Topphandboll under JSM

Det har varit en bra helg fylld med handboll! Det har varit superkul att följa JSM-finalsteget. Duktiga lag och handboll på högsta nivå! Underhållande. Aranäs herrjuniorer kom på sjunde plats, något som ni absolut inte bör vara besvikna över. Ni var jätteduktiga! Vinst mot Hammarby och Lugi, förlust lite surt i matchen mot Ystad som ni hade i era händer och en förlust mot Sävehof. En bra summering tycker jag som såg ALLA matcherna. Till och med den klockan 9 i söndags morse. Jag och Sandra lyckades med bedriften att stiga upp klockan 6 en söndagmorgon och åka in till Partillebohallen. Men eftersom vi själva ännu inte har några körkort blev det lift med "Blomman" in, som åkte redan klockan 06.45 för att hinna till killarnas samling. Jag och Sandra befann oss alltså i Partille centrum klockan 07.15 med tanken att äta frukost på Mc Donald´s men så blev inte fallet. De öppnade ju inte förren klockan 09.00. Inte ens Hydro hade öppet, OCH SÅ REGNADE DET! Partillebohallen var låst men vi stod och knackade lite på dörrarna och Sävehofarrangörerna förbarmade sig över oss.
Två regnblöta, yrvakna, slitna och hungriga tjejer fick komma in i värmen och de bekväma stolarna på läktaren.


Så här tomt var det i Partillebohallen klockan 07.30 i Söndagsmorse.
Annat var det under eftermiddagen då finalerna spelades och 2000 åskådare var på plats. Sävehof fixade inte att ta hem "dubbeln" då Kärra slog dem med två bollar på damsidan och gick segrande ur striden.
På herrsidan däremot lyckades Sävehof hålla ett ganska stabilt avstånd till Warta under hela matchen och vann tillslut med 26-20.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback