ångest

Sjuuuuuuk jobbångest!!!

"Är du kär?"

Fick just en sådan där känsla av "är det värt det?" Jag stressar från träning till jobb, från jobb till träning i princip hela tiden. (Mamma, jag vet att man kan tacka nej) Det beror nog på solen. Alla blir bruna å dricker vin på balkongerna. Men inte jag... Jag tränar för att förbättra ett cooperresultat, vilket känns omöjligt. Och jag jobbar... För vad vet jag typ inte...
Allt hade känts bättre om det hade regnat...

Kom faktiskt till jobbet på bra humör. Fick höra av Jen att jag verkade på topphumör och hon undrade om jag var kär eller om jag hade fått ligga. Hur som helst försvann det ruset under dagen, saaakta men vääldigt säkert...


18 år och livet lekte... Nä, nu ska jag inte vara sådan. Jag mår nog egentligen bättre nu. Stabilare åtminstone. Men jäklar vad kul jag hade! Sandra, Milla och Emilia, kommer ni ihåg Mingel-tiderna med förfester hemma hos Camilla? Nu pluggar Sandra duktigt och är Sambo. Camilla är förlovad, sambo och har barn. Emilia bor, pluggar och festar runt i Spanien och jag? Handboll=) Tänk vad tiderna förändras... På efterfesterna med Aranäsfolk fanns inga bekymmer alls. Nu oroar man sig ständigt över fys-test-resultat och "up to work"- tankarna. Är det att bli vuxen? Eller är det att bli tråkig?

Årets mål?

Tester igår på träningen. Jag suger =) men man kan ju inte vara bra på allt.
Se bara på mitt "årets mål" i fotbollen igår! Nä, nu ska jag inte vara sådan. Carro (och även Madde) är faktiskt våra stjärnor vad det gäller fotbollen. Carro jag lovar att tillägna dig ett helt inlägg om du gör ett hattrick nästa träning =) Om det är någon som kan göra det så är det du! Och sedan ska jag även passa på att nämna Karin som gör ett grymt bra jobb bakåt ;-)

Det ser ut att bli en lika fin dag som de förutspått. Det är lite sugit. För jag har gym mellan 09.00-11.00, no big deal. I can handle...  Fystränaren ska ha en genomgång av fria vikter. Kan ju bli lite kul =) Men det är jobbet mellan 12.00 och 21.00 ikväll som irriterar mig. Även jobbet mellan 10.00-22.00 imorgon stör mig. Tänk så brun jag kunde blivit denna helg, men icke sa Nicke. Får trösta mig med att jag blir rik istället (det är ju iofs en definitionsfråga, men ändå).

Motvind

Tror det blir rätt mycket motvind på löpningen idag.
Dagen i stort känns också lite motvindig faktiskt.
Jag är typ en ond, avundsjuk och rastlös människa, haha...

Med en kall kopp kaffe...

...sitter jag och väntar på att få åka hem och sova. Har avverkat tre avsnitt av Söndagsparty med Filip och Fredrik vilket innebär cirka 4,5 timmar med dom två sjuka människorna. Nu ligger jag i alla fall i fas med tv-serien och jag bara måste säga att jag älskar kanal5:s webbTV. Sjukt bra! Det är kärlek till folket det!



I-landsproblem

Mamma kom med ett förslag ikväll. Förslaget löd att jag borde öppna upp mina tre hallgarderober och mina tre skåp över till ett och sätta stora spegeldörrar istället. På så sätt skulle jag få mycket mer plats och även få in stora speglar i hallen. Smart förslag mamma! Synd bara att lägenheten inte är min. Hade den varit det hade ju investeringar varit att tänka på men att fixa massa dyra saker i en hyresetta känns sådär. Stena lär ju bli jätteglada över en hyresgäst som målar om och sätter in spegeldörrar. Även nästa hyresgäst lär ju bli sjukt glad men min plånbok säger nej till den sortens välgörenhet faktiskt. Ska visserligen kolla lite på vad det kostar eftersom det känns lite förjävligt att alla mina skor och kläder knappt får plats. De blir ju vanskötta!!! I-landsproblem ja...

Nä, dags för ett avsnitt Söndagsparty innan jag sätter igång med städningen här på jobbet...

Just det ja! Det var ju skönt att Barca vann. Sedan var det ju kul att skyttekungen Messi gjorde mål också =)

Champions Leauge Final

Final nu ikväll...

Hata Manchester därför hejjar jag på Barcelona.

Barca är ju ändå det laget som ligger mig "varmast  om hjärtat" trots att spansk fotboll inte intresserar mig särskilt mycket.

Engelskt (dock inte ManU) och italienskt ska det vara =)

Sakna Arsenal i final...

