Allt gick åt helvete... Men försök att ta er igenom inlägget, det är ganska kul :D

Oj, vad djup jag var i det förra inlägget då. Här kommer ett mindre djupt inlägg i alla fall! Träningen gick åt HELVETE, idag. Shoppingen likaså. Hittade ett linne och två halsband. Jag  är på världens shoppinghumör just nu, men har letat igenom både Kungsbacka (igår med Saga) och Göteborg (idag med Sandra) utan att finna mer än just ovan nämda saker. Tror att shoppingen allt som allt gick på cirka 250 kronor. Ungefär lika mycket som  parkeringen i Femmanhuset. Punktering och akuttaxi (pappa) till träningen i Järnbrott. Kul att träffa Ulf, Hake och Dennis.

Men det kanske är bra att jag inte hittar något just nu för jag måste verkligen BANTA! Ingenting passar! Banta och sluta styrketräna är nya melodin. Nä, nu överdriver jag. Jag måste ju gå till det där gymmet. Fast i och för sig så ska jag ju leva ihop med mina nya Asics denna sommaren :P Jag funderar på att fria. Fast då kanske Torres blir ledsen...

Fast några saker var kul idag med. Exempelvis Stockholmsbratsen på kinaresturangen.
Eller kanske jag ska säga pokerproffsen. På deras snack lät de nämligen som att de inte gör annat än att spela poker i WhiteRoom. Jag som trodde att man sprutade champanje på varandra. Fast jag måste säga att dessa grabbar visste var man ska hänga, vart man ska käka. Ja, de visste vad som är Top notch!

Det var lite kul inne på NK också när jag höll på att gå in i en sådan där person som man inte känner att man vill krocka ihop med. Som det möjligen kan bli lite spänt i mötet med och man inte riktigt vet om man ens ska heja.  Iaf så undrade Sandra när jag tog på luvan och började väldigt intresserat titta på kläder som jag aldrig annars skulle skänka en blick.
Jag: "Den här vad väl snygg Sandra?"  Sandra: "Sara, vad är det med dig? Vem var det?" Jag: "Scchyyyy"

Föressten åskade det ju inatt. Jag tycker det är jättemysigt med åska och blev jätteglad när jag vaknade av den. Tyvärr somnade jag efter tre smällar. Vaknade vid tio imorse jättebesviken över att jag somande. Men får väl hoppas på mer åska.

Nu ska jag gå och mysa med min kära Stig Larsson. Puss och godnatt...

adjö

Jag drömde om en speciell person inatt. Personen finns dock inte runt omkring mig idag, men det är konstigt hur man i en dröm kan minnas och se linjer, drag och beteender som om det vore igår och på riktigt. Jag minns att vi i drömmen sa hej då till varandra. Det ska tydligen betyda enligt drömtydning att det är ett önsketänkande. Drömmer man att man säger adjö så kan det vara så att man vill göra sig fri från ett beroende. Jag vet inte om jag tror på vad som står under drömtydning på sidorna man finner på google, men lite sanning kan det nog ligga i det. Däremot stod det också att personen man drömmer att man säger adjö till kan ha vissa beteenden som man själv också har och vill göra sig av med. Det tror jag inte stämmer med min dröm.

Torres is my man!


Grattis Spanien! Grattis Torres! Jag gillar dig ;-)
Rätt lag vann! Jag är glad. Detta gjorde min söndagkväll.

                                                                                                                   Bild (
www.elpais.com)

Finally the final!

HEJJA SPANIEN!!!

Framåt

It ain´t about how hard you hit... It´s about how hard you can get hit, and keep moving forward.


Lite studentpics!

Hittade lite studentbilder på Emmas facebook :P

 
Emma och jag :P


För vi har tagit studenten!


Syskonkärlek!


Presentöppning. Vi försökte hålla tal också, men det gick sådär...


Emma blev lite känslosam.


God mat :P


TÅRTA!!!

