Nätshopping

Hittade lite snygga vårjackor nu när jag surfade runt. Båda är från Elvine men den andra jackan finns inte i min storlek. Men den första är riktigt snygg, eller? Kanske skulle beställa hem den? Precis vad jag behöver köpa nu mitt i all flytt också va, haha...

 


Har tråkigt...

Det kliar i fingrarna. Jag vill sååå gärna klicka in på Blondinbella och Kenza men jag SKA INTE!!!

Derby

Seriefinal mot Önnered i div2 klockan 15.30 i Heidhallen.

En poäng skiljer oss. Rätt viktig match...

västsvenska västra

AKTUELL TABELL
lördag 28 / 2 2009
  Olli/Team Aspero181611502-36713533
  Önnerediterna181602539-34819132
  Kungälv181017471-4462521
  Backa19937395-410-1521
  Vallhamra18909349-393-4418
  Aranäs18819387-3731417
  Kärra188010440-442-216
  Kroppskultur UF198011426-466-4016
  Svingeln186210412-446-3414
  Kortedala186210320-390-7014
  Mölndal184014358-429-718
  Baltichov183213359-448-898

Mitt i all kaos får jag den roligaste kommentaren

Det känns bra och se hur strukturerad och välorganiserad du är!! Det är väl nu som man förälder känner att ja, nu är hon verkligen mogen för att flytta Hemifrån...ICA-Kassar kan nog funka!! Bilen är i alla fall fixad tills på Måndag och farfar kan hjälpa dig att köra om du vill.
Ses på matchen. Kram pappa

Bästa och roligaste kommentaren jag någonsin fått tror jag. Pappa, jag kan ju säga att det är smått kaos just nu. HAHA! Inte visste jag att jag hade sååå mycket kläder och sååå mycket skor. ICA-kassarna räckte visst inte. Hmm...What to do??? Och hur ska vi orka flytta sängen? och hur fan ska vi flytta TV:n utan att den går sönder.

Organiserad ja! ;-)... Mamma ringde och fixade en hemförsäkring igår med. Inte ens det fixar jag. Han på Folksam undrade vad jag hade för saker och så. Mamma svarade: "Jo men hon har ju miljontals dyra kläder, en sådan där rätt stor platt TV , dvd, laptop och ett sådant där Playstation" Den nyfikna gubben på försäkringsbolaget hade då frågat om jag hade PS1 eller 2!!! Jesper säger att det bara är för att jag är tjej. Tjejer har nämligen inte PS3. Diskriminering! 

Nä bu får jag fortsätta packandet...

Oorganiserad

Sitter hemma i ett stööökigt rum. Mamma tjatar om att jag borde ha planerat flytten lite bättre. "Ska du flytta sängen på måndag och sen sova där utan saker eller ska du flytta sakerna på måndag och sängen på tisdag? Du måste ju plocka ut träningskläder också!" Och mat? När ska du handla? Det måste du ju göra innan du flyttar!"
Det problemet är lite klurigt. Men jag löste det bra. Jag jobbar journatten på måndag till tisdag så var det sängproblemet löst. Nu har jag ju någonstans att sova i alla fall. Och vart sover man inte bäst? Jo, på jobbet...! Och mat  fixar sig ju där med så! Man får ju vara smart :p haha...

Sedan har min mor i princip tvingat mig att göra iordning en pärm med viktiga papper i. Dom har hittills legat i en stor låda under sängen huller om buller så nu har jag rensat och satt in i pärmar. Nått viktigt papper har säkert åkt i sopporna men vafan, det är smällar man får ta. Sedan har jag rensat bland mina skor. Jag har nog säkert 40-50 par skor? (krydd?). Två fina högar på vardagsrumsgolvet resulterade sorteringen i alla fall i.

Fasiken det är mycket som måste fixas insåg jag idag. Men har fått bockat av några saker i alla fall.
Ringa chefen
Ringa vik.poolen
Ringa Stena
Sortera papper
Packa träningskläder
Gör nog så att jag avslutar listan där. Känns bra att avsluta en lista med alla saker strukna nämligen. Skulle jag skriva dit alla de grejer jag har kvar att göra så kommer jag inte känna mig lika duktig sedan.

Äsch nu orkar jag inte planera och fixa mer. Det löser sig tids nog. Föressten har jag inga flyttkartonger. Måste ringa Nathalie, men när ska jag hinna hämta dom? Kan man flytta utan flyttkartonger? ICA-kassar??? Det måste ju funka!

Seger mot "grannarna" i Bohuslän

Vinst idag  i Uddevalla. Härligt I tell ya!

Matchdag omgång 19? (typ)

Godmorgon. Vlken underbar morgon. Matchdag idag och jag ska vara med! Trodde jag inte för några dagar sedan. Men sjukan gick över snabbare än vad jag trodde den skulle göra och igår var jag till och med på bio med Emma och Karro. Såg Australia, riktigt bra film må jag säga.

