PH Cimon fångade mitt hjärta inatt


Jag har följt PH endast den senaste veckan. Innan kollade jag bara ströavsnitt. Nu sådär på morgonkvisten trillade jag in på Cimons blogg och jag blir ju tokförälskad i killen! I början av PH tyckte jag bara han verkade vara en riktig tönt men när jag läser hans blogg bara avgudar jag honom. Han har ett sexigt självförtroende som han framför på ett ironiskt och sarkastiskt sätt. Han driver med sig själv och är allmänt ball!
Cimon ska vi dejta?


Nattuppdatering

Till och med jag skäms när jag erkänner att jag vaknade av mobillarmet klockan 13.00 i eftermiddags. Jag är nog inte så vuxen trots allt... Det allra värsta är att jag är trött nu på jobbet. Fick lämna tv-soffan för att inte somna. Jag måste vara en väldigt, väldigt trött människa. Vill dock påpeka att jag också är en väldigt snygg människa inatt. Eftersom jag kom direkt från hallen så ser jag faktiskt aningen civiliserad ut fasten klockan är halv fem strax. Hoppas inte morgonpersonalen tror jag smitit ut i nattvimmlet när de ser sminket, jeansen och klackarna!

Dagen/kvällen spenderades i Aranäshallen. Träffade mycket fina människor som vanligt. Martina dök upp och det är alltid lika trevligt att träffa henne. Vi blev inbjudna på "banketten" som herrarna och damerna hade efter matcherna men jag tackade artigt nej eftersom jag skulle jobba. Dessutom visste vi inte om vi skulle våga smyga oss in för att mingla lite.

Egentligen har jag inte mycket att skriva om men vad gör man inte mitt i nätterna när man har tråkigt och är påväg att somna. Längtar efter morgonpersonalen nu! Bara 2,5 timmar kvar!
Det är ju ingenting...


Camilla är tillbaka!


Ner till Kungsbacka och kolla Aranäs herrar och damer. Camilla är ju tillbaka efter barn =) Tillbaka efter tre träningar med Aranäs, haha. Ska bli jättekul att se henne in action igen :P Ska bli kul att se herrarna med som leder allsvenskan. Fan vad kul om de går upp i elitserien.


Sann lycka!

Jag fick precis på mig mina assnygga Replay som jag inte använt på 9 månader, utan att lägg mig ner på golvet och kämpa i fem minuter och dra upp dragkedjan med en tång. De sitter perfekt! LYCKA!

Medvetslös i en snödriva

Englund ringde kl 02.00 inatt. När telefonen ringer den tiden kan man räkna ut att det är han. Speciellt om man vet att han befinner sig i de svenska fjällen. Den killen brukar öla en del då och brukar också väcka en annan om nätterna. Okej, jag ska inte säga nått. En annan ringer och väcker honom ibland med så. En annan ringer honom titt som tätt när hon behöver råd, tips och lite förståelse. Han är bra den där snusarn! (första gången jag träffade honom utmanade han mig i att snusa. Vad han på hela kvällen inte visste var att jag hade ett tuggumi under läppen. Något som alla andra visste och det dröjde innan han förstod att jag inte var en hejjare på det där med nikotin)

I alla fall så hade de räddat en avdäckad kille som de hittat medvetslös i en snödriva i en herrans massa minusgrader under natten. 112 på den direkt! Ryser när jag hör sådant.

Nu, på med smilet för att luncha med min pappa, farmor, farfar och kanske söka ett och annat nytt jobb.


Det är mycket

Det är mycket nu. Ungefär lika stressad som Carro när hon slänger ner allt i träningsväskan efter dusch. "Fan, vänta! Ta det lugnt! Det är mycket nu! Jag får magsår!" Ungefär så känns det. Men det är hjärnan som spelar mig ett spratt för det är inte mycket.
Det är snarare mindre nu. Mycket mindre.

Ibland säger en bild mer än tusen ord.


Hemma

Eftermiddagen och kvällen har spenderats i Kungsbacka med Ann, Camilla och Freja. Förövrigt så har Ann den finaste lägenhet jag någonsin sett. Hennes uteplats går ner i Kungsbackaån. Jag skämtar inte när jag säger att altanen ligger över vattnet typ. I sommar är inte RumpanBar längre ett alternativ. Vi sitter bättre på Anns altan. Sedan ligger lägenheten i ett rött stugliknande hus mitt i stan. Hon har egen dörr och lägenheten är tvåplan. Fönstren har spröjts och hon har snedtak och en walk-in på övervåningen. Min drömlägenhet!!!

