Upp och ner

Först blev jag deppig när jag va domare under minihandbollstuneringen idag. USCH!
Men Ino kramade mig och sa några vänliga ord- det kändes bra igen...

Sedan grät jag litegrann hemma i eftermiddags-småsak.
Så pratade jag helt plötsligt med en kille som alltid får mig på bra humör igen.

Jävla humörsvängningar

Nyförvärv?


Sundin och grabbarna ska få sällskap av mig i Toronto Maple Leafs.
Nya stjärnskottet: S. Andersson nr2
Andersson

Hockeyspelarna vann handbollstuneringen :S

Usch, jag hatar att vara sjuk. Gick till skolan trots att jag inte mår bra. Tänkte att jag ändå bara har två lektioner, men självklart hade jag glömt av att jag hade sovmorgon, yeah... Tänk vilken lycka att få komma till skolan en och en halv timma tidigare, bara för att man tycker om att vara där så mycket!

Efter skolan var det dags för klasslagstunering i minihandboll. HOCKEYspelarna VANN!
Vart är vi på väg?
Och jag fick tillråga på allt vara domare. Ingenting som jag valde själv, de tvingade ju fan mig. Alla skällde och gapade på mig hela tiden. "-Du ska väl kunna dessa reglerna, du spelar ju för fan handboll"
Ja, det kanske jag gör, men jag DÖMER ffs inte handboll! Usch, vad jag kände mig dålig.
Ino fick trösta mig, haha...

Nu vill jag bli frisk. Vill börja träna igen. Längtar till försäsongen med löpning och styrka. Susanna Kallur
Alla typ hatar försäsongsträning, men jag gillar den. Är långt ifrån bäst på att springa fort eller lyfta tyngst men tycker ändå att det är givande. Man känner att man verkligen tagit ut sig under träningen och man känner sig helnöjd efteråt. Och sedan får man ju grymt snygg kropp också.

---> Susanna Kallur. Vältränad som få. Ser något hälsosammare och gulligare ut än vad Paris.H och Victoria.B gör, som jag hade bilder på igår.
Hejja tjejer som äter ordentligt och tränar. RIKTIGA förebilder!

Spanskaböckerna väntar fortfarande på mig. Dock inte lika hysteriskt som igår kväll. Hann nämligen plugga imorse när jag var för tidigt i skolan.
Una copa de vino blanco, por favor- Ett glas vitt vin, tack!
Adios...

...

Gråt för den personen som är värd dina tårar
Och inte för den som sårar
Det finns så mycket annat man kan ge
Men vad du än gör gråt inte för den som inte kan se


Ett spöke

Känner mig lite grann som ett spöke. Blek och hängig. Usch, börjar få feber, har mensvärk, känner mig kallsvettig och har jätteont i halsen nu. SpökeJag vet att jag gnäller men det är jobbigt! Blev också lite inspirerad när jag läste Sandras "negativtpositiva" inlägg. Allting är kasst ibland, det kan inte alltid vara på topp. Grejen är den att nu vill jag för en gångs skull i huvudet. Jag är jättemotiverad till allting i mitt liv igen! Vill träna handboll, ser fram emot olika saker, har kul under tiden och vill prestera i skolan. Jag har till och med riktigt roligt skolan. Fast nu vill inte kroppen, orkar knappt lägga i en maskin tvätt- ändå har jag sovit idag! Sitter med alla spanskaböcker runt omkring mig men orkar inte öppna dem. Glosorna vill att jag ska lära mig dem och jag VILL men jag orkar inte. Och det gör jätteont i halsen just nu. Någon som har något tips på hur man lindrar halsont?

Någon som vill ha en kattunge föressten?
Det har kommit en vildkatt till oss som är med barn. Mamma tar hand om katten som förövrigt är döpt till Molly, och hon verkar gilla familjen Andersson, precis som alla andra katter.

Tror att jag ska gå och ta en varm dusch nu och sedan eventuellt gå och lägga mig.
Kanske är det det som är bästa medicinen mot förkylningar...

Vikt

ParisatthebeachVictoriaBeckham
Skulle jag vara snyggare om jag såg ut som dessa två unga damer?
Om jag bantade ner mig 20kg eller nått? Nja, tror knappast det!

Gaah, jag har gått upp i vikt! Tror jag i alla fall- väger ju mig aldrig så jag kan inte veta säkert men det känns så. Beror förmodligen på att jag inte tränar lika mycket längre. Synd med tanke på att jag faktiskt är ganska duktig. Fick idag reda på att jag har chans till MVG i specialidrott. Jag behöver bara höja mig en mininivå på morgonträningen samt skaffa några bra testresultat till på gymmet. Sara ffs, GÖR DET!
I natur B ligger jag också och väger mellan Vg och Mvg. Tycker själv att jag solklart ligger på ett Mvg, men ibland har inte lärare och elever riktigt samma åsikter- det vet vi ju alla sedan innan, eller hur?

Trodde att allting skulle vara ganska lugnt i skolan just nu, men dessa två dagar som gått av veckan så har jag insett motsattsen. Det ser ut att bli ett tufft slut på veckan och en tuff helg. Usch! Men jag är ändå ganska taggad måste jag säga. MOTIVERAD!

Så fort jag blivit frisk ska jag köra på järnet med träningen igen!
Mål- Mvg i specialidrott!

Jag ska också göra mitt allra bästa i skolan.
Mål- Så bra betyg som möjligt.
       -MVG i Naturkunskap B


Men det är usch vad jag har ont i halsen just nu. Blä! Någon har smittat mig, hmm:S
 Och usch vad mycket spanska jag måste plugga ikväll. Prov imorgonbitti.
Men det kommer att gå bra.
Mål- G-Vg i  slutbetyg

Till helgen blir det förhoppningsvis bio. Vilken film vi ska se är inte klart ännu. "Anpassas efter sällskapet".

Se ya
Mina spanskastudier bara ligger och väntar på att jag ska ta mig an dem!


Det blir aldrig som man tänkt sig

Jag är dålig på att hålla mig till vad jag har sagt. Det blev ganska livat igår trots allt. Hmm :/ Men kul hade vi! En riktigt lyckad kväll, måste jag säga. Sandra och Saga, tack för att jag fick komma.
Det blev en kväll fylld med god mat, gott sällskap, dans, öl ( :O) och massa annat kul ;)

Och nu ska jag åka och spela match, hoppas att det går bra idag! Håll tummarna för mig!
Man kan ju hoppas på samma "speed" under matchen som under gårkvällen, haha!
Högt och lågt, överallt!

Oj, måste nog äta frukost innan matchen, shit- bråttom!

Pippi Långstrumps sovteknik

God morgon!
Har sovit underbart gott... Har testat en ny "Sovteknik" och den funkar. Eftersom jag har sovit så dåligt hela denna veckan som varit så kände jag att det var dags att prova något annat. Därför har jag tagit efter Pippi Långstrump och sover nu med huvudet i fotändan och med fötterna på huvudkudden. Kalasbra! Har inte vaknat en sekund i natt :D

Ikväll blir det party. Saga och Sandras 18års fest. Det ska bli roligt! Har bestämt mig för att ta det jäkligt lugnt bara. PartyParty!!! Vatten är det som gäller, YEAH! hahaVattenglas...

När jag läste Hannas blogg nu i morse kom jag på att jag glömde nämna min klass igår som sista timman var helt utflippad. Vi hade ingen lärare och vem höll i lektionen då?, om inte Degen! Att berätta personliga grejer, önskegiftermål bland klasskompisarna, vilken lärare man skulle kunna tänka sig och grejer liknande det kändes till en början helt sjukt att berätta. Alla var dock med på det och nu har vi "lärt känna varandra" ytterligare lite till, haha!
Klassen, ni är för sköna!
Ser fram emot ett och ett halvt år till tillsammans med er...


I morgon blir det en heldag i Aranäshallen. Vet inte om jag tycker att det ska bli kul :S Äh, det blir det säkert! Damerna måste ju vinna ffs, annars ligger vi illa till!

Trevlig lördag!!!





Fynd

Idag fyller Saga 18 år! Grattis till dig...

Jag har blivit en hejjare på att shoppa! Haha... Grym är jag. Har ALLTID haft svårt att hitta skor och, som ni vet jeans. De två senaste veckorna har jag köpt FYRA par skor!!! Ett par sneakers och tre par pumps. Jippi!
Idag hittade jag två par pumps på Bianco, LYCKODAG!
Visst att det ena paret var lite för små, men jag är ju van vid det så det ska nog inte vara någon fara :D
Och sen köpte jag en jättefin svart tunika på MQ och ett par sådana där coola Björn Borg trosor, som typ alla har nu. Shit va jag faller för "detallaköperförattdetärdetmodernastejustnutrycket". Kommer ihåg när jag för några år sedan letade febrilt efter de där Formel1- PUMA skorna, som varenda kotte gick omkring i. Jag hade ett par gråa :D Tyckte att de var jättesnygga och att jag var jättecool, DÅ!  

Är det någon som bryr sig? KNAPPAST, därför lägger jag ner nu...
Ha en trevlig fredagskväll allihopa!
Speciellt Sandra, Saga och Sabina som ska till Mingel ikväll och jag får inte följa med. Suck... Men jag kan ju i och för sig sitta här hemma i soffan och glo på Let´s Dance (som jag förövrigt inte skulle kolla på något mer efter att Harald åkte ut förra veckan) och käka Creps samt umgås med min familj. Pappa har ju kommit hem nu :D

Tjing!


Hej mitt vinterland...

Jag Sara Andersson, Sveriges största motståndare till vintern har ändrat uppfattning en aning. Vinter
Sena bussar, hala vägar, pölsande och kyla, men inte gnäller jag! Tycker faktiskt om det måste jag erkänna. VACKERT är vad det är och det känns lite småbra att det blev vinter för en gångs skull. Hellre ett fint vinterlandskap än regn och slask. Hoppas snön ligger några veckor nu innan våren kommer. Och när den väl gör det, då vill jag ha värme, sol och bad på studs :D

RödspetteCup i Fredrikshamn närmar sig nu med stormsteg. Vi åker på skärtorsdagen. Skall bli riktigt kul. Speciellt med tanke på att de flesta hunnit fylla 18! Wiee...

Dagens grattis går till Emilia och Sabina som båda två fyller 18 år!

Idag gick handbollsträningen bra! Gött!!!
Ska vara med b-laget på söndag, måste då ta det lugnt på lördagkväll. Har bestämt mig för att hålla mig spiknykter! Lite torr är jag, jag vet. Men vill verkligen komma tillbaka till handbollen igen! Det är viktigt för mig...

Sov gott allihopa!!!

Pepejeans

   Underbar klänning från Pepejeans. Klänningar är kanske inte direkt jag men däremot är denna klänningen JAG! Hittad på www.nelly.se

Idag fyller min älskade vän Sandra 18 år! Grattis gumman...


Så jäkla grym idrottslektion idag! Hockey/handbolls tvåorna spelade innebandy mot fotbollsettorna. Tyvärr losade min klass eftersom killarna inte fixade de "små" ettorna, haha... Däremot vann vi tjejer våra matcher mot ettan med 3-0. Och som sagt förlorade killarna och dessutom med 6-0 vilket innebar förlust för våran klass med 6-3... Fan också! Vi kan ju bara inte losa mot ettor! Det går ju bara inte!
Jag tror visserligen att förlusten berodde på alla jäkla tacklingar vi gav dem.
Alla domslut gick emot oss...

