Redbull

Sitter på Sandras dator och kollar bilder som inte finns på min. Hittade en snygg(?), halvnaken bild på mig och ¨Malin ganska lättklädda i omklädningsrummet då vi dricker RedBull. Tänkte lägga upp den fram tills jag såg att en till lagkompis deltog på bilden iförd knappt täckande handduk. Därav bestämde jag mig för att inte lägga upp den stötande bilden och skapa eventuella konflikter i laget.

Så tyvärr, det blir inga bilder ikväll :/ Men kan ju berätta för er intresserade att jag köpt nya skor. HELVITA Nike, coola är dom. Jeje, morgon blir det Gbg med Jesper och mormor. Puss

Vad är väl en bal på slottet...

Okej vart börjar vi? Hmm, matchen kanske. Vi förlorade, suck. Inte roligt att förlora, men men de var duktiga. Men skit samma, hatar att förlora och om jag spinner vidare så blir detta ett sjukt tråkigt inlägg. Istället går vi över till att jag haft den mysigaste dagen på mycket länge med min mamma, Camilla och Evelina. Vi har tillbringat timmar i Göteborg och alla dess kvarter. Uppemot 10 klänningsbutiker har vi besökt och jag har faktiskt köpt en klänning. Och gaaadh vilken klänning! Den är röd, tub upptill, den har detaljer och "glitter(stenar, paljetter, you name it)", stor kjol i lager(?) och SLÄP! Den har släp, fattar ni! Inte ett jättelång såklart men den är längre baktill och det gjorde hela klänningen måste jag ju säga. Så snälla, trampa inte på min klänning under kvällen gott folk! Hihi...Oh den är så fin, vill visa den för alla redan nu. Men har i och för sig inte hämtat den än, den ska sys in. Imorgon ska jag försöka beställa tid till att fixa naglarna :D Tänk er mig i "stylade" naglar :P

I Haga hittade vi en butik som liknar Raglady och Tara. Så mycket fint från JC, Friis och massa andra märken. Köpte ett sött armband i silver med budskap på. Det står: "Love is patient, Love is kind. It always protects, Always trusts, Always hopes, Always perseveres. Love never fails" Blir snyggt ihop med mitt "Never give up" armband.

Bilder från kvällens match. Fotograf: Camilla.
image749
image750



På jakt...

Det blir en heldag i GBG idag. Ska kolla balklänningar med mamma och Camilla. Sedan efter det åker vi direkt till Lerum för att kolla killarnas match mot Baltichov och efter det spela själva mot hemmalaget. Nu ska jag bara sätta över lite pengar på mitt "slösa"-konto så att jag kan spendera! Wiho! haha... Se ya later! Puss

image747
image748

Som Johan sa igår:
"Det ska bli kul att se er i balkänningar, högklackat och iordninggjorda."
Ja det är ju inte varje dag vi kommer ha långklänning direkt! Och det är ju aaaabsolut inte så att vi alltid visar oss i träningskläder, svettiga och osminkade. NEEEJDÅ! Haha...

Favorit

image746
Genom familjen Isaksson har jag lärt känna denna underbara tjej!
Johanna du är så söt!

Dirty

Jag har blåmärken på båda vristerna. Ser ganska sjukt ut. Johan (min tränare) fick se dom idag och undrade direkt vad han hette. "Okej Sara, vi vet att du inte har pojkvän men uppenbarligen träffar du ju någon på helgerna. Och det är lugnt, man tänder på olika saker. Det är ganska normalt att vilja bli bunden" Efter det bad han att få se mina handleder. HAHA XD. Det sjukaste är att jag har problem med höger armbåge just nu, ÖVERANSTRÄNGNING (BLÄ, hatar att ha ont) och det associera han ju direkt till att jag är högerhänt ;-) hahaa. Johan om det hade varit i närheten av i de banorna du tänker så hade jag ju självklart inte visat mina blåmärken ;-)

image741 image742 image743 image745
Osexigaste bilderna, men vafan- jag måååste ju visa!

Billy 20 år

Okej, ni ser ju vart han tagit sig snabbkurs i ravedans någonstans :D HAHA XD

Första klippet är från Youtube "Stampa med Leroy" och andra klippet är på Billy på hans egen 20-års fest i lördags!
Shake that as Billy!

Leroy


Billy


Och så att det inte blir några missförstånd så vill jag påpeka att det var BILLYS FEST!
"Jag fyller 20 och det här är MIN FEST!" /Billy

Kallekatt

Det är svårt att varva ner efter sena träningar. Lika kul idag typ, eller ja Kba-skogen kan ju alltid disskuteras. Vi kör sjukt bra mv-övningar. Funderar på att börja skriva ner och ta med till damträningarna. Nä om jag skulle försöka sova, ska ju upp och gymma imorgonbitti. Funderar på att ta en liten joggingsväng också, sådär på morgonkvisten. Vi får se. Ville bara säga godnatt till mitt folk! Måste bara hitta någon go bild från arkivet också... vänta...

image740
Hade på känn att jag skulle hitta den ultimata godnattbilden. Föreställer min favoritKalle som kattunge :D

mormor svara!

