I´m back on track

Jag är tillbaka och tänkte uppdatera er om min "livssituation" just nu.

*Imorgon är det nyår. Tänkte bjuda på liten tillbakablick av det fantastiska året 2008.
* Mina naglar ser förjävliga ut och imorgon ska dom fixas.
*Ska festa nyktert imon. Dels för att jag jobbar nyårsdagen men mest för handbollens skull.
*Får väldigt ofta nu för tiden höra kommentarer angående min vikt. Har ni inte lärt er att man inte kommenterar en kvinnas vikt. Fast ska kanske tillägga att det är åt det smalare hållet. Så det kanske man kan se som potisivt, jag vet inte :S
*Jag är RIK! Rik som ett troll efter allt mitt jobbande. Men pengar går åt fort när de finns på mitt konto vill jag lova.
*Jag har införskaffat en VolumeMaster från Björn Axen så imorgon kommer jag vara vrålsnygg.
*Jag har blivit en sucker för Turkiskpeppar. Mycket gott...
*Sheila fyller 24 på lördag och jag har köpt en prestent från nån Sexshop. Dock inget märkvärdigt! Så förvänta er inget vibrerande eller nått nu.
*Jag har köpt ett par jävligt snygga och sköna jeans. Nya favvisar!
*Alla ni som också spenderat en hel del tid på rean, jag måste fråga: Är det inte dåligt på underklädersfronten???
*Fick ett lite speciellt roligt lönebesked idag :D
*Borde det inte vara förbjudet att infinna sig på gymmet klockan 09.00 på nyårsaftons morgon??? Det ska jag göra imorgon.
*Fick VÄRLDENS blåmärke som är blålila på armen idag på träningen. Måste se till att skyla detta imorgon.
*Klockan är halv elva och hög tid att sova.

Men räkna med att jag är tillbaka!

ÖVER...

Julen är så jäkla överskattad alltså. Maten, pyntet, julklapparna! Ja allt! Man byter massa saker bara för att. Man äter äcklig mat bara för att och man ställer in träd och hänger saker i bara för att. Idag på juldagen har det dock infunnit sig liiiite julkänsla hos mig. Jag har varit ledig hela dagen. Ja, tänk er. Jag har varit ledig :D Men i morgon börjas det igen. Jag måste dock säga att allt slit i höst har varit värt det när jag kollade banksaldot idag. Snart kan jag fanimej köpa en lägenhet. Fast först ska jag unna mig att bränna X antal tusenlappar i mellandagarna nu. Det är jag fan värd.

Tog en löprunda på en mil i det underbara vädret i eftermiddags.
 Det var helt otroligt fint nere vid havet. Vattnet var helt stilla och klart. Det glittrade då solen låg på och svanarna var framme längst stranden. Jag bor två kilomteter från havet. Varför är jag inte där mer??? Jag blir typ lugn när jag kommer ner till havet. Det är typ enda stället jag kan släppa allt på. Men nu kommer snart våren och då blir det fler löprundor såklart.


Julafton?

Första personen jag träffade imorse var Sheila. Helt nyvaken kom jag upp på jobbet och hon kom fram och kramade mig och sa "god jul". Då blev jag helt förvirrad! "Vafan, e det idag?" Då jäklar var det julafton idag. Jag har jobbat så mycket att jag glömmer bort julafton och ser rosa flamingos när jag blundar för att sova. Har inte varit hemma på en vecka. Sovit någon natt hemma bara för att åka sex på morgonen igen. Annars har jag jobbat på dagarna och sovit på jobbet på nätterna. En liten tur till huvudstaden hanns med i söndags också. Riktigt skillat att få in det måste jag säga.
Nästa år blir det fan utlandet över jul. Jag och min bror skiter fan i julen! Den är överskattad som fan!
Sa jag föressten att jag och några jobbarkompisar spånar på en Maroccoresa? Det kan ju bli intressant om det blir något av det.

Kom hem nu vid tio på julaftonskväll och fick skynda mig att slå in julklapparna till min familj för att sedan låta dom en minut senare öppna, haha. Jag har fått jättefina saker ikväll. Men bäst var nog Zlatan-kalendern att hänga på väggen, haha.

Nu ska jag sova för imon väntar löpning och alkohol!

Ber Sverige om ursäkt...

...för dålig bloggupdatering. Jag menar, hela den svenska befolkningen måste ju gråta nu när jag är så inaktiv (ironi?).

