Victoria Secret

Älskar den årliga Victoria Secret showen!




Åt rätt håll




Jag hörde kvittrande fåglar häromdagen, då bestämde jag mig för att ta bort julstjärnan från fönstret och den röda blomman och ljusstaken från bordet. Istället står nu orkideér i alla dess färger och modeller i fönstret och på bordet står de allra vackraste blommor som finns, nämligen tulpaner. Visst blir man glad?! Våren är inte här (inte ens nytt år än liksom), men det går åt rätt håll och jag gör allt för att skynda på den. Dagarna blir inte längre mörkare, de blir faktiskt ljusare och allt blir så mycket enklare då. Jag får så mycket ny inspiration och kraft på våren. Snälla solsken, blommor, fågelkvitter och knoppar skynda er! Jag längtar!


Mitt 2009

2008 var nog mitt livs år med en ny klubb, nya vänner <3, studenten, balen, Tyskland, Bulgarien söta pojkar (iaf en, haha) och så vidare. 2009 har egentligen varit rätt innehållsfullt utan att jag riktigt insett det. Stora delar av andra halvan av året har jag mått rätt dåligt. Första halvan flöt jag nog fortfarande bara med. Det hade inte gått ens ett år sedan jag tog studenten och livet var rätt chill, förutom att jag bråkade mycket hemma vilket resulterade i en flytt. Hösten är inte riktigt min tid på året men iår har den varit jobbigare än någonsin. Jag har behövt hjälp för att ta mig ur det och även om det tar emot att erkänna att man är "svag" så tror jag det är bra. Alla mår dåligt. Flera faktorer spelar in till att jag inte idag mår som jag gjorde under höstmånaderna, bland annat psykologbesök, väldigt bra p-piller, ny tränare i handbollen osv.

Nu när jag sitter här med en stukad fot i soffan tänkte jag bjuda på en årssammanfattning!



2008 avslutades och 2009 började hemma hos Jennifer och Tobias. Mycket trevlig kväll måste jag säga. Hade vrålkul men jag kunde ha avslutat den förnuftigare. Men som tur är så lär man av sina misstag.

Januari

Jag jobbar på med mitt ego2009. Anledningen? Enkelt svar... Jag har helt enkelt gjort om samma misstag för många gånger nu. Jag är lite smått blåögd och naiv. Jag tror gott om ALLA i princip. Jag ser inte igenom människor. Jag har riktigt dålig människokännedom och tror att alla som jag vill väl också vill mig väl. MEN så är det INTE. Jag måste lära mig att se lite mer skeptiskt på personer. Inte lita på folk jag inte känner. 2009 kommer jag vara på min vakt för att inte bli besviken, sårad, lurad eller bestulen.

Detta skrev jag i januari. Och jag har bättrat mig. Jag litar nästan bara på riktigt bra människor nu för tiden. Tror mig ha blivit en bättre människokännare under 2009 samt förmodligen mognat lite själv också.

Eglund och co var i Götet =)


Februari


Camilla och Billy får en dotter, Freja. Stolt vän!

Mars

Jag flyttar hemifrån =)

 Till en lägenhet där det mesta går i fräscht vitt!


Sandra flyttade också hemifrån och jag var på inflyttningsfest med charader.


Jag är mycket uppskattad på jobbet. Speciellt mina arbetsmetoder vad det gäller förenkling för andra var populära.


Får känna på Sm-slutspelsatmosfären. Underbar känsla.



April
Jag fyller 20. Begår nya misstag men är ändå en rätt glad 20åring.


Säsongsavslutning på Hard Rock i Göteborg.




Under påsken besöker även jag och Emma Gislaved och lite vänner där =)
Mycket trevligt att spendera en helg i småland.



Jag och Hanna åkte till Rhodos. Umgicks och hade trevligt. SÖP, träffade kul folk och hade det sjukt bra.



Maj
Försäsongade jag, jobbade och längtade tillbaka till grekland.

Juni
Även i Juni jobbade jag mycket. Några lugna utekvällar fick jag dock till.




Juli

Partillecup och Tjörn med världens finaste U21lag.




Vi drog till regniga och leriga Hultsfredsfestivalen.