Okej mitt humör är fortfarande bra. image739
Dock inte lika bra. Försöker få tag i pappa, men nejdå- upptaget på hans mobil. Försöker få tag i mormor men nejdå, hon svarar inte. Synd, skulle höra om hon är ledig på lördag så vi kan ta och käka middag? MORMOR är du ledig på lördag? Hör av dig är du gullig, annars kanske jag ska jobba lördag. Men jag hoppas du är ledig och vill träffa mig och Jesper.

Varför pluggar jag inte???

Bild från i somras. Lite härlig. Föreställer Sagas solglasögon, min mascara och någon godisbit. Sådär härlig!

...

-Skriva rent corepasset
-Göra klart geografiarbetet
-Plugga litteraturhistoria, antiken
-Börja med psykologiarbetet
-Projektkarbete
-SvenskaC, arbeta om en text
-Historia, imperialismen

Detta är nog faktiskt allt jag har att göra i detta nu! Gött som fan :P Listan krymper :D

Vaknade upp intrasslad i mitt eget täcke :S

Och hur underbart är inte livet precis i detta nu då? image737
Okej, ni som känner mig vet att jag kan känna exakt tvärtemot om en halvtimma men det hör inte hit. Det är 99 dagar till det att vi tar studenten. Våren och sommaren närmar sig. Idag har vi studiedag och jag sov till tolv. Drömde dock en massa hemskt :/ Har lite att plugga idag, fast det är mest småsaker. Känns skönt att ha hyffsad koll på skolan just nu. Eller ja, koll har man väl aldrig men man kan ju ha det mer eller mindre. Tycker synd om Sandra när jag läste hennes "negativa" inlägg. Tjejen, upp med hakan. Du vet ju vad inställningen, kroppsspråket och kommunikationen gör ;-)

image738Och idag får jag min lön, yeah. Och så är det herrjuniorträning. Hoppas på att man kanske kan få upp psyket lite igen då :P Nu ska jag chilla kvar i sängen, ej påklädd och med mitt stooora täcke om mig :D Och så har jag sådan jäkla tur att msn för tillfället inte fungerar. BRA! Jag tror att jag börjar bli beroende nämligen.

Ha en bra dag allihopa!

Nedräkning

100 dagar till studenten!

Måndagar är sega. Jag får typ alltid huvudvärk på måndagar. Tror att det är någon slags ångestförhelaveckansomliggerframförenhuvudvärk!  Fast imorgon har vi studiedag. Sååååå underbart! Det måste vara det bästa skolan någonsin kommit med, studie- och a-dagar. Och så fick jag min lönespec. idag. Den tog bort huvudvärken något också kan jag ju säga. Riktigt bra! Nu ska jag laga mat och sedan åka och träna :D Jippi!

Fulsatt och autografjägare

image735
Mycket charmig (not) bild tagen av Aulin.

Kul med vinst. Och mycket roligt att Matilda fick matchens lirare priset :D Det är ball med så mycket publik. Säkert över 300 pers på läktaren idag. Konstigt egentligen med tanke på att vi ligger precis över kvalstrecket i DIV2!!! Jag menar damelitklubbarna har inte så mycket publik som oss. Vi måste vara oerhört snygga eller nått! (eller så är det för att de är intresserade av att se herrarna efter oss, men det kan vi ju tala lågt om). Fick skriva autografer idag också btw. Fast det va bara en av ungarna framför mig som fick den för han sprang iväg med pennan sedan å där stod de andra snopna som fan. HAHA :P Asså både publik och aktiva autografjägare måste ha missuppfattat att det är div2 det handlar om och inte VM eller nått :P haha... Fick också ett extrapris från speakerbåset måste jag ju berätta. En singel från våran DJ, ska bli spännande att lyssna på. Jag tackar för den!

Och tack för stödet Billy och Camilla.
Ni kommer också alltid och forever finnas i mitt hjärta!
KÄRLEK <3

bilder från arkivet :D

Satt och kollade igenom mina bilder igår. Det är ganska kul :D Man hittar mängder av gamla, härliga kort som man glömt av att man hade.

image728
image729
image730
image732
image733
image734

Nu ska jag på 20-års fest!
Grattis Billy!
Bye!

aaaa mitt liv är så bra

image727
Stora delar av klassen

Jag vet men trots en del missöden dag (haha) så mår jag jä'vligt bra. Allting flyter liksom utan att jag behöver anstränga mig. MVG- idag på Core-passet jag och Camilla höll för klassen. Han sa att det var mycket välplanerat och bra. OJ, välplanerat- joja, jag tackar! haha... - fick jag på att min taktkänsla inte var den bästa, men ja menar , det kan jag ju faktiskt inte hjälpa, haha!

Bengan som hotat att ge mig IG på projektarbetet hela året nu, var mycket imponerad av jag jag hade att visa upp, tror jag! GÖTT!!! Jag säger ju att det liksom bara flyter :P Eller, företagsekonomiprovet kunde ju gått bättre men det är en annan fråga ;-)

Se ya to night! Bye

Ååååååå

ÄR BARA GLAD OCH GANSKA  LÄTTAD :D Och du får inte veta varför ;-)

blogga på begäran

Mamma klagar på mig att jag bloggat dåligt det senaste. Jaha, hmm- men jag vet ju inte vad jag ska skriva :S Egentligen är ju bloggar bara massa onödigt tjöt om oviktiga saker. Jag menar hur mkt vettigt får ni ut av att läsa min blogg. Typ ingenting! Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer och där ser ni! Detta blogginlägg var helt meningslöst! XD haha!

