Laaaazy

Efter ett dygn med det nya pencillinet börjar ääääääntligen halsontet försvinna och jag börjar fungera lite igen. Idag har jag legat under ett träd på baksidan och läst kameramanualer och lära-sig-självböcker för systemkameror. Sedan har jag legat i skuggan på altanen och läst ut min DanBrown bok som jag hållt på med i ett halvår. Jag läser inte snabbt nej...

Ikväll ska jag in och kolla på mina (?) tjejer när de tränar. För att träna själv är långt ifrån att tänka på än. Fokuserar på Partillecup nästa vecka istället =)




Börjat lära mig lite det där med fokus och djup i bilderna.


Serier till förbannelse

När jag hade börjat känna mig något bättre efter en nykter midsommar och en halvdag med vänner ätandes glass och lite häng på altanen fick jag imorse tillbaka min feber och halsen har ännu ej gett upp. Till läkaren en TREDJE gång där jag fick träffa en riktigt bra dam som verkligen lyssnade på mig och tog sig tid. Hon gav mig ett nytt pencillin eftersom mitt Kåvepenin tydligen inte hjälpt och hon sjukskrev mig en vecka. Min försäsong1 iår blev två veckor lång. Helt förtvivlad över detta kan jag inte annat än att skratta. Fast jag kom ju visserligen in i försäsongen med fyra veckor kvar med så riktigt så illa som det låter är det ju inte. Men mitt uppehåll i år lär ju bestå av löpning, löpning och åter löpning för att komma i någorlunda form igen nu...

Så nu har jag köpt Desperate Housewiwes säsong2, Scrubs säsong 3 och 4 samt How I meet your mother säsong 1 och 2. Så nu har jag serier så det räcker hela denna sjuka samt förhoppningsvis även hösten =) haha!

Vart får jag allt ifrån?

Fick ett konstigt ryck förut och går nu och köper en systemkamera. Fick en väldig längtan och ett stort sug efter en sådan just idag. Kände att jag behövde en. Expert nästa!

Jävla midsommar

2006 eller 2007 var första gången jag" festfestade" på midsommar tror jag. Jadu, så ung e jag faktiskt att jag det året inte ens fyllt 18. 2008 var jag riktigt risig efter Bulgarienresan med klassen och låg hemma i feber. 2009, förra midsommar var jag bitter för mitt enda alternativ var trådgår´n eller någon tråkig fest långt ut på landet. I år har jag haft desto fler alterntiv att välja på men går och blir sjuk. Jag är inte förvånad. Jag verkar dömd att inte få fira midsommar ute i skärgården med sill och nubbe och en rejäl fylla.

Det blir lite socialt med Carro och gänget imorgon. Mer än så orkar jag tyvärr inte. Halsflussen har knäckt mig lite faktiskt. Men jag lovar att ha trevligt imorgon ändå. Jag får användning av min riktigt snygga klänning som under hela våren hängt i min garderob och väntat på midsommar. Samlar alla mina krafter just nu för att ha en trevlig och nykter kväll imorgon. Det bli mysigt och lagom =) Sen har jag bannemej bestämt mig för att binda en krans så imorgon ska det letas blommor.

Kommentar från Carro när jag bittert skrev om min förra midsommar ett år tillbaka i bloggen:
Postat av: Carro "leffe"

ursäkta sara meeeen!! Kungshamn är så jävla värt på midsommar och du e sjukt bitter. kan säga att du missar nått jävligt roligt!!!!
midsommar i kungshamn 4-ever!!! haha

HAHA så jäkla kul! Jag är bitter i år också pga skithalsflussen men ändå rätt nöjd att jag får umgås med trevligt folk och äta jordgubbar och glass =)


Pappa har fullt upp med att köpa gräslök till midsommar

Jag har världens bästa pappa!
Hittade denna på köksbordet. Roligaste på länge...


"Herre vad du inte ska bli läkare Sara!"

