Klagar på min hy a lá Blondinbella...

 


Jag blir så ledsen när jag ser dessa bilder. Jag blir ledsen för att jag ser hur fin hy jag jag har på bilderna och hur pigg och fräsch jag ser ut. Jag hatar mitt mörka hår samtidigt som min hy går åt helvete. Nu låter jag som Blondinbella när jag klagar på min hy men det är jobbigt. Behöver lite sol, lite blonda slingor och ett par löprundor känner jag. Hyn, vikten, håret, stress- det känns lite som en ond cirkel. Och jag måste bryta den. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra för att få finare hy igen? Kan ju inte trolla liksom. Håret går att fixa och vikten med men hyn? Den kan inte jag göra något åt... Vad gör man? Känns som jag testat allt nu... Suck

Imorgon ska jag till psykologen för andra gången samt träffa min mormor och mina kusiner på stan. Trevligt =)

"Nu är det som det ska vara"

/Citat Zlatan efter gårdagens El Clasico. Hur grym är han inte då :P Jag ÄLSKAR Zlatan!

Dags för träning. Första träningen med CK som tränare sedan slutspelet i mars.
Spännande :P


Tillbaka till det normala







Taggad på facebook. När jag såg dessa bilder bestämde jag mig för att gå och beställa en slingtid. Måste bli blond igen. Sen bestämde jag mig för att beställa två startpaket från ID för att fräscha upp mig. Hur blek ser man liksom inte ut nu, samt med mörkt hår. Solarie vägrar jag!!! Sen, Carro no offence men man ser ju blekare ut när man sitter jämter dig också, haha...


Lagfest igår



¨








Mycket lyckad kväll =) Tack för en go förfest Micka! Kul att Berka var med via Skype. Mitt lag sög på Singstar. Park Lane under kvällen. Trevligt får jag nog säga... :P



Ny organisation

Ibland går inget ens väg och ibland går allt ens väg. Det är rätt skumt det där. Just nu känns det som en positiv riktning i alla fall =)

Igår tillträdde CK som nygammal tränare igen. Ville bara ha sagt det med. Och ikväll är det lagfest!


Ska åka och kolla div1-matchen 19.30 och äta thai =) Efter det drar vi Till Micka för förfest och senare utgång :P Men lutar att det är jag, Carro och Frida som drar ut. Men vilket dreamteam eller hur ? ;-)


Kass är jag

på att blogga nu för tiden. Kan inte heller skryta med att jag har för mycket annat för mig då jag lever rätt ointressant asså. Kanske är så att mitt liv är för tråkigt att skriva om helt enkelt, haha. Nä, men har jobbat extremt mycket och spelat en del handbollsom vanligt, så det är väl den största anledningen.

Har sjuklig träningsvärk. Laget var testpersoner på gymmet för Kettlebells häromdagen och gaaadh vilken träningsvärk jag hart i speciellt ländryggen. På jobbet har jag typ känt mig "gravid" då jag gör dom där typiska rörelserna när jag ska böja mig eller plocka upp nått från golvet. Ni vet, tar mig för rygg med handen, böjer knäna och liksom fiskar efter det som ska plockas upp, haha...

Idag blir det nog stan med Carro samt lite mer pass på gymmet i eftermiddag! So long!


Min helg

Känns tråkigt när det som borde vara kul inte är det längre...

Idag har varit en riktigt tråkig dag (vädermässigt). Struntade i att ställa klockan när jag kom hem från Västerås igår. Sov så länge jag ville i morse och vaknade inte förrens tio =) Behövde dom timmarna. Sedan dess har jag varit och gymmat med Carro. Blev lite dips, bänk och löp. Sedan ringde min bror och frågade om jag ville klättra med honom. Jag har aldrig klättrat men vafan:P Så det har jag testat idag och verkligen fastnat lite tror jag. Sjukt roligt men sjukt svårt och jobbigt! Nån kommer ju ha träningsvärk i morgon asså. Men kändes lika bra att göra saker idag istället för att ligga på soffan och kolla ut på regnet. Nu väntar en vaken natt på jobbet. Filmer ska med!
Dags att packa :P