Kelle fyllde 20 år och jag återsåg massa gamla vänner =)


Handbollssäsongen drar igång på allvar. Och detta med ett träningsläger i Skåne.



September
Började på Göteborgs Universitet och lärarprogrammet. Hoppade även av!


Jag och Carro planerade och fixade med inkilningen som blev mycket lyckad.



Oktober
Hände inte mycket. Mådde väldigt dåligt.
Klippte av mitt långa blonda hår dock...
Och Jag och Sandra var med och firade Carros 21årsdag!


November
Får en del speltid i eliten. Mycket roligt. Får också min första matchen lirare i Heid i div1. En vecka senare får jag ett lirarpris i eliten mot Västerås. Handbollen går bra i november.

Vi har lagfest hos Micka.



December
CK kommer tillbaka som tränare under VM-uppehållet.
Det snöar. MYCKET.


Vi har middag med fondu (stavning?) hemms hos mamma och pappa.



Julafton var mysig


Julfest med laget =)



I december spelade jag även min första hela elitseriematch från start mot Sävehof =)

Hoppas nu på att nyåret blir grymt bra och att 2010 blir bättre än iår!


Ulfs videoblogg


OMG jag kissar ner mig. Den roligaste Ica-reklamen genom tiderna. Han gör det så klockrent att det nästan är sorgligt. Det är så Kissie, Paow och resten av blondinerna!
Kan inte sluta kolla!


Nu ska jag till Mölndal för att kolla upp min fot.
Jag tror bara att den är stukad men vill kolla för säkerhets skull.
Jag har ju stukad mina fötter rätt mycket tidigare men aldrig haft såhär ont. Sen är jag lite orolig för att jag är så öm på och runt "knölen" samt över benet upp i vaden. Knappt sovit inatt. Grät nog i två timmar på träningen igår och kände mig som världens fjolla. Men när Panodilen värkade som bäst kändes det okej. När de gick ur kroppen vid 12 inatt grät jag nästan tills jag somnade igen. Antingen har jag glömt hur ont det gör eller så är det nått annat. Jag vill tro att den är stukad och jag tror nog det också och då är jag tillbaka i träningen i dagarna igen. Men shiet vilken mes jag är som gnäller såhär över en vanlig stukad fot.

Såhär såg den ut senast. Då sprang jag klart de 7 km vi skulle springa och dagen efter sprang jag coopertest. Idag syns det knappt på foten att den är stukad. Lite svullen men knappt synligt och den är inte blå någonstans. Ändå kan jag inte ens föreställa mig att en ta en promenad. Har jag blivit klenare???

Om Ni inte har något att göra på annadagen så kan Ni ju alltid...

...komma och kolla matchen i Partillebohallen

IK Sävehof- Bk Heid

ScoobyDoo, Sävehof, proffs, London och Arsenal

NU ringde mitt alarm! Och jag har redan varit vaken i över två och en halv timma. 05.50 vaknade jag. Tänkte dricka ett glas vatten då jag tror jag vaknade av att min hals värkte. Detta gjorde jag men tror ni att jag kunde somna om? Inte då. I 40 minuter låg jag och grubblade. Självklart tänkte jag på handboll. Tänkte på lördagens match mot Sävehof. Det har nästan börjat bli lite av en vana att vakna vid sexsnåret för att handbollstankarna snurrar i huvudet. Vid strax innan sju bestämde jag mig för att det var lönlöst att försöka somna om och satte på TVn. Kollade på ScoobyDoo en stund, käkade frukost, kollade julkalendern (ser illa ut för planeten julstjärnan nu) och nu senast har jag duschat, klätt på mig och fönat håret. SUCK på denna morgonen. Börjar redan bli trött och jag ser en lång, lång dag framför mig bestående av sistaminuten shopping med Levve i stan. Julklappsbyte med mormor på Frölunda torg. Sävehofanalys+ träning och efter det hem till Åsa.


Dagens viktiga att veta (typ)
-Mikael Franzén ny tränare efter Rustan i Sävehof. Jag är inte förvånad. Sjukt bra tränare. Han och Jerry (som är sportchef i Sävehof) var ett enormt stöd för några år sedan då jag övervägde att lägga av med handbollen. De låste i princip in mig och snackade ett sanningens ord med mig, haha. Det är jag tacksam för idag! Grattis Franzén.