Sedan är det alltid lika mysigt att träffa bästa vännen, hennes mamma och hennes dotter. Min egna tregeneration!  Och charmtrollet har lärt sig gå, springa och snacka. Okej hon ramlar på rumpan ibland och jag är övernervös när hon rusar från ytterdörren mot soffan. Sen säger hon "JaA" "Tack, tack" "Hej" och lite fler ord. Mitt hjärta smälter och hon är min ögonsten alla tider!






Don´t ask

"Svaret säger jag vet inte"...

Blir borta ett tag. Har slutat spela handboll ikväll. Kan man likna det vid en skilsmässa? Vi har ju trots allt 12 år tillsammans, jag och handbollen... Man ska inte skriva när man är upprörd därför nöjer jag mig med dettta...

Fråga mig ingenting för jag vet ingenting!

Bk Heid damer Ni är fina! Ni är helt underbara!
Det finns många som jag vill tacka för denna tid och "Ingen nämnd, ingen glömd" kanske vore lägligt nu, men det finns en som jag måste nämna. Caroline Levander du är en av de snällaste människor jag någonsin träffat. Du betyder så mycket och jag vill att du och alla andra ska veta det! Tack för att du lyssnat, ställt upp och hela tiden stöttat! Du har blivit en av mina allra närmsta vänner och det är jag så glad för!



All lycka till Bk Heid i slutet av säsongen nu och i kommande slutspel! Kör hårt!


Matte

När jag räknar matte ger jag upp såfort jag har fel. Nu är det en jäkla ekvation jag stör ihjäl mig på och matteboken ligger kvar på bordet utan att jag tänker ge mig på det talet mer inatt.

4,5 timmar kvar!


Uppraggad på ICA

Sitter som vanligt på jobbet. Första natten av fyra denna vecka. Men som sagt, jag gillar det och laddar man upp med att sova 13 timmar innan man går på så är det nog inte så farligt på sömnbiten just. Konstigt bara att man blir väldigt trött när det kommer till att tvätta golven?...

Det finns så himla mycket jag skulle vilja skriva här men som man bara inte skriver i en blogg. Borde nog skaffa en dagbok för just nu är det mycket tankar. Kan i alla fall berätta en sak som inte är så personlig direkt. Osminkad, i myskläder, tredagarsOtvättat hår och med telefonen vid örat blir jag typ uppraggad utanför ICA Kvantum i Frölunda. Jag pratar irriterat med min mamma i telefonen (vill dock påpeka att det inte var henne jag var arg på) och så smyger det upp en kille i min egen ålder, kanske något äldre jämter mig och börjar prata med mig fasten han ser och hör att jag redan snackar i telefon. Han bryr sig inte om det och tillsut får jag be mamma ringa upp lite senare. Han frågar om jag spelar handboll och jag svarar ja. Då frågar han om jag lirar i Heid.

-"JA, men det är väl inte så svårt att lista ut när det står Heid på mina byxor?" svarar jag och skrattar.
-"Nej, men jag såg inte det!" säger han då.
-"Nä, men sen finns ju typ bara Heid här och eftersom jag handlar här i Frölunda så kan det ju inte ha varit så svårt att gissa!" kontrar jag med. Svaret jag får då är rätt sött:
-"Önnered finns ju också men dom är ju kassa! Och sen såg jag det på dig. Du är lång och söt. Det är typiskt handbollstjejer!" Ha det gött! Hejdå!"

Oj, lite gulligt ändå. Länge sedan man blev uppraggad på en måndag nykter liksom, haha. Frågan är om man någonsin blivit det...


Baksmällan är ett faktum

Att jobba nätter är underhållande enligt mig. Det finns inga arbetskamrater att tjivas med och man kan sno en kaka eller två utan att någon ser (mohaha). Sedan är det en härlig kamp mot sömnen. Att nästan somna stående kan vara rätt givande eftersom man känner sig så väldigt förtjänt av sängen när man väl kommer hem. Det är ungefär som om man låter bli att dricka under en träning. Vattnet blir extra gott efteråt då!

