DRÖMFINAL

Väldigt mycket känslor just nu. Både bra och dåliga men självklart främst bra. Det är helg, igår träffade jag mormor,  imorgon är det VM-final mellan Frankrike- Kroatien och jag och många med mig anser att det är en drömfinal! Tror att kroatien kommer få det tufft mot Frankrike men som det fan av Balic jag är så hoppas jag att de lyckas slå de där jäkla Karabatic och grabbarna. Jag vaknade hemma hos Sheila imorse, imorgon hoppas jag på att vi ska hinna träffas, jag, Camilla och Sandra. OSV, Mycket bra i helgen helt enkelt.
Men nu ska jag bege mig till jobbet. Går av 16.00 imorgon eftermiddag. So long!

Vinst

Har spenderat torsdagskvällen i Uddevalla och Agnesbergshallen. Vinst i div2 med 31-19. Ville bara säga det innan jag loggar ut...Och en sak till! FY FAN VAD LÅNGT DET ÄR TILL UDDEVALLA!

H&M

Säger då det! Vaknade med ett ryck. Ska till gymmet snart. Först ska jag dock hämta mitt paket från H&M. Hoppas på att lite fler saker passar än vad det gjorde igår. Ska skicka tillbaka en hel del faktiskt.

Och angående inlägget nedan så tänkte jag nyss radera det, men orka. Var var arg och det är min blogg där jag skriver precis vad jag vill. Fuckers...

Naiva jävla blondin

Fuck you all! Fuck you all! Fuck you all! Man ska fan inte öppna sig för någon och man ska inte vara privat med någon, av den enkla anledningen att  man inte kan lita på personerna i fråga. Den enda jävla person på denna jord som du kan lita på är faktiskt dig själv. Kom ihåg det! Lita aldrig på någon annan än dig själv! Så jävla trött på allt skitsnack och allt skvaller. Speciellt när det får en själv att framstå som en total idiot. Spelar ingen roll vad som sagts eller inte, det handlar om moral och kamratskap. Man bryter inte förtroenden bara sådär. Men jag orkar faktiskt inte bry mig. Jag börjar känna mig van nu. Under mina 20 år har jag faktiskt lärt mig att jag inte borde ty mig eller förtro mig till andra och detta påverkar mig faktiskt inte särskilt mycket denna gång. Jag som idiot, eller inte, i andras ögon spelar ingen roll. För det spelar ingen roll vad andra tycker. För andra kan man endå inte lita på, I tell ya!

Sedan tycker jag att det är jävligt fegt att kasta sten i glashus. Det var bara detta jag ville säga, för stunden. Kommer gladare och positivare inlägg senare :D

Modeller är ju långa så varför inte jag? ;-)

HA! Så gick det med den matten! Hacker som jag är så är jag nu online utan min egen dator med mig. Suck... Men MAX till klockan 01.00 I tell ya!
Vill bara skriva några bra saker som hänt idag.

1. Hittat en lägenhet som jag verkligen vill ha! Ge mig! Nu är det bara att hoppas. 
2. Fick gjort lite ärenden bla. hämtat ut lite saker som kommit med posten. Där i det paketet låg mina blivande favoritskor till sommarens utekvällar. Tio centimeter kilklack men vafan, jag är redan lång, vad spelar då tio centimeter hit eller dit för roll ;-) Jag menar 176cm eller 186cm, who cares :P Högklackat är snyggt. Snyggt som fan!
3. Träffade min nya målvaktstränare idag för första gången! Och jag har en sååå positiv känsla :D Det kommer bli ett grymt bra sammarbete, hoppas jag. Gillade henne skarpt! Vinst!
4. En grymt bra lön!

Idag har det nog "bara" hänt fyra bra saker. Ska dock hålla dessa listor hemliga framöver, måste bara hitta ett bra block eller liknande att skriva ner dom i.

Nu ska jag skriva lite om dagens avundsjuka. Kikade som vanligt nyss in på Blondinbellas blogg där hon skriver något om att företag tror att de kan betala henne mindre för vissa jobb hon blir erbjuden, bara för att hon är ung. Hon nämner 80 000 och 130 000 för några timmars arbete. Asså, jag kan inte låta bli att bli imponerad av henne men samtidigt sjukt avundsjuk. Allvarligt! 130 000 för att en 18-åring ska utföra ett "några-timmars-jobb". Jag fattar inte... Hur fan lyckas man bli så framgångsrik? Jag vill också tjäna dom pengarna vafan! Men (okej, nu tror ni att jag säger detta bara för att inte låta allt för avundsjuk men så är inte fallet) jag skulle faktiskt inte vilja leva hennes liv. Inte för en sekund. Orka! säger jag bara. Skola, möten, dans, skönhetsbehandlingar osv. dagarna i enda. Jag trivs fan bra med att vakna 11.30 på förmiddagen, ligga och dra mig en timma till 12.30, gå upp och göra lite mat och packa träningsväskan, äta, kolla vänner och spela PS3 för att sedan dra till stan ett par timmar och träna lite :P Det är min vardag blandat med lite nattjobb och helger. Lite matcher då och då i veckorna med. Passar mig perfekt när man tänker efter. Trots att hon får ut flera månadslöner för några timmars arbete så skulle jag aaaaldrig i mitt liv byta med henne. Hon har valt att tjäna pengar och vara framgångsrik. Jag har valt att göra saker jag tycker om att göra. Dagens visdomsord eller nått från moi!
 
