The Island

Fick nyss ett sms jag blev glad över :-)


Nu ska jag kolla film. The Island med Scarlett Johansen. Igår såg jag Man on fire hos Camilla. Mysmys. Jag börjar bli en riktig filmtittare :D

image879

Fick pluggat lite grann förut. Ja, jag är ganska duktig när jag vill :D

Hej alla underbara

Har jobbat mycket det senaste. Det märks främst på skolbokshögen som inte minskat, haha. Men det ska det bli ändring på idag och imorgon. Mitt mål är att krympa högen några decimeter. Först ska jag bara blogga och kolla handboll och... Nä, Sara diciplin saknas i ditt liv ;-)

Var på gymmet halv tio imorse. Min "gymflirt" var såklart där. Han är alltid där... Ganska söt...

Nedan: Min katt Klara i diskmaskinen :D Så söt.

image877 

Prada Autumn 2008

Detta är Pradas nya kollektion för höst 2008. Jag har redan ett par! Det ni ;-)

  

image876
199:- på Coop Forum


Arg

ALLT HAR GÅTT FEL IDAG!

Jobbet imorse va tungt och stressigt som fan. Allt typiskt som inte fick hända hände såklart! Besinpumpen krånglade när jag skulle tanka och hade bråttom. Jag hade bokat tid hos frissan och missförståndet på en timma var såklart ett faktum. Jag som hade tider att passa. Håret blev inte heller blondt när jag gick därifrån. Kom till apoteket, så var det såklart stängt. När jag kom till apoteket senare igen kunde de inte ge mig vad jag skulle ha för att läkaren förmodligen skrivit fel dosering på receptet. Berättade att jag visste vad jag skulle ta, men det hjälpte inte. Då skulle hon ringa läkaren men så var det inte telefontid så fick lämna receptet där och hämta mina grejjer i morgon. Jag hittade inte den presenten jag hade tänkt köpa till Camilla på hennes födelsedag. Den var såld. OCH NU BLIR DET MASSA TRASSEL SOM JAG INTE KAN TALA OM FÖRREN IMORGON, då det tydligen blir officiellt. GAADH, kunde ni inte slängt ur er det liiiiite, liiiite tidigare. Fy fan! Jag känner mig överkörd och är övertygad om att det snart är fler som gör med mig. Jag känner mig ledsen och sjuuukt arg. Besviken och riktigt upprörd! Fast jag fick ett bra samtal idag med :-) Och så sprang jag med min lillebror :D

image873
Fy fan vad vi ser ut!!! HAHA, riktigt fula :P

Magi

Jag önskar mig ett trollspö i födelsedagspresent. Tänk vad bra det hade vart att ha :D
Om jag hade kunnat trolla med det så hade jag:

*Trollat mig till ett varmt ställe
image872
*Trollat till mig världens snyggaste kropp
*Trollat mig in i landslaget
*Trollat hem MVG i allt
*Trollat mig igenom nån sjukt svår utbildning
*Trollat fram pengar till en lägenhet i stan
*Trollat mitt hår jättelångt, tjockt och blondt
*Trollat hem typ Beckham till min säng
*Trollat fram en ny c70 till uppfarten
*Trollat alla sjuka barn friska
*Trollat så att all naturförstörelse försvann

Sov gott alla!

Jag kommer bli en rik kvinna en vacker dag

Fått mer jobb :D Några helger i maj. Perfekt! Jag kommer bli så rik så :P Ska köpa en bil till hösten. Eller, det är vad jag hoppas på i alla fall. Vill ha en s40, s60 eller s80. Fast helst en c70, men dröm å glöm Sara.
image871 Vill ha!

Nu ska jag sätta mig och halvkolla på fotbollen och mejla inbjudningar till alla tjejer i laget om lagfest.

Jobba

Nu drar jag till jobbet. Blir mkt jobb de närmsta dagarna. Ska dock försöka blogga mycket. Får se hur det går med det ja. Ha det underbart alla och njut av vårat otroligt fina vinterväder!

Det snöar...igen

Shiet vad det blir roligare att blogga när man har en snygg blogg :D

Var ute på en promenad med Emma och Luna nyss. Mys.
Ska göra middag här kväll. Nått med kyckling. Några förslag?

image866image867
image868
image869image870

Fan vad du är bra Jonas!

Jonas gjorde en sjukt snygg ny banner och bloggdesign till mig igårkväll/natt. Det är dock inte kvar :O AAAAAA! Den som va så fin! Men Jonas, du ska veta att det uppskattas! MYCKET! Älskar den, och vilket jobb du la ner.
Tack gabben! Tacktacktacktacktacktacktacktacktack...
Kolla in hans blogg (finns bland mina länkar) och hans bilddagbok där han heter askidask.

image864
Jag som tecknad :D
Ser ni vilken bild han jobbat om?

Denna:
image865

Hej mitt vinterland

image862
Mysigt att komma hem till detta efter jobbet :D Vilket mys ändå :P Äntligen lite snö denna vintern! Ska försöka få med mig min bror ut och leka lite nu. Har byggt snölyktor på jobbet idag, haha!


God natt

Deppig ikväll. Därför lägger jag ut alla vill-ha-grejjer så att jag känner mig ännu deppigare...

image853
Klänning från Asos

image854
Skjortklänning från Asos

image855
Bikini från vitamin A

image856
Hoodtröja från WEZC

image857
Bikini från vitamin A

image858
Sandaler från Prada

image859
image860
Jeans från PepeJeans

image861
Underkläder från Ed Hardy

Sedan hittade jag ett hus i sydafrika och ett i brasilien jag också ville ha men dom bryr jag mig inte om att lägga in bilder på. Sov gott...

