Trött men ändå pigg av kommentarer guld värda

Har sovit på tok för lite det senaste dygnet men ändå fungerar jag. Var på Frölunda- Luleå ikväll med laget. Tänk att killarna äntligen vann! Antagligen för att vi var där. Då måste de ju visa upp sig från sin bästa sida.

Träffade i hallen en lärare från gymnasiet. Han var min gymtränare ihop med en annan hockeytränare i tre år. Dom tillsammans var rätt väl insatta i min situation i våras. De fungerade som mentorer, coacher och vänner. Det var därför helt underbart att få en kram av honom i Scandinavium idag samt några "komplimanger" som betyder mer än alla raggningsrepliker och beröm man någonsin kan få. Jag berättade nämligen för honom att jag var där med laget och att jag stortrivs och verkligen mår bra. Han log och sa då att det syntes tydligt på mig och att jag ser jättepigg ut. Då insåg jag först och främst att jag saknar skolan och den trygghet och det stödet man fick där dagligen av alla underbara människor som pluggade och undervisade där. Jag insåg dock också att jag har växt sedan jag lämnade den tryggheten och att jag enbart har gjort bra val efter det. Jag gnäller ibland men överlag är jag väldigt nöjd med min situation just nu. Jag gör det jag tycker allra mest om och det syntes ju tydligen :-)
Fick även höra lite om hur det var på skolan nu och han fick mig att lova att komma och hälsa på någon dag.


04.59

Nu är det riktigt synd om mig. Är inne på 34:de timman utan sömn och ska göra tre till innan jag får sova.

04.08

Sitter på jobbet och tycker oerhört synd om mig själv.

Villa, volvo, vovve

Nu är det bara vovven du saknar Milla! (okej byt ut lägenheten mot en villa kanske, men vafan en trea gills också!!!) Har i alla fall haft den mysigaste dagen på mycket länge. Spenderade tre timmar på gymmet imorse. Steppade 45 minuter med den nya Frida, löpte 40 minuter själv och körde lite styrka gjorde vi också. Träffade lite lagkompisar och vips hade jag spenderat 3 timmar på gymmet. Efter det åkte jag hem till Camilla och mös med henne å Johanna hela dagen. Sedan till Kba med Milla och käkade thaimat och som jag längtat och hur gott va det inte då:P Bästa på mycket länge!!! Kollade in Cinci och sedan lånade jag en film av Billy och åkte till jobbet.

Tråkigt att läsa kanske men mysigaste på länge som sagt. Och Camillas härliga lägenhet, pojkvän (tro inte jag e sugen på just han nu bara för det, haha) och gravida mage får mig nästan lite sugen. Haha! Okej ni behöver inte bli oroliga. Det lär dröja ett tag till...

Step, yoga och löpning

Har precis legat på mammas spikmatta i 20 minuter.
Det ska vara bra har jag hört. Avslappnade var det om inte annat. Spikmatta och Amy Mcdonald is the shiet! Haha!

Tror mitt hälsosamma liv började idag eller något. Först gym sedan spikmatta och imorgon Step. Step liksom? Vad hände där? Tror det var Frida som övertalade mig. Sedan blir det även eventuellt Yoga och löpning imon med innan jag drar hem till min gravida. Ska försöka övertala henne om thai eller kinamat för att sedan dra till Blomqvist invigning av sin affär i Kungsbacka! Cinci! *smygreklam*...

Dags att varva ner. Sov gott my friends!

Jag vill ha barn!

okej ta rubriken med en liten nypa salt men ändååä...

http://lillan86.blogg.se/ (eller Nathalie bland mina länkar)

Den sötaste ungen får mig att också vilja ha barn!

Testing

Mejl från mormor:
Hej tjejen hur räknar du? 300 m 3000dm  30000cm en 0 för dm en till för cm. Ha ha du kanske ska gå din mattekurs. Ta inte illa upp för jag menar inget illa bara lite kul att se att det kan stå still i huvudet på dig med fastän du är så ung trodde att det bara var hos oss gamla. Ha det bra vi hörs kram mormor

Jag säger ju att man blir knäpp av att jobba natt. Skyller allt på det! Eller på att jag testade dig mormor! Mohahaha

Jag är inte feg

Tja, men varför inte? Jag är på ;-)

Jag har gjort en idrottslig samhällsinsats!