Nä Messi, se till att ta hem det här nu!!!

 

 

 

 

 


Snorbilligt

Sitter och letar resor. Vill ju åka i Juli (vill och vill, ett mer korrekt uttal skulle väl vara "kan") men just nu kostar resorna typ ingenting. 2 veckor till Kreta för cirkus 2000 kronor med hotell. Det suger lite i mina boka-nerver kan man väl säga... CharterSara är på hugget!!! Nä, men allvarligt. Finns det någor bättre än att komma iväg en vecka? Det är ju gött som fan! Sparar på min långresa men den känns mil iväg just idag och man måste ju göra saker under tiden också. I höst ska jag försöka hitta nån ledig helg och åka på shoppingtur till Köpenhamn eller London också. Är nämligen inte sugen på att plugga till hösten. Vill nog ta ett år till off. Spela handboll, och jobba lite mindre för att hinna plugga upp lite ämnen också. Det är liksom ingen ide att hoppa på en utbildning bara för att. Man ska ju göra det man känner för. Jag är nog rätt omogen. Tittar man i min vänkrets så är folk sambos, de har barn och är allmänt "vuxna", haha... Det är jag och Emma som fortfarande inte är allt för seriösa med någonting ;-) (bortsett från handbollen då såklart) och sen har jag ju min sötaste Sheila men hon har ju faktiskt trots allt kommit igång med plugget så lite vuxenpoäng på henne faktiskt.

Mina planer just nu är att hitta ett nytt "dagsjobb" till hösten. Spela handboll och plugga upp ämnen. Har kontrakt i två år till. Så detta kan jag ju göra under dessa två år. Sedan får jag se. Förmodligen kommer jag väl säkert inte kunna släppa handbollen men man kan aldrig förutspå framtiden med utvecklingar och skador och liknande. Så lite tankar på den där långresan om två år finns ju. Då tänker jag försöka vara borta så mycket som möjligt i ett år och sen kanske komma hem och plugga, för då har jag ju förmodligen betygen till det också. Det får man ju hoppas i alla fall.


Så så ligger det till...

SKOR: Gladiatorsandaler i alla dess färger och former.

SNEAKERS: Nike

JEANS: Tommy Hilfiger, Diesel, Replay och Tiger.

T-SHIRT: H&M

UNDERKLÄDER: Björn Borg

VÄSKA: Manhattan Portage

PLÅNBOK: Boxca

SOLGLASÖGON: Prada

KLOCKA: DKNY

SMYCKEN: Guld-Bissmark

TV: Samsung

MOBILTELEFON: Sony Ericsson

MP3: iPod

DATOR: hp

SMINK: Dior

ANSIKTSKRÄM: Lumene

DEODORANT: Nivea

TANDKRÄM: Colgate

SCHAMPO/BALSAM: Tar det som finns

TVÅL: Dove

PARFYM: Victoria Beckhams.

MINERALVATTEN: Ramlösa?

VIN: Lindemans.

DRINK: Cosmopilitan. Men vad hände med ölalternativet?

BRÖD: Äter knappt bröd.

MAT: Mammas.

GLASS: Italiensk.

GODIS: Choklad.

SÄNG: Ikea?

LAKAN: Hemtex.

FRISÖRSALONG: Eh? Nån billig här i Sisjön?

DAGSTIDNING: GP.

MAGASIN: Köper aldrig.

 

Detta test verkar ha blivit populärt runt omkring. Och så slösade jag bort 15 minuter av mitt liv =) Nu ska här solas!!!


Nu jävlar ska det tränas ännu hårdare

"Usel fysisk status"
Åtminstone usel kondition men jag lovar att den kommer bli bättre. Promise!
Fick värmande ord på träningen idag. Från vem säger jag inte men han tror på mig iår =) "Med den träningsviljan kan man inte annat än att lyckas" Lite motsägelsefullt va? haha... Nä men jag är träningsvillig även om det inte alltid går min väg riktigt, men vi får väl se. Man tränar ju för att man vill utvecklas och lyckas =)

Idag var det lite få unga på träningen så jag med mina 20 år var så varmt välkommen tillbaka i mitt gamla (kanske ska säga "unga"?) lag. Madde kallade mig förädare då jag gjorde mål på dom men tyvärr blev det utklassning ändå med 7-3. Min första förlust iår. Men målformen håller ju i alla fall i sig. Något ska man alltid glädjas åt =)

Ska jag städa ikväll?

