Nuså!

Måndag 1/3
21.00: CSI - säsongspremiär
21.55: Boston Tea Party - säsongspremiär
 
Tisdag 2/3
21.00: Desperate Housewives – säsongspremiär

Onsdag 3/3
21.00: Grey's Anatomy – säsongspremiär

Söndag 7/3
19.00: Gossip Girl - säsongspremiär

Söndagens planer

Jag sitter hemma i soffan hos mamma och pappa. Somnade tre igår efter en hyffsat misslyckad pokerkväll med familjen+Tim. Inga pokerproffs här inte, men kul var det =)

Jag har ont i halsen! Förmodligen för att jag jobbat för mycket OCH tränat trots förkylning. Det är kroppens sätt att säga ifrån. Ett tips! Jobba aldrig 65 timmar på fem dagar. Det är ingen smart idé.

Nu till dagens planer. Bokrean är jag ruskigt sugen på! Ska även ta och leta upp boken Patient 67 av Dennis Lehane, som enligt mamma finns någonstans ute i våran friggebod. Problemet är att det fortfarande är så mycket snö på våran tomt att det är ett projekt i sig att ta sig ut dit. Jag vill i alla fall hinna läsa den innan jag ser Shutter Island, men vi får se. Jag är ju inte så himla bra på att läsa så jag hinner väl förmodligen inte läsa klart den innan filmen slutar gå på bio.

Sedan ska jag sortera gamla bilder från en extern hårddisk. Jag har nog tusentals bilder på den =) Från den gamla goda tiden!!! Eller så tar jag med hårddisken hem och sorterar dom hemma i veckan.

Sedan idag blir det även en otrolig jobbångest!!!

Börjar vakna



Jag saknar det!
Saknar känslan... Den där känslan som inte går att beskriva. Adrenalinet?


citerar winnerbäck

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv. Det kan va så förfärligt, det kan vara så bra. Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd.

Nu passar det sig



Nu kommer han krypandes såhär på kvällskvisten...


Check

Jobbat nära 65 timmar på 5 dagar. CHECK för fan!!!

Nu ska jag sova lika länge typ. Godnatt världen...

Carro jag har hittat den!




Vår

Jag jobbar sönder! Men det var egentligen inte det jag ville ha sagt... Jag ville bara göra en liten notis om att våren är här! Trots över en meter snö och minusgrader börjar det bli mildare. Solen tittar fram och värmer. Fåglarna kvittrar och det är ett helt annat ljus ute!


Adrian!

Leder efter första omgången i kontåkningen. Kungsbackakillen leder! Han skiver historia genom att vara första svensk någonsin över 200p i Olympiska Spelen. OMG vilket åk!


Bara för en vecka

Det här är jag nu förtiden.
Stänger av för en vecka framöver nu. Mer än en vecka...
Olagligt mycket jobb och matte på det. Hejdå för ett tag!

Ta hand om er...


Bosse medvind dog

Ska bli skönt att sluta jobba nätter när jag tänker efter. Man är trots allt inte riktigt människa när man gör det. Går bra sålänge man inte ska uföra något vettigt men när jag, som är så oerhört fokuserad på min matte ska vända på dygnet innebär det noll tankekraft 24/7.  

Mejlade nyss min lärare. Var lite bestämd i tonen och skrev något i stil med att "matten går åt helvete och varför finns du inte till hands?" Kanske inte riktigt de orden men ungefär.

Sedan har jag tänkt. Jag tror att anledningen till mina matematikproblem grundar sig i ettan på gymnasiet. Högstadiematten klarade jag galant. Spikade till och med nationellaproven vad jag minns i nian och gick ut med MVG (+)!!! Men i ettan hände något. Började på naturmatten och hängde inte riktigt med i början. Min lärare "Bosse medvind" hängde ut mig totalt inför hela klassen istället för att hjälpa mig och senare dog även "Bosse medvind". Jag började istället på samhällsmatten som kändes mer överkomlig när man tränade två gånger om dagen och spelade handboll hela helgerna. Men där möttes jag av "EMO-Stefan" till lärare och kemin stämde inte riktigt så att säga.

Efter allt detta tror jag att jag har blivit rädd för matte...
Eller så är jag bara blond under det här mörka?

Upptäckt ett mönster

Jag ser ett mönster!
Varje gång jag inte ser på OS går det dåligt för våra medaljhopp och svenskar. Men så fort jag tittar så vinner vi guldmedaljer och gör mål. Ni kanske förstår att jag inte såg damhockeymatchen... Men herrmatchen däremot leder vi med 2mål och dom målen kom såfort jag satte mig i soffan lagom till andra period. Kalla och Ferry såg jag. Anja såg jag inte när hon åkte ut och de där med dåligt vallade skidor såg jag inte heller... Mönster ja!

Känner mig nu pressad att se ALLT som Sverige ställer upp i!

Snälla

Tar tillbaka allt jag skrev förut!
Jag är inte smart för fem öre! Hatar matte! (speciellt ekvationer)
Nu kommer jag ihåg varför jag hoppade av matteB på gymnasiet. MEN, då gav jag det inte någon chans. Satt inte med böckerna. Nu gör jag det! Jag bor i böckerna men ändå går det där ljuset inte upp. Jag är fan värd att lampan ska tändas där inne så som jag kämpar!

Snälla gode gud, gör mig smart! Gör så att jag fattar alla talen så lovar jag att vara jättesnäll resten av året!

Sista 20 timmarna

Jobbet, as usual. Njuter av mina sista 20 nattimmar. Blir inga fler på ett bra tag framöver eftersom jag har 100%dag snart =)

Matteboken ligger och kallar på mig. Den skriker på mig att jag ska öppna den! Men icke sa nicke, det händer ju bara inte. Snille som jag börjar bli så har jag faktiskt inte ett enda fel på fullständiga andragradsekvationer och PQ-formeln. Börjar faktiskt känna mig rätt smart. När jag ser mig i spegel så ser jag en smart person efter att ha lärt mig PQ! Sen bidrar nog den mörka hårfärgen till den känslan också. Tänk vad lite som ska till ;-)

Chalmers, Handels (whatever:S) here I come!

Detta gör en bra onsdag

Att få ett eget schema!
Ha en snyggdag!
SHOPPA!
Få höra av en brunett att man faktiskt inte tillhör deras klan. Enligt de mörka är jag blond! LYCKA!

Visade pappa min nya tröja och han undrade direkt vad det nu var jag ville ha. HAHA!

Inatt jobbar jag. Och det är superOSnatten nummer1 med exempelvis svenska hockeyherrarna!!!

Klappar mig själv på huvudet och säger "Nämen oj vad du har blivit stor!"

Chockeras över dagens lista. Dom säger att man ska behålla sitt barnasinne men hur lätt är det? Presenten till Freja kan jag leva med. Sånt är roligt! Men på en skala, hur roligt är det andra?


  • Möte med chefen.
  • Handla en 1-årspresent till min guddotter =)
  • Ringa facket.
  • Jobba natt.
  • Apoteket och köpa receptfria ögondroppar (pollen är sen i år pga vintern, brukar få problem i december vanligtvis)




Tyyypiskt

Tänkte precis lägga undan datorn, matteboken och släcka av tv:n efter curlingen. Men icke nä, konståkning ju. Några timmar till vaken ja!

Vardagshjältar

En annan snubbe jag diggar såhär på kvällskvisten är denne =)
Tack, tack, tack alla underbara som lägger upp onlinelektioner!!! Jag är er evigt tacksam!

Den dag jag är mattegeni lovar jag att ge tillbaka i form av så grymma mattelektioner till alla som sitter som jag idag att Ni anar inte!