Sov gott. Matteboken kallar!

Datorn förstör arbetsron

Längtar hem innan jag ens hunnit åka hemifrån idag känner jag. Ska träna+ löpning på grushelvetet efteråt. Hatar grusplanen. Får ångest flera dagar i förväg. Sedan kanske solariet? Om jag är på det humöret, annars blir det direkt till jobbet för en natt där. Tar inte med datorn inatt för då får jag ingen matte räknad. Och det behövs ju...

Vinst

Glömde en jätteviktig sak på "bra-saker-listan" igår. Unga vann ju fotbollen ffs! Bästa på hela dagen ju!


...Hoppas...

Fem bra saker, bla. säsongens bästa middag

Idag har jag varit duktig. Tror seriöst jag ska köpa en dagbok och skriva ner tre (fem är för mycket) bra saker som jag gjort eller som hänt under dagen. Då ska man tydligen bli en mer positiv människa som lär sig se de bra sakerna i livet. Idag skulle min lista till exempel sett ut såhär:

1. Städat och tvättat
2. Fixat lite mer jobb...(bra eller dåligt? Bra med pengar iaf)
3. Tränat och det rätt bra. Tog nått skott i alla fall.
4. Fixat maten på träningen (mer om detta nedan).
5. Epilerat benen (säger bara: SMÄRTA!)

Fan det va ju inte så svårt att komma på fem saker endå. Jag måste vara riktigt bra jag. Ska även nu snart innan jag lägger mig fixa naglarna som ser förjävliga ut lite. + på det också. MEN nu ska jag komma till matlagningen. Måndagsmiddagen stod jag, Berka och Hultas för. Några så missöden (som inte kommer nämnas här) får man räkna med. Vi är ju inte riktigt samspelta i köket än men jag måste endå säga att vår spaghetti och köttfärssås kan vara säsongens godaste.

Nu vet jag!
Sedan måste jag ju berätta för er om vad jag kommit underfund med. Det bara kom till mig under matchen i lördags. Jag och en ledare disskuterade ett av mina misstag på bänken då jag säger nått i stil med "Ja, jag vet ju egentligen det där, men jag är ju så jävla blond att jag inte fattar det under matchen!" Jag får ett skrattande svar i stil med "Det är ju bra att du har självinsikt i alla fall" Och det måste jag faktiskt säga att jag har, oftas i alla fall. Visst att jag är oansvarlig, blond, blåögd, naiv, slarvig, för snäll, lat och allt det där, MEN jag är åtminstone medveten om det och vet alltid vart gränserna går och vilka oskrivna regler och normer som gäller. Det måste jag faktiskt ge mig själv credd för. Det är nämligen inte många blondiner som klarar av självinsikten. Credd till mig, credd till mig. (Okej, detta skrev jag inte för att få lite ömkande kommentarer om hur söt jag är, efter alla mina sjukt blåsta repliker det senaste).

Minlördag

Tänkte berätta för alla nyfikna vad som hände i lördags. Vi vann! Stal denna bilden från Fridas blogg.

TimeOut i Heidhallen. En hall som verkligen börjar kännas som en hemmahall :D Lycka, säger jag...
Två vinster i helgen alltså:
Heid- Skånela 36-18
Team Aspero- Kärra 31- 20

Sedan träffade vi Gislavedarna i form av Snusarn (Englund :D) och Markus. Och två andra. Trevligt trevligt.

På återseende

Loggar ut, trots att jag inte ens loggat in.


Lilla bror

Min bror är rätt rolig må jag säga. Han är rätt speciell och fäller sjuka kommentarer. Sådär riktigt blonda  är de också. Ett exempel är när han för ett par veckor sedan utbrast "Lars Winnerbäck är ett geni!" Nehe Jesper? Har du redan upptäckt det bakom all din coola rockmusik? Eller när han imorse inspekterade min matchfrukost. "Ska du äta allt det där? Både omelett, smoothie, juice,en köttbullemacka och en valfri macka!" Vadå valfri? Jag var ju bara inte klar med den andra mackan. Och som om köttbullarna på den första mackan inte var valfria!
Eller denna! Jag upptäcker lite för många sugmärken på hans hals. Jag sa till honom hur osmakligt och fult det var men då påpekar han att det inte var så osakligt igår när det satt en fräsch brud på varje sida om honom och tävlade om det bästa sugmärket. Dagens ungdomar, jag säger då det!