In och ut på Kungsbackas närakut. På en halv sekund hade läkaren konstaterat halsfluss utan att ens sticka ner en sådan där vit tops i min hals. Kåvepenin hämtades ut 5 minuter senare på närmsta apotek och jag klappade mig själv på axeln och tänkte "Herre vilken bra läkare du hade blivit Sara" A eftersom jag redan imorse bestämt sa till min far att "jag har halsfluss!" Jag och läkarnen var alltså eniga. Nöjd och fruktansvärt mycket friskare av att bara känna pencillinet i min hand begav jag mig hem till tv-soffan igen. Väl där kollade jag på någon reality-kanal som visade en man som fått en, en meter lång stock (okej gren) genom halsen. Den hade gått rakt igenom och jag skojjar inte när jag säger att den stack ut 60-70cm på ena sidan och 20-30 på andra och att diametern var minst 4-5cm. Jesper trodde först det var en ställning som stabiliserade nacken på den stackars killen. Då höll jag på att spy (och jag spyr annars bara till förlossningar och kan se vilken blodig skit som helst på tv) och sa till mig själv "Herre, vad du INTE ska bli läkare Sara!"

Dags att besöka farbror doktor

Är hemma hos mamma och pappa ute på det fridfulla landet. Ska strax ta två nya alvedon, samla lite krafter, åka hem och duscha och hämta lite saker för att sedan åka och sätta på mig akuten. Halsontet släpper inte, febern går inte över, huvudet sprängs, hostan gör att jag inte kan sova och nu har jag börjat få ont i mitt öra också. Ska hota läkaren om jag inte får pencillin för jag känner min kropp och vet att jag behöver det. Om inte kommer detta bli väääldigt långdraget och förmodligen sluta i öroninflammation eller lunginflammation.

Och vet Ni vad! Är jag förvånad över detta? Nej för det är midsommar om två dagar och jag har nog inte firat midsommar på tre-fyra år pga sjuka och annat. I år har jag tagit ledigt hela midsommar bara för att ha kul och då slår det inte fel. Självklart blir jag sjuk. Men jag hoppas på pencillin så jag ändå kan vara lte social på fredag utan att dricka och utan en tunn och kall midsommarklänning. Om jag kommer i någorlunda ordning så är det koftan på för min del.

Påminn mig till vintern

Har Ni sett att jag är helblond igen föressten?
Men är fortfarande inne på mer vitt! Fan jag blir aldrig nöjd. Vill ha lite mer platina nu tror jag. Men då blir det nog till att färga hela håret och då sliter det rejält och jag kan absolut inte få så långt hår igen som jag vill. Livet är hårt...




Ganska stor skillnad ha? :P Gaaadh påmin mig till vintern om att ALDRIG mer göra håret mörkare! Aldrig, aldrig, aldrig!




spara




Gud vad jag bara måste spara till långt hår igen!


Sara <3 Alvedon

Gud vad jag älskar febernedsättande och smärtstillande. Mina piller gör sitt jobb och jag har faktiskt orkat mig in i duschen, bytt kläder och borstat tänderna. Jag funderar till och med på att åka bort och köpa glass och skvallertidningar.

Annars är datorn ens bästa vän när man är hemma ett par dygn i rad. Och som alltid hittar man massa gammal skit på den som är lika roligt varje gång. Bilderna är från hösten 2008 och det var precis innan vi alla gled isär och började leva helt olika liv.

Jag bytte lag och började spela i Bk Heid vilket betydde helhjärtlig satsning och träning konstant.
Malin flyttade till Umeå för att plugga nått svårt och avancerat bio...någonting.
Sandra blev Sambo och även socionomstudent i Göteborg.
Camilla och Billy blev också sambos och fick barn. Världens bästa Freja. 
Emilia flyttade till Spanien i 1,5 år och snart flyttar hon permanent tillbaka.
Evelina var kvar i Kungsbacka och Aranäs och jobbade.

Dessa fem tjejer umgicks jag alltid med och vi festade rätt mycket, haha. Handboll i Aranäs och fest. Ibland längtar jag tillbaka sååå mycket.


Malin

Jag

Jag och Sandra. Fråga inte...

