Bilder från arkivet

image696

image697

SAKNAR den tiden! Saknar de tjejerna!
Maria, Lina, Alice, Elin och Frida kom tillbaka! Haha...

God morgon

LÄNGTAR TILLBAKA TILL SÄNGEN!

Fiskelycka

image695
I brist på andra bilder lägger jag upp en fisketur jag gjorde på altanen för två år sedan :DFick nog inget napp, skulle jag inte tro.

Jag har ont i min ena visdomstand. De vill ju aldrig komma upp ordentligt och med jämna mellanrum gör de ont som f*n! Ser just nu på en modelldokumentär på tv3. Vissa modeller opererade tydligen bort sina tänder längst in för att deras kindben (eller var det käkben?)skulle synas tydligare. Kanske det jag borde göra, hehe...

Jahapp, detta blev ju ett roligt inlägg, or not... Vettefan vad jag ska skriva :/

Leka

Vaknade nyss, gött är det! Sjukanmälde mig till skolan, småsjuk!image694
Har snackat med jobbet och fått lite mer tider, tackar jag för.
Pengar lär ju behövas i vår, som sagt. Vill åka och kolla balklänning någon dag, måste planera in detta med mamma, Emma och Kerstin. Och sedan har jag ju såklart hittat en riktig favorittröja (typiskt) som jag vet att jag kommer att köpa, därmed är också det en anledning till att jag tar på mig jobb, haha ;-)

Tänkte lite över träningen igår. Fan jag trivdes verkligen och både tränare och spelare var jättepositiva! Fast, jag skulle ju få räkna med att "tränar man med oss så duschar man med oss", haha! Kommer längta efter tisdagarna varje vecka nu :D

Yeye, nu ska jag ta hand om tvätten. Pusspuss

träning med herrjuniorerna

Äntligen har jag hittat nått att göra på tisdagkvällar också, haha. Ni som läser min blogg vet ju att jag alltid har lite svårt med tisdagskvällar. Jag är helt ledig, vad gör man liksom? Man tänker att man ska plugga, städa, TVÄTTA men får man gjort det? NÄ, för man degar vid datorn istället, eller somnar. Därför är det jäkligt gött att träna dessa kvällar. Tränar från och med nu med herrjuniorerna och det var iaf idag jätteroligt! Så det lär jag fortsätta med i vår :D

sova?

Jag behöver nog sova mer tror jag. Förra veckan somnade jag till ett par omgångar när vi såg på en film i psykologin. Idag såg vi Al Gores film "En obekväm sanning" på geografin. Så fort jag inte gungade på stolen, stampade i golvet eller oroligt rörde på mig så nickade jag till. Det räckte att jag stängde ögonen En SEKUND för att vara halvvägs in i drömmarnas värld. Tror till och med att jag nickade smått när jag hade ögonen öppna en gång, haha!
När man väl kommit hem och krypit ner i sängen på två röda så kan man då såklart inte somna!  Konstigt det där. När man tillslut i alla fall somnat ringer mobilen och det är dags att gå upp igen :/  SUCK!

Nu ska jag i alla fall iväg och träna. Det är jäkligt ball att träna just nu faktiskt. Är la inne i någon go period igen förhoppningsvis. Bye bye, take care...

Godnatt måndag

Time to bed. Ja efter lite plugg då förståss, eller så struntar jag i det ikväll. Klarar mig ju ganska bra utan att plugga har jag förstått, HAHA!

Eftersom jag inte fått min kamera än så slänger jag nu ut en av min brors bilder i desperation. Min blogg är alldeles för torr utan tillgång till kamera! Btw, tjatar jag just nu på Jesper att han ska anmäla sig till en modellagentur. Tror han hade passat som modell faktiskt! Han har DET! Min bror är så söt! Men han behöver en tjej! Någon som vill ha honom? Fast då ska ni fan genomgå vissa krav :P haha!

image693
Så, är du intresserad av killen till höger så vet jag vart han bor.
Har även hans nummer så det är bara att kontakta mig.

Ps

Kommer lite mer PS. Hoppas det är okej Ronnie, att jag lägger ut. Det är nämligen han som trixat :P

image691
Cool bakrund :P


Kanske jag borde göra en bröstförstoring ändå, haha...

Paus i dagen :-)

Är för tillfället hemma och packar, käkar och pluggar. Ska till träningen om en stund :-) Imorgon ska jag föressten träna med herrjuniorerna, KUL :D Ska göra det under tisdagarna nu i vår, så det blir nog nice.

Dagens höjdpunkt stod mister N och miss S för, måste jag nog ändå säga. N kommer till idrotten med det fetaste sugmärket på halsen (ja ett sugmärke :O!), ni kan tänka er. Han såg mycket nöjd ut och alla fattade ju direkt vad som hänt med den nya bruden. En halvminut av "skryt" (stolta berättelser, kan man kanske uttrycka det som också) kommer S in, också hon med ett stort flin över läpparna. Vi andra i klassen bara tittar på varandra och brister ut i garv. "En till som fått till det ja!" haha... Sorry S, va tvungen att berätta.

Håller på att bli galen på att jag inte hittar min bankdosa. Kan inte kolla min internetbank, gaaadh PANIK!!! Fast i och för sig så skonar det ju mig från att se saldot som inte är på topp!

Just nu ligger min kärlek och gosar med mig i sängen. Kalle, du är helt underbar! Mer lovely katt får man leta efter.

LÄÄÄÄÄNGTAR efter min kamera. Börjat tröttna på alla dessa tröttsamma textinlägg :/
En bild säger ju mer än tusen ord, eller hur? :P

jag ger mig

image690
Jag ger mig. Trots tappra försök till att skippa skolan, se veckan negativt och viljan att stanna i sängen så gick idrottlektionen bra! Bra, med tanke på min klass (läraren gav klassen en 1:a av 10 på gruppens insats). Historian gick grymt! Jag visste att hon inte hade någon pejl på 1700-talet :DTror på Vg-Mvg där! Jag och mister Hake, kan ju inte hålla käft. Disskutionsprov is the shiet!!! 

Life is hard, get use to it!

image689
Här skulle jag vilja krypa ner ända till söndag eftermiddag (vi har match mot Heid då) för att missa denna veckan. Den känns tuff, och ändå har den inte ens börjat :/ har sovit dåligt i helgen, borde nog egentligen inte jobba nu sista terminen... Idag väntar ledarskapsprövning, inte det lättaste i min klass. Också ett historiaprov väntar, SUCK! Måste tjata på Ino att få låna en film och träna till halv tio ikväll, bläää. En tidningsanalys ska in i morgon på samhällen och jag slutar 5 och halv 4 dessa två första dagar. Det blir också jobb i veckan och eventuellt träning med herrjuniorerna, samt egna träningar. Morgonträning imorgon, suck- lär vara slut. Lördag är det jobb från 08.30-22.00 som gäller, låååång tid=jooobbigt! På söndag kanske jag börjar leva lite igen, match och på måndag är jag förhoppningsvis ledig från skolan, tror att vi har a-dag. Jag ska sova ut på söndag och måndag, jippi!!!

Det är nu jag ska ta till Leifs taktik. Att ljuga för sig själv!

