/Ungern då bråk om gränser uppstår.

Storbritannien och Tyskland är rädda för varandra. Konkurrerar om makten till havs.


Olika förbundimage901


Tre kejsarförbundet:

  • Tyskland
  • Ryssland
  • Österrike/Ungern


1882 Trippelalliansen:

  • Österrike/Ungern
  • Tyskland
  • Italien


1907 Trippelententen:

  • Frankrike
  • Storbritannien
  • Ryssland


Frankrike satsar pengar i transsibiriska järnvägen åt Ryssland.

Tidigare konflikt mellan Frankrike och Storbrittaninen om Suezkanalen i Afrika under Imperialismen. Gr ihop på grund av gemensam fiende.


Förloppimage900

Skotten i Sarajevo, Bosnien

Österrikes prins Ferdinand blir skjuten av ?terrorist? från ?Svarta handen?-rörelsen från Serbien.

Serbien vill nämligen förena Bosnien med sitt land och ogillar Österrike/Ungern.

 

?Svarta veckan?

1.Österrike/Ungern förklarar krig mot Serbien.

2. Ryssland mobiliserar snabbt och lägger trupper vid gränsen mot Tyskland.

3. Tyskland förklarar krig mot Ryssland och Frankrike (Tvåfrontskrig)

4. Tyskland gr mot Frankrike genom neutrala Belgien.

5. Storbrittaninen förklarar krig mot Tyskland för att försvara sina ?vänner? i ententen, samt för Belgiens heder.

 

Tysklands Von Schlieffenplanen för att klara av ett tvåfronstkrig (Frankrike och Ryssland)

  1. Gå genom neutrala Belgien (skulle gå snabbt!).
  2. 2. Snart skulle man vara framme i Paris som skulle erövras eftersom Tyskland inte trodde att fransmännen skulle vara beredda vid belgiska gränsen.
  3. Efter det skulle Tyskland kunna skicka trupper till Ryssland och besegra dom också.


Von Schlieffenplanen misslyckades!

Trupperna grävde ner sig och ett skyttegravskrig varade i fyra år, där gränserna bara flyttade sig några kilometer fram och tillbaka.

Italien går över till ententen (Ryssland, Storbrittaninen och Frankrike) då alliansen ser ut att förlora kriget.

Ententen gör en handelsblockad mot alliansen. 1909 hade alla länder skrivit på ett avtal om havens frihet! Dvs att alla handels- och passagerarfartyg ska vara fria. Tyskland sköt ner Luciana, passagerarfartyg (Engelskt, med amerikanska passagerare). Här går USA in i kriget mot Tyskland och Österrike/Ungern.

USA skickar starka soldater till västfronten vilket förändrar krigsläget.

På östfronten sker 1917 ryska revolutionen. Östfronten flyttas in i landet 1918, och Tyskland och Ryssland sluter en egen fred- ?separatfreden?.

 

Stillestånd 11 november 1918

Fredsförhandlingar från 18 januari 1919

Fred 28 juni 1919

Fredsförhandlingarna skrivs i Versailles och den slutliga freden leds av Wilson (USA). Han har 14 milda punkte rom fred, bla. En om ett NF-förbund.

  1. Skadestånd- tyskland ska betala
  2. Skuld- tyskland ska ställas som ansvariga för kriget
  3. Avmilitärisering- ?Ingen? tysk arme.
  4. NF bildas

Sommarlängtan till 1000

Var ute och sprang nyss. Det var jobbigt... Det var bara det jag ville säga egentligen. image899
Eller jo föressten, jag hittade ett par vrålsnygga jeans på Diesel Online Store som jag gärna har på mig i sommar. Fast förmodligen skulle jag se urdum ut i jeans som slutar mitt på vaden. Skulle nog se ut som att jag har världens kortaste och tjockaste ben och det vill jag ju inte...

Oj, vilken sommarlängtan jag fick nu.

balen. studenten. jobb. löpning. sommarträning. kuggaviken. salt. sommarcuper. värme. solbränna. fräscha människor. ballerinas och flipflops. blå himmel. drinkar. grönt gräs. uteserveringar. sena kvällar. grill. ljuset. vänner. fräknar. bikini. bulgarien. midsommar. sensommar. varma koftor på kyliga kvällar...


-------<3-------

Grattis till Camilla som fyller 19 år idag :D Älskar dig tjejen!
image897


image891
Emma kom förbi med en blomma igår. Söt va? Hon är gullig hon!

Kolla denna sjukt gullliga myskatt:
image892
Klara har bäddat ner sig...


Dags att ta sig an detta igen. Är nog ganska intressant egentligen. Synd bara att jag inte intresserar mig.

Panikplugg! På en lördag?

