Ruddalen "my place"

Sitter på jobbet. Ska snart sova för att orka med morgondagen. Min lördag består nämligen av jobb och sen barmarksläger. Tror det står tester på morgonpasset och handboll på eftermiddagen men jag är inte säker.
På söndag hinner jag med ett pass innan jobbet och det är såklart i Ruddalen! Jag som älskar Ruddalen! Man skulle kunna säga att Ruddalen är "my place on earth" .

Föressten har jag sagt att jag står som reserv på juristprogrammet?
Jo för att det gör jag, ser ni!
1340:onde plats har jag. Tänka sig!
Blir nog till att plugga upp en hel del om jag vill in där, haha...


Varför blir det ingen sommar i år? Så att jag kan sola och bada... :(

Semestertider

Jag hatar på ett vis semestertider!
Allt är typ stängt när man ringer någonstans eller liknande. SUCK!

Jag har fortfarande en konstig känsla i magen, men det skiter jag i nu. Barmarksläger med handbollen i helgen är det som gäller. Ska vara med på allt som inte krockar med jobbet och på måndag börjar mitt liv på riktigt med 100% ig närvaro vilket innebär handboll typ varje dag igen =) Ska bli skönt att komma igång!



Uppgivet

Lite uppgiven.
Jag mår inte bra.
Något i min mage gör ont.
Jag är tydligen "frisk".
Känner mig inte frisk.
Känns inte bra.
Missade träningen.
Räknar med att vara med på allvar nästa vecka igen.
Saknar det nu...

Ont i magen

Blindtarmsinflammation?
Det är den stora frågan just nu...
Ska tillbaka för nya prover imon. AAaaa scary!

Det är skönt att allt är som vanligt (speciellt Ruddalen)

Det känns bra att livet är som vanligt igen. Det kändes bra att laga mat och äta vid halv två- två och sen vila en timma. Det kändes bra att packa väskan och åka till träningen klockan fyra för att börja träna vid halv fem. Det kändes bra att vara tillbaka i "unga" och göra mål. Det kändes bra att stå i målet och det kändes bra att det var som vanligt uppe i Ruddalen. Känns liksom tryggt att veta att Ruddalen är sig lik och att inga backar eller så planats ut under uppehållet. Tänk vilken tragedi om så vore fallet! Det kändes bra att äta en bra banan. Det kändes bra att stå och snacka med Lina, as usual vid bilarna.

Allt kändes bra! Jag är glad att säsongen dragit igång =)
Det kommer bli en rolig säsong!

Hade inte hjärta att klippa av dom föressten.

Handboll <3

Idag börjar säsongen för min del. Försäsong 2 alltså :P Försäsong 2 är roligare. Jobbig men med lite mer lön för mödan med tanke på att det kommer in lite roliga träningsmatcher och att man ser ett slut på det hela då serien faktiskt startar om typ två månader =)

Känns alltid lite skumt när man ska dra igång. Man är typ lite nervös fast att man vet vad det handlar om. Jag tror att det kommer bli en rolig säsong =)


Det var bara det jag hade på hjärtat för den här gången. So long!


lite från idag

Började dagen på gymmet där jag träffade Pillan. Trevligt...

Missade träningsstarten idag pga jobb. Min sista jobbvecka krockar med uppstartsveckan tyvärr.
Men coopern missar jag såklart inte! Sån tur har man ju aldrig. På torsdag på Rambergsvallen smäller det! Man ska inte vara negativ men känner att jag nog inte kommer klara det testet så bra. Styrketesterna däremot är nog en klar förbättring. Självklart missar jag dock de testerna. TYPISKT!

Missade precis Lipstick Jungle pga av msn och telefonskvallrande. suck...
Men det var värt det...

nu ska dom väck

På tisdag börjar säsongen för mig igen.
Då blir det till att klippa av dom. Samma sak varje år och varje gång blir jag lika ledsen...
 

Life <3


Kan det bli bättre än såhär?


Föressten! På gymmet idag träffade jag vår sportchef/tränare och när han ändå var där passade vi på att göra ett bänktest. Jag har höjt mig fem kilo sen senaste testet =)
Det är rätt bra!

Ensam och övergiven

Känner för en kaffe eller något i stan men ingen kan. Har typ ringt hela min telefonbok utan napp. Det låter som att jag är väldigt ensam och desperat, haha... Det är jag också så därför åker jag nu till Ikea och köper hallinredning. So long!