Det mesta är alltså bra med att arbeta nätter men det finns som alltid ett MEN. Det stora "menet" är dagen efter. Man sover dåligt och man vaknar ofta redan vid två. När man vaknar så känns det som den värsta baksmälla du någongång haft. Kommer du ihåg den där som du försökte dölja för mamma och pappa första gången du drack tills du spydde? När du gick upp på morgonen, log åt familjen och berättade att du haft kul igår men det var rätt lugnt. Att du luktar rök, spya och sprit i en fruktansvärd kombination och att dina ögon är blodsprängda, det tror du att dem inte märker. HAHA, säger jag! Så känner man sig i alla fall efter en natt eller två på jobbet. Och på det var det dags för träning! Lyckligtvis är denna baksmällan snällare under fysiskt aktivitet. Glömmer aldrig tjemiddagen någon gång i 16årsåldern när vi körde på en torsdag och hade träning på fredagen. Jag var såklart, som ofta, värst den kvällen och självklart hade vi målvaktsfys dagen efter. Somliga straffar gud direkt!

SVTplay nästa?

Telefonsamtal, wikipedia, resprisen av P3s guldgala, 30 mattetal och bloggläsande har hittills förgyllt min natt. Nu börjar jag bli rastlös. SVTplay kanske är ett alternativ? För pärlorna är det inte.

Läste Gulldéns blogg. Hon länkade till denna
www.tomallinsimon.blogg.se vilket är en av de roligaste bloggar jag läst. Förmodligen för att de flesta är bekanta och för att det bara är så, törs jag säga barnsligt? 

Sjuk?

Sitter på jobbet och tittar på klockan. Jag har exakt 8 och en halv timma kvar innan jag får gå hem till min säng som är bäddad med lyx. Har ätit en torr smörgås, tvättat golven medan jag lyssnade till vargfrågan på Debatt samt duschat. Och nu då? Har, tro det eller ej, med mig mina pärlor. Kanske kan vara lite kreativ inatt, men tvivlar faktiskt på det. Min högra hjärnhalva är inte lika utvecklad som jag kanske hade önskat, men jag klagar inte då det passar mig alldeles utmärkt att vara analytisk, verbal och logisk ut i fingerspetsarna.

Är lite småsjuk, tror jag. Förmodligen är det årstiden som börjar tära på oss människor i detta kalla land. D-vitaminbristen är ett faktum hos många av oss och huvudvärken har gjort sig påmind hos mig sedan den något skrämda domaren blåste igång vår match mot Skövde HF. Liza var som vanligt grym i mål vilket kändes som en lättnad med dunkade huvud och feberkänsla. Jag hoppas bara det är en släng och inget långvarigt eftersom det inte finns på kartan att missa mer handboll, jobb eller nöjen.   

Konståknings-EM, pärlor, matematik eller SVTplay är alternativen för resterande del av natten.
Och för att avsluta lite chict så säger jag därmed XOXO alleman! Sov gott!


Regler är till för att brytas

Det är totalt förbjudet att lägga upp bilder som man tagit med självutlösaren MEN jag gör det ändå. Ville göra en uppföljning på inlägget under efter att jag snackat med Carro på msn. Nu blir det mer löpning och håret? JA, det ska bli blondt igen. Don´t worry mom! Fast tycker i och för sig jag är rätt snygg i håret för tillfället =) (om man gillar att se ut som en tigerkaka förståss)...


Tigerkaka?


Totalt ointressant men delger ändå er mina tankar just nu

Snackade med Matt nyss (och jag får det att låta helt normalt också. Ungefär som att vi snackar varje dag liksom). Han berättade att de har 40grader i Australien nu OCH han jobbar i värmen! Och ändå tyckte han det verkade lite sugit med minusgrader och snö. Konstig kille asså. Jag sa typ " It´s fucking beautiful, I telling ya" Men sen skrev jag nått i stil med att jag skulle dö för en solbränna nu med så man kan ju undra vart jag står i frågan.