Men nu ska här laddas för halv-västderby. Kropps...-Heid!
So long!

Lääääängtar

Ett stort skäl till att jag vill bli frisk NU!

På bättringsvägen

Känner fortfarande ingen matlust.
Eller jo, efter allt som inte finns i kylen som exempelvis en cheeseburgare, ett dansk wienerbröd eller salta godisar. Konstiga sug man får efter magsjuka. Jag mår i alla fall mycket bättre. Tror febern nästan är borta och jag har inte spytt på ett och ett halvt dygn nu. Två dygn och man slutar smittas så matchen på torsdagkväll, HERE I COME! Måste bara lära mig äta igen först.

Det går bra med min bojkottning av "stjärnbloggarna". Visst kryper det i fingrarna att få skriva in deras adress och kolla vad de gjort de senaste dagarna eller främst då vad de köpt MEN inte värt så jag låter bli.

Emma har tagit körkort!

Har kollat Bundesliga och Champions Leauge ikväll. Synd att Inter inte fixade några poäng mot ManU. Men Zlatan var fan inte i form.

Tack alla som frågat hur jag mår och så på msn föressten. Somnade ifrån förut och glömde logga ut.

GRATTIS SIS TILL KÖRKORTET!!!

Jag har förövrigt fått i mig lite föda ikväll. Ett rostat bröd med ost, en turkisk peppar och varma blåbär med lite glass. Undra om jag fått i mig dagens RMI (eller vad det heter:S)? :p haha...

magsjuka...

Nä, någon hypokondriker är jag då inte i alla fall. Det visste jag ju sedan innan men man tycker ju oftast att man mår illa bara man pratar om magsjuka så. Har spytt hela natten... Mer än vad ni ville veta ha! Ett klokt beslut av min tränare igår att ta det säkra före det osäkra. Tänk om jag gått dit igår, då hade typ alla legat och spytt på torsdag när vi möter Kroppskultur. Sedan kan jag ju berätta att jag har sjukanmält mig från jobbet imorgon. Det är första gången på två år som jag är sjuk ifrån jobbet. Har aldrig behövt sjukanmäla mig tidigare...

Nu ska jag se vidare på Vänner. Rätt spännande mellan Chandler och Monica just nu. Men jag förstår henne. Jag hade inte heller bangat Chandler. Och hon är ju klart den snyggaste av tjejerna i serien med. Kan inte fatta att alla tycker Rachel (Jennifer Aniston) är så fräsch. Hon ser ut som en häst. Förstår att Brad Pitt bytte ut henne mot Angelina Jolie.

Helt klart bästa när man är sjuk. Serier samt glass och godis. Synd bara att det nog skulle komma upp igen om jag försökte mig på det.  Fan det var länge sedan jag var sjuk. Nästan så man kan tro att jag behövde det för att stressa av och komma bort lite. Fast det ville jag ju såklart inte. Haaandbollen ju??? Jobbet skiter jag i ;-)

Mår illa! Är det en inbillning?

Inbillar jag mig att jag mår illa eller är jag påväg att få magsjukan?

Idag har jag vart i shoppartaget. Kom ju på att jag behöver en del saker till flytten nästa vecka. Har endast handlat sådana där tråkiga saker. Bla. Duschdraperi, badrumskrokar, tvål, rengöringsprodukter, tvättorkställ, tvättkorg, plastbunkar, skärrädor, golvmopp och spann, påsklämmor, durkslag, decilitermått, tillbringare, soppborste, disktrasor, tvättmedel osv.

Föressten, från och med idag bojkottar jag Blondinbella, Kenza, Kissie m.f. Droppen var när jag läste på Bellas blogg att hon spenderar nästan 100 000 på att fika under ett år. 250 kronor om dagen!!! Pengar som hon tjänar på oss som läser. Smarthet i alla ära men jag börjar fan tycka det är äckligt. Så från och med idag ska jag aldrig mer besöka dess bloggar som jag annars brukar kolla flera gånger om dagen...

frisk fast ändå sjuk???

Min pappa ligger på operationsbordet just i detta nu. Hoppas det går bra! Om ett år kan vi springa ihop igen pappa!

I samråd med tränare så har vi beslutat att det är bäst att ta det säkra före det osäkra. Det är nämligen såhär att det går magsjuka på jobbet. Jag spenderade nio timmar på den arbetsplatsen igår. Jag tror inte jag blivit smittad då jag varit oerhört noga med hygienen men det finns självklart en risk även om den är liten. Man kan inte vara säker förrens efter 48 timmar och man smittar redan efter 12 även om man själv insjuknat eller inte än. Därför blir det igen handbollsträning för mig idag trots att jag är frisk :S Känns skumt. Men det blir en sväng till gymmet istället. För där gör det inget om jag smittar folk ;-) haha!