Min helg

"Ujuj" vad jag har bloggat dåligt under helgen. Vad ska jag säga?
Har umgåtts med Emma sen i fredags. Vi hade den sjukaste utenatten på länge trots att jag druckit två öl. Det var omgivningen som gjorde den sjuk. Det är fan så mycket skumt folk det finns alltså. Efter en så kallad "catfight" på Mcdonalds, där jag stod med händerna på ryggen blev vi lurade att förgylla två australienares semester med en puss. Detta efter 10 minuters övertalande. När de fått sina pussar börjar den ena snacka svenska. SNACKA OM BLONDA OCH LÄTTLURADE! Piiinsamt! Tvekade fan på att skriva det i bloggen men måste nog bjuda på den trots allt. Emma fick efter det låna ut sin Cola till en Ylletröja-kille som sen trodde han skulle få med henne hem på oanständigheter. Då fick vi nog och tog en taxi hem. Chaffisen lyssnade på techno och var riktigt chill.

Igår blev det en helmysdag. Vi åkte ner till Varberg där vi drack kaffe och promenerade. Sen åkte vi hem och käkade och såg kassa filmer.

Nu blir det gymmet!


Yes ofcourse

Vaknade nu.
Måla naglar, duscha, hitta kläder, sminka mig, komma i stämning...Orkar man?
Jo, men man får väl offra sig. Men det blir nog bilen ikväll.

Jag börjar bli alldeles för djup

Nu förstör jag själva grejen med mitt tidigare inlägg. Tanken var att mina närmsta skulle läsa det först av allt när de tittar in på min blogg nästa gång men genom att skriva ett nytt inlägg förstör jag ju detta. Men jag bara måste! Jag har en sådan där skriva av mig dag... Dessutom är jag på jobbet och kommer inte i säng. Suck på det! Jag har funderat mycket över livet det senaste. DJUPT, I know! Min stil? Inte ett dugg =)

Jag tror att jag är alldeles för lättinspirerad!!! Och alldeles för intresserad av det mesta. Berättar någon för mig om en australienresa så vill jag åka dit. Berättar någon om en konstig estestisk utbildning får jag funderingar på det. Camilla skaffade barn och lite sugen blir jag allt (tro inget nu!). Sandra och Armin pluggar flitigt och jag vill leva studentlivet. Jag träffar mina handbollskompisar och vill inte leva studentlivet längre utan BARA spela handboll. Man läser sporten och vill bli proffs. Det är visserligen en bestående dröm men ja, ni fattar grejjjen. Jag vill göra allt! Helst samtidigt =) Undrar hur många listor jag gjort på vad jag ska ha hunnit med innan 30 år. Eller tom vad jag ska ha hunnit med innan jag dör. Dom listorna är långa vill jag lova... Allt från jordenruntresor och proffsspel till att kunna lira gitarr eller måla en tavla. Bo mitt i stan OCH bo ute på landet samt ha sommarstuga. Skaffa en jobbkarriär samtidigt som jag njuter av livet och tar varje dag som den kommer.

Det går inte ihop, det hör ni ju, haha...
Men huvudsaken är nog att man har drömmar och att man förverkligar de man brinner mest för.
Samt att man har kul under tiden =)


På väg ut i världen =)

Ni betyder mer än vad ni själva begriper tror jag...

Jag brukar ha ett outtalat "ingen nämnd-ingen glömd"-tema på bloggen men just ikväll sitter jag och funderar på hur mycket jag faktiskt älskar mina närmsta vänner.
Du, liksom jag har säkert också insett att det finns människor i ens liv som består oavsett hur lång tid som går eller vad som händer. Vänner och bekanta kommer och går...Man kan ha hur många vänner och bekanta som helst men hur många riktigt nära kompisar har man egentligen? Jag har fyra!!! Fyra stycken som jag älskar över allt annat. Jag tycker att jag är oerhört previligerad som har nästan en handfull. Detta är personer jag känt i hela mitt liv eller i alla fall i närmare tio år. Dessa fyra personer förtjänar lite extra uppmärksamhet tycker jag =) Dom skulle aldrig tveka att ställa upp närsomhelst. Jag skulle aldrig tveka på att ställa upp för dom. De finns alltid där! Jag kan gråta eller skratta obehindrat med dom. Jag kan berätta allt utan att skämmas eller utelämna detaljer. Jag kan berätta precis vad jag känner och dom lyssnar... SNYGGAST är ni också! Helt sjukt vad ni är bra! Hur kan jag ha haft sån tur???