Häromdagen ringde Svenska Spel mig i nått undersökningssyfte.
De hade massor av frågor gällande Svenska Spel. De frågade om mina spelvanor, mina kunskaper om vad svenska spel gör för idrotten och kulturen samt vad jag ansåg de borde lägga mer pengar på. Jag svarade 5 (vilket betydde ABSOLUT!) på alla frågor som rörde frågan "mer pengar till idrotten". Och så svarade jag 2-3 på frågorna om pengar till kulturen. Jag anser att jag gjort en riktigt bra insats som lägger tio minuter på att prata med någon random för att i alla fall försöka få lite mer pengar till våra idrotter. Jag kan dock inte riktigt förstå varför pengar ska gå till kultur och det svenska kocklandslaget. Svenska Spel tjänar ju ändå sina pengar på oss som idrottar. Folk spelar på oss och våra matcher och tävlingar. Självklart ska väl mycket av pengarna gå tillbaka till oss också! Jag är den typen som tror att idrotten räddar många människor från att "hamna fel", därför är det väl helt underbart bra att ett sådant stort företag som Svenska Spel faktiskt sponsrar idrotten så som dom gör :D

3000 centimeter

Kul att jag och Sheila jobbar vaken natt ungefär 300 meter ifrån varandra. Synd att vi inte var liiiite närmre grannar för då kunde vi rökt ihop på verandan ( a, asså Sheila röker, inte jag. Jag är alltid bara ett röksällskap på mina jobb) och snackat skit. Tyvärr får vi ta den skiten över msn istället. Hade ju vart trevligare irl då det faktiskt är lite äckligt att jobba inatt med tanke på stormen och alla fyllon på en lördagnatt.

Msn efter att kollat runt diverse handbollskillar på facebook:

Sheila säger:
åhhh han såg smaskig ut
Sheila säger:
jag vill åxa börja handboll...
Sara1 säger:
hahahha
Sheila säger:
kan inte jag få bli eran bänkvärmare?

Comebackernas inlägg

Öis (klara sedan en tid tillbaka) OCH Häcken i Allsvenskan nästa år! Blir ju trevlisch med fyra Göteborgslag! Hejja hejja! Men lite extra på mitt trogna IFK.

Sedan skvallras det ju om att Blondinbella börjar blogga imorgon igen. Seger! Har änna saknat henne.

Inte ett dugg pepp

Handbollen har gått bättre de två senaste dagarna. Antagligen dels för att jag tvingat mig själv att tänka lite mer rätt men också för att jag faktiskt varit en del ledig. Dock är jag inte ledig inatt och imorgon natt. Och jag kan ju inte direkt säga att jag är pepp på att åka till jobbet en lördagkväll när mamma lagar mat hemma, tänder ljus och det blåser ute. Inte pepp ett dugg! Lid med mig! Dessutom ska jag jobba en timma extra med tanke på att vi drar tillbaka klockan. DEN ÄR SEG!
Aja, jag har tre nätter kvar att jobba vad jag vet i min kalender och sedan ska jag inte ta fler. Kanske nån, nångång ibland om det passar men absolut inte såhär mycket som har varit nu! Jag blir trött. Speciellt när klockan ringer klockan sju på lördagmorgon för att man ska infinna sig 09.00 på gymmet. Det var tungt idag. Riktigt tungt. På spinningen sa hon till oss att blunda under en låt och visualisera en tanke. En enda tanke. Jag klarade det rätt bra! Att fokusera alltså. Hade en bild klart och tydligt framför mig. Ibland gör denna bild det enklare att orka, helt klart.


Camilla din tjockis! Längtar efter att checka din nya lägenhet på tisdag! Snällla  ge mig tisdag nu! Tisdag med vänner, handboll och ledighet! Ge mig nu!

Träning 09.00 imon

Det är sjukt vad ensam man kan känna sig när man ligger hemma en fredagkväll.

(Det får inte bli en vana att ligga ensam i sängen med en godisskål å se film på fredagkvällar. Absolut inte! Stoppa mig!)

Ge mig nu!

Häromdagen sa jag åt min kära mor att om jag någonsin igen får ett infall att klippa av mig håret, så ska hon spärra in mig. Jag sa till henne att hon får låsa in mig tills anfallet gått över för varenda gång jag klipper mig ångrar jag ihjäl mig. Jag ska ju ffs ha ett långt, blont hår! Inte kort mörkt! Absolut inte. Så nu sparar jag! Jag sparar för fullt och det går ganska bra! Det är redan mycket längre än i augusti då jag fick mitt jävla infall. Nästa sommar ska jag ha långt blont hår igen och nästnästa sommar ska det vara ända nere i marken! HAHA


Låååångt blont! Ge mig tillbaka!