Mina tänder

Kan inte låta bli att garva när jag kollar igenom "taggade" bilder på mig på facebook. Om ni kollar mitt leende på typ alla 118 bilder eller vad det är så är det rätt komiskt att jag inte haft tandställning. Mina tänder är rätt sneja (stavning? ett ord jag ALDRIG skrivit tror jag) och dom nekade mig tandställning. Okej syns kanske inte så jäkla tydligt på bilderna men tro mig, dom står åt lite olika håll vill jag lova. Och vafan, se så jag ler på varje kort, jag borde vara värd raka tänder. Eller? Dumma tandläkare! 26 000 skulle det kosta för mig nu att sätta in tandställning. Har kollat upp detta. Inget jag är direkt sugen på asså. Får nog acceptera dom som dom är.







Hektiskt

Nu ska jag berätta om mina tre kommande hektiska dagar. Längtar lite till onsdagkväll om jag ska vara ärlig.

Ska snart sticka och träna. Efter det ska jag direkt till jobbet och sova journatt.
Jobbar till 09.00 imon och sen ska jag direkt till Kungsbacka och jobba några timmar. Efter det ska jag direkt till träningen och efter det direkt till journatt igen. Hela onsdagen jobbar jag på samma ställe som jag har jouren på och kommer hem runt halv sex för att gå direkt ner och tvätta alla äckliga träningskläder som legat i väskan i tre dagar. Jag hoppas jag hinner hem och lämpa av lite saker vid något tillfälle men har packat för tre dagar hemifrån.
SUCK på den!

Idag har jag i alla fall fått tvättat, diskat, dammsugit, dammat, tvättat fönster, tvättat skor och sängkläder, städat badrummet, bäddat, dammsugit mina vita möbler, lagat mat, städat kylskåpet, källsorterat och slängt skräp. Så nu är min lägenhet lite tipptopp skulle man kunna säga =) Längtar till att komma hem till min nystädade lägenhet på onsdagkväll :D

Ta tag i det då!

Jag behöver storstäda hela min lägenhet. Frågan är vart jag ska börja?

Börjar nog med att sätta igång Spotify och ladda med bästa låtarna i en städlista tror jag =)

Bruten hand

Jag tycker synd om Carro. Hon har brutit handen. Eller ett ben i handen. När vi kom hem från Skövde igår åkte vi direkt till Axess för att sen åka vidare till Mölndal så att hon fick röntga. Benet var av tyvärr och hon blir borta i 3 veckor. För att se något positivt med det så får man väl vara glad att det hände efter landslagslägret och att det snart är en månads matchuppehåll pga VM i Kina. Men tycker oerhört synd om henne. Hon förhandlade liksom med läkaren om att hon bara skulle behöva ha gipset i två veckor.
Riktigt förhandlade gjorde hon, haha. Så söt =)
3 veckor går fort! Du är snart tillbaka Levve!


Gameday

Snart avresa mot Skövde med A-laget. Match mot serieledarna. B-laget åker också mot samma håll, nämligen Skara så jag hoppas vi stannar och käkar ihop på vägen. Det hade ju varit mys =) Matcherna går samtidigt så det är bara för er att hålla tummarna för båda lagen!

Igår var en jobbig dag. Jobb 13 timmar på två olika ställen. Kom hem helt slut och har nu sovit tio timmar! Behövligt! Fick typ nog igår på jobbet. Måste fan utbilda mig! Trött som fan på det blir man ibland... Men när arbetskamraterna kommer med ugnsvarma bär och frukter med smält vit choklad och cocos på tillsammans med glass så piggar det upp lite och att gå till nästa ställe och göra kvällen där känns lite lättare. Sen speciellt också när man kommer till nästa ställe och det finns chokladkaka och man får lite värmande ord. Då mår man lite bättre igen... Söta människor det finns <3

Sen måste jag bara säga att det finns gamla tränare och folk från "förr" (är det okej att skriva förr som 20åring?) som är helt underbara. Som fortfarande finns där och som man fortfarande skulle kunna ringa mitt i natten om det var så. Det uppskattar jag något enormt. Ni är bäst!