Och ifall någon är intresserad så letar jag efter Lexington sängkläder just nu. Dyrt som fan är det också. Någon vänlig jälv därute som vill ge mig detta? Inte det nä... Födelsedagspresent kanske? haha...

FREJA <3




Se möjligheterna

Kul att spela idag. Dock inte kul att vi förlorade. Inte alls kul... Men det är så ibland. Bara att kämpa på och ta nya tag på torsdag. 


Matchdag

Heid- Lugi 13.30 Heidhallen
Aspero- Mölndal 15.30 Heidhallen

Gudmor till Freja <3

FREJA ÄR FÖDD!
Camilla är mamma! Billy är pappa. Ann är mormor. Kent och "mormor" är gamlemorfar och gamlefarfar. Och jag är gudmor. Jag älskar fan den ungen innan jag ens hunnit träffa henne. Jag älskar er Isaksson/Andersson. Ni är bäst! All lycka till er...


Billy och Camilla ni kommer bli världens bästa föräldrar och Freja kommer bli min ögonsten alla tider.

Sedan Frida så gäller den där "se men inte röra-regeln" endast dig. Jag får röra hur jäkla mycket jag vill :D HAHA!!!

Och just det ja! Drömmar man inte vill ska slå in ska man berätta om så därför berättar jag härmed för hela internet att jag har drömt två mardrömmar de senaste två nätterna. Den första var om killar jag absolut inte vill ha kontakt med idag. Kommer inte ihåg drömmen så bra nu men vet att jag tänkte att detta verkligen inte får hända när jag vaknade. Inatt drömde jag att jag blev kickad. Så nu hoppas jag inte att dessa drömmar ska slå in. Så gör dom säkert det bara för att nu liksom. "peppar peppar"...

Effektiviteten själv

Idag har jag hunnit mycket. Först jobb mellan 07.00 och 12.00 sedan har jag varit på gymmet (där jag förövrigt hittade en ny fräsching Frida. En jag tror jag aldrig sett förut), på banken och i skolan. Hon på banken var lite nyfiken på vad jag skulle göra med alla pengar som jag skulle byta konto på och hon på skolan var trevligtdryg. Men nu har jag i alla fall fixat så att jag ska läsa matteB istället för matteA.

Så nu när jag vart så effektiv kanske det nästan börjar bli dags för sängen. A, kanske inte riktigt än men om några timmar. Ska lägga mig typ åtta som man gjorde när man var liten.

 

Slänger i mig maten

Kom nyss hem. Klockan är snart halv tolv. Jag ska upp sex. Börjar jobba sju. Satt precis och räknade på hur många mil jag kört idag. Cirkus 30. Bara för att skriva kontrakt på förmiddagen och för att sedan spela match. Hade jag redan bott i Askim så hade jag haft cirka 8 fram och tillbaka till Lerum. Vi vann föressten. Avslagen match. Lite "åka-dit-och-göra-jobbet-känsla" över den. Ligger i alla fall etta i tvåan fortfarande. Längtar lite efter västderbyt mot Önnered.

västsvenska västra

AKTUELL TABELL
tisdag 17 / 2 2009
  Olli/Team Aspero171511463-34911431
  Önnerediterna171502498-32916930
  Backa17935356-365-921
  Kungälv17917443-4271619
  Vallhamra17908330-352-2218
  Aranäs17719369-363615
  Kärra177010421-426-514
  Kroppskultur UF177010376-409-3314
  Kortedala17629301-362-6114
  Svingeln175210378-422-4412
  Mölndal174013340-390-508
  Baltichov173212349-430-818


Sedan ligger vi ju på slutspelsplats i Elitserien också. Det är gött!

Elitserien

AKTUELL TABELL
tisdag 17 / 2 2009
  Sävehof181800614-41220236
  Skövde181215532-4567625
  IVH Västerås171124467-4056224
  Skuru171106515-4843122
  Lugi17845457-4342320
  Team Eslöv17908439-4192018
  Heid17809423-4101316
  Spårvägen17809432-425716
  Önnered175111450-485-3511
  Kroppskultur174310438-483-4511
  Skånela172114361-508-1475
  AvestaBrovallen171016373-580-2072

God natt!

Blond igen

Hejhej hallå dagboken.

En bra dag idag (trots att mamma tycker jag är irriterad).

1. Skrivit lägenhetskontraktet!!! "Flyttar" in andre mars.
2. Klippt och slingat håret riktigt snyggt.
3. Fått en ny mobiltelefon.
4. Köpt nya (under)kläder.