-Horsensproffset Annika Wiel Fredén och Fredrikshavnsspelaren Martina Adamsson Jensen (tidigare lagkompis med mig under många år i Aranäs) är och tränar med oss nu under julen. Det är riktigt roligt måste jag säga! De är duktiga och tillför på träningarna. Dessutom var det riktigt roligt att träffa Martina igen =)

-Emma min bästa vän ska flytta till London vecka2. Jahapp? "Vaaafan" tänker jag lite. Är oerhört glad för henns skull. Fasiken vilken rolig grej, men vad ska jag göra utan henne här? All lycka till dig Em. Kommer och hälsar på dig såklart och då är ett besök på Emirates Stadium ett krav från mig :D

Kul för dig då Trollhättan

Jonas om Natten:

Du skulle vara ännu snyggare om du fixade dina sneda tänder! Tandställning är verkligen värt pengarna

Vad är det för kommentar på mitt inlägg under? Kul för den där Jonas från Trollhättan om hans tänder är så perfekta. Jag tänker ha mina sneda, så det så!

(obs kommentaren var inte från Jonas som inlägget handlade om)

Natten

Klockan är 03.25 en måndag-tisdagnatt. Jag leker rebell och är uppe. Snackar med Jonas. Han är bra han. Han försöker intala mig att det finns äkta kärlek. Det tror jag inte ett dugg på...

Kellan vafan

marku$$$$$$$ One95 säger:så komk vi ju poå en ide som bara ja å sebbe kan... vi gick nakna och gjorde helikoptern i hela ishalls korridoren... så stog de några i laget utanför en glasdörr och filma allt...fråga mig inte varför vi gjorde de sara... ja mins ärligt talat inte...men man garva rätt bra i dag när man fick se de på film assåhaha den dyker la upp på facebook snart antar jag
sen va de faktiskt en annan rolig sak... som jag faktiskt kom på själv...när jag vakna dagen efter så hade ja skukt ont i min högra arm... och ja kunde inte komma på varför? jag tänkte väl att jag legat konstigt eller nåt....

men sen på kvällen så kom jag på att jag va på toa... så hade jag glömt låsa... så kom sebbe och öppna dörren...och där satt jag helt försvarslös.... och vet du va idioten gör!! han tar en apelsin ur en skål och slänger den rätt in på toan så den träffar mig sten hårt...

Sara1 säger:
hahahahahhahahahahahahahhahahahahah
fan vad jag saknar er era sjuka jävlar

marku$$$$$$$ One95 säger:
hahaha nää men allvarligt talat... ofta man gör så mot en polare..!! min högra short arm va helt apelsinig...


En riktig kompis

Nu när pappa kom hem med maten visade det sig att det var Hanna som hade betjänat på restaurangen i Kba.  Det är vad jag kallar kärlek Hanna.
You´re best mate!


Typiskt att jag kommer med en lista för att dagen är så innehållslös

Dagens klädsel: Gammal utsliten SVEAhoodie jag hittade här hemma hos mamma och pappa.
Dagens frisyr: Äckligt hängande rött... (alldeles för mörkt och kort för min smak)
Dagens hemsidor: Facebook, Hemnet, Resedagboken, GU och Lunds universitet.
Dagens timmar i soffan: 8,5 än sålänge och fler lär det bli.
Dagens program: Playa del Sol har jag längtat efter sen jag vaknade. Bara 45 min kvar nu =)
Dagens mat: Överbliven potatisgratäng sen igår till frukost. Mellanmålen bestod av X antal snusklubbor och middagen väntar jag på att den ska levereras. Big Mac och CO väntar med Cola. Lyckan är fulländad.
Dagens snygging: Jag själv. *Skoujja* Nä, får nog bli Chuck Buss i Gossip...

Dagens kärlek: Min familj... <3 klyschigt men fan så sant.
Dagens fundering: Håller jag hemlig. Jag funderar på mycket hemligt just nu =)
Dagens saknad: Min lillebror som kommer hem inatt =)
Dagens bästa: Senaste tidens insikter.
Dagens längtan1: Julaftonsmorgon.
Dagens längtan2: Julfesten!
Dagens längtan3: Även nyår har jag förhoppningar på =)
Dagens längtan4: ETT NYTT ÅR! Med nya möjligheter. Har på känn att 2010 kommer bli sååå bra. 2008 var grymt. 2009 kan disskuteras. Nu är det dags för ett bra år igen!
Dagens längtan5: Skidåkning. Sol och gnistrande snö.
Dagens längtan6: Pengar i massor så jag kan köpa hela zoovillage och stayhard.
Dagens längtan7: Solresa!
Dagens längtan8: Backpacking
Dagens längtan9: Utbildning
Dagens längtan10: Livet som gift med barn och hus i en småstad..... (jag skojjar INTE om Ni trodde det)
Och så en längtan 11 att avsluta med: Min egna lägenhet och säng.

Orolig över mig själv

Sitter i vardagsrummet en meter från en ljusstake med fem levande ljus i. Helt plötsligt brinner en julsak som man har på ljusstakar ni vet (sådan där prynadssak längst ner) och jag ropar på mamma helt kallt istället för att blåsa ut eller hälla saften som står på bordet över.

-MAMMA! Det brinner lite...
Mamma kommer rusande och svarar:
-Ojdå

Det är vi unga och Barca som gör det

Satt och skummade lite på Aftonbladet om fantastiska Barcelona och om att vår Zlatan hade kramat om Pep Guardiola efter den sjätte guldtiteln i år. Jag tror att vårt unga lag är påväg mot Bacelonas nivåer. Det började med att vi bröt måltorkan för två veckor sedan (det var såklart jag som bröt den nollan, haha) och i tisdags vann vi över gamlingarna med 1-0. Maja, du är faktiskt given som årets fotbollsspelare. Vilken utveckling och vilken talang du har ;-) Och i fredags, vad ska man säga? Största skalpen i Heids historia tror jag. Vi utklassar gamla med 8-3!!! Fattar ni? 8-3, vad ska man säga ? Alla gör mål typ. Jag gör två, Pavlic, Elin, ja till och med Sophia B gör mål (hon spelar backlinje i gamla *hosthost*) Det målet får du bjuda på Berndtsson för snyggare självmål får man fan leta efter =) Det målet måste, liksom segern till oss ha en given plats i historieböckerna. Fantastiska Bk Heid!



Julfest och nyår kom hit nu!

Just nu final mellan Ryssland-Frankrike i HandbollsVM. Man kanske skulle slänga ett öga på det (tänk när jag blev helt förstörd när mamma sa det när jag var liten. "Jag ska bara slänga ett öga i skyltfönstret här" Jag började störtlipa och trodde tydligen bokstavligen att mamma skulle plocka ut sitt öga och slänga i fönstret.)

Annars längtar jag till sol, snö och bra fest. Julfesten och nyårsafton är ändå inte långt borta =)

Tråkig dag annars. Täkte gå ut och jogga lite men vaknade med ont i halsen och riskerar nog inte det. Jag är rastlös och lite depp. Mest depp för att jag är trött tror jag. Blev sent igår. Kerstin, Emma och Erika var här. Trevligt, trevligt. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och skita i julklappar och allt annat tills imorgon... Då tar vi tag i livet igen...


Jesper

Inlägg tillägnat min lillebror som befinner sig i Hemsedal. Jag är lite orolig för honom och jag saknar honom redan lite. Han är inte bara min bror, han är även en av mina allra bästa vänner. Älskar honom så sjukt mycket <3

 



Stänga av telefonen under natten

Varför lär jag mig inte att stänga av telefonen under natten? Klockan ett inatt ringde det och självklart svarar jag eftersom jag inte vet varken ut eller in när jag blir väckt så. Tror typ det är morgon och jobbet som ringer för att säga att jag försovit mig eller något. Samtalet löd:

-Hej Sara!
-Hej?
-Läget? Hör du vem det är?
-Tack bra, förutom att jag sover. Nä, vem är du?
-Lägg av! Hör du verkligen inte vem det är?
-Nej...
-Men det är ju jag!
-Vem? Jo nu hör jag. HEJ SEBBE!
-Tja! Fan dåligt att inte känna igen min röst.
-Men trodde du va en kompis först.
-ÄR JAG INTE DIN KOMPIS DÅ???
-Jo, men trodde du var en annan. Föressten är det Sandra som fnissar i bakrunden?
-Ja.
-Har ni klassfest utan mig?
-Japp, vi ville inte ha med dig! Varför sover du då?
-Match imon.
-Aaa, se till att slå Kärra då!
-Kärra? Vi möter Spårvägen, Stockholmare.
-Aja, ha det så bra Sara. Sov gott och lycka till mot Kärra!

Det tog en halvtimma att somna om efter det fyllesamtalet men det var nästan värt det. Saknar grabbsen rätt mycket när jag tänker efter. (Och dom hade inte klassfest. Sandra och Sebbe hade träffats i kön till park. PUUUH, haha)

                                 Sebbe och jag i maj 2008

Converse i -25

Har precis lämnat av min lillebror vid bussen för avresa till Hemsedal. Jag är smått avis asså. Fast 25-grader, hmm låter det lockande? Vettefan. Vi har -5 och jag fryser typ ihjäl =) Fast klagar inte, det är ju ändå så det ska vara.

Men mitt pucko till bror trodde på allvar han kunde åka i Converse. Jesper, mycket klokt av dig. Converse i -25, vad tänker man då?

Nu blir det lite städ här hemma hos mig. Ska ju vara hemma i Åsa mycket över jul så får nästan julstäda lite här först asså.

Meningslösaste inlägget någonsin???

New Moon

Första ska jag ut på en liten joggingrunda i frosten =)
Sen ikväll blir det New Moon med Carro.
Äntligen ska man få se den som alla tjötar om :P Bra initiativ där Levve.



Snölängtan

Jag är ingen vintermänniska och heller ingen skidmänniska. Vad är det då som gör att jag nästan längtar ihjäl mig efter en meter snö och kyla? Det är nästan det ända jag kan tänka på och jag önskar innerligt att vi här nere i södra Sverige också kan få en ordentlig vinter. Någonting inom mig säger att jag behöver snö. Kroppen är bra på att säga vad den behöver. Är man helt plötsligt sugen på fisk, bacon eller liknande så brukar det vara så att kroppen behöver just de fetterna eller saltet. Så är det med mig och snö just nu. Min kropp behöver snö och min kropp behöver lära sig åka skidor. Känner ett behov av detta nu!

Ska fira en riktig jul

Här ska jag ge er en sötislåt. En sådan där barnen antagligen sjunger på dagis. Englund skickade den och tyckte att det var en grym partylåt men jag vet inte riktigt, tycker mer det är en söt barnlåt. Aja, hur som helst så kunde jag inte låta bli att le lite =)



Annars har dagen bestått av psykologen. Det är farligt att gå till henne för hon har sitt på Kungsgatan och på Kungsgatan finns som bekant mycket affärer. Idag kom jag hem med tre klänningar, ett par stilettklackar, en "jacka" och lite coola armband. Hmm... Jag som sagt upp mig liksom. Fast ska jag vara riktigt ärlig så svarade jag ja när de ringde och bad mig komma tillbaka. Jag sa dock att jag ville vara ledig fram till januari eftersom jag i år ska fira jul ordentligt. Senast jag gjorde det var jag 16 år. Pappa och Jesper jobbar mycket nu innan jul och även efter så jag har tänk hjälpa mamma med mat, städ, julklappar och pynt så mycket jag bara kan. För i år ska vi fira en riktig jul =) Dessutom är det julfest med laget den 26 december och sen är det ju fest på nyår såklart! Det får man ju inte missa!

Extralöp fjäsk?


Hittade mig själv på en till bild på facebook, otaggad. Vafan folk, Ni måste ju tagga så man vet vad som ligger uppe. Sunny Beach ´08 med klassen. Värsta stället men underbaraste resan just pga klassen. Jag hade nog dom tre bästa åren någonsin på gymnasiet. Och kolla hur brun jag var OCH blond! Sitter här blek med mörkt hår och känner mig lite som en estet (alternativ människa Hultas?) Solariet lockar som aldrig förr. Men jag har heller aldrig förr varit så bestämd över att inte sola. Hudcancer? Nejtack!