Nog om jobb och fina människor. Nu är det match som gäller! Fokus :P


Trams såklart


Har varit i en fullsatt Kungsbacka Teater ikväll och sett Tramsgänget för tredje gången. Uppsättningen hette Fredagen den trettonde och jag kan ju inte säga att jag är besviken direkt. Det hade varit en förolämpning med tanke på hur duktiga dessa killar är. Men i och med att de är så sjukt duktiga så förväntar man sig hela tiden nått ännu bättre. Satt och väntade lite hela tiden på att det skulle hända något men det kom liksom inte riktigt. Men nu ska jag inte säga något mer negativt för jag fullkomligen älskar dessa grabbar! Kan ju inte finnas ett skönare gäng asså :P

-Men sjung då!
-Menar du att jag ska sjunga nu?
Här inför alla dessa människor?
Lokaltidningen är ju till och med här.
VILKEN PRESS!!!


Tänk när Camilla gick upp på studenten och dansade med Jonathan Blom Ramel inför 300 pers! Spontant! Och han hakar på såklart. Camilla you rocked!


Fredagen den 13...

...började strax efter 12 inatt med tandvärk. Vaknade vid sju av tandvärk. Jävla visdomstand. Ska åka och köpa värktabletter nu så att jag klarar av helgen. Först jobb 11-15.30, sen handboll 16.20-17.45. Efter det direkt till Kungsbacka och teater. Imorgon jobbar jag 10 timmar. Sen på söndag är det bortamatch i Skövde. Så jag hoppas innerligt att tandvärken släpper. Men det har ju kommit och gått sen i söndags så den kan la lika gärna vänta några dagar till om den ska bryta ut ännu mer.

Usch vad jobbigt allt blir så fort man har lite ont. Och omg vad gnällig jag är nu för tiden. Först gnäller jag på svininfluensavaccinet och nu på en liten tand. Vad håller jag på me?


Handboll, handboll, handboll

RIK-Hammarby på TV4sport. Härligt med mycket handboll på tv =) Sånt gillar vi! Sedan är ju Peter Jihde störtskön ju! Han är ju en bra programledare oavsett vad han kan om handboll liksom :P
Levve och Adda tillbax. Adda hade skjutit in sig rejält uppe i Märsta och Carro kom hem med en del bestämda åsikter om nerjogg och stretch :P Inspiration!
Sånt är alltid välkommet tjejer =)

Spotify is the shiet!

Jag är ingen musiknörd direkt men just nu är det så mycket bra att jag nästan känner mig stressad över att hinna spotifya allt. Men det är ett i-landsproblem vill jag lova och inget jag mår allt för dåligt över ;-)

Hetast just nu är helt klart nedanståendes nya:
Melissa Horn- Säg ingenting till mig
Takida- The darker instinct
Lars Winnerbäck- Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen
The Sounds- Crossing the rubicon
Sahara Hotnights- Sparks
Hardcore Superstar- Beg for it

Sen som en liten extra notis så kan ju Maja Ivarsson i The Sounds lätt vara den coolaste person på denna jord. Såg dom live på Hultan och hon har en sån inlevelse, ett sånt engagemang och en sån glöd att man typ blir kär (missförstå mig rätt nu)!

Mästerfotograf

Satt på facebook och kollade igenom lite bilder från förr. Hittade denna klockrena på Alice när vi lirade i samma lag. Kan ju vara en av de bästa idrottsbilder som tagits :P Så grym!


Ironiskt

På tal om statistik så känns det ju lite ironiskt att jag leder rankinglistan över räddningsprocent. Lite missvisande om man säger så. Men det kanske är det man kallar punktinsats, eller vad säger ni? haha...