Ett av mina svårare beslut


Tro det eller ej men jag har spolat ner all denna underbara choklad rakt ner i avloppet. Denna choklad slutade sitt liv i min toalett! Köpte Marabou förra veckan på Ullared för att delta i en tävling och behövde streckoderna. MEN, finns det godis hemma så blir det uppätet och min kropp behöver ingen choklad för tillfället så denna underbara Mjölk- och Daimchoklad fick spolas ner...Såg ingen annan utväg! Ångrade mig dock i samma stund som jag släppte ner chokladen i vattnet. Inte riktigt läge att ångra sig dock! Spola och swiiisch så var mina problem borta! Nu kan jag fokusera på matte och OS =)

Detta var bland det jobbigaste jag gjort. TÄNK ER SJÄLVA!
Fet och finnig men lycklig för stunden eller snyggast i Göteborg och riktigt välmående i sommar? Det är frågan man får ställa sig =)


Utnyttjande

"Jo! Kom på en sak jag skulle vilja ha om du får med dig hem:) Ett par vita Converse. Orginalmodell i storlek 41  (US 10, 26,5cm). Sen han din kompis från Halmstad, är han ledig eller? För om, kan du la slänga in på passande ställe vilken skön och snygg storasyster du har! Puss Puss älskar dig"

Begär jag för mycket? Noway!
Ska nog mejla hela listan nu =)

Grattis Björn Ferry till OS-guldet! Nu samlar vi guld på hög!


En huvudvärkstablett ja tack

Glömde nämna Alvedonen, Panodilen och Iprenen i förgående inlägg. Tack för att Ni finns!

Min största hjälte!



Hon är min räddare! Hon är min hjälte!!!
Och snusarn som länkade då! Ni har räddat mitt liv!

Fullständiga andragradsekvationer kan brinna i helvetet!

Fullständiga andragradsekvationer? Vad fan är det? Tror snart jag eldar upp matteboken!

Finally

Nu ska dom få ta del av mina skills på jobbet på riktigt. Vik på 100%. UNDERBART! Arbeta heltid och klara matteB är vårens aktiviteter =) Lite löpträning kanske också...

Lycka att ha ett eget schema och inte slåss om timmar!


Jag har mycket kvaliteter!

Hjälp!

Undra hur jag ska lura Emma att ha på OS hela kvällen? Tips mottages tacksamt!

Tacos. På en måndag?


Nu blir det fanimej tacos med världens bästa Emma. På en måndag? Har inte riktigt förstått att jag nuförtiden kan äta tacos med en vän på en måndagkväll! Det finns ett ord för den upptäckten och det ordet är underbart! Dessutom blir det lite "iefterskottsfirande" av Emma och efterskottsfirande av alla <3-dag!


<3

Kaffe och R&B hjälper verkligen inte mot trenättershuvudvärk!
Men det var värt ett försök och nu förgyller Melissa Horn min eftermiddag istället.
Känns lenare i huvudet, så att säga.

Max är en diva

Nu ska jag berätta något kul. Hemma hos mamma och pappa har vi en katt som heter Max. Max är en riktig diva! Man får bara kela med honom när han vill och han är inte speciellt förtjust i mig. Ger mig ofta blickar som känns väldigt dumförklarande. Max har även divalater. Han dricker endast vatten ur glas. Ja, Ni läste rätt. Man måste hälla upp vatten i ett dricksglas för att det ska passa honom. Skålarna på golvet vägrar han att dricka ur. Men ställer man istället ner ett glas så dricker han för fullt.

Sjuka katt!

Sara goes "oldie"

Det blev väldigt bra med mina nya gardiner =)
(Fan vad tant jag börjar bli...)


Mina persienner är konstant nerdragna nu när jag sover på dagarna.
Undra hur mina blommor mår?
(Tant, eller vad var det jag sa?)

