2 p till Heid

Grattis till vinsten BK Heid!
Ni var duktiga idag...

Elitserien

AKTUELL TABELL
lördag 31 / 10 2009
  Skuru 6 6 0 0 213 - 138 75 12
  Skövde 6 6 0 0 176 - 136 40 12
  Sävehof 6 5 0 1 178 - 124 54 10
  Heid 6 3 1 2 157 - 156 1 7
  Lugi 6 3 0 3 176 - 158 18 6
  Kroppskultur 6 3 0 3 191 - 184 7 6
  Team Eslöv 5 2 1 2 116 - 118 -2 5
  Kärra 5 2 1 2 135 - 144 -9 5
  IVH Västerås 6 2 0 4 152 - 163 -11 4
  Spårvägen 6 0 2 4 138 - 169 -31 2
  Önnered 6 0 1 5 145 - 190 -45 1
  Rimbo 6 0 0 6 124 - 221 -97 0


ViNnA

Ska snart bege mig till Carro för att åka med henne, hennes farsa och Micka till Uddevalla och matchen mot Kropps. Jävlar vad stryk de ska få. Som Micka uttryckte på sin blogg så är det ett jäkla krigarHeid som ska stå på planen idag. Karatematiskt för oss röd/vita är kämparglöd och vinnarskallar, något som fan ska visas idag. Vi ska ha med oss två poäng hem från Uddevalla och ikväll ska jag mysa med godis och tv. Jobb tidigt imon, suck...

Är det järn i broccoli? Behöver få upp mitt järn då jag såklart hade brist på det. Ni kommer la ihåg att jag tog sådana prov förra veckan... Blod- eller järnbrist eller något hade jag och dags för en pillerkur som lagläkaren skrivit ut till mig. Så nu mina vänner, skyller jag ALLT på järnbristen =) Skitbra att ha något att skylla på :P


Grattis

Glenn Hysén på 50-årsdagen!

STANNA!

Har fler besökare än på länge! Se till att stanna.
Lovar att jag ska försöka underhålla er så gott jag kan...


"Ser bra ut... Känns bra? Bra där!"

De små orden och en klapp på axeln gör så mycket...
Sen vill jag säga till mina lagkamrater att Ni betyder väldigt mycket just nu. Det finns några jag snackar mer med än andra, men så är det alltid och jag är väldigt glad att jag har er. Ni vet vilka ni är! Sen är jag väldigt glad över att vara  en del av Bk Heid. Ni är fantastiska. Mitt lag börjar bli som en extrafamilj och jisses vad jag tycker om er allihopa!


Sen vill jag även säga att det känns skönt att vara omtyckt. Det gör mig lite tryggare inför framtiden. Och till sist men inte minst ett stort grattis till min mamma. Du är bäst!

 


Just det ja!

...kom ju på att jag måste påminna er om att smaka låglaktosmjölk blandat med Oboy. Idag efter träningen fanns det Oboy (om man kan kalla budgetvarianterna för Oboy) och mjölk. Jag frågade runt lite om mina lagkompisar ännu smakat Oboy med låglaktosmjölk efter tipset förra veckan men det verkar väldigt dåligt med det. Därför uppmanar jag er nu mina kära lagkamrater och även andra läsare:

OBOY+LÅGLAKTOSMJÖLK=PUCKO
PUCKO=GOTT!!!

"Du behövs. Vi behöver dig!

Att några få minuter med en person kan få en att känna någon slags motivation och något slags hopp igen är fantastiskt. Några få ord där jag tog fasta på "behöver" kanske kan göra att det känns lite lättare igen... Jag kom hem ikväll med en välbehagskänsla som inte funnits där på mycket länge. Den tänker jag behålla ett bra tag framöver för att orka.

Annars flyter det väl på...
  • Fått gjort välbehövliga ärenden idag. Passade även på att jobba 4 timmar.
  • Gött att få lite extra pengar imon som jag glömt av att räkna med:P
  • SOS Gute kan ju vara tillsammans med Desperate housewives, Idol och Greys Anatomy bästa serierna som går nu. Vilken nörd jag är!
  • Imorgon är det träning och på lördag match! Viiiiktig match! Micka bli frisk!
  • Min största frågeställning just nu är om jag orkar ta mig igenom ett helt Gossip Girl avsnitt eller om jag kommer däcka halvvägs in i det... Suugen är jag ju visserligen!

