Det där med att bli sjuksköterska

Herregud, vad har jag gett mig in på?! Tenta imorgon och den senaste veckan har jag inte varit mycket utanför mina fyra väggar här i Pilegården. Jag läser och läser men vet inte om jag kan det. Har aldrig i mitt liv varit såhär oviss inför ett prov. Nästa kurs är humanbiologi och jag längtar. Jag längtar efter något konkret som går att ta på. Den muskeln heter så och en cell fungerar på det viset. Det finns rätt och fel. I kursen vi läser nu är allting analytiskt, reflekterande osv. Det är massa filosofi och teoretiker blandat med praktisk kunskap och juridiska lagar. Jag spyr på det.

Har förmodligen/förhoppningsvis fått lite av drömjobbet i sommar. Ska gå brevid nästa vecka och jag hoppas det blir bra :D

Handbollen är oviss.

Det var en uppdatering av jobb, skola och handboll.


Nått roligt som hände förra veckan var när jag skulle köpa ett nytt halsband till Emil. Hade med mig honom ner till djuraffären för att väga honom och prova ut det nya halsbandet. När vi var klara gick vi ur affären. Han med ett lysande neongult nytt reflekhalsband. Där kom jag alltså ut från djuraffären osminkad, i träningskläder, löparskor, ett blondt hår uppsatt i en liten toffs med Emil på 30kg med reflexhalsband.

Vi gick nästan på en tjej i min egen ålder. Hon kom i klackar, trendiga kläder, sminkad med långt, mörkt, utsläppt och stylat hår. I sin handväska hade hon en liten chihuahua med typ glitterhalsband. Jag slår vad om att han hette Guess eller Armani också. Chihuahuan trillade nästan ur tjejens väska så mycket som den ettrigt började skälla på Emil och Emil tittade på den lilla som om den var dum i huvudet.

Sådan matte, sådan hund- eller vad är det man brukar säga?

 
(andra bilden från google)