Ibland får man känna att man lever

Träning snart.
Igår var det löpning ute. Säger som en lagkompis sa: "Jag höll på att börja gråta!" Det var långlöp. Det brukar jag gilla. Men inte när jag blir ihopsatt med bland de snabbare i laget och får följa med upp i våldtäcksdrabbade slingan i Ruddalen. Det är MÖRKT, ensamt, skogigt, kallt, blött och rätt nära hooodsen i Frölunda. Alltså, inget ställe man vill komma efter på. Behöver jag säga att jag fick knipa igen och springa. Springa för mitt liv!
Men jag ökade nog min kondition med 200% eller något.

Som tur är så är det ingen löpning idag. LYCKA! Idag är det nog filmtittning efter träningen. Sådana aktiviteter förespråkar jag! Det känns tryggt och skönt att sitta uppe i samlingsrummet nyduschad och fräsch och kolla film. Det är mysigt. Mycket bättre än Ruddalen! Jag säger då det...

Årets mål!

Ni skulle sett mitt mål på fotbollen idag. Borde vara med bland nomineringarna "årets mål" på fotbollsgalan. Klockren skarvnick (eller vad det heter) i kryllan. Okej den nya tjejens pass var rätt bra också! Credd till henne! Årets assist kanske???

Jag narkoman?

Min mamma läste ett löjligt reportage i COSMOPOLITAN :O om bekräftelsenarkomaner. Hon tyckte att jag var en sådan. Jag en bekräftelsenarkoman??? Jo kanske, men vadå? Alla vill väl ha uppskattning och bekräftelse för vad man uträttar. Det måste väl vara en mänsklig drift eller något.

Nog om det. Surfar runt på Facean och kollar andras bilder. Har kollat andras semesterbilder från 2008. Å gud vad jag helt plötsligt längtar efter sommar och semester igen. Det är typ två månader sedan sommarens slut och jag är redan helt utsvulten på sol, blå himmel, drinkar, bad, uteserveringar och allt det där. Nästa sommar ska jag fanimej åka två veckor någonstans. Bada, sola, njuta, festa...


Bulgarien 2008.

Se ya


Emma och jag

Så underbart

Duschen väntar!
Sedan ska jag kolla vidare på lägenheter. Japp, jag ska inte hyra längre, vad det lutar åt. Som vi alla vet är alla huspriser och allt annat crap på väg neråt vilket innebär att jag nog kan köpa min egna lägenhet till sommaren. Det ni!
Sedan ska jag chilla vidare. Ni fattar inte vilka lediga timmar jag haft! Suveräna. Skrattade gott tillsammans med Emma åt Chuck And Larry-filmen igår. Åt godis på en tisdag, ja kan ni fatta? och kände mig för en gång skull avslappnad.

Men nu börjar vardagen onsdag, torsdag, fredag igen. Jobb inatt (ska dock se en till film med Adam Sandler, lyyycka) och träningar. Har lite ont i magen för just det sistnämnda med tanke på att det inte gått så bra det senaste. Men det är bara att hoppa upp på hästryggen igen eller vad man brukar säga.

Sedan ska jag sola och ställa mig på löpbandet.

Så det kan gå

Viggeborn säger:
läget?
Sara1 säger:
perfekt
Sara1 säger:
sj?
Viggeborn säger:
asså det e såpass, nygängad lr?
Sara1 säger:
japp  och inte ensam ikväll
Sara1 säger:
oj
Sara1 säger:
läste fel
Sara1 säger:
nySÄNGAD
Sara1 säger:
tyckte jag det stod
Sara1 säger:
PINSAMT
Viggeborn säger:
säkert

För jag igger faktiskt i sängen med Emma. Men ack så pinsamt detta blev.

En 25 watts glödlampa brinner i regel en längre tid än en 100watts

Jag vill inte sluta som en sur och bitter tant i förtid. Ni vet en sådan där som man stöter på ibland och alltid är det någon som kläcker "hon har nog inte fått något på länge!" En sådan tant ska jag inte bli!!!
Mitt humör är dock sådant just nu. Jag känner igen mig i de där tanterna. Därför har jag försökt att leka psykolog med mig själv sedan igårkväll. Det går bra och det går dåligt men jag har i alla fall bestämt mig för att förändra mitt liv, för om jag fortsätter såhär kommer jag nog inte hinna passera 20 år innan någon kallar mig bitterfi***.

