Nordic Open


Hemkommen från danmark. Skriver mer imorgon antagligen för nu ska jag sova. Tror det väntas lite löpning imorgonbitt minsann. Men vi vann (b)!

Aalborg Danmark idag


Idag bär det av till Danmark. Dock inte med samma tjejer som jag alltid åkt till grannlandet i söder med, men det ska bli kul :D Riktigt kul. Vi ska spela Nordic Open i Aalborg. Vet att även Önnered med Frida och Elin ska över. Det kommer bli en mysig helg med handboll, vänner och andra trevligheter :D Ska sova med Amanda och Maja. Ska försöka ta mycket bilder... Ses efter helgen! Då kommer jag även avslöja min lilla hemlis :P

Sitter i soffan och kan inte komma på någon bra rubrik överhuvudtaget...

Sitter här i soffan. Har precis ätit. Vad ska jag skriva? Jag kan ju nämna att jag ska åka till danmark i morgon och stannar där över helgen. Sedan fick jag ett lite roligt melj om lagfest idag också. Det kan ju bli riktigt kul :D

Roligare än såhär blev inte detta inlägg. Sov gott my friends!

Idag är det en god morgon

Blev väckt av tandården här nere i Åsa. De ringde för att berätta att jag blivit uppsatt på kö för tandställning. TACK, TACK, TACK! Som jag har bråkat med dom om detta så känns det väldigt bra att de äntligen beslutat att jag får tandreglering. Om några dagar får jag veta ungefär när. Detta känns så bra. Ja, inte att ha tandställning kanske, men att jag kommer få vrålsnygga tänder i framtiden :D.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till Kungsbacka för lite småärenden. Måste dock bara kolla mitt konto först, tror att lönen kommit in :P Jippi! Ska även kolla på att köpa en ny dator. Vad ska man ha för någon???


"Snart dags för möte med en annan bloggprofil (dock inte lika känd) som förhoppningsvis leder till ytterligare en systersajt. "

/ Copad text från Bergmans blogg. Kan ju bli en liten ledtråd om vad min hemlighet handlar om.


När jag kollar igenom mina bilder i datorn längtar jag nästan efter våren lite igen.

Stockholm ger en automatisk utmaning till dess besökare.

Är jättetrött så jag tänker försöka att inte bli långrandig, då min dag startade 05.30 imorse.
Åkte vid 08.40 upp till Stockholm för lite möten. Självklart var det förseningar med SJ, men ingen större fara skedd då jag trivdes rätt bra jämter den någort äldre mannen i uniform för försvarsmakten. Han verkade trevlig, men han hade en ring på fingret tyvärr. Den har säkert suttit där i 30 år också. Kanske den till och med fastnat. Nä, skämt åt sido.
Väl framme i Sthlm möttes jag av två blivande "medarbetare'". Efter lunch och sådär hade vi möten om det där jag pratade lite om igår. Tänker inte berätta än vad det handlar om, men det kommer. Lovar er. Ska bli riktigt kul och jag är vråltaggad.

En sak jag tänkte på är hur "viktiga" alla människor är på tåget. De sitter där med sina laptops och nyaste allt-i-allo-mobiler och pratar högt om projekt, affärer och möten. Jag satt jämter en speciellt viktigt person på hemvägen. Han var JÄTTEVIKTIG och dessutom snygg. Snygg till en början i alla fall. När jag hörde honom snacka i telefon under cirka två timmars tid så tyckte jag inte att han var lika snygg längre sedan. Nä, då gillade jag "gubben" från SÄK, flygvapnet å försvarsmakten, eller vad det nu var, mer Han verkade dessutom smart (han spelade inte bara genom att låta viktig i telefonen) då han satt hela resan med jättekonstiga matteuppställningar och grejer. Dessutom log han, passade mina saker, tog gärna emot tuggumi osv. Den där andra viktigpettern sa inte ens hejdå när han gick av.

Nä, nu spårar jag ur. Tempot i huvudstaden sätter sina spår, haha. Äsch, måste nog erkänna att trots att jag varken hittar eller hänger med i tempot så gillar jag det lite. Nån sort utmaning ger staden automatiskt.

Imorgon ska jag förmodligen till banken på förmiddagen. Sedan ska jag möta upp min mamma för shopping och lunch. Träning efter det och packning inför Danmarksresan på fredag.

Stockholm imorgon

Är inte riktigt på humör för att skriva, men dagen med Camilla var mysig. Hittade dock inget snyggt (självklart). Jag hittade efter många om och men ut till Häckens träningsanläggning vid Bjurslätts torg ute på hisingen för att knäcka rätt min rygg. Riktigt gött att bli "rätt" i ryggen igen :D Kul också att jag gillade naprapaten. Efter det tog jag mig till träningen som gick väldigt bra (om man bortser från den jättetungaibenenlöpningen).