Okej, denna veckan kommer bli lätt som en plätt, jag har ju faktiskt inga större prov, mer än idag. Träningarna är ju kul när man kommer dit, jobbet är ball som fan. Älskar att jobba varje ledig dag! Plugget på nätterna gör mig ingenting, tänker som bäst då. Tänker likabra dagen efter i skolan då kunskaperna från natten är färska.


USCH

Min vecka nedan. Är ju deprimerande att se.
image688

Har idrottslektionen imon. Idrotten i skolan är inte rolig längre. Vi har ju aldrig idrott, bara massa ledarskap :/ Sedan har jag historiaprov på amerikanska och franska revolutionerna, YEAH! Och jag har pluggat sååååå mycket, or not... Undra om Sandra pluggat? Nä, hon har nog gjort annat. Gött då är vi två iaf! Haha. Snopet om hon kan allt nu då iofs :P Men det kommer nog gå bra för mig ändå. Jag menar, det är ju bara att ljuga ihop något. Ofta läraren kan kontrollera vad som är sant när det hände på 1700-talet!!! Det är ju ändå mer än 300 år sedan och visst att hon är "gammal" men såå gammal är hon ändå inte...

Föressten, jag hoppar nog av skolan efter denna veckan eller nått. Ronnie räknade ut mitt snitt och det var inte vad jag förväntat mig så nu kan jag lika gärna strunta i det. HAHA! Kan visserligen fortfarande bli läkare med de betyg jag har nu, men då får jag läsa i POLEN :O HAHA!

Vi går mot ljusare tider

Imorse lös solen när jag skulle gå upp. Det gjorde mobiltelefonens, vanligtvis mycket irriterande ton något mildare. Jag käkade gröt :O och letade reda på mina solglasögon (kärlek, säger jag bara). The voice piggade upp min bilfärd och jag fick mig några skratt ensam i bilen när de hade en trosdisskution i studion. Väl på jobbet bestämde vi oss för en promenad längst Gullbergskajen "Brustna drömmars kaj" vilket var soligt men ändå kyligt. DOCK, värmer solen något om man står i lä, UNDERBART! I Slottskogen var det mycket promenadpiggt folk och längst Linnégatan gick folk med solglasögonen på. Ett café hade till och med öppnat sin uteservering längst den solbelagda väggen och den var FULL av folk som drack kaffe (och förmodligen frös men envsades med att dricka sitt kaffe ute).

Kära läsare! Vi går åt rätt håll! Lovely...

image687

Kellan, du är för söt :D

Kellan, fan va gullig du är! Ägnar lördagskvällen till att fixa baldejt till mig, haha!

Kelle säger:
okej okej  jag kan lägga in ett gott ord om du vill ?
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
haha gör som du vill. jag e annars inne på att gå själv  tycker fan det kan vara ball
Kelle säger:
nee sara så säger du bara ja vet att du vill gå med non snygg, sexig, omtänksam,snygg, biffig, snäll,snygg,lång,söt,snygg,muskulös,trevlig,snygg,fin,bra,rätt,snygg och som kan supa dig under bordet
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
JAAAAAAAAAAAAA

Haha :P

Mannen i mitt liv!

image684

image685

DAN BEUTLER!!!

otalangfull=talanglös

Leif, Emilias pappa sa en bra sak i bilen idag. Tänkvärt helt klart! Han sa till mig: "Sara, du måste lära dig att ljuga för dig själv!" Han menar på att är jag bakfull så ska jag ljuga för mig själv och säga att jag visst mår bra, spelar jag dåligt så skyll på försvaret, går ett prov kasst så skyll på en dålig dag. FÖRSVARSMEKANISMER måste jag ta till mer, sluta vara så mycket realist :D Han är smart den där Leif!!!

Ino ringde förut och frågade om jag ville komma och spela Wii med honom ikväll eftersom Emma skulle på fest. Fan, hade velat det men hinner inte tyvärr... Historiaplugg och jobb tidigt imorgon. Fasiken, jag får så dåligt samvete. Jag kan aldrig :/ Han måste tro att jag inte vill umgås med honom och så är det verkligen inte! Han är min bästa killkompis! Och han är en utav dom få som fick mig att vilja fortsätta spela handboll förra året när det va tungt. Hans psykolog och motivationssnack stärker mig sjukt mycket!

image683

Btw, drömde jag inatt att vi spelade JSM steg 4 och gick vidare till finalsteget.
Blev något sur när jag vaknade och kom på att vi redan åkt ut :/

God morgon!

Vilken dag det här kommer att bli. Känner på mig att den blir bättre än på länge. Vaknar upp i ett rum som faktiskt börjar se ut som ett rum, kollar telefonen (äntligen min tur), ska upp och äta bacon och ägg, ska möta serieledarna och sedan hem och pilla i rummet samt plugga historia. Blir en hemmakväll ikväll också då jag ska upp och jobba i morgon. Och de pengarna behövs ju kan jag säga...

Bloggisch mer sedan. Puss puss puss puss puss puss (got ya)

tyck synd om mig

Ikväll ska jag ha filmkväll :D image682
Myyysigt kan tyckas, men jag ska ha filmkväll SJÄLV :O haha! Jättekul (ironisk). Har dock fått tre stycken parförfrågningar. Jag har att välja på att se film med Sandra&Simon, Evelina&Buren eller Emma&Joakim, tack men nej tack. Ni är jättesnälla som tänker på mig, men känner inte riktigt för att vara femte hjulet under vagnen, haha!

Nån som känner för att se film, med stackars, ensamma mig ikväll??? Fan vad patetisk jag låter...:/
Äh, det blir till att fixa mitt rum ikväll :D

Blääääääääää

image680Mensvärken dödar mig.
Allvarligt, jag avlider snart... 
Sitter på Svenska C lektionen och liiiider.
Jag skiter fullkomligt i Tims CV:n och arbetsansökningar.
Det ända jag vill ha är en värktablett som HJÄLPER!


Wej, det är fredag!

Äntligen fredag! Nu är man igång i vardagen igen efter jullovet. Det har redan gått tre veckor i skolan och det är två kvar till sportlovet, SKÖNT! Tänk vad tiden går fort ändå. Helt plötsligt så är man där. Bal, student, bulgarien och försäsong. LÄNGTAR! Måste börja kolla balklänning nu också, ska bli ball. Vill ha en svart eller röd tror jag, vad sägs om det?

image678
Något sådant här, fast jag vill vända på det och ha svart klänning och röda detaljer... :D

Take Away fika

Det va snabba ryck efter träningen som gällde för att hinna hem till Sverige-Tyskland. Tyvärr förlorade dom ju, men det är ju inte så konstigt med alla de brända lägen de hade. Tycker att svenskarna gjort en riktig kämparinsats i EM, men man måste sätta givna målchanser för att vinna matcher.

Fasiken, det går inte att ladda upp bilder nu heller. Synd, jag hade ju tänk lägga upp en bild på mig och Malin, halvnakna i omklädningsrummet, men tjiii fick ni, haha! Fast vem vet, kanske ni känner er skonade, haha...