För två timmar sedan kom jag hem. Och har nu ungefär 26 timmar kvar tills jag åker hemifrån igen. Jag kan inte minnas när jag hade ett helt dygn hemma senast. Och jag har redan försökt att stressa av. Detta är vad jag gjort hittills:

1. För mig är det ångestframkallande att ta det lunt och vara ledig
Brottades med mig själv hela morgonen på jobbet om jag skulle åka och löpträna på bandet efter att jag slutat. Jag hade bestämt mig för att göra det ända tills jag insåg att jag tränar inte för att må bra idag isådana fall. Jag tränar för att jag är ledig. Ledig för mig innebär att fylla tiden med jobb, träning, skola- ja något som jag får något tillbaka av i form av lön, kondition eller utbildning. Därför körde jag inte via gymmet, fasten det var ångestframkallande att inte göra det.

2. Att inte hålla koll på klockan
Jag har kommit på mig själv med att kolla på klockan väldigt mycket. Idag när jag på hemvägen låg i solariet bestämde jag mig för att låta 20 minuter gå utan att kolla klockan en ända gång. Det är nästan pinsamt att erkänna att en sådan sak kan vara tuff. Men jag klarade det och tiden gick fortare när jag inte "stresslåg" i solariet. 20 minuter är 20 minuter oavsett om jag kollar klockan eller inte...

3. Att koka vanliga makaroner istället för snabbmakaroner
Imorse på TheVoice-TV var gästen Paolo Roberto galen på snabbmakaroner. De är dåliga! Alltså valde jag att idag koka mina vanliga fullkornsmakaroner i 7-8 minuter istället för att välja snabbpaketet. Det handlar om fem minuters skillnad! Fem minuter som jag i vanliga fall försöker uttnyttja till fullo.

4. Att inte gå ifrån i reklampausen
För mig innebär oftast reklampauser i tv-program stress. Jag ska hinna slänga i en maskin tvätt, plocka undan på bordet, borsta tänderna och så vidare. Idag åt jag mina vanliga makaroner i soffan framför Opera. Jag tvingade mig själv att sitta kvar i pausen och kolla på reklamen trots att jag redan ätit upp. Och tallriken står förtfarande kvar tror jag...

5. Att ta en dusch bara för att det är skönt
Gick in och duschade utan att tvätta håret eller raka benen. Jag bara stod i duschen och försökte njuta av att vara ledig. Jag kan inte njuta än, men jag försöker. Kanske ska prova att gå in i duschen igen...

6. Att veta när man ska sluta
Nu ska jag sluta skriva på detta inlägg för jag känner mig redan stressad av att veta att en kvart av mitt lediga dygn går åt till detta.


Om du älskar livet så kasta inte bort tiden, för livet är gjort av tid.
/ Benjamin Franklin

Va så säker

God morgon!
Idag blir en bra dag!

Hejja Sheila

Sheila är för underbar. Kolla denna msn-konversationen:

Sara1 säger:

tror föressten jag behöver _ _ _ eller nått

Sara1 säger:

e typ deprimerad!!!!

Sheila säger:

näää stackars det är jätte hemskt been there :-(

Sheila säger:

men jag ska fixa :D

En öl? Kan jag la gå med på ;-) (läs: jag är typ desperat).

Måste ju säga att jag har tur som har så omtänksamma vänner :-)


,,,

Inte sugen. Samma sak varje dag!

Emma

Jag har världens bästa vän.
Eller bästa vän är nog fel benämning. Världens bästa syster har jag. Har haft henne på telefonen i en och en halv timma nu. Jag har känt mig rätt okamratlig. Vi har nästan bara pratat om mig men hon har fått mig att förstå en hel del saker. Jag har bestämt mig för att leva i nuet! Jag ska göra saker som jag vill utan att tänka på vad som är bäst för framtiden. Varför ska jag läsa i typ tio år till för att bli läkare vid 30 för att kunna försörja mina barn? Varför läser jag inte till sjuksköterska istället under tre år och får en fast tjänst och en trygghet? Varför flyttar jag inte? Istället för att samla pengar på hög hemma? Allting löser sig månad för månad. Varför kör jag 70 mil i veckan för att komma till träningen när jag kan bo fem minuter från hallen? Jag ska börja göra mer saker som jag vill, utan att tänka på konsekvenser och framtiden.

Jag vill hitta en trygghet som jag inte känner att jag just nu har. Jag vill ha roligare! Jag vill ta vara på dagen mer. Jag vill ta ett glas vin oftare. Jag vill löpträna för att jag mår bra av det och inte för att bevisa min kondition under ett coopertest. Jag vill spela handboll för att det är kul som fan och inte för att bevisa något. Idag blev det helt fucked up endast för att jag inte slappnar av...