Källa: damhandboll.nu /statistik


På väg till gymmet "as usual" typ


Imorgon kommer Carro och Adda tillbaka till träning. De har ju varit borta på landslagsläger och jag är helt säker på att dom visat upp sina bästa sidor =) Man saknar änna dom lite :P

Nu blir det gymmet. Och sedan jobb mellan 14-21. SUCK på den! Jag är trött på att jobba... Önskar att jag bara fick jobba nätter. Det hade varit drömmen =)


Härlig kommentar

Kommentar efter Beutlers straffräddning:

"Rättvisan är alltid rättvis"

Tysk handboll =)

Handbollskväll helt klart. Först egen träning+ löpning och nu Grosswallstadt-Flensburg Handewit på TV4sport. Jag har ändå sett Flensburg i Tyskland. Gaaaadh vad roligt det är med handboll där! Det är stort där om vi säger så :P Kul också att vi har så mycket svenskar där. Båda lagens målvakter (Mattias Anderrsson och Dan Beutler) är svenska. Samt andramålvakten Johan Sjöstrand som också visade sig lite. Sedan har vi lite svenskar på planen med, men dom har jag inte lika bra koll på ;-) Förutom Carlén då, haha...

Efter denna matchen ska även Füchse Berlin-Kiel spela.
Kan ju bli kul att se svensklaget Kiel också =)



Vi åkte buss ner till Tyskland precis innan jag gick från Aranäs. Riktigt rolig resa =)


Dagdrömmer lite

Det är tisdag vilket Ni vet innebär löpångest. Det är grått och trist ute. Jag har sovit dåligt på jobbet inatt och den iriiterande tjejveckan är på väg. Ingen ide att prata med mig nu. Persiennerna är nerdragna och jag har inte en tanke på att dra upp dom. HAr heller inte en tanke på att ta fram dammsugaren eller ta hand om disken.

Istället dagdrömmer jag lite om:

Grekland!
Drömresan down under...
En walk-in-closet.
En för en gång skull lyckad midsommar med sol!!!
Solbränna.
Bada i turkost, ljummet vatten.
Vinna serien på fifa.
Avgörande räddningar och en vinst mot Sävehof i SM-finalen 2010.
Hultsfred eller Roskilde 2010?
Få in en träff med Milla och Freja <3
Guldmedalj i Partillecup 2010?


Grekland <3 Sol, bad, trevliga människor och turkost vatten!


Fruktansvärt ful bild, haha... Kan ju faktiskt inte säga att någon av oss är särskilt snygg men ändå, en fruktansvärt fin helg i småland... Hultsfred 2009!


Solbrända =) Senast lyckade midsommar 2007! Måste bli ändring på till 2010!

Min underbaraste Milla!


Partillecup 2009. Semifinal. En av de mysigaste dagarna på hela sommaren. Fridas lantställe på Tjörn med laget =)




Jag är en ärta!

I två dagar har jag trott att mitt internet pajjat och att jag har virus i datorn. Fixat och trixat med det trådlösa samt uppkopplingar och skit länge nu. Sen upptäckte jag att jag bara råkat komma åt den där lilla knappen på laptopen som avaktiverar uppkopplingen. Trycker man bara på den igen så att den lyser blå istället för röd så fungerar det =) Jag är en sådan ärta som gått i två dagar och trott att allting är trasigt. Suck... Det pinsammaste är att jag kommit åt den där knappen så många gånger förr så jag borde ju kollat det... Sara, din jäkla nöt!!!

Självklart trodde jag att jag skulle ha massa nya vänförfrågningar på facebook, massa superviktiga mejl och en herrans massa kommentarer i bloggen nu när jag väl är online igen, men icke! Det intressantaste mejlet var det här från GP:

Hej Sarah!

Så har din prenumeration på GP tyvärr nått sitt slut – nu på landar tidningen hos dig för sista gången. Vi hoppas att du haft glädje och nytta av tidningen under den tid som varit. Nu skiljs våra vägar åt, och vi vill därför säga tack för den tid som varit, med en förhoppning att vi möts igen någon gång i framtiden.

MYCKET ROLIGT MEJL!!! Jag tror jag dör av uttråkning...


Erik Grönvall



Nog för att jag var ett Hockerfan men det hade ju sina skäl lite, haha... MEN ERIK! OMG! Han har ju varit en solklar vinnare från start och allvarligt talat, hur grym får man vara? Kan man vara så bra som han är? Han är helt outstanding! Galet!


