Riktigt, riktigt snygga

 
Har letat runt som en galning efter ett par snygga ankelboots på nätet och var hittar jag dessa? Om inte på H&M. Hallå eller? Till strl 41 finns. Jag brukar kunna ha 41, men det finns tillfällen då de kniper. Vågar man klicka hem?

De ovan är bland de snyggare av ankelboots jag sett faktiskt.
Ett måste för mig i höst känner jag!

Hemma från Skåneland

Hemkommen från Skåne. Har besökt Höör, Eslöv och Lund för lite handboll under helgen. En handbollshelg lik alla andra men har haft trevligt. Sedan tycker jag faktiskt, utan att använda ordet nöjd, att vi gjort två av tre rätt bra matcher. Se upp i serien säger jag bara!

Jag och Carro

Anna och Liza


Frida, Sandra och Micka


Elin och Carro


Sophie och Helena


Hultas och jag


Skåne över helgen

Fredag

15:00                Avresa                          Heidhallen

På vägen           Baguetter                      Bilen

19:30                Match mot H65/Höör      Höör

21:30                Middag                          Restaurang i Höör


Lördag

08:00                Frukost                         Vandrarhemmet

12:00                Match mot Lugi              Arena A

14:30                Lunch                           Glorias, Lund

18:00                Match mot Skövde         Arena A

20:30                Middag                          Glorias, Lund


Söndag

08:00                Frukost                         Vandrarhemmet

10:00                Träning                          Höör

13:30                Lunch                           Restaurang i Höör

15:00                Hemfärd

Skåne idag. Är borta över helgen. Ser ut som att schemat innehåller handboll, mat och sömn i princip va? ;-) Men det ska bli sköjj :P Har köpt med mig hårfärg så Carro kan slinga mitt hår om tid finnes. Även snack om ansiktsmasker och nagellack för att skapa nått litet spa på vandrarhemmet i Eslöv. Kan ju bli mys :-)
Men viktigaste med resan är ju såklart att vi ska ha kul ihop och göra bra matcher. Det är ju trots allt ett genrepsläger inför serien som börjar om 2 veckor.

Nu ska jag packa.
Ha en trevlig helg alla!

08/09 vs 09/10

 VS
08/09                                      09/10

Vilken är bäst?
Hoppas ni uppmärksammar att vi bytt sponsor =)

"Geggar ner mig i sanden på havsbottnen"

Nu ska jag vara lite brutalt ärlig. Jag vill göra detta inlägg för att jag inser att det inte behöver vara hemligt. Jag är liksom inte alltid lika tuff som jag då verkar vara (haha). Jag brottas med en hel del saker dagligen som komplex och krav. Jag kommer inte gå in på vad för komplex jag har och inte heller vilka krav jag sätter på mig själv men jag måste ställa frågorna: Varför är jag så himla bra på att se det negativa? Varför är jag så bra på att intala mig själv att jag inte duger? Varför vill jag ändra på så mycket?

Jag betvivlar saker som jag vet att jag behöver för att må bra. Jag gör det för att jag fått fixa ideér om något annat. Nu pratar jag i gåtor och faktum är att jag vill inte säga mer än såhär. Men har ni tips på hur man ökar sin självkänsla eller tips på något roligt att göra helt enkelt får ni gärna komma med dom =) Jag behöver nya saker att tänka på. Jag behöver nya saker att fokusera på. Saker som är värda att lägga energi på, för mycket av min energi just nu går åt till tankar som inte ens borde få finnas i mitt huvud.

Jag är inte en svart person eller något, varför känns det som att jag i perioder tänker som en då? Mitt liv är toppen i perioder och botten andra perioder. Livet går upp och ner, jag vet. MEN, hur gör man för att inte sjunka så lågt när man är i en dålig period? För jag "geggar ner mig i sanden på havsbottnen" (som CK skulle yttryckt det).

Dopingtest och räkningar

Har precis spenderat 1729 kronor på Swedbank. A, asså har betalat sura räkningar. 1729 kronor på tv, telefon, bredband, mobil och två skolböcker. SANSLÖST egentligen...
Dopingtest efter träningen idag. Jag slapp dock, vilket kändes skönt. Kände inte riktigt för det, speciellt inte med tanke på att det vore fel vecka i månaden också. Den är liksom sur när någon stirrar en mellan benen. Men Levve fick minsann göra denna gången också. Stackars dig gumman... Annars tror jag inte det var någon som var tvungen att göra som gjorde sist. Det är ju bra att de växlar lite.