Träningen idag var rätt rolig. Jag och Carro gick ut och sprang frivilligt efteråt. Fjäskigt fick vi höra och att vi kommer bli nominerade på den kategorin till julfesten. Jag som är sämst på löpning måste väl ändå få lov att gå ut en extra gång utan att det är fjäsk? Lär ju inte se så fjäskigt ut under intervallerna imon när jag ligger meter efter iaf. Någon måtta får det ju vara ;-)


den röda nikeväskan

Nä men det kanske är dags att packa väskan och diska lite. Måndag var det idag va?
Vardag asså. Livet är underbart...

Lucia och tredje advent

Har varit vaken sedan 06.58 för att vara exakt. Jag hade egentligen kunnat gå upp nu men någonting höll mig vaken i en timma innan klockan skulle ringa. Jag tror att jag låg och analyserade gårdagens match mot Sävehof. Vände den in och ut. Tänkte på missar och även på bra grejer. Ni som håller på med idrott vet vad jag menar. Man ältar positiva och negativa delar av matchen till dess förbannelse och det höll jag på med mellan sju och åtta nu på söndagmorgon. Blir nog en promenad till jobbet nu (fyra pass kvar) för att hinna rensa tankarna innan jag går på 24 timmar. Ha en trevlig Lucia och tredje advent =)

Lördagkväll


Mys och Robinsson med Emma ikväll. Vi förlorade mot Sävehof. Hela matchen var jämn men Sävehof lyckas rycka med tre bollar sista minuterna, tyvärr. Känns förjävla segt faktiskt.

(Fin adventsstake jag har va? Egengjord =) Lite pysslig är jag allt! Jag vet att det snart är tredje advent men måste elda ikapp mig lite :P)


Göteborgsslaget

 

Igår vann vi över Önnered. Idag möter vi Sävehof. Kom och hejja på oss =)


Dynamo Kiev- Barcelona

1-1 är ställningen just nu. Hejja Barca och Zlatan!


Ångesten är ett faktum. För varje timma som går kommer 400meterstestet närmare. Jag tycker inte att jag borde oroa mig för tester längre. Tycker nog jag borde vant mig efter alla år av dips, chins, bänk, knäböj, benpress, harres, cooper, biptester, 400meterstester och spänsttester, men icke! Ångesten kommer nog aldrig försvinna. Liksom nervositeten för prov och betyg i skolan.

Appropå skola så snurrar tankarna vilt i mitt huvud. Jag vill läsa!!! Och jag vet vad jag vill läsa... Problemet är att jag inte har 20.0 i betyg. Där ligger kruxet, suck.


Positivare idag =)

Amon, du är bra du =)

Vaknade nu av alarmet. Har sovit i nästan tolv timmar och hade inte klockan ringt så vet jag inte hur länge jag hade kunnat sova. Välbehövligt skulle man väl kunna säga. Saken är den att jag tror att jag inte är riktigt 100% frisk. I måndags ringde jag faktiskt tränaren för att sjukanmäla mig men när han inte svarade tog jag två alvedon och gick dit. Igår hann jag inte ens känna något annat än trötthet och idag är jag trött trots 12 timmars sömn. Något skumt är det...

Annars är jag i alla fall positivare idag =) Sitter och äter frukost och ska snart till gymmet. Sen blir det hem till mamma och pappa för att se handbollen och efter det var det snack om Ullared. Behöver sådana där tråkiga vuxensaker som tvål, diskmedel och fryspåsar, suuuck!


Tisdagen den 8onde december

SEG DAG! Kollade nog på klockan sista gången vid 03.40 natten till idag. Upp vid 07.00 för att jobba 08.00-16.00. Jobbet var ett helvete, rent ut sagt. Raster? Glöm det!

Sedan direkt till träningen som inte gick lika dåligt som igår men jag vet inte varför det är så svårt med handboll denna vecka. Formsvacka? Är det så man kallar det inom idrotten eller? Löpningen ute höll på att döda mig. Intervaller i 35 minuter. Och CK är inte snäll när han lägger upp lergruspassen i mörkret där inte ens dom röda konerna syns. Anledningen till att vi använder gula. Mycket negativt idag...