Nu ska jag flytta hemifrån. Jag ska ha mitt eget. Tänk att kunna komma hem och bara vara ensam. Skönt att få kortare avstånd. Nått eget. Kunna ta hem någon närsomhelst utan att ta hänsyn ;-) Ja ni fattar!
Först och främst ska jag flytta hemifrån nu! Sedan ska jag nog söka sjuksköterska eller något annat. Och så ska jag göra saker jag vill för stunden och ha kul under tiden för det är inte säkert att man lever imorgon. Man kan aldrig veta...

Orkar inte längre vänta på att livet ska börja för nu vill jag börja leva livet istället. 


Du är helt enkelt bäst tjejen!

Det är min flickfavorit till bror det!

Fick ett rätt roligt sms vid 01.58 inatt från min kära lillebror som är född 1991. Det ända han skrev var:

strulat med en 88:a :P

Ja, ni kanske har förstått att jag och min lillebror, som ibland känns både större och mognare än mig, har väldigt bra kontakt. Vi pratar om allt. Så alla, kom ihåg att det ni berättar för mig vet också min bror. En varning bara! ;-)
Han är för söt! Love you!


Jesper och hans goa vän Tim. Ni två är för coola!

om?

Föressten, om dom har kvar mina beiga RA-RE på Rebell imon så ska jag köpa dom.

400 meter

Vaknade vid ett idag. Lite besviken blev jag allt eftersom jag hade tänkt springa på förmiddagen men nu inte hann innan träningen. När jag kom till träningen blev jag dock tacksam över detta eftersom vi skulle ha ett 400-meters löptest.  Det gick "okej för att vara ny och målvakt", haha...  Men jag måste säga att jag är lite nöjd. Helt nöjd ska man aldrig vara för då blir man aldrig bättre men lite okej var nog min tid i alla fall. Den kunde ju självklart vart bättre. Var ju några sekunder från den bästa men var inte heller sämst, haha. Lite nöjd men långt ifrån helnöjd. Ska ner tre sekunder nästa test, minst!

Imon är det jobb. Jag jobbar med en bra tjej som tur är i alla fall. SEGER! Finns ju inget värre än att inte ha roliga jobbarkompisar. Sedan jobbar jag HELA nästa vecka. Fyra nätter jobbar jag. Inte bra alls. Jag är ju inte människa när jag jobbar nätter, men snart är min jobbperiod slut, haha. Och då ska jag inte ta så mkt. Vill fokusera mer på det jag gör och inte göra allt på samma gång.

Tänker på dig. Världen är bra orättvis.

Det kan man ju fråga sig...

Varför har inte jag storlek 27 i byxor? Om jag hade haft det skulle mitt liv vart betydligt enklare ;-)

Vi stryker ett sträck över denna dagen.

Dagen börjar med Katy Perry typ fem gånger. Jobbar inte med de roligaste människorna. Jävligt seg dag på jobbet. Så seg att jag typ gick runt sovandes på jobbet mellan elva och fyra. Hur kan man som tonåring (ja, jag är faktiskt tonåring några månader till) ligga efter typ 30 timmar med sömnen? Hur kan man gå en hel dag med svidande ögon för att man är så trött? Hur kan man ens ta sig till träningen? Hur kan det vara så svårt att sätta några pass? Hur kan det vara så svårt att stå ivägen för några bollar? Hur kan det vara så svårt att spela lite handboll? Och inte nog med allt detta. Det regnade och var mörkt när vi skulle ut och springa. Sedan ville min familj beställa pizza! Usch! Dessutom fick jag vänta i evigheter på pizzorna.

Nä om jag skulle gå och lägga mig för att sova bort resten av denna sjuka dag! Får hoppas att jag vaknar av solsken genom mitt fönster...

Jag kysste henne x antal gånger under dagen

Asså okej att jag tyckte att Katy Perry var småbra i typ augusti eller något, men NU?
Hon är ute sedan länge och ändå är det Katy Perry-hysteri överallt. Hon toppar alla listor med sin "I kissed a girl". Jag åkte till jobbet klockan sex imorse och det är inte då man vill höra Katy Perry. Antingn vill man höra hårdrock för att vakna ordentligt eller så vill man ha ballader lite soft. INTE KATY PERRY! Ändå så spelas hon först på The voice, byter till NRJ och även där spelas den. Slår om till Rix Fm och gissa vad! Katy Perry såklart! Gaaadh! Byter återigen men nu till Bandit Rock. Dom kan man bannemej lita på.

Sedan kommer jag till jobbet och en person där har på P3. Tro fan att dom spelar Katy Perry på P3 också! P3 LIKSOM!!! Vart är världen påväg. När jag sedan hörde den på Rix framåt lunch återigen höll jag på att gå och hänga mig.

Katy gå och häng dig ffs!