"If you train hard, you´ll not only be hard, you´ll also be hard to beat"

Så var första dagen på träningenhelgen avklarad. Började med gymester imorse, sedan lunch, efter det möte och sedan handbollsträning. Har varit en kul dag. Förutom att jag sänkte mig FEM kilo i bänk. Vad hände där liksom??? "Det är klassresan som gjorde det!" fick jag höra, haha. Kan vara hänt men jag ökade trots allt i både benpress och dips, så lite konstigt är det. Resultat:

Testresultat 3 juni:
Cooper: Hemligt dåligt.
Bänk: 55kg, okej.
Benpress: 210 (240)kg. Näst bäst i laget.
Dips: 8 stycken. Bra för att vara mig, haha.

Testresultat 28 juni:
Cooper: Ska göras på måndag.
Bänk: 50kg. Kasst att sänka sig.
Benpress: 240 (270)kg. På delad första plats.
Dips: 12 stycken. Okej. Borde göra minst över 15.

Liten uppdatering

Dags för en liten uppdatering.
Jag kommer inte konkurrera med Blondinbella något mer, tror jag. Jag ger upp. Fick en söt kommentar av Kelle angående att jag tröttnat på kampen. Han menade på att hon inte har något liv men att jag har det... Jag är tveksam, men men. Lite liv kanske jag trots allt har :P

Träningen idag gick bra. I helgen väntas träningsläger. Tror att vi är inne i någon tio-dagars period eller nått. Vi har i alla fall inga lediga dagar. Men det är bara kul :D Ska vara på gymmet klockan 09.30 imorgon. Det är däremot mindre kul...
Ska inviga mina nya Asics-skor jag fick idag. Ett par svarta snyggingar :P Löpskorna kommer bli min partner under uppehållet i Juli. Jag ska nämligen LÖPTRÄNA! MASSOR!!! Det behövs tydligen. Cooper på måndag. USCH!

Föressten är jag lite förälskad igen. Denna gång i en okänd bilförare. För er som är lite hemma i hoodsen runt frölunda och järnbrott så vet ni att man är tvungen att "väva" innan rondellen vid ICA eftersom leden och Näset-vägen går ihop. Det var rätt mycket  biltrafik idag strax efter fyra och  jag släppte ett par bilar.  Sedan  kom en  silvrig  Saab som jag också först tänkte släppa, men så tittade jag ut genom rutan och in i den andra bilen och där sitter världens sötaste kille och ler samt vinkar fram mig :P Blev helt tjejigt till mig och fick säga åt mig själv att inte vara så töntig. MEN OM DU I DEN SILVRIGA SAABEN MOT ALL FÖRMODAN LÄSER DETTA SÅ KAN DU JU ALLTID LÄMNA EN LITEN KOMMENTAR ;-)

(Bilden är från en träning med Aranäs i vintras. Vi gjorde en av alla Johans sammarbetsövningar... Saknar...)

Sov gott alla!

Jag ska gifta mig med Torres

Asså det är verkligen tufft att konkurrera med den där blonda Bellan. Någon skrev att jag borde fortsätta för att det är charmigt. Det må vara charmigt, men ack så mycket tid det tar :-) Fast det är ju oerhört kul med läsare! Tack mina vänner.Här lurar jag hit er och sedan uppdaterar jag inte. Ni fick liksom inte ens veta att vi hittade kattungarna bakom brödrosten. Förlåt, jag ska bättra mig :-)

Och gud vad jag är "kär", i TORRES! Och i Andrej Ashavin! Återigen lite vill-ha-känsla! Ashavin är redan gift och har två barn. Han är skådespelare, politiskt engagerad, utbildad modedesigner och fotbollsproffs. Dessutom jättesöt. Fast gift tyvärr... Så det får bli Torres ändå :-D Men jag klarar mig :P Det går bra med honom också liksom...

 VS

Dom är tillbaka!

Kattungarna kom tillbaka föressten :P Vi hittade dom bakom brödrosten i ett kökskåp. Fråga oss inte hur de kom dit men där var dom i alla fall :-) Tog söta bilder på dom men min kamerasladd är putts veck :/ hmm, tror min bror är tjuven...

Förra årets kattungar (unge?)

Liseberg

Igår var jag, Emma och Karro på Liseberg. Det var kul :-)
Kände oss som tio igen, men det är mysigt.

Drömde ju för ett tag sedan att jag ramlade ur Balder, så jag var riktigt bestämd att inte åka just den. Emma sa till mig att man inte får låta sina rädslor ta över, så sent på eftermiddagen gick jag med på att åka med. Grät innan, under och efter åkturen. Kommer inte ihåg något från den men jag är glad att jag gjorde det.