Det var en sammanfattning av dagen det. Imorgon bär det av till Stockholm för min del. En lite rolig sak på g. Vill dock inte och vet inte ens om jag får berätta om det här, men det kommer bli både kul, intressant och givande tror jag.

Camilla är vacker



Är inte denna bild helt underbar så säg! Älskar den. Camilla ser ut som att hon äger hela Sunny beach (sen är ju frågan om det är så mycket att skryta med ;-)haha...) för sjutton. Och ser ni vilken otroligt fin klänning hon har på sig. Jag känner någon som också har en sådan. Kanske är det så att Camilla har lånat denna sjukt fina skapelse av just någon.
Funderar på att arbeta med denna bild i PS lite när jag får tid. Kanske kan göra den ännu finare.

Spelade träningsmatch mot Sävehof ikväll. Vi förlorade med fem bollar. Vad säga liksom? Tog en straff! Wiee, 100%-ig. Det är inte alltid man får vara det. Synd med förlust. Hade vart kul med vinst, men vi tar dom i serien istället.

På schemat imorgon står:
1. Lunch och shopping med Camilla.
2. Knäcka rätt min rygg hos en naprapat.
3. Träna.
4. Hörde talas om att herrarna spelar träningsmatch imorgon efter vår träning så kanske får titta lite på den.

Filmtips!

Igår när jag kom hem från jobbet såg jag Dagboken. Amanda har tjatat på mig att se den och visst  var den bra. Om den inte är den bästa så ligger den definitivt i min topp3-lista över sedda filmer. Jag grät i nästan två timmar, haha. Filmen var jättebra, sorglig, lycklig you name it. Sedan är jag ju innerst inne lite känslig också.
I fredags såg jag Morgan Pålsson, världsreporter med Emma. Jag älskar den filmen också! Den är så rolig! "Vad ingen tänker på i kriget är djuren. Här står jag med kamelen Cleopatra. Hon är tyst, men hennes ögon vittnar om terror. Det här är Morgan Pålsson och Cleopatra i Matobo." Sån klockren scen. Youtuba den!

Happ, söndag idag då. Solen skiner, frankrikes herrar vann handbollsfinalen i OS, jag ska snart åka till gymmet (löpbandet) och ikväll väntar jobb. Med ikväll så har jag jobbat fem gånger den senaste veckan. Starkt av mig måste jag nog säga :P

Nu ska jag dra, men måste bara undra en sak först. HUR FAN KAN MAN HÅLLA PÅ MED VATTENPOLO? OCH HUR FAN KAN DET VARA EN OS-GREN NÄR INTE ENS SENIORFOTBOLL ÄR DET???

Haha

Postat av: Frida

Sara, varför skrev du inte resultatet mot Önnered då? ;) Haha ne ja skoja med dig!

 

Kommentar på mitt förra inlägg från Frida. Lite kul :P haha... Okej, det tar emot att skriva men vi förlorade mot Önnered förra lördagen med 29-23 om jag minns rätt. Stämmer det Frida? ;-) haha... (och om det finns nån däreute som inte vet om det så spelar Frida i Önnered såklart. Vad annars med en sådan kommentar liksom? :p haha) Vi får väl se hur det går när serien väl startar ;-) :D


Jag har ett rätt roligt liv :D

Egentligen har jag en jättebra inledning som jag skulle vilja använda till detta inlägg. Men den är Emmas, så jag låter bli :P Nu är jag i alla fall tillbaka en stund. Har jobbat, tränat, provat ut handbollsskor, kollat vår match mot norska Beakkelaget (ligger i posteligean, (stavning?) och kom nia förra säongen) vilken vi vann med 37-23 :O Hyffsade siffror mot ett norskt elitserielag måste jag säga.

Måste nog säga att mitt liv just nu är rätt roligt :D

Jobbar lite smått på ett nytt ställe. Ska faktiskt jobba ikväll och imorgonkväll också. Har lite fler jobb på g också ;-)

Har massor av ideér på vad jag vill göra under det närmsta året, men även i framtiden.

Jag stortrivs i mitt lag. Jag fick förra lördagen spela mot Önnered. Nervöst, men kul som fan :D
På fredag åker vi även till Aalborg i Danmark för att spela en tunering där.



