Rolig vår :D

Mormor och mamma blunda nu...

Copat från Hannas blogg:
Imorgon skall resa bokas, vilket kommer bli otroligt fashinerande. Jo, faktiskt, det blir min första by myself och även om jag kommer  ha med mig en äldre kvinna så kommer jag ta hand om Sara. Det som absolut kommer bli mest intressant, och otroligt roligt är att åka med Sara. För Sara och jag umgås inte jättemycket på fritiden. Alltså kommer denna resa bli intressant och givande. Men jag och Sara har mycket gemensamt, Sara lång, det är jag med. Sara kommer snart ha erfarenhet av tandstälning, det har jag. Sara spelar handboll, det gör jag med. Och det räcker ju gott och väl. Dessutom är vi buksystrar, det säger ju allt. Denna resa kommer bli kanon, och jag längtar som ett as.

Lite för mycket avslöjat i den texten kanske men wtf. Resa bokas imorgon! Woho! Ska bli sjukt kul! Vi har ju haft kul ihop förut liksom ----->

Sedan pratade jag, om någon är intresserad nyss med min älskade Sheila. OM (med stark betoning på om) det är sista träningen på torsdag vilket jag inte hoppas så blir det födelsedagsfirande på Valand :D Ser ut att bli en rolig vecka :D

Onsdag: Tandläkare :/ , boka resa och kvartsfinal2 mot Sävehof
Torsdag: Födelsedag, träning och en eventuell utgång till Valand. Självklart beroende på resultatet i matchen. Jag tror ej på utgång- för jag tror vi vinner :D
Fredag: Middag med familjen på nått omtalat ställe.
Lördag: Hard Rock med laget.

Mina tre favoriter!

Städa
Plugga
CV

Bella fick motiverat mig över msn till att städa så nu är här skinande rent :D Tack kompis!

Något annat som motiverar mig är denna reklamen:

Zlatan, Torres och Eva Longoria i samma reklam. Kan det bli bättre? Tror inte det...
Nu är det fan löpning som gäller i vår.

Självdisciplin

Jag är arg! Mycket arg! Arg på en viss person och denna person är inte heltoväntat mig själv. Jag är så in i helskotta förbannad på mig själv. Jag har ingen självdisciplin alls ju...Städar jag som jag skulle göra igårkväll? NEJ! pluggar jag matte? NEJ! Äter jag godis som jag inte skulle? JA! Skriver jag mitt CV? NEJ!

SUCK!!!
Inte heller har jag någon motivation att förändra mig... Ännu mer suck...


Vart tog den motiverade jag vägen med lite energi på lager hela tiden???

Mot solen!

Spontant I tell ya! Ett telefonsamtal från Hanna och nu är vi påväg mot värmen. På onsdag är det vi två som drar till Resia och bokar en resa i slutet av april alternativt början av maj. Så jäkla gött! Längtar bort och med Hanna lär det bli riktigt skojj :D Kan inte bli bättre!!!


Maskerad

Jag var på inflyttningsfest/ födelsedagsfest/ maskerad i lördags. Jag hoppas inte att mitt humör, som inte var det bästa lös igenom allt för mycket. Det var en trevlig tillställning :p trots att jag var tråkig och var nykter, ej utklädd och drog hem runt tolv. Handbollen har alltid påverkat mitt humör varesig ja vill det eller inte.


De gick ju in för maskeraden i alla fall.


Födelsedagsbarnet (med betoning på barnet)


Presenter fick han också...


Fotboll på TV.


Charader! Jag var en hund. Jag charadade även en actionhjälte i en annan omgång. Då var det ingen som listade ut vad jag var trots bomber, pistoler och stunttrixs (inte ens han som lämnat in rollen som förslag på en lapp klarade det. Dåligt betyg för mig eller honom?)


Jag, Lise, Holmbom och Carolin.


Chalmersläraren släpper loss.


Så gör även Playboykaninen.


Det måste ha spårat ut efter att jag gått hem...
Och Sandra, var det du som höll i kameran eller? För hittade dig knappt på en ända bild???