Självaste Zlats

Mitt i mitt sarkastiska inlägg igårkväll missade jag ju att nämna att självaste moi fick till en fullträff på fotbollen. Riktigt snyggt. Ett schysst nickmål förra veckan också. Formen kommer sakta men säkert tillbaka och visst är vi unga inte kassa iår? Fighterna är tuffare och vi är duktigare. Hejja unga!

Lite credd nu tack! För enda anledningen till detta inlägg är trånandet efter beröm.

God natt... Ska drömma om en annan världsdels- eller kulturs pojkar nu efter låååånga samtal idag på jobbet om hurvida mycket respekt unga, svenska killar egentligen har för tjejer... Mycket intressanta och givande samtal, men ska jag vara ärlig så känner jag ju mig inte mer hoppfull direkt.

I mina drömmar

Inatt drömde jag om min första förälskelse (och då menar jag inte Zlatan denna gången men självklart var /är min förälskelse fotbollsspelare och en jäkla het en asså). Det var en sådan där dröm man inte vill vakna ur men vaken är jag och det är grått ute. Livet känns ibland meningsfullare när man sover. Nu ska jag till jobbet, verkligheten.
Vill stanna i Gossip Girl världen...
Life is cruel.

Historian om mig och löpning

Nu ska jag berätta för er om hur det är att löpträna som Sara Andersson. Det börjar med att jag vaknar på tisdag- och torsdagmorgon med ångesten hängande över mig (tänk er då hur jobbigt jag hade det under försäsongen då det var löpning typ varenda dag). Ska jag dessutom upp vid sex blir ångesten värre för jag inbillar mig att jag då slösar välbehövliga krafter bara på att gå upp så tidigt. Dagen går och hela tiden ligger träningen och främst då löpningen och gnager i huvudet. Jag tänker på att jag ska äta ordentligt för att få den energi som behövs men jag tänker också på att inte äta för mycket med anledning att jag tror att jag ska bli för tung. Jag är noga med att ha gått på toa innan träningen för att det inte ska tynga ner mig under springningen. Sedan klär jag mig (fasten jag inte passar i det) i löpartights. Jag tänker noga igenom valet av tröja/tröjor för att jag inte ska frysa och för att jag inte ska bli för tung och varm. Jag ser till att min Ipod är ordentligt laddad för att slippa höra det psykiskt nerbrytande andetagen jag tar.

Ni märker ju hur oerhört mycket tid jag lägger ner runt omkring löpnigen och min fråga är nu då: Hur i helskotta kommer det sig att jag inte blir bättre? Om ni läser texten ovan låter jag ju som proffset själv, löparproffset asså. Idag liksom. 40 minuters löpning I TYNNERED! Där är det bäst att hålla sig till gruppen I tell ya! Hamnar jag efter är det ute med mig... Gruppen springer i ett laaaagom tempo. Jag trivs! Tänker till och med på det fina vädret som Pavlic tutade i mig och huvudet är överlag positivt. Med 20 minuter kvar ökar tempot markant samtidigt som mörkret lägger sig över Tynnered (a, antagligen hela västsverige men you got the point). Jag skruvar upp volymen på max i Ipoden och letar frenetiskt efter en tempofylld Cascadalåt. Nu börjar ångesten komma. Det är mörkt, jag hittar inte tillbaka till hallen om jag kommer efter och de andra verkar vilja springa fort upp för den där helvetesbacken som Hultas tränade dragläge i under körskoletiden. Helt plötsligt hör jag Carro säga:

C -Fan, bra Sara!
S -tack...
tystnad...
S -Bra själv!
C -Tack!

I sammanhanget en väldigt komisk dialog i mina öron då jag seriöst undrar om mina lagkompisar vill se mig död. Antingen av utmattning eller nått hemskt överfall. Men ska jag vara riktigt ärlig och lägga undan ironin för en sekund så blev jag glad över hennes komplimang. Jag hängde faktiskt med och jag ligger nu i min säng och njuter =) Jag kommer aldrig bli någon löpare men jag gör det och någonstans är jag tacksam över att kunna gå, springa och spela handboll...