"Det är inte de stora inkomsterna man blir rik på utan de små utgifterna"

Tankar just nu...

*Varför är alla korkade bloggerskor/bloggare som Kissie, Dessie, Armin, Paow och Mogi för att bara nämna några, Stockholmare? Vi har inga sjuka fjortisar från Götet :S Why?

*Det känns som att historia- och franskaböckerna i princip blänger på mig och skriker "Öppna oss".

*Arsenal är vassa just nu.

*Söka jobb hemma i Åsa/Kungsbacka?

*Skoinköp vintern. Sjuk skojakt i mina drömmar inatt.

*Billiga restresor nu.

*Vad ska jag äta innan träningen?

*Skåne imon!

*Det är augusti och det känns som hösten varit igån sedan början av Juli.

*Restresorna är billiga nu.

*ÖMMA bröst (bänkpress igår)

*Intervaller efter träningen?

*Jag vill ha en hund.

*Har fått min lön. Alltid lika uppskattad. Ska fan bli ekonomisk nu!

?

Vad är det med mig? Gillar jag att skapa ångest i mitt huvud eller? Borde jobba lite på psykologitramset kanske...

Fast money?

Googlade precis "tjäna pengar". Någon som har något tips på hur man kan göra lite stålar.
(var nyss inne på H&M:s hemsida)

Varning

Är man sjuk om man befinner sig på gymmet klockan 7.00 på morgonen?
Är man en tönt om man åker fem mil hem till mamma och pappa för att se Arsenal-matchen ikväll?

Jag måste vara den sjukaste tönten i Gbg...

SnyggHeid

Bästa kommentaren idag kom från vår Frida.
Efter träningen sa hon "Alla ser ut som tvättbjörnar" haha. Får en känsla av att hon syftade på allas utkletade mascara. JA, det var ju fotografering innan träningen ja. Men snygga var vi =) Jag spelar inte bara i det härligaste och bästa laget, nä jag måste tamejfan spela i det snyggaste också =) Det är viktigt!

Förra årets bild ---->

Fan av Blondinbella

Asså, jag måste ändå säga att jag är ett stort fan av Blondinbella. De andra bloggerskorna läser jag mest för att få mig ett gott skratt men Blondinbella inspirerar mig faktiskt. Hon är smart och verkar gullig. Hur kompisraggar man upp henne liksom? Hon verkar ju liksom rätt ball :P Dessutom, kan jag stolt berätta att jag faktiskt stödde hennes så omtalade inkomster igår då jag klickade hem gårdagens vara från Bellme. Ett serum för problemhy. Hon verkar ha lite samma problem som jag så jag litar faktiskt på¨henne då hon rekomenderar denna produkt. Hoppas jag gjort ett klipp :D

Imorgon är det jobb som gäller.
Behöver jobba så det är ju bra att man fått några timmar då men jag har faktiskt ingen lust alls... Känns som att jag kommit igång med skolan nu och vill bara fortsätta med den. Är man en nörd om man hellre dejtar böckerna en kväll än nån annan? Nä, skämt åt sido. Är nog ingen risk för mig att bli en nörd med de få kunskaper jag har, haha...

Men ska fan klara historian och franskan nu så att jag kommer någonvart närmre mina målsättningar!!!

"Man ångrar bara det man inte gjorde"

Ska alldeles strax gå ner och hämta min tvätt men måste först bara berätta om en söt sak som hände idag.

Efter många timmar i skolan gick jag för att luncha med Emma och Carro. Väl där träffade vi min lillebror och hans kompis. När Jesper och Jonas sedan gick för att gå på lektion kom en medelålders man och frågade om han fick sätta sig på en av de tomma platserna då det inte fanns några andra lediga. Självklart fick han det =) Han var så söt så (missförstå mig rätt nu) men sa ingenting under hela måltiden trots att han satt vid samma bord. Hans tystnad kan dock ha berott på att ingen av oss tjejer tog någon hänsyn till att det satt en man vid vårt bord. Emma pratade på om vilka idioter killar är och jag och Carro disskuterade livssfrågor som när vi ska hinna ut och resa samt vad man ska plugga för något. När herrn sedan reste sig för att gå bockade han nästan och sa vänligt "Nu ska jag gå, men tack så mycket för underhållningen" För all del liksom. Men sedan sa han även några till kloka ord. Han berättade att det vart trevligt att lyssna på oss och så sa han att "killar kommer och går" samt "RES- ni kommer inte att ångra er! Allt annat löser sig ändå"

KBA <3

Hur kan man vara trött då man sovit 8  timmar i sträck? Jag fattar inte hur det går till :S När jag går och lägger mig, ungefär halv tio tänker jag att det ska bli skönt och utvilande med en åttatimmarsnatt men icke sa nicke. Man blir nästan tröttare av att sova längre...

Nu ska jag ner till mitt kära KBA och fixa lite, plugga framförallt.

Föressten, det är alltid kul med nya läsare. Vet ju i och för sig inte om du, Lena läst min blogg länge men välkommen i alla fall :D


Snyggdag imon?

Klockan är 21.00 och det är måndag. Ni vet vad som gäller va?
LIPSTICK JUNGLE!!!



Imorgon ska vi ta enskilda foton på träningen som jag antar ska upp på typ ALLA hemsidor överallt. Gäller att ha en snyggdag imorgon nu då så det blir faktiskt så seriöst som ett tidigt sänggående för mig ikväll. Vill ju liksom inte se ut som ovan på de officiella hemsidorna, haha!

Slår nog facebook

Grundaren till sajten www.natkurser.se ska jag fasikemej bjuda på en glass =)

Au revoir

Bara så ni alla vet så isolerar jag mig i fem veckor framöver. Jag ska begrava mig i historia och det franska språket.
På återseende!
`A bientot!


Erkän du tänker på Grekland och Rom när du hör ämnet historia...

Eller är det bara jag?

Sitter och är flitig. Har precis avklarat frågan "Jämför den grekiska kolonisationen med den svenska utvandringen till Amerika på 1800-talet. Vilka likheter ser du? Vilka skillnader?" Ungefär 99 liknande frågor till på den här historiaupppgiften, men I can handle. Är om jag får säga det själv rätt bra på historia och uppgifter som handlar om att analysera är verkligen min grej.

I flera veckor har jag varit fast besluten om vilken utbildning jag vill in på nästa år (eller möjligtvis nästnästa). Jag tror jag har bestämt mig faktiskt och JA, flera veckor är mycket för att vara mig. Innan ändrade jag mig 2 ggr/ timman ungefär. Därför kan en månad utan tvivel för mig ses som en fast beslutsamhet.

OCH bara för att nämna. Två tillfällen till glass har getts idag på jobbet men jag har bangat båda gångerna =) Mycket stolt!

Nä nu ska jag ge mig i kast med frågan "Vilka invånare i Sparta verkar ha haft det bäst? Vilka hade det sämst? Motivera ditt svar!"

Börja aldrig på en måndag

Man ska aldrig börja "sitt nya liv" på en måndag så jag väljer att börja idag, söndag =)
Fått lite ny energi tror jag. Sovit ut ordentligt. Jag är pigg =)
Ska till jobbet nu och ska försöka få hunnit plugga lite till ikväll. Lägenheten gjorde jag ett ryck i nu på morgonen.
 
Bye...

Tro sig

Jag vet inte om han tror att jag ska bry mig :S Nu kan jag ju i sådana fall berätta att I don´t. Inte ett dugg faktiskt. Varför skulle jag lägga vikt vid en, i jämförelse främmande person då jag inte ens lägger energi på mig själv. För två veckor sedan mådde jag jättebra fysiskt och psykiskt. Jag tog hand om mig själv hela Juli, något jag inte gjort i Augusti. Jag ska börja ta hand om mig själv och bara mig själv igen under hösten, för orka en depphöst.

Btw har jag spenderat kvällen på hisingen. Middag med Sandra, Simon och Simons barndomskompis Johan. Trevligt =)












Snygga=)

Jag har sålänge jag kan minnas alltid haft fula handbollsskor. Alla andra hade de nyaste och fräckaste, medans de aldrig passade mina fötter. Snyft på det. Kommer ni liksom ihåg Adidas Stabil som alla hade? När de fanns i glittriga modeller? Noway att jag var en av de lyckliga som hade ett par sådana.

I år anser jag dock vara mitt första snygga år någonsin vad det gäller handbollsdojjer =)
Tror det är tolfte året jag spelar handboll och äntligen är jag nöjd!
De är rätt fräscha:

HÖGT över havet

Till Frida: Alla är från NELLY!
Marseille SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Miranda SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Leeds SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Berlin SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM Blair SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Detroit SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
En dag i framtiden ska jag endast gå runt i högklackat. Det finns inget snyggare eller kvinnligare än high heels. Okej jag blir rätt lång (börjar ju liksom på 177cm utan klackar) men strunt samma faktiskt. Orka bry sig för det är förbannat fint =)

Inrutat liv. det gillar vi inte...