Lite företagsekonomi innan studenten

Och så helt plötsligt har man två bloggar att underhålla, haha. Klassbloggen kommer bli en succé känner jag på mig!

Jobbet ringde idag och frågade om jag vill jobba i sommar. NEJNEJNEJ! Jobba? Vad ska jag göra det för? Nä skämt åt sido, men grejen är det att jag vill göra något annat :D

105 dagar kvar till studenten och 113 till det att vi åker till Bulgarien :D jippi!
Men innan det bör jag plugga lite företagsekonomi :/

liverpool-inter

Kollar Liverpool- Inter samtidigt som jag msn:ar, bloggar och pluggar företagsekonomi :D Tjejer kan göra en del saker samtidigt. Frågan är hur intensivt och med vilken kvalitet det blir?

Idag har det i alla fall föds två nya bloggar som jag kommer följa slaviskt, samt bidra med en del roligheter till då och då.

Den första är Annie "Pillan", min söta vän som ÄNTLIGEN startat blogg :D
www.lennerstad.blogg.se

Den andra är min klass nya klassblogg :D www.id3b.blogg.se

spralligt pepp på balen

Har precis vart uppe hos min granne. Hon ska sy min balklänning är det tänkt. Har aldrig träffat människan tidigare men hon verkar riktigt trevlig och fan va kul det ska bli att sy upp en egen klänning :D Så nu sitter jag här med bilder på modeller och mitt huvud är en ända röra. Allt som kretsar är modeller, midjeband, skärningar, färger, håruppsättningar, snygga naglar, skor, väskor och andra detaljer. Shiet, handbollstankarna är utbytta för en gång skull ;-) Nu är det balen! Det ska faktiskt bli riktigt kul och jag ser verkligen fram emot det nu :D

image726
http://www.kikstockholm.com

David och Goliat

Dagen började ju bra! På idrottslektionen skulle vi ha stationer med olika komplexa övningar. Jag körde med min kära klasskamrat Joseph. Det är lite skillnad på Joseph och mig. Han är 200 cm lång, jag är 175 cm. Han väger 101 kg, jag väger 74kg. Han är kille, jag är tjej. Han har gymrekordet i Aranäs med typ snart 100 besök på StudioAvtive, jag har väl varit där fem gånger kanske. Men såklart VANN JAG :D Man skulle väl kunna sammanfatta styrkeövningarna med att jag i princip slängde iväg honom! HAHA XD!

Nu ska jag dra till träningen :P Ciao!

Snyggt Helena!



Snyggt jobbat Helena! Vilken kämpe du är! Jag hoppas det var okej att jag la upp videon, men du är så söt :D

God morgon

Mycket trevligt igår. Blev aldrig någon utgång utan vi stannade hos Emma hela kvällen vilket faktiskt var riktigt mysigt. Bilder kommer senare och  kanske eventuella filmer på när exempelvis jag ska förklara staden Jokasjärvi utan att säga namnet, eller Hanna ,när hon ska nynna Aron Cater.

Idag är det en sådan där typisk söndag. Sov till typ halv två. Nu är klockan halv tre och jag funderar på om jag ska gå ut och springa så jag får gjort nått vett över huvudtaget i dag. Orkar jag???

Sedan är det hanboll på tv klockan sex. Ystad- Alingsås :D Får jag nog ta och se :P

Bekräftelseinlägg

Okej, läs inte detta för det är högst ointressant. Måste bara få skriva ner allt jag gjort i skolväg. Är sååå stolt över mig själv! Snackade nyss med mamma på msn och berättade om allt jag gjort och har att göra:

Jaffa säger:
låter lite jobbigt
Sara1 säger:
vilket?
Jaffa säger:
Allt arbete!
Sara1 säger:
haha ja det kan jag lova att det är
Sara1 säger:
men man är väl tuff :D

Den berömda listan:

Svenska B-arbete, nordisk språkutveckling
Svenska B-arbete, språkhistoria och dess utveckling
Geografi-arbete, klimatförändringar                            Snart klart :D
Projektarbete, "handboll"                                               Snart klart :D :D :D
Geografi-frågor, 1-20 om klimat och väder
Svenska C-arbete, arbeta om en text                          Lätt
Idrott och hälsa B, Core-pass                                       Lätt fixat
Psykologi B-arbete, "Hur tänker en mördare?"         Vill inte tänka på det :S
Företagsekonomi A-prov, fredag 22/2                         Usch

Rätt men fel

Tanken var ju att jag skulle gymma innan jobbet idag men när klockan ringde 08.00 imorse kom jag inte upp. Tänkte att man går ju ändå jämt upp så tidigt när det är skola, inte mer än rätt att jag får sova när jag har lov. Sedan hade jag gaaanska så ont i kroppen också, haha!