Barnnamn

Detta ska jag döpa mina förhoppningsvis kommande barn till:

Killar
Eskil
Liam
Linus
Sebastian
Hannes

Tjejer
Molly ( Inte om Camillas får det namnet ;-))
Tea
Lova
Malva


På Rumpan hoppas jag att det skulle vara

Måste bara dela med mig av Vigges kommentar under min, Bollis och Räkans bussfärd på påskafton.

-Asså, när vi kommer till Kungsbacka måste vi ta en "Rosa Pantern" i Rumpan!

//Sara


Söndag

Har varit ute och gått en lång promenad :D Härligt trodde jag först men så visade det sig att efter en kilometer skulle det fina vädret försvinna, suck. Men tvingade mig att gå de 11 kilometrarna till. Som tur var hade jag Fidde som underhöll mig en stund :-)

Gårdagen blev lyckad måste jag ändå säga. Kvällen började i Gbg på en krog med dricka och hockey. Mysigt. Jag, Räkan, Bolli, Vigge, Sebbe och Nadja (Sebbes flickvän) såg matchen där och efter det drog jag, Vigge, Bolli och Räkan vidare tillbaka till Kba. Möte upp Emma och det blev en stund på Rumpan och efter det detta jäkla Mingel. Hatar det stället! Men jag hade ändå kul :D

Nu ska jag städa. Pusspuss

det är mina pizzagubbar det

Svanen i Åsa is the shit! Andra gången på ett litet tag som jag snubblar in vid stängningsdags och frågar om de kan baka pizza åt mig. Idag kom jag, Emma och Johanna dit precis när de plockat undan så det fick bli två kebabtallrikar efter en hel del flirtande. Goa killar det där :P De var jättetrevliga mot oss och raggade sönder, haha! Kanske ska hänga i Åsa mer, ooor not. Fast den ena pizzasnubben är fanimej den snyggaste pizzabagare som finns här i Sverige tror jag :D 

Nope, nu är jag trött men jag vet att jag inte kommer i säng. Den här kvällen kommer nämligen sluta med att jag sitter kvar här i soffan och tjötar med min mor i timmar. As usual.

Avundsjuk pappa!

Mysig promenad i skogen med Emma tidigare :D Ska till henne ikväll och kolla film och ta det lugnt. Kanske Johanna kommer dit också, trevligt trevligt.
image852
Föressten hade jag en liten fling med vakten igår ;-) Nä inte så men han tyckte att jag var grym. Men varför ska jag inte berätta :P Haha!

Imorgon blir det hockey igen. Spännande! Får se den ute någonstans hoppas jag. Roligare så :P
Pappa kom hem nyss och gapade om att "Fan vilken match du missade igår!" Skrattade lite och berättade att jag visst sett den. Fast på Rumpan med hela mitt underbaraste handbollslag och tränare man kan ha samt en öl i handen. Då var det pappa som blev avundsjuk istället :P haha!

Alla emosars nationaldag igår

Igår var det skärtorsdag. Jobbade och var på lagmiddag :D image851
Avslutning på året 2007-2008, MEN det kanske dock blir en liten avslutningsresa till Tyskland också :-) Hade ju varit jäkligt ball! Annars åker jag med juniorkillarna om det inte blir nått ;-) Vill verkligen dit och kolla bundesliga.

Efter lagfesten och Frölundas match på storbild i Kba stack jag, Malin, Emilia och Hanna till Gbg. Och det är ju tur att vi är så himla bra på att hitta i den staden, nooot :-) Haha! Tack för skjutsen, guidningen och sällskapet Johan!
Hade faktiskt sjukt kul igår :D Sticky fingers påminde om Buddy Holly i fredrikshamn lite, fast större. Okej, lite pinsamt är det att jag aldrig varit där tidigare men vafan, jag är inte direkt någon klubbmänniska....

Emo-skor ovan.

Nä nog tjatat. Ska in och kolla vad StudioActive har att erbjuda idag :-) och så ska jag städa lite. Ha en underbart go långfredag! Ikväll ska jag troligtsvis vara hemma och mysa. Men imon blir det nog utgång igen! Får ta ett snack med min partyprinsessa nummer ett, Malin om det :D Hörs sedan!

ett steg fram

Ino sa igår att han hade en överasskning till mig. Jag, Ino, Buren och han med stort H i ettan och tvåan, skulle tydligen lira basket. Överasskningen var att han skulle vara med. Men han är ju nerlagd, glömd och försvunnnen ur mitt huvud sedan länge. Eller?

Hursomhelst har jag haft två bra samtal idag. Glad för. Ett med Niklas och ett med Elin. Var och fikade med Elin idag efter skolan. Mysigt :D

Nu kommer Emma snart hit. Blir mys!

Så går det inte heller att ladda upp bilder. Suck...




Jag säger då det.

Igår:
Gårdagen var hektisk. image850
Kom till skolan efter tandläkarbesöket och lektionen var såklart inställd. Gick och fikade med Emma, Camilla och Karolin. Trevligt :D Gick på kungsmässan en stund för att fördriva tid. Köpte två stycken bikinis, jättesöta. Var på StudioActive en stund också. Mycket folk. Sedan blev det dags för hallen för att träffa Malin, Emma, Jocke och Erik. Planering av lagfest. Kommer bli ball som fan tror jag! Träffade "diverse" herrA-lagsspelare i hallen. Bara att säga grattis. Tänk att de ändå spelar i allsvenskan nästa år. Mäktigt!

Annars blev det bara snack igår på träningen. Bra men lite jobbigt. Ska bli personliga möten och liknande framöver.