Så nu är jag både snygg och har ett eget hem. Sedan har jag fixat så Englund kommer och hjälper mig en helg i mars. Trevligt trevligt. Är det fler som vill anmäla sig så är det  bara att slå en pling ;-)



Vinnarvästar

Idag har jag en bloggtråkdag. Inget kul att skriva alls. Jo en kul sak hände föressten. Nathalie tyckte iaf det va kul, jag kände mest irritation och "ställa-mig-och-hoppa-i-frustrations-lust". Varenda jävla kasse gick sönder när vi hade storhandlat. Pricken på i:et var när en gick sönder när jag skulle ställa in den i bilen. Alla varor åkte ut på parkeringen och campinjonerna på burk rullade iväg ut på parkeringen och jag fick springa runt och leta varor under bilarna (typ).

Imorgon ska jag slinga och färga håret. Äntligen!
Och Frida, håller vi fast vid att vi inte kan vinna den där jäkla fotbollen utan västarna eller???

GP och facebook gå i graven vafan!

Städa? Nä varför? Ska ju ändå flytta om två veckor ;-) I fredags inhandlade jag en badrumsmatta och en tandborsthållare.
Så nu har jag:
Vinglas
Vinställ
Vinöppnare
Badrumsmatta
Tandborsthållare

(sedan har jag ju världens bästa säng, ett PS3, Dvd, hyllor, garderob, byrå, spegel och en LCD 37: a m.m också. Det är bara det att det inte låter lika patetiskt om jag skriver dit dom sakerna med...)


Ibland vill man bara lägga vissa saker bakom sig och aldrig någonsin mer tänka på dom. Det är dock svårare när man blir påmind i typ GöteborgsPosten och på Facebook. Det måste ha vart bättre förr, fan...

Fast det är ju kul när det står bra saker om oss i Gp iaf... :D


Söndagsnöje

Just nu roar jag mig med att läsa handbollsbloggar. Eller bloggar skrivna av handbollsspelare är det väl, rättare sagt. För de flesta verkar även om man inte kan tro det, ha liiiite liv utöver tiden som spenderas i hallen också. Tur är väl det. Jag fck alltid höra av min ungdomstränare Mats att "Sara, du kommer dö i en "handbollshall" Jag tvivlar inte på det men man måste ibland tänka på något annat för att orka också. Men igår var det roligt. Mycket roligt :D

Här är lite länkar på personer vars bloggar jag läst nu:
Personliga favoriten var Sofia i IVH (första länken).

Sofia, Västerås www.iabo.blogg.se
Baldesjö, Kroppskultur www.baldesjo.blogg.se
Larhom, Aalborg www.rostenfrangolvet.blogg.se
Hagman, Skuru www.hagman.devote.se




Alla <3-dag

Igår var det tydligen alla hjärtans dag. Tragiskt att jag fick ett sms på hela dagen. Och det var från Sandra! Tack älskade vän! haha... Jo föressten! Fick ju en chokladask också. Det ni! (läs: fick den på träningen. Alla i laget fick en) Och sen fick jag ju en massage av Frida B också.
VILKEN ALLA HÄRTANS DAG :D Haha!
Men vi vann ju faktiskt mot tabelltvåan också. Wieee...Mitt lag är bra! trallala.

(bild: hovberg.se)

IP

Och Englund, jag vet att det är du som är "du vet nog vem"

;-)

Freja på stan

Uppe med tuppen. Eller ja, klockan ringde 08.00. Anledning?
Jag måste kunna somna vid tio ikväll då jag ska upp 06.00 i morgon. Vi ska till Västerås på alla hjärtans dag så vänta er inga rader från mig imon.

Nu ska jag snart in till stan i alla fall. Ska kolla lite i affärer och så ska jag hämta upp Camilla och så ska vi träffa Sandra inne i Gbg för en fika. Men jag är livrädd (inte att jag inte vill) att hon ska få barn mitt upp i allt. Vad jag göra då liksom? Jag vill ju att den där Freja kommer nu snart! Men jag vet inte vad man gör om någon måste börja föda :S...

Se ya in Kungsgatan ;-)

Just det ja! Jag har lite dåligt samvete för att jag inte gjort grattis-inlägg denna veckan så däför följer här en sammanfattning:

Söndag: Emma 20 år! Congrats...
Tisdag: Bella 21 år! Gratulerar.
Onsdag: Christoffer 24 år, grattis!
Torsdag: Jesper 18 år! Grattis little brotha! Sticky nu ;-)