Ikväll har jag projektarbetspluggat. Kul en fredagkväll, haha! Men jag tänker bäst kvällar och nätter. Jag börjar typ fungera på kvällen, är nog därför jag aldrig får någonting gjort i skolan.

Igårkväll pratade jag, mamma och Jesper om det tunga ämnet "livet". Vi disskuterade hur man får ut mesta möjliga av livet eftersom det är så kort. Jag menar på att man ska vara en taktiker. Tror faktiskt att det är så. Det handlar inte om att läsa till läkare för att det är bra betalt eller att bara strunta i skolan helt för att "leva livet". KOMBINERA ffs! Kom på vad du tycker är roligt i livet, vad du älskar att göra och GÖR DET! Gör det till din försörjning. Bli fotbollsproffs, eller starta ett gym om du är intresserad av träning och sport. Bli politiker om du vill styra och vill var med och påverka. OJOJOJ vad djup jag blev nu. Lägger ner, haha!

Här kommer lite bilder från mitt nya rum :P Dock tagna med fel inställningar på kameran. 
Det är därför dom är lite suddiga. Måste nog läsa den där manualen, suck...

image720
hmm..
image721
Närmsta
image722
Mys
image723
Frösta skorna ;-)
image724
Min Samsung
image725
Medaljträd :D

Boxningsträning

Idag hade vi boxning med Sammy. Tror han boxas i landslag eller nått. Trevlig kille i alla fall, du raggat upp Johan. Ska jag vara ärlig så tror jag att hela laget (mer eller mindre) var lite tända på honom.
Sjukt jobbigt var det i alla fall. Tänkte ladda upp lite filmklipp från träningen som Mitta filmat men det tog för lång tid att få in dom på youtube först så jag orkade inte.  Btw, kan jag ju berätta att jag är först i Sverige med min nya kamera :D Haha, den ni!

image713
Fokusering

image714
Jag och Emma

image715
Camilla och Emilia


image716
Evelina och Annie "Pillan"

image717
Evelina, Jag, Jessie och Sofie

image719
Eeeh???




träningsvärken är inte så farlig som jag trodde

Idag är det tydligen alla hjärtans dag! Ganska löjligt påhitt enligt mig. Men får se, det blir kanske i alla fall middag ikväll, hade ju varit trevligt :D  Sedan är det tydligen alternativ träning idag. Kan bli skojj, eller jobbigt, haha! Mina ben är faktiskt inte allt för tunga idag. Trodde ju knappt att jag skulle kunna gå efter all jävla springning!

Sedan blir inte lördagen riktigt vad jag tänkt mig :/ Jag var ju assugen på att festa rejält men nu blir det typ tjejkväll hemma hos Emma eftersom alla inte är 18. Kan man inte klandra dom för direkt men visst var det tråkigt, med tanke på min inställning i alla fall. Nu blir det i och för sig förmodligen nyktert för min del vilket kan vara positivt! Fan också!
image712
Bildkälla: www.fotoakuten.se



hemlig önskan

Tränade hela kvällen idag :D Först löpning i Kba-skogen. Klockade blev vi också på dom fyra kilometrarna terräng! Här vill jag lova gott folk att det går uppför! Halva varvet ser ungefär ut som en trappa. Uppförsbackar blandat med plan mark, fast måste ju tillägga att uppförsbackarna är mååånga och väldigt branta. Andra hälften av varvet går stuprätt nerför tills det är typ 200 meter kvar, då går det minsan stuprakt uppför igen för att sedan plana ut. Galen runda! sedan är rundan kolsvart. Elljuset är ju sådär halvbra och på slutet kommer man ner till kyrkogården. Lite läbbigt! Se min egenritade skiss nedanför :D

Damträning med Perra och match mot "the old ladies". Efter det lite energi och sedan 1,5 timma med herrjuniorerna. Asså, det är det bästa jag bestämt mig för att göra, att träna med killarna alltså. Så sjukt roligt! Nya övningar och mer utmaningar. OCH SJÄLVKLART hade vi intervaller sista tio i par. Jag var med Friis. Tror mina ben kommer vara smått tunga imorgon. Men kul är det!
Har en liten smått hemlig önskan för våren, men som sagt HEMLIGT! :D

image711

Sola och 255 minuters träning

mer än 4 timmars träning väntar :D Först löpning sedan två handbollspass. Kan bli skojj! Men måste nog ladda upp med mat först! haha

Lugna dig

Nu är jag sådär riktigt tokarg igen! GAaaaa, det riktigt kokar! Men jag är lugn, jag försöker behärska mig!

Tänk puh, tänk!

Funderar! Jag funderar seriöst på att konkurrera ut de största bloggarna. Jag menar, min är ju så mycket roligare och intressantare än dom som har typ 20 000 läsare om dagen. Yeye, men först! Ska jag bry mig om min plugg, hmm roliga saker att göra lista. Men idag smög sig några tråkiga saker in på den listan också :/

Puss på er

zlatan



Okej efter att ha sett videon så säg om han är kung eller kung :D
Zlatan är min största idol! Han är så sjukt övermäktig!
Den statusen han har, den statusen ska jag skaffa mig!
Att vara lika kaxig och komma lika långt!
Revanch är goare!