Kollade igenom gamla bilder (as usual) på facebook och allvarligt talat, JAG MÅSTE BÖRJA LÖPTRÄNA MYCKET IGEN, SPARA TILL LÅNGT BLONDT HÅR OCH SOLA! Vad snygg jag va liksom! Får ta tag i det nu asså... Carro, jag tror du förstår min problematik. Hjälp mig nu med stöttning! haha






RedbullVodkan hade nog suttit fint

Varför inte gå från 6 veckors ledighet till att rivstarta jobbet med sjuka pass varje dag typ? Började i tisdags kl 10.00 för att sluta på onsdag 10.00 för att sedan gå på på onsdag eftermiddag igen och jobba till 21.00. Idag, torsdag blir det natten och sedan ska hela dagen och kvällen spederas på jobbet på lördag. Efter det blir det nätter nästa vecka och jag är igång igen vad det verkar. Varför njöt jag inte mer av ledigheten? För nu inser jag hur slapp jag är. Jag gillar inte att arbeta.

Ligger nog kvar i sängen en stund till och samlar all energi som går att hamstra.


Jo, för det har faktiskt funnits en sorglös tid i mitt liv också.

Jag ser det snöar


Hemma från 30 timmar jobb. Det snöar och är otroligt vacker ute. Tankarna i mitt huvud börjar rensas och klarna. Fått en insikt om hur fort livet susar förbi. Vaknade fem imorse och var ute en snabb promenad i snön på jobbet. Morgontimmarna är underskattade. Helt mörkt, tyst, snöigt och uppfriskande kallt. Det måste ha varit en av de finaste stunder. Men imorgon ska jag sova länge. Har sömn att ta igen och på kvällen är det hemmamatch mot Skövde HF. Tänkte först dra en massa historik och statistik inför matchen men struntar i det och väljer att släcka ner datorn, skriva in min "måbra-bok" och sova nu. Jag hoppas bara att mina egna tankar låter mig ta en rast från dem så jag kan sova en ordentlig natt utan att vakna och somna eller drömma en massa.


Ingenting

Bara en tomhetskänsla. Tårar rinner men jag känner ingenting. Än sålänge...

Jag tror jag dör av skratt

Tog mig en närmare titt på lite gamla bilder. Dessa två bilder under är tagna för kanske fem år sedan när jag spelade i Aranäs. Igår när jag och Liza snackade så sa hon att jag gör mig så stor på 6-metersskott och jag svarade då med att jag faktiskt är rätt stor. Hon började garva och sa "så stor är du faktiskt inte!".
Jag har alltid upplevt mig själv som stor men när jag ser bilderna från 9:an eller om det är ettan på gymnasiet så förstår jag att jag sprang cooper bland de bästa i hallandslaget, jag vägde ju typ 67kg eller något. Klart tio kg gör mycket på 3km. Jag säger inte att jag är något muskelberg direkt nu men det är skillnad som fan asså.

Ser Ni den blonda lilla tjejen i ljusblå Rödspättecuptröja och långa svarta byxor? That´s me ffs! HAHA

 

Och jämför med nutid. Axlar, lår OMG! På gott eller ont, jag vet inte. På gott hoppas jag för jag är ju såklart en bättre målvakt än för fem år sedan...


"Det är i motvind som en drake lyfter"

Vi vann idag med 24-18 mot Västerås. Nu ligger vi sexa i serien. Det är gött som fan!
Tio min efter matchen befann jag mig på gymmet. Behövde få ur mig energin jag skaffat inför matchen. Körde på rätt bra med dips, frivändningar men framförallt mycket, mycket rehab.

Jag tror att jag börjar känna mig själv rätt bra. Jag har lärt mig mycket om mig själv under hösten och vintern. Man brukar säga att "det är i motvind som en drake lyfter" och det stämmer väldigt bra. Tror på mig själv som jag inte gjort sen jag var 12år och på allvar trodde att jag skulle bli första kvinnliga spelaren i herrlandslaget. Ibland får jag nog lite panik men någonstans inne i mig vet jag att jag kommer lyckas...

Den där veckan

Denna omgången har sugit energin ur mig. Gråter för precis allt. Igår grät jag för att både min mobil och min hemtel ringde typ samtidigt och jag inte visste vilken jag skulle svara i. Jag har ätit choklad som en dåre och det syns i mitt ansikte. Första dagen hade jag konstigt nog ont i magen och jag är konstant trött. Vad händer? Det senaste har veckan nästan gått obemärkt förbi och så kommer detta bakslag typ. Ni killar som läser min blogg, jag uppmanar er att ha förståelse för era flickvänner asså, för vi tjejer har det verkligen inte lätt stundtals.

