Längtar efter någon av mina sängar


Här sovandes på en utemöbeldyna på golvet...:P

Sitter på jobbet. Sista jourpasset på mitt jobb för den här perioden (?) av mitt liv. Går av mitt vik i slutet av månaden och kommer inte att fortsätta pga handbollen. På ett sätt är det synd för jag älskar mitt arbete och mina arbetskamrater. Har aldrig varit på ett mer trivsamt och mysigt ställe. Men nu är det dags att gå vidare. Jag vill ge handbollen en ärlig chans och sedan håller jag ju på med min matteB som Ni alla vet. Har tagit ut mina sista semesterdagar samt mina insamlade komptimmar på pass där jag behöver träna handboll istället. Så 3 hela pass närmsta 2-3 veckorna lyckades jag få "ledigt". Sedan ska jag fan inte missa en handbollsträning på hela året!

Tuneringen i helgen som var kändes okej. Både jag och laget spelade oss in i tuneringen och vi gick därifrån obesegrade. 4 vinster av 4 möjliga. Det härliga var att vi mötte realistiskt motstånd vilket innebar lag ur kommande Allsvenska. Det var kul att spela och jag ska inte säga att jag är nöjd, men jag kan säga att jag är hoppfull inför kommande säsong.

Men för att knyta an till inledningen så är det ganska skönt att det är sista jourpasset. Jag sover så dåligt på jobbet och hur mycket jag än älskar mitt jobb så älskar jag inte att sova här, haha... Jag har ont i huvudet och längtar hem till min egen säng! Eller någon av mina sängar kanske jag ska säga :P Har världens bästa 140are i lägenheten med Lexington sängkläder (som jag fått av världens bästa mormor i julklapp <3). Lyxigaste och bästa sängen helt klart! Men sedan har även min underbara mamma gått och köpt världens skönaste bäddmadrass till min säng hemma hos dem som är 120. Men där bäddar jag inte med Lexington mormor! För tro mig, hemma i mitt rum hos mamma och pappa där sover jag inte ensam. Alltid är det en dreglande vovve eller en blöt katt som hoppar upp i sängen. Det blir en del tvätt hemma ja, haha... Intresseklubben antecknar hoppas jag!


Kantarellsök

Idag har jag och mamma varit ute i skogen och försökt lära våran 13veckors valp att söka kantareller. "Det ska börjas i tid!"



Dessa lärde vi oss att INTE plocka.




Och så badade jag lite i leran.



Vi hittade lite kantareller tillslut =)



Sötast <3



Hello Zlatan!



"Snälla skjut inte på mig!"

Träningen ikväll. Hmm, sämsta träningen i ÖHK-tröjan tror jag. Den där veckan då allt gör ont och man blir irriterad för minsta lilla. Tur Linda vet vad jag pratar om och kramar mig och säger att dom andra faktiskt är dumma som skjuter bollar på mig. Tack! Så mycket skönare med medlidande än "kom igen nu förfan!"
I alla år har jag fått frågan om jag är dum i huvudet som ställer mig i mål och att bollarna borde ju göra skitont. OCH JA, dom gör ont. I alla fall under "tjejsjukan" (citat Tilda). Linda jag vet inte, men hur fan kan bollarna göra så mycket ondare än under resten av månaden? Du har rätt i att man vill rädda men tänker "snälla skjut inte på mig!"

Nä nya tag imorgon!
Nu sova för imon ska jag luncha och kolla stan med Carro och Sebbe.
God natt foxs!


12 veckor

Träningsmatch idag mot våra a-pojkar. Ska bli kul!

Annars har jag varit barnvakt i ett dygn nu. Jag älskar den hunden så mycket så det är sjukt. ÄLSKAR!!!
Och gud vad mysigt det är att ha någon som kramar mig hela natten =)









Låt timmarna gå snabbt tills imon

Läääängtar till imorgon. Saknar min vovve så jag vet inte vad.
Nu Sagan om ringen på TV. Har aldrig sett trilogin så det kanske är dags.

Onödiga uppdateringar

Mycket uppdatering denna förmiddag.
Proffsbloggarna uppdaterar 6 gånger om dagen. Och jag är uppe i 4 redan. Ojojoj, vilken formtopp!

Varför är matte så svårt??? Jag gillar inte matte. Men måste fan klara matteB. Hur jobbigt kan det vara? MatteB liksom. Inte så att det är diskret eller högskolematte jag håller på med... Några tal till innan jag lägger mig på spikmattan tillsammans med Melissa Horn och Lars Winnerbäck (???) för att försöka få bort huvudvärken innan jobbet.


Föressten har Rihannas och Eminems Love the way you lie fastnat rejält i mitt huvud. Faktiskt ganska bra!

Så var det det där med fokus ja


Istället för att plugga vet jag inte vad jag gör med röran på bordet. Dricka kaffe. Blogga. Kolla kalendern hur nästkommande veckor ser ut. Läsa GP. Kolla TV. Sara skärpning!