Hanna, fan va vi ägde. Det va la du och jag som låg bakom alla målen om jag inte minns helt fel ;) Två mål och en assist på dig och ett mål och en assist på mig. Fan va bra vi är!!!



Trött idag- inte konstigt...

Jag somnade till slut inatt. Klockan var halv tre tror jag och sedan gick jag upp halv sju.
BLÄ, för sådant...Badminton
Morgonträningen var riktigt rolig. Vi slapp den riktiga handbollsträningen eftersom alla ettorna saknades då de hade sexualkunskap ;) 
Istället blev det lite lattjo med badminton och minihandboll!
 
Har varit på Ikea idag. Kollat ut en säng som jag vill ha! Go som faen, så förmodligen och förhoppningsvis skall jag inte ligga sömnlös härdanefter. Vill inte vara vaken till halv tre fler vardagsnätter. 

Och sist men inte minst- DET  SNÖAR!!! Wiee... ÄNTLIGEN!
Hoppas att det är vitt när jag vaknar i morgonbitti :D

Snö



 

Sovpanik!

Börjar få lite smått panik nu. Morgonträningen börjar om sisådär 6 timmar  och jag kan inte sova! Det går inte... Men men, det är inget att stressa upp sig för, då blir det bara ännu värre.

Träningen idag va trist, eller egentligen inte men vi snackade sönder nästan hela. Men vem vet, det kanske behövdes?

Och Frida, jag vet att jag är "dålig" och odiskret men vafan, han är ju jättesöt. Kan inte låta bli att titta, haha ;) Innebandyträningarna som sagt, mina måndagars höjdpunkt ;) haha...

Föressten har jag bestämt mig för att göra nått som jag aldrig tidigare gjort. Äpple
Jag ska inte lämna in idrottsuppgiften denna veckan fastän det är deadline på fredag. Kommer inte att hinna med den  och det vet jag. Gör den i helgen och lämnar in vecka 9 istället för 8. Får se vad som händer??? Har aldrig lämnat in någonting försent, men så farligt kan det väl inte vara?
Får väl fjäska och le lite gulligt för Bengan sedan och ge han ett äpple eller nått...

Jaja, hoppas att ni alla sover gott ute i stugorna, för det gör inte jag! haha... Kanske beror på att det snurrar för mycket i huvudet på mig. Fredrik sa några kloka ord idag. Jag har hört dem så många gånger förr men aldrig har jag lyssnat på dem som jag gjorde idag. "Det är för fan bara att ta sig själv i kragen!" "Om jag på måndagmorgon när jag vaknar tänker det första jag gör på hur jobbig veckan kommer att bli, hur tror ni då veckan blir?" "Jo, JOBBIG!" 
Så sant, så sant, fastän man vet om att inställningen spelar jättestor roll så tänker man kanske ändå inte alltid så positivt eller konkret som man borde göra. Fredriks ord, helt klart en väckarklocka för mig!

Bjuder på dessa...



Hittade lite gamla bilder... Gud va jag längtar till sommaren nu!

Jag-05 Jag och Camilla

Jag fiskar 

Emma  Jag?

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Caroline www.somedaysofmylife.blogg.se
Jätteroligt med tanke på att jag aldrig blivit utmanad förut!

Senast sedda film: Alla älskar Alice. Filmreflektion som ska göras i skolan.
Senast köpta skiva: Ojdå, det måste nog vara Spice girls eller nått för sisådär 8 år sedan.
Sparar till: Jag sparar ALDRIG
Väntar på: Lagfesten ;)
Pålägg som gäller: Köttbullar och rödbetssallad
Dagens dryck: ICAs apelsinjuice
Senaste boken du läste: Läser inte mycket men tog mig igenom Da Vincikoden i sommras.
Senaste maträtten du åt: Bakad potatis, fläskfilé och Tzatsiki.
Senaste klädesplagget du bar: Mina Umbro vindbyxor och en fleecetröja.
Senaste repliken du yttrade: Orka!
Senaste personen du träffade: Jag träffar min mamma just nu, hon ligger och sover på soffan, haha.
Senaste person du pratade i telefon med: Annie "Pillan"
Senaste person du fick brev av: Fick ett mejl av Sandra på alla hjärtans dag.
Senaste gången du sov: Klockan 1 i förmiddags.
Senaste saken du köpte: Vindruvor.
Vad har du gjort idag: Gått upp och kollat på filmen Alla älskar Alice.
Gillar du svarta kläder: JA!!!
Hur tidigt stiger du upp: Allt mellan 06.00-14.00.
Vilken färg har du på håret: Blondt med mörka slingor.
Vad har du för färg på ögonen: Blåa.
Vilken är din favoritfärg? Svart och rött!
Är du uppväxt i stan eller på landet: Landet.
Hur många par skor har du: Oj 20 par kanske varav hälften är träningsskor.
Var har du ont: I magen... Ajajaj...
Kan du stå på händer: Nja, inte min specialitet direkt.
Vad lyssnar du på för musik just nu: Min lillebror spelar nån kass rock på sitt rum.
Vad tycker du om idrott: Roligast! Love it!
Vad har du för klocka: En färgglad DKNY :D
Favoritprogram på TV: Har ingen favorit, men att spela TV-spel är ju grymt kul. Räknas det?
Varit utomlands: Ja, men reser gärna mer. Drömmen är just nu Australien och Brasilien.
Favoritparfym/er: Gucci ENVY me, JLO Still och lite olika Escada dofter.
Planer för dagen/kvällen: Plugg och Playa del sol.