Absolut inte en perfektionist

Låg nyss i soffan och kollade på doctor Phil och allvarligt talat! Det handlar om perfektionism, det finns människor som mår så jäkla psykiskt dåligt att de får ångest i flera dagar om de uttalat någons namn fel eller om handväskan står snett på köksbänken. SKADADE MÄNNISKOR säger jag bara.De är ju synd om dom, de måste ju ha sjuuukt dålig självkänsla och självtillit. För ett och ett halvt år sedan bröt jag ihop och min mamma var på väg att köra mig till psyket då jag var helt fucked up i huvudet. Anledningen till att vi inte kom fram till psyket (fan va hemskt det låter) var att mammas faster ringde i bilen och berättade att min gamlefarmor dött. Vi åkte då dit istället. Konstigt nog insåg jag efter det att livet handlar om annat än att må dåligt och försöka göra allt så perfekt som möjligt. Jag ville att allting skulle vara perfekt förut nämligen. Jag kände igen mig i personerna i programmet till viss del men idag är mitt liv så långt ifrån perfekt man kan komma. Fast jag tycker i och för sig att mitt liv är perfekt nu eftersom jag trivs så bra med det. Jag bryr mig inte ifall inte alla tycker om mig, jag tänker inte alltid innan jag talar och jag har förstått att allting inte ger de konsekvenser jag vill. Mitt liv blev ganska perfekt (nästintill iaf) då jag slutade att oroa mig över att det inte är perfekt.


image675
image676
image677
Inte allt för ovanlig syn i mitt gamla rum. Mamma var galen på mig! Haha! 


Oj, vilken beskännelse som kom idag då :D haha... Jävla Phil.

JSM steg 4, helsingborg

Här kommer bilder från steg 4 i Helsingborg. På söndagen mötte vi förra årets silvermedaljörer som i år är favoriter, nämligen Sävehof. De startade med sin förstasexa och siffrorna rann iväg. Efter halvlek sparar de sina absoluta nyckelspelare och vi kan putsa till siffrorna lite. Tror endast Sävehof vann andra halvleken med en boll. Tumba-matchen såg lite likadan ut. Tumba vann flickSM för två år sedan och är fortfarande starka. Vi mötte helt enkelt våra övermän denna söndag MEN måste säga att jag är oerhört stolt över Aranäs som inte viker ner sig trots underlägen med tio bollar. Vi är inte i steg 4 av en slump, som Johan sa. Vi har kämpat oss till en plats bland de tjugo bästa lagen i Sverige men vi tillhör inte toppskiktet, det är bara att inse. Jag är som sagt stolt över vilken kämparglöd som ändå visade. Vi vann andra halvlek över Tumba och trots två stora förluster tror jag att vi bjöd publiken på bra matcher eftersom vi aldrig gav oss och lät siffrorna rinna iväg ännu mer. Vi jobbade för varenda boll och det är det som kommer ta dessa Aranästjejer till eliten en dag.
image673
Hotellfrukost :D

image674
HMm?

Faaaaaan, så krånglar blogg.se så det går inte att ladda upp fler bilder just nu. TYPISKT, som Kellan hade sagt.
Yeye, håll till godo! Fler bilder kommer!

Jag har infört godisförbud på mig själv. Jag äter alldeles för mycket godis och så är jag Colaberoende typ. Skrämmande är det. Därför har jag från och med nu, eller ja imorgon får det bli, GODISFÖBUD! Samt Colaförbud. Tror dock att colan kommer bli svårare att lägga av med så därför får jag dricka en dag i veckan :D Det är dags att börja jobba på sommarkroppen nu ju :P STÖTTA MIG!!! Lär behövas...



Ta tag i ditt liv SARA!

Sitter i soffan. Måste egentligen plugga och en massa andra saker, men jag ooooorkar inte. Har sån sjuk mensvärk. Kan man skriva det i bloggen eller är det för privat? Haha, strunt samma, har ju så ont så att det svartnar för ögonen. Jag har dock inte spytt ännu, men det kommer väl...

Det kommer bilder och text från SM-steg 4 när jag fått alla bilder från Sandra :P
Annars har jag inte gjort så mycket mer än kollat handbollen ikväll. Jo, jag har satt upp mig på ett mördarpass på jobbet lördagen den 2 februari, 08.30-22.00. BLÄ, men det är goa pengar. Pengar jag lär behöva i vår. Har satt upp mig en del på det andra jobbet också, ska jobba söndag nu närmst. Intressant? Nä, inte ett dugg. Måste nog göra ett uppryck i min blogg och spinna loss lite mer. Humorn är inte direkt på topp just nu...

Onsdagkväll: GÖR GEOGRAFIN FFS SARA!
Torsdag: Morgonträning, geografi, hem, träning, Em Sverige-Tyskland
Fredag: Företagsekonomi, svenska c, idrott, projektarbete, ev. gym eller träning, FILM (någon som vill se med mig?hehe)
Lördag: SOOOOVA!, match, IKEA
Söndag: Jobba...

Äkta kärlek

JONAS KÄLLMAN, VILL DU GIFTA DIG MED MIG?

Tisdag

*Simma på morgonträningen (pga sleeeeten efter helgen)
*Frukost
*Samhäll (just nu)
*Historia
*Lunch
*Geografi
*HEM-PACKA-KÄKA-ÅKA
*Samling 18.00
*Match 19.30
*EM på tv, SKYNDA HEM
*Blogga och lägga upp bilder från helgen
*Packa

Uppdatering, Helsingborg

OV Helsingborg- Hk Aranäs 22-15

Vad ska man säga? Vi börjar matchen uselt. 7-1 till OV efter en kvart, ajdå :/ MEN, vi gör en ENORM upphämtning och går upp i ledning med 9-8 i halvlek. Alltså vinner vi de sista tio minutrarna på halvleken med 8-1! Det är GRYMT! Men vi tappar i andra och siffrorna rinner iväg på slutet då de fick gaaanska många kontringsmål. Tråkigt! Kan inte säga att vi spelade dåligt, däremot spelade vi väldigt ojämnt... Väldigt mycket toppar och dalar av oss i matchen.

Hk Aranäs- Göksten 19-18

Innan match så hade vi fått veta att Göksten skulle vara grymma, och det var dom! Men vårat försvarsspel knäckte deras bästa skytt och hon gjorde bara två mål på hela matchen. Även deras "enligt ryktet landslagspelare på kanten" gjorde typ bara två mål också. Vi tog ledningen och släppte den aldrig. Men en minut kvar stod det lika. Vi anföll- tog timeout-gjorde mål-sprang ner i försvar- de tog timeout  med sju sekunder kvar-de klantade bort bollen och vi VANN! Niiice är det :P


Imorgon möter vi Sävehof och Tumba, då blir det lir av! Jag är pepp som fan!

På hotellrummet

Dags att nana! Jag och Mathilda har det grymt på vårat rum :P GÖÖÖTT e det!

Ta det lugnt i duschen

Sandra | Fortis et Liber säger:
men ta det lugnt i duschen
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
vaddå?
  Sandra | Fortis et Liber säger:
vadå vaddå?
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
ta det lugnt i duchen? haha
  Sandra | Fortis et Liber säger:
ja den e trång å du vet inte vad den kan vilja dig för ont innan sm...den kanske e lejd av en gökstensbo eller nåt

Sandra är för skön. Hon bad mig ta det lugnt i duschen eftersom den kan vara lejd av en gökstensbo. Haha! För er som inte vet så ska vi möta Göksten i morgon...

Visa dig aldrig feg eller svag. Oavsett vad du känner så ge sken av att du klarar allt och att du faktiskt är bäst!