Sedan åkte jag och Karro uppvinget också. Det var första gången för oss. Livrädd var jag där också. Men lite mer normalt pirrig :P Jag frågade Lisebergskillen om jag verkligen satt fast och då svarar han såklart "Nä, du kommer dö" och så gick han...

Tufft att konkurrera med Blondinbella...

Två av mina två kattungar är försvunna. Det börjar bli mörkt och jag är orolig för dom.
Tänk om de blir uppätna :O Hemska tanke... Jag saknar dom. Suck. Vi har varit ute och letat men dom är borta...

Föressten är det tufft att konkurrera med Blondinbella. Hon bloggar ju massor. Jag orkar inte. haha...

Då var jag där igen ja...

Bloggen går ju uppåt :P Blondinbella, akta dig ;-) haha

Var på spinning för en stund sedan. Cyklade på lite grann. Var även en liten sväng inne i gymmet och kollade läget. Han var där. Han som jag knappt vet namnet på än, men som är sååååå söt :P Lite villha-känsla där ja.


Christopher, Evelina, Kristoffer och jag...Längtar redan tillbaka till skolan, till balen, till studenten, till Bulgarien, TILL VÄNNERNA... Saknar ID3B...

Första matchfria dagen

VAD GÖR MAN?

Vad ska jag titta på ikväll???

PANIK!!!

Skönt att Spanien och min blivande man (Torres) gick vidare igår i alla fall.

Kärlekskedja

Får ni också kedjebrev skickade till eran mejl titt som tätt? Jag brukar bara slänga dom men idag kunde jag inte låt bli att öppna ett och faktiskt testa. Så här gick testet till:

1. Skriv först siffrorna 1 till 11 under varandra, börja med 1.

 2. Bredvid siffrorna 1 och 2, skriv ned vilka två tal du vill.

3. Bredvidiffrorna 3 och 7 skriver du namnet på två personer av
>det motsatta könet.

> Titta inte i förväg, för då blir resultatet fel!

> 4. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc) bredvid
> 4:an, 5 :an och 6:an.

> Fuska inte för du kommer att ångra det!

> 5. Skriv titlarna på fyra melodier/låtar bredvid 8, 9, 10 och 11.

> 6. Slutligen, önska dig något.

> Här kommer då nyckeln till detta:

> 1. Du måste berätta om detta för 'antalet du skrev invid 2:an'

> stycken personer.

> 2. Personen vid siffran 3 är den du älskar.
> 3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma

> underfund med.

> 4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.

> 5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.

> 6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.
> 7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.

> 8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.

> 9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.
> 10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.

Alt är ju logiskt men det är ändå lite småsjukt när man läser resultatet. Man inser då hur patetisk man är och framförallt hur förutsägbar man är.

Nu ska här tävlas :D

Fint halsband i en tävling (som jag vill vinna :P)
Tävlingen fann jag på bloggen
www.unikasmycken.blogg.se 
Hittade även andra fina smycken där, så kolla in sidan.

(Bild lånad från www.unikasmycken.blogg.se)


SATC-The movie

Så, nu kan även jag säga att jag sett årets it-film, Sex and the City- the movie.
Den var riktigt bra, förutsatt att man gillar Miranda, Carrie, Samantha och Charlotte.
 

SARA1 VS BLONDINBELLA
"Jag hoppas du menar själva tränandet. För att konkurera ut hennes blogg kan du ju drömma om ;P"

Fick denna anonyma kommentar när jag skrev att jag funderar på att konkurrera ut Blondinbella. Förmodligen är det väl någon jag känner som bara glömt att skriva sitt namn men om inte så är ju bara den kommentaren ett steg i rätt riktning. Träningen hoppas jag att jag redan brädar henne  i men det ska bli ett nöje att ta upp bloggkampen också (om jag nu orkar, haha).

Sov gott mina vänner (och ovänner)!


Ny header åt Emma.