Vetenskap

Kameran är en hel vetenskap att lära sig. Systemkamera i litet format typ :P HAHA! Så söt är den va! En liten, liten limegrön digitalSony, Love! Dock har kvällen gått åt till att försöka få rätt inställningar. Har tagit en del bilder men de flesta är suddiga som fan, då jag inte fattar någonting... Och Stina, min katt fick ett genomskinligt öra på en bild, det är ändå skillat!

Ser ni Stinas genomskinliga öra? :P image710

Istället för att stressa

så ska jag nu ta resten av veckan med ro. Jag ska plugga men inte hetsplugga för att hinna bli klar med allt innan lovet är slut. Tar det viktigaste först och så får resten vänta :-) Jag har ju faktiskt annat att göra också :-) Tänkte att eftersom  mina "måste-göra-listor" allt oftare kommer upp här på bloggen så ska jag kompensera dessa tråkiga listor med en roligare! En "roliga-saker-jag-ska-göra-resten-av-veckan-lista" :D

Så håll i er! Här kommer den!

Äta räkor, ikväll :-)
Träna med herrjuniorerna på onsdag!
Ev en liten roadtrip.
FESTA, lördag!
(och vara sådär härligt seeg på söndag)
Måla en tavla.
Kolla film
Ta kort med min nya kamera.

Tänk vad mycket roligt man kan hitta i veckan ändå :-)

:D

Och så var helt plötsligt två svenskauppgifter inlämnade! Jippi!

3 kilometer, 200 sit ups och en hel del stretching senare

Gick ut för att jogga bort slaggen i benen, när jag förstod att kvällens träning var inställd. image709
SKÖNT att jogga ut! Men har dock börjat inse att jag måste köpa nya löpskor. De jag har nu köpte jag i april förra året, ajdå. Experterna skulle förmodligen svimma av om de såg mina skor...:/  Inte riktigt i det skicket längre så att säga -------->

Hämtade posten på vägen in och hade fått reklam från någon högskola i Stockholm. Shiet, man måste ju änna börja söka nu också. Får ta mig en rejäl funderare...

Godmorgon???

Sovit gott allihopa? Fast varför frågar jag det? :S Vettefan om det är nån som läser min blogg längre, förutom Mitta, mormor och mamma då ;-) HAHA! Det var inte så länge sedan jag hade typ 1000 sidvisningar per dag och uppemot 400 unika ip-adresser. Fast den tiden är ju förbi om man säger så :P Vet inte varför, kanske jag var roligare förr :P Måste styla min blogg igen. Jesper förstörde ju den lite smått senast, så det är på tiden att han också fixar den nu.

Har lekt lite med kameran nu på morgonen. Den ÄR cool :D image708
Ska hämta mamma på jobbet sedan och så ska vi till Kungsmässan och köpa ett halsband till min bror som fyller 17 år idag! Grattis Jesper! och så ska jag lämna tillbaka min klänning. Ikväll är det herrjuniorträning, det blir kul :D Fast Mitta, jag måste ju erkänna även fast det tar emot, att träningen igår sitter i ben, ljumskar och mage, haha!

MEN FÖRST, ni kan aldrig gissa! Jag ska PLUGGA :O!
Ovanligt, eller hur :S
Men arbeterna jag gör är faktiskt ganska intressanta. Det ena handlar om klimatfrågan och det andra om språkhistoria och språkutveckling. Anledningen till att jag håller på med olika arbeten samtidigt är för att jag tröttnar så lätt :-)

Smått nöjd

Klockan är snart ett på natten och jag skickade just in en svenskauppgift. Gjorde klart den nu när jag kom hem från träningen. Nöjd? JA! Det är bara jobbigt att alla uppgifter tar sån himla tid. Jobbigt eftersom jag har så många som tar tid, haha! Men men. Geraldsson sa något tänkvärt idag:

"Det finns omprov och omtentor men fan inga omfester!"

Ska nog börja leva efter det mottot, speciellt om man först lever upp till "Livet är en fest". Det kan ju knappast bli annat än bra då, i alla fall för stunden :D

image707


Gissa vad!!!

Gissa vad! Min nya kamera ligger just nu på laddning. Eller ja, batteriet ligger rättare sagt på laddning :D Gissa om jag är glad :P Riktig lycka måste jag säga! Så nu kan jag lova att bloggen kommer berikas med mer bilder! MYCKET MER! Stackars mina vänner som kommer få modella för mig asmycket nu! Men tjejer (och killar? :S) det är smällar ni får ta. Å gissa om lördagens lagfest ska dokumenteras på bild! Det kommer nog bli riktigt kul tror jag! Damlagfest!, nu struntar vi i herrarna, det finns ju liksom fler ute ;-) Börjar nog ganska tidigt hemma hos Emma tror jag sedan blir det nog middag någonstans på Linnégatan och fest någonstans heeela natten! Jag är taggad till 1000!

Jagk ärk slök

När jag gick i grundskolan brukade alltid killarna i klassen lägga på ett k after varje ord de sagt. Nått korkat påhitt, men ganska kul. Ibland blev meningarna helt sjuka, haha!