Ajjemän, där ser ni i bakrunden. Löparskor och kartonger i högar. Jag går in för det. Men får jag välja så snörar jag helst på mig mina röda fejkConverse...



Sista måndagen i oktober

Dagens topplista!
*Gymmet. Äntligen finns min motivation där.
*Carros härliga skvaller.
*CK som expertkommentator mellan Sävehof-Eslöv.
*Att här är rent och fint och att all min tvätt snart också är borta.
*Få ett lockande erbjudande och tacka nej för att man faktiskt för en gång skull tänker efter.
*Att det är sista dagen som fattig. Lön imorgon (kan ju i och för sig inte skryta med att jag blir rik direkt, men men...).
*Att jag ätit nyttigt heeela dagen =) Kors i taket på det!

Dagens dumma!
*Härlig powernap timman innan träning. Precis när jag tagit steget in i drömmarnas underbara värld ringer min lillebror. Han brukar inte ringa sådär mitt på dagen så tänkte att det nog måste vara viktigt och svarade.

J -Hej! Vad gör du?
S -Jag sover...
J
-Aha, men du! Du vet Thaimatståndet som finns hemma hos dig, är det kvar?
S
-Inte vet jag, men det tror jag väl. Varför undrar du?
J -
Nä jag såg nämligen en precis likadan vagn hemma i Åsa och tänkte att thaisnubben kanske flyttat.
S
-Jaha, okej? Men det kanske finns två?
J
-Jaja, bara det jag undrade. Hej då!
S
-Hej då!

Hemliga planer smids

Usch, trött, trött, trött. Måste skaffa mig själv lite mer självdiciplin och inte sitta på datorn på nätterna när jag är ledig. Nu ska jag i alla fall till gymmet efter en grötfrukost. Där fick jag till det :P Låter alltid så nyttig när man skriver så men hemlisen är ju att man endast skriver vad man ätit när man faktiskt varit nyttig och den egentliga anledningen till att jag var det den här morgonen är helgens intag av socker. Sjukt vad man mår dåligt av det egentligen. Har väl sagt förut "aldrig mer socker" så säger det inte denna gången =)

Trött och ont i huvudet men ska ändå till gymmet tänkte jag. Kanske piggnar till lite då :)

Kommer smida lite planer i veckan...Thihi!
Men det är planer som ligger långt  bort i planeringen så Ni får inte reda på någonting än...

Fruktansvärt ovärd uppdatering

Jobbade inatt. Oj, vilken seg natt! Trodde jag skulle somna och väckas av morgonpersonalen vid 07.00 (min tidsinställning 08.00) Den där vintertimman höll på att knäcka mig inatt. Vissa nätter man jobbar och är väldigt trött brukar man nästan bara räkna ner minutrarna tills man får gå hem och så skulle man behöva dra tillbaka klockan en timma. Sjukt psykiskt jobbigt.

Nu ska jag leta efter en bra film på bio och dra med Emma ikväll. En jobbig vecka väntar där jag jobbar i princip varje dag. Börjar tidigt varje dag med. Å, typiskt...

"skojjar du eller?"

 

Hur kan Sverige skicka ut detta charmtroll ur Idol? Okej, han långt ifrån bäst (Erik kommer vinna. Möjligtvis Mariette) men han har ju sådan charm så topp 5 borde varit given. Känns som att det var ett par veckor för tidigt att skicka hem killen asså.