Sara måste bli mer lätt på foten

Kollar Let´s Dance, men jag är ju inte med!!! Det var jag ju inatt senast. Drömde att Blondinbella hade brutit benet och så ringde dom mig och frågade om jag kunde ställa upp redan imorgon. Men självklart, skulle jag gjort det!...om det bara inte hade varit en dröm...

Måste bara ta upp en sjukt grym replik en i mitt lag fällde för säkert två månader sedan och som jag bara glömt blogga om, fasten jag tänkt det. Jag missade något skott och min tränare skrek: "Sara, var mer lätt på foten där!" Då kontrar Anna blixtsnabbt: "Det säger nog inte hennes pappa om ni frågar honom!" Så jävla klockren kommentar! Den tjejen är kvick må jag säga...

Nu är det laddning för Heid-Skånela och Team Aspero-Kärra, imorgon. Hejja oss!

Är jag hopplös på riktigt?

Sov till för en timma sedan. Alltså halv två, och då var endå mamma tvungen att komma in och väcka mig. Jag fattar inte hur någon människa kan sova så länge utan att ha somnat sex på morgonen eller vara sjukt bakfull eller ja, vanligt sjuk. Scary... Börjar tro att jag är hopplös på riktigt. Istället för att ställa mig att koka ägg och gröt, eller ta fram youghurten så satte jag på pastavatten och lagade lunch det första jag gjorde. Träningen börjar ju liksom om två timmar.
När ska jag växa upp?

Egentligen så borde jag göra det just i detta nu för jag ska gå och ringa en mäklare. det ni! Ge mig vuxenpoäng ffs! För mäklarsamtal och bostadsköp måste ge de högsta vuxenpoängen endå. Sen är det ju visserligen skillnad på att ringa en mäklare och att köpa ett hus... Men det är en start iaf!
Önska mig lycka till!

Kärleksförklaring till Kanye West

Okej, återigen är jag nog lite ute men måste dock göra en kärleksförklaring till Kanye West och hans album från 2008, 808´s And Heartless. Är bland det bästa jag hört. Har alltid förkippat honom med "niggadunk", R&B och hiphop men det senaste albumet är fantastiskt! Om jag var lite mer kunnig, intresserad och talangfull så hade jag lätt gjort en stor musikal med alla låtarna på det albumet. Det är inget dunk i dem alls, bara dramatik typ. Oj, nu är jag ute på djupt vatten då detta inte är mitt ämne men jag ÄLSKAR hans 808´s And Heartless.

Har försökt lägga in hans live-spelning från Singapore där han gör Pinoccio Story sjukt bra. Lyssna på den två gånger och ni är kära sedan.  Mitt nya beroende stavas Kanye West.

Våra svenska grabbar gjorde en bra match mot kroaterna. Kroatien är det land jag gillar bäst att kolla på egentligen. Sjukt härlig handboll. Balic is my man!

-6-(-5)+(-2)= -3

Mitt huvud tröttnade på negativa tal. Det hörs ju bara på namnet. Hur tror dom att man ska kunna motivera sig till matte när de döper sakerna till exempevis "negativa tal". Har ju en negativ klang redan innan man slått upp boken.

The Killers kommer till Hultsfred ´09! Woho! Are we human or are we dancer? Det är frågan asså...Sedan blev jag lycklig när jag såg att Hultan varken krockar med Partillecup eller Åhusbeachfestival om det blir aktuellt. Dock kommer hela Juli endast innehålla mig själv i en ryggsäck. Underbart!

Spotify!!!

Okej, vissa av er kanske tycker att jag är lite sent ute men Spotify is the shiet vafan!
1000TACK Ronnie!!!

Inser nu att jag saknat detta program hela mitt liv fan... Jag ÄLSKAR det!

Matteboken kallar!!!

Och så sitter man här på jobbet ikväll igen. Sucktar efter den där goda snusklubban som jag inte fick igår. Enorm besvikelse igår faktiskt...Har inte riktigt smält den förlusten. But life goes on och jag fick käka två ägg istället. Med KallesRANDIGA. Inget jag rekommenderar direkt.

Inatt SKA jag räkna matte, innan jag börjar slappa framför TV:n. Måste ta tag i mig själv som Degen skulle ha sagt. Annars kommer jag aldrig bli något mer än en halvdan förortsbrud med utväxt blondering och modet som var inne för tio år sedan med en unge på armen.

Sedan kommer dessa skönheter snart dimpa ner hemma hos mig tillsammans med lite annat.
Jag tror jag börjar bli en klicka-hem-saker-missbrukare...

Önska mig lycka till med matten! Livet?, haha...

Jag köra Merca? Nooooowaaaay!