Sandra, Camilla, Emma och Jesper, ni är mina absoluta ögonstenar!
Ni har en stor del i mitt hjärta och kommer alltid finnas i mitt liv! Jag älskar er <3


Sandra. Hur många år är det? 11-12? Du är fin, du är vis och du får mig alltid på bra humör och på rätt väg när mitt liv är på väg rakt åt pepparn! Finns inte ord för hur mycket jag tycker om dig!


Camilla min danska skatt, vars dotter jag även är gudmor till. Vad ska man säga? Kärlek...


Jesper, min tjejmagnet till lillebror. Finns ingen jag är stoltare över än dig!


Och sist, men inte minst min Emma. Är uppväxt med dig. Känner inte till något liv utan dig? Vad skulle jag göra? Du är min egna syster....

Nöjd

Självklart blev det en jobbig dag på jobbet. Vad annars efter den morgonen liksom :S
Men vet ni vad foxs! Jag är nöjd som fan ändå. Har jouren inatt och sitter nu här och filosoferar lite. Ska strax se "Hos mig halv åtta" eller vad det heter och bara ta det lugnt (hoppas jag).

Är nöjd trots denna dag bara för att jag som tidigare nämnt har sjukt mycket motivation just nu. Jag är motiverad vad det gäller bra mat, skola, städning, träning- ja det mesta :P Och det är nice!
Fast nöjdheten kan bero på en sak till. Jag upptäckte att jag inte alls har noll kronor på kontot =) Jag hade 127 =) Det är en betydlig skillnad! LYCKA :P Haha
Trallala la la


Helt förbjudet egentligen att lägga in bilder på sin mat. Det gör man bara inte i sin blogg men vafan. Jag mååååste ju bara visa hur grym jag är ibland =)

Torsdagen den trettonde?

Jag blir så trött på mig själv! Varför ska just jag ha råkat bli en fruktansvärt trött människa? Hade ställt klockan på halv åtta för att hinna springa en runda innan jobbet. Halv åtta är ingen farlig tid att gå upp, speciellt inte när man somnat vid 23 kvällen innan. Men självklart stänger jag av alarmet, i tron om att jag snoozar tre minuter. Vaknar minutrarna innan elva av ett sms. Tack Emma. Utan dig hade de nog ringt från jobbet och väckt mig.

MEN inte nog med att jag missade min mycket viktiga löprunda så spillde jag också ut ett stort glas saft (var tydligen törstig inatt), Okej fine, men saken var den att jag spillde glaset åt sängens riktning så allt innehåll åkte under sängen och under min förvaringslåda som jag har där. Jag får dra ut förvaringlådan för att kunna torka upp men då står en annan förvaringslåda ivägen, vilken min sänglampa står på. Sänglampan åker i backen och funkar ej mer. Jag råkar trampa på en gammal vindruva som rullat fram under sängen och nu undrar jag: Har jag fått min beskärda del av olycka idag? eller väntar mer? Blir lite orolig då just torsdagar är en olycksdag i mitt liv. Inte alltid, men händer det något så gör det oftast det på dessa förbannade torsdagar!

Funderingar en onsdagskväll

Idag har jag (liksom de flesta andra dagar) funderat rätt mycket. Jag funderar på vad jag vill arbeta med när jag blir stor. Ena minuten vill jag bli läkare eller sjuksköterska. Självfallet för att det intresserar mig. Det är ett yrke jag kan bära med mig runt om i världen men samtidigt har man ett enormt ansvar på sig och man får inte göra fel. Sedan är det ju lite småsexigt med sjuksköterskor också.

Men det är också lite småsexigt med uppklädda business-kvinnor. Och där har man inte liv på axlarna. Dessutom tjänar man mer som jurist, ekonom eller civilingenjör än som sjuksköterska. Fördelar och nackdelar med allt ja...
 

Sedan har jag även funderat på annat idag. Jag har gått ner två kilo sen senaste gymtesterna. Kan det vara tre veckor sedan? Kan bero på löpning. Har satt mig in i det här med energiintag och hur mycket man gör av med. Enligt två hemsidor bör jag äta mer än 3500 kcal per dag för att hålla samma vikt samtidigt som jag lever ungefär som jag gör nu. Det känns mycket men när jag sedan kollade in mig lite extra på vad allting faktiskt innehåller så är det nog hyffsat lätt att komma upp i dom kcal:en.

Nä, dags för sängen... Upp och springa imon innan jobbet. Puss på er!