Precis hemkommen från gymmet. Körde på bra idag. Hade en motivation som inte funnits på länge. Hur kommer det sig? Har väl börjat tänka "strand ´10" i huvudet kanske? :P


Härliga garv

Jag fastnade i vår gamla klassblogg nu. Så nu har Hp-humöret försvunnit och jag är fan på topp! Min klass kan nog vara den sjukaste klass någonsin!
Ibland saknar jag dom så jag kan dö.
Läs HELA bloggen! Humor på hög nivå (trots en hel del internskämt). Lev er in i bloggen när ni läser. Gå inte in i den med förutfattade meningar. Njut av den och känn att det börjar dra på smilbanden. Snart kommer du inte kunna småfnissa längre. Jag sitter ensam hemma och garvar så jag gråter...

id3b Läs och låt dig ryckas med :D


Högskoleprovet

Känner mig misslyckad. Skriver inte HP idag som tanken var. En hel del i mitt lag skriver. Jag skulle gjort det och här sitter jag nu. Jag tänkte och tänkte igår och kom fram till att jag skulle misslyckas så fett att det inte direkt skulle vara någon kick för mitt självförtroende... Visst att det förmodligen inte går bra första gången man skriver men jag misslyckas med allt just nu så helt ovärt att skriva. Sen har jag inte förberett mig ens fem minuter. Är liksom rädd att jag skulle fått 0,1 eller nått och känna mig totalt kass och korkad!

Känner mig misslyckad som hoppar det men skulle nog känt mig ännu mer misslyckad om jag inte kunnat någonting...



Lycka till ni som sitter med det nu =)

Fjantig?

Lite ledsen blev jag...

Fredag

För att sammanfatta dagen kort:

Läkarbesök i Åsa tidigt imorse. Möta upp Levve på Torget för att inspektera det nya samt lunch. Vi var överens om att det var en besvikelse. Hem och dega i Carros soffa. Träning på det och nu Idol. Hocker var duktig idag och fick beröm. Det var dock många som var duktiga så jag hoppas verkligen att han är kvar idag. Han fick ju trots allt mitt och Emmas tält på Hultsfred =)

(TILL SALU. OBS ELAKA GRANNAR)

Fick aldrig sålt det så tillslut gav vi bort det till IdolHocker. Lite stolt faktiskt... Då var han dock inte IdolHocker. Då var han bara nån Nicklas... HAHA...


Fösrsvarar Bella

Ojojoj, ska vi slå på stora trumman eller?
Kissie lägger ut bilder på Bondinbellas hy och Blondinbella hoppas på att få injicera självförtroende i Kissie istället för Resylane. Ska jag vara riktigt ärlig så roar detta mig. När jag läser sådant här väcks min skrivarkompis i mig. Den där personen som faktiskt kan skriva ibland. Inte den där Sara1 som använder sig av asså, typ och liksom i varje mening. Faktum är att Sara1 ibland kan skriva och då gör hon det jäkligt bra. Detta visar sig oftast inte i bloggen dock. När fylleskandalen med herrlandslaget i handboll var på tapeten skrev jag faktiskt vad man kanske skulle kunna kalla en amatörkrönika. Men så fort man skriver vad man själv anser i sin egen blogg får man skit kastad på sig, därför har jag avstått från det. Men jag börjar känna att det är dags att utveckla denna blogg lite och vara lite mer provocerande. Åtminstone ska jag börja ta upp lite viktiga ämnen som engagerar mig.

Nu till kärnan i inlägget. Vad handlar det egentligen om? Handlar konflikten om Blondinbellas hy eller i hur Kissie mår. Enligt mig och resterande tusentals Bondinbellafans så handlar det om Kissie "the bitch". Jag förstår självklart att Kissie driver sveriges största blogg just på grund av sitt provocerande sätt men jag förstår inte varför man vill skada en annan människa. Bella har gått ut med sina acneproblem i bloggen och i media. Hon talar öppet om sitt problem, dels för att hjälpa sig själv men också för att hjälpa andra i samma situation. Vad vinner Kissie på att klanka ner på Bella? Jag tror knappast att sveriges största, outbildade "psykolog" har gjort sveriges största bitch någonting. Snarare känns det som att Bella vill hjälpa alla och vad man förstår så mår hon inte alltid toppen. Men hon erkänner att hon är mänsklig och inte mår bra jämt. Jag blir oerhört ledsen när jag ser bilderna på Bella i Kissies blogg där hon har zoomat in den omtalade acnen. Jag blir dels ledsen för jag vet om hur det är att vara i den situationen då jag själv inte har världens mest problemfria hy men jag blir mest ledsen över att Bella ska behöva stå ut med sån skit. Hon kan inte hjälpa sin acne och jag tycker ändå att hon är en av sveriges vackraste människor. Det sitter inte i huden utan i vad hon utstrålar. Vad vinner Kissie på att klanka ner på bella? Jo, hon vinner läsare. ARGA LÄSARE! Jag läste hennes kommentarer som var ungefär 600 stycken. 1 kommentar på 100 ungefär var positiv gentemot Kissie. Hon vill bara provocera sig till läsare. Men tror hon att hon kommer kunna försörja sig på en blogg livet ut? Vad händer den dagen hon int ekan det längre och ingen tycker om henne. Hon kommer inte ha någon arbetslivserfarenhet och inga kontakter. Bella däremot har nog sveriges hetaste CV för att vara 19 år och hon förtjänar det till tusen!