Nu vill jag utmana www.sandraorsimo.blogg.se www.sagaa.blogg.se  samt www.emmip.blogg.se


Grå och trist söndag

Usch, vilken grå och trist dag. Vaknade vid innan tio men gick inte upp. Somnade om och sov till ett. Fan också, jag som hade tänkt att gå upp i tid idag för att hinna med allting som jag skjutit på hela veckan. Men, men nu är klockan kvart över två och jag har inte fått gjort något annat än att titta på slalomen där Markus Larsson och Jens Byggmark gjorde bra ifrån sig och kammade hem ett silver till Sverige.
Bra grabbar!
Nu väntar skolplugg och bilteori. HATAR bilteorin, den är grymt svår!
Eller så är det för att jag är totalt ointresserad.

Igår ringde pappa från Chicago, han skulle spendera några timmar där för att sedan åka vidare till Toronto. Å jag vill också till Kanada. Han skall kolla Niagarafallen och titta på NHL-hockey... Vill också!!!

TorontoToronto2

Niagarafallen

Bänkvärmare

Så är man ute i blåsvädret då, ute i kylan helt enkelt. Haha, tråkigt att värma bänk men vafan, ganska Parkbänksoft är det också om jag skall vara ärlig. Jag behöver ju inte oroa mig för att mitt hår ska se svettigt och strimmigt ut, eller att se allmänt svettig och grose ut. Min chans att för en gång skull se fräsch ut på planen, haha. Man måste ju se det positiva i det hela. Synd bara att b-lagsbänken oftast är så mycket obekvämare än a-lagets. Lite glamorösare är det ju trots allt i a-laget. Där får man en egen stol och man slipper fylla vattenflaskan själv. GRYMT!  Haha...


Nä men seriöst, jag kommer igen! Var så säkra!


Svenska folket SKÄMS på er!

Harald Treutiger
A och speciellt alla Göteborgare bör skämmas!
Allas, våran Harald har åkt ut Let´s Dance. Kan inte fatta att det har hänt?
Det ofattbara har hänt! Jag är mållös.
Röstade ju på honom fastän jag trodde att han var en av de få säkrade.
Fy fan, nu försvann min glädje i att titta på Let´s Dance.

Hjälp mig hedra Harald- sluta kolla på det programmet!

Ny i bloggvärlden

Mamma har äntligen kommit igång med sin blogg!
Kolla in den
www.jaffa.blogg.se

Handbollspelande fotbollsproffs!

Ojojoj... Vilken pers! Bloggen kronglar och ett tag såg det riktigt svart ut! Och då menar jag verkligen SVART! Gick inte att läsa bokstäverna eftersom de flöt ihop med bakrunden! GAAH!
TACK Saga för att du tog dig tid med min blogg! Jättefin design, men jag kände att vissa saker kanske inte var riktigt jag. Därför tänkte jag fixa lite grann men så blev allting upp och ner :S Hmm... Jaja det löser väl sig, hoppas jag.
Är det någon som vet hur man lägger in en bakrundsbild, ni vet den däruppe, bakom "välkomsttexten" ?

Annars är allting bra! Marcus Allbäck
Spräckte min måltorka igår under "uppvärmningsfotbollen"!
YEAH! Inte för att skryta nu då (haha), men jag är ju den som har störst bolltalang vad det gäller handbollspelarna...eller inte!
Men vi brukar köra fotboll som uppvärming på torsdagar, de unga mot de gamla (eller kanske vore det snällare om jag skrev äldre?). Det är jättekul och jag brukar ändå ligga bakom ganska många av målen, sen kan det ju disskuteras regler och sådant men det tar vi inte nu.
I alla fall så har jag gjort lite dåligt med poäng i de senaste drabbningarna men igår släppte det äntligen då jag fick göra 2-0-målet! WIEE!!!

Ny layout

133086-163
Till min lilla Sara! Hoppas du gillar layouten! Jag valde orange bakgrund men svart var också ett alternativ så jag tänkte att du skulle få välja! Snällt va? Hoppas du får en bra fredag och en fortsatt trevlig helg. Puss på dig gumman.

New Layout made by: Saga
Let's Kill the Clockwork


Lagfest IGEN!

YEAH! Drinkar
Precis när alla börjat repa sig efter helgens festande fick vi idag på träningen veta att det är dags för nästa party! WIIEEE!!! Denna gången blir det en "riktig" lagfest.
 Längtar redan...

  • 10 februari, damlagsfest på Rumpan bar
  • 24 februari, Sandra och Sagas 18års fest
  • Emilias 18års fest
  • Wenches inflyttningsfest
  • 31 mars, LAGFEST!
  • Jag, Camilla och Malin 18 år!
  • 21 april, Aranäs 60 års jubileum
  • Ev, lagfest hemma hos mig

Fullspäckad vår! Wiee...
 


Vad ska jag göra?

Jag håller på att tjata på mamma att vi ska åka och kolla på ny säng till mig. Men det går sådär med det tjatandet. Blir nog inget med det idag, typiskt!Säng

Idag är en sådan där tråkig dag. Klockan är redan en bit över ett och det händer ingenting. Klockan fem ska jag träna och innan dess hinner jag inte göra så mycket. Efter det hinner jag inte heller med så mycket. Och jag som har massor att göra! ORKA!
TRÅKDAG!!!

Vad ska jag göra?