Nicklas och Simon

Malin, Evelina och jag


Feeeeber



Jag är sjuk. Vet inte hur mycket feber jag haft men det har varit litegrann. Som vanligt när jag är sjuk så sover jag mestadels av tiden. Har nu varit vaken i två timmar och känner att det snart är dags för två nya alvedon och en nap. Önskar jag kunde vara sådär glamsick som exempelvis Blondinbella. Jag vill också ligga i min rosa mysdress med en chokladkaka och en skvallertidning och njuta av att ta det lite lugnt. Istället ligger jag här i min säng som jag borde byta sängkläder i efter att ha svettats sönder två nätter. Jag borde gå in i duschen då mitt hår är ÄCKLIGT och min hy kass. Mina ben är håriga och den fem år gamla "matchens-lirar t-shirten känns sådär gulligt. Men vet Ni, jag orkar inte... Ska lägga ner huvudet på kudden igen nu och somna till fotbollen...


brölloppet

Idag gifter Victoria och Daniel sig. Jag bara säger det, ifall någon undgått eller glömt det. Jag undrar faktiskt varför inte jag är bjuden. Klockan är strax över tio och jag sitter redan här och grinar. Jag måste säga att det är fantastiskt. Det är vackert, elegant och det kommer bli ett historiskt ögonblick!

Fan att jag jobbar...


Victoria är en av de vackraste kvinnor som finns!

Som sagt, jag är svart eller vit

Trots att jag blir varvad på löpningen får jag lite fina och stärkande kommentarer. Jag blir mer och mer taggad på min handboll igen. För varje träning som går kommer suget mer och mer. Jag trodde aldrig jag skulle hitta den glädjen igen men ååå vad kul det är att vara igång och jag stortrivs!

Annars går det i lite mer positiv anda nu. Jag börjar känna att träningen ger resultat och jag börjar bli liiite fastare igen hur korkat det än låter att skriva så. Jag är ganska brun vilket resulterar i fin hy och jag e riktigt blond och fin i håret. Känner mig fräsch och tillfreds. Jag träffade mina fina Sandra och Emilia igår. Idag väntar Tintin på Linné med Nathalie och Sheila och lördag är tillägnad Carro! Nästa vecka är det midsommar vilket också kommer bli fint och snart är det dags för mitt livs sista Partillecup. Vi har Sävehof i gruppen vilket är bra eftersom vi då inte kan möta dom förrens i finalen sedan.

Livet är för tillfället bra!


Fler än jag som inte gillar

Gruppen Vuvuzelens vänner har fyra medlemmar på Facebook.


Känslan

Jag längtar efter känslan jag har när jag kommer hem ikväll efter löpningen. Den är så go. Men först ska ju löpningen göras såklart. Inte lika go. Och så har jag så sjukt ont i överkroppen idag efter gymmet igår. Bara ifall Ni undrar eller så. Min kropp har ju verkligen fått en chock av all plötslig träning och benen vill inte riktigt lika mycket som jag vill. Jag och benen är inte riktigt överens där så att säga.

Förövrigt blir livet mycket enklare och roligare när man träffar sina vänner. Och när man är snygg i håret då såklart. Dagen har hittills bestått av nära tre timmar hos frissan och nu är jag riktigt blond igen =) Sedan har jag ätit lunch med Sandra och Emilia. Så myspys!!!

Lite mer blondin och vänner tog död på mycket av min bitterhet och till helgen ska jag träffa Carro! Åå nu börjar det likna nått...=)

Jag spyr

Kom hem från träningen helt slut. Orkade knappt bära kassarna jag inhandlat på ICA, med grönsaker till min bantning. Vår linje körde slut på mig i gymmet. Tur för henne att hon lovat att hjälpa mig med matten annars hade jag varit sur! HAHA Nä, skämt åt sido. Det är konstigt vad lite träning och trevligt sällskap gör för humöret.

Kom hem till Brasilienmatchen på ett ganska gott humör som sagt. Sätter på Tv:n. Går ut i köket för att ta fram mina tomater och annan skit. Då hör jag tutorna. Ljudet är till en början ok men det går två minuter så börjar irritationskänslan komma. Det går två minuter till och det börjar bli en molande värk i öroenen. Efter det går värken in i huvudet och var jag inte galen innan VM så lär jag åka in på psyket innan VM-finalen hunnit spelas i Juli.

Stänger av öronen för en stund och loggar in på min favoritblogg och tänker att Blondinbella kan alltid pigga upp. Nä, då självklart har hon lagt ut romanlånga kärleksförklaringen till sin Nils. Lite IN YOUR FACE känsla på det.