BLOD

Var på Calanderska imorse och tog blodprov. Järnvärden och sånt. Vi skulle göra det med laget så nu är det gjort =)
Förra veckan tog vi influensasprutan också. Är glad att jag inte har problem med nålar eller blod för då hade det blivit jobbigt. Lider lite mer er som inte klarar det. När man tar ett blodprov så är ju ändå nålen rätt tjock! HAHA. Nä, lite krydd men man ser ju att den liksom är "spetsad" och ihålig. Sen ser man ju blodet rinna ut i en jäkla fart och fylla två rör på två röda typ...


Congrats!

LEVVE OCH ADDA TILL LANDSLAGSUTVECKLINGSLÄGER!!!

GRATTIS! Fan vad kul :P


Vilka är så intresserade?

Det är lite kul ändå att jag har mer än dubbelt så många sidvisningar som unika IP varje dag. Det innebär ju att det är samma personer som går in flera gånger om dagen för att följa mitt hysteriskt tråkiga liv. Hur kul kan det egentligen vara? Går upp, äter ev. frukost, ser på Tyra Banks och drar till träningen. Tvättar någongång ibland också. Och så händer det att det trillar in ett läkarbesök eller nån jobbtid. Hur kul kan det vara att läsa?

Tydligen är det iaf det. Jag undrar vilka av ALLA läsare som dubbel- trippelcheckar varje dag? Har några gissningar:
  • MAMMA! Den är solklar!
  • Hultas (Hon har erkänt att hon gör det de dagar hon har tråkigt eller då hon vill fördriva tid. Tur att man kan hjälpa :D)
  • Zlatan? (Man vet ju faktiskt aldrig, men oddsen ligger la på typ en miljon gånger pengarna tillbaka asså)

Tips till alla Oboylovers

Mötte typ hela gänget på gymmet. Först Lina men sedan ramlade även Pavlic, Hultas och Elin in. Trevligt, trevligt...

Nu ska jag i alla fall skruva av mitt eländiga leende som suttit påklistrat sedan exakt klockan 13.00 idag. När man är på nya jobbställen så försöker man alltid vara så överdrivet trevlig för att dom ska tycka om en och ge en tider. Hoppas på att det funkar och att dom inte läser igenom mig för då lär de ju aldrig vilja ha mig där. Vrak och psykfall som jag är. Men ler åtminstone lite för att jag har två nya bloggar att läsa! Sånt gillar vi =) Kussarna, Micka och Sandra bloggar! Nu får vi gå ihop allihopa i laget med blogg (jag, Lina, Maja, Frida, Pavlic, Blomma, Micka och Sandra (hoppas verkligen inte jag glömt någon för då får jag stryk på träningen imorgon eller så springer dom ifrån mig i en mörk Ruddalen där våldtäcktsmännen härjar). Vi får gå ihop och se till att de få som är kvar nu också skaffar blogg. Vill läsa om hela laget vafan (+Blondinbella såklart)...

Nä, datorn segar så blir inga bilder men jag ska avsluta med ett tips till alla Oboylovers. Detta lärde en gammal lagkamrat i Kba mig. När ni blandar Oboy ska ni inte köra på vanlig mjölk utan köp låglaktos! Smakar som Pucko och den blir liksom krämigare och godare =)

Låglaktosmjölk+ Oboy = PUCKO!!!
typ

Läget just nu

Lite bråttom men slänger in ett!