(Roliga saker mamma ringde och berättade för mig idag. Både vill och vill inte säga vad men jag väljer nog att hålla det för mig själv. )

Ali är min ängel. Han fick backa ut min bil på jobbet imorse då det var jävligt trångt. Vågar mig inte på sådant längre efter den lilla incidenten förra helgen.
Ali:
"Så gumman, btw kan du köra automat?"
Jag:
 "Tack så mycket darling, nä hurså? :P"
Ali:
"Nä, tänkte att du kunde köra in min bil på den nu lediga platsen"
Jag:
"NO NO NO NO! Tro inte att jag kör in din fräscha Mercedes på den trånga platsen! NOWAY"

Hehe...

Dags att kolla handboll. Sverige- Kuwait (stavning?) Johan Sjöstrand och Dalibor Doder var ju tydligen kungar. Missade ju matchen då vi själva spelade men man har ju hört ;-). Är ju lite smått "förälskad" i Sjöstrand sedan innan. Höll ju en gång på att köra av vägen i Kba när U21-landslaget var ute på en löprunda. Sedan är jag ju lite "småkär" i Jonathan Stenbäcken också och han startar idag :D Sedan har jag ju en liten "crush" på Palicka med. Hoppas han får spela i dagarna...

Han kan ju se sig i stjärnorna efter mig...

Update: Shellkillen kommer inte innanför min (läs: mammas och pappas) dörr. Har nu ätit fem små snusklubbor och det har varit yttert lite salt i alla. DÅLIGT!

Snusklubban har sett sina sista dagar. Utrotningshotad???

Allvarligt talat! Jag blir så förbannad! Snusklubban måste ju vara världens bästa uppfinning. Den finns i två storlekar. Har man tillräckligt mycket tid så kan man äta en stor annars så nöjer man sig med en liten i bilen på väg mellan två ställen. Den stillar saltsuget perfekt efter en träning och är perfekt att ha tillhands då det blir kris. Sedan är de ju lite spännande också med tanke på att man aldrig vet hur mycket salt som finns i. Ibland har man riktigt tur och får en med massa salt i, då är lyckan fullbordad liksom.
Anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att jag är orolig för snusklubbans framtid. På väg från träningen till jobbet stannade jag på flera ställen utan att de hade en enda snusklubba. Det var först på det fjärde och sista stället som jag fann mina älsklingar. Dessutom var killen på Shell råfräsch! Mörka ögon, mörkt hår, lite rocksnygg med läderband runt handlederna. Jag tackade honom så hjärtligt för att han räddat min kväll :D Funderade också på att bjuda med honom hem men så kom jag på att jag skulle jobba och hur hade det sett ut om han följde med mig på mitt nattpass. Sedan kom jag ju på att även han jobbade så den inbjudan får bli en annan dag för nu har jag hittat min stammisShell!




Englund! MAGGOT! skickat 2009-01-20 13:03:
Jag E KÄR I DIG   

Englund, sådana här offlinemedelanden är uppskattade när man loggar in på msn vid nattpassets start! Det började inget bra men du och Shellkillen har räddat min kväll :D Tacktack...Jag är kär i dig med! Och det ska bli jävligt kul att ses i helgen! Kyss! ;-)

på väg någonstans hela tiden...

Alarmet på mobilen ringde 09.00. Snoozade och vips så hade telefonen laddat ur. Vaknade halv tolv och inser att jag skulle varit hos Camilla för ungefär en timma sedan. Sätter i telefonen i laddaren och möts av typ fem sms. Inser hur sen jag är och att vi komer typ inte hinna spela tv-spel. Nu är frågan hur snabbt jag kan packa och göra iordning mig. För jag är ingen sådan där snabb sak som är klar på 20 minuter. Ååånej! Brukar vara färdig lagom till träningen halv fem.

Men nu måste jag nog skynda lite!
Pusspuss


Ibland simmar jag ut på lite för djupt vatten och det resulterar i en del flummiga meningar...

(Hmm. Besviken och taggad! Kan man vara det på samma gång? Tror jag väljer att lära av allt just nu och ta till mig det på ett bra sätt. Nu lät jag precis som den där blonda Bellan men jag tror det är så man måste göra ibland. Som en vän sa: "stöka undan och gå vidare"...) Jag blev glad över ett "hej" idag som troligen betydde 1000 gånger mer för mig än för den andra personen, men det gav mig en känsla av betydelse.

Ojojoj, nu känner jag att jag flummar iväg och blir lite väl djup.
"Ute på djupt vatten" så att säga.

Tittade nyss in på facebook och hittade lite bilder som Saga taggat på mig från balen.
Måste säga att jag är jätteglad att jag gick med Sebbe. Det är fan att han har flickvän asså ;-) Tror jag råkade nämna det för honom på Blvd på juldagen också. Har också för mig att han då frågade: "Sara, hade du legat med mig om jag inte haft flickvän?" Har ett väldigt svagt minne av att jag svarade något i stil med "Självklart!" Smart Sara, mycket smart. Men förmodligen är det bara minnet som spelar mig ett spratt. Såklart jag inte svarade "självklart", det kan nog vem som helst intyga att jag aaaaldrig skulle göra! :D Jag menar, det var ju inte jag som masserade hans rumpträningsvärk på naturlektionerna eller så... Inte jag! HAHA...

Shiet, hur kom det sig att mitt "besvikenöverförlustenmot"sverigesstjärnorinlägget" slutade tillägnat Sebastian? Hmm, konstigt vad man ibland spårar ur...

Städning på g (för att sluta vara så nervös)

Ska nog sätta igång och städa mitt rum ordentligt. Är nervös för matchen ikväll.
Sävehof- Heid, Partillebohallen kl 19.00.
 Kom och hejja på oss!


Fick nu på morgonen iväg min H&M beställning med underkläder. Vinst...
Så denna bikini till vänster får ni nog se mig hänga på stranden i (eller vid poolen, så lat som jag är), i sommar. Leendet liksaså, hoppas jag :D
Nu är jag otroligt nöjd, måste jag säga. Oavsett vad alla säger så anser faktiskt jag att shopping kan liva upp :D Klart man blit glad av att handla!
Ska snart kolla igenom La redoute och Ellos med. Tror det fanns lite lyckorus i dom tidningarna också ;-) Bland annat en asful tröja, enligt min mor. Jag älskar dock den! Den är inte direkt stilren eller snygg men cool som fan och det finns en "måste-ha-känsla" över den. Gud, vilken materialist jag är då...Yeye...Ska kolla barnkläder också ju! Då är det okej att klicka lite till sig själv med ;-) (okej, det där var en dålig ursäkt. Det insåg jag när jag läste igenom inlägget).

Just det ja! Idag börjar högskolorna och det där tramset. Lycka till, Sheila, Sandra, Lina och EmmaE. Tänk vad smarta ni kommer bli! Och jag kommer fortsätta att förbli som jag umgås (tänk er jobbnivån, Sheila och Nathalie- den e illa alltså).

Nä, duschen kallar. Kan ju inte spela match med smutsigt hår. Det går ju bara inte!

Det finns vissa saker som bara inte får hända...

...exempelvis att det är tekniskt fel när Sara ska beställa underkläder på nätet.
 Det är inte okej!
Japp, massa underkläder också + en bikini! Men då vill inte sidhelvetet att jag ska ha söta, små, rosa spetstrosor. Då blir jag arg.

Bara tanken på att träna i Lexby får mig att tänka självmordstankar

(Först vill jag inleda detta inlägg med att skänka en tanke åt spelarna i Vallhamra som tvingas träna i Lexbyskolans idrottshall i Partille. Den ligger bakom allt strålkastarljus i Partillebohallen. Dess grannar är skabbiga radhus som ser ut som de är hämtade ur en rysk förort och hallen är så äcklig att man trippar på tå så fort man går in i den. Man tar inte i saker frivilligt och att sätta sig på toastolen är ett BIG NO!)

Så nu kan jag börja mitt inlägg. Jobbade natt med Shiee... Alltid lika trevligt. Åkte ut till Lexbyhoodsen och vi tog hem en promenadseger. 26-13 tror jag matchen slutade. Åkte sedan direkt till jobbet och körde ett pass på fem timmar. Nice, nice...

Sedan har ju allas våra Sveriges handbollsherrar vunnit sina två första matcher i VM också. Kuba och Sydkorea, känn er slagna! Mohaha...

Och sedan kan jag ju berätta att jag funderar på om denna blogg ska gå i graven.....

                Nu blev ni allt rädda va? ;-) Nä, men jag funderar på att byta till någon av blogg.se: s konkurrenter. Tycker nämligen detta suger. Det går typ inte att ladda upp bilder längre och allting laggar. Sedan tror jag också att nån annan kanske uppskattar mina oerhört innehållsrika och fyndiga inlägg mer än blogg. se också. Här har man ju redan en stämpel liksom ;-) Oooh, I´m a real blogger.... Naaaaat... (appropå mitt avslutande ordval så berättade min otroligt uppdaterade fjortislillebror att "naaat" är så år 2008. Så jag får nog för en gång skulle lita på honom. Det låter ju faktiskt förjävligt...)

Stay chill...

banankaka och ovispad vispgrädde

Sitter på jobbet lördagkvällen till ära och äter banankaka med ovispad vispgrädde. Äcklig är jag, jag veeet. Men måste ju ta tag i min vikt som helt mystiskt sjunker för varje vecka som går.

Jobbar med Sheila inatt. Mycket trevligt må jag säga. Roligast var endå svaret på mitt sms innan vi började:

Jag
Jobbar du inatt?