Söndag förmiddag

Tack för tipset anonym =) Tippar på Micka eller Sandras mamma ;-) haha! Men sånt uppskattas :P

Nu är det gym och tv-spel som gälller innan jag jobbar kväll... Suck!

Heta

Tabell

Sävehof 7 6 0 1 68 12
Skuru 7 6 0 1 61 12
Skövde 6 6 0 0 40 12
Heid 7 4 1 2 4 9
Team Eslöv 6 3 1 2 5 7
Kärra 7 3 1 3 -4 7
Lugi 7 3 0 4 15 6
Kroppskultur 7 3 0 4 -2 6
IVH Västerås 7 3 0 4 -2 6
Spårvägen 7 1 2 4 -22 4
Önnered 7 0 1 6 -57 1
Rimbo 7 0 0 7 -106 0

Å vilka har klättrat upp på fjärdeplatsen då? Om inte vi =) Vi är heta nu asså =) Och thaimaten efteråt smakade extra bra med två poäng med oss...

Matchdag (igen)

Det har inte gått 24 timmar men nu är det match igen. Denna gång i elitserien där vi som ligger femma möter Lugi som ligger sexa. Kan bli ett hett möte :P Gjorde elitdebut mot dom hemma förra året. Alltind sånt man kommer ihåg, haha... Vi kommer vinna idag.
Har en bra känsla =)

Slapp nere i Lund och Lugis arena i höstas på träningsläger.
Då gjorde vi en mycket bra match mot dom.
Idag vinner vi!

Matchstart 13.30 Heidhallen


Messi and Zlati

SKÖNT!
Vinst med 24-14.

Tack Micka :P Söta ord...


Skön bild på två av mina absoluta favoriter. Messi och Zlatan <3 Sen Arshavin och Torres också. Där har ni mina favoriter outstanding! Så nu när jag är inne på ämnet fotboll så ska jag ta upp ett irritationmoment. Vi kör ju fotbollsuppvärmningar ett par dagar i veckan. Då kör vi alltid gamla mot unga. Vi håller också noga koll på hur många matcher som vunnits av respektive lag. Gamla anser att dom vinner varenda gång men detta är sååå orättvist va! För nästan alltid så leder vi unga med 1-2 bollar (igår 5-3) med fem minuter kvar. Med fem-tio minuter kvar går nämligen alla personer med axelskador av för att rehaba och kvar är bara alla dom lyckligt lottade som klarat sig utan. MEN nu är det så att när de axelskadade går av så står resultatet kvar och unga brukar behöva spela med 2-3 man mindre och hur kul är det att spela 3 mot 6 liksom??? Hur mycket har vi att  sätta emot då? Självklart tappar vi vårt övertag med två mål och så anser sig gamla som värdiga vinnare? Är detta rätt?

(Okej absolut inte meningen att skapa irritation eller något nu men vi måste ju göra upp ordentliga regler vafan! Detta håller ju inte asså)


Humor


Bild från Sävehof-Alingsås i onsdags. Det roliga är att hans egna spelare typ garvar åt honom. Komiskt!


Matcher i helgen

Gameday!

Div1
Team Aspero- Hallby 19.30 Heidhallen

Imorgon lördag

Elitserien
Bk Heid- Lugi 13.30 Heidhallen


3årsjubileum

Kom nu på att min blogg fyller tre år idag! Grattis grattis på dig bloggen =)

Sedan har jag ju typ fått svininfluensan av vaccinet. "Tuppar typ av från verkligheten" då och då. Trött som fan. Ont i armen. Det sticker och smärtar på olika punkter på kroppen. Jag fryser konstant. ONT i huvudet.

Så där har ni mitt hälsotillstånd för tillfället.

Men nog om svinis. Sandra och Micka vem är målvakten i Alingsås (ej Kappe nu då)? Jäkla min stil får jag säga. Nått ni kan ordna. Kan nog tänka mig spelarfrusrollen i Alingsås asså.

Jävla svininfluensavaccin!