8.00- 09.30 GYM
10.30-11.45 PLUGG
12.00-16.00 JOBB
17.30-18.00 HANDBOLLSTRÄNING
18.30- 12.00(lördag) JOBB

Tankar i mitt huvud just nu

*ite avundsjuk/bitter på en sak som jag aldrig kommer avslöja, men det handlar inte om handboll och inte om skola/betyg. Så nu kan ni ju fundera...Fan, stör typ ihjäl mig!

 Åt mat och tårta istället =) Mycket gott och mycket trevligt. Tack så mycket=) (istället för plugg ikväll alltså)

 Nån gång i mitt liv ska jag bli smal.

Två värmande samtal på träningen. Me like. Handboll är kul!

Vet du vad domesticering betyder? Det vet jag =)

Jag älskar min lillebror över allt annat.

Måste göra iordning mitt hår.

Har raderat kontakter i min telefonbok som helt enkelt inte ska finnas i mitt liv.

Får en känsla av att jag en dag kommer kunna franska flytande med tanke på hur språket förföljer mig. Jag kommer end up in France.

Gymmet tidigt imorgon?

Ge mig en plats på juristlinjen nu!

Sängen ser väldigt ensam ut.

Freja ett halvår idag <3

Mat är fruktansvärt dyrt.

Bojkotta facebook?

AUSTRALIEN

Nån som har något mirakeltips för perfekt hy?

Vill ha en stav i tungan men det kommer ALDRIG hända.

Varflr tjänar man mer i Norge?



Jag kan ju faktiskt =)

Jag kom igång. Det finns kvar i mig =) Jag har svarat på 8 av 13 frågor på det första kapitlet i historian jätteutförligt. De sista fem ska jag försöka mig på ikväll då jag har en tendens att tröttna på samma bok/böcker på två timmar. Nu mat och franksa istället =) Sen träning (hoppas innerligt på intervaller istället för Ruddalen)

Ingen rutin

Har totalt tappat det märker jag. Hur gör man för att sätta sig ner och koncentrera sig på skolböckerna? Jag kan inte. Jag kan inte plugga längre...

Föressten hade jag världens mysigaste dag igår. Klockan 13 mötte jag upp Camilla och Emilia i Kungsbacka. Vi gick ut och fikade tillsammans med Ann och Freja. Vi satt nog på Karma till klockan fem eller något utan att känna oss riktigt färdiga. Ann tog därför med Freja hem och vi andra tog en cider på Tio Pepe för att sedan gå vidare mot en öl på RumpanBar (en Cola för mig) där vi satt tills klockan strax efter nio. Jag satt alltså på rumpan (min rumpa) och förtärde kalorier hela jäkla dagen... Det roligaste var nog dock när vi blev lite småsugna på nått och bestämde oss för att beställa in lite plock. Vi hittade någon ugnsbakad aubergin med fetaost på samt oliver och vitlöksbröd. Vi beställde in detta och förklarade för servitrisen att vi ville ha nått och tugga på. Och visst fick vi det!!! HAHA, vilket skämt! 130 kronor gick det på. Ingen fara så delat på tre liksom men ingen av oss är rik och det vi fick var liksom typ ett halvt vitlöksbröd, två oliver var och denna vackra skapelse att dela på:

FAN, jag hittar inte USB-sladden till mobilen. Ni skulle fått se en fin bild på auberginen.


Ett halvår idag...Kärlek på dig, mamma, mormor och Emilia

Gymmet

Dejt med Hultas nu klockan nio på gymmet. Alltid trevligare att gymma när man är två =)

Förlust mot svenska mästarna

Otippat? Nja inte direkt va, men vi gör faktiskt en rätt bra match.

just nu

Träningen gick bra.

Klistrad framför Lipstick Jungle nu.

Imorgon skola, plugg, match och tv-spelskväll.

=)

Först träning sen sova

www.mogis.se

Där är bloggen ni ska besöka varje dag i veckan ffs! Jag skiter i att hon tjänar pengar på oss läsare för hon förgyller fasikemej. Jag vill väl egentligen inte vara dömmande eller så men jag kan inte låta bli. Denna tjej är den dummaste jag någonsin sett. Blondinbella, Kissie, Paow och alla är ju smarta. Det är säkert denna Mogi också men hallå kolla bara hennes videobloggar så kommer ni fatta hur korkad hon är.
Eller så söker ni bara på Mogi på youtube. Där har ni en kvälls underhållning!


Jag är trött och vill bara sova, men först! Kan ni gissa?
Träning såklart ja..

Bolt

Okej, ALLA på min facebook hette igårkväll något med Bolt och världsrekordet. Kanske handlar om att jag bara är vän med idrottsfolk typ, men hallå 9.58 är en sjuk tid. Jag hade inte gjort det bättre själv =)

Nu blir det gymmet med min fantastiska lillebror. Kan tänka mig att det blir lite tv-spel också fast tanken är att vi ska plugga hela dagen. Senare måste jag tipsa om en känd och väldigt rolig samt patetisk blogg... Men hinner inte nu...

förlust

Det gick ju bra. naaat

Glömma av att det är lördag

Det finns en enda baksida med att elitsatsa och det är det sociala. Träningsläger med match som avslutning i mon, under helgen + att jag är bjuden på en jättestor fest med massor av hockeykillar och annat folk. Det är en överassknings/ avskedsfest för en kompis från gymnasiet som ska flytta till USA och lira hockey. Tänkte först åka dit och säga hejdå och önska honom lycka till men jag bangar faktiskt. Alla kommer dricka och hetsa och då är det inte kul om man själv går runt där så nykter och präktig.
Känner mig lite trött, övergiven och bitter faktiskt. Ligger här hemma ensam och kollar på friidrott. Får försöka glömma att det är lördag. Känns som att jag missar årets fest faktiskt... Fast jag får hoppas jag får festa på SM-banketten nästa år istället. För träningen leder förhoppningsvis någonstans fasten det var svårt att hålla koncentrationen under fyra timmars handboll idag...


Björk (t.h) ska flytta till USA och jag ska inte gå på hans fest. Dåligt av mig, men lycka till!!!

You know what-

-handboll is the shit right now! Jag fullkomligt älskar det igen! Okej, jag spelar handboll mycket och gör det för att jag älskar det men ibland kommer  väldigt tunga perioder där man undrar vad man håller på med. Just nu däremot, är det bara roligt! Har spenderat hela veckan på handboll. Först egna träningar i stort sätt varje dag och efter det handbollskola dygnet runt. Jag har ställt upp som ledare men även fått hoppa in som tränare på en hel del pass för 14-åringarna. Det är inspirerande att gå ner i ålder lite! För dom är det en lek hela tiden och det är just det som vår allas Sosa sa till mig häromdagen efter intervallerna: "Sara, det ser bra ut nu! Tänk bara på att le och skratta på planen. Du är bäst  då du leker handboll!" Så rätt, så rätt...



Livet är mer än handboll, men just nu när säsongen närmar sig och försäsongen är på väg att försvinna bort från mina veckor är handbollen allt! Och kommer vara fram till nästa vår/sommar då nästa försäsong startar, Men det ska vi inte tänka på nu!

Träningsläger i helgen och på schemat står inte "utan boll" där står nu istället "med boll". det står inte Ruddalen- det står Heidhallen! LYCKA!

Sockerpundare

Hemma typ 30 minuter innan träningen bara för att säga "hej" till mitt hem egentligen. Barnen sliter bokstavligt talat ut oss ledare. Vi undrar hur dom orkar veckan med tanke på att vi som ändå är äldre inte gör det trots att vi sover hemma emellanåt och inte tränar typ fyra pass om dagen. Men vi har dock kommit på varför dom är så speedade. Receptet heter SOCKER!!! Helt seriöst, jag tycker typ jag fått i mig mycket socker en dag om jag äter sylt på gröten, dricker ett glas Bravojuice och kanske äter en glass på kvällen, men dessa barn lever på socker. SJUKA SOCKERPUNDARE är dom! En godispåse eller en bulle i handen hela tiden och Coca Colan ska vi inte ens prata om. De köper "lock" med Cola som de har på rummet. Hörde att det var killar som vaknade på natten och öppnade en burk. SORGLIGT, om ni frågar mig. Förbjud fan barn att köpa godis och läsk. Sätt upp en åldersgräns precis som med alkohol och tobak för sockret är en drog! Och barnen blir beroende...

Har nog fortfarande inte riktigt vant mig vid att det är jag själv som bestämmer

Kommer hem. Är fruktansvärt sugen på saft. Går till skafferiet och önskar innerligt att det ska finnas just svartvinbärssaft. Tar ut flaskan och klart att det är svartvinbärssaft. Det är ju för sjutton jag som köpt den. Lika chockad varje gång.