  • Plugga? NEJ!
  • Städa? NEJ!
  • Ordna alla mina låtar i datorn? NEJ!
  • Säkerhetskopiera alla bilder i datorn? NEJ!  (ångra)
  • Plugga bilteori? ABSOLUT INTE!
  • Laga mat? NEJ!
  • Måla om mitt rum? Äh har ingen färg.
  • Ligga i soffan och stirra rakt upp i taket? Har jag redan gjort :(
  • Ut och springa? Men va? :S
  • Städa garderoben och stryka mina kläder?  NO way!
  • Lägga in alla mina kläder i garderoben som jag röjde ut förut? Blä!
  • Tvätta? Nooo...
  • Kolla på Våra bästa (eller är det värsta:S?) år på TV3? PATETISKT!
  • Ringa Sandra? Mmm kanske det, undra om hon är hemma?
  • Dammsuga? Öööö
  • Hyra filmen Alla älskar Alice och göra en filmreflektion på den? Men vafan det går ju under plugg, suck.
  • Busringa? Men Sara, det gjorde man ju när man va typ 5 år :S
  • Spela Nintendo Wii? Jag har träningsvärk...
  • Spela CS med Jesper? Glöm det!
  • Gå ut på en lååång promenad? Ja, om mamma följer med.

Kommer ni på nått jag kan göra så kan la ni lämna en kommentar :D


VM i Åre

Sverige ligger etta i medaljligan! Men vi har mer att vara stolta över.
Dessa två killar till exempel:

Jens Byggmark  Markus Larsson

Jens Byggmark så söt och Markus Larsson så snygg! Vilka killar vi har i det svenska landslaget!

Jag säger bara det, idrottskillar alltså :D

Skön dag

Det har varit en skön dag. Sov ut till 12 och gick vid 1 ut och sprang i någon timma. Kom hem lagade mat, la in en maskin tvätt och bäddade sängen. STRUNTADE totalt i allt plugg som jag egentligen borde ha gjort, härligt! Springrundan var skön, men det gick jäkligt långsamt. Har tappat mycket av min kondition. Det gick i och för sig riktigt snabbt vid två tillfällen, och då menar jag riktigt fort! Första tillfället var när jag sprang över en viadukt här ute på landet. Helt öde var det omkring mig, inte en kotte syntes till. Och så kommer tåget och kör under viadukten precis när jag är mitt på den. OCH SÅ TUTAR TÅGJÄVELN på mig! Höll på att få hjärtat i halsgropen!
Andra tillfället var när jag trodde att en mystiskt skåpbil var ute efter mig, jag ökade takten nått enormt ända tills jag kom i mål. Då visade det sig att det bara var citymail! haha... 


Camilla
Min favoritCamilla är här nu!
Bilden är från i lördags då hon var riktigt på G...
I bakrunden syns också Alice, som också var bra igång.

Sandra

JAG TYCKER SÅ MYCKET OM DIG!


Sandra

Tjejen du är bäst!

ANDRENALIN SÖKES

Har precis lagt på med Sandra. Hon är galen den tjejen! På ett bra sätt! Och nu skall jag ut och springa, usch vill inte... Men det kan nog vara skönt, behöver rensa tankarna lite idag känns det som. Efter det väntar lovplugg (borde inte det förbjudas?) och efter det handbollsträning som förmodligen kommer bestå av en hel del fys. Men fys är bra, då får man snygg kropp :D

Igår var en hektiskt dag. Vaknade och hade helt plötsligt bråttom. Det visade sig att jag var tvungen att gå till bussen, uppmärksamma att det är tre kilometer! Och kallt var det så man vaknade ju i alla fall. Kom till bilskolan nästan en timma för tidigt så jag satte mig att göra "läxan" som jag helt hade glömt av. Och vem kommer inte in genom dörren, jo innebandykillen! Wii, så söt! Det charmsötaste jag någon gång sett. Han körde iväg och jag längtade redan till kvällen då innebandyn har träning innan oss. Innebandyträningen är mina måndagars höjdpunkt!
 
Körlektionen gick galant och efter den gick jag för att köpa en födelsedagspresent till Jesper. En riktigt snygg skjorta blev det. Sedan gick jag till bilskolan ytterligare en gång för att plugga lite teori. Det går sakta men säkert framåt med den där teorin. Men den är ju så tråkig!

Sedan gick jag till den efterlängtade innebandyträningen. Alla killar dyker upp en efter en men det är någon som saknas. Fan, han kom inte dit! Och jag som sett fram emot den träningen hela dagen! Haha...



Appropå något annat så måste jag ha hjälp! Snälla hjälp mig att komma på saker man kan få adrenalinkickar av! Jag saknar kickarna så jag kan dö, nu när jag inte får dem i handbollen längre. Fallskärmshopp, Bungyjump exempelvis. Men jag behöver något som ger grymma kickar men som inte är för dyrt för jag är sådan att jag helst behöver dem en gång i veckan! Snälla kom på nått åt mig!


Fallskärmshopp

I love you

Iloveyou
Den här fina fick jag skickad på msn i morse av min lillebror. Söt eller hur?
By the way, fyller han 16 år idag. GRATTIS brossan!

Glad av komplimanger

-Du skall ha stryk...
-Aha, varför det nu då?
-För att du är det snyggaste jag sett ikväll!


Kommentar från igår kväll.
Sådana blir man glad av! :D

Rumpan Bar

Lagfest

Lagfest

 Kaos
Klockan är nu tio och jag har varit vaken i säkert en timma redan. Något som jag inte borde vara med tanke på att det inte var länge sedan som jag gick och la mig. Hade på TV:n när jag kom hem och blev lite lätt skrämd när nyhetsuppläsaren inte sa "God Afton", "God kväll" eller liknande, istället hörde jag honom säga "GOD MORGON". Då gick jag direkt och la mig. Kvällen igår blev i alla fall ruggit lyckad. 