Idag:
Sovmorgon, skola, spinning, gym med Ino. Det var längesedan jag spinnade så det kan ju vara nyttigt. Och sedan vet jag att när man gymmar med Ino får man en rejäl genomkörare. Skönt. Sedan måste jag ju nämna det otroligt fina vädret ute idag. Passa på att njuta!


suck

Skola, en och en halv lektion imorse. Efter det tillbaka hemmåt för att gå till tandläkaren. Hem-käka och nu tillbaka till skolan och en vrålseg psykologiB lektion. Funderar på att skolka men det är inte värt det. Vill egentligen bara sova. Har sovit alldeles för lite i helgen. Vara kvar i Kba tills mötet med folket som planerar lagfesten. Får nog ta en runda på StudioActive innan kanske och efter det träning. Suck, vill sova. Men positivt nu Sara, positivt.
image842image843image844image845image846image847
Bilder från förra årets lagfest.

Våra killar är i allsvenskan nästa år.

image841
Känns som att jag härmar Pillans inlägg lite men snacka om känsla! Att vinna Champions League måste vara bland det störa som finns. Jag vill göra det!
Vi vann mot Kärra idag med 34-21. Utklassning! Slutar sexa i serien.  Herrarna vann över Stavsten och går direkt upp i allsvenskan. Skulle gått med några tjejer ut och firat dom ikväll men orkade helt enkelt inte. Är jätteglad för deras skull, men mina tankar var när säsongen startade att vi idag skulle stå som segrare i div2 och ta klivet upp i div1. Ska jag vara riktigt ärlig så är jag besviken. Jag hade inte klarat se herrarna fira. Missförstå mig inte, jag ÄR glad för deras framgång men hade velat att vi båda stod som segrare i dagens sista omgång. Hade velat ha en gemensam fest, gemensam framgång och gemensam lycka. Grattis till allsvenskan killar! Ni är bäst!

Vi slutade sexa i div2, inte allför glamouröst men mina drömmar lever kvar. Jag vill!

God morgon lördag

Gårkvällen blev lugn ändå. Min bror och några av hans kompisar var här. Tattade på deras tacos och spelade ps3 med Jesper och Tim när de andra dragit. Coolt spel det där Playstation3.

Idag spelar vi våran sista seriematch. Vi möter Kärra. Kärras juniortjejer blev svenska mästare förra helgen, fast det är inte det laget vi möter som tur är. Håller på att lagas Inos matchfrukost, vinnarfrukosten. Herrarna spelar ju seriefinal idag mot Stavsten. Direkt avgörande match om vem som går upp i allsvenskan. Vinner de inte får de kvala. Håller tummarna för er. Det är respekt att gå från tvåan till allsvenskan på två år.

image840
Bild: Aulin

Se upp

Inga fem mål för mig idag Pillan. Snarare ett mål (från cp-kanten), nått bränt läge, ett stegfel och två "assist". För att vara målvakt får jag väl vara lite nöjd. Men hade ju velat hänge fem från nio ;-) Det får bli nästa gång :D

Min lediga dag har gått oerhört fort. Och morgondagen blir typ likadan. Söndag jobbar jag 07.30-22.00 SEEGT! Men vill ju kunna hänga på till Helsingborg med Nathalie och hennes friends :P Då får man slita lite också.

image839
Bild: Aulin
Lika cool som Eve blir jag aldrig.

blablablabla...

Idag är det fredag. Det är skönt! Gick upp klockan 8.08. När man är ledig är det faktiskt en bedrift. Ska köra mamma till Kba för hon ska skriva prov och jag ska gymma. Efter det ska jag köra henne till Gbg för att hon ska jobba. Anledningen till att jag kör henne är för att jag ska kunna ha bilen, haha. Måste nog skaffa en egen bil snart :P Ska sedan handla tacosgrejjer till Jesper och hans kompisar som tydligen ska komma hit ikväll. Efter det ska jag hem till Emma och Erika och hjälpa dom med några skolsaker. Trevligt, trevlig. Längesedan jag och Emma umgicks. Vid fem är det samling till juniormatch. OCH JAG SKA VARA MED :O som UTESEPELARE :D Yeah! Hake hängde ju två mål från nio häromdagen då Degen fick rött så varför skulle inte jag också kunna gjöra det :D Gaash vilket seegt inlägg. God morgon på er alla i alla fall :D


Aranäsdagen 2006

Hejsan!
Sitter hos Sandra. Det innebär bilder från hennes dator :D Hittade lite roliga från Aranäsdagen i ettan. Sjukt kul var det. Temat i våran klass var "men in black" under ettornas parad.

Och till Johan som kommenterat Torresinlägget. Johan Svensson? HAHA :P Klart jag menade dig ;-)
Men tänk lite Johan, du vet vem jag menar :D

Här kommer bilderna från Aranäsdagen i alla fall:

image829image830
Våra grabbar...
image831image832
Jag. Slår vad om att jag missade den där jäkla basketkorgen!
image833image834
Till vänster: Camlla och Sandra disskuteras. Till höger: Evelina.
image835image836
Skidåkning och Evelina slår tärningen.
image837image838
Camilla till vänster och Sandra till höger.


Nu måste jag hjälpa Sandra med maten. Missa inte hockeyn ikväll föressten!

Frölunda-Färjestad kl.19.00 kanal 9


See ya!


Till christoffer och mitta

Först till "Totte"! KUL att du kikat in på min blogg! Ännu roligare att du lämnat en kommentar, kan ju hålla med om att den drickan inte känns sådär värst lockande. Du får gärna lämna din msn också så att vi kan snacka :D Hoppas allt är bra med dig också!

Nu till Mitta. Är det du som kommenterat Torresinlägget? Jag menar du är en av få som vet vem J.S är ;-) Eller är det alldeles för uppenbart? Yeye, vem det än är så får ni ju inte kommentera anonymt. Blir ju så nyfiken då.