Jag älskar att ha lov samtidigt som jag hatar det. Dagarna går så fort utan att man får gjort någonting :S Man gör inte sig i ordning på morgonen utan man kollar någon film när man vaknar och sen går man in i duschen, MEN man tar aldrig på sig kläder. Inte jag i alla fall. Går i underkläder tills det är dags att åka till träningen på kvällen. Ganska chill faktiskt. Sedan har man alltid skolböckerna liggandes framme på loven. Man ska göra så mycket! Men får man gjort något! JA, men ytterst lite. Det kan ta en hel dag att skriva en A4. Varför? Jo för man msn:ar lite, kollar lite tv, åker ner till affären och framförallt ÄTER man hela tiden! Jag äter hela loven! Hela tiden går man i kyl och frys, gaaadh- jag blir toookig! Jag HATÄLSKAR loven!

koppla bort

När jag såg gårdages inlägg funderade jag på att ta bort det men så tänkte jag, äsch strunt samma. image706
Jag bli ju ganska lätt riktigt arg. Nu snackar vi ARGARG! Men jag är inte långsint och det går ganska fort över. Idag har jag en del att göra :-) Ska försöka att inte slappa i alla fall, fasten det är svårt såhär första lovdagen :-) Ska i alla fall börja med att tvätta bilen! Det behövs!

Byeee...

testa mig då! Jag är redo!

elit.fokus.satsning.mål.medalj.nr1.danmark.träning.match.splitvision.slit.berömelse.tårar.känslor.vänner.språk.utmaningar.%.klass.idol.parad.svett.adrenalin.oslagbart. betydande.försvar.drömmar.resor.proffs.klister.kontrakt.

Jag känner mig tom. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Allt känns plötsligt så personligt, så verkligt och så upprivet. Jag bråkade med mamma för en och en halv timma sedan. Blev arg, tog bilen och stack. Flykt kallas det tydligen. I vanliga fall brukar jag fly genom att dra på mig löparskorna och springa nere vid havet. Ikväll blev det Aranäshallen. Tårarna rann när jag satt i bilen. Det var länge sedan jag grät så. Jag har alltid älskat handbollen men ikväll bestämde jag mig för att den betyder allt! Min familj samt mina närmsta vänner betyder för mig, jag har dock ingen pojkvän att ta hänsyn till, jag har snart ingen skola och jag har inga andra intressen som betyder så mycket. Handbollen är mitt ALLT, ingenting betyder någonting i jämförelse! Jag är beredd att satsa allt för att nå mina mål och mina drömmar. Jag tänker bli bäst! Bäst i världen och vinna de största mästerskapen!

Mod. Tålamod. Satsning.

Matchtime

Sitter här och käkar frukost. Jäkla tidig samling måste jag säga. Våra matcher på söndagar brukar vara vid typ fyra-tiden vilket gör att samlingen är vid två. Och d kan man gå upp tolv! Nu måste jag gå upp tio, SUCK! Hur som helt ska vi möta Önnered, vilket kan bli skoj, tror jag.

Har jätteont i hela skulderpartiet och axlarna. Världens träningsvärk, det typ knakar överallt om jag rör eller sträcker mig. Behöver massage, snälla ge mig!

Lov nästa vecka, såååå härligt!!!

jag är kär

Hörde honom på radio för första gången för några veckor sedan. Ikväll var han pausunderhållare i Melodifestivalen. Björn Gustafsson, vilken kille! Gaadh, hans brat-klipp ur parlamenten på youtube är det roligaste på mycket länge. Ser det om och om igen!

image705
Ser ni att han har likadana skor som mig? :D:D:D

rysk roulett

Sitter och äter en 88:a glass. image704
Tränar mig i att äta nötter, så jag hoppas det går bra idag med.

Sävehof vann :-) å Önnered förlorade :/

modebloggare, jag???

Tro det eller ej, men jag vaknade upp imorse utav fågelkvitter utanför mitt fönster. image703
MYSIGT värre!
Har bloggat dåligt det senaste. Haft mycket i skolan, dock pluggar jag inte :/ Hmm... Har nu istället määängder att göra på lovet. Projektarbete, Psykologi B-fördjupningsarbete, Svenska B-inlämningar, Svenska C-inlämningar, Geografi A-fördjupningsarbete och Företagsekonomi A-plugg! Yeye, det ska nog gå bra. Får helt enkelt bli ett plugglov.
Blev ingen utgång för mig igår. Jag skulle självklart ändå inte ha druckit eftersom vi har match på söndag men nu blev det som sagt en hemmakväll ändå. Mys...

Funderar på att göra om min blogg till en modeblogg. Inte för att jag är särskilt skillad på vad som är inne och ute eller tycker att det är särskilt roligt. Jag gillar dock att handla kläder och är ganska intresserad men nån modebloggare känner jag mig INTE som. Jag funderar dock på att försöka mig på detta. Inte för att jag egentligen vill, utan för att jag är grymt avundsjuk på exempelvis hon som ligger först på Aktiva listan. Hon fick fasikemej hem två par Stella Kei solglasögon! AVUNDSJUK JA! Båda paren var ju vrålsnygga. Brukar inte reagera på det hon visar upp som gratisgrejjer men dessa glasögon är too die for! Nästan värt att modeblogga för att få sånt! Fast gillar i och för sig mina egna solglasögon, inte många andra par som slår dom!