Förfest hos Ia i Hanhals med många barnsliga lekar (Catrin och Lina jobbar på dagis ;P)  Efter det åkte vi för att käka och festa med laget på Rumpan bar. Jag hade grymt roligt och det tror jag att de flesta hade. Jävligt tråkigt att din telefon blev stulen bara Sandra. Hur kan folk vara så dumma? Det förstörde resten av din kväll och jag tycker riktigt synd om dig. Tråkigt att du inte var med längre än till 12. Men vi kan ju bara hoppas att de har hittat den på rumpan efter stäningsdags men det är väl ingen risk med den nya telefonen. Jag behöver ju knappas vara orolig eftersom jag inte tror att någon vill ha min. Tappade föressten den igår igen. Jag tror inte att den har så länge kvar nu.  

Som sagt hade jag roligt i går kväll. Jäklar vad vi dansade Malin! Haha...

Idag funderar jag på att åka och kolla på b-lagsmatchen vid två tiden. Vet inte riktigt när den är. Det är ju inte så lätt att bara slänga iväg ett sms till Sandra heller :S Suck, IDIOTER som tar min väns telefon så att jag inte kan nå henne på den. Nu blir jag ju tvungen att ringa hem till henne med risk för att väcka hela hennes familj. Helvete!

Lyckad kväll

Hemma igen! Har haft grymt kul! :D
Riktigt lyckad kväll :D

Lagfest

SKÅL!

Skål

Trevlig lördagskväll...

Beställning

Nu har jag skickat min beställning på www.laredoute.se Det blev ett par svarta pumps som jag hoppas skall passa, en kort kjol, en söt tunika, en svart klänning och ett par vita "dans"- Nike skor. Jättesnyggt alltihop!

Nu ska jag snart åka till Frölunda och kolla på matchen mellan Sport- RP i våran serie. Ska möta dessa lag härnäst och mitt uppdrag är att spinorera på dem. Efter det väntar matcher i Aranäshallen och efter det LAGFEST! Ska bli jättekul!

Pumps
Dessa fast i svart hoppas jag kunna ha på Sandra och Sagas 18-årsfest!

Ha en bra lördag allihopa!!!

Lets Dance

Ballerinas
Blir inspirerad av Lets Dance på TV4.
Jag har skaffat mig ett nytt  mål i livet. Och inget sådant där mål som är inriktat på prestation utan ett roligt mål som jag hoppas bara kan vara ett nöje. Jag har nämligen bestämt mig för att jag så fort jag får tid ska gå en danskurs. Om jag har tid i sommar så blir det då, annars kan jag lika gärna göra det efter gymnasiet eller kanske ännu senare, men det vore ju grymt kul att kunna gå upp på dansgolvet när man är ute utan att agera som en stel stylta. 

LETS DANCE!!!

Monroe


DirtydancingDirtydancing

Nintendo Wii under lovet!

Hej allihopa!
Nu är det fredagkväll och några få timmar av lovet har gått. Så skönt med nio dagars ledighet. Morotskaka
Har spenderat de första lovtimmarna på kungsmässan i jakt på festkläder till Sandra och Co. Sandra hittade en jättesöt röd topp. Jag hittade dock ingenting, suck. Eller jo föressten, en morotskaka på Linneas varav det vita grejset på toppen var jätteäckligt så det åt Malin och Sandra så glatt upp åt mig.

Annars så har jag spelat en del Nintendo Wii idag! Grymt kul det spelet! Gjorde en strike första gången jag spelade bowling och dessutom gjorde jag en strike direkt efter den första också, två i rad alltså! Min bror höll på att bli galen, det tog nämligen en hel dag för honom att få in sin första strike. Snacka om att jag har tv-spels potential. Är rädd att det här lovet kommer innehålla väldigt mycket tv-spel. Men i och för sig, vad gör det? Det är ju kul. Dessutom behöver jag träna inför kommande tv-spelskvällar och dueller.
Nintendo Wii

Nu ska jag äta lite hemlagad pizza! Mums!!!

Pizza

Mål och drömmar

Australien

Ojojoj... Hörde riktigt hur flummig rubriken lät. "Mål och drömmar" Men mitt liv kretsar mycket kring det just nu. Har länge känt mig labil och mått långt ifrån bra. Shit och det berättar jag för vilt främmande folk på internet, jag måste ju vara galen. Faktum är att jag ÄR galen! Ett riktigt "mental case" som min käre klasskamrat Sebastian uttryckte det. Mental case, usch vad det låter ruggigt. Typ som om jag borde spärras in eller nått, fast i och för sig kanske det hade varit det bästa  just nu. Hösten var grymt jobbig och fylld av tråkiga händelser. Nyår kändes som en nystart men det har inte känts särskilt mycket bättre nu i början av 2007. Fast jag vill må bra! 2007 kommer att bli ett bra år!

Idag fick jag gjort naturprovet som legat på mina axlar länge. Skönt att det är avklarat. PANIK, när båda mina två pennor jag hade med till provet tog slut. A asså stiften tog slut, så sedan fick jag låna en gammal hederlig blyertspenna, en sådan där man måste vässa. Hatar dem, spetsen är så trubbig och texten blir så ful. Så om provet gick åt helvete (vilket det inte gjorde) så skyller jag på pennjäveln.

Träningen idag gick Toppen! Även träningen  i tisdags gick bra. Simmade i och för sig i morse. Och jag simmade inte 7 kilometer som min tränare hade skrivit på lappen som man måste visa upp i simhallen för att få gå in gratis, jag simmade 1 km. Killen bakom kassan, som för övrigt var ganska söt undrade om jag hade tänk och dränka mig själv därute när han läste 7000 meter.
- Räddar du mig då? Så JA!