Roligare än så var inte mitt liv

TILLBAKA! Nu tror ni säkert att jag levt ett väldigt mycket roligare och mer givande liv dessa dagar då jag inte bloggat. Så kunde det ju ha varit och det hade ju vart kul att säga att så vore fallet men tyvärr gott folk, enda anledningen är ett trasigt internet. Det har krånglat sönder och just nu sitter jag i ett hörn i min lägenhet nedanför vardagsrumsfönsterna brevid mitt modem för att nätverkskabeln ska räcka. Vågar inte dra ut den nu när jag äntligen är online för att testa det trådlösa. Snacka om att man är beroende av internet nu för tiden.

Har haft en relativt bra helg. Tränat och jobbat typ. Varit hemma i stan och myst. Jag känner mig inte lika ensam här längre (okej mamma, där ljög jag liiite). Tror att jag börjat vänja mig. Det är rätt skönt att ha ett tyst och lugnt ställe att, för att uttrycka mig snyggt "samla energi på". Idag har jag varit nere i Kungsbacka och träffat alla Aranäsare eftersom jag ska vara ledare i veckan. Börjar dock imorgon pga ett läkarbesök, lite skolgrejer, coopertest och så. Ska bli kul att träffa allt Kungsbacka/Aranäsfolk igen =)

Coopertest idag ja. Usch, lika mycket ångest varje gång. Jag har ont i halsen också. Hela laget har ju typ varit sjukt och jag tror jag fått lite av det. Men det är lika bra att få gjort det.

På återseende!

Salut

Japp, så så ere. Jag har börjat kolla i min gamla franskabok som jag glömt lämna tillbaka till skolan (läs: stulit). Känner igen lite fraser och ord. Franska steg 1 ska jag väl ända klara? Kan väl inte vara så svårt om man nöter in det?

Har varit en dålig bloggare de senaste dagarna. Det beror på att jag hållt på och fixa med skolan sjukt mycket, jag har solat och badat TVÅ gånger! Havet är underbart igen =) Sedan har jag och pappa promenerat en hel del. Nära två mil dessa två dagar. Duktiga vi är va? :P Sedan har det blivit ett gympass igår morse med, där jag fräffade Fridis.

Nu väntar käk och sedan hem till mig för att packa matchkläder. Det är match idag!!!
Vi spelar mot norska Gjerpen i Heidhallen klockan 18.00. Kom dit och kolla!

Min värld i tusen bitar


Se vad min underbara Emma fixat till mig efter träningen =)
Sånt blir man glad över. Se bara hur fint hon rullat osten liksom ;-) I love you!
Detta hade jag gärna kommit hem till efter fler träningar. Jag har förstått att det är detta som tjejer i min omgivning har pojkvänner till. Kanske borde skaffa en sådan. Blocket? Tradera? Vart hittar jag dom bästa? Kom på giftermålstankar förut när en kille berättade att han var utbildad massör. Då var det klart, tänkte jag och var redan gift i mitt huvud. Två sekunder senare avslöjar han att han skojjade och min värld rasade samman fullständigt. Mitt äktenskap gick i tusen bitar och inte ens något att tröstäta fanns.

Men nu, en timma senare tror jag att jag kommit över den värsta chocken och kan gå vidare med mitt liv.

Roligaste

Idag höll jag på att garva ihjäl mig ensam i bilen påväg till träningen. Körde upp för en uppförsbacke. På cykelbanan cyklade en tjej uppför samma backe. Det såg ut som om hon verkligen kämpade. Stod upp på cykeln och cyklade med lååångsamma, sega rörelser. Det såg riktigt jobbigt ut och jag tyckte typ synd om henne tills jag såg den lilla, fula hunden som satt i en cykelkorg. Bara den situationen är enligt mig otroligt komisk men tänk er en hund med ett riktigt grisigt och nöjt leende så är det sjuttonmej ännu roligare.Tänk er synen av detta!

Bästa kvällen på Rhodos


Jag får flaschbacks av Kings of leons låtar. Hans röst för mig tillbaka till Rhodos i april där jag började lyssna på dom. Kommer ihåg en kväll eller natt/morgon kanske är en bättre benämning då jag, Hanna och australienarna satt på en ensam, typ stängd bar. Vi tjötade med bartendern och han spelade Kings of leon-låtar efter Liams önskan på sin laptop. Det var nog den mysigaste och bästa kvällen på hela resan. Hanna fick ju mitt tidigare span, rödhåriga Liam som jag kollat in redan flera dagar tidigare. Och jag fick höra massa fint =) Allting var så avslappnat och roligt.
Paniken kom ju på förmiddagen efteråt då vi vaknade upp och inte visste om vi missat utcheckningen eller inte. Vi klarade det på minuterna. 

