10,0!







Kan bara säga att jag bjuder på den bildserien! Hoppas jag förgyllt er lördagkväll något ;-)


Emil



Fullt upp vill jag lova!!! Vi har världens busigaste kille hemma men han är också världens sötaste, mysigaste, snällaste och vackraste. Kan man älska någon på bara ett dygn?
Jag tror man kan det!!!


Rubbad

Ska bara sova lite och förhoppningsvis går natten fort och smärtfritt och plötsligt är det morgondag och jag får hem min bebis!!!

Detta arbetspass är bara 93 600 sekunder eller 1560 minuter om man tycker det känns bättre. Kanske föredrar man 104 stycken kvartar eller varför inte 52 halvtimmar? Summan av kardemumman är att jag just nu avverkar ett 26 timmars pass och längtar hem till min säng!

Ni tycker nog jag är sjuk i huvudet som räknar på sådant men då ska jag berätta det värsta! Framför mig har jag en lapp som jag kryssat på hela dagen. Lappen består av mina 104 kvartar och jag stryker en för varje kvart som går på mitt arbetspass. Såhär ser det ungefär ut:

22.00
22.15
22.30
22.45
23.00
23.15
23.30
23.45

Litet urdrag ur min nedräkning som började 07.00 imorse och slutar 09.00 imorgon. Jag är ju sjuk i huvudet. Förmodligen för att jag längtar efter min hund något galet och är som ett litet barn den 23 dec. Sen beror det kanske också på att jag gör en 51 timmars vecka... Kanske spelar in lite också...


På lördag ska jag bli mamma <3

Eller inte, men typ.
Vi ska hämta Emil på lördag och jag längtar så jag vet inte vad efter min lillsnutt!










Funkar inte längre

Tvingade mig upp för en löprunda på 7,5km i tron om att rensa tankarna något. Men någonstans under mitt halvårslånga uppehåll verkar den metoden ha slutat fungera. Jag vet inte om det beror på mitt psyke eller min fysik men funkar gör det inte i alla fall...

:(

Jätteledsen och väldigt, väldigt arg.
Vet Ni att jag just nu hatar mitt liv. Och jag gör faktiskt det för det mesta!

Ikväll hoppas jag mina grannar stänger fönsterna om de ska ligga

Inatt var jag arg. Mycket arg. Höll precis på att somna och jag tror klockan var cirka tolv. Då sätter mina grannar igång! Det är inte så man hör sängen knaka genom väggarna liksom, utan hon stönar så hon väcker hela grannskapet. De har såklart fönstrena öppna  och först trodde jag fan någon blev ihjälslagen utanför. Ni vet den där känslan man får om man ser något väldigt pinsamt på film eller tv, när man liksom själv tycker det är genant fasten man inte själv upplever det, så kände jag först. Men sedan blev jag arg när de bara fortsatte och hon skrek typ. Det var inte bara jag som blev arg utan fler på gården gick ut och skrek upp till dom att stänga fönstrena. "Era jävla idioter, stäng fönstrena! Vi har barn som sover!!!" eller "Vi vill inte höra henna komma!" kom spridda utbrott. Dom tystnade men jag kunde inte somna om och har sovit cirka 4 timmar i natt som var och har jobbat 7-21 två dagar i rad. INTE OKEJ!

Sen asså, måste bara ta upp men att låta så? Jag kanske är tråkig, kanske är anledningen till att jag är singel men det lät fan som att han höll på att döda henne! Ett tag började jag fundera på om de spelade in en porrfilm seriöst.

Stäng fönstrena inatt tack!


Samantha flyttat till Pile?




jahaaaa

Kluven dag. Ena stunden tänker jag "ryck upp dig för fan och ta tag i dig själv" medans jag andra stunden tänker "åk och köp en stor påse godis och ät det till frukost, lunch och middag, bränn serieavsnitt tills det att fotbollen börjar ikväll och somna tjock!" A, vi förlorade semifinalen igår. Vi ledde hela matchen tills några minuter kvar. Lugi går upp i lika och det hela går till Sudden (hur fan kan man avgöra en U21match med suddendeath???) och vi förlorar. Vi förlorar... Någonstans tycker jag nästan vi kan ha det. Vi bränner lägen, tappar bort bollar och fipplar. Även om jag spelar okej så gör jag en tavla likt Englands målvakt i VM och jag liksom de flesta passar motståndarna i händerna. En final i Scandinavium hade ju varit en dröm men vettefan om vi var värda det. Men jag säger som Frida "Hellre bli utklassad i semin än att åka ut på detta sättet!".
För det var fan inte okej. Att dessutom året innan åkt ut med Heid mot Önnered i semifinalen på samma plan känns förjävligt. Jag vet inte men det blir bara arga känslor av allt. En klump i magen...

Nu hoppas jag bara Sävehof gav Lugi rejält med stryk i finalen...

Och nu väntar tre handbollsfria veckor. "Fejkad ledighet" som någon i mitt lag utryckte det.
Jag längtar faktiskt till serien.



Mitt sista Partillecup. Nästa år ska jag bara gå där och glassa istället...