Föressten Måååååste jag utomlands en vecka till. Jag bara måste! Ser bilder som andra lägger upp från Rhodos nu och det känns typ som man missat massor i och med att vi var där så tidigt. Men vi hade kul i alla fall =) Matt och de andra australienarna är riktiga lyckostar som typ varit där i en månad och snart ska vidare. Ja, jag fick just en liten töntig "sakna-attack" då han skrev. Och jäklar vad här ska spelas Fifa ´09 för att slå honom!
Jag vill också resa runt så. Fatta vad kul =) Och vad mycket folk man lär känna!

What to say?

320 kronor för ett tandläkarbesök! Det är ju inte klokt! Välkommen till vuxenvärlden liksom. Att de dessutom inte hittade något fel på min tand gör ju att det hela känns mycket bättre. 320 kronor för ingenting  liksom =) Att min klänning dessutom inte går att skicka tillbaka på posten känns ju härligt också. Man ska tydligen bara lägga den på en postlåda och hoppas att den kommer fram. Men vafan, hur ska jag veta att det inte sitter någon moderiktig och fattig flicka på postkontoret och får sin dag gjord när det trillar in ett returpaket från Nelly, vilket jag inte har något kvitto på att jag skickat. Sug på detta.

Det åskar, regnar och dagen fortsätter i samma stil som förut märker jag. Inte mycket som går rätt men får hoppas på att träningen blir rolig i alla fall. Sen kan jag ju säga att jag har ett par riktigt handsome gladiatorsandaler på mig. Idag är det dock ett par vita som får förgylla mina annars så sjukt fula fötter.


Får föressten en bra lön nästa månad trots väldigt mycket ledigt i april. Sånt gillar vi. Lön för inget jobb typ =) Frissan, lager157, Gbg, Grekland osv. here I come. Även StenaFastigheter och ComHem ska ha en liten del av kakan men men, ibland får man bjussa också =)


hos tandläkaren

Skänk mig en fin tanke då ni läser detta. Anledningen? Jag är hos tandläkaren på en akuttid. Har fått så farbaskat ont i ena kindtanden. Skräck!

Annars leker livet. Den ena klänningen var alldeles för liten och jag har bränt mig i solen. Tanden värker och jag tror det är fys på träningen. Sov oroligt inatt och det ser förjäkligt ut här hemma. Kan det bli bättre??? Jag ler i alla fall ( jag hade gjort om det inte hade smärtat i hela munnen)...

Måndagshelvete

Det kliar något fruktansvärt i mina ögon konstant nu. Det kliar i halsen och jag mår allmänt skit idag. Typisk pollenmåndag. Har ingen lust eller ork till någonting. Vill inte! Vill ligga på soffan hemma i Åsa och titta på TV eller läsa en bok. Men nejdå! Ska till jobbet. Måste orka denna vecka också:P Har kollat på lite nya jobb föressten. Frågan är om jag ska få tummen ur och skriva CV:n och söka? Ofta jag orkar det i mitt tillstånd liksom.

Tror faktiskt jag ska ägna några minuter åt att läsa bloggar. Funderar på att kolla Blondinbella faktiskt. Det var över tre månader sedan jag ens kikade in. Och ett besök gör säkert inte ens ett öre till henne...

Och ni! Sitt inte och vänta på några roliga, snygga, smarta och klämkäcka inlägg idag för det kommer inga.

Jag är på topp nu! Golddigger kanske?

 Inte varje dag man som "städerska" blir uppraggad av en advokat från Miami i Heidhallen.
Jag riktigt känner hur mitt liv som jetset-tjej tar sin början.

Ska berätta historien för er som är nyfikna.
Jag och Lina hade hand om cafét nu under lördagseftermiddagen/kvällen eftersom det är någon baskettunering som spelas i Gbg. Jag gick runt på bänkarna ihallen och städade undan lite skräp och så helt plötsligt hejjar en amerikan på mig: "hello". Artig som jag är så säger jag ju självklart "hello" tillbaka och sedan var konversationen igång. Satt nog i 20-30 minuter och pratade med honom och det visade sig att han bodde i Danmark just nu och han var i Göteborg med sin son som spelade basket. Han pratade klockren amerikanska med mig och berättade även att han jobbade som advokat och var från Miami i USA. När jag var tvungen att städa vidare bad han om min mejl och mitt nummer och jag fick hans visitkort med ett väldigt känt företags logga på samt hans uppgiter då.

HAHA så jäkla ball ändå. Visst att jag har blivit uppraggad förr (var det någon som trodde något annat liksom :S?) men detta tar nog priset. Mitt på ljusa eftermiddagen i Heidhallen, av en advokat från Miami liksom. Hur ofta händer det???