Och när jag ändå är inne på modeblogg-spåret så kan jag ju berätta att jag köpte en jättesöt klänning igår. Ska dock lämna tillbaka den tror jag. Den är jättefin men tror helt enkelt det var för mycket impulsköp. Kommer nog aldrig använda den, den är liksom för gullig. Däremot måste jag beställa hem min tröja från La Redoute. LOVE!

Vilket totalt ointressant blogginlägg! Nu sa ni slippa lyssna på mitt flum för nu ska jag platta håret, bädda min säng och snart dra till Lisebergshallen för att kolla handboll!  CIAO!

mm

Aries Horoscope
View:
Daily | Love | Karma

Sara,
There are strong spiritual energies in your chart today. You may feel yourself pulled between one set of goals and another as the result of challenging moral quandaries. Follow what you know to be right, no matter how difficult - you will find opportunities down that road that you might miss on an easier path.

Töntar

Bra träning ikväll! Härligt! Positivt inför matchen på söndag. Tror det kan vara bra med handbollens dag på lördag också, för att få göra någonting med laget utan att träna.

Camilla sa den roligaste grejjen igår!!!

Två gånger under samma dag skulle vi gå över ett och samma övergångsställe. Första tillfället var när vi gick hem från skolan. Det var röd gubbe och Camilla sa åt oss att trycka flera gånger på knappen för då tror dom att det är fler som ska gå över och då blir det grön gubbe snabbare! HAHAHA, KLOCKREN!

På kvällen skulle vi dock springa på träningen och när vi kom till övergångstället så utbrast Sandra "Hey, tryck många gånger så att det blir grönt snabbare!" Då kontrar såklart Camilla flåsande med " NEJ FFS, nu får vi ju vila!"


"ta-mig-härifrån-knapp"

Smått tungt just nu. Träningarna denna veckan har väl gått lite sisådär. Står mellan två spelstilar, vilket = förvirrad, less och irriterad. Sen känns det ibland som att vi bara slängs in i varsitt mål och där står vi för utespelarnas skull. Träningen idag var seg och inställningen hos mig och hos laget var inte på topp- det märktes allt för tydligt. Och så får man ju såklart inte visa när man har en dålig dag eller vecka, men ibland är det svårt att hålla minen. Jag hatar att stå och trampa. Vill vidare. Vill att spelstilen ska fungera nu, men det blir ju inte heller bättre av kritiken. Visst att man ska ta det rätt, men ibland kan det komma olägligt eller bli för mycket. Önskar att jag kunde ett språk som jag kunde använda mig av här i bloggen när det finns saker jag vill skriva som jag inte vill att någon ska veta. Skaffa en dagbok, kanske! haha...

Emilia berättade idag att hon önskar att det funnits en "ta-mig-härifrån-knapp" som man kunde trycka på lite då och då i den tunga vardagen och så POFF hamnade man i hans säng! Tänk om det var så lätt. POFF så var man på ett mycket mysigare ställe än skolan, löprundan i regnet eller den trånga bussen. Kan ju säga att jag just nu gärna hade tryckt på den där knappen och förlyttat mig till solen, en mysig säng eller steg 5 i JSM. Fast helst solen eller sängen tror jag.

Nu ska jag i alla fall förflytta mig till min säng (utan "ta-mig-härifrån-knappen") och göra min läxa och sedan om jag inte somnar kolla ett avsnitt Desperate Housewiwes.


Hvorfor falder vi? Så vi kan laere at rejse os igen...

Jag vet vem som mördade Palme. Jag har träffat honom!

JA, jag träffade Palmes mördare idag. På Fjärås tappstation. Riktigt läskigt var det... Jag kommer in och en stor gubbe kommer nästan springandes mot mig och gapar "DE ÄR EFTER MIG!" Jag undrade vad fan han jiddrade om :S Han fortsatte hursomhelst "SNUTARNA ÄR EFTER MIG! DET SPELAR INGEN ROLL OM JAG ÄR I FJÄRÅS, FALKENBERG, VARBERG, ÖVERALLT ÄR DE EFTER MIG! DE TROR ATT DET ÄR JAG SOM MÖRDAT PALME, MEN I SJÄLVA VERKET ÄR DET SNUTJÄVLARNA SJÄLVA SOM SKJÖT HONOM! DE ÄR EFTER MIG!"

Jag tittade ut på utsidan men inte en polis syntes till. Betalade snabbt och åkte därifrån. Jag menar, det måste ju ha varit han som mördade Palme för mer freaky galning får man leta efter!!! Smått rädd var jag allt.

Idag :s

[X] Historiafrågor om Napoleon
[X] Samhällstest, 1X2
[  ] Samhällsplugg
[  ] Samhällsredovisning
[  ] Geografifrågor

A-dag

Ligger i mitt rum och myser. image700
Jag är ledig idag! Wiho! Men jag har egentligen en del att göra, men kommer ej igång. SUCK!!! Vaknade vid elva och trodde klockan var typ 2 :O Så jag drog en lättnadens suck när jag insåg att den inte var det. Pappa har satt upp mina persienner i mitt rum nu så det blir ganska mörkt, och det gör att jag har noll pejl på klockan, gött e det!
Och jag fortsätter vänta på min kamera ja, suck, suck, suck...
Gissa vilken färg jag ska ha!!!