Skola med ett mycket intressant klassråd. Klassrådet tog upp hela lektionen så vi slapp provet. Läs mer på www.id3b.blogg.se där Eve sammanfattat. Det mesta handlar om våran student. OMG vet inte om jag vågar vara med efter allt jag hör från mina klasskompisar. Jag ska nog satsa pengar på att vi inte kommer få hem hela klassen levande från Bulgarien. Tvek på om alla ens lever när det är dags att åka, en vecka efter studenten.

Har varit med Sandra hos tandläkaren idag, eftersom hennes mamma jobbade. Den tjejen har ALDRIG varit hos tandläkaren själv :O HAHA:P Och snacka om att hon hade skräck! Shieeet! Fick agera moraliskt stöd bra där ett tag. (Och så kan hon inte betala tillbaka i stöd på måndag när jag ska till tandläkaren igen eftersom hon är i Thailand då, suck). Hem till Camilla och däckade i hennes soffa efter en räksallad :D Varav hon åt upp halva. TATTARE! ;-) hihi...
Träning som gick förvånandsvärt bra. Kanske för att jag inte orkade flytta mig när bollen kom :P Och nu sitter jag här. Fan, jag måste skaffa ett liv. Sluta att bara hänga runt. Imorgon blir likadant. Träning, Geografi, långt häääng 11.30-17.00 :S och träning. Men fredag är jag ledig!

image827
Blev smått mobbad idag för Zlatans prestation i CL-mötet mellan Milan och Liverpool igår.
Men man kan ju inte vara på topp jämt ffs!

Mormor, detta är min blivande pojkvän btw

image822image823
image824image826

Fernando Torres bli min!
Bruna ögon, fräknar, halvblondt hår, tatueringar, fotbollsben. Gaaah!
Kolla bara leendet!

Varför jag är singel!

Helvetes Eurosport. Det står överallt att de ska visa handboll men gör de det? NEJ! SUCK!
Var ju som sagt hos tandläkaren förut. Lika hemskt som vanligt. Blod och ömmande tandkött, ajajaj...Läkaren var i alla fall snäll mot mig trots att jag ibland trodde att hon inte skulle få ur tandtråden när hon väl fått ner den mellan tänderna (har tätt sittande tänder).

I alla fall så läste jag en skvallerblaska när jag väntade på att få komma in till tandläkaren. Där skrev de om varför man är singel. Jag är singel och de menade på att det beror på att:

1. Jag är egoistisk
2. Jag är inte redo för ett förhållande och trivs i hemlighet väldigt bra med att vara singel
3. Jag är inte nöjd med mig själv
4. Jag är för kräsen

Jahapp. Så där har ni svaren på varför jag är singel, HAHA! Enligt mig kan det ju vara så att det beror på att jag inte träffat den rätta än också, men vafan det är väl bara en liten bagatell. Alla punkter stämmer ju utom trean.

Alltså så ska jag sluta tänka på mig själv och ta vem som helst så kommer jag att vara i ett förhållande på nolltid. Nä, inte riktigt min grej kanske. Tror mest på att mitt singelliv beror på nummer två. Jag trivs som det är :D

ID3B Aranäsgymnasiet 2006
www.id3b.blogg.se

image821
Stålan, Sebbe, Camilla, Joseph, Nyrén, Hake, Sandra, Jag, Kellan, Evelina, Vigge, Degen, Friis, Hanna och Bolli.
My gang!

Hejdå för ikväll :D

17.30 Handboll, Spanska ligan- Eurosport
19.30 Ishockey, SM-slutspel Skellefteå-HV71- Canal+sport1
20.30 Fotboll, Champions League Inter- Liverpool- Kanal 6

Hejdå msn, hejdå bloggen, hejdå skolan, hejdå familjen. Nu ska jag kolla tv :D Återkommer eventuellt senare om mitt omtumlande tandläkarbesök, oooh Scary!


Är jag patetisk om jag sitter ensam hemma och gapskrattar åt denna?

Ett förälskat par är ute och festar på stan. När det är hennes tur att beställa så berättar hon för sin käraste att hon har hört talas om en ny fantastisk drink som han bara måste prova!
Sagt och gjort, han går givetvis med på detta, nyfiken som han är, och hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två små glas till honom. I det ena glaset är det Bailey´s och i det andra en skvätt limejuice.
Med glasen följer följande instruktion:
Tag en munfull av Bailey´s och låt den rulla runt i munnen en stund innan du sköljer ned denna med limejuicen!
Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas...
Nåväl... Han tar en slurk Bailey´s. Den känns varm och len mot gommen.
Sedan tar han limejuicen och då sker följande:

Efter 0,1 sekund: Det gräddiga i Bailey´sen börjar att skära sig.

Efter 0,3 sekund: Han blir lika grön i ansiktet som limejuicen.

Efter 0,6 sekund: Med stor möda tvingar han sig till att svälja sörjan!!!

Försiktigt viskar hon i hans öra:
- Den kallas Blowjob revenge!


Jag=elak?

Känner mig lite elak. Sebbe och Kellan frågade om jag kunde skjutsa dom snabbt till stationen så att de skulle hinna med tåget. Sa nej för att jag inte skulle åka riktigt än. Sedan när jag väl skulle åka hem våldgästar Vigge, Friis och Degen bilen och i princip mordhotar mig. Så jag fick så glatt köra hem dessa tre killar. De bor i och för sig på vägen så det är lugnt MEN så ringer Friis Sebbe (som inte var på det allra bästa humöret idag) och berättar lite fint för honom att Sara minsann körde hem oss (Friis, Degen och Vigge). Ett AS, var jag tydligen. Hmm...:/ Funderade också ett tag på att kidnappa guysen. Jag menar, där hade jag tre söta pojkar i bilen. Jag hade ju kunnat kidnappa dom vartsomhelst :D

Fick sluta flera timmar tidigare idag. SKÖNT! Inställd historia och inställd geografi. Jag fullkomligt ÄLSKAR skolan!
Ska till tandläkaren snart. Lite nervös. Ska nog dammsuga med MTV på högsta i vardagsrummet så att jag glömmer att vara nervös en stund.

image820

Kolla fjortisen! Riktigt snygg måste jag säga. Hmmp... HaHa!