Nu stänger jag ner datorn och kopplar in mitt playstation och kör Scrubs tills jag somnar.
Det gänget kan man lita på i vått och torrt!

Soon I will wake up and realize it was just a dream

Hittade lite bilder från förra sommaren och Partillecup som jag lade upp på facebook. Det blir Partillecup i år också men klubbmärket på tröjan har bytts ut. Och det är inte utan känslor jag gör det. Jag trivs i Önnered. Det gör jag faktiskt. Men det är inte Heid. Det är inte tjejerna i Heid. Det är ett nytt lag nu. Jag blandas med gamla lagkompisar från Aranäs. Det är skönt. Annars är det ett nytt gäng att lära känna. Men det kommer bli bra. Jag är positiv inför det här året.

Annars känner jag mig ensam och rastlös. Det känns som att jag går och väntar på att något ska hända. Senaste tiden har facebook varit fullt av statusuppdateringar gällande student, semester, examen, utlandsresor osv. Jag har inget sådant att se fram emot. Ändå går jag och väntar precis som att jag också skulle ta studenten. Jag väntar på tider med vänner, alkohol och fest. Ni vet, sådant som hör sommaren till. Sommarvädret verkar dock inte få fäste i vårt land och ingen ledig tid finns att finna i min kalender. Positivt tänkande är viktigt men just nu känns det som att detta kommer bli sämsta sommaren någonsin. Inlåst i min klaustrofobiska etta och på jobbet kommer jag slösa bort de få sommarveckor vi har och efter det ge mig in i den jobbiga tid som kallas höst och vinter för att inte göra det med någon energi alls.

Och sedan för att gnälla lite ytterligare så spyr jag snart på alla förälskade par överallt. Bitter singel JA, men jag är så fruktansvärt trött på kärleksförklaringar på hela facebook, i varenda blogg och  en massa pussande överallt på stan. Jag är även trött på de där förbannade tutorna i fotbollsVM. Afrikanerna med sin sju år gamla irritationstradition kan ju gå och slänga dom där jäkla trumpeterna i havet. Jag har sett fram emot fotbollsVM i fyra år och nu förstör dom allt. Inte en hel match har jag orkat ta mig igenom.

Sedan ska jag börja banta. Okej, krydd men det är dags att skippa kolhydraterna över sommaren nu. Löpning och 0 kolhydratintag. Jag måste få ett lättare löpsteg. Önnered är galna med sin löpning och jag har liiiite att jobba på. Så nu ska jag bli ännu grinigare!

Sommar 2010 here I come!  


Jag, Carro och Sandra förra sommaren ute på Fridas lantställe på Tjörn. Den bilden ÄR sommar. Så vill jag ha det...


FotbollsVM minnen

Idag börjar fotbollsVM!!! Och som jag har längtat! Det ska bli så kul! Och jag bryr mig faktiskt inte om att Sverige inte är med. Vi är ändå kassa. Bättre låta de roliga laget ta upp platserna. Från idag och en månad framåt ska jag se så mycket fotboll jag bara kan! Åååå galet roligt!

Kommer ihåg för fyra år sedan hur slaviskt jag följde det. Och jag kommer aldrig glömma hur förälskad jag var under den sommarmånaden. Jag kollade matchrepriser hemma hos en fotbollsfantast som höll stenhårt på Frankrike av alla lag och tyckte Guti var den snyggaste av alla män på jorden. Varför man nu håller på Frankrike kunde jag inte förstå då men sedan dess har även jag påverkats och jag blir alltid lite glad när fransmännen vinner och tänker på honom. Skadad man kan bli av kärlek och sådant.

Fyra år senare så är Sverige inte med. Och jag kommer nog inte kolla matchrepriser hos herr France men ändå så ska det bli så jäkla kul =) Främst ska jag kolla Danmarks, Italiens, Rysslands, Argentinas, Spaniens och såklart Frankrikes matcher!


Ingen gråzon

"Jag är antingen svart eller vit. Jag är aldrig grå."

/Citat Maradona

Det är jag och Maradona asså.

Norrevångshallen

Skänker en tanke till Eslövs spelare som jag tippar får tillbringa resten av sin försäsong i löpspåret. Deras hall har brunnit ner...

En fjärdedel snart gjord.