Trendig

markuskellgren, säger:
sara !
Sara1 säger:
ja
 markuskellgren, säger:
kan inte du vara min baldate så går du å jag på balen på måndag???    ja vill göra de igen
Sara1 säger:
haha e det på måndag?
Sara1 säger:
klart jag vill
markuskellgren, säger:

jaa de e den !  jag vill gå igen  


Ser ni mina skor? Sjukt galanta! Ser ni mitt barskåp? Sjukt fint...
Kan man må bättre? haha...
Sen har jag ju hört att det ska bli modernt med magtröja igen så jag är fan trendig :P hehe...

Har ett par riktigt vackra par skor till att visa upp faktiskt. Men det får bli en annan gång med tanke på att detta inte är någon modeblogg så måste jag ju kamouflera inläggen lite.

"Du är ett fint ansikte utåt i alla fall =)"

Och så ska jag iväg och stå i Heids café. Det är någon stor baskettunering i Göteborg just nu tydligen och vi ska sälja kakor och sånt till att barn och deras föräldrar. Så nu ska jag lägga på leendet, charmen och säljförmågan och se till att toppa försäljningssiffrorna i helgen. Kommer ihåg när jag jobbade i min pappas radio och tv-butik för tre år sedan. Jag är så oteknisk ni kan tänka er och hade väldigt svårt att svara på kundernas frågor. Jag var faktiskt insatt för att typ ta betalt för filmrullar och sånt. INTE förklara skillnaden mellan LCD och Plasma, men det fattade ju inte kunderna. Men jag lyckades charma de flesta bara genom att vara trevlig och förklara hur läget var. En äldre man sa till mig att jag i alla fall "var ett fint ansikte utåt".

Efter det ska jag hem till Lina och hennes vänner och käka tacos =) Trevligt trevligt.

Imorgon är det jobb. Suck! Har jobbat torsdag, fredag-lördag och ska jobba hela söndag, måndag-tisdag och onsdag-torsdag, lördag, söndag innan jag är ledig nästan tre hela veckor. Har tre pass dom veckorna så det ska bli chill. Men jag känner ju mig själv och förmodligen kommer jag ta på mig mer. Men det innebär ju att jag kan lägga undan mer pengar till en långresa och även förhoppningsvis göra en vecka till i sommar, efter Partillecup. Funderar på att dra med mig min lillebror till Grekland. Vill till Ios, Lefkas eller kan också tänka mig Magaluf på Mallorca. Kroatien är också ett förslag =) Ska bara få honom att inse att han hellre vill "chartra" sig lite istället för att svina på Hultsfred.
Annars kanske det är någon annan som känner för att åka en vecka?
Får jag inte typ några kommentarer nu med texten "jag åker gärna med dig Sara" så blir jag nog deprimerad. Nån vän måste jag väl ha som kan åka med?


I Bulgarien förra året med klassen.

"Det känns som att jag har kondition som en 95årig gammal rökare som väger 250kg och bär en ryggsäck med stenar i"

Exakt Levve =)

Sitter på jobbet. As usual. Jobbar mycket nu men det är goa pengar till sommaren =) Sen till hösten är jag väl troligtvis lasad och får inte jobba mer. Skola? Nytt jobb? Senare problem. Det är bra att skjuta problemen på framtiden har jag hört. Det blir så mycket enklare sedan då =)

Måste bara klaga lite. Det är okej när man jobbar natt. Det pratade jag och Jennifer om. När man jobbar natt får man klaga hur mycket man vill för det är så otroligt synd om en. Man får äta hur mycket godis och glass som helst också(ungefär som när man är sjuk) eftersom man till skillnad från alla andra en fredagsnatt som är ute och roar sig eller ligger hemma i en varm och go säng, är tvungen att jobba. Och det jag hade tänkt klaga över är pollenhelvetet som råder ute. Det måste ju vara pollenstorm eller nått? För jag har sådana sjuka problem. Mina ögon har de senaste åren varit bättre men nu har även de börjat att klia. Jag nyser sönder och det kliar i min hals typ hela tiden. Näsan rinner och jag har kommit på mig själv när jag springer att jag inte ens använder näsan för dess "andningsfunktion". Det är ju inte konstigt att konditionen inte förbättras då liksom. Jag trodde nog att mycket handlade om att jag vart slapp med träning under aprilmånad men jag börjar inse att efter två veckor med MYCKET löpning så borde jag ha förbättrat mig oavsett. Men icke sa Nicke. Det känns snarare som att det blir jobbigare att springa för varje dag som går och så bör det ju inte vara. Det ska ju bli lättare ju mer vältränad man blir. Som det ser ut nu så försöker jag ju springa en hel del på egen hand utöver all löpning med laget men det känns liksom som att det är förgäves. Nu tycker ni säkert att jag är gnällig och det är jag också men andningen funkar fan inte alls. Suck... Var uppe och sprang två varv runt Sisjön förut, det är 5 km terräng. Jag sprang på ca30 minuter och det är INTE OKEJ. Och då ska ni veta att jag ändå försökte springa på och inte hamna i ett joggtempo. Det känns liksom som att jag har kondition som en 95årig gammal rökare som väger 250 kilo och bär en ryggsäck med stenar i.