SM steg 4 i helgen!
Vi ska lira, wiho!
Kommer uppdatera under helgen, när jag ligger och slappar på rummet mellan matcherna :D
Önska oss lycka till :D Tack tack :P

Lir <3

Tänk vad lätt handboll kan vara om man bara inte är så enkelspårig. Mitt spel lossnade idag, tack för det! På tiden ;-) Hoppas det håller i sig till helgen bara ;-) haha!

Har Svenska C prov imorgon och har inte pluggat, oopps...Ska även lämna in en planering över ett corepass i Idrott och hälsa B, den planeringen har jag inte börjat med, haha! Men det ska nog gå bra. Höll ju i morgonträningen imorse, detta var någonting jag planerade igår kväll efter 11.
Sent ute jämt, ja! Men det gick ju bra iaf :D

Har börjat fundera på en tatuering igen. Vad sägs om det? Hade väl tänkt mig något liknande, killen nedan :D

image672

Fuck off. Formsvacka istället för formtopp

Egentligen är jag inte orolig inför helgen men jag kan verkligen inte hitta den där jävla formtoppen! Saker som suttit tidigare är som bortblåsta. Mina placeringar i mål är åt helvete fel. Gaaadh, jag suuuuger! Men det är lugnt, det är ju BARA Sm-steg 4, inget stort alls, inte alls...Det är inte så att det handlar om att gå vidare till finalsteget i SM liksom, där man slåss om ett Sm-guld, nej det är väl ingen big deal. Varför stressar jag upp mig för det liksom? :S

Nä, va lugna! Jag ska nog hitta fomen när jag kommer in på planen. Tror att laget kommer göra grymt i från sig faktiskt! Vi har sjuukt kul ihop och kan skrälla rejält! SM-GULD!!!

alltomhandboll.com tippar utgången av jsm steg 4 "Dödens grupp"

                                                        Allt om handbolls tippning av Grupp 4                         
"Snacka om ett riktigt getingbo, här var inte Fru Fortuna med när man lottade.
Sävehof skall ju givetvis vinna detta, tror inte man tar med Gulldén men det bör räcka ändå.
IFK Tumba vann i åldergruppen när man spelade USM, OV är hemmalag och har ett starkt lag.
Aranäs är absolut ett lag som kan i sina bästa stunder och så finns Göksten med sitt 90-lag.
Inget lag går säkert och det finns inga lätta vinster att hämta, det gör att man kommer att slita hårt under helgen i Helsingborg.
                   

                   Vi tippar: Sävehof och IFK Tumba"

Hm, ja vad ska man säga? Jag måste nog erkänna att jag är nöjd med deras tippning. Tror själv att vi kan överasska. Det är gött att slå ur underläge också och att inte vara förhandsfavoriter. Jag tror precis som alltomhandboll, att vi kan om vi har en riktigt bra helg. Att vi ska gå vidare förutsätter att vi spelar GRYMT och att alla formtoppar, samt att vi inte har otur vad det gäller skador på truppen och liknande. Det kommer bli ett getingbo utan dess like, förmodligen kommer alla lag slå alla och målskillnad kommer i slutet avgöra. Jag vill så sjuuuukt gärna vidare till finalsteget! De är sista året jag får spela juniorSM och det är fasiken på tiden att jag/vi får lira finalmatcher! Det kommer bli tufft, men den som lever får se!

jag är makalös

FICK MVG I RELIGON! Det trodde jag aldrig... Ibland överasskar jag!

Livet leker med mig, såklart! :D

Det har regnat hela morgonen. Jag valde att ta bilen imorse istället för bussen vilket resulterade i en och en halv timmas längre mys med kudden. Min rygg har låst sig! Ajajaj :/ Någon kunnig person skulle behöva knäcka rätt den. Kóm till gymmet i morse och såg hyffsat sleten och ruffsig ut. Mina kära och mycket förstående klasskompisar frågade om jag haft en "bortamatch" inatt. Nä, så bra var det tyvärr inte- min dag har helt enkelt inte börjat bra. MEN, nu är jag på rätt väg igen! Min klass kan verkligenkonsten att få mig på rätt humör igen men något udda knep. Jag har fixatmina I-val också, vilket innebär en kurs till i Svenska C, Jippi! Våren kommer bli tuff, men helt klart lättare med de vårkänslor jag redan börjat få. Himlen är blå utanför och vi snackade studenten på klassrådet idag. Balen är den 28 maj, studenten den 4 juni och sååker vi till Sunny beach den 11 juni. Alltså kommer det bli typ firande mellan 28 maj och 18 juni! PERFEKT!!!

I rather feel pain, than nothing at all

Det är tisdagkväll. Tänk om det ändå vore tisdagkväll varje kväll! Nä, usch vad tråkigt egentligen. En ledig kväll är skönt men hade nog inte fixat fler, haha!

Duon Tengberg/Sjöberg tittade på morgonträningen på mig och kommenterade i mun på varandra:
-"Du ser vass ut idag Sara!"
Jag: "Ja, klart jag är vass! Det är ju SM till helgen och det gäller att formtoppa ;-)"

Tror att tränarna blev lite besvikna då de kanske trott att jag, på allvar skulle ta morgonträningarna seriöst igen, Haha! Så fel de hade i sådana fall :D Kan ju visserligen fokusera när jag är där. Men man ska ju ta sig dit klockan åtta på morgonen också, det är där problemet ligger :P Men jag har faktiskt inte missat en enda träning sedan efter jul, faktiskt inte en enda lektion! En applåd till mig!

Niklas Viggeborn, GRATTIS TILL KÖRKORTET! Nu får du vara med och leka :-)


Fotnot: För er som nu tror att jag är oseriös med min handboll så är jag INTE det ;-) Jag tycker bara att det är segt att gå upp och träna på morgonen när man gjort det i 2,5 år nu...Bara så ni inte får en felaktig uppfattning av mig, haha!

Nä, nu får jag ta och göra någonting vettigt!

KUDDKRIG NÅGON?

image671

Jag skulle vilja tacka...

image670
Jahapp, så har man fått Jerringpriset också då :D TACK TACK!
Gjorde ju trots allt ett mål på fotbollen idag samt satte de andra i alla lägen de fick, hehe ;-)

Och ingen skoldag är den andra lik i min klass, nej. Idag snodde Degen (vem annars) min telefon och skickade sms till typ alla killar i min telefonbok. Och vad skriver då en kille som Degen? Jo, "Jag har klamydia, du borde gå och testa dig". Detta sms fick bland annat min lärare och min ledare. Holger undrade om det var något han inte kom ihåg att han hade gjort i Holland när han va där och drack bärs, då han inte hade mitt nummer. HAHA XD
 Klockren!!!

Så om du fått ett klamydia-sms (eller något annat underligt sms) från mitt nummer så ber jag om ursäkt för det.

God natt!

matriallirare

Jag har lämnat in alla fyra religionuppgifter :D Och deadline är inte fören om en timma! Wow, tajming!