Sheila
Ja :-( Säg inte att du ska på fest med ett gäng kåta 20åringar?...

Vad gör man inte en fredagskväll?

"Så kul vi har det en fredagskväll"
Jo, först börjar man eftermiddagen med gym, sedan handbollsträning på det och kvällen spenderades i "templet" (ÖHK-
hallen) för att se våra kära vänner och rivaler i Önnered och Kropps göra upp om två viktiga poäng. Karin uppmärksammade lite kul (tragiskt om man så vill) att det var vårt lags alla singeltjejer+Frida (eloge till dig) som åkte och kollade matchen efter träningen. Det är det roliga vi får en fredagskväll, liksom ;-)

"Skam den som ger sig"
Mm, jag är tillbaka. Hur länge vettefan. Det suger rätt hårt just nu så... Men "keep up the good work" är ju också ett bra uttryck eller "efter regn kommer solsken" eller som i mitt fall, bara mer regn.

Stay cool...


So long

Okej den där "trendiga" bloggpausen blir nog av endå. Det låter oerhört egocentriskt men det är så fruktansvärt mycket i mitt liv just nu som jag måste ordna upp. Hejdå...

Bytt, bytt kommer aldrig igen.

Klar att åka och möta upp på gymmet. Sedan blir det till att åka till Aranäs och flickor 95 där för att vara med på deras träning. Har lovat det länge nu och känner att jag faktiskt får ta mig i kragen nu när jag inte jobbar och åka dit. Alltid kul att komma hem på "hemmaplan" igen.



Igår var en otroligt mysig dag! Först fika med Emma och Kristoffer F på Karma. Kul att träffa killarna i klassen man inte träffat på länge. Sedan lite strosande i affärer i innerstan. Var bland annat inne i sexshopen (min kära väninna hade ett ärende, för tro inte att jag skulle erkänna något sådant i bloggen). När vi var där inne går ett svagt bekant ansikte förbi utanför och ser rakt in på mig. Kan först inte placera personen i fråga men efter en stund kom jag på att det var en kille från i somras som försökte sig på en jäkla fuling. Vi var på en temafest. Temat var sport och jag hade en lagkaptensbindel på armen. Denna snodde han och använde hela kvällen. När jag sedan skulle hem lämnade han inte tillbaka den. Sur blev jag men istället tog han min hand och satte på sitt tjocka silverarmband runt min handled. Sedan snabbade han sig och sa "vi byter tillbaka imon ;-)" och gick därifrån innan jag ens hunnit protestera. Så där satt jag utan min kaptensbindel men med ett silverarmband istället. Jag tänkte till och lämnade armbandet till någon som jag visste var hans kompis. Hoppas han fick tillbaka det. Kaptensbindeln har jag då aldrig sett i alla fall. Denna kille var det som gick förbi! Tänk, världen är liten...

Rätt sött försök i alla fall.

Karma

Idag blir en mysdag. Vaknade nyss, ska fixa några saker här hemma innan jag hämtar Em för att åka in till Kba och fika. Att sitta på ett café är typ det man bara ska göra denna årstiden och i detta vädret men jag gör det allför sällan tyvärr. ÄNDRNIG! Sedan tror jag att Kristoffer F, skulle titta förbi ockå. trevligt, trevligt :P

Sedan blir det träning. Handbollsträning-Jippi!, Gruset- =(. Men men, det är la smällar man får ta.

Oskönt

Jag funderade i helgen på en "trendig" bloggpaus a lá Blondinbella. Något i stil med att jag inte mår jättebra och inte vill påverka mig själv och mina otroligt många läsare negativt. Men så tänkte jag lite till och insåg att jag egentligen inte har någon rätt att klaga på någonting. Därför får vi se hur det blir med detta.

Träningen idag gick bra =)
Och det är väl i princip det jag gjort idag. Eller nej föressten, jag träffade min mattelärare också :D Honom ska jag nog kunna snärja tror jag. En kväll hos honom så är MVG:et fixat sedan. Nä skojja bara, nu va jag totalt oskön.

Ta mig bara härifrån, snälla....

Att 2009 skulle börja med att må såhär hade jag ju inte direkt räknat med. Trodde dock inte att det kunde bli värre nu, men det kunde det tydligen. Snälla någon, ta mig härifrån för jag orkar fan inte mer...Jag orkar inte...

Gudmor till Freja

Camilla vet hur hon får mig på gott humör. Satt nyss på msn och beklagade mig för henne över mtt liv typ. Hon berättade då att jag snart ska bli gudmor! Det är en månad kvar ffs! Å vad jag längtar och å vad jag hoppas att allt ska gå bra... Åååå, ni fattar inte! Jag ska bli gudmor! Gudmor, gudmor, gudmor. Jag kommer typ få barn om en månad! Det är galet! Riktigt galet!