Just det ja. En grej är lite tråkig. Jag har tränat för mycket styrketräning sedan jag kom till Heid, så nu är det massa kläder jag inte längre kan ha. Rätt segt med tanke på att det är relativt dyra saker. Min bror snodde till exempel till sig ett par nästan oanvända Tigerjeans och det hänger Boomerangblusar och TeenFeet-tunikor i garderoben som inte längre kommer till användning. Får nog bli mer löpning på bandet eller i spåret framför gymmet nu i höst.

Paniksov Sara!

Frågar mig själv varför jag inte sover, men har inget bättre svar än att jag läser Blondinbellas blogg. Ska upp 05.20 imorgon. Åker hemifrån 06.00 för att gå brevid på ett nytt jobb vid 07.00 inne i stan.

Imorgon blir i alla fall en fullspäckad dag:

07.00-14.00 Jobb
14.30-17.00 Träffa mormor på Frölunda Torg
17.30- 20.00 Träning

Önska mig lycka till! Puss


Katy Perry- I Kissed A Girl



Gillar denna låten mycket. Blir irriterad om det ringer i mobilen och den låten spelas på radion samtidigt. MEN, videon? vad hände där? Trodde det skulle vara något rockigare, men shi fick jag. Aja, låten är i alla fall fortfarande bra.

Nystart

Hösten är här tror jag. Det ÖS- (med betoning på ÖS) regnade idag under träningen och efter träningen. Jag har tänt ljus i mitt rum, och det är ett säkert kort på att hösten är här. Jag skulle nämligen aldrig tända ett ljus under sommaren. Så nu vet ni det :P

Denna veckan börjar många i skolan. Det känns jäkligt skumt att inte gå dit. Förut tyckte jag att det var jobbigt, men nu börjar jag tro det eller ej, vänja mig vid tanken. Men skolstarten innebär ändå att jag får en liten nykick. Jag söker jobb, tränar och har en massa ideér. Har några mål för hösten:

1. Komma i mina jeans igen.
2. Äta bättre. Äter i och för sig rätt varierat och nyttigt men är dålig på att äta tidsmässigt. Ska samla recept och bli en bättre kock. Ska också försöka äta lite mer vegetariskt.
3. Gå den där kursen.
4. Komma underfund med vad jag vill läsa.
5. Vidareutecklas i handbollen, som är riktigt kul igen :D


Såhär ska det inte se ut i höst.

Fraktur...

Jag har en bruten stortå på höger fot. Det gör ont...

Söka jobb

Sitter och grinar framför intervjun med Kallur. Tänk er att ha tränat för något i fyra år och sedan ramla, fy fan!

Dagen har spenderats med att ringa runt en massa. Jag har ju nämligen helt plötsligt kommit på att jag inte har något jobb typ. Eller inget jobb som passar med handbollen i alla fall. Nu har jag i alla fall en ide som jag är taggad på i alla fall. Hemlig är den för er (Det är bara Johan som vet om den. Tack för råden föressten :D).


Måste ju bara visa denna bilden på Degen. Visst ser han populär ut bland barnen på handbollskolan :P Berättade jag föressten att barnen trodde att vi var ett par. Någon tjej frågade mig om jag hade någon pojkvän och jag svarade nej. Då utbröt dom "Va?, är inte du ihop med han den där Danny?" Nej det är jag inte, varför tror ni det? Frågade jag då. Dom svarade att det såg ut så. HAHA, klockren!

Bilder från kräftskiva

Här kommer bilder från kräftskivan förra helgen, hemma hos Malin.


Maj, jag och Hanna


Jag och Hanna. Jag börjar, appropå att trivs i mitt kortare och mörkare hår.


Friis och Björk.


Kräftskiva ja.

Hemma

Kom hem igårkväll från handbollskolan och träningar. Har varit hemifrån i fem dagar. Lite nostalgi var det allt att sova på luftmadrass igen :D Var i alla fall helt slut när jag kom hem, men har tagit igen det nu, med en natt med 12 timmars sömn.

Match idag. Tredje träningsmatchen. Förra helgen vann vi över Kungälv med typ tio bollar och i tisdags över Kroppskultur med 28-23. Idag möter i Önnered, borta.

Återkommer strax med bilder från både kräftskivan förra helgen och bilder från handbollskolan.

Kempa handbollsskola

Jag hinner tyvärr inte ladda in bilderna från kräftskivan igår för jag måste sova. Ska upp sex imorgon och åka till Aranäs handbollsskola. Stannar där veckan ut sedan så det blir nog sparsamt med bloggande. Orkar inte ta med datorn nämligen. Ska bli barn igen och umgås med 13:åringar i fem dagar. Kanonkul :D

Föressten hade vi vår första träningsmatch idag. Vinst över "kexlaget" (Kungälv) med 24-15. Heeelt okey :P Tyvärr har jag däremot en inflammation i ryggen. Hoppas den läker ut i dagarna.