Jag är på G! Ledordet på träningarna framöver är Knäcka!
A asså knäcka på lagfesten på lördag, om ni trodde något annat ;)

Mål och drömmar var ju som sagt överskriften. Ska försöka att inte bli så djup i denna disskution. Att inte veta vad man vill kan vara oerhört frustrerande. Men att veta vad man vill kan OCKSÅ vara lika frustrerande, i alla fall när man tror att man vet vad man vill men sedan börjar tvivla på om man verkligen vill detta som man tror att man vill.
Ännu värre är när man börjar tvivla på sig själv. 

 OJOJOJ, invecklat! Vad jag syftar på är:
Vill jag verkligen bli civilingengör? Passar det mig?
Vill jag bli handbollsproffs? Efter den här säsongen?
Vill jag börja jobba? Eller skall jag fortsätta lata?
Vill jag verkligen fllytta hemifrån med allt ansvar som medföljer?
Hur skall jag orka ta klart körkortet? Är det så viktigt?
Duger jag?

Bara några av alla de frågor som snurrar, så att jag blir alldeles yr. Egentligen borde jag inte ens tänka på allt det här ännu. Är ju bara 17 år vilket innebär att jag än så länge är bara barnet. I två månader till har jag rätt att inte tänka på framtiden, för när man blir 18 blir man myndig och föräldrarna har rätt att slänga ut en. Undra om min mamma och pappa har tänkt att göra det? Gör dem det så tänker jag flytta in i Aranäshallen . Där bor jag ju ändå ganska mycket varje dag. Goa tjockmattor som skulle fungera bra som säng samt nästan nymålade vita väggar höjer mysfaktorn rejält i den förövrigt ganska limmiga hallen. Det är sådant där handbollsklister överallt! Blir galen på alla dessa handbollsspelare!

Skolan idag var kul. Såg andra hälften av en teaterföreställning som Aranäsgymnasiet hade fixat som vi kunde se gratis i teatern. GRYMT ROLIG! Trams hette ungdomarna som satt upp föreställningen Efter plugget. Det var verkligen en tramsig pjäs men ack så kul! Var länge sedan jag skrattade så.
Och så måste jag såklart berätta att jag återigen, som så många gånger förr tappade min telefon idag. På klinkersgolvet inne på toaletterna vid simhallscafeterian. Inget ovanligt tänker kanske ni, men det var bara det att den denna gång inte gick i två delar utan fem! Hela fem delar och hör sen vilket pussel det var att få ihop den igen. Efter många om och men, fick jag ihop delarna. Den där skavda delen ska jag fixa med lite ny handbollstejp. Provade sedan att slå min mor en signal för att testa så att den fungerade.
Och det gjorde den! SENSATION!   
Påminner mig lite grann om den där festen hemma hos Saga i våras då jag tappade min telefon ner för hennes trappa och en del lossnade för varje trappsteg. Då fick Wernersson laga den (eftersom jag, hmm vad skall jag säga?, inte var i dugligt skik för att pussla den kvällen kanske?) Han fick i alla fall ihop den. Och den lever än idag! Hejja min telefon!

Till sist men inte minst (du är en stor flicka nu) vill jag gratulera min älskade vän på hennes 18 års dag!
Jag älskar dig Emma!




Jag är imponerad över dig som läser denna rad. Hur fan orkade du ta dig igenom denna roman till blogginlägg, fullt av bara en massa oviktig rapakalja??? :S



Godis

Godis
Nu är det kris. Kom hem från bilteorin och mamma och jesper har köpt godis. Hmm, det blir så jobbigt när det finns godis hemma. Men jag ska INTE! Har ju bestämt mig. Visst att det egentligen inte spelar någon roll om jag äter några bitar MEN det är principen. Jag ska INTE! Får inte käka så mycket sötsaker och bli beroende, det medför ju massa allvarliga saker. Diabetes, fetma och andra dumma saker. Börjar nästan undra om jag faktiskt ÄR beroende av socker? Om jag verkligen inte hade varit beroende av det hade jag förmodligen inte känt suget efter att sno ett par bitar av mamma. Fast kanske är det så att jag bara är jäkligt hungrig- får nog ta och laga middag istället.

A just det ja

Kom bara på det att jag måste ju skriva något om dagens sockerintag. Inga sötsaker än så länge, och det är bara en timma kvar av söndagen den 4 februari 2007. Det ska jag nog klara av! Avstod till och med från kladdkakan hemma på spisen som min lillebror bakat. + till mig!

En bild säger mer än tusen ord

En bild säger mer än tusen ord


Ara Open

Myskväll

Melodifestivalen
Tycker ni rätt låtar gick vidare? Det tycker verkligen inte jag. De vann på sina namn enbart. Föressten var startfältet ruggigt kasst. Det fanns en ända bra låt och det var nummer 2. Anything but you, tror jag den hette.
Annat blir det nog när de kommer till Göteborg vill jag tro.

Egentligen måste jag sova nu. Ska upp klockan 6.30 i morgonbitti. USCH! På en söndag, sådant borde förbjudas. Match i Skövde klockan 12. Och sedan elitseriematch efter det.
Skall bli skojj att se den.
Skövde- Skuru ska mötas och det blir förhoppningsvis en spännande match.