Världens bästa pappa (och mamma)

Pappa stappar runt på kryckor efter operationen. Han börjar dock bli lite rastlös och har bestämt sig för att måla om hela min lägenhet. Han har bestämt att jag ska flytta hem i två dagar så han kan få måla i fred. Han vill nämligen inte ha mig där. Han tycker at jag är ivägen och bara kladdar. Så det är tydligen bäst att jag håller mig därifrån. Kan tyckas elakt sagt men jag är nöjd som sjutton. Ofta jag vill måla liksom. Nä, han är nog världens bästa pappa. Kan ni säga någon annan som är så snäll att de målar hela ens hem (även om det inte är så stort) och dessutom begär att man ska hålla sig därifrån. De skulle väl vara Extreme Home Makeover då. Så nu ska jag möta upp pappa och mamma för att köpa färg :D


SM-Slutspel

Kvartfinal 1
Bk Heid- IK Sävehof
13.30 Heidhallen


"Nu är det krig"

Hemma från en pizza med klassen från gymnasiet. Det sjuka är att allt är som vanligt fasten vi varit ifrån varandra i snart ett år. Självklart har folk hoppat på nya saker och så men ingen är förändrad och stämningen mellan oss är densamma. Det snackades till och med om en ny resa, dock inte till Bulgarien denna gång. Gymnasietiden är förbi sedan länge nu men jag  känner fortfarande lika mycket kärlek (?) till ID3B.



Nu är det TV, laddning, sömn, laddning, frukost, laddning och MATCH! SM-kvartsfinal1 mot Sävehof i Heidhallen. Det ska bli skojj! Har ju aldrig varit i slutspel tidigare liksom. Så det blir en ny erfarenhet ;-)
Krig mot de gulsvarta från Partille imorgon.

Snusklubbor på posten

Fick en avi på på posten igår. Hämtade paketet idag och ni kan aldrig gissa vad som låg i...



Det låg SNUSKLUBBOR i!!!
Tio stycken stora snusklubbor från Uppsala. Ronnie har skickat ner dom till mig, då han vet hur mycket jag gillar dom :D Gulligt va? Nog, bland det bästa som hänt mig faktiskt :D Glad blir man! Och goda var dom också... Tusen Tack!

Mer löpning I tell ya

Sitter i mina nytvättade "jobbjeans" (om någon ville veta) och inser att dom är väääldigt tighta. Lina, det får nog bli fler varv runt Sisjön och den där kladdkakan kan du behålla för dig själv ;-) haha...


Googlade "feta ben" och "tjocka ben" och denna bild var den första som dök upp på båda alternativn :S Lite missvisande va? Hade tänkt lägga upp en bild på en sådan där amerikanska som ätit några hamburgare för mycket men icke sa nicke...

Självbestraffning?

Ska när tvättmaskinen är klar och tvätten upphängd dra mig upp till Sisjön för ett eller två varv runt sjön. Känner att det är dags att börja löpningen nu. Jag vet inte om det är av vårkänslor och inspiration jag gör det eller om det är för att bestraffa mig själv lite för matchen igår. Vi förlorade. Vi förlorade rejält. Eslöv gjorde många mål på oss. Det var tråkigt. Men det är bara att ta nya tag och komma igen. Föressten valde Sävehof oss. Otippat liksom...

"Nästa år är det vi som väljer dom!"



Ha en bra dag i solen alla...


Fick precis med mig Lina på joggingturen. Gött att slippa springa ensam :D

Vuxensamtal

Uppe klockan halv nio för att ringa massa sådana där vuxna, tråkiga samtal. Men nu är jag klar och kan fortsätta med att vara barn och kolla på TV3, ligga på soffan och äta, msn:a och bara slappa. Fast inte för länge såklart. Vi ska ju ner till Skåne idag och möta Eslöv på deras hemmaplan. Sista seriematchen för året! Sedan på lördag är det första slutspelsmatchen och ikväll får vi reda på vilka som väljer oss. Jag tippar ju på Sävehof men hoppas såklart inte.

Föressten har vi gått upp i div1 med farmarlaget. Fast det kanske jag berättade igår redan? Men jag kom och tänka på det nu, att jag för första gången fått vara med och ta ett lag upp en division. Det är lite kul.

Hejja oss ikväll mot Eslöv!!!