Minus till sävehof

Ursäkta men vafan är detta??? All credd till Sävehof i alla sammanhang men att inte kunna ringa och beställa biljetter till matchen är ju ett STORT minus! Med betoning på stort! Ofta alla har möjlighet att betala över nätet och skriva ut biljetter. Ofta alla har möjlighet att vara på Allum tre timmar i förväg och KANSKE ha tur och få en biljett.

Nä, usch vad jag är arga på er nu Sävehof!!!

Update: Fick tag i biljetter. En jättehjälpsam tjej fixade det. TACK! Nu fick jag tillbaka lite förtroende till er.

Så såere

Förut när någon frågade mig hur jag mådde brukade jag svara "TOPPEN!" och mena det. Nu svarar jag "Det är okej". Jag måste ändra på det.

Föressten så visade mitt dopingtest negativt. Tur för mig!

Straffa mig själv

Har nyss varit ute och sprungit. UTAN MIN IPOD!!! Olycka säger jag bara. Den är borta. Puts veck. Min fjärde Ipod. Herregud vad gör jag egentligen??? :S Det var i alla fall jättejobbigt att springa utan musik. Jag blir så trött av att höra mig själv flåsa. Orkade inte höra på mig själv i mer än 36 minuter + att det blåste nått enormt ute. Kändes konstant som att man liksom försökte springa igenom vinden men utan resultat. Dessa två ting resulterade i en dålig runda. Så dålig att jag var tvungen att straffa mig själv. Straffet blev tio intervaller a´ många meter. Och ikväll blir det en timma på gymmet.

Imon ska jag och Lina se derbyt mellan Sävehof och RIK i Partillebohallen. Får se om några till i laget kanske vill med. Hade ju varit trevligt. Det är ju egenträning både idag och imon så då måste man ju få in lite handboll såklart, haha.

Dåså, då kör vi helgens...

Vinst över Aranäs på lördageftermiddag. Efter det utgång med Aranästjejerna. Kom hem halv sju på söndag morgon, men kul hade jag i alla fall :D Jag, Sandra, Malin, Ewe, Simon och "Sten" hade en lite gullig förfest innan vi drog till Avenyn. Där blev det en stund på Bryggeriet där många "känningar" befann sig. Efter bryggan mötte vi upp Sebbe, Björk och deras lagkompisar för att dra vidare till Keybar. Tack för en trevlig kväll :P





"Drömbyxorna" från RA-RE

Innan jag berättar (läs visar) helgens bravader så vill jag visa mina nya byxor :D:D:D För nån vecka sedan bloggade jag om "drömbyxorna" i mitt kollage med kläder från stayhard. Grinade väl lite i mitt inlägg om att det typ bara fanns storlek 25 att beställa osv. Idag när jag kom in på Rebell så hittade jag dom dock! Av en slump sådär fick jag syn på dom. Tio minuter senare gick jag därifrån ganska mycket fattigare, men mycket gladare denna gråa och trista måndag. Min storlek fanns och till och med en över. Jag bestämde mig dock för de svarta framför de beiga, men nu känner jag nästan för att gå och köpa de beiga också. Jag vill det, men inte min plånbok.


Dessa i svart finns nu hemma hos mig :D Wiee. Ibland blir man glad.

Heid-Aranäs hela helgen.

Heid- Kroppskultur idag. Elitserien.

Heid- Aranäs idag. Spännande... Dock kommer vi med ett väldigt tunnt och skadedrabbat farmarlag.

Heid- Aranäs imon. Allsvenskan, herrar. Där tippar jag Aranäs som vinnare.

Resten av året är räddat

om jag har råd att klicka hem detta:


Nummer 1: Till någon random utgång i höst/vinter.
Nummer två: Till jul.
Nummer tre: Till nyår!



Kul att man kan hjälpa någon :P haha

Copat från msn:
inte inne ikväll när jag behöver dig!

Undra varför han behövde mig? haha...

Sleeeeeping

Tänk er en naken kropp mellan vita lakan. Ett tyst och svalt rum. Ett fluffigt täcke som värmer. Lugna och trygga andetag. Avstängda mobiler. Inget som stör. Bara du själv sovandes.

Fy fan vad jag längtar efter att sova!

24 in my heart

Jaha, så sitter man här igen. Är redan så trött att jag skulle kunna somna när som helst. Sedan sitter jag här och svettas också. Det är asvarmt här inne men jag feg som jag är vågar ju inte öppna några fönster eller dörrar. Shiet vad jag klagar. Jag passar nog inte till att jobba natt. Jo, nån ibland kanske, men inte såhär som nu. Aldrig mer två i rad, det känner jag nu.