Tröttpigg

Har börjat känna mig full av energi igen. Visserligen är jag för tillfället väldigt trött men jag känner mig motiverad! Motiverad för hösten, tro det eller ej. Jag är ingen "hemma-mys-människa" som gillar hösten och vintern. NÄJ, jag trivs allra bäst på våren och sommaren. Då lever jag :P På vintern lever jag nog bara för handbollen tror jag. Det är tur att handboll är en vintersport för annars hade jag nog gått i idé för flera år sedan.

Men i vilket fall som helst så får jag gjort saker och på fredag ska jag till skolan och jag ska börja plugga på allvar nu! Wiiie! För jag har inget jobb till hösten och då är det ett ypperligt tillfälle att faktiskt ta tag i studierna. Ska börja med att plugga till och plugga upp så att jag kan komma in på vad jag vill till våren/nästa höst.

Motivation var ordet! Trots noll på kontot och ingen solbränna alls känns det kul med lite nytt =)

Rensat ut

Har fått bockat av en hel del från listan idag. Christoffer (min kusin) ringde nyss och frågade om jag var ute då han och hans tjej samt lite kompisar befann sig i Linné. Jag blev nästan lite sugen tills jag kom på att jag är helt slut efter att ha hållt ett sjukt tempo hela dagen. Nu ska jag slänga mig i soffan och se sista timman på American Pie som går på kanal 6. Kanske skulle ta en kopp te med. Vilken typisk bloggare jag är va :P haha...



+ nån låda till. Japp, det tog ett par timmar att få ordning på den garderoben men nu är den rensad och jag fick bort fyra kassar =) Mycket starkt jobbat av mig! *Applåder!*

Hemma <3

Flyttat hem till den stora staden idag igen =) Har längtat hem lite faktiskt. Har ju bott hemma i Åsa i stort sett hela sommaren hittills. Har dock lite att ta tag i som typ förfallit det senaste.

Löpa
Farmor och farfar
STÄDA
Fixa kanalerna på TV:n (pappa)
Tvätta
Fixa Office och Ps3 till mion nya dator

Sortera papper
Städa garderoberna
Diska

Ringa tränare
Handla mat
Middag

Sombody told me

Emma har fått mig att älska denna låten. Jag är inget Killersfan direkt och låten är rätt gammal men hur bra är den inte? Lyssnar just nu sönder den så imon suger den säkert men det gör inget för just nu njuter jag =)

Hittade heller ingen bättre video än denna live på youtube men ta den på Spotify annars...

Må bra saker

Här fanns förut en bild som mamma tvingade mig att ta bort. Den var i bikini på långt håll. Löjligt anser jag (men ändå lyssnar jag :s)

Sitter hemma i myskläder. Nu för tiden ser jag ut som en vandrande reklampelare för Adidas. Känns inte som att jag bär något annat än deras kläder. Kanske beror på att jag går hemma på dagarna och slappar och inte behöver klä upp mig...

Jesper och en fin tjej som börjat hänga här en del har bakat kladdkakemuffins. Gaaadh vad gott, men kommer jag äta en? Nej, absolut inte. Är nöjd med min kropp som den är och behöver inga extrakilon. Men för att återgå till den fina tjejen så ska jag "kompisragga" lite mer på henne nu ikväll för hon är chill som fan =)

Kom hem från en milsrunda nyss. Kanske har förbättrat mig lite ändå. Kändes lite lättare att springa idag. Igår blev det lite mer intervaller. Sedan försäsongens start har jag beslutat mig för att jag inte tycker om löpning, men jag kan ju inte neka till att man mår väldigt bra efteråt. Appropå att må bra så hade jag under Kelles fest ett sådant där djupt, ska vi kalla det fyllesamtal? Men faktum är att jag tog åt mig en hel del. Man tar åt sig mer när andra än sin egen mamma säger saker. Förlåt mamma, men så är det!


Nike

Kolla skillnaden på mina gamla och nya Nike. Har dock haft ett par Asics emellan också, men dom sög!

'Blir nog långt idag. Intressant för er? Inte ett dugg, I guess...

min teori

när inte ens facebook kan underhålla en litegrann är det nog lika bra att sova...

Kelle 20 år!

















Hade ball som fan på Kelles 20 års fest! Lite för mycket dryga fjortisar där men "mitt gäng" är ju alltid det bästa så jag nöjde mig fint. Love på er säger jag bara. Ni är så fina så jag bara vill äta upp er!