Ögonstenen

Två tråkiga saker idag. Men vad är det man säger? "Efter regn kommer solsken". Får hoppas på det.
Det har ju vart en bra dag också. Jag har varit effektiv och varit både på kurs, på kontoret, lagat mat, tränat, tvättat och vart hos Camilla och Freja. Camilla min finaste och Freja, helt klart en ögonsten. Man kan bara sitta och titta på henne hur länge som helst. Jag hoppas inte detta är ett tecken på att vilja ha barn.

Och här kommer en film på killen i mitt hjärta. Hur skön är han inte???

Pizzakillen, vill du gifta dig med mig?

slut

God natt, I tell ya!

mental laddning

Försöker ladda mentalt för 24 timmars jobb nu, men inte ens jag kan ljuga för mig själv denna gång. JAG VILL INTE!!!

Det suger, helt enkelt...

Jag kom just på at det suger att betala räkningar... USCH, säger jag bara! Ännu jobbigare är det när man saknar hålslagare också. Mamma har nämligen lärt mig att man sparar betalda räkningar i en pärm.

Sedan kom Emma häromdagen på att jag fyller ju faktiskt år om två veckor. Där ser man. Behöver önska mig lite saker till "hemmet" tror jag. Men överst på önskelistan står en hålslagare!

* HÅLSLAGARE!
* Dator
* Bra knivar
* Hallinredning
* Minibord och två stolar
* Spegel
* Tavlor (endast Angelicas ;-) mamma!)

Behöver verkligen komma igång med målandet och inredningen här. Måste få lite hemkänsla, för det är något som detta ställe saknar totalt just nu...

"Underarmsskott, erkänn?!"

Lika mot Skuru hemma. En tjej i mitt lag gjorde nog det snyggaste mål jag någonsin sett en damspelare göra. Hon drog ett vänt underarmskott rakt upp i nättaket (nu låter jag som en sportkommentator). Kommentaren när hon kom ut på bänken efteråt var dock klockrenast: "Underarmsskott, erkänn?!" Underarmskott JA! Hela publiken, bänken, motståndarbänken satt typ bara å gapade, eller skrattade- så bra var det...Dessutom gjorde hon ca tio till, rätt fräscha mål. Ja, man kan ju säga att det var hennes dag i alla fall. Matchens lirare! Bra jobbat!



Nu väntar lite städ, lite matte, lite Robinsson och sen jobb i ett dygn... suck...

streethockey

På streethockeyplanen utomhus spelar ett helt gäng pojkar/killar/män streethockey. Synd att plikten kallar och att man inte har tid med en walk...

muffins

Blev lite tipsad på Johanna Alhms blogg om att baka muffins. Jag hade ju tänk göra rulltårta till träningen men muffins blev bättre. Har bakat hela eftermiddagen nu. Men jag vettefan hur bra dom blev. Jag har gjort blandade stora och små muffins i två smaker. Den ena smaken (som folk får slåss om) är kladdkakemuffins med smält choklad och Daim inuti och stelnad choklad med Daimkulor på toppen. Den andra sorten är hallon/blåbärsmuffins.


Jag kan ju önska att mina bakverk såg ut såhär. Istället är de ihopsjunkna och gråa av blåbären. Suck...

Antioxidanter

Behöver jag nu. Mitt immunförsvar verkar inte vara det bästa. Därför blir det inget gym idag (det var frivilligt) och massor av frukt, te och juice. Ska jobba med världens underbaraste människa också så kan ju hoppas att det gör mig lite piggare.  + att det börjar bi vår!
Det gör ju sitt :D



Jag är otajmad

Jag är otajmad som vanligt.
Vilken solig dag liksom. Vi bestämde oss för en lång promenad på jobbet. På med kläder och ut i solskenet. Då gick solen i moln, men vi traskade på i hopp om att den skulle titta fram igen. 50 minuter senare kom vi hem utan att ha sett solen glimta fram en enda gång. Vi gick in och och satte på kaffe. Och vad tror ni? Självklart kommer solen tillbaka när vi kommit in.

Nä, annars händer nog inget speciellt. Händer det något i ert liv eller? Eller varför frågar jag? Får ju typ en kommentar på vart tionde inlägg så... (inte alls bitter eller så)

"Ja, som fan!"

Efter tränigen idag fick jag en fråga. "Sara, trivs du med livet?" löd den.
 Jag hörde mig själv svara nått i stil med "Ja, som fan!"

Och det var nog precis det jag ville ha sagt med detta inlägget också. Jag trivs som fan med livet. Jag bor i stan numera, jag trivs på jobbet, handbollen går bra och vi är i slutspel, jag har underbara vänner på jobbet, i handbollen och utanför, och jag mår allmänt bra. Det var bara det jag ville säga.

Min natt

Inatt sov jag hårt, må ni tro. Somnade första gången halv nio framför Inter-Fiorentina. Väcktes av Zlatans första mål. Somnade om, Väcktes av sms. Somnade om. Väcktes av sms och så höll det på fram till halv tio och jag återigen somnade ifrån matchen. När telefonalarmet började låta imorse vid halv sju öppnade jag ögonen och möttes av fotboll. Canal+fotboll hade stått på hela natten och jag sov över nio timmar trots att jag gick upp innan sju. Hur kan jag vara trött? Och hur kan sängen se så lockande ut???


Matte B

Och så damp matteB boken ner i brevlådan. Så nu ska jag räkna matte i nio hela veckor. Och jobba förstås. Har mördarveckan framför mig:
Måndag: jobb 07.00-11.00+ träning
Tisdag: jobb 07.00-16.00+ träning
Onsdag- torsdag jobb 12.00-12.00 +träning x2
Fredag: jobb 07.00-15.00 + träning
Lördag- söndag jobb 21.30-21.30 + match

Men det är inte slut där, för på måndag nästa vecka förtsätter det.
Måndag: kurs 09.00-12.00
Tisdag: Skåne hela dagen pga match.
Onsdag: träning + jobb 16.00-21.00
Torsdag: jobb 07.00-16.00

Sen är jag leeedig! Och så börjar ju slutspelet och då måste man vara utvilad :D

"Söt som sjutton"

Kom hem vid två-tiden i eftermiddags.
Med samma smink och kläder som på Berså igår och väldigt få timmar sömn på det
(mormor och mamma, ni läste inte detta). SJÄLVKLART möter jag min fräscha granne som om möjligt var ännu fräschare idag men jag ser ju självklart ännu värre ut än igår. Är det inte så sjukt dåligt tajmat? Här är jag ordninggjord 8 gånger av 10 när jag går utanför dörren och jag träffar honom just dessa två gånger. Idag hejjade han inte ens. Jag säger då det, vilken miss...

Hade i alla fall sjukt kul igår. Berså kan man lita på! eller Berrå som jag skrev till Sheila. Och Bella, you rock! Sheila, du skulle vart med ju :-(

Och btw, Diorsmink is the shiet! Från och med nu duger endast Diors smink i mitt ansikte. Det är skillnad på saker och saker asså.

Mitt hus har potential

Självklart inser jag detta när jag kommer hem från jobbet osminkad, slaffsigt klädd och risig i håret men han hejjade i alla fall på mig :D A, min granne är det vi pratar om. Jag tror han bor över mig och han ser fräsch och singelaktig ut. Vem vet, det kanske finns lite sällskap att finna i mitt egna hus :D

Nu är det uppladdning som gäller.
Först match och sedan utgång! Taggad som fan är jag! Utsläppt hår och sotade ögon gäller ikväll. Så det så! Och så kommer Sheila, Nathalie, Jen och Bella (+fler?) hit på förfest! Mys...<3