Så istället för att ta tag i massa måsten så skiter jag i allt och låter motivationen att ta tag i saker på min lista komma tillbaka efter helgen. Ibland får man lägga sig ner och tycka synd om sig själv intalar jag mig. Det är faktiskt rätt synd om mig, haha...

E man känslig då eller?

Livet leker och så kommer den där veckan och vänder upp och ner på allt vad humör heter. Jag gråter just nu för precis vad som helst. Jag började typ gråta för att en person hade sin telefon avstängd förut. Då är det illa.

Min bror i ett nötskal

Asså jag blir en stoltare lillebror för varje gång du nämner Springsteen på bloggen! <3 Härligt att du har fått upp ögonen! Jag har så mkt bra musik att visa dig när du tillslut har kommit över på min sida, men ta den tid på dig som du behöver för att göra det. Förlåt att jag väckte dig förut. Älskar dig <3 // Broschhhh
(p.s. Avatar 3D imon?) D.s

Så sant som det är sagt

Sara1 säger:
asså när jag träffat ----------- går jag alltid därifrån förälskad typ

Sandra | säger:
hörrudu

Sara1 säger:
vad?

Sandra | säger:
inget haha. du e bara dig lik


Summering

Även en tuffing som jag kan ibland bli lite känslosam. Ska erkänna för er att tårarna rann nerför mina kinder när jag satte mig i bilen efter morgonens besök i skolan. Jag grät och jag skrattade på samma gång. Men tårarna som rann var av vemod och glädje. Det fanns ingen sorg i dem överhuvudtaget.

Jag träffade ALLA mina favoriter. Jag tog med mig en bullkrans som jag la på idrottslärarnas kontor eftersom jag vet vilka som vräker mest, haha...
Jag hade inte förväntat mig det bemötande jag fick av lärarna på skolan och lite folk på Aranäs kansli. Trodde jag skulle titta in och säga hej men blev kvar i timmar och fick käkat både frukost och druckit kaffe. Tim fick mig att för en stund innerligt ångra att jag hoppade av lärarlinjen. Han berättade för mig att jag hade blivit en grym lärare och därefter visade han sina nya hightechmetoder han nu infört i svenskaundervisningen. Denna bestod av Iphones och datorer.

Bengt gav mig den största bamsekram jag någonsin fått och berättade för mig hur kul det var att se mig. Treorna vid frukostbordet undrade varför han aldrig säger så till dom. Då svarar Bengan: "Det är för att Sara är ett riktigt guldägg" Killarna frågade då surt om inte dom var det. "Nä, Ni är rötägg" får dom till svar. Såklart med glimten i ögat.

Allting är sig likt men ändå olikt. Vi är ju inte längre där. Min sjuka klass är inte längre där. Fick känslan av att 93:orna tagit vår gangsterroll nu. Wennesjö kom in och varnade Tim på lärarrummet för ID1B idag. De skulle tydligen vara riktigt på hugget! haha!

Jag har ingen aning om vad jag vill göra i framtiden...
Men jag vet att jag vill befinna mig på ett ställe jag känner mig så trygg och uppskattad på igen.

Nu mina vänner...

...ska jag bekänna att jag idag handlat på loppis aka secondhand. Det är inget som hör till vanligheterna eftersom jag har lite bacillskräck (Nu fick ni den svagheten hos mig med. Lyckades ju med avslöjande häromdagen att jag nästan spydde innan Sävehofmatchen i Partillebohallen av ren nervositet också. Här haglar erkännanden!). I alla fall så gick jag runt och kollade lite här å lite där. Vet liksom inte riktigt vart man ska leta i en sådan butik. Vissa kan ju konsten att fynda riktigt coola saker men jag verkar inte ha den medfödda känslan. Fast den gjorde nog ett besök hos mig lite plötsligt när jag hittade två glasskulpturer. JAPP, nu är jag inte längre bara vuxen. Nä, nu är jag till och med pensionär. Låt oss kalla mig förtidspensionär. Prynadsaker gjorda av färgat glas hör hemma i 70+ hemmen. Såg mycket av detta när jag arbetade i hemtjänsten nämligen. Mina inköp idag på 50kr kör mig direkt in i den kategorin. Men det är det värt för de gör sig bra hemma hos mig och är riktigt vackra.
Fast funderar på att ställa dom på något annat ställe. Det är lätt att viffta ner dom med innebandyklubban eller fotbollen där de står nu. Trodde jag på allvar jag blivit vuxen???