Jag måste endå medge att jag är otroligt effektiv. Åkte hemifrån fyra igår eftermiddag och kom hem halv nio ikväll. Det är 28,5 timmar (rätta mig inte om jag räknat fel, tack). På dom timmarna har jag hunnit spela match (läs: sitta på bänken. Läs också: Mycket lärorikt och kul!), jobba TVÅ pass och träna ett handbollspass. Utöver detta har jag också hunnit sola och besöka mina farföräldrar.

Imorgon blir det till att jobba av. 08.00-21.00, dubellpass som det så fint kallas. Härligt! naaat. Dock blir det härligt när decemberlönen kommer för fy fan vad jag har jobbat! Duktig är jag, tack jag vet.
OCH på söndag är det Stockholm med laget som gäller innan vi går på kollektiv träningsledighet under julhelgen. Hejja oss på söndag!

Nu ska jag kolla ett avsnitt vänner och somna till denna fantastiska tv-serie. Kan vara den bästa som gjorts faktiskt.
På återseende, ev måndag. Eller efter jul. Eller nästa år eller nått. Kanske rent av 2010???

Tjingeling!

Känslor

Är lika arg ikväll som jag var igårkväll. Vaknade ilsken imorse efter gårdagens förlust. Hade dock en mycket mysig dag i Mölndal med Camilla och Emilia. Lunch och film. Sweeney Todd visades och jag tyckte faktiskt att den var rätt bra trots att jag slumrade en liten stund.

Men sen började helvetet igen när jag kom till jobbet. Jag hatar att sitta i en "beroendesituation". Vill även ikväll ösa smutsord över vissa personer, men så kan man inte göra. Ibland tror jag att jag är för snäll. Tur att jag hade Angelica i alla fall.

Roligare än såhär blir det inte. Förhoppningsvis blir det roliga nyheter imon när vi vunnit :D Är lite nervös, men fick precis några värmande ord på msn av en lagkompis, så nu känns det bättre, haha...

Helvete!

Känner för att skriva alla de fulaste ord jag kan. Känner fruktansvärt mycket för att säga allt fult som går att säga om domarna och motståndarna. MEN, jag gör det inte! För jag är oerhört sportslig av mig. Så sportslig att jag till och med tackade när en kille ur motståndarnas "supporterskara" höll upp dörren för mig efter matchen. Eloge till mig!

Men ni ska veta att jag är upprörd. Mycket upprörd!

Telefontid: 08.00-10.00 mån-tors.

Stolt över att jag är uppe redan faktiskt. Gick upp klockan kvart i tio för att hinna ringa några samtal innan tio då alla jävla telefontider går ut. Får jag tag i någon då? NIX! Eller jo, fick bokat ett "återbesök" hos en läkare jag var hos för över två år sedan. Tänk er att jag ändå fått tummen ur efter två år. Det är bra jobbat!

Nu ska jag nog ta och dammsuga lite här hemma. Berättade jag att jag dammsög nogrannare än nogrannast igår på jobbet. Det var städdag! HATAR MÅNDAGAR! Och så var jag på sådär jättebra "måndagmorgonhumör" också! Tog därför dammsugarn och gick runt för mig själv. Så noga har jag fan aldrig dammsugit i hela mitt liv (och så gör jag det på jobbet. Jag måste vara korkad.) men jag gjorde det för att få tiden att gå. En timma tog det. Ska nog satsa på en och en halv nästa måndag!

Sedan ska jag återigen ringa några samtal. OCh efter det in till stan för att leta de sista julklapparna. Sedan är det sen match ute på hisingen ikväll. Vi möter tabellfyran Backa. Vi ska gå obesegrade genom div2 fan!

AKTUELL TABELL
tisdag 16 / 12 2008
  Olli/Team Aspero101000280-2136720
  Önnerediterna10802293-1969716
  Kungälv10613267-262513
  Backa 10523210-1971312
  Vallhamra10505200-212-1210
  Kärra10406251-24298
  Aranäs10406211-221-108
  Kroppskultur UF10406212-242-308
  Kortedala10325167-202-358
  Svingeln10316221-237-167
  Mölndal10307209-238-296
  Baltichov10127205-264-594

"Vill ligga på en öde ö med vodkadropp"

Citerar Sheila: "Vill ligga på en öde ö med vodkadropp"

Jag vet inte om det är min högsta önskan just nu. Jag hade nöjt mig med Cola (ska uppfinna Cola som man inte går upp i vikt av). Men lite verklighetsflykt hade ju inte vart fel.