Jag älskar dig Milla och jag älskar a typ Billy :D Han är jävligt bra må jag säga. Jag älskar er i vilket fall!

You and me babe <3

Yrke för resten av mitt liv

Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare? Sjuksköterska eller lärare?

----

Helvete!

Laddar!!!

Har slappat från det att jag vaknade klockan tolv. Kollat in modet för våren och sommaren lite samt spelat fifa´09 på mitt nya ps3. Lika mot Solna, hmm. Men dom gjorde ju sitt mål på straff så okejdå. Nu ska jag gå och sätta på lite pastavatten. Dags att käka snart. Matcher idag ju :D Först elitserien 18.15 mot Spårvägen hemma. Alltid lika kul att bara vara med. Sedan b-laget mot Backa. Revange!

Jag litar inte på någon (med få undantag).

Jag jobbar på med mitt ego2009. Anledningen? Enkelt svar... Jag har helt enkelt gjort om samma misstag för många gånger nu. Jag är lite smått blåögd och naiv. Jag tror gott om ALLA i princip. Jag ser inte igenom människor. Jag har riktigt dålig människokännedom och tror att alla som jag vill väl också vill mig väl. MEN så är det INTE. Jag måste lära mig att se lite mer skeptiskt på personer. Inte lita på folk jag inte känner. 2009 kommer jag vara på min vakt för att inte bli besviken, sårad, lurad eller bestulen.

Det var bara en liten notis jag tyckte att ni kanske ska veta.
Idag har jag förövrigt vart hos läkaren. Smått besviken där men läkaren är väl kanske en av väääldigt få personer i mitt liv just nu som får bli ett undantag vad det gäller att lita på vad denna säger. Sedan lunchade jag med mamma på stans bästa husmanskostställe. Johan S tack för det tipset tidigare i höstas. Och så var jag och mamma inne i Ulrica Mässings allra första butik i den planerade kedjan Porthouse, på Kungsgatan. Där hittade jag mitt blivande vardagsrumsbord. Det kan vara bland det vackraste jag sett (om man kan kalla en möbel vacker) och jag ska ha det! Det var dyrt och jag vet fan inte vart jag ska ställa det tills jag flyttar men ha det, måste jag! Sedan att dom hade allt sänglinne och alla tavlor till mitt blivande hem är ju också lite kul. Jag vill inte ha hela mitt hem i New England/Lexingtonstil men vissa saker! JA TACK!

Historisk

Hittade att jag är med i Hk Aranäs historia på deras hemsida. Det känns kul! Aranäs ni finns alltid i mitt hjärta!

Rickard Lönn lämnar för Redbergslids IK, Jerry Hallbäck lämnar tränaruppdraget för en tjänst som sportchef i IK Sävehof. Sara Andersson lämnar för BK Heid och Annie Lennerstad ansluter till Önnereds HK.

copat från Hk Aranäs hemsida.


Vecka 2

Första hela veckan på det här året börjar idag. Jag saknar skolan så jag kan dö. Saknar mina få tjejer i klassen och alla mina killar. Saknar min baldejt Sebbe, min bulgariensovkompis degen, min "själsfrände" Friis, min rådgivare Hake, min gym och psykologkompis Bolli, min "kk" Nyrén och alla andra. Sandra och Camilla träffar jag fortfarande, vilket är skönt, annars hade jag nog gått under. När jag gick i skolan hade jag veckoplaneringar, men nu flyter dagarna bara ihop. En lördag är ingenting värt och jag vet inte ens om när det är julafton. Kanske ska börja med mina veckoplaneringar i bloggen igen för att få lite ordning på veckorna.
Vecka 2, 2009
Måndag:
träning 16.30- 19.00
Tisdag: jobb 07.00-14.00, träning 16.30-19.00
Onsdag: läkaren 11.00, träning 16.30-19.00
Torsdag: match mot Sävehof och Backa
Fredag: träning 16.30-18.00
Lördag: träning och lagfest
Söndag: ledig...

uttryckslös

Jag drömde inatt att jag vikte ut mig.
Bingo Rimér var faktiskt en riktigt skön snubbe och bilderna blev jäkligt bra. Sedan helt plötsligt var jag tillbaka till min bal i maj där jag träffade Zlatan...Sedan dömde jag också att jag drack vin innan träningen.  

Jag är ingen drömtydare men jag tror inte man behöver vara någon expert för att konstatera att det finns någon sort av verklighetsflykt här.

Föressten Emma! Jag älskar dig! Du är bäst! Gå in och läs hennes inlägg om "oss". Emma bland mina länkar.

2009 here I come!