Han lärde mig ett och annat

Jag saknar Rhodos. Eller egentligen saknar jag nog "verklighetsflykten" lite. Träningen är tung just nu. Rolig men tung. Försäsonger är alltid tunga, men utdelningen kommer ju och handbollen till hösten blir desto roligare än allt springande.

Jag saknar det där att sova vilken tid på dygnet man vill. Jag saknar maten. Jag saknar sällskapet, Jag saknar en person. Inte mer än en semesterflirt ( I know better)  men jag får "sakna-anfall" när han skriver. Anledningen till att jag avslöjar känslor för alla er kära läsare är att jag också vet att han bor på andra sidan jorden så det spelar liksom ingen roll. Sedan skriver jag det för att han lärde mig en del. Han lärde mig att förstå hur man ska bli behandlad och vad man ska leta efter. Nu vet jag precis vad jag vill ha! A, i framtiden då förstås! När jag har lekt klart, det fattar ju ni med ;-) Måste ju ge igen för alla tidigare idioter där ute först...Mohahahaha!


Meningen med livet?

Vad fan är meningen med livet?
Är det att gå upp på morgonen för att gå till jobbet? Är det att efter det skynda till träningen och springa intervaller i en timma? Och sedan rusa hem och sova för att sedan göra nästa dag likadan?

Jag tror inte det...

Måste byta jobb... Det är där skon klämmer. Men vad vill jag jobba med?

Äsch hinner inte sitta här mer nu. Måste diska lite och lyssna på Kings of Leon =) Det måste ju ändå vara det som är meningen med livet! Diska och Kings of Leon =) Och så intervallerna på gruset då såklart va (naaat).


Målformen håller i sig

Vi "gamla" vann fotbollen idag igen =) Härlig kommentar jag får från Micka "Men du är ju inte gammal vafan". Tänk för att jag är det nu, hihi... Två mål gjorde jag också. Sedan gjorde Carro två och Madde två. Vilken offensiv liksom! Vann med 6-4 tror jag. Bra jobbat :P

Fick nog inte riktigt nog av fotboll så slappar framför ps:et med Fifa´09. Örebro leder dock med två mål och fick just en straff så funderar på att stänga av. Jag suger... Fan vad jag halkar ner i tabellen nu, suck...

Å Christensen tog straffen =)

Fick nyss sms från Hanna.

"
Fan vad jag saknar att vara i grekland med dig!"

Tro fan att jag saknar dig och Grekland också! Där lekte livet...


Ibland har man tur

Min relativt fräscha granne sitter på sin uteplats och solar i bar överkropp i detta nu =) Och jag har riktigt bra sikt här uppefrån!

Inför sommaren =)

Taste Dress SEK 359, Vila - NELLY.COM Emma Lovely Dress SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM

Dessa två har jag beställt hem :P Snygga va =)
 Samt lite gladiatorsandaler och smått och gott...

Det är ju alltid smickrande att vara nåns fantasi, eller så...

Johan

jag tänkte på dig häromdagen

Sara1 säger:

varför?

Sara1 säger:

tell me

Johan
jag drömde

Sara1 säger:

om mig?

Johan Hellström

faktiskt

Sara1 säger:

vad drömde du???

Sara1 säger:

detta va ju kul

Johan

 jag drömde att vi var på fest och båda hade druckit, och det ena ledde till det andra

Sara1 säger:

skojjar du med mig?

Sara1 säger:

va jag bra?

Johan

du var faktiskt grym trots att du var oskuld

Sara1 säger:

va jag oskuld?

Johan

jaa

Sara1 säger:

coolt

Sara1 säger:

å så gav jag den till dig? HAHA
Johan

exakt vilken ära

Sara1 säger:

ja faktiskt
Johan

hur stor e den chansen lixom


Jag erkänner...

...hade inte tänkt skriva. Hade tänkt förtränga det. Var på väg att gå ut och gräva en grop och slänga ner det
jäkla cooperresultatet i den och plantera gräs över. På så vis hade jag aldrig mer behövt tänka på att jag sprang cooper på en otroligt dålig tid. Men tränarna har ändå resultatet så kom på att det spelar ingen roll. Lika bra att facea det och se det som en morot för att springa på en bättre tid till midsommar. Ska ner två och en halv minut tydligen. En minut klarar jag få ner tiden bara pollenhelveten slutar flyga i luften och sen får jag jobba på konditionen för att få ner tiden minst 1 minut till.



