Snö?

På facebook läser jag massa statusuppdateringar om snö? Har det snöat inatt? Har inte kollat ut ännu...
Dagens att göra innan träningen börjar består av att:

*Äta en bra middag!
*Kolla på Kalle och chokladfabriken!

En riktig uppdatering

Och hon är tillbaka!
Och jag tänkte komma med ett sånt där inlägg som mina vänner säger att de inte orkar läsa igenom men jag har massa att berätta ju! Och jag hoppas mamma och mormor läser iaf =)

Måndagen är gjord!!! UNDERBART! Efter att måndagsfysen är gjord så känns resten av veckan lätt =) Ett problem jag dock har är att mitt jobb gärna ringer och väcker mig. Jag vill jobba. Behöver jobba men det suger att jobba timmar och bli inringd på morgonen! Trots att jag inte är lastgammal direkt så känns det redan som jag "gjort" den biten. Känns sådär att vara "timmis" igen liksom. Packa väskan på kvällen ifall jag behöver åka och jobba... Gå och lägg sig i tid ifall jag behöver gå upp. Inte konstigt jag sover oroligt och drömmer att de ringer och kallar in mig vid 4 på morgonen och säger att mitt pass börjar då. Nä, dags för en sjuksköterskeutbildning NU!

Idag efter träningen stannade vi och kollade herrarna som spelade derby mot Kärra. Det blev utklassning med fördel Önnered. Kul! Och på tal om utklassning så måste man väl ändå kalla vår insats i derbyt mot Sport i lördags för det också. Vi vann över "grannarna" med 30-15. Det är mycket bra att göra 30 mål i en damhandbollsmatch och det är också jättebra att inte släppa mer än 15 bakåt, MEN det finns fortfarande mycket kvar att jobba på. Vi förlorar med ungefär samma siffror mot Heid som ligger i mitten av Elitserien. Vi har mycket tekniska fel och vi gör bort oss både i försvar och anfall på en del punkter. Mycket kvar att jobba på för att nå toppen men sålänge det är kul så! Själva vägen mot målet är ganska roligt. Jag har egentligen aldrig varit med i ett lag som har ett så konkret mål. Innan har det varit målsättningar som kval, div1, slutspel osv men aldrig tidigare "Vi ska vinna för vi ska till Elitserien!" Det är kul =)

Emanuel åkte ur Paradise Hotel ikväll fick jag ett underrättelsesms om under herrmatchen. Nu lägger jag nog ner det programmet. Han var anlednignen till att jag stressade hem efter träningar eller ens bemödade mig med att kolla ikapp mig på webben...

Sedan har jag ett problem till och det är huvudvärk! Har ofta ont i huvudet. Hade mycket problem med det under gymnasietiden men det har varit bättre i ett par år nu. Däremot startade det igenom nu under hösten när jag läste mycket matte. Jag ser ett samband! Men drar på att gå till optikern...

Mycket text idag. Ska försöka använda min fina kamera lite mer och lägga upp massa fina bilder :P


Jag såg en stjärna falla.

När jag körde hem häromkvällen såg jag ett stjärnfall. Jag önskade något väldigt bra och fint.

Annars har jag ont i huvudet. Har mycket ont i huvudet just nu. Började när jag satte mig i skolbänken igen för att räkna matte. Hade mycket ont i huvudet under gymnasiet också. Tror jag ser ett samband, men drar mig för att få det bekräftat. Hade redan vid syntesten inför körkortet lite nedsatt på ena ögat och de sa till mig att om jag känner av att det blir värre måste jag komma tillbaka. Måste ta tag i det...!

Annars har jag lite panik! Min lärare har fortfarande inte hört av sig angående mitt prov och nu är det försent att hinna komplettera ifall jag failat och ändå hinna in på ssk-linjen. Börjar bli knappt om tid att komplettera ansökningen med ett godkänt också. Måste ringa och jaga på!

Imorgon jobb 7-15. Suck säger jag! Man tjänar fan inga pengar heller på att hålla på att jobba dagtid. Saknar mina nätter och jourer. Nu känns det som att jag jobbar ihjäl mig utan att få betalt. Hatar regelbundet! Är en person som inte klarar måndag-fredag, 7-16 liksom. Det går bara inte! Men man gör sina val i livet och just nu faller valet på handboll... Vill bara börja plugga nu!