Puckelpist

Asså jag blir så lycklig över att ha OS på nätterna nu i några veckor framöver =) Vilken final i puckelpisten!!! OCh imorgon natt kommer det mer puckelpist men denna gång för herrar. Även konståkning ska förgylla natten imon, samt alpint, skidskytte och hockey! Jag gnäller inte över att behöva vara vaken på nätterna i alla fall =) Faktum är att oavsett OS eller inte så passar det mig utmärkt! Jag hade nog inte fixat att börja 7 varje morgon och jobba till 16. Nä tacka vet jag 21-07 passen! Perfekta!


Parkonståkning imon natt. En av mina absoluta favoritgrenar under vinterOS =)


Huuur lätt som helst

4 timmar kvar. Fikan är uppäten (typ), jag har googlat GI-recept och kollat OS. Snackat med en full vän i Örebro och skapat ett fint pärlhalsband och ett vacker armband. Jag har vikt tvätt, städat, tvättat golv och strukit gardiner. What to do next ha? Puckelpistfinalen börjar inte förrens 04.30 liksom. Matteböckerna är uppslagna men inte att tänka på att titta i med det tillståndet som råder i mitt huvud just nu. TRÖTTHET blandat med KAOS!
 
Snusarn vet att jag behöver lite hjälp med matten och tidigare ikväll fick jag ett sms från honom.

Matematik är enkelt, de finns några grundläggande kunskaper och med +-/* kommer man långt, när differentialekvationer är frågan är det i princip samma sak, bara försök förstå 2-3 uppgifter sen är allt hur lätt som helst! Haha jag är dyngas men jag försöker ändå hjärtat! Håller på dig babe pussas<3

Tack för den hjälpen säger jag då =) HaHa, har liksom inte ens frågat om några differentialekvationer. Snusarn, jag ringer dig imorgon om de där talen istället!

Fika och pärlor

Det finns en tjej på mitt jobb som jag tycker bra mycket om =) Hon heter Angelica och ikväll löser jag av henne på jobbet men hon har lovat att stanna kvar en liten stund och hålla mig sällskap. Tänkte jag skulle ta vägen förbi coop innan jobbet och köpa lite fika (samt ta med matteboken och be henne hjälpa mig, mohaha).

Känner att det blir en mysig kväll!
Inatt tar jag med pärlorna =) Inspirationen flödar!

För mig betyder min joggingrunda, mina jobbarkompisar, mitt städande, mina inköp, mina drömmar osv mycket men hur kul är det för er att läsa egentligen? Har fått klagomål på att min blogg är för tråkig. JaJa...

Blir tokig!

Höll på och somna i matteboken inatt. Tog stop och jag kom inte vidare! Nu idag vaknade jag mycket tidigare än jag hade tänkt då jag ska jobba två nätter i rad till. Vaknade av oro för matten! Vaknade av att det snurrar tal i huvudet på mig. Tänkte att nu löser jag dom eftersom jag sovit en stund. Men icke. Olösta tal och en mycket grinig och panikartad Sara.

Jag signar ut. Matteboken kallar!

OS i Vancouver

Är sjukt nöjd med att jag prickat in fem arbetsnätter denna veckan =)
Kan man göra bättre val när OS startar idag och går av stapeln i Kanada? Skulle inte tro det :P Kollat sista timman på invigningen nu och ser fram emot några nätter fullspäckade med vintersport! Mina favoriter är helt klart hockeyn, snowboard och det bästa av allt KONSTÅKNING! Jobbar nu inatt, imorgon natt och söndag natt. Efter det jobbar jag onsdag- och torsdag natt. Frågan är om man överhuvudtaget ska vända tillbaka dygnet måndag-onsdag eller om man ska köra på nattskiften trots ledighet? Tror absolut det lutar åt 17 dagars totaltvändapådygnetperiod! Känner att det är dags för en sådan 17dagarsperiod just precis nu! Ajjemän :P

Nattliga funderingar

Tack för kommentaren Johanna =)