Fick höra idag att jag är alldeles för snäll. Tror min arbetskamrat har alldeles rätt. Men nu är det slut på det. 2009 ska bli mitt egoår. Ska bara bry mig om mig själv, mina vänner och min familj. Dom som betyder för mig och det som betyder för mig. Jag är rätt bra på att spela handboll men iår ska jag fan bli GRYM! Ger alltid allt, men iår ska jag försöka ge ännu mer! Jag är redan rätt snygg, men ska fan bli ännu snyggare iår med träning, hår och naglar. Ytlig jag veeet. Men jag är lite sådan. Jag har rätt bra betyg från gymnasiet men ska höja även dessa. Ska försöka börja plugga. Ska bli något! Ska bry mig mer om mig själv. Inte sätta mig i massa dumma sitser, som jag är så bra på. Ska inte trassla in mig i en massa skit.

Detta är lite abstrakta mål för 2009 men mitt allra största löfte är att jag ska bli ärligare och rakare. Jag ska säga vad jag tycker mer än vad jag redan gör. Jag brukar aldrig ljuga om vad jag tycker men ska fan stå upp mer för mina åsikter. Och framförallt ska jag vara tydlig i allt jag tar mig för eller faller framför mina fötter.

Sedan har jag bestämt mig för att antingen gå och köpa en dyyyyr  jacka eller ett playstation3. Vilket tycker ni jag ska satsa på??? PS3 va???

(Går fortfarande inte att lägga upp bilder...)

Bitch javisst

Som en pärla ska en tjej vara hörde jag i en film. En pärla är fin men hård.

naiv

Jag känner en person som är väldigt blåögd. Jag tycker lite synd om henne faktiskt...

btw: fler bilder till inlägget nedan kommer såfort blogg.se funkar igen.

2008- ett riktigt bra år!

Orkade verkligen inte uppdatera igår. vilket jag nästintill lovat. Hade ju bestämt mig för en lugn nyår, vilket det var tills jag kom fram och hade parkerat i Jennifer och Tobias garage och lagt nycklarna på deras byrå i sovrummet. Ölspelet startade nästan direkt och min bil fick gladeligen stå kvar i garaget till dagen efter. Mycket trevlig förfest och tolvslag. Mindre trevligt att typ frysa ihjäl i väntan på taxi in till Avenyn. Vi kom i alla fall in till stan men väl där orkade jag och några till inte med köerna och folket och kylan så det blev ingen utgång. Ramlade in på jobbet dagen efter iklädd nyårsoutfiten, samma smink och oborstat hår men som tur var var det en lugn dag. 

2008 var faktiskt ett riktigt trevligt år måste jag säga. Det började ju med en slappisdag hemma hos Billy den första januari. Det var på den tiden då Billy och Camilla festade och inte var gravida och sånt ;-) (känn piken Milla ;-) Nä men jag kommer vara den stoltaste gudmodern alla tiders, tro mig :P)

I januari spelade jag mitt livs sista ungdomsSM-steg med Aranäs i Helsingborg. Steg fyra kom vi till, vilket endå är helt okej.



Sedan hade vi ju Billys 20årsfest i februari.


Och mitt beslut att byta klubb i april. Jag har saknat mitt gamla lag såklart men jag stortrivs nu och har inte ångrat mig en sekund.



I april åkte vi också på avslutningsresa med Aranäs dam och herrjuniorer till Tyskland för Bundesligamatch och fest.



I april och maj pluggade jag dag och natt för att klara slutbetygen.

I maj var det även dags för balen. Där jag och Sebastian helt klart måste varit de snyggaste paret.

Den fjärde juni tog vi studenten. Vilken jävla dag! Nästan alla säger att studenten är bästa dagen i livet och jag kan bara hålla med, trots att jag saknar min klass och skolan nått enormt.

En vecka senare åkte vi på avslutningsresa till Bulgarien. Skitland men väldigt trevligt sällskap och det blev en bra avslutning på vår tid tillsammans.

I somras var jag och bror min och kollade Bruce Springsteen. Upplevelse.


Vi klarade inte att vara utan varandra särskilt länge och snart var det dags för reunion med klassen.

Orkade med typ en utgång i somras med all träning och det blev Berså med Nathalie och Sheila.

Jag var ledare på Kempa hanbollskola som Aranäs arrangerade i augusti.

I början av försäsong2 åkte vi till danmark och Nordic Open med laget. Kammade hem lite prispengar till och med tror jag.

Under hösten har det varit inkilning i Heid. Jag blev bortgjord som fan, men kul var det :D

Halloweenhelgen blev riktigt lyckad med middag hos Nathalie på fredagen och fest och utgång på lördagen.

Nån vecka senare var jag i Gislaved och såg Takida. Trevligt...

Julen jobbade jag sönder men juldagen bjöd på utgång. Blvd, vilket var okej.

Nyår blev ju som sagt lyckad :D
Och nu är det nytt år och nya möjligheter. Har redan lite planer och saker jag måste se till händer.
Gott nytt 2009!