Har gjort en header till Emma.
www.emmipemmi89.blogg.se Den blev fin tycker jag. Finare än min. Men det är väl så att jag lär mig mer och mer hela tiden när jag sitter och trixar. Hennes header är i alla fall väldigt mycket Emma tycker jag. Passar henne, helt enkelt.

Ska se Sex and the City filmen ikväll med Emma och Karro. Blir nog först en fika i Gbg. Mysigt. Den filmen ska vara bra har jag hört så det ska bli kul att se den. Hoppas bara jag inte hostar sönder den. Då kommer jag ångra att jag inte är hemma och ser fotbollen. Fan att jag missar den, suck suck suck...

Börjar bli lite sugen igen

Har legat flak (som min tränare skulle sagt) i flera dagar nu.
Ja ända sedan jag kom hem från Bulgarien faktiskt. Flera dagar har spenderats i soffan med framförallt Photoshop och fotboll. Nätterna har varit hemska då jag faktiskt har hostat så mycket att jag tillslut varit tvungen att gå upp och spy. Tror att jag ätit frukt, druckit grönt te och varm saft för ett helt år framöver. Måste bli frisk! På tisdag börjar de gemensamma träningarna igen.

Föressten funderar jag på att börja konkurrera ut Blondinbella ;-) Jag gillar i och för sig henne men jag är lite tävlingssugen måste jag säga. Hehe, vad sägs om en kamp? :P

Sony DSC-T2

Om ni kollar in Blondinbellas köpsajt Bellme idag så finner ni hennes egna kamera Sony DSC-T2 . Det rolig är att jag har en likadan fast grön (hon har väl självklart den rosa tippar jag på). Jag måste ju tillägga att jag faktiskt var före henne med min då jag var först i Sverige med modellen :-D Det ni! Haha...


Den är rätt cool faktiskt.

Jag klarar ju detta också

Blir bättre och bättre på Photoshop samt bloggkoderna och allt vad det heter. Fick ringa ett nödsamtal till Saga när jag körde fast förut ;-) och så var det löst. Har gjort om lite i bloggen som ni kanske ser. Gillade designen Jonas gjorde åt mig (den jag hade innan) skarpt, men kände ändå att jag var tvungen att mixtra lite själv. Förlåt Jonas!

Har även gjort ett tackkort till dom som uppvaktade mig och Emma på vår student. Så mormor, eftersom du läser min blogg kommer du se kortet innan ni får det.


Sov gott...

Orken tog slut. Nu ska jag sova.
Det var ju en trevlig midsommar detta, hehe. Nä men det har varit mysigt att bara vara hemma också. Imon om jag mår bättre måste jag städa mitt rum. Speciellt min garderob, då alla min kläder ligger i påsar efter det att det brann i skogarna här uppe och vi blev evakuerade natten innan jag skulle till Bulgarien.

Sov gott mina vänner.

Balen 2008




Jag fastnade i Photoshop. Det är ganska kul ändå :-)

Här är orginalbilden:


Tjejer kan göra flera saker samtidigt

Sitter och halvglor på fotbollen samtidigt som jag pillar lite med PS3 och hör grannarna sjunga utanför. Alla våra grannar verkar ha fest så "andra sidan är ni klara?" dånar över vår lilla grusväg emellanåt. Usch, vad det känns konstigt att vara hemma en högtid. Det var ganska många år sedan jag var det nu...


Jag och min bästa vän/syster tog studenten den 4 juni. Love you <3

Midsommar...

Såhär känner jag för midsommar idag!
Alla ska kröka och det va tal om Lin...(eller om det var Lid...) köping med Sandra och Simon hem till Hampus som fyller 20år. Det var tal om fest med Emma hemma hos hennes kompis eller Smögen med Werner och dom eller Fiddes landställe, men här sitter jag hemma med familjen istället. Jag är totalt opepp på midsommar iår. Efter allt med bal, student och Bulgarien orkar jag inte ens se på en vinflaska eller en klänning. Sitter i mina myskläder med smutsigt hår och känner mig allmänt asskabbig. Är sjuk också. Hosta, ont i halsen och feber. Fick sjukhelvetet sista dagen i Bulgarien.

Längtar efter träning, vardag och SKOLA. Vardagen med träning kommer igång nästa vecka igen men skolan kommer inte igång igen. SUCK, vill tillbaka!