  


"Välkommen till studievärlden"

Ska träffa Carro kvart över tio så har lite mer tid att uttrycka mina just nu frustrerade och arga känslor.

Jag har hört sedan tidigare att det kostar 500 kronor för varje betygsprövning man gör men detta har ingen ens nämnt för mig under alla gånger jag varit hos studievägledningen. Jag har börjat tänka att det kanske kostar om man gör prövning efter prövning men nu ringer dom på morgonen och säger att det kostar om man gör enbart prövningar och inte läser till några kurser. Läser man en kurs man tidigare inte läst och en prövning kostar det inget men om man gör två prövningar vilket är det mest lönsamma för mig om jag vill ha upp mitt snitt så kostar dom 500 kronor styck. SUCK! Jag känner att det kommer bli väldigt dyrt att läsa upp betygen. Som om att man inte ska ha nog med fattiga år på programmet sedan liksom.

Redan nu ser jagt tusenlapparna flyga:

Historia A bok- 430:-
Franska steg 1 bok- 300-400:-
Prövningsavgift Historia A- 500:-
Prövningsavgift Franska steg 1- 500:-
Högskoleprovet 350:-

Det är inte konstigt att man drar sig för att plugga.

Det är nästan 2 000 på bara dom kurserna och över 2000 om man räknar med högskoleprovet.

Sedan har vi ju Specialidrott A och B, Idrott och hälsa A, Engelska A och B, Projektarbete, Spanska steg 1, Psykologi B, Matematik A, Datorkunskap, Företagsekonomi A och Filosofi A också.
Det är 12 stycken prövningar till om jag vill nå 20,0 i betygssnitt. Sen gäller det ju att få upp G:na och VG:na till MVG också.

Klarar jag alla kurser på första försöket blir det 7 000 kronor i prövningsavgifter. Efter det tillkommer alla böckers kostnad på 300-500 kronor styck, vilket innebär upp tom 4 -7 000 kronor till. Sedan ska man lyckas leva under tiden också... Suck.

Tänk vilken lättnad om man skulle vara så smart att man spikade högskoleprovet (dream on). Då är allt typ klart och man kommer förmodligen in till hösten på nästan vad man vill.


Jag som inte ens gillar nudlar. Allt går emot mig, haha...

Allt på en dag

Gymmet med Carro nu på morgonen. Sedan blir det handboll och löpning (Ruddalen I guess) med laget. Vi får allttså in både teknik, styrka och kondition idag. Ett pass av varje. Jag hoppas verkligen att detta ger resultat i form av fina vinster i elitserien och division 1 denna säsong. Lääängtar! Och på torsdag är det träningsmatch hemma mot norska Gjerpen. Vinna!?


Vi ska göra en grymt bra säsong...

Säsong igen =)

Alltid lika kul att starta med klister efter ett uppehåll. Fast Hultas vinner nog med sina blödande fingrar förra veckan. Och jag klagar på lite avslitet skinn liksom. VEK är du Sara!



Men jag kan ta dom där såren och vattenblåsorna, bara jag slipper Ruddalen, vilket jag gjorde idag. Det är nog riktig lycka för mig, att slippa den slingan alltså.

Kempa Summercamp


Jag ska vara med på Aranäs handbollsskola i år igen =)
Får en fri roll så jag får ju såklart köra alla mina egna pass men sen får jag även sova hemma nån natt och så för att orka. Det var ju lite påfrestande förra året, haha... Men det var så sjukt roligt att jag blev jätteglad över att bli tillfrågan igen :-)

Så nästa vecka mina vänner, då kör vi!

Ett mål är viktigt för motivationen

Jag behöver ett mål för att uppnå resultat.
Jag har inte haft något mål med skolan det senaste året då jag bara jobbat för att kunna göra roliga saker som att flytta hemifrån och resa. Jag har dock tröttnat lite på att jobba timmar och har bestämt mig för att plugga igen. Just nu vet jag vart jag vill in, men som ni vet med mig så ändrar jag mig konstant. Det känns dock bra för tillfället att ha ett mål. Det gör det enklare att motivera sig till pluggandet. Jag ska först och främst pröva upp Historia A som jag sedan tidigare har VG i. Sedan ska jag också under samma tid pröva upp Franska steg 1 där jag har ett G sedan innan. Börjar med en lite enklare 100poängare som historian och en lite knivigare, nämligen franskan. 50poängskurserna väntar jag lite med då jag äntligen förstått att 100poängarna är lite bättre att få ett bra betyg i. Tänk om någon hade informerat en under gymnasietiden om sådant här också. Det hade ju vart lite bra eller så...