Kicks på Frölunda Torg

Okej, här kommer ett inlägg jag aldrig trodde jag skulle göra men det var så att jag var inne på Kicks i eftermmiddags för att köpa ett billigt nagellack och en ny foundation.
Jag gick därifrån med lite mer saker men jag kan inte säga att jag känner mig ett dugg lurad. Självklart vet även jag att dom vill sälja men butikschefen Petra började med att hjälpa mig hitta en foundation. Hon kände och kollade på min hud (hon var hudteraput) och berättade att jag misshandlade den med allt vatten och ingen återfuktning. Anledningen till att jag inte använder krämer är för att jag tror att jag ska få mer problem med huden eftersom krämer är feta. Detta är fel! Huden behöver återfukting annars skapar den sin egna och det är då man får fet hud. Äntligen någon som berättar detta för mig. Hon tog sig verkligen tid för mig. Hon gav mig till och med en privatlektion i hur man sotar ögonen snyggt och hur man bäst lägger på foundation och rouge+ att jag fick en present av henne från Dior, eftersom hon ville att jag skulle lära mig använda ögonskugga (något som jag aaaaldrig använder). Hon är min nya favorit, den där Petra. Så här kommer min rekomendation! Om ni ska handla  skönhetsprodukter gå till KicksFrölunda Torg! Dom är bäst! Personalen är grym. Dom frågar alltid om man vill ha hjälp men det var först idag som jag kände att jag ville det (eftersom den foundationen jag tänkt köpa hade utgått ur sortimentet). Kicks på Frölunda Torg is the shiet!

och föressten... Varför sminkar man sig egentligen inte mer i vardagen? Det är ju snyggt och det gör ju skillnad som fan. Jag ska börja sminka mig mer fan... Varför inte göra det bästa av det  man har liksom.

För det är så vi lever

Haha, både Sandra och Frida såg också Topmodellavsnittet jag bloggade om. Kul att vi har så intressanta liv :P Nä skämt åt sido. Tror nog vi har det roligare och bättre än de flesta :D Topmodell mitt på dagen är bara en paus mellan skola/jobb och träning. :D:D:D

I valet och kvalet dagen

I väntan på att golven ska torka funderar jag på:
Ska jag sola eller inte?
Ska jag ha jeans imon eller inte?
Det är dom stora frågorna just nu.

Sola behöver jag verkligen för att se fräsch ut men samtidigt, är det värt det? Jag har ju bestämt mig att lägga ner sånt just på grund av hudcancerrisken. Jag har solat sjukt mycket vissa vintrar och känner nu att jag nog borde lägga det åt sidan. Nä, det får bli smink så in i vassen i morgon istället för cancerrören.

Sedan, kan man ha jeans på en arrangerad kväll på Berså? Jag vill ha mina nya Replay men går det verkligen hem?
Om man klär upp dom med klackar och smycken borde det väl funka?

Klockan är 11.11. Någon tänker på mig...

Sedan hade jag velat ha ett sådant där coolt "pannband". Får nog bli en liten tur på torget idag innan träningen.

Marc Bouwer

Är en sjuk jävel. Kollar TopModel och han klagade på en tjejs höfter som var 99cm. Han föredrog mindre än 89! Jag har säkert det dubbla och jag kan fan köpa snygga jeans och andra plagg för det. Och på tal om jeans så köpte jag ett par nya häromdagen. Vilket jag inte vågat berätta, men äsch vafan! Snygga är dom! Sen är jag fortfarande sjukt sugen på jackan från Elvine. Behöver en vårjacka.

Löpning idag efter träningen. Inget för mig med min rossliga hals i detta snövädret. "Jag protesterar"! Och imorgon har jag tvättid. Vad är det liksom?

patetisk



Kl är fem över två och jag är på jobbet. Kom nu på att jag glömt låsa dörren.*SPRINGER OCH LÅSER* Opps. Shiet vad jag är ansvarlig och så. Kanske borde jag ta fram matteboken eller nått. Har trots allt hängt vid msn och facebook i tre timmar nu. Borde ju vara nog. Sedan väntar golven på att bli tvättade. Tror dom att jag tänker ordna det också liksom? mm, antagligen eftersom det nog står på mina arbetsuppgifter. Fan ska nog gå till facket och klaga. Man borde inte få tvätta golv och städa på natten. det är ohälsosamt. Läkare har uttalat sig om att om man nu måste vara vaken på natten så ska man helst göra så lite som möjligt för att minska skadorna på kroppen.

Och Englund jag är besviken på dig! ;-) Nu blir jag tvungen att gå på någon fotbollsfest på Berså istället. Vilket visserligen kan bli riktigt kul! Eller vad säger du Shii? :P Fotbollskillar div4 gillar vi :D Fan jag är sugen på helgen. Förfest hos mig också. Hos mig liksom.

Idag blev jag lite sur. Men sådan surhet går fort över och man vänder på det istället. Det är en styrka jag har.

Längtar hem till min säng. Föressten gick jag en runda i området idag. En promenad i det fina vårvädret. Jag har hästar bara en liten, liten bit ifrån mig. Det är coolt. Känner mig som hemma typ. Känns som att jag är kvar ute på landet liksom.
Sedan funderar jag på varför jag sitter med tighta jeans på när jag jobbar natt. Oerhört korkat, måste jag säga. Det är konstigt att tvåtiden känns som tidig natt när man jobbar och om man skulle vakna den här tiden när man har en vanlig sovande natt så känns det som supersen natt. Skumt det där...

Idag har jag funderat på allt jag vill göra. Började skriva en lista:
1. Besöka Venedig. Såg en dokumentär på travellchanell förut. Väntar nog dock tills jag är två. För det verkar lite väl romantiskt att åka singel tilll.
2. Backpacka i Australien.
3. Lära mig spanska eller italienska.
4. Gå Chalmers.
5. Köpa massa snygga kläder.
6. Använda klackar mer.
7. Bli lite vegetarian. Ramaskri i laget. Inte att tänka på.
8. Lära mig snowboard.
9. Bli riktigt jäkla vältränad. Sådär sjuuukt vältränad alltså.
10. Bli kär.
11. Spela i landslaget.
12. Proffs?
13. Lära mig sopela gitarr.
14. Lära mig vara nöjd.
15. Lära mig att aldrig vara just nöjd.
16. Lära mig att skilja på tillfällen för punkt 14 och 15.
17. Skaffa hund.
18. Skaffa 500 facebook-vänner. Snart 300 vafan :P
19. Skriva en sådan här oerhört intressant och kul lista.
20. Bli rik.
21. Prata bättre svenska.
22. Ta 60 i bänk.
23. Göra 100 dips (Det är nu det är meningen att ni ska skratta).
24. Lära mig busvissla.
25. Uppfinna ett medel som gör mitt hår glänsande blondt när de växer ut.
26. Plantera kantarelelr. Fatta att man kan bli rik om man kommer på det.
27. Lära mig blåsa glas.
28. Sluta vara såhär patetisk...

Slutspelsklara!

BK Heid säsongen 08/09 är nu slutspelsklara med två omgångar kvar. GÖTT!!!


"Du menar näsa, näsa. INTE nos!"

Frida jag kan inte låta bli att härma dig! Så jäkla underbar!


hemmamatch

Heid-AvestaBrovallen ikväll 19.00 Heidhallen.

Promenad eller film som uppladdning tro?

:(

Fan lite ensamt ikväll... Jag kommer nog vänja mig.

Zlatan

Hur grym är han inte? Jag tvingar er att se tacklingen!!!

Victor



Jag hade inte bangat...

mys hemma hos mig

Nu är det en vecka sedan jag flyttade och det är först idag som det känns som att jag fått lite ordning här. Det börjar bli riktigt mysigt :D TV:n funkar, hemtelefonen funkar (fråga mig om numret :D) och nu funkar även bredbandet (jag fick ur sladden ur datorn. Våld löser det mesta ;-)) MEN jag får inte det trådlösa bredbandet att fungera. Så långt sträckte sig inte mina tekniska kunskaper.

Jag är sjuk igen.
Som fan också. Snorförkyld, hosta så in i bänken och småfebrig. Pinsamt att ringa tränaren var det men samtidigt så kan jag inte hjälpa det. Jag brukar spela trots förkylningar och skavanker men denna gången funkade det inte. Hade i princip ingen röst när jag vaknade i morse och mår allmänt dåligt. Hoppas det blir bättre till i morgon.
Men fattar fan inte hur jag ska kunna sova med täppt näsa och en hosta som inte tar ett uppehål på längre än trettio sekunder utan hostmedicin och nässpray. Just hostmedicin och nässpray är väldigt riskabelt ur dopingsynvinkeln. Och jag har ju inte lust att bli avstängd i två år för att ha tagit en shot hostmedicin, fasten det är väldigt lockande just nu. Tur att jag inte har annat än grönt te hemma.

Nä gud vilket tråkigt inlägg. Om jag fått nån enstaka ny läsare idag så lär ju inte denna personen komma tillbaka i alla fall för shiet vilken tråkig människa jag verkar vara, haha...