Det var söndagens update. Återkommer kanske i veckan annars skriver jag till helgen igen.

copyright?

Träningsläger i helgen igen. Vi tränar varje helg. Varannan har vi gemensamma träningar. Så fyra pass väntar under lördagen och söndagen denna vecka. Ska infinna mig på gymmet 09.30 imorgon. Borde ens gym få vara öppa den tiden på morgonen? Jag bara undrar...

Imorgonkväll väntar kräftskiva hos Malin. Ska bli skojj. Dels att träffa folk man inte träffat på länge och dels för att äta kräftor. Kräftor är goda men jobbiga. Det tar typ en timma att äta en, plus att dom kostar skjortan och att man river sig på dom. Och som pricken över i:et så blir man inte ens mätt.

Sitter på min mors dator, så jag har inga personliga bilder att lägga ut, och så har jag ju fått en lektion i copyright och sådant på msn häromdagen :P haha :D Men jag hoppas att det är okej att lägga ut en windows exempelbild. Då bryter man väl inte mot några regler? eller? Okej, jag behöver nog lära mig ett och annat. Börjar veta lite vad jag kanske vill göra och läsa nu. Men avslöjar inget för jag kan vända lika snabbt igen. Samtidigt kanske det är så att jag äntligen börjat komma underfund med det för jag har inte ändrat mig på flera dagar nu. Det ni!


Wedding Photographer in Brisbane

Det finns två bloggar här i världen som är värda att läsa. Det är min och det är ett liv i exil, skriven av Jonas "silverfisken" Peterson. Han bor i Australien, Brisbane och är en Wedding Photographer.

Kolla in hans fotoblogg
http://jonaspeterson.com/blog

Läs även hans ett liv i exil. Rekomenderar starkt!

www.europamester.dk

Efter tredjepladsen ved sidste week-ends Scandinavian Open har de svenske OL spillere været hver for sig i nogle dage inden truppen samles igen her i week-enden for at rejse til Beijing.

Horsens højrefløj Annika Wiel-Fredén benyttede ugen til et besøg hos familie og venner i Gøteborg, hvor Annika i går fredag var en velanset gæstetræner hos sin gamle klub BK Heid, der sluttede på en flot 5. plads i forårets grundspil.

Især var Annika en populær specialtræner for BK Heids fløjspillere, som nok kunne lære et trick eller to af ALL Star spilleren fra EM i 2006.

BK Heid deltager i øvrigt i Nøvling Nordic Open turneringen i Ålborg senere i august

     
Saxat från:
 
http://www.europamester.dk/

08-08-08

Idag gifter sig alla 08:or, eller ja, nästan alla.
Töntigt enligt mig. Fast hade jag bott i huvudstaden hade jag också kanske gift mig idag. Men nu bor jag ju inte där och jag har ju heller ingen att gifta mig med så det blir ingenting med det.

Ska istället gifta mig 2031. 031- fattar ni? haha:P Fast då får jag vänta många år innan jag gifter mig. Fast vem vet. Han kanske är värd att vänta på. Fast tvivlar starkt på att någon kille är värd att vänta på (oj, vad feministiskt det lät). Det är nog in fact så att det är jag som är värd att väntas på :D.

Msn

davis   säger:
hur va lördagen då?

Sara1 säger:
jo jag hade kul :) hos dig iaf.
Sara1 säger:
men inte på mingel

davis   säger:
ne inte ens när ja fråga dig om vi skulle ligga??  :D

Ibland är mina klasskompisar för söta.


Egoist?

Mitt blonda hår är avklippt.
Jag vet inte vart jag ska bo.
Kommer inte i mina gamla jeans.
Känner mig ensam.
Det regnar.

KAN EN KVÄLL BLI VÄRRE??? Jag bara undrar...

Dags igen

Så var det dags att besöka frisören igen. Ska klippa rejält. Från att ha varit en sådan där tjej som vill ha ett långt, blont princesshår så har jag nästan vänt som på en femöring. Nu ska det vara kortare! Helt klart! Jättesnyggt och bekvämt, speciellt på sommaren. Mest beror det faktiskt på att jag tränar en till två gånger om dagen och håret slits nått enormt av det. Stackars hår. Det som var så fint för några år sedan. Jag önskar det va så fint fortfarande. Oj, nu låter det som att jag inte vill klippa mig. Nejnej, tro inte att jag fegar. Jag ska klippa! Suck, suck, suck...(*en tår rullar på min kind*).

Whatever! Jag måste färga lite med. Har en sjukt ful utväxt. Vad ska jag göra? Blond va? Det är mest jag, tror jag.