Jag säger ju att det kommer bli en fin kväll

Davies status på facebook:

ÅHHHHHHHHHH KELLE 20 ÅR!!! ÅHHHHHH SUPA NER SARA OCH MILFEN :D


Kan det bli bättre?

Ska få träffa alla mina älsklingar igen ikväll. Men det bästa av allt är att Camilla ska med! Vi två på förkrök hos mig! Åååå, livet kan inte bli bättre =)

Det man inte har i huvudet får man ha i benen

så sant, så sant... Struntade i löptruren idag. Har tendenser till skoskav. Känns som en väldigt klen ursäkt men jag blir otroligt arg på mig själv om jag drar upp det mer och att det istället tar två veckor att läka. Så istället för löprundan drog jag till tha apothek för att införkaffa Compeed. Sagt och gjort. Upptäcker dock senare att jag inte ens fått med mig plåstrerna hem (hur svårt kan det vara att komma ihåg den enda sak man inhandlar) och fick åka tillbaka där de väntade i disken på mig =)

Det är så kul när man får reda på att folk fortsätter läsa bloggen. KarinC till exempel som kommenterat nu =) Saknar dig lite faktiskt...

Tyvärr ligger bloggen lite lågt just nu pga att jag inte har ngn dator. Bloggar när jag är hemma i Åsa. Ska dock köpa en ny i dagarna så håll ut gott folk!

Deprimerad

Jag trodde jag hade sprungit 16km tills jag mätte med bilen och insåg att rundan inte var mer än 13 ynka kilometer. Jag börjar gråta....

Ska trösta mig med att se hyrfilmer hela kvällen =)

Återträff med mina älsklingar

På fredag blir det lite reunion med dessa gäng vad det verkar =) Kellan fyller 20 och det ska bli sjuuuukt galet och träffa dom! Vi levde, bokstavligt talat ihop i tre underbara år. Inga hämningar i den klassen för fem öre. 70 IG:n ihop under första året säger väl en hel del och att vi under resterande skolgång blev kallade för IG1b var nog inte så konstigt. Jag älskade verkligen den klassen. Människorna, lärarna och hela atmosfären. Det var kul att gå till skolan. Man kunde gå dit på dåligt humör men man kom aldrig hem med dåligt humör.
Vi var inte den smartaste eller coolaste klassen på skolan direkt men vi var galnast, det är ett som är helt säkert!

Vi fyra


och så tillsammans med våra guys då såklart <3

Ses på fredag, friends!

Hultsfred ´09

Hatkärlek säger jag bara! Hultsfred är ett ställe som man hatälskar!
Det är lerigt, det är blött, det är smutsigt, det är äckligt och det är världens fylleslag men det är också helt sjukt roligt.
Jag drack en öl på hela helgen. Orutinerat säger de som var där, men jag måste säga att jag brydde mig inte. Alla är så utflippade där ändå så ingen märker att man är nykter och man beter sig ändå inte som om man vore det. UTFLIPPAT ställe helt enkelt! Nästa år blir det hela veckan i Hultsfred =) HATKÄRLEK!


Många av dessa fick följa med hem igen. Förutom de jag såkade krossa (men den bilden kommer senare)


Innan vi körde 3timmar fel. Riksväg 33 heter nu tydligen 40. Inte konstigt att vi inte hittade någon väg 33.



Yeah

Timbuktu!
Mysigt att jag fick lite kramar och mys under den konserten med. Av okänd söt! Haha. Men nog om det på bloggen ;-)

Kung!

Smile!

Träsket.

Trivs jag i leran tro? Ser lite skeptisk ut va?

Allt blir visserligen vad man gör det till =)

Sweet

Hell yeah!

Mormor och mamma, blunda nu!
Men visst är han söt min lillebror?



Sahara Hotnights!!!

Börjar bli lite trött nu va?, haha



Winnerbäck! Vår gud!
"Killen är ett geni fan!"

"Vi älskar Lasse!"

Skål my love!

The blondes

Sötnöt!

Festival eller vad?



Tim <3

Påsen gick sönder :S

påväg hem!


Nu åker vi!

Nu får ni hålla tillgodo med någon annan halvdan bloggerska i helgen för snart drar jag till Hultan och möter upp min söta lillebror och hans vänner...
Men två av mina få läsare drar ju till Turkiet idag,Carro och Frida så det gör ju inget att bloggen vilar några dagar, haha...
Ha kul i Turkiet! Och sola och bada lite för mig med, för det lär det ju inte bli något av i småland.