Idag förlorade vi, IGEN!
Vet inte vad jag ska säga. Laget sög, ja alla utan Nina, enligt mig. Framåt var vi kassa, bakåt var vi katastrofala och jag höll väl inte världsklass direkt. Visst jag hade säkert kunnat göra mycket mer, jag försökte dock och det gick inte hem. Men hur lätt är det att spela utan försvar då? Okej, nu skyller hon ifrån sig, tänker ni säkert och JA, men jag tar faktiskt inte på mig dagens förlust. Visst jag SÖG, hårt gjorde jag det också men det gjorde försvaret ta mej fan med. Men som sagt, Nya tag till helgen! Tror att vi sparade oss ;-) Vi kan ju låtsas som det i alla fall. SM-GULD nästa!

Nu ska jag snart sova, om det bara kan bli lite lugnt i detta jävla hus!

hmm...

Jag ger snart upp. Religionen tar kål på mig :/

Match i 80-tals anda...

image669

Vaknade gott i mitt nya rum :D Nu ska jag plugga :/ Förvånade? haha...
Sedan har vi samling till matchen klockan tre. Fan vad vi ska spöa Kortedala i dag :D
Och jag har planer på att stänga igen :P

Nu är jag religionernas konung! btw är det nog jag som borde styra burma...

Har pluggat religion i, tjaaa sju timmar i runda slängar :D image668
Är det inte lite coolt ändå? Sju timmar och jag är inte ett dugg mer kunnig, inte mycket i alla fall.

Har i alla fall fått gjort en del:

G-Vg uppgift, jämförelse mellan kristendom och buddhism
Har besvarat en av fyra frågor. De tre resterande lär nog ta några timmar.

Vg-Mvg uppgift om konflikten i Burma
I stort sett klar. Ligger nog i alla fall fem timmar bakom min tresidiga uppsats. Ska finliras!

Uppgift om buddhismens värdegrunder
Har inte börjat. Bävar för uppgiften.

Uppgift över vad tro är för någonting    
KLAR och INLÄMNAD!

Allting ska in senast 23.59 imon kväll. Så det är luugnt :P eller inte... Jag ska hinna byta rum och spela match också :D Men vafan, det fixar sig- som alltid. HAHA! Nu ska jag nog lägga böckerna åt sidan för mitt huvud är överansträngt av ritualer, munkar och militärregimer. Ska gå och ta hand om tvätten och sedan röja ur min garderob :P Lördagsnöje! YEAH!

sjukan nästa?

Jag har precis testat att äta en nougatchokladbit (jag ska tydligen vara allergisk mot nötter). Undra vad som händer?

Det ramlar in bidrag! haha

image667
Ett till fint "bidrag". Meningen var väl entligen inte någon tävling direkt men det finns de som tydligen vill visa sina datorkunskaper :P (som jag inte har :/)  Vigge undrade ju när nästa bild skulle komma upp, igår. HAHA! Kul tycker jag! Denna bild har Ronnie fixat med och jag gillar den mycket.
Han har ändrat fem stycken grejer på bilden, kan du se vilka?
Bra jobbat!

Tack för era prestationer :P Ni är så söta!




Mmm, banan och choklad! :P

Emma är hemma hos mig!!! :P
Nu ska vi ut! Wieee. Som jag saknat henne :P
Föressten fick jag plånbok, en dvd och två kondomer av henne :D Kondomer med choklad och banansmak, haha!


Dagens oerhört intressanta lista över mig, mig och mig!

Dagens humör: Svängit som vanligt :P Upp och ner! Evelina brukar säga att jag inte har något mellanting, antingen är jag speedat glad eller helt nere, haha! Psyko!
Dagens borde: Jag borde ha gjort en massa, men vafan- det går fler tåg!
Dagens frisyr: Lååångt, blondt, självfall, svall a lá filmstjärnelooken ;-)
Dagens klädsel: Röda, blommiga skor a lá Converse, Diesel (wow mäktigt)-jeans och en rosa tröja. Jag fattar inte varför alla påpekar matchningen av röda skor och rosa tröja? :S Jag tycker det va ganska coolt ;-)
Dagens planer: Skaffa rutmage och mirakulöst få gjort ALLA skolarbeten på nån timma eller så. Behöver jag säga att jag inte fick gjort något av dessa punkter?
Dagens materiella vill ha: En Volvo S40 och David Beckham.
Dagens längtan: EMMA såklart! och studenten (fast den längtar jag ju iofs hela tiden efter)
Dagens fundering: Jag fick barn i min dröm natten till idag och hela dagen har jag gått och grubblat över om det var en pojke eller flicka :S
Dagens beroende: Socker...
Dagens tråkigaste: Att jag missade en bit när jag rakade benen :/ Suck...
Dagens personer: Jag själv.
Dagens irritation: 25 centimetersregeln på träningen, sparkade ner ett innebandymål pga den. Labil person? Tja, kanske lite, men bli inte rädd! Jag är ganska snäll!
Dagens låt: Har nog inte hört en ton idag (not?). Ajdå :/

Ja, då var det torsdagkväll igen men inte vilken torsdag som helt för klockan 22.20 landar Emmas flyg på Landvetter :D

Emma kommer hem ikväll! Jippi! image665
Som jag har längtat efter henne. Har saknat att kunna ringa henne och gråta, eller för den delen skratta om något varit jobbigt eller roligt. Har saknat hennes alla problem och HELA HENNE! Och hon har trots allt bara varit borta i tre veckor, haha. Självklart har jag andra underbara vänner (ni vet vilka ni är :P) som jag har snackat med och som lyssnar och säger det jag vill höra för stunden ;-) hehe men jag har ändå saknat den här tjejen nått enormt! Jag kan inte leva utan dig ffs! Emma, Camilla och Sandra ni är så guld värda så ni fattar inte.

image666

Humörsvängningar på träningen idag också. Perra framkallar mycket känslor, haha! Men han är lätt en utav de bästa tränare jag någonsin haft. Han tillsammans med två-tre stycken till kommer jag tacka en dag! HAHA, det där lät kaxigt :P Men jag är nog ganska kaxig. På gott och ont!

Nu ska jag lira på projektarbetet litegrann :P

photoshop-tävling

image664
Ojojoj, nu ska det tävlas i photoshopkunskaper minsann :D När Niklas Viggeborn såg mitt förra inlägg vaknade nog några PS-tävlingsinstinkter eller nått :P Han kunde tydligen också fixa i photoshop bevisade han med bilden ovan!
Så fin den också...

Tack killar! Ni är för söta!


Photoshop

image662

Jonas är grym på PS. Såhär duktig ska jag också bli! Det är nästan så att jag inte vill lägga in orginalet men jag gör det för att ni ska få se hur jäkla sjukt bra killen är på photoshop! Kolla in hans andra bilder på bilddagboken. Där heter han askidask! Jag ska också bli såhär bra på PS :D

image663



www.jagfattaringentingallsavpsochhtmlkoder.se

Tisdagkväll :D Love!
Försöker plugga, går ganska bra! Jag fattar Burmas situation nu, men det svåra är ju att få ner det på papper. Men det löser sig en dag då jag är på skrivhumör, vilket jag är ganska ofta :P

Jag har startat en ny blogg, Sarano1
På den bloggen ska jag exprementera med designer och html-koder. Jag kommer även att lägga upp bilder jag gör i Photoshop. Skaffade Photoshop CS3 idag, sjukt svårt att lära sig men jag vill verkligen lära mig det ordentligt. Verkar kul som f*n! Anledningar till dessa små ideér är att jag vill kunna skaffa mig en sjukt snygg blogg :D Hoppas jag har tålamod att lära mig allt detta bara. Det ju ett helt obegripligt språk. Fattar just nu ingenting, haha! Får min nya kamera den 28:onde januari. Då kommer det även komma in mycket mer privata bilder i bloggen igen :-)

Kul att du kommenterar Ronnie. Fortsätt gärna med det :-)

God morgon alla pigga, glada, nöjda...