Han med stort H

Mamma klagar på att jag inte bloggat så därför tvingar hon mig nu. Vad ska ja skriva om då? Jag satt och tänkte i bilen på väg hem imorse på ettan i gymnasiet när jag var helt upp över öronen förälskad i en ett år äldre hockeyspelare. Haha! Denna historien är rätt kul ändå. Hela min klass visste om min lilla crush på Markus Hansen och många av hockeykillarna i min klass kände ju honom väl.
Så varje gång han gick förbi fick jag ju självklart blickar och kommentarer från killarna i klassen. Självklart visste Hansen också med tanke på att killar snackar mer än vad man tror. Men så en fredagförmiddag en sådär regnig och tråkig dag skulle han självklart komma in i vårt klassrum under mattelektionen. Jag hade en sådan där "se-mig-inte-dag". Ni vet när man kommer efter en tung vecka med smutsigt hår, finnar, noll smink och myskläder. I alla fall så kommer han med stort H in på lektionen (varför har jag ingen aning om) och sätter sig vid mitt bord såklart. Jag har redan då lagt ner huvudet i bänken och gömt mig i luvan. Hela min klass säger i kör: "Sara, varför är du så röd om kinderna där nere i bänken???" Jag tittar upp och där sitter Markus och ler mot mig och säger "hej!" Jag svarade "hej" lite stammande tillbaka och tog på luvan igen och la mig i bänken resten av lektionen. HAHA!

Behöver jag nämna att jag sedan aldrig slarvade med sminket...?


Tar mig friheten att lägga upp en bild på min gymnasieförälskelse.


Metal Town

Du vet nog vem! ;) om Du får aldrig veta:
Man ska aldrig säga aldrig, vill man tillräckligt mycket så löser det sig nog ;)!
Kommentar på inlägget under.
Är jag helt bakom :S Vem och vad menas???

Jag fick lägenheten! Ska dit med papper och skit på tisdag nästa vecka så flyttar jag inom några veckor. Underbart!

Slipknot kommer till MetalTown ´09. Men jag ska ju till Hultsfred. Fast det är ju inte samtidigt och jag bor ju i Gbg så det är ju bara att gå och se dom. Men Englund jag håller lite med dig. Det är inte jättebra band som kommer till Småland.


Du får aldrig veta

I morse drömde jag nått väldigt bra, mysigt och kul. Men jag disskuterade häromdagen med någon (tror det va Hultas ?)  att man inte ska berätta om de drömmar man vill ska slå in för då gör dom inte det. Därför kommer aldrig någon få reda på vad jag drömde imorse.
Aldrig någonsin...

ungefär som _ _ _ _ _ _

Varje ledig morgon brukar jag sätta på datorn och läsa lite bloggar. Detta gjorde jag även idag. Klickade mig in på en blogg som jag aldrig tidigare besökt. OMG, säger jag bara. Ibland önskar jag fan att jag kunde skruva tillbaka tiden tills det att jag var femton år och göra om mig till den där suuuperfjortisen som jag aldrig var. Brun utan sol, foundation, mascara i massor, vita läppar, färgade linser, lösögonfransar, dåliga hårförlängningar, Canada goose väst i färgen beige, tiiighta jeans eller varför inte leggings?, push up med typ 20 inlägg i, samt ett ordförråd som är lika med typ, oookej, schteeek och. Sedan skulle jag även puta med läpparna på varje bild, visa en 7,0:a och hålla i en cigg. För vet ni vad! Om jag hade gjort detta och bloggat om mig själv så hade jag tjänat cirka 50 000 i månaden på det. Världen är sjuk...


Kolla ändå! Jag hade ju potential. Varför tog jag inte tillvara på min fjortistalang???
Stort misstag!

Nä nu är det dags att packa väskan till gymmet och träningen. Jag menar, man tjänar ju ungefär samma pengar på att vara handbollsproffs som dessa snorungar i leggings gör, så varför inte försöka mig på det istället. Hoppas ni vuxna människor ser det ironiska i detta inlägg för 15-åringarna i leggings lär inte göra det...


Mitt eget fan

TUSEN TACK JeN!

min och mammas senaste disskution:

jag: "Mamma jag är nog mitt eget största fan. Jag kan sitta och läsa min egen blogg och se vad jag själv skrivit jätteofta"
mamma: "Ja men jag läser också din flera gånger om dagen och bläddrar tillbaka i månaderna. Det är ju bara synd att det typ bara är vi som har upptäckt den för alla andra går ju miste om något"

ego?

chokladyoughurt

Jag och Jen har idag hittat vår nya favorit! Jag är helt förälskad i Skåne mejeriers nya chokladyoughurt. 5%ig med choklad i men gaaadh så god. Mamma, nu behöver du inte vara rädd för att jag inte kommer att äta ordentligt när jag flyttat för kylen kommer vara full av denna oerhört nyttiga och näringsrika youghurt. På jobbet tror jag det är någon "beach´09"- hysteri. Det är bantning, pulverdieter och fastor. Jag däremot, jag ska satsa på att gå upp 5 kilo till sommaren och samtidigt hoppas nått hysteriskt att kilona ska lägga sig på bröst och rumpa. Jag tror att mina nya favorityoughurt ska kunna hjälpa mig med detta.