Just det ja, jag måste bekänna en sak. Det är svårt att säga det men jag har syndat. Jag har ätit kladdkaka, MED GRÄDDE! Aaa! Me vafan, man kan ju inte tacka nej när det bjuds. Det hade varit mycket oartigt, dessutom är det ju lördag! Den var väldigt god. Godiset som stod i en skål på bordet rörde jag dock inte! Är mycket stolt över detta eftersom smågodis och glass är mina absoluta svagheter, och så pepparkakor och jordgubbar får jag såklart inte glömma att nämna. Hjälp mig nu att fortfölja mitt löfte! Inget godis och inga mer sötsaker. Jag ska klara det här, med bloggens hjälp. Måste skriva här offentligt om jag klarat dagen som gått. Påminn mig om detta är ni snäll om jag skulle glömma någon dag.

Sov gott mina vänner!



Bild från
www.yle.fi

Vårkänslor

Idag är det jättefint väder ute! Önskar att jag hade haft tid till en promenad i det vackra vårvädret. Våren
Himlen är klarblå, solen skiner (och värmer), fåglarna kvittrar och jag är glad. Det är bara tredje februari men det känns som tredje april minst. Underbart!

Ska bekänna att jag fick ett av alla mina små (och stora) utbrott igår kväll. Panikutbrott över min framtid kommer lite då och då nämligen. Jag har grymt höga krav på mig själv och klarar jag inte att leva upp till dem går min värld i kras. Även när jag lever upp till dem har jag ändå panik över framtiden. Hur skall jag klara mig? Hur skall jag kunna flytta hemifrån? Hur skall jag ha råd med en egen bil? OSV...

Hoppas alla får en fin lördag! Det är ju en fin lördag!

Föressten måste jag skriva ner att det inte blir några sötsaker idag annars klarar jag det nog inte i kväll. NI är mina vittnen så att säga. Visst att  jag skulle kunna ljuga för er, men det känns ju så mycket jobbigare då! Stötta mig i detta är ni snälla! Haha, låter som jag är beroende eller nått, det är jag inte...ÄNNU! Men är jäkligt rädd för att bli!



Bild från
www.bagn.no


Sverige behöver Zlatan

Zlatan
Sverige behöver mannen, hum ursäkta POJKEN Zlatan.
Omogen som få.
Vresig som få.
Dum som få.
Tyken som få och enveten som få.
Men ack så härlig!
Omogen-men skön.
Vresig men fräck.
Dum men snabbtänkt.
Tyken men har alltid svar på tal.
Enveten och det är bra!
Sverige behöver DIVAN Zlatan!




Bild hämtad på
www.rabulist.se

Sockersug

Mår illa! Har ont i magen och har dåligt samvete. BLÄ! Varför utsätter man sig för det? Detta fördärv...
SKA sluta äta godis och socker (sötsaker) nu. Egentligen är det ju inte ens gott när man tänker efter, men ändå äter man det. USCH! Kan ni inte hjälpa mig att sluta? Jag vet ju att det är väldigt lätt att lova saker när man är mätt på det. Det är ungefär som när man lovar sig själv under en rejäl bakfylla att man aldrig mer skall dricka! SURE! "Den har vi hört förr" Liksom den då man skall lägga ner godis under lördagskvällen. På söndagmorgon står påsen på vardagsrumsbordet med några äckliga bitar kvar som man käkar innan frukost! Och låtsas inte som att ni inte gör det! Det gör alla!

Studier

StudierSå var ännu en fredagseftermiddag kommen och åter en helg full av plugg. Ibland är det bara för mycket att gå i skolan men oftast är det bra. Speciellt med tanke på att jag faktiskt tycker det är ganska kul och givande. Har denna vecka försökt att koncentrera mig till det yttersta på lektionerna och inte tänka på en massa andra saker. Att vara närvarande helt enkelt. Det gör en enorm skillnad kan jag lova. Är man ändå på en lektion så kan man också lika gärna vara där. Inte sväva iväg i tankarna till körlektionen eller till träningen på kvällen. Och detsamma har jag försökt att göra på träningarna. Att träna bra samtidigt som man tänker på allt man har att göra i skolan är ingen bra kombination.
Pluggande uggla   Annars så har det faktiskt varit en lugn och hör och häpna, ROLIG vecka! Vissa lektioner har ju varit helt flippade. Fick tillbaka mitt spanskaprov i torsdags. Jag blev godkänd! med ett + i kanten till och med. Vilken lättnad! Jag trodde på allvar när jag skrev provet förra veckan att det skulle bli IG. SKÖNT! Skönt att för en gångs skull vara nöjd med ett G också.

Idag var dock inte Sandra i skolan. Hon utsatte sig för sin värsta fiende, TANDLÄKAREN! Jag är stolt över dig vännen! Och saknade dig i skolan...

Snart är det lov, det skall bli underbart skönt även om det innebär en hel del plugg där med. Men det är inte så farligt att plugga om man bara inte känner sig stressad. Har man god tid på sig och har självdiciplin är det ganska kul. På lovet skall jag även gå ner på flickor 92s träning och hjälpa till lite där. Skall hämta ut mitt gymkort på StudioAktiv och köra nått pass. Skall försöka hinna med lite löpning och lagfest. Köra massor på bilskolan och kämpa på med den urtråkiga teorin samt sova massor, om jag nu kommer att hinna det :S
Och träna handboll skall jag ju göra också förståss. Komma lite för tidigt på måndag också så jag hinner kolla på innebandyträningen lite :P hihi...


Trevlig fredagskväll gott folk!




Bilder hämtade på
www.abf-osthammar.se (ugglan) och www.ettklick.nu (böckerna)


Hk Aranäs glädje

Kul att träna igen även om det känns väldigt motigt.
Kul att träffa alla, både damer och herrar.
Måste säga att det är underbart go stämmning i Aranäshallen på vardagskvällar.
Och snart är det lagfest! Wiee, skall bli riktigt kul!

Hk Aranäs
Hk Aranäs damlag

Hk Aranäs herrlag
Hk Aranäs herrlag