Sunny beach 2008, hetsresan nummer ett!

Förord: Stället borde inte heta solig strand utan istället molning, regnig och smutsig strand. Vi hade inte tur med vädret och vi råkade ut för X antal "olyckor":
1. Skada på armbåge.
2. Taxilurendrägerier på 750 svenska kronor.
3. Taxilurendrägerier på 1000 svenska kronor.
4. Falska kisseböter på flera hundra kronor.
5. Söndrig och dyr toalettstol.
6. Borttappad efter bortamatch.
Avslöjar dock inte vem eller vilka som gjort vad. Det som händer i Sunny stannar i Sunny.


Spel i poolen och lite sång på flyget...


Fidde min sovkompis och Bolli min "pojkvän".

Måste ju då berätta "pojkvänshistorian" här då. Det var såhär: beachparty på Grabbarna Bus och en norrman limmade som fan på mig. Tillslut orkade jag inte med hans tjat om att jag skulle följa med till hotellet så jag sa att jag va tvungen att prata lite med mina vänner eftersom jag skulle gå med dom hem. Jag sa till norrmannen att vänta där han va medans jag sprang bort till Sebbe, Bolli och "the gang" för att be om hjälp. Bolli ställde upp och Sebbe räknade till tio efter det att jag gått tillbaka till norrmannen innan han skickade Bolli efter mig. Jag satte mig jämter norrmannen och sa att jag va tvungen att berätta att jag hade pojkvän. Så dök Bolli upp och sa: "Hej älskling! Vad händer?" Så tittade han på norrmannen som sträckte fram handen och bad om ursäkt. "Kom nu gumman så går vi till hotellet!" sa Bolli sedan och så gick vi hand i hand därifrån. Snackade om chockad norrman. Haha, så jäkla kul var det!


Kellan och Sebbe ( "my baldejt") Samt jag sleeten som fan och Degen, min andra sovkompis i Bh???


Norrmannen blev ju lite brädad i alla fall :-)


Lite klädpoker på rummet. Killarna smilade ovanligt mycket när alla tre tjejer satt i enbart trosor. Sedan hade vi ju några goa killar i våra kläder med. Ni är ovanligt snygga Kellan och Friis måste jag säga...


Jag och Degen "matchar". HAHA!


Camilla min älsklings"mamma" äter KFC.


Är det detta som kallas sammanhållning eller? :P

I väntan på Sverigematchen...


Matchen mellan Sverige- Spanien på sverigestället Grabbarna Bus. Men vad sjutton hände? Fast Degen, vi kan tänk oss Torres ändå va?


Long island är äckligt!


Botten upp killar!!!


Partyparty! Vi bjöds på grymma fyrverkerier under lördagsnatten.


Jag och den så kallade stekarn på bardisken, samt Fidde och "King Larry".


Killarna bjöd mig på en lapdance på playboy. Vad ska man säga?



Vi har varit på kasino. Man fick inte ta bilder, men regler är väl till för att brytas antar jag. Nyrén vann 1650 kronor på poker och roulette, lite skillat ändå. I alla fall för att bara gå in och hämta pengarna typ.


Lite strul med totempålar på väg hem.


Jag fick smisk eller nått. AJ!


Blev sminkad med foundation. Lyckat säger jag bara!




Förfest på balkongerna. Jag är bra på att langa fjortisposen i alla fall... Och nyrén langar den största ölflaska jag någonsin sett med "fuulöl".

Tack för denna resan mina älsklingar. Det finns folk som får mig att må oerhört bra och det är min kära klass. Har aldrig trivts så oerhört bra i en grupp som jag gjort med dessa människor under tre år. Gillar er alla så sjukt mycket och jag skulle gärna gå tre år till med er om det var möjligt. Jag måste säga att jag älskar er av hela mitt hjärta och jag kommer aldrig glömma er. Ni betyder så oerhört mycket. Att kunna vara sig själv, kunna känna sig avslappnad och samtidigt ha oerhört kul, trivas och må så himla bra i tre hela år är nog få förunnat.

ID3B vi är helt enkelt bäst. ÄLSKA!





Stämmer detta på mig?