Måndag IGEN

Känns som att det alltid är måndag... Och denna är inte bättre än någonannan heller. Ont i huvudet som sjutton!!! Vet inte varför... Fysmåndag och börja 07.00 imon.

Helgen var tung men absolut värt. Jobb fredag samt träning. Efter träningen satt jag ensam hemma och analyserade helgens motståndare Rimbo. Klockan 05.00 på lördagmorgon ringde klockan och färden mot Stockholm började. Långa bortamatcher är alltid lika segt men när man kommer hem med två poäng känns det i alla fall värt det. Kom hem runt 24.00 tiden och skulle upp tidigt för att jobba 8-21 igår söndag. Somnade som en sten vid halv elva igår och vaknade tio i morse. Huvudvärken släpper inte och bara att packa väskan går trögt... Måste göra lite nytta...

problem

Jag och Emma har ett problem. Vi vill verkligen gå ut men vi orkar bara inte... What to do?

problem

Jag och Emma har ett problem. Vi vill verkligen gå ut men vi orkar bara inte... What to do?

4år!

Matematik B: CHECK!
Lite frihetskänsla över att kunna säga att min matte är klar. Det är fem år sedan jag hoppade av den på gymnasiet. I fem år har den hängt över mig och nu är den äntligen klar. Tror jag i alla fall. Kan ju inte med säkerhet säga att jag klarat den men det känns som att jag borde kammat hem ett G i kursen åtminstone.
Vips är jag behörig till Ssk-programmet, Dietist-programmet, Socionom-programmet, Gymnasielärare Samhäll osv. Ganska mycket mer valmöjligheter med den jäkla kursen. Ååååå skönt! Så nu ska jag bara skicka in mitt betyg till antagningsnämden så de kan komplettera kursen till mina andra betyg och förhoppningsvis kan jag komma in på Sjuksköterskeprogrammet redan i januari!

Och nu till dagens andra stora händelse. Min blogg fyller fyra år idag! Hipp hipp hurra!

Ikväll väntar fest och utgång. Sjukt trött men allt detta ska firas, så är det bara. Trött får jag vara imon. Eller söndag föressten för det viskas om lite fest imon med, haha...

Trevlig helg!









En liten stund till

Begravd i min mattebok. Åter på fredag.

pajj

Min Iphone är stendöd och eftersom Apple ska vara så jävla speciella så kan jag inte bara ta ur simkortet och sätta in i en gammal mobil undertiden moderniteten är på lagning. Nä, för Applehelvetet ska ha ett mindre simkort än resten av världens telefoner som gör att jag inte kommer åt mitt nummer och kan sätta i en annan tele. Därför får jag så snällt vara telefonlös i veckor eftersom de Kalifornska jättarna är väldigt sega också, eller så får jag helt enkelt gå och köpa ett nytt kontantnummer och sätta i en gammal. Problemet att jag inte har några av alla mina nummer i en ny mobil kvarstår och reparatörerna kan läsa alla mina priva sms vilket jag hört dom mer än gärna gör när man lämnar in. Hoppas den skickas till USA för att lagas så att dom inte fattar vad som står... Stor SUCK på den. Som att det inte är nog att det är måndagen den 1 november liksom.

Sista rycket

Min mattelärare är bortrest så sitter nu å väntar på att den stackars ensamma Läraren som är kvar på orten ska hjälpa mig. Om 8 sidor har jag räknat igenom hela boken och det är dags för repetition inför nationella. Jag har typ i huvudet redan slutat kursen eftersom jag är "klar". FARLIGT! Har ändå det viktigaste provet kvar. Energin är lite slut och jag sitter och väntar på att gå och luncha med Malin :) ikväll väntar FYS! Men längtar faktiskt lite efter träningen. Hellre fys än matteplugg liksom. Tror stämningen i hallen idag kan vara ganska go också eftersom både vi damer och våra herrar vann i helgen som var. Alltid lite fler leenden man möter då:) Annars inte mkt att komma med. Somnade innan 22 igår och gick upp 7.30 imorse. Sover mkt just nu. Men det gör jag alltid höst och vår. Trötta årstider asså! +trött tjej.