Aja, nu blir det 24 eller nått. Alla ni där ute sover väl snart gott. Suck, inte avis här inte. Inte alls.

Tråkjag

Vaknade för en liten stund sedan. Har ätit frukost. Vad vill jag inte ens berätta men det måste bli skärpning. Klockan är tjugo i fem. Har sovit sju timmar, Räcker inte för att jobba tio inatt men vad gör man inte. Ska ta mig till Kba snart. På schemat står:

Raka benen.
Köpa en blomma.
Sola (woho, äntligen har jag fått tummen ur).
Löpning på bandet och gym.
Jobb.

God morgon

Eller vet inte om den är så god faktiskt. Jag är riktigt trött trots att jag sov till 13.00 igår. Snart får jag dock gå hem, det ska bli skönt. Ska sova bort hela dagen för att sedan gå till gymmet. Längar till löpbandet och sedan jobbar jag en natt till innan jag är ledig resten av veckan.

Igår på träningen var det strömavbrott. Vi tränade i mörker. Ingen gnällde (eller jo, jag gnällde lite tyst) trots att man inte såg bolljäkeln. Det var ju en ny upplevelse, att spela handboll i mörker alltså. Det ända jag gjort som kan liknas med det  var nog när jag och min bror var små. Vi sköt prickstraffar på varandra med en mjuk boll i ett släckt rum. HAHA!

Bloggar bara för att

Just nu känns det som att jag tvingar mig själv att blogga litegrann för att inte tappa mina trogna läsare. Jag gillar ju att blogga, men jag tror att jag jobbar lite för mycket för att orka något annat än jobb och handboll. Har redan nästan 150 timmar på schemat i oktober. Tror faktiskt att jag ska dra ner lite på jobbet kommande månader just med tanke på handbollen. Pratade länge med en lagkompis utanför bilarna vid hallen idag. Hon är bra. Och jag ska försöka att lägga ännu mer tid på handbollen och träningen har jag bestämt mig för. Därför måste jag dra ner på jobb lite tror jag. Visst att det är gött med pengar men jag lever nog hellre lite fattigare och utvecklas ännu mer. Handbollslivet är kul och jag vill leva det till fullo.

Är på jobbet nu. Vaken natt. Polisen va här i området tidigare ikväll då det var någon hög galning utanför på vår uppfart. Blev livrädd när jag kom till jobbet och möttes av polisen och fick höra detta. Därför valde en av mina jobbarkompisar (som börjar 07.00 imon igen) att sova över vilket jag är tacksam för. Men imorgon natt lär jag ju få vara här själv. Sedan blir det ju också bättre av att jag kollar 24 på nätterna, haha.

Föressten vaccinerade vi oss på träningen idag för att inte få influensan under året. Gött, nu slipper man tänka på det :P

Min helg för er som förmodligen inte är ett dugg intresserade.

Jag ska berätta för er varför jag inte bloggat på ett tag. Helgen har varit rätt stressig förstår ni.
Fredag:
10.00-16.00 Jobb
16.30-18.00 Träning
20.00 hemma, mat, packa
23.00-05.00 sovning
Lördag:
05.00 upp
06.30 samling Heidhallen
13.00 framme i Avesta
15.00 match
18.00 hemresa
01.00 hemma
Söndag:
01.00 hemma
05.15 upp
07.00-16.00 jobb1
16.00-20.30 jobb2

Blondinbella kan ju snacka om späckade scheman men att hinna jobba nästan 20 timmar, vara en heldag på resande fot till Dalarna och sova mellan 7 och 8 timmar på en helg kallar i alla fall jag rätt effektivt.
Sedan att jag idag var tvungen att åka och hämta mamma på jobbet, sedan "shoppa" lite med henne för att åka hem och förbereda sig för kvällens match.  Vid tio i fyra (vanligtvis börjar träningen halv fem, men jag hade fått ledigt eftersom jag skulle spela med b-laget under kvällen) ringer tränaren och jag får slänga mig i bilen för att åka till träningen ändå. Blir 20 minuter sen. Tränar till 18.00 och åker vid 18.30 till Kungälv för att spela match. OCH NU ÄR JAG HEMMA! Och vet ni vad! Jag har faktiskt hunnit äta också. Imorgon ska jag SOVA! Sedan ska jag träna och jobba natt, men ändå :P


Hittade ett par beiga chinos idag.
Kanske den säsongen börjar lida mot sitt slut men kan ju ha dom till våren sedan ia alla fall. Köpte även en svart klänning. Typ modell "den lilla svarta" och en PÄLSJACKA! Fuskpäls såklart. Den är fulsnygg. Hoppas jag kommer använda den lite i alla fall, för den är rätt cool. Hoppas att jag är så modig. Fick av mamma höra att jag såg ut som han nalle goa-dokusåpan om ni kommer ihåg den.