Njuter av segerns sötma, efter gårdagens vinst mot Heid. Så j@+%a gött är det! Räkande ut att jag hade 50% i matchen, hyffsad statistik ändå. Så härligt att se laget med den inställningen och vinnarviljan igår. Det är vid sådana tillfällen som man förstår varför man tränar å tränar å tränar. Ingenting slår en vinst med bra spel. Love to win!

Ikväll är det träning som gäller. Imorgon är det morgonträning (suck) och kvällsträning med herrjuniorerna (KUL). Onsdag blir det fyspass på morgonen och kvällsträning. Torsdag morgonträning och kvällsträning och fredag gym. Lördag ledig och söndag match mot Önnered. Upp till kamp! Ser fram emot en bra träningsvecka nu...

Snyggaste tjejerna

Eva och Cameron är nog lätt de snyggaste tjejerna i världen!

image698

image699

slut

Jag är trött :D men glad! Jag har tjänat pengar denna helg, vi vann mot Heid och jag har inte ätit godis på 11 dagar ELLER DRUCKIT COCACOLA! Det är bra gjort kan jag ju säga :P

Fatta, vi vann mot Heid! Helt sjukt gött!  Laginstats helt klart. Sedan hade väl jag en bra dag också ;-) 

Nu ska jag slappa :P Är som sagt något trött...

Dumma mot mig :/

Nu är jag klar med det jobbet. KLAR, KLAR, KLAR. Så klar jag kan bli, för tillfället! Jag ska ALDRIG mer gå dit, ALDRIG! Mördardagen blev verkligen en mördardag. Kände mig lätt (med betoning på lätt, eller inte) irriterad, kränkt och förudmjukad. Okej, visst jag kanske överreagerar men jag orkar inte det jobbet. Har aldrig gillat det och kommer aldrig gilla det heller. För att jag ska kunna försöka ens låtsas tycka om det uttepyttelite så ska jag typ ha 100 000 i timlön! Så på måndag är det jag som ringer chefen och säger upp mig (säger man upp sig som vikarie?, äh strunt samma, det låter coolt i alla fall :D).
Nu orkar jag inte vara trevlig mer. Har inte ens vart trevlig i och för sig. Sov gott, bye!

Från mormor

Före giftermålet och 7 år efter .  

Före giftermålet;  
 
Tjejen: Hej Kalle
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej! Vart har du fått de ifrån? Bara tanken får mej att må dåligt.
Tjejen: Älskar du mej?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet.
Tjejen: Har du bedragit mej någon gång?
Killen: Nej, aldrig!! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mej?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till de.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mej?
Killen: Är du galen? Du känner väl mej?
Tjejen: Kan jag lita på dej?
Killen: Ja älskling...
Tjejen: Älskling.... 

7 år efter..... Läs texten nerifrån och upp 


Räknar ner till lovet

HEMMA! Skönt, nu är det bara ett jobbpass kvar denna veckan :D MÖRDARPASSET! Men jag ska nog överleva, förhoppningsvis!

Nä, jag har inget att säga :/ Det händer inte så mycket just nu, fast det är ganska gött.
Måndag är jag ledig :D
Tisdag är det juniorträning, wiiieee....
Onsdag gym och löpning.
Torsdag kommer mannen i mitt liv till träningen (min mv-tränare)
Fredageftermiddag går vi på lov!!!
Lördag är det handbollens dag
Söndag match
och sedan en gooooo veckas ledighet och då ka jag hinna festa! Sjukt länge sedan nu! Och så ska jag plugga igen massor jag har att göra i skolan. :D

Med tandtråd mellan tänderna

väntar jag på att åka till jobbet. Fick nyss två sms, ett av Sandra "Vart fan är du?" och ett från jobbet, de undrade om jag kunde jobba dygnet mellan lördag och söndag. Fan, fan, fan, fan... Jag jobbar ju redan på det andra jobbet hela lördagen och det känns piss nu. Hade velat jobba dygnet hellre, känner mig säkrare på arbetsuppgifter, det är softare, det är roligare och det är grymt mycket bättre betalt OCH jag hade till och med fått jobba med mamma hela dagen imorgon. Attans, och det är ju fan att jag har ett så himla gott samvete att jag inte kan med och ringa mig sjuk och ta det jag vill istället. Jävla samvete och jävla moral.

Btw, GRATTIS MARTINA! Sjukt kul att en tjej som verkligen är värd det får chansen i Fredrikshamn Fox (elitlag i danmark). Grattis, grattis, grattis...! Shiet, vilken kul grej!

Have to go! Längtar till lördagkväll 22.00! För då slutar jag jobba! Och på söndag är det match mot Olli (Heid) hemma. Gjorde nog min bästa match för säsongen, mot dom borta i höstas så jag är pepp som fan på att "värma upp publiken" inför herrmatchen (hoppas ni ser ironin i det hela)!