Partillecup 2010


Den här bilden är skum. Jag och en av min allra bästa vänner på samma bild. Inget konstigt med det. Det konstiga är att vi har olika tröjor. Att spela mot sin bästa vän kan vara bland det värsta jag gjort... Vi ska ju ha samma märke på tröjan?

Som säkert alla vet vid det här laget spelar jag för Önnered nu. Börjar bli en klubbh*ra av rang men det jag ville komma till var att jag är tacksam för applåder och komplimanger jag får från Aranäsfolk. Trots att vi spelar mot dom och att jag tar deras skott så applåderar de mig. Då blev jag lite känslosam faktiskt. Fint ögonblick. Tack Aranäsfolket! Ni kommer finnas i mitt hjärta för alltid, det vet Ni!






Sista bilden är bara så klockren!!!


Annars så spelar vi kvartsfinal mot Partille kl 14.00 på Heden 14 imorgon. Kom och hejja fram oss!

ny kille

Kolla en goldenhane på onsdag och om allt stämmer hämta honom veckan därpå.

LÄNGTAR



Bästa vän i förhoppningsvis många, många år....


Roskilde 2011

Trevlig ny bekantskap med dykinstruktör på 80bussen hem sent igårkväll. Emma snackar om ödet. Själv tycker jag nog mest det hela är lite komiskt... =) Så nu kan Ni ju undra ;-) Men bli inte förvånade om jag snart tagit dykarcet. Ett sådant kan ju alltid vara bra att ha ;-)

Annars har jag fått Emma att lova Roskilde nästa år när hon är blond igen. Jäklar vad vi blondiner ska tagga Danmark och jag ska även försöka få med Carro på detta lilla äventyr. Tror vi tre kan bli en bra kombo.
Vi tar alltså igen sommarens missade festivaler med festivalernas festival nästa år. Roskilde har alltid de tyngsta banden och en vecka där kan ju bara inte bli misslyckad. Tänkte man kanske skulle köra en roadtrip i samband med festivalen med och kanske vara borta i två veckor.
Kul att jag lever i nuet och njuter av sommaren vi har här och nu 2010, haha. Nä känner att Roskilde 2011 is the shit! Sååå Emma, nu har du lovat och nu jäklar kommer ingenting emellan next year.

Annars blir det Åsa i två dagar nu. Hem på semester =)


Mot Åsa

Slutar om 50 minuter! Wiiii :P
Men vad hände med att det är massa moln som förstör för min och Carros bränna???

Sur

Varför tänkte jag inte på att jag ville till Peace and love i Borlänge tidigare? Eller jag har nog gjort det iofs, för varit ledig hela veckan. Så formodligen hade jag det i baktanke när jag la schemat men sen började jag spela handboll igen och tänkte inte mer på det. Det borde jag gjort. Det var dumt av mig. Vill inte vara någon annanstans just nu. ALLA är där och det ska tydligen vara sjukt!!! Jag är dum i huvudet...
Som min tränare sa "Nä men hon är på nått love and peace i Stockholm!"

Men 14onde blir det i alla fall älsklingsWinnerbäck i Grebbestad <3
Den som väntar på något gott =) Dessutom är ju vi Göteborgare de ända som får ta del av Håkan i sommar =)Way out west!!! Fast träningstunering hela den helgen fan, haha...




Emma, nästa år är festival prio ett på sommarplanerna!


Roligheter =)

Gooood morgon, god morgon. Det här är... ingen mindre än en väääldigt trött Sara som uppdaterar. Jag ska jobba för första gången på typ över två veckor idag och herre vad trött jag blev just idag. Nä, men gött pass. Blir nog bra.

Fint väder också. Julivärmen är här =) Imon slutar jag jobbet kl 09.00 och då bär det direkt av mot fiskebäck för att hämta bästaste Carro och sedan åka ner till mamma och pappa och sola & bada hela dagen =) Längtar!

Nu städa och packa!


Topp

Tänk vad nya underkläder och ett nytt läppglans kan göra för humöret :D


...

Det blir torget en stund. Lägenheten kvääääver mig sakta men säkert....

dålig på att vara ensam


Nya skönheter. Synd bara att jag inte vågar mig på ett löppass ännu. Jag är MYCKET bättre men min hals vägrar ge sig helt. Jag blir galen på detta! Men jag ska i alla fall känna på handbollen idag.

Idag är jag ensam hemma i stan. Jag HATAR det. Inte stan asså, utan att vara ensam och att inte ha något att göra. Att ha en förmiddag att fördriva i lägenheten fram till träningen på kvällen är det värsta jag vet! Alla jobbar, flyttar eller är på P&L och jag känner mig ensammast i världen plötsligt. Tänke jag skulle åka ut någonstans och sola men eftersom min hals fortfarande sviker mig något så vågar jag inte. Mamma sa att "Ska du ändå träna kan du väl lika gärna sola också. Du borde ju inte göra något av det!!!" Sant! Men jag resonerar som så att jag halverar riskerna om jag endast gör det ena.

Jag måste vara världens mest oroliga och rastlösa. Just nu funderar jag på stan med min nya kamera. Jag funderar på rean på torget. Jag funderar till och med på matteboken! Men matteboken är ensam om något! Kanske sätta på en städlista på Spoti och städa min redan fina lägenhet? Gaaadh vad jag är dålig på att vara ensam!