*Ont i kroppen idag. Som alla vet är jag ingen löpare och gör det helst inte frivilligt... Löpning inne i måndags på träningen och löpning ute 45 (!) minuter igår. Kom ändå med Levvegänget (no offence men var glad att jag inte hamnade i Majagänget aka Boltgänget, om vi säger så) MEN vad gör dom inte då i mitt gäng. Jo, dom kubbar så in i helskotta! Men enligt Carro var det bara jag som va seg. Huh? Haha...

*Hyresvärden har varit här och ordnat termostaten på min dusch. Halleluja! Har ändå duschat is i ett halvår nu. Sedan rensade han avloppet lite i handfatet för det var översvämning, haha... Men kanske borde haft kvar skiten där tyckte han för då hade jag ju kunnat bada i varmvatten där nu =)

*Nu är jag brunett (RÖD) på allvar alltså! Har aldrig känt mig såhär blek någonsin när jag går upp på morgonen. Nästan tur att ingen ligger brevid mig asså för denna person hade nog blivit skrajj asså. Men för att vara lite egokär så måste jag säga att jag är rätt pinglig med smink och spray i håret. Då känner jag mig som att jag aldrig varit något annat än mörk! Sjukt att en "alwaysblondie" kan känna sig som en naturlig brunett asså.

*Det händer mycket på morognen ibland alltså. Först kom fastighetsvärden och ordnade termostaten på min dusch. Go Roger! Sedan ringer en snubbe fel. Riktigt trevlig. Lät fräsch på rösten. Försökte låta fräsch på rösten jag med. Ta bort göteborgsan och låta lite flickig och söt. Tror inte det funkade. Han ringer nog tyvärr inte mig igen. Aja, that´s life...

*Micka har öppnat en blogg. NYFIKEN! Men vad heter hon liksom? MICKA, KOMMENTERA och länka!!!

*Hejdå mysiga säng, morgonTV, soffan, kaffet och frukosten, GP (som jag inte hunnit läsa) och hej gym och äckeljobb!

Du och jag skulle sett bra ut i sängen ihop

www.emmelist.blogg.se

Hon ligger på topplistan och jag gick in och kommenterade ett av hennes inlägg där hon frågade efter bästa raggningsreplik... Tre stycken utsåg hon av typ 83 kommentarer och hon tog med min!!!

En kille sa en gång till mig:

"Du och jag skulle sett bra ut i sängen ihop"

Den tillsammans men "Snygga ben, när öppnar dom?" och "Av med kläderna snygging, det är insidan som räknas" var tydligen favoriter hos emmelist :D Kul!

Nu vet jag

Varför har jag gnällt förut? Det har inte på långa vägar varit såhär jobbigt någongång tidigare...

Hometown

Lite ont i huvudet...
Så för miljön, min egen och för alla andras skull tar jag nu bussen till Kungsbacka för att träffa min tjej, Hanna <3 Fika väntar och sen även match. Aranäs herrar möter Trelleborg (tror jag?).

Vad håller jag på med? Kan ju tro att jag håller på med en modeblogg eller nått så egenkär som jag blivit. Men håll med om att skjortan ser söt ut. Sned knäppning frpn Hust. Loooove it <3

Slökollar på reprisen av Idol. Trots att jags såg det i fredags samt har kollat youtubeklippen. Har jag något liv? No! Det har jag nog inte.

Nä, nu får jag skynda mig... Puss på er!


Levander 21 år! (förra lördagen, haha!)

OJ! Fyra kommentarer på ett inlägg. Det var länge sedan, men jag tackar och bugar :D Alltid roligt liksom, trots att jag såhär efteråt inser hur fjantiga självposbilder jag lagt upp. Bjuder på den!

Sötaste födelsedagsbarnet med rosa sockar!

Patricia och Levve är på g!

Maria och Jessica under förfestlekarna =)

Sista bilden som togs i taxin innan allting spårade lite, haha. Smickrande? Naaat. Speciellt inte jämter en halvspanjorska (?). Känner mig rätt blek i jämförelse asså. Men vafan, man ska vara blek nu. Det är vinter. Sandra hade liksom snö i trädgården i Alingsås igår.