Sötaste blåbäret och jordgubben jag sett :P


Så stort är det faktiskt inte...

Härligt att dom där hemma ringer och väcker mig klockan ett inatt för att berätta att Lugi slog Sävehof! Handboll för hela slanten va det va?

Hur kan jag vara så upptagen med mitt att jag inte tar mig tid att träffa personer som hjälpte mig igenom tre år?! Personer som hade en mycket stor betydelse hos mig...

Imorgon blir det tidig uppgång för att åka och fixa lite saker i Kungsbacka. Jag ska även hälsa på i min gamla skola tänkte jag =) Checka hur det går för dom på morgonträningarna och säga hej till Bengan och Tim, mina absoluta favoriter. Det kan man säga nu två år senare när betygen är satta sedan länge. Tim och Bengt är varandras absoluta motsatser. Tim är en känslosam och förstående lärare som ägnar sig åt familj, bonsaiträd och datorspel på fritiden. Han undervisar i Svenska, Engelska och Religion. Han fanns alltid till hands. Han höll reda på mig under tre år och utan honom hade jag nog inte ens klarat av att gå ut med några betyg. Bengt däremot är idrottslärare och hockeydomare. Det skriker hockey och machoattityd om honom. Det är inte en gång jag fått höra att jag kan gå direkt hem och ställa mig i köket om jag inte presterar på hans idrottslektion. Han är den tuffaste och ärligaste jag någonsin träffat. Men båda dom lärarna har lärt mig otroligt mycket. Inte bara i deras ämnen utan även i livet. Jag glömmer aldrig när Bengt i ett svagt ögonblick sa till mig: "Sara, om jag var 30 år yngre hade jag bjudit ut dig. Du ska se att en dag står en riktigt bra kille utanför din dörr med blommor i handen. Han kommer göra allt för dig. Skit i småkillarna på skolan!" Det är fint sagt.

Det var de två lärarna som fick mig själv att vilja bli lärare ett tag. Jag hoppas verkligen dom är där imon för jag längtar efter att få träffa dom =)


Samlar vuxenpoäng

Har gått och funderat över alla vuxenpoäng jag börjat samla det senaste. Nedanstående punkter måste ju tyda på att jag faktiskt bör räknas till vuxenbordet på kalaset från nu.

-Mina blommor i fönstret lever!
-Ser numer räkningar som räkningar och inte längre som ett förlorade par jeans eller X antal öl.
-Jag har börjat intressera mig för lite mer avancerad matlagning än färdiga köttbullar och snabbmakaroner.
-Jag analyserar situationer realistiskt.
-Jag köpte en Allers för korsordens skull på väg till Stockholm häromdagen. Allers liksom och ännu värre korsord!!!
-Jag lyssnar aldrig på NRJ eller Rix längre. Spotifyar allt annat än hitsen. Ex. Bruce Springsteen.
-Jag försöker klä mig efter vad som passar min kropp och inte efter modet.
-Jag letar vinterskor med syftet att de ska vara varma utan en tanke på om de är snygga. 
-Tappat intresset i att ligga i 160 på motorvägen...
-Orkar inte festa två dagar i rad.
-Bangar om jag ska jobba dagen efter och går numer alltid in med inställningen att ta det lugnt. Tankar på hur mkt hjärnceller jag dödar med alkohol dyker upp. Jag behöver alla jag har med tanke på vad jag vill plugga.
-Jag vaknar aldrig senare än elva. Ofast vaknar jag senast 8-9 på morgonen.
-Jag lägger hellre pengar på att ha fräscha tulpaner på bordet än den där extra shoten eller ölen ute.
-Kollar let´s Dance, Robinsson, Idol (när det gick) och På spåret på fredagkvällar.
-Spitskåpet fylls inte längre på. Istället ökar det med skumma böcker i mina hyllor.
-Jag håller ordning i min lägenhet. Diskar oftast direkt efter jag ätit och inte en vecka senare.
-Längtar inte direkt till suparresorna på Sunny eller Ayia, utan fantiserar mer om långresor och storstadweekendar.
-Dricker rödvin!
-Sista jag vill är att tatuera eller pierca mig.
-
Gillar oliver, äter en sillbit när det bjuds och väljer vin efter maträtt.
-Strosar hellre runt på Hemtex eller Ikea än Gina Tricot eller H&M.
-Försvarets hudsalva för naren istället för rosa läppglans.