Sitter på jobbet första av fem nätter denna veckan.
Har "scrappat" inatt. Det trodde Ni inte att jag kunde, men johodå det kan Sara, ser Ni. Okej, jag började idag men oj,vilken naturbegåvning jag visade mig vara. Köpte scapbooksaker för över 700 kronor idag. När jag bestämer mig för något så går jag ju som bekant in för det med 110% med. Likadant med pärlorna jag köpte för 2000 kronor. Dom blev dock liggandes... Men än har jag inte gett upp hoppet om att bli en kreativ och skapande människa. Köpte till och mer mer pärlor idag. Utifall att jag skulle behöva dom plötsligt liksom...

Anledningen till att jag slog på datorn var i alla fall att jag skull mejla min lärare om ett mattetal men får jag gjort det? NEJ, istället läser jag bloggar, skriver blogg och andas blogg. Fan får ta mig själv i kragen och förnya min design lite. Borde ju passa på medans jag känner kreativiteten flöda i min kropp. Tror den hittade till mitt sinne ungefär samtidigt som lusten för matte rann ur...

Lite djupt kanske

Vaknade av alarmet mitt i en fin dröm. Att gå och tänka på drömmen titt som tätt under dagen är tragiskt. Ibland lever jag nog hellre i drömmarnas värld än i verkligheten. Just denna dröm hade varit trevligt om den blev sann men hur ofta händer det liksom? Det händer ju knappast utan mirakel om man inte själv är beredd att satsa eller våga. Och just nu är jag lite av en trygghetsnarkoman. Verkligheten har nog börjat hinna ikapp mig lite, liksom paniken.
Vem är jag nu egentligen?

Men som tidigare sagt så lär man sig att älska all tid! Man lär sig att älska den långsamma stilen. Att slippa kasta i sig maten, att slippa ha panik för att ha sovit för lite och att kunna se serier på tv utan dåligt samvete. Dagen idag började med att jag vaknade ur min fina dröm. Snackade med mamma i tele, åt gröt, rensade ut mina lådor med träningskläder och lät endast löparkläderna få vara kvar. Jag gjorde lite småärenden och åkte sedan upp till Ruddalen och körde två varv i snöslingan. Jag uppskattade vädret! Åkte hem och käkade, pluggade en del matte och oj vad jag tänkte bra efter så mycket frisk luft! Blev inringd på jobbet en stund. Hämtade Carro och avslutade dagen med Avatar i 3D. Otroligt mäktig film. Något lång för att jag skulle kunna sitta stilla men som sagt mäktig, mäktig, mäktig. Jag skämdes lite över att tillhöra människosläktet när jag såg den. Skämdes över att vara en av alla egoistiska och materialistiska människor runt om på jorden. Tänkte genast på att njag ska till Ullared i morgon. En tankeställare där!

Jag har nog inte riktigt fattat än eller så är det så enkelt att livet faktiskt är rätt gött:P

enkelt

Jag mår bra!

Nu har jag skrivit om denna text 7 miljarder gånger. Varför göra det så svårt. Man ska alltid krångla till det. Det ända jag egentligen ville säga var ju att jag mår bra =)


Mess från lillebror i Thailand

Hej älskade syster! Vi sitter på en balkong i Phuket och dricker öl och käkar sjukt god thaimat för 5kr styck! Nu på kvällen är det väl ungefär 25grader och runt 35 på dagen och 28 i havet! :D Vi tänkte gå och lägga oss snart, klockan är en stund efter 8 men vi är sjukt jetlagade! Delade taxi från flygplatsen och hit med några riktigt schyssta australiensare :) Nästa gång ska du med! Du kan väl höra av dig till mamma och pappa och säga att allt är okej? :) Hann inte ladda mitt kontantkort idag så gör det imorgon! Vi hörs! Älskar er alla där hemma! Pussar din lilla bror :)

Hej alla där hemma! Vi har det underbart, börjar redan bli jättebruna :p helt sjukt! Imorgon åker vi från Phuket till Phi phi islands...