Jag borde vara trött men är det faktiskt inte. Somnade kanske halv tre inatt :/ Men gick upp strax innan nio så det är lugnt :D Förmodligen är det de ljusare tidernas frammarch som gör mig pigg (are...) Idag slapp vi morgonträningen. Anledningen var att vi skulle starta lugnt och slippa träna första träningen. Det var vad de sa i alla fall, den egentliga anledningen tror jag är att den ena tränaren faktiskt är i thailand och latar sig. Btw, kommer Emma hem från phillippinerna på tordag :D ÄNTLIGEN!

Idag väntar:

Samhäll B- lektion
Religion A- lektion
Geografi A- lektion REDOVISNING!

Hemma: ReligionsPLUGG!!! och projetarbetesplugg. Börjas kännas mer och mer som att det snart är dags att ställa in sig på sovaätatränaPLUGGA(och jag har inget socialt liv överhuvudtaget) inställningen :D Kul va? Yeahyeah, vem har sagt att  livet ska vara en dans på rosor liksom??? :S Han som sa det visste nog inte vad livet handlar om i sådana fall.

Fotgängare!

Hemma från träningen. Körde racer hem! image661
Jag och Emilia hade planerat att "raca" på motorvägen hem, men hon bangade och jag fick tävla mot mig själv!
Nytt pers från kba till min lilla, röda stuga två mil därifrån med 13 sekunder ;-)
Nä nu skojjar jag med er! Jag och Emilia tog ett vuxet och mycket moget beslut och beslöt oss helt enkelt för att ta det lugnt hem :D

Holger is the man in our team! ALLTID kommer han med sjuka kommentarer, som självklart anspelar på sex.
Hör på denna:

Han ska passa en boll till mig under träningen. Han gör en klockren fotpass och bollen hamnar precis där den ska.
Han ser nöjd ut och jag säger: "Fan, vilken känsla du har Holger!"
Holger: "Ja, men det är ta mej fan den ända känslan jag har kvar *suck*"

Paus

Holger igen: "Det är därför som jag nu blivit fotGÄNGARE"

HAHA XD :P



life is hard

Jag har kommit fram till att livet består av alldeles för mycket frestelser.
Och jag har ingen karaktär att motstå dom...

Inlägg i punktform

Bengan tyckte att jag var företagsam idag :D Yeah, pluspoäng hos Bengan är aldrig fel :P Jag tog initiativet och satte upp en lapp på dörren till idrottslärarnas rum med ID3:s bokningsslista över möten till projektarbetet. "Oj, vad företagsam du är Sara, det var länge sedan jag såg dig sådan!" Hell yeah! Jag är ju på hugget igen! Det är ju liksom bara 149 dagar kvar till studenten!

Jag tror min klass hade saknat varandra under jul. På något sätt så trivs vi sjukt bra ihop. Jag fullkomligt ÄLSKAR min klass. Första lektionen spelade vi innebandy och Matte (läraren) stod i princip och gapskrattade åt oss hela lektionen. Så underbara är vi :P Ingen kan låta bli att älska oss, oavsett hur jobbiga vi än är :D

Min tanke inför våren nu var att äta rätt och träna ordentligt. Jag har redan sumpat det. Godis, pizza och röd mjölk! Mums :P hihi... Men det löser sig, det är typ bara löpning på träningen ikväll så jag chillar på det.

Godnattpussar

Så sjukt arg på en jävla kärring idag! Vilken bitch! Höll seriöst på att säga massa fula saker och klappa till henne, men höll mig som tur var. Sjukt är det att en människa kan få en på så hemskt dåligt humör. Jag brukar inte kunna låta mig provoceras, men idag höll jag på att balla ur totalt. Med hårt sammanbitna tänder, späna muskler och tänder som bet hårt i tungan kämpade jag för att inte be kärringen dra åt helvete! Det kallar jag självbehärskning!

Sova, sova, sova! Idag ska jag övervinna min rädsla för sängen och faktiskt gå och lägga mig! Är mycket trött och behöver en god natts sömn :D God natt alla söta, så hörs vi imon :D PUSS

Jahapp :/

Söndag, vad ska man säga? Jag gillar inte söndagar riktigt. Anledningen- ATT DET ÄR MÅNDAG IMON! Och måndagar gillar jag ännu sämre, men det är la bara att bita ihop och se det som en utmaning :P
image660
Jag fattar inte varför jag alltid ska somna så sent :S En riktig nattsuddare är jag under lov och helger. Tummen ner för det. Ibland tror jag att jag kanske är rädd för att gå och lägga mig. Eventuellt är det sedan jag skaffade min stooora säng! Den är ganska ensam och läskig ibland! Fast det är i och för sig gött :P

Nu ska jag dra till jobbet. Har aldrig kört bil i snö tidigare så vi får väl se om jag kommer fram. Spänningen är oliiiidlig!
Btw, erkänn coolt registreringsnummer (?text :S) :D Denna bil hittade jag på en parkeringsplats en gång i tiden...Vet ej om man får publicera någon annans skylt men kunde inte låta bli eftersom den är så cool :D Vill ha! (Fast på min ska det i och för sig stå SARA1)

Bye bye, take care!

Sara goes EMO

Mina pumps var för stora! Hör och häpna! Kors i taket! Anteckna!
Så det blir tillbakaskick på dom och en mindre storlek i nästa beställning. Dock blev det ju lite mer saker i varukorgen den här gången också, suck. Vad ska jag göra med mig själv? Skulle ju spara! Men det blir snyggt i Bulgarien :D Får se det som en investering ;-) Haha eller ett sätt att lura sig själv på!

image657
Svart beställning blev det ja. Hmm, är jag så dyster tro?
Nä, det får mig bara att se smalare ut :D Wiho! Linnet tänkte jag först beställa vitt med massa prickar i olika färger på, men då kom ett BIG NOOO från min kära mor, som jag förståss ALLTID lyssnar på :-)


Tack grabbar för underhållningen :D

image655
TACK! Ni är grymma!
Dock så vinner man inget silver, man förlorar ett guld, enligt mig. MEN, ni har vart helt underbara och ska ha en STOOOR eloge för eran prestation i JVM.
Grattis till framgångarna!
Killar, nu har ni alla möjligheter :P

Patrik Berglund, vill du ha mig??? ;-)

JVM! JAG älskar de svenska killarna!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SHIT! My good! JVM-finalen är grym!!! Sätt på SVT24direkt nu, ni som inte ser finalen! Sveriges upphämtning, ja vad ska man säga! Nu väntar förlängning, sudden death. OMG! Att jag inte har nerver till att kolla på en final, det är fan sjukt. Jag lägger mig snart på golvet och blundar. Nån annan får kolla på förlängningen åt mig, jag fixar det helt enkelt inte. Berätta för mig efteråt hur det gick, TACK!

Jag tror Sverige vinner. Ska vi tippa? ;-)
Btw, Berglund, you´re my favorite! <3 <3 <3

Jag talar ut...

Hemma efter en liten tripp till jobbet (liten kan väl i och för sig disskuteras) efter det tog jag mig en sväng till Billdal. Glänsde runt där i min (mammas :S) smuuuutsiga Volvo V40 bland alla 5-10 miljonerskåkar och BMW:ar, Lexusar och de senaste Volvo-bilarna. Kände mig så glasssig! or not...Den nya V70 är enligt mig den finaste Volvo gjort, by the way. Väl hemma hos farmor och farfar somnade jag gott i soffan :P

Idag PISKADE vi Banér med 10 bollar! 23-13 skrevs slutresultatet till. image654
The "headcoach" hade ett litet mentalt, förberedande snack med mig innan matchen. Kanske det funkade, jag vet inte. Lite kyla hade jag i alla fall på straffarna. 2/4 är hyffsat i en handbollsmatch ;-) Däremot hade jag mindre kyla i vissa andra lägen. Jag avslöjar dock aldrig mina brister. Jag menar om några veckor är det dags för steg fyra i JuniorSM och man vet ju aldrig vilka stjärnor som läser detta :P Inte för att chansen är så stor att Bella Gulldén läser min blogg men lika bra att inte ta några risker ;-) Bella är enligt mig och de flesta andra handbollstokiga i Sverige, sveriges helt klart bästa 89:a! Helt sjukt duktig! Att hoppa in i en Sm-final när Johanna Alm fick sy ihop sitt ögonbryn och sedan vinna Sm-guld som 17:åring är KUNGLIGT!!! Men jag ska knäcka henne i Helsingborg den 20 januari!
Upp till kamp!

24 hours

Tänkte sticka iväg till jobbet nu. Jobbar 12-12. Vilket innebär 24 timmar, suck :/ Och efter det åker jag direkt till Aranäshallen och spelar match :D Jippi, or not? :D Men först ska jag till posten (finns den längre?, Konsum är det nog jag ska till) och hämta ut mina och Camillas pumps :-).

Usch, somande nog fyra inatt. Vänder så sjukt på dygnet nu på lovet, men det är i och för sig gött :P  Tjötar på msn (samt med min kära mor som också vänt på dygnet), trevligt trevligt! Huvudet dunkar, jag har nog sovit för lite. Yeah, yeah that´s life.

På söndag kan jag nog flytta in i mitt nya rum :D Wieee!!! Och snart får jag min nya kamera. Så då kommer jag lägga in nya bilder i bloggen igen. Den kameran jag har nu är nämligen helt fucked up efter alla regniga utomhuscuper och dagar på stranden.

Man kan ju inte tro att jag och Kellan är 18 år i alla fall...

M.Kellgren säger:
ja ska hoppa ner i din skorssten
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
haha, kelle för fan
M.Kellgren säger:
och sen pissa i poolen
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
gör du så
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
så ska jag kasta ner dig i polen å tvinga dig dricka vattnet
M.Kellgren säger:
haha då slänger jag ner din sko så du får ta upp den med damsugaren :D  

Det går inget bra med mitt nya nyårslöfte

Livet suger!

Life goes on

Dags att börja tänka på mig själv. Från och med idag ska jag tänka på mig själv och på dom som faktiskt betyder för mig! Inte slösa energi på någon eller något annat. Det är ju totalt meningslöst har jag kommit fram till. Därför ska mitt rum snart bli färdigt! Jag ska börja på mina religionsuppgifter, orka sumpa mina betyg bara för att jag är lite (ehm mycket) tankspridd. På måndag börjar skolan igen. Min sista termin på gymnasiet. Nu ska jag plugga järnet för att kunna göra vad jag vill senare. Haha, synd bara att mina grymma betyg kommer ligga och skräpa i bokhyllan mendan jag slappar i soffan i något år. GAADH, vad gött det ska bli!

Jag har ju som sagt ett nyårslöfte i år. Ni som flitigt följer bloggen vet att det är att jag ska bli en miljövänligare människa. Jag har lagt till ett löfte. Visserligen blir det ett löfte jag startar upp tredje januari istället för första, men jag behövde nog dessa tre dagar för att inse en del. Jag ska lära mig att styra mina tankar och känslor. Inte fastna i en massa onödigt. Jag ska göra saker jag vill för att jag vill och inte för att någon annan vill att jag ska göra det.

image652

image653
Jag hoppas verkligen att de bollarna gick utanför :s

Lite kul

M.Kellgren säger:
n'' nu ska ja sova casandra
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
sov gott då din alkis
M.Kellgren säger:
tr'ning kl 09>45 i mon bitti
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
å fy fan
M.Kellgren säger:
duu ditt javla fylle helvete bara f;r att ditt rum e dekorerat som en fylle sell beh;ver du inte lotsas som att du mar m;r bra.....
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
VA????
M.Kellgren säger:
pusssssss
M.Kellgren säger:
haha
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
eeeeh puss på dig med
M.Kellgren säger:
alskar dig med
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
 <3
M.Kellgren säger:
men jusste nyren hann fore attans !
M.Kellgren säger:
 haha
ﮰŜάŗąگ  | www.sara1.blogg.se säger:
haha, men du vi kan ju ha vårt vid sidan om ;)

Det är med blandade känslor jag välkomnar det nya året!

Tränat. Det var seeegt idag :/ Och snart börjar skolan, suck... En termin kvar! EN JÄVLA TERMIN kvar tills jag tar studenten. Blandade känslor JA! Min klass är helt underbar och jag kommer förmodligen aldrig hamna i ett lika sjukt gäng igen, hmm sorgligt...MEN det ska bli så sjukt skönt att slippa skolan. Jag är trött på att "ruta in" mitt liv. Planera, organisera, planera och organisera- HELA TIDEN! Jag vill kunna göra saker när jag känner för det. Ta ett jobbpass då och då, sova på mogonen, ta en utlandsresa om jag känner mig blek, spela massor av tv-spel utan dåligt samvete, ligga i soffan och se på film, FESTA, FESTA, FESTA!, hinna städa mitt rum (kanske jag har tiden att hålla undan stöket iofs), spontangrejjer på vardagskvällar, dricka vin en söndagkväll och slippa packa väskan hela tiden.
Vilket drömliv!

Förmodligen tröttnar jag väl på ett sådant liv också, MEN det lär ju vara ganska chill lääänge iaf :D Å vad jag längtar!

(Sara skärp dig nu, låt det bara vara. Snälla, inte en gång till! Du vet, så orka bry sig eller hoppas. Börja inte det nya året såhär nu. Gaaadh, lägg ner!)

2 Januari 2008

Det är redan 2 Januari. Tiden går otroligt fort när man har roligt :D haha!
Igår var en seg dag! Börjat få lite distans till jul och nyår nu. 2008 here I come!
Trodde ju som sagt att jag gått upp en hel del under julen men nja det har jag nog kanske inte eller så har jag helt enkelt gått ner dom kilona lika snabbt igen. Mamma tyckte jag såg så smal ut när jag kom upp i morse så. "Sara, har du gått ner i vikt?" HAHA XD JA, under natten då också va :P Haha, vem vet, nattliga aktiviteter (ja att sova då såklart) bränner kanske mer fett än löprundor. Har hört något om 450 kcal per normallång sovande natt. Haha, och jag har ju sovit betydligt mer än "normalnätter" det senaste :D

Det snöar ute, ja det lägger sig till och med lite. Shiet galet! Första gången vi får snö på evigheter ju. Måste upp på vinden och plocka ner pulkorna i fall vädergudarna skulle få för sig att vi för en gång skull ska få en vit årstid.

image650 image651
Eyyy något borta på julavslutningen med handbollen ja! HAHA :P
Man kan inte tro att jag bara druckit Cola på bilden med mig och Malin, shiet! Tänk att jag ens bjuder på en sådan bild, det är fan bra gjort!