Två år sedan, saknar...


Mörkare kanske?


Eller såhär blont?

Dagens schema

Träning

...(vad trodde ni liksom? Hallå eller!)

OS nästa!

Idag var vi ute och sprang i spöregnet. Är det inte 55 graders hetta så är det spöregn och lera. Antingen är det det ena eller det andra. Träningen gick kasst idag. Var bara tvungen att få ur mig det. Vill prestera så mycket nu, men så går det inte bra. Det är segt. Fast är lite halvsjuk tror jag. Känner mig inte 100, har blåsor i munnen, ont i leder och nacke och känner mig allmänt seg. Men det har jag såklart inte berättat för the coach. När det inte går bra är det segt att träna nio pass i veckan. Jättesegt! Fast när det går bra är det kul. Jättekul!

Allting handlar om OS just nu! Läste Annika Fredéns blogg förut. Här är länken: http://proffshandboll.blogspot.com/.
OS verkar  rätt coolt faktiskt. Det är fyra år kvar till nästa OS. Då är jag 23 och vill vara med :D Annars är jag 27 nästa gång igen och då ska jag definitivt vara med!


Friends, vänner, amigos...

Jag spenderar mycket tid ensam i bilen och då hinner man tänka mycket.
Idag funderade jag på alla mina vänner som jag träffade varje dag så sent som i våras. Så kom studenten och klubbytet, vilket medförde att jag inte längre träffar de människor som jag tycker så (ursäkta uttrycket) jävla mycket om. Jag blev faktiskt rätt ledsen när jag tänkte på det och bestämde mig för att jag måste börja höra av mig till dom, då jag verkligen saknar dom. Bestämde mig för att skicka ett mess till Pillan och berätta att jag saknar henne och att vi borde ta en fika någon dag. Vi inte setts på säkert två månader (om man bortser från Inos 20årsmiddag där vi sågs, men där alla skyndade hem innan tolv pga träningsläger och annat. Hann aldrig skicka det där sms:et innan träningen men bestämde mig för att göra det efteråt. Tio minuter efter att jag stigit ur bilen och gått in i hallen så får jag ett sms av just Pillan. Visserligen ett sådant där "löjligt" kedjesms, men det var rätt lustigt vad som stod i det ändå: (Förtydligande av bild: Kompiskyss)

"I know a woman who´s funny & caring, loving & sharing, mad & crazy, a great mate & she´s reading this message right now! Send this to the girls you´ll never forget, including me! If you don´t send this to anyone it means you´re in a hurry & have forgotten all about your friends! As the Sex & The City girls remember the power of friendship, so should we! If u get 6 back you´re truly loved.

Jag fick en tankeställare... Jag saknar mina vänner!


Fler bilder från "klassfesten"


Det ska väl vara Degen till att ha en sådan där tröja, va?


Sandra fick i sig lite vin den kvällen endå. Rätta takter!


Det var det fler som fick. Skål!


Vi lekte "jag har aldrig", vilket resulterade i att Degen skulle visa något för oss.


Stackars, stackars Evelina.


...


Jag och den "bästa och snyggaste (och fullaste) baldejten".



Looking forward

Har nog aldrig sagt det öppet i bloggen men nu kan jag inte hålla mig längre. Måste bara lägga ut denna bild :P
En av mina absolut bästa vänner, Camilla är gravid och ska ha (om allting går vägen, vilket vi alla hoppas nått enormt) barn tillsammans med hennes fästman Billy i Februari.

Det ska bli så himla mysigt. Camilla du är underbar. Gudmor??? :P





Måste bli världens sötaste unge :P

(ex)Klassfest 2008

Igår samlade vi större delar utav the gang för fest hos Joseph och sedan utgång :D


Ni som följt bloggen känner väl redan till alla mina klasskompisar  men här är i alla fall Vigge, jag, Evelina och Sebbe.


Bolli och Friis gör något.


Fidde i sin egna lilla värld.


Bilden talar väl för sig antar jag.


Trevligt hade vi :D


Hepp, nu slutade det att fungera att ladda upp bilder, men ska i alla fall bli bättre på att lägga in mer igen :P



Nu ska jag tamejfan

börja blogga ordentligt igen. Startar med lite bilder från förra fredagen då vi firade Inos 20:årsdag på Jensens Böfhouse.
Jävligt dålig kvalite på bilderna är det tyvärr, hade nog fel inställningar på kameran.


Evelina och Niklas.


Självaste födelsedagsbarnet Ino och Johan.


Johan och Helena.


Emma och jag.


Emma och jag.


Pillan.