Mamma hade glömt avbeställa en bok från hennes bokklubb. Astrosex heter den. Jag fick den! Haha... Läste lite om hur en vädurskvinna är (eftersom jag är vädur) och det kändes väl inte alltför bra inför framtiden, haha.

"Fröken vädur är en bestämd hjältinna. Den hetlevrade, självständiga damen behöver utmaningar och romantik dygnet runt alla veckans dagar. När hon väl har jagat ikapp dig märker du snart att du är mitt uppe i en tävling med henne"

"Hon är sexig, romantiskt och fåfäng"

"Gillar frihet, konkurrens, förälskelse, att visa sig på styva linan och att överträffa andra"

"Vädurar lever i den snabba filen, så du måste komma snabbt ur startblocket om du vill fånga deras uppmärksamhet"

"På grund av vädurarnas höga tempo är de inte direkt de enklaste av tecken att få tag i. Deras förkärlek för fart och fläkt, äventyr och action, innebär att de inte stannar särskilt länge på samma plats. Men om du ställer upp i tävlingar, ägnar dig åt sport och antar riskfyllda utmaningar, då kan du ha sådan tur att det är du som blir jagad"

"De föredrar att jogga i parken, hoppa på cykeln eller dra runt på stan och göra den osäker, framför att vara hemma"

"Leta efter en vädur på dansgolvet eller på sportevangemang, då dessa älskar att visa upp sig samt fartfyllda sporter.

"Väduren kan vara lite vårdslös och bryr sig inte alltid om ifall han redan har sällskap" "Hon är beroende av frihet och gör ofta saker för sin egen skull och är ofta otrogen"

"Hon söker uppmärksamhet och kan, om hon känner sig osäker, bli mycket svartsjuk. Älska henne framförallt för stunden. Ställ inga frågor om framtida engagemang och se till att förbli självständig och svårfångad"


Utdrag med fet stil är till för de som känner mig väl. Ni kanske tycker det är lite roligt :p haha!
Tänker inte kommentera om dessa utdrag stämmer på mig, men kan ju säga att mamma bara skrattade. Behöver jag säga att jag inte har någon pojkvän??? :S haha!

Imorgon åker jag till Bulgarien! Bloggen blir nog lite död i en vecka skulle jag tro. Men vi ses nästa onsdag!

Gift dig inte med mig...

If you wanna be happy for the rest of your life 
Never make a pretty woman your wife
So for my personal point of view
Get an ugly girl to marry you

A pretty woman makes her husband look small
And very often causes his downfall
As soon as he married her and then she starts
To do the things that will break his heart

But if you make an ugly woman your wife
A-you'll be happy for the rest of your life
An ug-a-ly woman cooks meals on time
And she'll always give you peace of mind

If you wanna be happy for the rest of your life
Never make a pretty woman your wife
So for my personal point of view
Get an ugly girl to marry you

Mina betyg

Kanske det finns någon smått intresserad person därute som vill veta hur mina slutbetyg såg ut. Här kommer de i alla fall. Betygen kunde ju sett bättre ut, men med tanke på all träning och framförallt att jag sällan sågs i skolan det senaste halvåret gör väl att jag ändå borde vara ganska nöjd. Snittet är inte jättehögt eftersom vissa G:n och VG:n i 100poängskurser drar ner det, men men. Jag nöjer mig.

G:n 4 stycken
Företagsekonomi A- G
Matematik A- G
Franska 1- G
Spanska 1- G

VG:n 11 stycken
Datorkunskap- VG
Engelska A- VG
Engelska B- VG
Estetisk verksamhet, drama- VG
Filosofi A- VG
Historia A- VG
Idrott och hälsa A- VG
Psykologi B- VG
Specialidrott A, handboll- VG
Specialidrott B, handboll- VG
Projektarbete- VG

MVG:n 16 stycken
Geografi A- MVG
Idrott och hälsa B- MVG
Fritidskunskap- MVG
Pedagogiskt ledarskap- MVG
Naturkunskap A- MVG
Naturkunskap B- MVG
Alternativ medicin- MVG
Hälsopilotutbildning- MVG
Psykologi A- MVG
Barnpsykologi- MVG
Religionskunskap A- MVG
Samhällskunskap A- MVG
Samhällskunskap B- MVG
Svenska A- MVG
Svenska B- MVG
Svenska C- MVG
 

Fria- men jag längtar redan tillbaka <3

Idag har jag legat på "Åsa bitch" med Sandra och Simon. Har börjat få riktigt fin färg. Måste ju jobba på brännan nu innan Bulgarien. Så jag och Sandra körde olja idag. Nice är det... (ända tills jag får hudcancer. Då är det mindre nice.)