Emil

Frida  ([email protected]) om Läget:

Jag har aldrig sett någon så fin hund som din sara, myyys!!



Kommentar av Frida.
Jag blir så glad för Emil är verkligen min bebis och jag har varit ifrån honom i någon dag nu och saknar ihjäl mig efter honom. Det är verkligen kärlek <3 Trodde aldrig i mitt liv man kunde binda sådana band till en hund men han är världens bästa och jag kan redan efter fyra veckor inte tänka mig ett liv utan honom!!!


Läget

Aj, jag har spänningshuvudvärk och det kliar i mina ögon. När det är mycket runt omkring mig så gnisslar jag tänder mycket och spänner käkarna under hela nätterna. Detta resulterar i enorm spänningshuvudvärk under dagen och en löprunda hade nog varit bästa medicinen men jag har konstant träningsvärk och är konstant seg i kroppen efter träningsstarten med Önnered så jag skjuter nog faktiskt på det. Kroppen gör ONT! Jag vet inte om det är Önnereds träning eller det faktum att jag varit ganska otränad senaste halvåret som gör att min kropp känns som en 85årings.

Det lutar nog mer åt en dusch, kanske en liten promenad och sedan matteboken. JA, jag har satt igång! Jag hoppas på att när jag kommer till sida 42 denna gång och PQ-formeln så ska jag komma över det hindret istället för att lägga boken på hyllan igen. Jag vill verkligen klara mattehelvetet!

Sedan jobb. Jobb från 15 idag till 09.00 imorgon. Efter det är jag ledig tre-fyra dagar igen. Livet är gött!




Barnvakt hela dagen och natten imorgon. MYSIGT!


Min kusin på andra sidan jorden

www.mikaelastenholm.blogg.se 

Min kusins blogg! Hon bloggar från Nya Zeeland och sitt AuPairlife där. LÄSVÄRT!

Men spela över...

My heart will go on. I will always love you. If I could turn back time. I wanna know what love is. m.m.m.f* i partyremixar. Det är inte långt ifrån att jag går upp till herrn två våningar upp nu med boxhandskarna på. Jag vet att klockan bara är tjugo i tre på eftermiddagen och lite musik, vad gör det egentligen? Det gör mig ingenting om mina andra grannar spelar till sju på morgonen eftersom det inte händer varje dag. Jag bryr mig inte om dom runt mig har så roligt i sängen att det dunkar i väggen ibland. Allt sådant är normalt i ett hyreshus men det som idioten två våningar upp håller på med är fan inte klokt. Helt seriöst. Nu är jag arg. Riktigt jävla arg! Han spelar musik för hela området. Dag som natt... Han vill gärna att hela kvarteret ska höra hans flickvän njuta. Dom verkar gå igång på det. Sluta ställ upp föntrerna på vid gavel och överdriv!!! Sluta spela över för fan! Det är så oskönt det bara kan bli. Pinsamt att att han snart blir vräkt för att han bjuder in hela grannskapet i sitt privatliv!

Okej jag låter som en bitterf**** men allvarligt! Jag är inte den enda. Jag är nog den i grannskapet som hittills har hållt för öronen längst för att inte göra en grej av det. Men att trygghetsjouren är här var och varannan kväll och att det skrivs namnlistor kan ju rädda mitt rykte lite, haha! Att mina grannar även googlar exempelvis "sexljud i trapphuset" och hittar riktiga juridiska lagar mot detta så känns det bra, haha.

För detta är inte okej någonstans! Jag får inte sova på natten för då spelar dom in porrfilm där uppe och bjuder in alla!!! Och jag får inte sova på dagarna för då har dom disco!...eller försoningssex då, efter bråket som dom hade vid fem på morgonen (med fönstrerna vidöppna såklart!).

/bitter 21åring med ögon som går i kors





Och nu går skivan på repeat ja... Såklart.

*(med MÅNGA MÅNGA flera)

Sommaren ÄR över...

Det är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt tråkigt väder!
Sjukt tråkigt asså. Det är höst! Inget snack om saken! And I like =) 

Jobbat jour natten som var och sovit dåligt så nu har jag kurat in mig i min lägenhet med tända ljus och ska snart krypa ner under täcket och sova en stund till.

God natt (god morgon? förmiddag?)





Nu är det slut på det roliga! Haha


Obligatoriska checken på söndagskvällen inför kommande vecka.

Asså kollar i min kalender och ser att jag endast jobbar 21 timmar denna vecka och har tre gemensamma träningspass med laget samt en match. Vet Ni vad det betyder gott folk? Det betyder mer tid till min familj, min hund, vänner och matteboken. Okej nu lät det som att jag håller på med matten. Det gör jag inte... MEN har lovat mig själv att sätta igång denna veckan. 21 arbetstimmar! Det är ju ingenting =) Vilken vecka =) Wihoo


Let´s go wild and crazy!