JUST DET JA! Jag har träffa Freja dag:D Så söt, min guddotter :P Men vågade mig inte för nära och absolut inte hålla henne när jag mår såhär. Så Camilla, tro inte jag höll mig undan på grund av något annat för jag ville inget hellre än att krama er... :P

Bara så inga komplikationer uppstår

Nattstads stjärnbloggare har tillägnat ett inlägg åt mig ( se min länk "Jen"). Hon har fotat mitt arbetssätt på jobbet.

Vill ju bara underlätta för mina arbetskamrater :D

"Min pojkvän gillar ALLA mina kanaler"

Konstigt att man hittar sina hemnycklar när jag råkar nämna min "pojkvän".

En i laget (inga namn nämnda ;-)) berättade om någon som kissade på en killes tandborste som hon va besviken på. Detta är något som jag lätt ska börja med. Att jag inte tänkt på det tidigare liksom... Turn back time ffs så ska här kissas på många tandborstar!!! Hahah...

Konversation med bror på msn:
Sara1 säger:
_ _ _ _ _  om nån borde få sin tandborste pissad på
[email protected] säger:
hahahahha 
[email protected] säger:
jag ska pissa i hans frys så kommer det frysa till is och han kommer aldrig få ut det och han kommer inte fatta vad det är som luktar 
Sara1 säger:
HAHA!

Sitter hemma hos mig... Själv för första gången typ. Kul på en fredagkväll liksom, fast ska jag vara ärlig så är det rätt skönt. Väldigt skönt till och med. Har dock ont i halsen igen. Luftrören är kassa som fan. Pinsamt och inget jag skyltar med på träningarna direkt (med tanke på att jag redan vart risig och dessutom haft magsjuka). Ändå positiva är att man får äta hur mycket dyr och fet glass man vill... :D

Sedan är jag arg. Varken min mobil eller mitt mobila bredband fungerar bra här. Tele2 SUGER här. Jag har skaffat ComHem-kanaler, bredband och hemtelefon men inget utom kanalerna fungerar ju :( Sedan har jag dessutom lyckats sätta i fel nätkabel i datorn så nu sitter den fast, STENHÅRT! Går inte att få ur... Så hoppas detta inlägg går att posta nu när jag sitter på K%K-tele2bredbandet...

Nä, om man skulle leta potentiella grannar... Såg en som såg ut att kunna ha potential förut idag.  Får nog undersöka detta närmare.

%/#!=$

1. INTE OKEJ! Säger bara det... Laget, ni vet vad jag menar. Min bror fick möta mig på parkeringen, haha...

2. SUGIASTE träningen på hela året. Kul, jävligt kul... *Här står egentligen ett fult ord*

"Tappa nycklarna hos mig"

Okej, det behövs tapetseras om, jag behöver köpa det, det och det och den nya mattan för 1000 kronor som jag redan packat upp passar inte alls med soffan och fåtöljen, MEN jag är trots detta väldigt glad över att ha flyttat. Jag trivs redan här i Askim och min etta känns större än vad jag kom ihåg den. Fick min soffa och lite andra saker hemkört nu ikväll. Budkillarna ringde när jag stod i duschen efter träningen och bad mig komma ut och öppna grinden. Fick slängt på mig lite kläder och självklart möts jag ju av två unga killar. Mycket trevliga var dom också. Så trevliga att den ena tror sig ha "tappat sina privata nycklar hos mig" och ringer om detta 1x5min och 1x15min plus 4 sms. Men jag har då inte hittat några nycklar i alla fall.   

Nä, sovdags. En dag imorgon också ju. En dag med mycket jobb.

ååååååååååå

Jävla kaos! De där J*%/a fastighetsskötarna ringer inte upp, trots att jag sökt dom sedan i fredags. Behöver ju ffs nyckeln! Bilarna är packade och jag ska ha tillgång till lägenheten efter tolv. MEN HALLÅ! Jag kommer inte in utan nycklar! Och när man ringer kundservice så säger dom att fastighetsskötaren ringer när han har tid! Men vafan! Jag står med två fullpckade bilar och en träning klockan 16.30.

FlyttKAOS

Okej kaos! Panik!!!
Men tack mormor och Lars-Åke för Ikea-turen :-)