Middagen igår var mysig, trevlig och rolig. Men utgången blev mindre lyckad.
Vet inte men jag är inne i någon period av osäkerhet. Mycket bra tajmat inför Bulgarien Sara, bra jobbat! Nä, men det är mycket jag hade velat säga, men som känns för privat för en blogg. Får ta ett snack med mamma snart igen tror jag. Förmodligen är det klubbyte, student och alla de förändringarna som gör att man inte känner sig lika trygg längre, fastän det är roligt. Längtar dock redan tillbaka till skolan. Tog ju ledigt för flera veckor sedan redan, när det inte var något kvar i skolan. Så jag har ju änna haft några veckors semester redan. Jag behöver något att göra! Rastlös är jag. OCH SINGEL! Inte för att det i sig gör mig något, men det är fasiken mig inte kul när alla ens vänner parar runt... Emma du och kör en singelsommar i alla fall!

Nu ska jag städa mitt rum. Har typ med mig hela vita sand in i mitt rum. Måste verkligen dammsuga, eller kanske jag ska skriva "sandsuga"? Efter det ska jag faktiskt börja packa lite smått inför Bulgarien. Vi åker ju faktiskt om två dagar! Shiet vad tiden går fort!

Visst var min klänning fin :P? Synd bara att blixlåsjäveln gick sönder. Men lite kul va det att köra svart på kvällen ändå :P Blev ju lyckat trots allt.




Utgång på g!

Sitter iordninggjord. Ska ut och äta och så med några vänner, mys...

Det är så fint väder att man bara vill sitta på uteserveringar och spana folk :-) Så det ska jag helt klart göra hela kvällen :D Ibland är livet alldeles perfekt!

Va på stranden idag också. En känd handbollspelare låg jämter oss. Han låg och kedjerökte. Vafan :O? Är det så det går till alltså :P haha... Hursomhelst så är han ju ändå bra.

Bara lycka...

Sitter och kollar någon skitfilm med några av min favoriter, Milla, Emma och Vigge.
Saga, Simon och Sandra åkte för en stund sedan. Vi har käkat och lite så medans vi passar huset. Min käre bror har nämligen fest.

Jag har fått reda på något roligt idag :-) Vågar inte säga vad, men det är riktigt kul. Lycka!!! <3 <3 <3


Studenten 2008

Det var lätt den roligaste och underbaraste dagen i hela mitt liv! ID3B, ni kommer alltid finnas i mitt hjärta. Så många jobbiga stunder jag haft med er, MEN de roliga, utflippade och galna stunderna är tusen gånger fler och överväger allt det andra. Jag ÄLSKAR verkligen er! Ni är bäst, och jag kommer gråta floder när vi skiljs åt på landvetter när vi kommer hem från Bulgarien. Studenten 2008! Ett minne för livet, hos mig, hos er, hos oss. Vi är speciella. Vi är ID3B och vi är vi tillsammans... <3


Dagen började med Champanjefrukost hos Vigge.


Vi målade ett lakan till flaket också.


Finaste klassen ever!


Här med mössorna på.


Champanjen korkas upp!


Det höggs in på smörgåstårtorna och jordgubbarna.


Skål ja!


Väl framme i skolan. Här var klockan 10.30 ja.


Fortfarande 10.30.


Jag och Sandra höll tal för 350 personer.


Och Camilla dansade såklart lite spontant och porrigt med Jonathan Blom Ramel, vår toastmaster inför 350 pers.


Killarn tyckte att vi underhöll bra, tror jag. Kolla vad dom ser nöjda och lyckliga ut :-)




Nehepp, det va inte vi som drog blickarna till oss tydligen.


Pusskalas!


GRATTIS KILLAR!


Ååååå åååka lasbilsflak!