Nu är det faktiskt på allvar för jag har till och med beställt Historiaboken för 430 kronor!
Så nu får jag fasikemej se till att få upp betygen också =)

Vart tog den gamla hederliga "idioten" vägen?

Imorse hade vi intervaller. Och inte några få intervaller utan väldigt många intervaller, om vi säger så. Jag började typ gråta... Det passet går lätt in på topp5 listan över jobbigaste träningarna ever. Jag brukar skriva om handboll och så men jag brukar aldrig nämna vad vi gjort i detalj, lika lite som jag skriver om privatliv eller liknande men jag bara mååååste berätta vad vi gjorde under 1,5 timma ute på gruset.

1. 10 st 15/15.

2. 10 st 70/20.

3. 50m, vila 15 sek, 100m, vila 15 sek, 150m, vila 15 sek, 200m, vila 15 sek, 250m.
    Detta gånger 3!!!

4. 10 st 15/15.

Ojojoj, vad synd jag tyckte om mig själv... Och så säger dom att vi ska känna oss priviligerade att vi får vara med på detta. HAHA!


Föressten har familjen Andersson skaffat båt! Det trodde ni inte va?
Så nästa år när vi skaffat båtplats, motor och fixat lite med den är det vattenskidor hela sommaren som gäller. Funderar redan nu på att inte jobba någonting så jag kan åka hela dagarna =) Jippi!

Jag vet att man inte ska gå och längta för mycket utan att leva i nuet, vilket Emma påminde mig om i ett sms förut, men jag kan nästan inte låta bli att längta liiiite till nästa sommar =)

På tal om Emmas sms så var det faktiskt väldigt tänkvärt :

"Livet kommer inte sedan- när du vunnit vinsten, fått det där toppjobbet, hittat passionen. Livet är varje dag från det att du vaknar på morgonen tills du somnar på kvällen. Alla situationer du hamnar i. Alla människor du möter. Det är livet."

Vi kanske borde tänka mer på det. Eller vad säger du?

Stänga av mobilen nattetid?

Asså egentligen vet jag inte om jag vill erkänna men måste fråga:
Börjar man bli gammal när man går upp en timma tidigare för att äta en ordentlig frukost och läsa GP? För då börjar jag nog fasiken bli mig till åren. Erkänner att det är rätt mysigt + att man blir så otroligt nöjd med sig själv när man är uppe i tid. Men jag måste nog göra slag i saken och börja stänga av eller sätta min mobil på ljudlös på kvällarna. Alltid ringer det någon som ska tjöta och i 99% av fallen är den andra inte i nyktert tillstånd om vi säger så. Jag däremot brukar ligga i min säng och sova då jag blir väckt.

-"Nä, men gumman sov du? Oj, förlåt. Du ska inte ut då?"
Vad tror dom? haha...
-"Ja, jag sover och har träning/jobb tidigt imorgon."
As usual.
-"Okej men jag ska inte störa dig mer då MEN BLA BLA BLA BLA BLA!!!"
Så fortsätter personen i andra änden att tjöta i en timma eller nått. Detta är ett vanligt telefonsamtal efter midnatt och framåt sex på morgonen hos mig.

Nu väntar gruset utanför Heidhallen i 1,5 timma med intervaller. Me like! (försöker desperat med positivt tänkande)


+5kilo -10kilo + 8 dips

Sara <3 Ruddalen!
Speciellt milen i de där underbara backarna.

Dagen började med en sänkning i benpress med 10 kilo. Den känns tung. Efter det en ökning med 8 stycken dips från förra gången. Kan det bero på att jag kör typ enbart dips på gymmet nu för tiden?

Möte på det och sen mördarpasset i Ruddalen. Addera två varv cirkelträning på det också så har ni första barmarkslägersdagen =) Ibland (typ varje dag runt halv fem tiden) känner man att man lever! Härligt är det! (Ni märker att jag verkligen försöker se det positiva va?)

Sedan har jag faktiskt ägnat lördagskvällen åt städning, tvätt och telefonen. Telefonen är ens bästa vän då man bor själv har jag insett =)



Just det ja! Kära kusin, Christoffer jag skulle påminna dig idag om att jag bjudit dig på kräftskiva. Du visste inte om du skulle komma ihåg det idag då jag sa det igårkväll.