Både jag och Emma tar ledigt några timmar från jobbet för att vi ska komma iväg i tid =)
Hörs om några dagar!

Drog?

Körde både gym och löpning idag för att kunna åka till Hultsfred med gott samvete.
Det goda samvetet är dock redan borta efter ett par timmar och jag planerar nu löpning innan jobbet imorgon. Vi får se om jag orkar upp. Det är konstigt det där. Man tränar och tränar hela tiden typ. Massa gånger i veckan blir det och ändå får man panik för att man inte ska kunna träna på tre dagar :O Tänk dom som aldrig tränar... Hur känner dom sig egentligen?

Kanske dags för sängen nu då om jag ska orka helgen....

Det är så man gör på festival

Tränat-check
Systemet-check
Packat-check
Hämtat löparskor-check

Gummistövlarna är nerpackade! Dom packade jag ner först av allt! Jag ska på Hultan vafan! Wiho!
Men en sak oroar mig lite i magen. Men det är en privat sak. Så då sätter vi punkt för det, haha!

 
Kolla in "my girl" på Arvikafestivalen! Jag säger då det!
Saknar dig! Fan va ball vi hade i Grekland. Det får vi göra om :P

Att göra

Har lite att göra inför Hultsfredstrippen:

1. Löpa
2.Gymma
3. Till TeamSportia och hämta ut mina nya Nike.
4. Till systemet
5. Städa (?)
6. Packa (inte glömma Jespers gitarr!)

Når kila nu för att hinna allt =)


Hultsfred ´09 here we come!

För vi ska till Hultsfredsfestivalen. Jag ska skrika mig hes och vara full och galen!

Japp, så så är det. Jag och Emma kör en planerad spontantripp till Småland och Hultsfredsfestivalen på fredagkväll. Vi stannar till på söndag. Jag missar dock Kings of Leon, som jag bara älskar. Min lillebror är ju där redan sedan igår och han kommer att få uppleva dom ikväll. Orättvis, det var ju liksom jag som lärde honom att ens tycka om dom. Jag grät förut i telefon när han berättade att dom spelar ikväll. Kej,kej lite krydd där men lite lessen blev jag i alla fall.

Men men, jag får hålla tillgodo med Lars Winnerbäck, Takida, Dead by April och Timbuktu. Inte fy skam det heller :S
*tårar


Avslutning på Partillecup


Röda ögon, slitnaaaaa men vid gott humör i alla fall =)
Vi var en tapper skara som orkade oss på fest efter att vi åkt ut i semin men hade i alla fall en mycket trevlig förfest hos Carror kompis med lite folk. Trädgårn under natten där vi träffade mycker skumma men roliga typer. Fick ju "skydda" min Maja en del. Du är poppis tjejen!
En kul cup med en bra avslutning! Vilket underbart lag jag spelar i =)

Partillecup



Nya matcher imon!

Moderskänslor?





Vad tror ni, blir jag en bra mamma en dag eller?

<3


Titta vem som kom och hälsa på!

Dag 3

2 vinster idag. Kvartsfinal mot PIF imon =)







Värt

Man inser vad som är värt i livet.
Detta var dagens ända glädje...





Derbydags!

Idag är det derbydags.

Vi kommer spela på Heden idag:
17.15 Heid-Önnered
19.00 Heid-Sävehof

Idag måste ni komma och kolla! Kommer bli riktigt bra matcher, hoppas jag.


Och för alla er som önskar mer handbollsbilder så lugna ;-)
Carro kommer göra ett reportage (som hon så fint kallade det) på Facebook.

Världens mysigaste dag

hade jag idag med mitt lag.
Den började med vinst i första matchen i Partillecup. Vi vann med typ 22-6 över Nyköping. Bra start på dagen där ;-) Efter det bar det ut till "Fridis" landställe på Tjörn. SJUKT fint! Vilken mysig dag! Tack så mkt Fridas föräldrar och mormor för mat och gott sällskap.

Vi åt, badade, spelade beachvolley och åt igen. Vi är inga såkallade "smalisar" här inte...


På tjörnbron


Park the car


Genom skogen


Titta Fridas utsikt liksom


Teamet


Jag hoppade!


från höga höjder...


Fina!


Vi mötte småkillarna


och förlorade trots vårt stooora engagemang (naaat).


Tränade upp bollkontrollen i vattnet istället


Wiiieee


God mat =)


steek


mm...