Sedan har vi här ett litet hopp. Efter lastbilsåkturen hade jag och Emma lite gäster ihop. Härifrån finns också bilder, men de är av ett annat filformat så de bilderna kommer upp någon annan gång.


Ombyte och sedan bar det iväg till hamnkrogen ute i Gottskär.


För jag har tagit studenten!


Wihooo!



Bästa raggningsrepliken för kvällen kanske jag ska dra också. För er som följer bloggen så vet ni ju att de är lite roliga att dela med sig av. För kvällen vann i alla fall denna:

Jag bad en kille att hjälpa mig hitta Emma som ville ha tillbaka sin väska med alla hennes värdesaker. Jag sa åt honom att leta efter en blondin. Han säger direkt: "Jag ser bara en blondin här ikväll, och det kan du ju gissa vem det är!"






En dag kvar! För imorgon tar vi studenten!


För imorgon tar jag studenten! Wiho!
Fast tycker mest det är sorgligt. Vill inte lämna. Vågar nog inte ens sminka mig imon, för tårarna kommer rinna hela tiden! Pratar med Degen på msn och vi har bestämt att gå och gråta tillsammans, hehe. Töntar är vi, fast goa töntar.
JAG ÄLSKAR VERKLIGEN  MIN KLASS. Och bered er på massa känslosamma och töntiga inlägg framöver.


Träning i värmen

Kom till skolan och mötte en arg Fidde. Jag blev också arg när jag förstod att det inte skulle bli någon pizza. Vad gjorde jag där? Efter mycket om och med åkte jag, Emma, Fidde och Kelle till Åsa för att bada på Vita sand och spela lite beachvolleyboll. Nu är jag hemma och har precis ätit. Ska åka och träna om femton minuter. DET SUGER, att behöva träna i den här värmen. Hur kul det än är att träna, så är det segt i den här värmen. Speciellt med tanke på att vi har löpning efter träningen. Och det lär ju inte vara särskilt svalt vid halv sjutiden, suck. Jaja, det är väl förmodligen dessa träningspassen som ger mest. Det är dom som gör det liksom :P


Nu är jag tillbaka

Min blogg har flyttats. Bytt plattform eller något, så jag har inte kunnat blogga på ett tag.Men nu är jag tillbaka.

Ska snart in till Kba för att äta pizza med klassen och med Tim. Efter det blir det träning.
Igår hade vi styrketester på gymmet. Och förra veckan sprang vi cooper.

Mina resultat:
Cooper: Hemligt dåligt.
400meter: Ej gjort än.
Bänk: 55kg, okej.
Benpress: 210kg. Näst bäst i laget.
Dips: 8 stycken. Bra för att vara mig, haha.

Nej nu måste ja dra! Ha en fin dag i solen :P

Imorgon tar jag studenten! Tralalala...

Resumé av helgen

image1062

Har varit mycket i helgen. Drog till gymmet och hängde på låset när de öppnade klockan nio igår. Började jobba tio och gick ut på kvällen. Jag, Camilla, sandra och Emilia GJORDE Kba, NAAAAT!!!
Fick en riktigt ful raggningsreplik under kvällen. Jag tog nämligen av mig min kofta och då knackade en kille mig på ryggen och frågade "inget mer?" Jag upprepade, "vaddå inget mer?" Han svarade "Ja, ska du inte ta av dig något mer?" Haha, jag blev rätt paff! Skrattade lite och sa "nja inte riktigt än va" *blink, blink* Han tyckte det var lite synd sa han eftersom han gillade vad han såg. Hehe, lite sött ändå. Synd bara att repliken inte kom från hn den dr andra som var ute igår. Ibland är jag alldeles för feg har jag kommit fram till. Men det tar vi någon annan gång.

Vaknade hemma hos Camilla imorse. Vi gick och köpte frallor och lite annat och käkade frukost i solen på hennes balkong. Jättemysigt.

Var och spelade en match med Heid också, under Heiddagen. Vi förlorade mot herrarna som ligger i allsvenskan. Skojjtunering! Ganska ball ändå. De lekte med oss och vi hade inte enchans torts att vi startade matchenmed ett par måls försprång.

Har premiärbadat i poolen idag också. 22 grader. Brrr....

image1063

image1064
En vecka sedan balen. Vill gå på bal igen, haha! Det var ball :P