Efter att ha läst artikeln om Johanna Ahlm i GP, för ett par dagar sedan och efter disskutionen i omklädningsrummet om Frölundaspelarnas löner så blir man ju ännu mer sugen på att tjäna pengar på handbollen i framtiden. Fattar ni hur underbart det skulle vara? Kunna leva på det man älskar! Åååå, säger jag bara, ååååå... DRÖM!

Matilda Boson är proffs i danska Aalborg DH.
Hon är cool hon.


Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.  Mitt liv är inte så mycket mer än mat och handboll. Roligare än så blir det liksom inte... Jo, jag har köpt (läs: mamma har köpt och jag ska betala henne...) två Zlatanböcker. Dels den jag lånade av Madde som är sönderläst. Hon får självklart den nya :P Och en till som Simon Bank skrivit. Spännande... Zlatan är min gud! Unga vann fotbollen idag. Jag gjorde mål. Var målgörare förra veckan också. Måste ha hittat formen igen alltså ;-) (som om den någonsin funnits, haha)

Citerar Frida

"Om man slår fjolårets mästarinnor är man nu då bäst i Sverige?"
Vi vann över Skövde! VI VANN!!! Vi vann över svenska mästarna med 25-20!

Sedan gick vi in och gjorde en icke särskilt bra match i div2, men vi vann och det får vi vara nöjda över. Sedan krossade ju Bk Heidlös sitt motstånd som vanligt i div4 också så alla poäng hemma i helgen!


Reklam

Heidhallen idag:

Bk Heid- Skövde HF Kl: 13.30
Team Aspero- Kortedala Kl: 15.30

Dagens matcher och jag är fortfarande halvkrasslig. Mamma säger att man inte ska spela handboll när man inte mår bra, men det är ju liksom inte så att jag har 40* feber och halsfluss. Är ju bara hängig, tät i näsan och har lite ont i halsen. Då kan man inte "sjukanmäla" sig. Men nu måste jag packa klart väskan och borsta gaddarna. Hoppas ni får en trevlig lördag, alla ni som inte ska till Heidhallen- för ni som ska dit vet jag får en angenäm eftermiddag ;-)

Kontrakt

Har precis haft ett väldigt givande samtal med min mammas kusin Christoffer alias "Totte". Han har lovat att tapetsera min lägenhet bara för att han tycker det är så kul :D Sånt gillar vi!

Skriver detta då han har en tendens att glömma att vi snackat. Så nu tänkte jag att jag skriver det så alla ser, vilket gör att han inte kan komma undan. Funderade även på att spela in samtalet, men så teknisk är jag tyvärr inte... Så nu kära släkting kommer du inte undan!!! Mohahaha...


Tips från coachen

Ät aldrig varm, starkt kryddad mat i en soffa med fleecemorgonrock på dig sittandes på filtar. Då blir man varm. Bara ett tips sådär...

Jag mår bra! Jag är inte förkyld!

Vet ni vad det bästa med tanken på att gå i skola till hösten är!
Det är att jag kommer ha rutiner i mitt liv. Jag kommer bli tvungen att gå upp på morgonen och lägga mig på kvällen. Jag slipper krångla med att jobba nätter, sova dagar, sova länge, vara uppe sent, a ni fattar. Jag får nog dock räkna med några sådana månader till, men det gör inget med tanke på att jag vet att till hösten kommer det bli en förändring. Inte för att jag mår dåligt av att ha det som jag har det nu, men det ska ändå bli skönt med rutiner. Jag kommer ju in på skolan, det är jag nästan säker på men jag måste bara läsa till matteB först. Och just nu pluggar jag ju upp matteA. Funderar på att hoppa av skiten, är ju trots allt godkänd, och gå på matteB för den måste jag vara klar med innan sommaren om jag ska komma in. Hmm, mycket att tänka på. Men det löser sig. Nu ska jag mejla min mattelärare om mina ideér och sedan göra mat.

Föressten är jag typ sjuk. Det sitter i hals och näsa fortfarande. Blir lite orolig men vad fan ska man göra? :s Det är bara att ignorera. Ljuga lite för sig själv, som Emilias pappa en gång sa till mig.

Ofta jag bryr mig...

...fast kanske lite ändå. Tänkte typ "Gött! Det blir bra, bara jag får flyttat". Men så kommer mamma "å så kan du göra så" "å så kan du köpa en sådan" "å så får du lösa det smart" "å vilken färg på soffa ska du ha?" osv. så nu är jag fan lite sugen på inredningen också, vilket jag typ struntade blankt i från början.

    
Gaaadh, vad mycket jag måste köpa inser jag. Men jag har dock lite saker. Jag har följande:
*Ett vinställ
*En vinöppnare
*Vinglas
Hmm...? Hur kan jag ha samlat på mig allt detta på 20 år? Det är nästan skrämmande ändå.

Behöver jag säga att ni kommer se ytterst lite färg hemma hos mig? Ska ha genomgående vitt. Ev. lite röda detaljer i badrummet ;-) tjuuusigt... Funderar även på om jag ska vara modig och ha ett svart (se ovan) soffbord och eventuellt liiiiite, liiiite rosa detaljer i "vardagsrummet". Den som lever får se. God natt!

"Övning ger färdighet"

Har inte fått köpt någon sådan där fin anteckningsbok där jag ska skriva dagens tre bästa händelser än. 
Därför funkar bloggen lite som en sådan just nu :D Vågar nästan inte säga det högt men det känns lite som att vinden vänt (peppar, peppar ta i trä!). Det händer roliga saker just nu. Jag hoppas verkligen lägenheten går i lås. Men det handlar inte bara om detta. Jag har liksom inte spräckt ett par byxor eller tappat bort min plånbok på flera dagar nu. HAHA! Peppar, peppar ta i trä hit och dit men det är faktiskt så att går saker dåligt kommer man in i en sådan period, antagligen för att man automatiskt går in i en negativ spiral i huvudet, utan att man vill. Händer det dock bra saker så blir ju spiralen i huvudet också positiv. Dagens psykologiska ord från mig :D

Dagens positiva:
1. Lägenheten. Fan, det är inte säkert än men jag vill det så mycket att jag skriver det som en bra händelse ändå.
2. Min målvaktstränare. Henne gillar jag!
3. Min träningsvärk i magen. Beach 2009!



Träningen idag gick dock inte jättebra. Vet inte varför. Vi blir hela tiden matade med att man inte får ha dåliga träningar för ofta. Man ska alltid ge allt och försöka vara på sin topp. "Man spelar som man tränar!" Men idag gick det inte. Spelet, passningarna? Det stämde inte. Visst går det alltid att hitta bra saker i passet men överlag var det ingen bra dag. Men jag vet vad jag måste träna på.

1. Passningar! Dom har blivit bättre och bättre men idag kan man ju undra vad jag sysslade med.
2. Explosivitet!
3. Benstyrka!
4. Smidighet!
5. Spelförståelse.

Detta är mina fem moment som jag ska fokusera på den närmsta tiden. Just det ja! Bålen också. Bålstyrka är jätteviktigt för explosiviteten. Nu jävlar ska jag bli bra på allt detta! Sedan är det bara rutinen som saknas ;-)
Nä, skämt åt sido. Men en dag, då jävlar ska jag fan vara som Katrine Lunde!

Up and go

Efter X antal koppar grönt te, X antal apelsiner, två råa vitlöksklyftor, en liter Brämhults apelsinjuice och två paket med halstabletter så känns faktiskt min hals bättre. Ska dock våga säga att jag inte är med på löpningen idag. Usch hatar sånt. Man känner sig så klen. Men man ska faktiskt inte träna med ont i halsen och ska man endå göra det (don´t  try this at home) så kan man ju åtminstone skippa löpningen i snövädret ute.

Stor chans att jag får lägenheten. Vill egentligen inte snacka här i bloggen ifall det inte går vägen men jag kan inte låta bli. Det kommer gå bra. Jag kommer få den och då börjar jag flytta om tre veckor då jag får nycklarna den sista februari eller första mars. Åååå, ska bli så sjukt härligt! Ska väl börja med att måla om lite och så, sen får vi se när jag flyttar in. Kommer underlätta sjuuuuukt mycket! Längtar... Nu måste jag köra till mina Askims- och Järnbrottshoods som jag även snart bor i och inte bara tillbringar 16 timmar per dygn (som nu) i.

:D:D:D

Psyket skiljer Allsvenskan från Superettan...


Någon vägrar att bli sjuk. Förmodligen mest psykologiskt men idrott handlar ju mycket om psyket så varför inte ge det en chans. Jag har hört att elitidrottare är de som är starkast i huvudet och det är det som skiljer den högsta divisionen från den näst högsta. Man måste vara en jäkel på att kunna ljuga för sig själv. Man ljuger och intalar sig saker tills de blir sanna eller tills man åtminstone själv tror på de. "Det är inte dåligt väder" "Jag orkar mycket mer" "Fan vad jag är bra idag" "Vi kommer att vinna" osv.

Onsdag 4 februari 2009

Gör mig frisk
Ny dag- nya möjligheter... Tänk att just denna dag aldrig kommer tillbaka. Det gör ingen dag. Därför borde man faktiskt göra det bästa av varje dag som kommer och går. Men det är inte lätt alla gånger. Idag har jag nämligen ont i halsen. Det var det jag ville ha sagt ja. Varför ska man alltid få ont i halsen någon gång under vintern? Och vi har två viktiga matcher på lördag. PANIIIIK! Men idag är det onsdag och vår "egen-tränings-dag" men vi fick ta ledigt om vi kände oss slitna. Jag känner mig inte sliten, hade tänkt både springa och gymma idag men så vaknar jag typ sjuk. Typiskt. Vilar nog idag så ska ni se att jag är frisk imon ju :D Mycket apelsiner, vitlök och grönt te så löser det sig...
Sedan har jag fruktansvärt ont i magen också. Så nu vet ni hur min hälsa ligger till idag utifall det fanns någon intresserad därute. Kanske har en stalker som vill veta allt om mig. Som hon den där du berättade om igår på träningen, Frida ;-) Rätt kul endå.

Håll tummarna för mig
Sedan kan ni ju passa på att önska mig lycka till för ikväll ska jag kolla en lägenhet som jag verkligen hoppas är bra. Den ligger grymt med tanke på jobb, Heidhallen (börjar älska den hallen. Lycka :D), gymmet, skola, hav, mammas jobb, pappas jobb, stan, you name it! Kan cykla vartsom typ. Men oavsett om det blir denna lägenheten eller inte så ska jag flytta inom snar framtid. Älskar vårt underbara hus, trädgård, pool, område, närhet till havet, skogen (okej, det lät bara bra att nämna den) och allt det där men jag måste  in till stan fan. Det är ju där jag har allting. Jobb, handboll, mycket av vännerna osv.

Nya ideér och sånt...

Mycket kul idag. Vaknade av att telefonen ringde. Kom med positiva besked gjorde den också.
Går det vägen skriver jag om det i veckan eller nästa vecka. Sedan ringde jag ett annat samtal. Skaffade mig positiva besked på det hållet med. Ringde nämligen skolan och tog reda på lite nödvändiga saker inför kommande läsår. Vill ju börja plugga på allvar igen. Men vi får se..

Pratade nyss med Emma. Hon satt på Karma och drack te. Lite avis blev jag allt, men vafan jag ska vara glad som sitter i min säng med matteböckerna uppslagna framför mig. 

 

TVÅ POÄNG

Två viiiiktiga poäng i Derby borta mot Önnered.
Bk Heid- Önnered HK 27-16

T-Tema

Måndag, nya möjligheter... match ikväll. Upp med humöret!!! Men jag har såååå jävla ont i magen och känner mig sjuk pga. det. Det är fan hårt att vara tjej, I tell ya! Sedan är jag nervös för matchen ikväll.

Nu håller jag och Emma på att köpa Hultsfredbiljett. Takida kommer, The Killers kommer, Timbuktu kommer. Undrar om de har något "T"-tema på årets festival.


Och så hoppas jag på den där jäkla lägenheten nu idag. Hoppas, hoppas, hoppas. Hoppas lite med mig va ;-)

Städa, packa, tvätta, laga mat, skriva min försenade timlista, räkna matte... Allt står på in akuta "att-göra-lista". Lockande? Inte ett dugg!

INRE RIKEDOM

Min mor har tagit fram en bibeltjock bok till mig som hon tycker jag ska läsa. Den heter INRE RIKEDOM Vägen till självkänsla, glädje och harmoni. Boken är indelad i kapitel på så sätt att man läser ett kapitel för varje dag på året. Det finns alltså 365 stycken kapitel liksom året har dagar i boken. Tyvärr har det ju redan gått en månad på det nya året så nu är det ju antingen försent att börja eller så måste jag läsa ikapp massa kapitel och det vet ju alla som känner mig att det tar tid att läsa när man heter Sara. Så om jag ska läsa ikapp lär det ju hinna bli år 2010 innan jag är färdig med januari och då kan jag ju lika gärna börja med första januari 2010 och läsa den i ordning som man ska. Säkrast att vänta till nästa år med boken känner jag. Bokhyllan nästa för dig lilla (läs: feeeeta) bok.

Och så är jag hemma ett dygn senare som vanligt...

Det senaste dygnet har spenderats till stora delar på jobbet men även hemma hos Milla med henne och Sandra med hemlagad thaimat. Me like! Vi såg "drömfinalen". Visste fan att Frankrike skulle vara starkare men inte trodde jag att det skulle avgöras så sent in i matchen. Fan, jag som är ett Kroatien och Balicfan. Det är en tung kväll för mig. Åkte till Sheila och hämtade mina "stuffs" som jag glömde där häromkvällen. Blev kvar på lite pepp/klagotalk. Mycket givande. Ungefär lika givande som samtalet mellan en nyväckt Sara och en full Sheila inatt. Sådana samtal får man mycket ut av ;-) Haha, nä skämt åt sido. Myskväll helt enkelt, med lite för mycket chocklad dock. Sandra och Sheilas fel. BARA!

Kolla här vad som kom upp för "gamla" bilder på facebook nyss. Bättre sent än aldrig :D


Jag och "Snusarn". Yeah!


Ojojoj... Orättvist ;-)


Äppeljuice såklart!