Fredagen den 13

Betala räkningar- check
Gymma- check
Städa- check
Packa- check
Säga upp telefonabonnemang- check
Säga upp Göteborgsposten- check

Tänk vad mycket jag fått gjort idag och klcokan är bara ett. Nu väntar ett jobbpass. 14.00- 09.00 (imorgonbitti). Önskar nästan jag hade skjutit på alla punkter ovan och legat kvar i sängen hela morgonen och läst min Henning Mankellbok. Börjar jobba om 50 och oj vad plötsligt trött jag blev.

Se upp alla idag föressten. Det är fredagen den 13onde!

Imorgon möter vi Heid i en träningsmatch. Det har hittills känts väldigt bra i Önnered. Jag stortrivs och aa, det är mitt lag nu men det känns väldigt konstigt att vi ska möta Heid imorgon. För det första så har jag inte spelat några seriematcher i Önneredshallen ännu. Det har jag gjort i Heidhallen. Vi spelar i Heidhallen imorgon. På något sätt får jag för mig att det kommer kännas som en hemmamatch. Fast jag vet inte... Har nu svårt att tänka mig Heid som mina motståndare! Men det kommer väl imorgon kanske. Om jag blir uttagen till matchen vill säga. Det är ju såklart inte säkert med tanke på hur mycket jag jobbat. Men i vilket fall som helst så kommer det nog kännas imorgon att bara stiga in i Heidhallen. Det var några månader sedan sist nu...

Efter matchen väntar grill hos "motståndarCarro" och sedan lite kulturkalas på stan! =)


Minnen


Min pappa Peter fyller år idag. Hela 47 år fyller han. Gick in och skrev grattis på hans facebook. Han har 10 vänner och ungefär 6 taggade kort (han har glömt sina inloggningsuppgifter). Hittade denna bild! Minnen!!! SM i Karlshamn för X antal år sedan med Aranäs. Hejjaklacken med tryckta tröjor liksom. Fan grymma supporterföräldrarna!


Kallt?

Det är jämngrått ute och nästan lite kallt. Det är måndag och jag ska jobba. Det är en jobb- och träningsvecka som väntar. Känns ganska bra. Det är dags för lite rutiner igen.

Föressten flyttar min kusin till Nya Zeeland nu i dagarna. Mickan jag hoppas du får grymt kul!


Ssk? =)


Vet Ni vad mina vänner? Jag längtar till hösten och vintern! Jag vet inte varför... Jag lägtar lite efter stora snygga jackor, halsdukar och stövlar. Jag längtar efter serien!!! Och jag är så trött på värmen. Klarar inte värmen som när jag var ung, haha... Är lite förväntansfull inför vintern, jag tror det är det. Jag ska klara MatteB så att jag kommer in på sjuksköterskelinjen någon gång och jag ska ev söka polis parallellt också. Men det är sjuksköterska jag siktar på nu. Och jag längtar efter att komma igång nu!


Emil <3 Världens vackraste! Min ögonsten och jag älskar honom så!


Sååååå fina!


Miltest puuh

Varning för tråkigt inlägg men måste skriva av mig massa tråk! Har haft enorm ångest hela dagen. Det är uppstart med träning idag och självklart ska vi befinna oss i Skatås kl 18.00. Hela dagen har jag haft ont i magen. Jag har till och med sedan jag slutade jobbet 11.00 varit kvar för att försöka lindra ångesten lite genom att inte åka hem och tänka på den mer. Jag stannar alltså frivilligt kvar på jobbet i 6 timmar extra för att lindra ångesten. Jag tror inte att folk som själva inte idrottar eller utsätter sig för detta förstår hur dåligt man kan må över det. Jag har haft magkattar på riktigt hela dagen. Mått illa så fort jag ätit och fått halsbränna. Det kommer såfort jag blir stressad. Slår aldrig fel... Har varit så stressad att jag till och med bad min arbetskamrat om en cigarett. Det händer några gånger om året och det är när jag är riktigt jäkla arg, stressad eller full. Insåg strax att jag inte röker och inte blir lugnare utav det och släckte den illa kvickt igen.

Men läste på facebook nyss att Frida trodde det va miltest. Ringde upp min kära lagkompis för att få detta bekräftat och ja, hon trodde på miltest till 99% vilket gjorde mig glad. Då tar jag mig runt bäst jag vill och kan. Då vet jag vad som gäller och jag kan fokusera på att ta mig runt så bra jag kan. Jag kan gå in i mig själv och min musik och göra mitt bästa sist i spåret. Värre är det med intervallerna där alla ser hur dålig jag är och stressen över att de måste vänta på mig och att jag förstör övningen. Milen suger men jag föredrar den alla dagar i veckan framför intervaller där det verkligen står skrivet i pannan "SÄMST" på mig!

Tänk om man kunde få spela handboll utan att behöva genomlida löpning. Tänk vad bra jag hade mått =)