Äsch fuck matte, handboll och jobb. Jag går till resebyrån imorgon!

Live your life

Uppe med tuppen och iväg till skolan efter att ha sovit alldeles för få timmar.
Dock värt det med tanke på att kvällen igår spenderades med Carro och kvällsmat, haha. Ska försöka hänga mer i skolan nu. Ja, så får det bli. Ska låsa in mig i tio veckor. FOKUSERA tror jag det kallas. Och jobba lite. Och träna lite handboll. Träning idag faktiskt och jag har en liten längtan efter klister, lagkompisar och svett. Längtan efter att åka ifrån staden Göteborg och landet Sverige växer sig också ännu starkare. Jag tittar på alternativ, pratar med folk och knyter kontakter. Australia calling baby! Mamma tycker jag borde åka NU! Helst igår. Inte för att hon vill bli av med mig men för att jag äntligen ska få uppfylla lite drömmar. Helst hade jag åkt nu men min spontanitet är inte läglig just för tillfället då jag verkligen bestämt mig för att lösa Matematik B och göra några veckor handboll till. Köpte en kalender idag och fyllde i några veckor framåt. Känns nästan lite mördande att se sig själv behöva passa tider igen. Något jag inte gjort på två veckor. Att bestämma över sin egen tid är en märklig känsla. Men man lär sig snabbt att älska det!

Dessutom har jag en arbetsintervju imorgon inför sommaren och en lägenhet som behöver hyras ut. Intresserad? Vill hyra ut nästa vinter X antal månader upp till ett år. Hör av dig!


Upptäckt

Det är rätt mysigt att gå upp tidigt och äta frukost, tända ljus och kolla TV4 nyhetsmorgon. Det har jag aldrig gjort förut. Missat nått när jag legat och dragit i sängen varenda morgon.

Skidåkning

Min lillebror fyller år när han är i Thailand så därför har jag funderat lite på det här med present. Ringde honom och frågade "Skulle du vilja ha i födelsedagspresent att lära mig att åka skidor?" haha... Det ville han i alla fall och på onsdag åker vi på en dagstripp till Isaberg i Småland för att åka lite...

Nu är frågan: Skidor eller bräda???


Min fina bror i Hemsedal...


Statusuppdatering

Och så har jag fått en ny kyl =) Om några veckor tar jag Stena på spisen också!

Oj, vad det lät som en töntig statusuppdatering på facebook.

Väldigt tråkig uppdatering

Har sett mina filmer. Har surfat runt på nätet och läst om George Best, Mary Stavin och om Arsenals historia. Hittade en hemsida för Arsenalsupporters i Göteborg också. Kanske borde bli en sådan nu!

Natten har än sålänge gått ruskigt fort =) Slutar om 1,5 timmar!!! Den tiden förgyller jag med Scubs! So long...


Tror du på spöken?

Inatt sover min arbetskamrat över på jobbet eftersom hon slutar sent och börjar tidigt.
Sånt gillas eftersom min fantasi alltid skenar iväg framåt småtimmarna och jag är helt säker på att det spökar eller liknande. Inatt känner jag mig lugnare. Englund sa dock till mig att man inte behöver vara rädd för spöken då de inte är farliga. De får vara hur ofarliga de vill men obehagligt är det, så det så! Jag tror som fan på spöken. Jag var rikitigt skeptiskt tidigare men sedan jag började jobba natt + mamma och gamlefarmors alla historier så har jag blivit bombsäker. Jag har även varit med om några småsaker själv det senaste året som gör att jag inte för en sekund tvivlar på att de finns...

Nu väntar den senaste American Pie filmen samt Offside!

Btw blev jag ledsen när jag gick in på Cimons blogg som är så ouppdaterad den kan bli typ. Är man en rockstar så får man fan skriva lite också. Jag är ett fan, jag vill veta allt!