Zlatan och jag

image819

Så här sleeeten var jag efter innebandynatta i vintras. Ungefär så sliten känner jag mig just nu också. Tränar inte (avgjorde i och för sig på fotbollen idag:P) särskilt aktivt  nu när jag varit sjuk och jag håller på att bli galen på det.

Zlatan fick ju som ni alla säkert känner till sitt andra barn i torsdags, Vincent. Gissa vad han gjorde åt läkaren :P Han skrev sin autograf på sin tröja samt ett litet medelande:
"Tack, du är världens bästa doktor!"
och gav till läkaren. Denna hänger nu ovanför dennas skrivbord.
Gulligt tycker jag! Låter precis som att han är tre år eller något. Tänk att hans Helena är typ 11 år äldre än honom. Tror faktiskt seriöst att han hade passat bättre ihop med mig....

Se och lär

Studiedag. Skönt! Borde plugga men känner inte för det. Ska nog ta och städa järnet här hemma istället. Jesper har ju bytt rum i helgen så det är lite kaos. Mamma blir nog glad :D Plugga kan jag göra på fredag, då har jag också ledigt.

Vi klättrar i tabellen med en match kvar. Och jag blir kassare och kassare i luftrörern. Hmm härda ut sista veckan nu sedan kan jag vila mig frisk. Fast i april ska jag löpträna massor och så ska jag använda mitt gymkort flititgt. TRÄNA järnet ska jag! Å festa järnet! Fast träna mer, det är nyttigare, tydligen. Behöver det, kännner mig fet efter min veckas sjukperiod.

image818
Bild: Per Aulin
Limma en straff med en hand (I wish) Det ni!

You rock girl!

image813 image814
Bilder: Aulin
Den här tjejen äger! Idag var hon riktigt duktig mot Mölndal. Hon "leker" på plan! Så roligt att se :P
Och btw, är hon lite smått desperat efter pojkvän ;-) (Ursäkta ordvalet "Pillan") Någon som är intresserad? Hon har ALLT! En riktig 10-poängare helt enkelt! Kolla in hennes blogg www.lennerstad.blogg.se


image816 image817

old pics

Vi vann idag! Hämtade upp ett rejält underläge mot Mölndal som LÅG ett poäng över oss i tabellen. Vi klättrar med en omgång kvar. Men gud vad jag inte är bra i mina luftrör. Hostar och har en sådan där härlig wiskeystämma. Sexigt kan tyckas, men känns la sådär. Vill kunna träna ordentligt igen. Ska träna i veckan men bara teknik. Börjar nog inte konditionsträna förren i slutet av veckan eller i början av nästa. FAN, jag som börjar känna mig tjock. Skulle behöva några milsrundor...
image809
Klappa händerna när du är riktigt glad!

image810
Min snyggingbror.

image811
Trött

image812
Mmm...

Bilder från middag hos farmor och farfar i sensomras förra året.

27 bilder av min fredag

Har varit lite dålig på att blogga de senaste dygnet. Har inte varit hemma och är inte hemma nu heller. Eller hann i och för sig en timma hemma förut idag att packa om på. Igår var vi ute lite smått. Tog det lugnt eftersom vi har match på söndag och sedan är jag inte riktigt frisk än heller. Jag laddar ju för att festa i april, när vi inte har matcher. Trevligt var det i alla fall. Blev RumpanBar och Esters. Skippade Mingel, där Byz skulle spela. Kändes ju sådär lockande att gå dit. Här kommer lite bilder från gårdagen som började i spegelsalen med en något annorlunda idrottslektion:

image782
Tjaaa...

image783
Mys

image784
Degen chillar på det.

image785
Friis

image786
hihi...

image787
Friis, Ewe, Sandra, jag och Stålan

image788
Hanna, Bolli, Hake och Friis.

image789
Fokus

image790
Balans

image791
Skojj

image792
wiee

image793
Bolli och Hake

image794
Fidde, Bolli, Hake och Friis

image795
Annorlunda men roligt!

image796
Väldigt roligt.

image797
Camilla

image798
Super


Och nu, utgångsbilderna:

image799
Emilia och jag

image800
Billy och Bolli

image801
Camilla

image802
Sandra

image803
Skål Emilia!

image804
Jag och Sandra

image805
Hey Bolli!

image806
Snyggt att ni får se hela mitt tandkött också:P SEXIGT!

image807
Mitt favoritpar, Camilla och Billy

image808
Hoppsan

Så där fick ni min fredag i bilder :D




Svenska C

Egentligen borde Svenska C vara roligt, men jag orkar aldrig engagera mig när jag är i skolan. SUCK! Företagsekonomin var nog den tråkigaste lektionen på mycket länge. Nu går jag snart till idrotten istället, det lär bli roligare! Föressten är vi lediga på måndag :D Wiho! Studiedag! Då ska jag faktiskt plugga! Och sedan är vi lediga nästa fredag också :D Fatta vad härligt! Alla idrottslärarna har möte eller något. Det innebär att vi är lediga två dagar nästa vecka...GÖTT! Sedan är det påsklov och eventuellt resa med tjejerna över till Fredrikshavn och kolla lite handboll samt kröka. Då är nämligen våra matcher slut. Lite tråkigt, men jäklar vad det ska festas :P haha.