Jag har blivit uppläxad!

Englund har läxat upp mig angående mitt Hultsfredsinlägg några scrollningar ner. Kolla denna kommentar liksom:

Haha sara... lilla sara! Du är bra dum du! Du tror väl inte på fullt allvar att du ska sova utanför festivalen!? Hur fan ska du få in någon festivalkänsla då!? Nejdu, tält blir det, om du nu inte har husvagn, de funkar det med! Och sen kan du inte jämföra hultan me en konsert, det är liksom vinter mot sommar, natt mot dag!? Förstår du hur jag menar? Festival är festival, så kommer det alltid att vara! Peace

Jahapp. Jag ska tydligen sova i ett tält. Man kan inte sudda bläck men det finns ju faktiskt tippex ;-) Äsch, nu driver jag. Emma jag lovar att åka med ;-) Men sedan ska jag fan ha något av dig! Typ att du bäddar min säng ända fram till nästa jul.

Vi vann b-lagsmatchen idag igen :D Tror det var elfte raka nu. En till seger och vi har gått obesegrade genom hälften av serien. Men nu ska jag inte jingsa. Matchen ska spelas också. Och den spelas på tisdag. Blir mycket matcher nu innan jul, men det är kul :D

Vågat med horstövlar

Idag har jag köpt ett par nya stövlar. De är svarta i skinn från SixtySeven. Dessutom är de rätt höga klackar och snörning hela vägen framtill. De ser, ja rätt horiga ut. Men snygga är dom!

Killar, jag säger då det

Msn-konversation halv ett en fredagnatt. Är jag förvånad? Nja... Inget förvånar mig när det gäller det manliga könet.

Niklas säger:

nä inte mycke, ska slänga på en film snart
Niklas säger:
du ska inte komma hit lite?
Niklas säger:
nån bra film du kan reka?

Sara1 säger:

annars kan du ju se Sex and the city the movie
Niklas säger:
ta me den å kom hit vettja  har bra me plats åt dej
Niklas säger:
blir la bra, ska ja värma din sida av täcket oxå lr?




Hultsfred 2009

Jahapp. Nu är det inskrivet i kalendern. 8:onde, 9:onde,10:onde och 11:fte juli 2009 står det Hultsfred med BLÄCK i min kalender. Bläck går inte att sudda ut. Alltså måste jag åka till hultan (som de runtinerade kallar festivalen för) nästa sommar. Jag har hört att det inte finns några hotell där. Vart sover man då? Vandrarhem? På hotell utanför stan (byn?)? För dom kan väl inte mena att man ska sova i tält? Det gör dom väl inte? Säg att det inte är så!

Jag har aldrig varit på fetival. Men jag var på Robbie Williams samt Bruce Springsteens konsert på Ullevi år 2006 resp. 2008. Sedan har jag faktiskt sett Gyllene tider i Västervik också. Hultsfred och Ullevi måste väl vara typ samma sak eller?

Västervik 2004. Jag säger då det...

Världslaget

"The youngsters" tar mer och mer mark. De har gått från förluster med tio mål till att faktiskt spela som ett lag och vinna minst en gång i veckan. De har ett bra passninsgspel och springer mycket mer i djupled nu än vad de gjorde i början av säsongen. Amanda är lagets spetskvalitet och också lagets bästa målskytt. Sandra har de senaste spelat fenomenalt i backlinjen och alla har höjt sig en nivå.

Att laget vände ett 5-0 underläge förra veckan till en 7-6 vinst samt vinst i trelagstuneringen för två veckor sedan där man började knakigt men snart repade sig visar på en otrolig vilja. De ger sig aldrig och ger allt i varje kamp.

Såhär skulle det ju kunna stå i Järnbrottsposten (finns den?). Jag pratar såklart om uppvärmningsfotbollen. Vi, de såkallade "Youngsters" blir bara bättre och bättre. Fortsätter denna utveckling skulle jag inte bli förvånad om en inbjudan till nästa års fotbollsgala dimper ner i brevlådan efter nyår.

Idolfinal 2008

HEJJA KEVIN!

Fredag och jag är leeedig i helgen!

Det är fredag. Första fredagen på hela hösten som jag typ känner helgstämning. Varför? Jo, för att jag är ledig i helgen :D Det ska bli så himla skönt! Ikväll blir det nog mys med mamma, Emma och Emmas mamma Kerstin samt Idol-finalen!!! HEJJA KEVIN!