Gaaah! Det går inte att ladda upp bilder :(

Har precis städat mitt rum. Hade tänkt gå ut och springa men orkar inte.Känner mig inte 100%. Får jättedåligt samvete och typ ångest för att jag inte orkar. Borde inte ha det med tanke på hur mycket jag tränar men konditionen kan ju alltid bli bättre. Det är ju liksom inte min starkaste sida. Tror typ att jag inte kommer komma någonstans i handbollen, få FETT med IG på coopertestet och bli fet om jag inte springer idag... Suck! När jag känner så här brukar det alltid sluta med att jag tvingar mig ut ändå men idag ska jag faktiskt inte. Ska testa psyket och se om jag klarar att stanna inne fasten jag borde ge mig ut. Jag borde verkligen, har ju inte sprungit sedan i tisdags :/. JAG BLIR GALEN! Får nog klistra fast historieböckerna i händerna istället. Det blir nog förmodligen jobbigt att springa med dom i händerna...

Det är Lördag idag :D Hoppa upp och ner!

Det är lördag idag. Det är tyvärr ingen sol ute. Tror att det kommer handboll på tv idag. RIK åkte ur sm-slutspelet igår, suck. Sävehof är kvar i alla fall. Idag ska jag plugga. Jag har varit 19 år i ungefär tre dygn nu. Ska städa mitt rum idag också. Ska försöka hinna ut på en liten springrunda också. Fick igår höra att jag blivit så smal, konstigt :S. Klockan är just nu 11.11, någon tänker på mig. På fredag ska mitt projektarbete in, PANIK! Historiaböckerna ligger jämter mig i sängen och skriker att jag ska öppna dom. Bengan berättade för mig och Sandra igår hur otroligt viktigt det är med utbildning. Trots att det johanna skrev i sin blogg kanske inte är så konstruktivt så blev jag ändå glad av att läsa det, tack...

1989-04-02, Moving on 2008-04-02

"Jag har insett att du är över för mig. Men jag kommer nog alltid tänka på dig med ett leende på läpparna och den där isande klumpkänslan i magen. Moving on, but you´re still special. Jag har svårt att tro att jag kommer hitta någon som ens uppfyller hälften av det som du fick mig att känna."

Det skrev jag tidigare idag, förmodligen i ett väldigt känslofyllt ögonblick då texten är väldigt olik mig. Det handlar om en kille som betydde och fortfarande betyder mycket för mig. Andra har nog svårt att förstå vad jag kände för honom då han på något sätt var så långt borta. Han har gjort mig kräsen, "Jag har svårt att tro att jag kommer hitta någon som ens uppfyller hälften av det som du fick mig att känna". Ibland har jag önskat att jag aldrig hade träffat honom eftersom jag då inte hade jämfört med honom. MEN, man kan inte ångra saker i livet. Jag vill tro att allting händer av en orsak. Och jag vill tro att jag en dag träffar killen som får mig att känna det han fick mig att känna, fast dubbelt så mycket.

Liksom honom så har jag vid flertalet tillfällen önskat att jag aldrig började spela handboll så att jag hade sluppit älska det så mycket som jag gör och på grund av det ta en massa jobbiga beslut. Jag har nog tagit det svåraste beslutet jag någonsin tagit. Igår, på min födelsedag berättade jag för mina tränare att jag lämnar. Just nu står jag ganska handfallen och vet inte riktigt ut eller in men jag har en känsla av att det kommer sluta bra. Det ska sluta bra. Jag går vidare, "Moving on"... och hoppas på att känna kärleken dubbelt så mycket!

Man måste våga för att vinna och man måste älska för att orka <3

Vuxenpoäng till mig

image890
Nyår 2005/2006
Jag, Evelina, Annie "pillan", Camilla och Sandra.

Jag vill ha tjejmiddag. Det var längesedan och det är otroligt mys. Fast då ska det vara en sådan där middag som man fortsätter, inte liksom bara förfest.
Oj, vuxenpoäng på det där tror jag allt va.

Idag MÅSTE jag plugga till mitt företagsekonomiprov imorgon samt ordna med mitt projektarbete. Börjar nog läsa lite företagsekonomi eftersom det är så förbannat tråkigt. Fast jag har väldigt svårt att samla tankarna just nu. De vimmlar runt i min hjärna helt utan kontroll. Tänk om man liksom kunde ta ur alla tankar ur huvudet och lägga dom på golvet. Då skulle jag ha sorterat dom och stoppat dom i glasburkar med lock och så hade jag bara tatt fram och hällt i mig dom tankarna som jag behöver för tillfället. Som nu tillexempel, nu hade jag tatt fram burkarna som det står "smarta tankar", "logiska funderingar" och "minne" på. Då hade jag kammat hem ett MVG på provet imorgon lätt! Yaya...