Snart en av fyra helvetesdagar gjorda. Snittar 13 timmar på jobbet per dag under denna period. Ibland undrar man vad man egentligen håller på med...? Sover till och med över här ikväll för att kunna sova 15 min extra imorgonbitti. Mycket värt! Haha... Kruxet är att jag glömt tandborsten så får hålla käft på mötet imorgon tror jag.

Roligare än så blir det inte...

Min morot: en CocaCola!

Löpning i Skatås igår. Passet hamnar nog på samma lista som 2timmarsgruspasset förra försäsongen och bergsintervallerna i Järnbrott för två försäsonger sedan. Att jag ens tog mig i mål berodde på att jag endast såg en kall CocaCola framför mig när jag sprang (kröp?) fram i spåret.
Är det jag eller är det träningen som är sjuk?


Annars städar och tvättar jag inf kommande vecka. Jag laddar helt enkelt upp inför kommande mördardagar.
Onsdag: Jobb 7.00-24.00
Torsdag: Jobb 7.00-13.00 + träning
Fredag: Jobb 7.00-21.00
Lördag: Jobb 7.00-20.00
Söndag: Träningsmatch
Måndag: Jobb 7.00-11.00 + träning
Tisdag: Jobb 7.00-11.00 + träning

Lite back to the reality varning på riktigt nu...

En klump i magen

Det regnar idag och jag har en klump i magen. Jag tror det beror på min bil som har körförbud och som kanske kostar mig 100kr om dagen bara för att stå där fram till besiktningen. Jag tror det även beror på att jag känner mig lite ensam. Efter en hektisk vecka i Turkiet hann jag bara hem innan jag åkte iväg igen och kom hem lagom till Green Day med dom bästa. Nu sitter jag här med mängder av samtal ringda för att försöka pussla ihop mitt liv. Att jag ska få ihop allt med handboll igen gör det ju heller inte enklare men skitsamma, det ska bli jättekul att spela igen. Kanske är det Skatås ikväll som gör att det gnager lite i magen också. Denna eviga löpångest!!!

Många små saker blir till en stor klump i magen på mig. Kul att när jag för en gångs skull bloggar så handlar det om tråkiga saker, men behövde bara skriva av mig lite.

Vill bara ha semester lite till... Vill inte tillbaka till vardagen redan igen. Vill bara slappa. Go whit the flow och glida med. Kändes inte som Turkiet gav mig någon energi med tanke på allt som hände och jag känner mig mer stressad och utmattad nu än innan.



Bara slappa dagar med vänner, sol och alkohol är vad jag behöver!


Jag spyr...

på telefonköer och samtal nu.

Har ringt jobbet x3 i olika ärenden.
Har ringt tandläkaren x2 och bokat om tider.
Har ringt frissan och bokat tid.
Har ringt bilbesiktningen och fått veta att det är körförbud på min bil.
Har ringt pappa x2 och meddelat ovanstående punkt.
Har ringt jobb nummer 2 x2 i olika ärenden.
Har ringt mamma för att fråga om jag får låna hennes bil.

Nu behöver jag gå och lägga mig tror jag...

Hemma från Turklanet

Man skulle kuna säga att vi "backpackat" en vecka i Turkiet. Vi köpte en ospecad resa av Ving då vi fått höra att i extrema fall kan man behöva byta hotell och det är väldigt troligt att vi hamnar på ett 5stjärningt då Turkiet håller en bra standard. Bullshit på det. Vi började på ett 2 och 1/2stjärningt och efter tre nätter fick vi flytta till ett 2stjärningt precis vid motorvägen med hål i lakan och kuddar osv. Sista natten fick vi flytta igen men denna gång till Resorten. Där fick vi visserligen 4stjärnor men ofta värt allt bök med flytt för att bo där 21 timmar. Annars innehöll resan sjösjuka så jag trodde jag mitt under båtutflyckten och mitt ute i medelhavet skulle hoppa av och hoppas att en haj skulle äta upp mig. Men nej då somnade jag istället i solen mitt ute på havet i några timmar såklart. Solsting? Jadu. Sedan har vi besökt sjukhus flertal gånger för kattbett och aaa man skulle väl kunna säga att det vi gjort är att flytta och besöka sjukhus (med en anings överdrift).