FOKUS nu! Ses på gymmet 09.00 imon eller?

Kan man sakna Degen? Vi hade ju trots allt något speciellt =)


Sara1 säger:

spelar du ngn handboll nu då?
Degen   säger:
ne ja har lagt ner   
Degen   säger:
sak satsa på skolan.
Sara1 säger:
VA?
Sara1 säger:
eeeeh ? e du frisk?
Degen   säger:
ne ja ljög   haha as grym ljug


Degen   säger:
alla vet vem ja e =)
Sara1 säger:
jag sa att du duschade mig mitt inatten i bulgarien med kläder på å la upp bilderna på facebook
Sara1 säger:

då fatta dom vår relation
Degen   säger:
najs  
Sara1 säger:
eller inte
Degen   säger:
ja gillar vår relation  inte många som har de som vi har  
Sara1 säger:
vad har vi?
Degen   säger:
hade iaf   i skolan D:
Degen   säger:
vi hade nått specielt  

Degen   säger:
vi täövlar om vilka osm kommer längst dåå ;
Sara1 säger:
okajj
Sara1 säger:
vad tävlar vi om då?
Degen   säger:
vii har mig.. de räcker 
Sara1 säger:
iofs
Degen   säger:
de lag som kommer längst vinner ; ä
Degen   säger:
och den osm förlorar måste--- liogga med _ _ _ _ _ _ 
Sara1 säger:
HAHAHAHAHAHA
Sara1 säger:
jag älskar dig!
Sara1 säger:
så jävla bra
Sara1 säger:
går han med på det vadet då?
Degen   säger:
han har inget val... man får våldta han annars 

Degen   säger:
hahahahaha tror inte att du vill liggga me mig   har du sättt mig senaste ? .. hur sexig som helst 
Sara1 säger:
som att du någonsin vart sexig?
Degen   säger:
som ja någsin inte varit de  ?



17 maj- Kärlek åt Rybak

Ingen har väl missat att det idag är norges nationaldag? Hela dagen har jag gått runt och nästan önskat att jag var norsk. Har förstått att det var en jäkla fest där igår =) Och sedan är jag fullkomligt överförälskad i Alexander Rybak :P Han är inte snygg för fem öre men han har en utstrålning och ett par ögon som vann hela Europas hjärtan. Låten och rösten är bland det bästa jag någon gång hört =)


Jag är tokig i den här låten och det här framträdandet. För en gång skull vann rätt låt Eurovision och hela Europa var tamejsjutton överens =)


Opepp

Idag vaknade en viss person upp på helt fel sida. Tror kanske det handlar om att det är grymt fint väder ute och jag ska tvinga mig upp och springa ett par varv runt Sisjön. Sen ska jag jobba inatt. Efter det är det hem och sova sisådär fyra timmar för att sedan jobba 10 till imorgon. Tror det är detta som gör att mitt humör inte är det bästa. Hade velat åka hem till Åsa idag och slappa på altanen i några dagar. Men men, ibland suger livet.

Igår sprang vi milen på träningen. Det SUGER rent ut sagt. Min kondition just nu är inte den bästa men måste nog framförallt skylla på allt pollen ute. Det snöar fan pollen och jag sätter dom i halsen. Inte konstigt att jag har problem.

Är mer sugen på en uteservering ikväll, en öl och gott sällskap. Men får jag detta? NEJ!


Lite längta tillbaka till Rhodos känslor just nu. Hanna ska vi dra igen? Såg bilder på facebook av Toxicbartendern. Tror nog att det är rätt bra livat där nere just nu. Vad sägs? ;-) Jag är sugen...

BK Heid <3

Lina har copat från Heids gästbok och såklart copar jag från henne.
Kolla vad sött från en 97:a :P



Och förövrigt så kommer detta året bli grymt. Frida shiet vad söt du är! Jag var irriterad och hon frågar efter träningen vid bilarna hur jag mår. Sånt är verkligen lagkänsla på =) Även Liza som i tisdags oroade sig för hur vi skulle klara oss utan varandra under onsdagens egenträning. Hennes förslag var att vi skulle ha kort på varandra hemma för att inte hinna sakna så fruktansvärt mycket, haha... Och vi har börjat prata om en "spa/myskväll" nu snart. LAGKÄNSLA! Säsongen 2009/2010 kan inte annat än att bli bra.

Dessutom tillhör jag nu de "gamla" i fotbollen. Vi vann med 5-3 igår och jag gjorde två mål. Det är nog ungefär vad jag gjorde på en säsong i "unga". Kändes bra att få vinna men måste säga att jag känner mig lite som en svikare gentemot mina unga lagkamrater, haha... Ses ikväll!