Hey på er

7mars

image781

Det är vårigt ute idag :D

Och jag ska till skolan, jippui...Och Företagsekonomi, Svenska C och Idrott och hälsa B. Efter det ska jag och Sandra till Gbg och hämta min balklänning. Det blir också en tripp till Partille och Allum (Mc Donalds ;-)) och till Gråbo. Yeye, blir nog mys och så tror jag att det är solglasögon-väder idag. LYCKA!

Kempa

Ligger i en jättegó säng :D Mys är det. Sovsällskap har jag också :P Det ni!

Här kommer en mycket krativ bild:

image780
My shit! Kempa, wiie! Hummel är dock tuffare! Eller vad säger ni?

(och för er som kanske började undra så är det min säng det handlar om och Sandra brevid, säkrast så)

Middag för lääänge sedan

Sitter återigen på Sandras dator och kollar bilder. Hittade lite gamla bilderf från en tjejmiddag jag hade för länge sedan. Shiet, nostalgi! Får nog ta och bjuda hem tejerna snart igen :P Ryktas ju om att vi är träningslediga i april. Inte för att det innebär träningslediget direkt men man kan ju välja sina tillfällen mer, hihi...

image777
Malin glad. Jag diskar...

image778
Skål!

image779
Sandra och jag...

Ska försöka träna idag. Fast förkylningen sitter i bra än kan jag ju säga, men men. Sandra gör mat till oss nu, lite dåligt samvete har jag när jag sitter här istället för att hjälpa till. Ses ikväll!


Detta suger

Att vara hemma suger. Blogg.se suger. Hade skrivit ett milslångt inlägg som försvann. Det suger. Att inte träna suger. Mina framtidsplaner suger. Kom ner på jorden! Nej, jag vill inte! Det suger...

Hyyypad...

Dags att skärpa sig! Jag mår mycket bättre idag. image776
Det märks ganska tydligt på mitt samvete. Jag får ångest över att bara vara hemma och käka. De andra dagarna när jag haft feber har jag inte orkat ha ångest, men denna dagen har varit jäääättelåååång! Man borde kunnat ha fått gjort jättemycket skolarbete också, men får man det? NEJ... Suck, jag blir så trött på mig själv. Fast nu e det slut på att vara trött på sig själv. Imorgon är det jag som går till morgonträningen (min kondis lär ju vara om bortblåst) och sedan går till geografin. Sedan var den skoldagen slut :D Jag väljer ju i alla fall vilken dag jag ska komma tillbaka på :D haha. Sedan ska jag till bilskolan :O Ja, med Sandra då. Hon ska teoria lite så jag får la underhålla mig själv en stund där. Kanske plugga lite, äta, räkna blomblad på krukväxten eller spana. Sedan ska jag hem till Sandra, Myyyys och efter det blir det kvällsträning. Shiet jag har inte tränat på en vecka :O Har inte rört en handboll på en vecka, OMG- det var länge sedan det inträffade, kan inte ens minnas när senast. Funderar på om det blir herrjuniorträning på fredag eller gym, hmm. Kanske gym känns goare efter min lilla sjukperiod :D haha...

(Första och ända gången ni får se bilden ovan så passa på och kolla extra noga) Men hret är ju snyggt i alla fall :D Något positivt!

Känns som att mitt nya liv ska börja imorgon typ :D Tänk vad beroende man är av att ha saker att göra ändå. När jag sitter vid datorn annars eller kollar film gör jag det med gott samvet för att jag vet att jag uträttat andra saker under dagen men nu kommer bara ångesten såfort jag slappar (vilket är i princip hela tiden).
Just det ja! Nu kom jag på vad jag ska göra när Sandra är på bilskolan. Jag ska gå till polisen och göra ett pass :D Behöver tydligen en sådan där liten röd bok när jag ska till Bulgarien. Mitt förra har gått ut och jag trodde mitt EU-id-kort skulle gälla till Bulgarien men tydligen är inte Bulgarien ett EU-land berättade Sebbe för mig. Gaaadh, längtar till Bulgarien! Tänk er, vita stränder, paraplydrinkar, söta pojkar och ett jävligt chill liv. Ehhm, kanske jag drömmer lite. Så här kommer nog verkligheten att vara: FULA stränder, FULLA pojkar, teuqilashots och ett jädra liv.

Berättade nyss på msn för Sandra att detta är typ mitt femte inlägg för dagen och att det typ blir en mil långt. Snacka om att man inte har något liv då. Suck... Känns typ som 23 december när man va liten och längtade ihjäl sig efter morgondagen. Det jag saknar är rutiner. Shiet vad jag saknar det. Är mäkta stolt över att jag gick upp 08.05 imorse så förhoppningsvis kan jag somna på denna sida midnatt ikväll :D Wiho, en vecka sedan jag gjorde det också...

Jag har en konstig uppgift i skolan. Jag ska skriva om Rödluvan och vargen till en nyhetsartikel, haha! Hur fan gör man det...Suck. Tim jag gillar dig, men ibland är det lite gråa-hårvarning på dina uppgifter. Fast artikeln kan nog bli kul :D

Fan nu får jag ont i ryggen av att ligga i sängen och skriva också.

Imorgon börjar som sagt det nya livet :D :
*Skola
*Rutiner
*Upp på morgonen
*Träningar
*Inget godis eller glass
*Plugg
*JEANS

Tänk er känslan av att dra på er jeans bara liksom :d Underbart!

Opps telefon. Brb!
 Så tillbaka. Trevligt samtal, haha. Mamma är bra.