Men det är fan coolt med päls. Ja, fusk då. Riktiga tycker jag är fel. Skulle aldrig spotta på någon med en äkta men skulle heller aldrig bära en själv. Men min nyainköpta päls är i alla fall melerad i både ljusa och brunare nyanser. SNYGG! ELEGANT! Och som sagt, jag hoppas jag vågar använda den.

Sleep tight foxs!

Hoppsan

Ska visst till Dalarna (eller nått) imorgon. Varför? Handboll kanske, men jag ska ju inte skriva om det i bloggen så nog om det.

Jaha, vad ska jag skriva nu då? Finns inte så mkt mer i mitt liv tydligen. Kan ju skriva lite kryptiskt att det är så sant som det är sagt att man inte kan tycka om alla. Jag tycker inte om alla. Men det är ju tur att det finns massa andra man tycker om istället då. Och det är ju tur att vissa är så snälla.

Hur kan ni göra såhär mot mig???

Det står en stor godisskål på bordet. Jag har plockat det. Till mamma och Jesper, men dom äter ju ffs inte!
Och vet ni! Det gör mig arg! Jag försöker verkligen att inte käka godis och sådant men så låter dom mig göra något så jobbigt som att köpa godis för gud vet hur mycket och sedan åka bil (HUNGRIG efter träningen) i två mil med det. Sedan ska det stå här på bordet och läska mig. Okej om de hade ätit av det, men fan inte bara stå där när jag har fått kämpa för att inte ta en bit. Jag lider ju för fan! Hur kan ni göra såhär mot mig???

Föressten har vi fått en "mv-tränare". Gillar! Smart kille den där :P Men jag skulle ju inte skriva så mycket om handboll i bloggen, men är ju tvungen att ge honom lite credd.

24 here I come :P
Sov gott alla!

sex avsnitt 24

Okej, jag erkänner, liiiite trött är jag.
Har jobbat natt och inte sovit mycket idag. Det är svårt att sova när både mamma och Jesper är hemma och är vakna. Men hellre att dom är hemma än borta i alla fall :P (Tycker inte om att vara ensam så mycket). Inatt tittade jag på SEX! avsnitt av 24. Jag satt ihopkurad i soffan hela natten och spelade avsnitt efter avsnitt. Lite läskigt var det fram vid småtimmarna men lite kul också. Stämningen blir liksom bättre när man är ensam och lite smårädd.

Okej idag är det lagfoto på träningen. INTE PEPP! haha... Sedan har min hellediga helg, fredag, lördag, söndag förvandlats till en riktig jobbhelg. Jobbar 7 timmar imorgon, 9,5 på lördag och 14,5 på söndag. 31 timmar jobbar jag i helgen, 24 av dom med OB. Det är den andre oktober och jag har redan fått 144 timmar på jobbet. Mormor, jag skäms lite över att inte ha hört av mig. Men ska kolla efter en dag :D som kanske passar båda (och vem vet, till om med Jesper kanske ;-).

(Tänk att jag kan ta så vackra bilder :P Fotograf nästa?)

1 oktober funderingar

Dessa skorna vill jag ha!
Det är 1 oktober idag och jag tror att jag behöver ett par vinterskor nu!
Dom är asballa :P Gillar inte Uggs och sådant i vanliga fall, men dessa är coola.

Sedan är det ju väldigt bra att jag klarar utkasten och så på träningen med. Bra jobbat Sara. Nä fy fan, igår va det riktigt kasst på den fronten. Fast jag hade ju bestämt mig för att inte skriva så mycket handboll på bloggen men var bara tvungen att få ur mig detta.

Nu svamlar Sandra om Liseberg på lördag. Kan ju vara mysigt, bara det att jag inte åker någonting. Jag får väl spela under tiden dom åker och vinna massor av godis som jag inte äter. Ge bort godiset till stackars behövande barn kanske. Deras kroppar lär ju behöva kalorierna mer än vad jag behöver.

Nä, om jag skulle ta tag i tvätten och sen gosa ner mig i sängen och kolla 24. Tror det lutar åt det :P Ska jobba natt inatt också så kanske det blir massa 24 avsnitt där om jag vågar kolla på den serien där vill säga.

Jag jobbade nästan 140 timmar i september och nu i oktober har jag åtta nätter och redan en hel del dagspass. Kan nog bli en ganska go lön i både oktober och november. Me like!