Och föressten så går högsta poäng till min jour häromnatten. Hon var grym! Vi snackar om "lill-Jennifer". Hon var uppe hela natten med mig! Fattar ni! HELA NATTEN! Lycka säger jag :P Att hon dessutom fixade godis och Bubbelvatten med Mangosmak till oss gör ju inte det hela sämre...


"Men dom har ju inget liv!"

"Men dom har ju inget liv!"
Citat från Heids a-flickor om oss i seniortruppen. Ligger nog något i det, men jag trivs =)

Har dock inte så mycket att komma med idag så jag ska inte uppta er tid...

Just nu älskar jag vardagen

Banan, fil, musli, knäckebröd, apelsin, vindruvor och keso- räcker det att äta sånt efter dubbelpass? Det borde ju räcka om man blir mätt? eller? Vissa säger att man borde äta lagad mat efter träning men jag tror inte det är jättenödvändigt sålänge man äter ordentligt. Man har ju ofta hunnit med minst ett mål (ofta två) lagad mat under dagen.
Kul träning idag =) Det gick bra och det är ju också kul :P

Imorgon börjar jag jobba 07.00. Det innebär dejt med sängen snart. Var ju uppe med tuppen idag och tvättade och städade så ska nog inte ha några problem med att somna :P Och hur intresserade är ni? På en skala? Jag skulle ju inte ens orka ta mig igenom detta inlägg på någons annans blogg (borsett från mina länkar ;-)) och ändå vet jag att Ni är några stycken som faktiskt tagit er ända ner hit till dessa rader. Känn dig träffad!

God natt...


Harmoni

Nu kommer jag säkert låta väldigt djup eller så nu men oj vad harmonisk man känner sig då det är städat och allt är tvättat. Man kanske borde städa oftare? Fast då hade man säkert blivit väldigt tråkig och osocial eftersom man trivs i ett städat hem och då kommer man ju automatiskt vilja tillbringa fler timmar där. Denna kuggis tål att funderas på.


Lite suddig bild men såhär städade Hanna upp en tappad glasflaska på vårt rum i Grekland ---->
Ja, en handduk fungerade bra som  "gångbro" ut till balkongen resten av veckan. Detta är väl det av städalternativ jag också skulle ha valt.


Alla vill väl höra att någon saknar en.Ord som "I can´t take my eyes and I can´t take my hands off you" är värdefulla. Men även om jag är naiv och blåögd som få så har jag lärt mig att vara realistisk. Australien? Hallå liksom!

Måndag

Det var ju kul att Alingsås vann Sm-guld =) Men hade dock inte blivit ledsen om Guif vann. Båda laget är ju uppstickare och jag anser att de båda två är värda en guldmedalj efter att ha slagit ut alla favoriter.

Idag har jag varit ledig. Det behövdes. Storstädning och tvätt i fem timmar har jag hållt på med. Fattar ni att man ens kan städa och tvätta i FEM timmar när man bor i en etta? Det fattar inte jag... :S Nu väntar jag i alla fall på att golven ska torka så att jag sen kan laga mat. Det är ju träning idag och då är det bäst att äta ordentligt!

Föressten har jag börjat spara pengar till en långresa. Troligtvis Australien eller möjligtvis USA, om två år eller något. Vill ju spela handboll också och då är det inte lätt att bara dra. Oavsett när det är lägligt att åka, kan vara imon och det kan vara om tio år (dock inte idag) så kan det ju vara bra att ha pengarna =) haha. Är liksom en fördel ;-) haha...


Slut på det roliga och igång med allvaret igen...

Sm-finaler i handboll

Damfinalen var just så intressant som jag föeställt mig.- jag somnade! Sävehof vann med 32-19, kul liksom.
Jag har så jäkla mycket åsikter men tänker ringa min mamma och spy ur mig dom istället för att skriva allt här på bloggen. Det är lätt att man blir illa omtyckt då ;-) haha... 

Som tur var sov jag inte över herrfinalen för den ska bli riktigt intressant =) !!! Känne lite mer för Guif men måste nog gå ut med att hejja på Alingsås annars lär jag ju bli dödad i laget då vissas pojkvänner pelar där ;-) haha! Ha så kul på banketten i Sthlm ikväll! Det är ju ffs en dröm den där banketten :P

Se ya!