Mer var så lugna. Jag är fortafarnde lika virrig, glömsk och otålig som ett barn. Kan nog göra en dubbelt så lång lista på allt som inte är lika vuxet och moget, haha!


Bara en uppdatering

Iklädd träningskläder sitter jag och äter min havregrynsgröt. Gröten har blivit en vana. Godis åt jag igår. Asså sjukt att det på en och en halv vecka inte är lika gott längre. Ändå äter jag bara för att det är lördag och jag får. Konstigt det där...

Igår vann vi mot Spåret. Riktigt härlig vinst. Hela laget för varandra och ingen som vek ner sig en tum. Riktig vilje- och laginsat. Så gött!

Idag väntar nu först gymmet. Sedan kommer pappa hit så vi får skruvat upp lite speglar, tavlor och hatthyllor =)
Ikväll blir det ev. bio med Carro. I torsdags såg jag, Levve, Berra (BingoBerra, HAHA) och Hultas 2012. Vilken överdriven film asså. Helt okej och man satt ju klistrar pga specialeffekterna i 2,5 timmar men jag hoppas verkligen att Avatar ikväll är bättre. Eller om vi ser den i veckan. Aja, babbla lagom Sara. Gymmet väntar...

Gameday!

Lördagmorgon 06.50 och jag sitter och äter fiberhavregrynsgröt med långkallingarna på. Vi ska till huvudstaden för en mycket viktig match och det är redan här i Göteborg -16grader. Undrar hur kallt det är där uppe? Och jag som inte har några bra skor. SUCK! Blir vanliga strumpor+ raggsockar som vanligt.

Nä nu måste jag skynda mig så jag inte missar tåget typ.
Håll tummarna för oss idag!

På väg mot blond igen

Just nu är jag mörk/röd/blond. Har nog alla färger i mitt hår. Satt hos frissan i 3,5 timmar och hon har ljusat upp en hel del men eftersom man inte bara kan gå tillbaka till blond efter att ha varit mörk så får man ta det i etapper om det ska bli snyggt. Så därför har hon lagt i mörka toningar för att få bort det mörkröda jag hade innan. Hon har även lagt massor av ljusa slingor, så håret är nu mycket ljusare men samtidigt relativt rött. Ljusare guldrödaktigt med inslag av blond och mörkt typ. HAHA!

Har en ny tid i mars. Jag ska bli blond igen! LYCKA =)


Dock inte såhär blond!

Dags nu!


Ska börja processen från det här mörka till att bli Blondin igen nu. Snackade med salongen som tidigare slingat mitt hår och som gjorde min baluppsättning. Moments of Art i Kungsbacka, dom är riktigt duktiga och jag hoppas att de kan göra något åt detta succesivt under våren nu för att vara ljus till sommaren igen. Även jag förstår ju att det inte går att gå från mörk/röd till blondin på en natt men får nog börja nu om jag vill ha det snyggt till sommaren. Klockan nio i morgonbitti har jag en tid och jag är glad som sjutton för det eftersom MoA brukar ha månadslånga väntetider.

Såhär fint blond ska jag bli igen!


  • Igår skrev jag väldigt kloka ord om matchen men publicerar inte. Alltid känsligt att skriva handboll så sparar den texten i min egen mapp här i datorn istället.
  • Nu har jag lite ärenden att uträtta eftersom jag har hittat tillbaka motivationen igen litegrann och orkar ta tag i saker...
  • Ikväll träning, analys av Sävehofmatchen, analys av kommande match mot Spåret på lördag och sen bio med några vänner från mitt lag =) Vi ska se 2012!

...

Hmm...


Matchdag

Gameday igen nu då. Första matchen detta decennium och vi möter Sävehof i returmatch. Kan ju bara bli bättre så nu laddar vi för ikväll kl 19.00 gäller det. Heidhallen för som som undrar. Jag kan lova att vi ska göra allt vi kan!

85%

Har tvingat i mig en äcklig ruta med 85% choklad. Jag har ju som sagt slutat med vitt socker och det har gått rätt bra med Carros stöd i fem dagar nu. Nu efter träningen i eftermiddags var det dock jobbigt. Bestämde mig för att äta en bit mööörk choklad då jag har hört att det ska vara bra för sötsuget. Och nej, jag räknar inte en ruta 85% choklad som kontraksbrott, hahah. Jag och Carro kör på kontrakt nämligen men hon jobbar fortfarande på utformningen. Ska lägga upp det här så fort jag skrivit på.