Därför letar jag de små ljuspunkterna och jag måste därför ge beröm till folket runt våret lag. Som lägger ner tid och energi för att få oss att trivas och må bra. Jag syftar på, utan att nämna några namn (är rädd att glömma) folk som fyller vattenflaskor, värmer saft som aldrig smakar så bra som efter ett utepass nu i december, dom som bara säger ett par uppmuntrande ord eller som bara håller med om att det är vinter och en jobbig tid. Tack alla som ställer upp på vårt underbara lag! Ni är guld värda!

Nu kan morgondagen bara bli bättre =)
Godnatt!

Facebook asså



Hittar bilder på facebook av en slump, på mig!!! Undra hur mycket bilder som ligger ute på sig själv som man inte ens vet om egentligen...?


"Oj förlåt, jag trodde du var en korg"

Roligaste idag. Jag satt vid sidlinjen under herrarnas träning och stretchade. Helt plötsligt fick jag en spark på mig av en snubbe. Han vände sig om helt chockad och sa "Oj förlåt, jag trodde du var en korg"

Eh har jag missat något här? Ser jag ut som en korg? Eller? Sandra nämnde något om ett klumpigt raggningsförsök. Jag tror att det var det sista det var. En korg? Det måste ju nästan ses som en förolämpning, haha!
Förövrigt så var det länge sedan en träning gick såhär kasst. Utan att krydda tror jag inte jag tog fler än ett fåtal bollar på hela träningen. Sugig träning, bläääää! Straffade mig själv med att följa med ut i spåret med hurtisarna trots att man fick vara inne i värmen och köra styrka.

Annars har jag inte mycket mer att delge er. Jag drömde om Zlatan häromnatten. Han var superduper trevlig. Om jag bara hade haft hans nummer. Då skulle jag skrivit till honom och berättat att jag minsann är lite kär i honom...


tidigt

Hultas Why why why???
Jag ångrar den bestämda gymtiden 09.30 nått enormt!

Lyckodag

Hemma hos mig själv igen. Jag har verkligen vant mig vid att bo själv nu. Fast det hade väl varit skandal annars när det nästan gått ett år sedan jag flyttade, haha. Var ju hemma i Åsa igår och idag. Så himla mysigt att komma hem, äta och mysa :P

Annars kan jag ju berätta att denna torsdag blev en riktig lyckodag. Vi slapp 400meterstestet på träningen och vi slapp utelöpningen bestående av intervaller i lergruset utanför Heidhallen. Istället körde vi en extra halvtimma handboll inne och träningen idag var faktiskt rätt rolig =)Dock trodde jag att vi skulle behöva springa när CK radade upp oss längst sidlinjen med en minut kvar av träningen men när han sa att vi bara skulle jogga ner blev jag lättad :) Efteråt fick vi den varma saften som Björn värmt till oss som vi egentligen skulle ha haft efter utelöpet. Snälla personer vi har omkring oss ändå :D Nya kläder fick vi med =) Vilken dag!

Torsdag

Måste bara börja med att tacka er som snackat med mig om tidigare inlägg =) Anonym tack! Även folk som snackar med mig, tack =)

Idag är jag lite ledsen. Vaknade med ont i halsen, har ont i mitt huvud, ont i leder (träningsvärk eller?) och känner mig allmänt hängig. Vet inte, men tror att det är 400 meterstest på träningen idag. Vill ju såklart slå mitt tidigare resultat från förra säsongen men behöver nog inte oroa mig för att det ska hända med den dåliga formen jag är i nu. Jag är inte sjuk men mår inte bra. Vill vara hemma och mysa ikväll. Hemma hos mamma och pappa. Men tränar man så tränar man. Så är det bara!

Jag längtar så mycket efter snö. Jag är ingen skidfantast eller något (har aldrig funnits utrymme för det) men vill åka uppåt till snön nu. Vill att det ska glittra och vara sådär kallt och mysigt =) Men det händer ju inte i GBG liksom... Vad förväntar jag mig...?