SweetSandra



Sandra har gjort lite scrapbooking :P Riktigt kul med gamla bilder =) Saknar den tiden fan...
Underbart fint Sandra! TACK <3

Motivationen och glädjen dök upp i eftermiddags

Det är nästan pinsamt att erkänna men jag har inte haft ett sug efter handboll på hela månaden. Det har varit skönt att vara ledig. MEN i eftermiddags kom allt över mig, suget, fokusen, motivationen och under träningen även glädjen. Det var SJUKT KUL att träna igen och det gick bra =) löpningen kan dock disskuteras. Inte okej att dra till Rhodos veckan innan säsongen börjar, haha. Nä, men klart man måste leva också. Man måste ha kul för att orka också men det var endå skönt att vara igång igen och jag hoppas och tror som fan på detta året :D


Greece


Hanna är lite trött på planen som gick 06.15. Motsvarande bild på mig tänker jag inte bjuda på då ni kan tänka er hur den såg ut då jag kom direkt från Avenyn och lagfesten där.


Myggbiten i läppen första natten. ILLA! Som tur var la det sig rätt fort. Osmickrande bild...


Uppfarten på vårt hotell. Det sjuka var att alla gator i "old town" såg ut såhär. Riktigt snyggt men tycker synd om de stackarna som varit tvugna att lägga stenen.


Hanna frågade kyparen om det var okej att röka inne på resturangen då hon såg askfaten på borden. Han log och sa: "You´re in Greece, you´re allowed to do whatever you want" Tror hon blev rätt nöjd...


Jag sa till Hanna att hon faktiskt va tvungen att ta kort på mig i poolen också så att det skulle finnas bevis på att jag besökt den. Besöken i den var dock så korta att hon inte hann fånga det på bild.


Hippisar...


Det där var ett sådant där tillfälle då man undrar om livet någonsin kan bli bättre än vad det redan är.


Första kvällen raggade vi vänner. Emelie och Moa från Kungsbacka/Gbg och Andreas och Markus från danska Roskilde.


Markus (t.v) kan nog vara den snyggaste dansk jag någonsin sett. Håll med mig?


Inget kalas utan krash (stavning)...


Och det där får stå för dig Hanna, haha!


Hetaste salt och pepparkaren!


"I smell yor perfume and I´m ready to sign out" Kyparns raggningsreplik på Hanna.


Klass!


Annars finns ju mataffären också.


En tjejs himmelrike.


Himmelrike var det ja.


Kärlek?


Smile ;-)


Går sådär va...


Överlämning till mer van person...


Trött typ den där...


Och den där med...


Inte så smickrande att lägga upp bilder på sina tår men ändå lite kul. Hade ju liksom lite skovskav eller så som jag plåstrade om med fiskar och larver i glada färger. (Och ja, jag vet att mina mellantår är längre än stortån och att jag har stora fötter- men bjuder på det)


Trött, men Söt va?


På g´ igen.


=)


Trevligt :-)


Och på med tiocentimetrarn :D


Norskarna vi kollade CL med.


Starbucks :D


Gissa vilken som var min :P


Satt under ett avokadoträd tydligen.


Där ser man ja. Internationellt tydligen ;-)


Turkost vatten. Faaaarligt vatten!


Exotiskt


Utgång ikväll tro?


Absolut :D


Bye bye...


Cosmopolitan för mig och nån slabbig fruktdrink till Hanna ;-)


Flundra för mig och Sjötunga för Hanna...


Gillar dig med :-)


Matt, Hanna och Liam i baksätet.



"Guldheden" (våra grannar) skrattade gott när de en eftermiddag hörde Hanna tacka mig för frukosten. Klockan var då 15.30, haha...


Här är de underbaraste människor ni kan tänka er, våra grannar på hotellet. Vi kallade dom för guldheden hela veckan då de kom därifrån och de var så omtänksamma mot oss trots att vi väckte dom varje natt/morgon då vi kom hem.  KÄRLEK TILL ER <3

Dancing days

Jag har sagt att jag inte vill tatuera mig. Jag vill vara en av de få som inte är tatuerad liksom. Men jag har även sagt att jag är sugen på det om det är symboliskt och inte bara för att. Jag och min lillebror har pratat om att göra nått tillsammans. Vi ska ha samma budskap och nu tror vi att vi kommit fram till vad. Vi ska båda två ha texten "dancing days", eventuellt i Disney typsnitt. Det är ju lite som "livet är en fest" eller "carpe diem" utan att vara lika vanligt. Jag ska isådana fall ha texten längst sidan =) Kan bli lite coolt.

Sedan ska jag även sätta upp denna texten på väggen ovanför min säng:

Hemma...



...i verkligheten igen. Sitter självklart på jobbet inatt. Här hoppar vi in i "the reality" direkt igen ja. Fler bilder och en summering av Rhodos kommer, be sure... Det kommer när jag e hemma på mitt bredband för här går det fasiken inte att ladda upp bilder. Men jag hade det bra <3