Nä, åter till mitt flumm. Hmm....? Nä nu är flummandet förstört. Jag blir så förvirrad...Vill ju bra att det ska bli bra. Vill ha kul och göra rätt.
Nu ska jag göra nått annat. Skingra tankarna lite...Pusspuss


Believing is just the beginning

image775
Fint va?
Det vill jag ha! Fast hade velat ha ett silver iofs :/



Den välkända projektarbetspaniken

Just i detta nu utbröt den på mig. Projektarbetspaniken som alla tidigare treor snackat om. Mitt projektarbete ska in innan påsk och jag har lite kvar att göra:

Filmanalys av match mot Sävehof
Filmanalys av match mot Tumba
Innehållsförteckning
Summering av träningsveckor
Antal träningspass
Ihopsättning av arbetet
Bildkollage
Loggbok
Ändringar i projektplan och idéskiss
Boka möte med Bengt fredag 7/3

Att man aldrig lyssnar till de som har erfarenhet. Man ska alltid begå sina egna misstag innan man fattar att man gjort fel. Varför började jag till exempel inte mycket tidigare med projektarbetet? Alla treor har under alla år på gymnasiet rått mig att vara i god tid med projektet. Är jag det tro? NEJ!

Det närmar sig

82 dagar till balen
91 dagar kvar till studenten
101 dagar till Bulgarien

Det närmar sig! Wiho! Idag har jag betalat studentmössan. Jag har bokat tid för håruppsättning och också tidigare bokat tid för att göra ordning naglarna. Ska nog fixa makeupen på samma ställe som håret också. Men ska fundera på det. Man känner sig ju alltid snyggast när man sminkar sig själv men samtidigt måste jag gå direkt från frisören till balen så då kan det vara gött att få gjort sminket också. Och sedan har ju aldrig blivit proffesionellt sminkad så det kan ju bli bra också ;-) hihi...

Studentklänning
Studentmössa

Skor
Balklänning
Naglar inför balen
Håruppsättning, balen

Smink, balen
Balavgift
Lämna in ballappen
Klippa och färga håret, ring M.
Bulgarienresa handpenning
Resterande, Bulgarien

Det är ju inte så att det kostar att gå ur. Inte alls, haha!

God morgon

All text försvann från inlägget jag gjorde nyss. Orka skriva igen. Låt bilderna tala istället.

Bilder från ett distriktslagsläger sommaren-06.

image771
Borsta tänderna...

image772
Jahapp

image773
Schnyggt

image774
Ohh grose...

Arseeeeenal

image766
Bild: www.aftonbladet.se

Skulle vart där ikväll med Vigge och Hake. Fast det blev inte så som ni förstått. Men vilken match!

Arsenal i mitt hjärta!

Jag uppmanar er att stödja Björn Gustavsson i andra chansen

Skriv under! För Sveriges bästa!

http://www.namninsamling.com/site/get.asp?svt

image765

Ingen melodifestival utan björn Gustavsson...

älska hummel. ge mig

image762 image763

image764

älskade tandborste

Vad skulle du inte klara dig utan på en öde ö? image761
TANDBORSTEN, är nog det givna svaret för dom flesta! Ja, för mig är det enkelt i alla fall. Tandborsten betyder i mitt liv, så är det bara : DHaha...Men nu är det såhär att mamma skulle köpa en ny tandborste till mig igår så jag slängde min gamla igår morse. Sent igår kväll upptäckte jag att mamma glömt köpa en ny och där stod jag utan! HJÄLP! Usch, vad gör man! Borstar så gott man kan med fingret och sedan gurglar tandkräm i munnen och "sipprar" det mellan tänderna i en halvtimma :P Och nu måste jag åka ner och köpa en ny idag!

Bild: www.colgate.se

Vi två hade sett bra ut i sängen ihop!

Nu vill jag veta, vad tycker ni om raggningsrepliker? image760
Enligt mig kan de vara både avskräckande och faktikt smått inbjudande. Gillar dock oftast de killar som ler eller blinkar lite gulligt åt en, kanske bjuder på en drink. De där replikerna som anspelar på vad killen tänker kan ni slopa, guys! De går inte hem! Eller jo, föressten fick faktiskt en som jag tyckte var ganska söt:
Vi två hade sett bra ut i sängen ihop!

Inte allt för gullig eller romantisk direkt men jag tyckte ändå den var ganska ball. Killen  hade ju självförtroende i alla fall, något jag gillar. Skulle kunna tänka mig att Zlatan skulle kunna ha sagt något sådant när han var ute i svängen.

Vilken hade du fallit för?

1. Jag slår vad om att du inte vågar pussa mig!
2. Klättra upp i ett torn så räddar jag dig!
3. Ät mig!
4. Ser att du inte har några trosor på dig. Oj, förlåt min klocka går två timmar före.
5. Du är som luft, så jag måste ta dig in och ut.
6. Här har du 500:- Sup tills jag blir snygg!
7. Om jag frågade dig om du ville ha sex med mig, skulle ditt svar då bli samma som svaret på denna fråga?
8. Om jag följer med dig hem, behåller du mig då?
9. Ursäkta mig, jag har visst tappat bort mitt telefonnummer. Kan jag få ditt?
10. Jag har plockat en blomma åt dig men glömt den hemma.

Fler repliker på
www.raggningsreplik.se


Känn ingen press

Först vill jag länka till några söta vänner som skrivit så gulligt om mig nu när jag är sjuk. Tack, det värmer :D

www.lennerstad.blogg.se/ och www.hhanssson.blogg.se/

Sedan kan ni ju checka klassbloggen också. Där blir vi tjejer sålda en efter en :S www.id3b.blogg.se
Min klass är knäpp. Men jag ÄLSKAR den! Det har varit de tre bästa åren i mitt liv och gaadh vad jag kommer sakna er när vi gått ut. Bulgarien kommer bli ett minne för livet och fan guys!, vad jag gillar er!

Mamma säger åt mi att skriva nått kul. Å så stressar hon mig. "Skriv nått snart" "Jag vill läsa" "Alla väntar" "Du blir aldrig någon toppbloggerska om du inte skriver mer och roligare" "Du måste skriva roligare"

KÄNN INGEN PRESS SÄGER JAG BARA!

www.efashion.se

Kollar runt lite på lite hemsidor. Hittade en sådan där billig trashhemsida med masssa snygga (not) toppar och underkläder m.m. Hittade dock lite snygga saker bland allt skräp. Eller snyggt var nog fel ordval men coola kanske.
image756image757
100% singel toppen ÄR JAG SUGEN PÅ! Den är cool!

image758
Hittade även dessa örhängen som är jättesöta! Tänk om de ändå vore äkta Chanel bara :/


4 timmars väntetid på akuten så det bangade jag. Istället har jag laddat upp med film och glass :D
Dags för 7 MILJONÄRER.

måndagmorgon

I normala fall ogillar jag, liksom alla andra måndagmorgon ganska hårt! Men nu när jag är hemma vill jag inget annat än att gå till skolan. Ska till doktorn sedan :/ Är rädd att det är halsfluss jag har. Usch, snälla jag vill bara bli bra igen nu. Det är så drygt att vara sjuk! Har i alla fall knaprat alvedon nu så att jag förhoppningsvis kan få gjort lite på mitt psykologiarbete.

image754
Tja, såhär blek är jag nog faktiskt!

image755
"Pillan", Camilla och jag.

vad händer?

M.Kellgren säger:
hört att du e till salu?

Sara1 säger:
tydligen
 M.Kellgren säM.Kellgren säger:
30 spänn?  pinsamt sara
ja kan försöka sälja dig på Ebay för en betydligt större summa än de


såld sjukling:/

På msn nyss:
Sandra | Simon | säger:
är det okej om jag säljer dig till viggeborn? han ville köpa något onödigt :P

Paus

Sandra | Simon | säger:
30 spänn gick du för
 Sandra | Simon | säger:
det räcker till en lilla menyn på mcd nämligen
 Sandra | Simon | säger:
vigge erbjöd 20 men jag var lite hård i förhandligen där
Sandra | Simon | säger:
ja det tycker jag verkligen...jag e nöjd med priset...nu ska vi bara komma överrens om frakten, så  såfort han gett mig pengarna i handen så är affären avgjord
 Sandra | Simon | säger:
är du gullig och skriver ett cv på vilka tjänster du utför

Okej, schyssta kompisar, haha. Förra veckan blev ju Evelina också såld till Viggeborn för 11 kronor.


Jag hatar att vara sjuk! Jag mår verkligen inte bra. Hade glömt av hur det var att känna sig riktigt sjuk. Och ungefär såhär blek är jag just nu:  NEHEPP, så gick det inte att ladda upp bilder just nu heller då. Kanske tur så att ni slapp se mig, haha!




Jag tror jag är kär!

Kär i samma kille som alla andra tjejer i hela Sverige <3

Så söt! Och vilken poet han är :D



Kom och trolla för mig! Trolla med mig!



Om han ändå sjöng en sådan låt för mig. Jag hade fallit direkt!



Ska vi dricka glögg tillsammans? Eller kanske jag får ta hand om dig?

tyck synd om mig, jag är sjuk

Sitter och försöker trycka i mig youghurt men det känns som att skålen aldrig tar slut. Enda anledningen till att jag plågar mig såhär är att jag inte vill tyna bort. Halsen river nått enormt men jag kämpar! Jag kommer ju snart ha tappat alla kilon, alla muskler och jag kommer att blekna bort sakta. Handollskarriären kan så gott som vara över och kanske även yrkekarriären och för att inte tala om kärleken. Vem vill ha ett vrak liksom? Skratta inte åt mig nu! Det är faktiskt enkla och små missöden som kan drabba hela en persons liv. Kolla bara på drogmissbrukarna! De gjorde ett felsteg och nu är de fast och snart döda. Jag är på väg utför. Varför åt jag inte mer apelsiner? Varför tvättade jag inte händerna innan maten häromdagen? Och varför kramade jag den där personen? Det är lätt att vara efterklok, men om jag tar mig ur detta någorlunda normal så ska jag självklart vara försiktigare i fortsättningen.

fan

Klockan är snart sex på morgonen och jag sover inte. Har SÅ JÄVLA ONT i halsen och tror jag haft småfeber under kvällen. Och vi har match senare idag. Jag kan inte spela och det måste jag förklara för tränarna. Usch, hur ska jag säga det? Fan också, jag måååste ju spela!

"Hur bra som helst kanske :D"
"Ohja:D"


shopping

image753

Anteckna, skicka till intresseklubben och arkivera! Jag skriver ett shoppinginlägg :O Det har nog aldrig hänt tidigare att jag lagt upp bilder på "shopping". Men jag är inne i en enorm shoppingfas just nu. Jag har köpt en balklänning, skor, projektarbetessaker, underkläder, smycken, you name it. Och så fick jag en studentklänning av mormor idag. Sååååå fin! TACK! Ska jag vara riktigt ärlig så skäms jag lite över hur mycket jag spenderat på enbart klänningar de tre senaste dagarna. Studenten blir trots allt vit för min del. A, asså vit klädmässigt då, förståss. Så mina kära klasskompisar, ni behöver inte längre oroa er för att jag ska chocka i rött för att sticka ut. Pusta ut och tacka min mormor för det ;-)

Jag har tagit en bild på min studentklänning men tvekar på att lägga upp den. Kanske den liksom balklänningen borde hållas hemliga? Hmm, en karamell jag får suga på lite tror jag.

Ha en trevlig kväll!