Tjemiddag+utgång som brunett!

En underbar vän har fyllt år så ikväll blir det tjejmiddag och utgång. Trevligt:P

Första gången jag ska festa som brunett/redhead.
Vet att mamma kommer gråta över dessa bilder då det inte finns något långt, blondt hår men vafan, jag börjar gilla det asså... MEn jag kan inte för mitt liv förstå kommentaren jag fick: "Ingen stor förändring va?"
HAHA, skojja med mig liksom...



Psykologi

Nedanstående punkter är copade rakt av från danmarksproffset Annika Wiel Fredéns blogg (se mina länkar till höger i listen). Jag hoppas (och tror =D) att det är okej med tanke på att hon verkar vara en skön lirare ;-)

8 punkter:

1. Innan du somnar dagen innan match - bestäm dig för hur du ska vakna: vilken tid och i vilket humör du då ska vara.
2. Bestäm dig för när, hur mycket och vad du ska äta. Och vad du kommer att känna då.
3. Bestäm dig för hur du säger hej då där hemma. Och i vilket humör du då ska vara.
4. Bestäm dig för hur du ska säga hej till dina lagkompisar och i vilket humör du då ska vara.
5. Bestäm dig för tre saker du ska fokusera på i just den här matchen och vilket humör som följer med dom tre sakerna.
6. Bestäm dig för hur du ska gå ut till matchen och hur ditt humör då ska vara.
7. Bestäm dig för hur du ska hantera ditt humör under pausen.
8. Bestäm dig för hur du ska börja och sluta andra halvlek.

Städning

Senast hade en liten besökare lämnat spår efter sig. Nu är det städat och skinande rent i alla fall =)


Lögnare

Nästan så att jag blir lite rädd för mig själv och mina iskalla lögner.

-Har du pojkvän?
-Ja, det har jag...
-Är du kär?
-Absolut!

Helt klart veckans lögn.

Sara goes red

Föressten så har jag gått och blivit brunett... Klippt av kanske 20-25cm (krydd? Ingen uppfattning alltså. Vågade inte kolla ner på golvet). Håret går inte ens till axlarna i nån slags page och är mörkare med inslag av rött.
VAD HÄNDE? Vad hände med det långa blonda???Hur ska detta gå?

Säg ingenting till mig

Melissa Horn och Lars Winnerbäck räddar mig lite grann...

Har tagit det ett steg längre nu. Vart det än bär så känns det på något underligt sätt lite enklare när det är sagt.
(hoppas på en riktig självförtroendeboost och en rejäl vändning men inser att det inte är bara att sitta och hoppas. Livet går inte till så, tyvärr. Det blir inte alltid som man tänkt sig och ibland kanske man måste tänka om)



Mitt lag <3

Bild stulen av Lina. Tyckte den var fin och så har jag inte sett den innan så varför inte pigga upp med lite bilder...


You never walk alone

true...
Och lite mitt i allt känns det ändå trots allt bra att veta...


Dom senaste dagarna har bara varit jobbiga. Började dagen i söndags 06.30 för att åka till huvudstaden och spela match. Kom hem runt 24.00 och somnade la vid 01.00. Därpå skulle jag upp 05.30 på måndag morgon för att jobba i Kungsbacka 07.00-16.00 därefter nästan direkt till träningen och sen hem och sova. Idag gick jag återigen upp 05.30. Jobbade 07.00-16.00. Tränade 16.30-19.00 och var hemma runt 20.30. Nu är jag typ helt slut. Ska sooova imorgon fan asså... Sen efter det ska jag städa, tvätta, gymma, banken, klipptid?, Calanderska?, ringa samtal osv. Tror ni jag hinner allt? Eller så chillar jag bara på det.

Lördagsmys

Kollar Hipp Hipp med min bror. Fick ju hämta honom inatt istan. Börjar bli en vana det där:P haha... Har jobbångest! Ska jobba kvällen... Suck på den. Sen är det till att gå och lägga sig när jag kommer hem. Ska ju upp tiiiiidigt imon. Huvudstaden ska besökas för en match mot serieledarna. Spännande...
'

Inga partytider här längre. Inrutade dagar  och väldigt mycket vardag asså...