Torsdagar suger! Första dagen på iaf några veckor som det känns lite tungt. Förmiddagspass på jobbet och snart medicinutbildning i Kungsbacka. Efter det direkt till träningen och så är det lång kväll i hallen eftersom jag förmodar att det blir film inför helgens match. Jag hade kunnat ta dagen bättre om jag inte hade mått så jäkla kasst. Tog ju som sagt svininfluensavaccinet igår och det har satt satt sina spår vill jag lova. Jag ligger verkligen inte däckad (även om jag känner mig såpass småsjuk att jag hade velat stanna hemma framför TV:n resten av dagen) men jag är småsjuk. Frös som attans igår eftermiddag. Blev bättre på kvällen men när jag vaknade imorse kände jag mig som en "klubbad säl". Smått uttorkad och frös och svettades om vartannat. Tog två panodil och dom hjälper nog lite i alla fall. MEN ARMEN! Har så ont i armen. Sitter självklart där injektionen gavs men underarmen känns spänd och det känns som att jag har en typ smärtsam träningsvärk i hela armen. Sedan sträcker sig smärtan upp runt axeln och en bit upp på halsen. Detta är fan inte klokt! Haha...

Men trots lite bivärkningar så råder jag alla som kan att ta sprutan. Man gör det ju först och främst för att skydda små barn samt äldre och sjuka. Jag tar sprutan för att skydda riskgrupperna och de som inte kan ta vaccinet. Om alla som kan ta vaccinet gör det så kommer spridningen att vara ytterst liten!


Handboll igen

När jag inte själv tillbringar kvällarna på handbollsgolvet, ja då åker jag såklart och kollar när andra svettas. Två matcher i Partillebohallen idag. Först ut var Sävehof-Skuru på damsidan där Säve vann enkelt. Tråååååkmatch. Men sedan fick vi lite valuta för pengarna i form av herrmatchen mellan Sävehof och de regerande mästarna Alingsås. Riktigt kul match att titta på och Alingsås vann tillslut =)


Nu hoppas jag på att vara frisk som fan

Så nu har jag tagit svininfluensavaccinet också. Nu är jag vaccinerad för den smittan samt den årliga influensan. Jag äter järntabletter för mitt blodvärde och jag har nya p-piller som verkar vara bra för det mesta, haha... Jag var för inte alls så länge sedan hos tandläkaren. Mi astma kollade jag samt fick nya recept på mediciner förra veckan. Psykologtid är beställd så nu hoppas jag att jag är så frisk jag kan vara. Känns liksom som att jag har gjort en hälsokontroll över hela mig denna hösten vilket noig varit behövligt. Men frisk som en nötkärna hoppas jag fan på att jag håller mig nu också.

Bortsett från sjukan man får av svinvaccinet. Fryser redan och har kramp i armen. Brukar aldrig ens känna av sprutor eller sånt annars. Vad händer?


Tv väst

Inget ont om oss, Kropps eller matchen men är inte inslaget det torraste ni någongång sett?


Intressantaste inlägget någonsin

Uppdaterar bara för att. Egentligen har jag ingenting att skriva. Ibland skriver man i bloggen bara för att man typ är van. Det är lite skumt. Jag menar, har man inget att säga kan man ju lika gärna hålla tyst. Eller? Fast det gör jag ju inte. Ändå sitter jag här och knappar på tangenterna. Har liksom redan fått ihop flera rader utan något som helst budskap. Men nu tror jag att det räcker. Och shiet vad besvikna Ni kommer bli när ni har läst ner hit för roligare än såhär blev det inte...

Gammal kärlek rostar aldrig

Min första kyss. Min första förälskelse som jag drömde om häromnatten om ni minns, var på sporten idag. Han hade gjort mål för sitt lag och varje gång jag ser honom på tv eller i tidningen (vilket blir allt oftare, duktigt!) så blir jag liksom glad. Han är historia. Men han är en jäkla snygg historia och även ifall han inte figuerar i mina tankar särskilt ofta nu för tiden så får jag tillbaka den där känslan när jag ser honom och ska jag vara ärlig så tror jag aldrig den kommer försvinna.