Mamma berättade om en bok för mig förut som hon tyckte att jag skulle läsa. Den handlar tydligen om att man kan få allt man vill ha om man ber kosmos efter det. Först undrade jag vem fan Kosmos var tills hon berättade att det typ är rymden, himlen, alltet- you name it! Hon sa att man ska be komsos om karriär, studier, karlar och så vidare. Jag ska i alla fall testa att be kosmos jättemycket ikväll att David Beckham ska lämna Victoria och inse att han bör be mig flytta till honom. Nä, men seriöst, jag testade kosmosgrejen nyss men inte ett skit funkade det. -->

Jag har insett att du är över för mig. Men jag kommer nog alltid tänka på dig med ett leende på läpparna och med den där isande klumpkänslan i magen.
Moving on, but you´re still special.
Jag har svårt att tro att jag kommer hitta någon som ens uppfyller hälften av det som du fick mig att känna...


Oj, det måste vara vuxenpoäng på den texten också va? Jo det tycker jag nog. Helt klart!

Födelsedag 2008

Summering av dagen får bli bra. Väcktes av min familj. De sjöng dock inte, för det kan dom inte. Fick en ny Ipod (min fjärde i ordningen) och ett Ipodarmband så att jag kan ha den när jag springer. Den första personen jag träffade i skolan var Friis och båda grattade varandra i princip i munnen på varandra.

Var och fikade med Emilia, Camilla och Sandra efter gymmet. MYSIGT :D Fick jättefina presenter. Ett sött linne av Sandra. Kommer bli välanvänt i sommar. Av Camilla och Emila fick jag ett ursött fat med stenar och ett ljus på. Stenarna va coola. Dom betyder... Fick också ett armband som föll mig helt i smaken. Snacka om att ni känner mig tjejer.

image884 image885
image886 image887
På stenarna står det "Lugn och ro" samt "Kärlek".

Hade möte med tränarna ikväll också. Det var jobbigt, riktigt jobbigt...

När jag kom hem halvtittade jag Arsenal-Liverpool samtidigt som jag städade min garderob. Matchen slutade 1-1 och min match mot den stökiga garderoben slutade bra. Fick bort två hela kassar med gammalt som jag aldrig använder :D Istället fick jag in det nya jag köpte idag. Två klänningar, en tunika, ett linne och en jeansjacka. Några bilder på sakerna kommer dock inte då jag totalvägrar allt som ens skulle kunna likna en töntig modeblogg men bilder på min välstädade garderob ska ni få :D

image888

image889

Tack till er alla som hört av sig idag :-)

Grattis till mig!

Idag fyller jag 19 år!
Och det gör Chrisoffer Friis i min klass också. Grattis till dig!

Gammal bild

image883
Gammal bild på Evelina och mig. Togs i ettan på gymnasiet tror jag, men visst är den fin :P Sådär mysigt...
 Vi handbollstjejers första nyår tillsammans :D Sedan dess har det blivit några till.


RIK-Ystad

Jag och mamma funderade ett tag på att åka ner till Ystad och kolla handbollen ikväll men bestämde oss för att se den hemma i tv-soffan istället. image882Smart drag, för jag är trött och helt slut efter min lilla springtur. Sparar dom små äventyren till lite längre fram i slutspelet.

Det är så skönt att min Sandra är hemma igen :D Nästa gång får du faktiskt ta med dig mig till Thailand!

Gammal bild på mig och Sandra ---->

Imorgon blir det gym på morgonen och en svenskalektion där jag ska skriva ett litteraturprov på renässansen. Intressant! Efter det slutar jag skolan för dagen och det blir fika med Camilla, Emilia och Sandra. Ska på kvällen ha möte med mina tränare och efter det ska jag hem och kolla fotbollen, Arsenal-Liverpool. Hejja Arsenal!!!


vårväder

Har sådan grym träningsvärk efter frivändningarna med Hake igår. Det gör ont att knappa på tangenterna fan.

Vilket väder vi har föressten :D Ska ut och springa i shorts nu :P Första gången för i år blir det, a asså shortsen då. Wieee...

Hade samhällsprov idag. Det gick toppenbra! Skönt :P

Jag fyller år imon. Mamma råkade avslöja vad jag ska få i födelsedagspresent förut, haha.
image880
Synd bara att jag redan förbrukat tre stycken Ipod nano. Skillat! Men är skönt att ha en när man springer och sedan till Bulgarienresan och den eventuella Tysklandsresan.

Snoooopet

Jahapp, så funkar bloggen igen ja :-) Har haft massa att skriva i helgen men så har blogg.se legat nere. Och nu när det äntligen funkar så har jag inget att skriva. "Typsikt" som Kellan hade sagt.