Idol

Har precis ringt ett samtal och röstat på Nicklas Hocker i Idol. Kungsbackakillen är ju störtskön! Och ja, självklart röstar jag lite för att han är från Kungsbacka och för att min lillebror är kompis med honom. Kniven på strupen att rösta lite där... Fast måste nog säga att jag hade röstat på honom även om han kom från Norrland eller nått. Helt klar min stil på Idol!

Sen är han ju jäkligt lik Englund (bilden nedan) asså. OBS: även om Englund och Emma hade vart söta ihop så är dom inget par... Bara så ni inte får för er något med tanke på bilden ;-)


Hemmaseriepremiär för vårt division 1 lag idag. Det gick la sådär får jag säga. Kommer aldrig gå in och analyser i bloggen men kan ju i alla fall säga att vi kunde ju spelat bättre mot PIF.

 



Hmm?

Antar att det inte är att göra som när man var liten och bara tog snygga pärlor och satte ihop...

Nä, detta tål att kluras på asså.


Fredagsmys

Sitter i min soffa framför tv3 (is the shit på vardagar) och äter kanske den tråkigaste middag någonsin. Don´t blame me, det är liksom inte direkt kul att laga mat till sig själv. Men får i alla fall i mig lagad mat med det mesta kroppen behöver. Är ju trots allt både träning och match idag som man måste vara pigg till.

Idag fick jag hem den ena beställningen med pärlor. Wiho! Nu är bara frågan: Vad ska jag göra med dom???

 

Nä men serri, känner mig ändå lite motiverad eller inspirerad eller nått. Men väntar nog på den andra beställningen också där jag får lite mer tråd och så med.

Var på anställningsintervju idag också. Gick bra faktiskt. Måste ju jobba nu när jag inte ska gå till skolan... Vill ändå jobba ett år eller två till innan jag gör något annat. Var inte riktigt redo att börja plugga tror jag. Men jag ska! Senare...

En onsdag i oktober

Kvällen har spenderats i Lillekärrshallen med Levve och hennes föräldrar. Kärra mötte Sävehof och fick sig en rejäl dänga. Sedan spelades ju ett till derby ikväll mellan RIK och Sävehof. Där gick RIK segrande ur mötet.

Mamma har sagt till mig att skaffa en hobby. Asså en lugn hobby som får mig att koppla av. Jag är ingen läsmänniska och inte så pillig av mig egentligen så varken böcker eller typ scraapbooking är något alternativ. Därför bestämde jag mig idag för pärlor och stickning. Det är pilliga saker om något men ska man välja så. Därför har jag idag handlat pärlor och tillbehör för nästan förbjudet mycket pengar. Och ja, jag vet att jag är lite efter med smycketillverkning med tanke på att alla redan gör det men det är som sagt endast för att koppla av lite eller nått.
Sen har jag även bett mormor att lära mig sticka. Hur ball hade det inte varit att kunna sticka sin halsduk, vantar, strumpor eller tröja då :P Det är ju vrålball!

Så om jag är okontaktbar under hösten vet ni ju att jag antingen tillverkar smycken eller stickar! Haha :P

Just nu

Lite nytt:

-Vi ska ta blodvärden och sånt på Carlanderska med handbollen. Se om vi är friska eller så typ.
-Min lillebror har köpt Lars Winnerbäcks live skiva till mig :D Hur mycket älskar jag inte honom då :P
-Jag har börjat ta tag i saker och ting. Vill ju ha en förändring.
-Ska jobba natt idag. Scary.
-Gym och träning idag.
-Det regnar ute.
-Kärra-Sävehof imon? Lite sugen...

:(

Vad händer?

Rubrik?

Har vaknat till liv lite igen. Har jobbat litegrann i helgen och var med på uppvärmningen och bänken i lördagens match. Vi vann med en boll över grannarna Önnered. Puuh!
Är fortfarande rätt matt och trött asså. Den där sjukan däckade mig rätt totalt.

Vad mer har jag att säga? Typ ingenting...

No offence

Rykterna gick ju igår på msn liksom, men titta vad man möts av när man öppnar GP idag.

Där ser man...