Det blir trots allt en sumering av 2007

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes, I did!
Höll du några av dina nyårslöften?
Hade nog inga från förra året och om jag hade så har jag förträngt och brutit dom sedan länge.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej...
Dog någon som stod dig nära? Ja, gamlefarfar. Kommer för alltid minnas dig och farmor!
Vilka länder besökte du? Sverige och Danmark.
Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Lite mer lugn och trygghet.
Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? Hmm, tror att lagfesten var 31 mars och det var ju kul!
Vad är det bästa som hänt dig år 2007? Detta låter nog tråkigt men jag har utvecklats något enormt som människa. Jag har växt och jag hanterar jobbiga situationer mycket bättre nu än tidigare. Jag är självständig och klarar mig alltid på något sätt utan andras hjälp!
Största misstaget? Inget specifikt misstag men ibland är jag lite väl blåögd.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Småkrämpor...
Bästa köpet? Mina Dieseljeans. Eller NEJ, min SAMSUNG-TV!
Vad spenderade du mest pengar på? KLÄDER!
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, det är hedrande att bli utsedd till lagkapten första året som ordinarie i damlaget.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Love is wicked och Umbrella.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hösten 06 och hösten 07 har varit riktigt jobbiga. Annars har mitt liv varit bra :P
Vad önskar du att du gjort mer? Sprungit, pluggat, kompisar och tid för mig själv.
Vad önskar du att du gjort mindre? MSN-tid!
Hur tillbringade du julen? Jobbet samt farmor och farfar med familjen.
Blev du kär i år? Nej.
Hur många one night stands? För många! Nä nu driver jag. Mormor, du behöver inte oroa dig ;-)
Favoritprogram på tv? När SVT24 sänder handboll, haha!
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nej :P Hata är ett starkt ord...
Bästa boken du läste i år? Läste nog bara en bok. Den första i serien om Journalisten Mikael Blomqvist och Lisbeth Salander.
Bästa musikaliska upptäckten? Att jag inte ska ge mig på Singstar mer. Det blir bara fel ;-)
Något du önskade dig och fick? Körkort!
Något du önskade dig men inte fick? Ja, men det är hemligt.
Årets bästa film? American Pie Betahouse
Vad gjorde du på din födelsedag 2007? Solade vid poolen med Camilla, Sandra och Evelina samt tränade och bjöd laget på tårta :D
De bästa nya människorna du träffade? nya människorna???
Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Stressad, uppjagad, förvirrad but still cool :8
Vad fick dig att må bra? Aranäs Open guldet! Körkortet och all uppskattning :D
Vilken kändis var du mest sugen på? "J.S" ;-) och David Beckham såklart!
Vem saknade du? Lukas samt gamlefarmor och gamlefarfar.
Favorit månad? Juni :D
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Räkmatta i handbollen (fast då hade jag nog inte växt som människa som jag nu gjort) och kärleken. Ja jag erkänner, jag är inte så jäkla känslokall som man kan tro, haha!

Astrologi

  Tur
Saker och ting går i dag i stort sett som du önskar. En större vinst väntar.
Hälsa
Idag kan det vara många som hostar och är förkylda i din omgivning. Risken att du blir drabbad är dock låg.
Ekonomi
Pengar kan komma att bli ett litet huvudbry hos dig idag. Problemet vållar inga stora bekymmer och ordnar upp sig snabbt.
Arbete
Du bör möta din omgivning med ett leende idag. Flera av dina arbetskamrater visar dåligt humör efter en misslyckad ledighet eller resa.
Kärlek
En kär vän dyker upp och känslorna ser ut att väckas på nytt. Denna gång förefaller kärleken bli mer bestående.
Relationer
Den försvarsmur du nu sätter upp beror på rädslan att släppa någon för nära inpå dig.


Är detta jag? eller är det jag?


Väduren

I varje eldtecken blir solen stark och klart märkbar. Det är dock inte så uppenbart som man kunde tro. Vädurar har en djupare botten. Den iver, stolthet och kamplust som i Väduren borde vara tydlig, har sällan en så uppenbar form. Man måste komma ihåg att Vädurens motto är "jag är", vilket pekar mot dess främsta kännetecken: stoltheten.
Solen i Väduren borgar för en stor självkänsla och stolthet, men det krävs till exempel en Mars för att lyfta fram tävlaren och den hetsiga. Stoltheten är en realitet och ett krav som inte får kränkas, men den gäller det inre och personliga som sällan berörs i umgänget, varför det kan vara kinkigt att fullt se dess styrka och betydelse. Väduren kan till och med uppträda med extra ödmjukhet, i avsikt att skydda sin stolthet, men kränks denna på allvar är det lätt att se hur viktig stoltheten ändå är. Då vaknar den ilska man brukar koppla till Vädurens tecken.

Fast dekad, 1 ? 10 april

Denna dekad må inte vara den bästa för Väduren, men den passar solen väl, så det är fortfarande fråga om en stark och tydlig placering. Ännu mer än i den första dekaden visar sig här stoltheten som ett grundvillkor. En människa med solen här lever för sin stolthet och självaktning, som är närmast orubblig. Skulle den rubbas, leder det ofta till allvarliga inre konflikter, men oftast lyckas han finna förklaringar som räddar hans självkänsla. Det finns ett starkt inre behov av aktivitet och uttryck för kraft och energi, men det kan ta sig mindre tydliga uttryck. Det är inte en människa som sitter som på nålar, utan hellre tar det till synes lugnt även i hetsiga situationer, där han rent av trivs som fisken i vattnet. Sällan går det dock så långt att han verkar passiv. Det ska hända mycket omkring honom. Många järn i elden och flitigt bruk av blåsbälg och ved.
Allt sker dock i ett tempo han behärskar och med en visshet om att klara av det. Han tror mycket på sig själv och arbetar i första hand för andras erkännande, liksom för att hans kapacitet ska framstå klart och tydligt. Han kämpar målmedvetet tills han är den bästa.

2008

Hade tänk att jag innan nyår skulle hunnit med en sumering av 2007. Men det hann jag inte. Har ju egentligen inte hänt så mycket. Både med och motgångar i handbollen, skolan, kärleken, livet... Men det är väl så det ska vara :D

Tror stenhårt på år 2008! Kommer bli ett grymt år!

Steg 4 i juniorSM
Rödspättecup
Balen
Studenten
Bulgarien
................................

Igår firades nyår hemma hos Billy. Att fyra personer kan få en kväll att rinna iväg så snabbt är förvånandsvärt :-) Men kul hade vi i alla fall :D Dagen idag spenderade vi i Billys soffa och såg på tv. Eller jag och Camilla sov väl mest :P Haha!

Gott nytt 2008 på er allihopa!