Annars har jag tränat två pass nu och blev uttagen till matchen i morgon. Känns skönt. Igår kändes foten faktiskt inte bra om jag ska vara ärlig. Men idag kändes det mycket bättre och när CK frågade hur det kändes svarade jag ju såklart bra utan att tveka. Kommentaren jag får då är "Men du hade väl svarat bra även om foten så var av". Bruten fot är nog svårt att spela med men en poäng har han i sitt uttalande.

Over and out

Tillbaxs

Har Sara hittat tillbaka när hon storstädar och lyssnar på Bruce Springsteen på högsta? När hon till och med dammsuger bakom sofforna och inte fuskar med att tvätta golven. När hon planerar att äta nyttig mat och dessutom åker och handlar? Jag tror att hon är tillbaka litegrann då. Tillbaka med lite ny motivation! Kan bero på besöket hos Mia som okejade min fot =) Så från och med idag kör jag fullt igen. Känns som att jag varit borta en evighet trots att det egentligen endast handlar om 3-4 gemensamma träningar.

Back on track!

Lexington is the sheet

Fattar Ni ordvitsen i rubriken?

Igår fick jag panik. Kom till träningen med inställningen att träna. Tejpar foten och inser snart att jag inte kan träna. Det är match på onsdag och jag vill så gärna spela. När jag insåg att det inte gick vet jag inte vad som hände i mitt huvud. Jag la mig på en pilatesmatta med tanken att köra lite egen fys. Det förblev dock en tanke för jag låg och kollade på de andra när de lirade och blev mer och mer ledsen. Det känns som att motivationen rinner av en. Jag är imponerad av folk som klarar av att komma tillbaka efter en långtidsskada med rehab i ett år. Hur klarar man det mentalt?  

När jag kom hem till en tom lägenhet visste jag inte vad jag skulle göra med hela helgen.
Gick runt irriterad och rastlös utan att orka ta mig an disken eller dammsugaren. Istället ringde jag Carro och tvingade med henne ut på stan. Fick bytt mina sängkläder från Lexington inne på NK som jag fick i julklapp av mormor och Lars-Åke. Kan ju berätta för er alla att jag nog inte sover i något annat än lyxiga sängkläder nu. Vilken dröm!!! Så mjukt, så underbart och så fint!!! Men fick en chock när jag såg kvittona. Mormor och Lars-Åke 1000tack för den finaste julklappen någonsin!!!

Sedan fick jag Carro att följa med mig till varenda skoaffär i hela stan vad det kändes som i jakten på ett par röda Converse i storlek 41. Tillslut fann vi dom på Nilssons i Nordstan! Som jag letat i höst efter dessa =) Lycka...

Idag har jag förtvivlat fortsatt leta efter skor. Men denna gång var jag på jakt efter ett par varma i våra 15 minusgrader. Kör ju ingen Jesper som tänker använda Conversen till Hemsedal inte... Försökt hitta ett par Canadaskor. Sådana där låga superfodrade svarta. "Fulsnygga" kallade Carro dom och jag måste hålla med. Dom är fulsnygga men ack så varma. Tyvärr hittade jag endast en sko som var en halv storlek för liten och det fanns inga fler storlekar. SUCK, på den! Förstörde min förmiddag lite...

Funderar på att ta upp photoshopandet lite...



Nyårsafton

Nyår 2009/2010

Carro har scrapbookat snygga namnskyltar! Och hennes kommentar under middagen är klockren "Ni får gärna ta med dom hem om Ni vill" Grym är du Carro!


Spana in granen! Det är ju ändå Carros pappa som pyntat...


Hockeyn var ett måste bland ett gäng med bara idrottstöntar.



Nog för att jag kanske inte är brunast nu med tanke på min "vägrasolariekampanj" men det blir som tidigare sagt inte bättre av att stå jämter Carro på kort!


Snyggingar






Nattmat


Vilken värdinna!


KALLT








Frågan är om man någonsin kommer komma undan träningsväskan


Hälsningar...


2010 kommer att bli ett bra år! Tack för igår Carro <3