Och på tal om något annat så fick jag min nya kalender igår. Hade beställt en på internet. Den är cool som fan. Svart med rosa text som det står "SARA 2009" på. Så nu är det dags att byta ut min 2008 års guldkalender. Köpte en guldkalender förra året just för att jag ville att detta år skulle bli ett riktigt bra år, och visst har det blivit det :D Men 2009 har potential det med.

Ska träna om några timmar. Ska försöka städa lite först och äta. Intressant? Nja, men vad ska jag skriva då? Jag gör ju inte så mycket :D Å det är skönt! Skönt som fan!

Lite bilder från julbaket hemma hos mormor.


Mickan, jag och Jesper bygger pepparkakshus.


Betytt mycket

OJ...

Tänker på dig...

So long

På jobbet just nu. Ska hem om två timmar och sova lite. Sedan blir det gymmet och jobb till nio imorgonkväll. Sedan ska jag köra hem och hämta min lillebror och så ska vi åka upp till mormor i Alingsåstrakten. Lär ju vara framme mitt i natten. På torsdag ska vi bygga (säger man bygga?) ett pepparkakshus och sedan ska jag direkt ner till Gbg igen för träningen. Sedan kommer jag hem rätt sent på torsdagkväll. Struntar nog i att ta med datorn till mormor så jag tänkte egentligen med detta inlägg endast säga att ni inte hör av mig på ett par dagar. Ni får helt enkelt stå ut. Hur ska detta gå???

IG3B <3


ID3B <3
Här är min kära klass under gymnasiet. ID3B med inslag av ID3A. Här är klassen som tog skolrekordet i ettan med 70 IG:n på en termin, då kallade IG1B. Med detta fotot lyckades vi inte ens kvalificera in oss i skolkatalogen. Vi blev diskade då det tydligen var för utmanande.

"det är ju roligt när det går bra för andra"

"Vågar du? Det kommer inte bli bra!"
"Asså, detta blir inte bra!"
"Jag borde gjort så"
"Jag har så smutsigt hår"
"Jag ha blivit så tjock"
"Jag har gått upp i vikt"
"Jag ska skaffa anorexia"
"Jag vill resa bort"
"Jag är kär i en bög"
"Gud vad mörkt och jobbigt det är"
"Jag är deppig"
"Jag hatar vintern"
"Vilket tråkigt väder det är"
"Jag äter så ohälsosamt"
"Jag skulle behöva supa"
"Ska vi dra till N.Y och skita i allt?"
"Jag vill strunta i alla måsten och åka någonstans"
"Jag mår dåligt"

Ungefär såhär lät det mellan mig och Emma hela dagen idag. Vem som sagt vilken kommentar tänker jag inte avslöja men hur negativa får man bli egentligen...

Men sedan slog jag mitt pers på 400 meter med 18 hundradelar på träningen och handbollen gick bra. Sedan mådde jag bra igen :D

Blond och het, tack jag vet

Imorgonkväll ska jag och Emma fixa slingor i varandras hår. Jag brukar aldrig våga mig på sådant hemma så nu är det fan dags att tuffa till sig lite. Emma, jag hoppas du är bra på blonda slingor nu. Vill nämligen inte gå till nån frisör och göra det för då vill dom bara klippa av halva håret också. Det var nämligen fyra månader sedan jag klippte mig och jag tänker stolt gå med sleeetet hår ett tag till för nu ska det fanimej bli långt till sommaren. Så kan man fräscha till det i vår eller nått.


Imorgon blir vi förhoppningsvis lite blonda igen...

Kom nyss hem från jobbet. Har varit en tuff helg. Stan i fredags och sedan direkt till träningen. På lördag började jag dagen med gym och sedan ytterligare en dag i stan. Åkte sedan aldrig hem utan direkt till jobbet och jobbade sovande natt med Sheila som jobbade vaken. Stolt över att jag ändå sov tre timmar :D Men det var det mysigaste jobbpasset någonsin. Massa godis och skvaller. Slutade sju på morgonen och åkte direkt till mamma på hennes jobb och la mig tre timmar till. Började jobba själv igen vid tolv till nio nu ikväll. Och äntligen ligger jag här i min säng. UTMATTAD!
Tackade nej till att jobba imorgon. Orkar bara inte upp 05.15 imon och jobba hela dagen för att sedan träna. Löptest har vi också på träningen. Nä ibland får man fan ta sitt förnuft till fånga. Jag jobbar ju liksom redan över 150 timmar i december.

KEVIN ÄGER HELA IDOL!!! Han och Robin till final ffs!

Väntar på utröstningen i Idol. Robin B var nog sämst (sämst är fan synd att säga dock) ikväll men jag har ändå röstat för att han och Kevin ska vara kvar. Är lite småkär i dom två. Nä just kidding. För mig finns bara en kille och det kan ni ju gissa vem det är. Han är mörkhårig, bor i Italien, är rätt känd och dessutom dessvärre gift och har barn. Zlatan, vad var det för fel på mig då? GIFT? Är han föressten gift?

Idag har jag hängt på stan med Sandra. Hittat tre julklappar faktiskt. Riktigt nöjd är jag med dom också. Så nöjd att jag nästan vill ge bort dom nu! Imorgon blir det stan igen för att fortsätta julklappsletandet.


Hittade denna bilden i datorn. Min samhäll A och B lärare. Den i särklass mest udda lärare jag någonsin haft men guud vad jag gillade honom. Var bara tvungen att visa bilden.

Fan, Robin åkte ut...

Det lutar åt Zlatan

När jag ändå är på jobbet så kan jag ju lika gärna blogga också. Kan ju berätta att jag "ligger efter" tre timmar här på jobbet. Brukar hamna i soffan vid tio. Då brukar jag alltså vara klar men ikväll så dröjde det tills nu, klockan ett! Men det är bara för att jag suttit i telefon med typ hela min telefonlista. Okej min lista utgör tre pers: Emma, Ulf och mamma. Vilket kontaktnät alltså :D Jag måste vara den socialaste person ni någonsin stött på! Nä, men allvarligt så får ni gärna fortsätta ringa för då går timmarna här liiite fortare. Och så är det alltid lite trevligare med skvaller än med tv-serier.

Funderar på om jag ska läsa zlatanboken som jag fått låna av Madde eller om jag ska se 24 eller vänner. Lutar åt att det blir Zlatan. Jag gillar Zlatan, men det vet ni vid det här laget.

Tillägnat Englund



Inte för att jag är något Slipknot-fan direkt så får jag nog ändå tacka Englund för denna. Den är rätt bra, måste jag nog medge.

Nämen hej

Några dagar sedan sist. inte kul att skriva när man inte har något kul att komma med. Har jag egentligen inte nu heller.

*Ska läsa upp mitt MatteA och FöretagsekonomiA- betyg i början av nästa år.
*Ska snart iväg och jobba. Jag är trött på att jobba!
*Matchen i helgen är flyttad så nu väntar en eventuell utgång! Behöver dock någonstans att sova. Nån som erbjuder en soffplats? A, eller jag tar sängen och du soffan då såklart.
*I måndags åt jag plankstek innan träningen. Är det det som kallas vardagslyx? I laget trodde dom dock inte på mig. "Findus färdiga plankstek då eller?"
* Jag måååste börja köpa julklappar. Vad ska man köpa?
* Nu har jag bråttom och måste dra till gymmet.

OMG

Sjukt sugen på jordnötter. Och sjukt sugen på att också spela handbollsEM nästa vecka...

Mitt otroligt, otroligt, händelserika och intressanta liv

Sitter på jobbet. Tycker jag jobbar HELA tiden just nu, men det är gött. Speciellt när man skriver lönelistorna. Mina lagkompisar var ute igår. Mina jobbarkompisar var ute. Alla verkar som de var ute! Alla utom jag. Kom till jobbet 08.00 imorse men jag kände mig fan inte nykter ändå. Jag åkte hem och somnade på en halvtimma efter jobbet igårkväll. Sov gott hela natten men ändå skulle man nog kunna tro att det va jag som vart ute hela natten.

Hann träffa Nathalie och Sheila en stund. Fick höra allt om lillebröder SAMT storebröder, italienare, spanjorer, chilenare, taxiKalle, K-Robin m.fl. Dom flickorna, jag säger då det. Jag är inte avundsjuk på den utgången liksom. INTE ALLS!

Men nästa helg jobbar jag ett pass. Sovande jour men frågan är hur mycket jag får sova. Sheila har nämligen vaken-natten på samma ställe. Så det kan gå då.

Nu har jag jobbat tre timmar. Sju kvar! jippi! Nu ska jag se tv. PÖSS

Föressten ska my little brosch bli snickare! Me like! Han har redan lovat att bygga mig min miljonvilla i skärgårn. Treplans med dubbelgarage och allt. Det tackar ja för.