Hur kul är det liksom? Inte ett dugg. Tragiskt? kanske

Har börjar två-tre blogginlägg nu som jag raderat. Jag inser att ni inte är intresserade av att jag surfar runt på hemnet, att jag känner mig ensam, att jag har gått upp i vikt eller att jag snart ska kolla den nya serien på TV4. Big deal, för er liksom...

Partillecup



Imorgon börjar det. Partillecup! Ska bli riktigt kul =) Två år sedan jag spelade sist. Imorgon möter vi Nyköping och på torsdag blir det två derbyn mot både Sävehof och Önnered. Fredagens består av utländskt motstånd.
Vinna, vinna, vinna!
Jag vill ha ett guld i den här tuneringen.

Föressten, inte visste jag att Katrin Schulman (stavning)är ihop med Bingo Rimér. Är jag efter nu då eller?

Spikrakt neråt

HAHAH! Bara för att jag var så kaxig häromdagen och skröt om att mitt läsarantal stigit så har det typ sjunkit till hälften eller något de senaste två dagarna.

Det är varmt ute. Det är fuktansvärt skönt. Men jag tror det hänger åska i luften idag. Det är kvavt och det ser ut att dra ihop sig på himlen. Det hade varit skönt om det brakade loss lite =) För sedan ska ju solen och värmen komma tillbaxs! JAG ÄLSKAR DETTA VÄDER =) ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR <3

På mitt egna sätt

Lyssnar på Melissa Horn. Vill skriva ett sådär poetiskt, djupt och tänkvärt inlägg men jag kan inte det där. Jag kan bara skriva på mitt egna sätt. Men på mitt egna sätt så säger jag att jag känner mig ensam, fasten jag inte är ensam. Jag säger att det är så mycket jag vill göra som jag inte gör. Jag säger att det är så mycket jag vill uppnå som jag inte uppnår. Jag lever ett ganska "ultimat" liv med mina mått mätt, i min ålder. Varför är man aldrig nöjd?

Mammas födelsedag

Grattis på födelsedagen mammi =)

Sara Berg?

Jag vet inte om det är mina totalt ointressanta inlägg utan bilder som gör att min besöksstatistik ökar men det gör den, vilket är kul.

Ångrar efter kvällens samtal med Carro att jag inte besökte Parkan igår. Mina misstankar var sanna. Berg och Toivonen var såklart där. Berg liksom! Honom hade jag inte bangat att ta hem! Han hade nog till och med fått frukost (okej, jag har ingen, men det är ju tanken som räknas) Sara Berg? Det är la snyggt?
Carro, du måste tvinga med mig ut nästa gång!!! Kom ihåg det! (Annars kommer jag sno alla nickmål från dig resten av säsongen)


Flitig

Istället för att ägna lördagskvällen åt Park så har jag betalat tre hyror!
Så nu behöver jag inte tänka på det förrens i slutet av oktober. Wiho! Jag har också betalat fordonsskatt och lagt undan till min resa! Shit vad jag är bra!
Jag har sorterat papper och sökt nytt jobb. Jag har gått med i myblock.se för att försöka lära känna lite grannar, haha...
Oj, vad jag är bra. Men nu funderar jag på att sova. Har ont i huvudet. GötaKanal suger...
2:an är bättre.

U21

All heder åt våra U21 killar! Vilken upphämtning! Trots förlust har de ändå gjort en riktigt bra insats =)
Fast det suger att ha åkt ut, måste jag säga.

Sitter ensam hemma. Ska ha gymtester tidigt imorgon och sen är det jobb på det, så det ser ut att bli en väldigt lugn afton ikväll. Tur att Tyskland-Italien går på tv nu också då. Annars hade jag nog börjat gråta.

Sänkte mitt cooperresultat 40 sek igår. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Visst, 40 sek förbättring är 40 sek förbättring men jag borde ju kanske haft 1min och 40 sek för att vara lite nöjd. Jaja...


Ett glas vin med Katti, Nathalie och Sheila på La Sombrita på Linnégatan igår. Galna brasilianare där! =)
Blev uppraggad av en 50+are med. Hans "kompis" kom och knackade mig på ryggen och frågade om jag ville sitta med dom och "vara lite social", som han uttryckte sig. OSMAKLIGT! Jag vet inte riktigt, men har dom ingen känsla? En öl för mycket är ingen ursäkt och jag är inte ett dugg smickrad. När en gubbe, rent ut sagt, vill ha kontakt helt seriöst så måste jag säga att jag typ bara vill spy. Kunde faktiskt inte ens vara trevlig mot "vännen" då jag bara blev förbannad. Han kunde vart min morfar eller farfar liksom. Perverst, osmakligt och äckligt!
En gubbe ville ha kontakt med mig som är 20 år igår. Sjukt! Tänk vad mycket sjukt det finns i världen. Inte kontigt att barn, flickor och även pojkar blir våldtagna, misshandlade eller på annat sätt skadade då man inser hur perverst folk det finns.
Han kanske bara ville vara trevlig. Han kanske bara ville snacka ett par ord då jag såg trevlig ut. Jag är inte den som är den. Jag snackar mer än gärna och är open-minded. Har inte så mycket fördomar, MEN när man öppet uttrycker att man vill ha kontakt så är det inte okej. Han vet också att jag är minst 30 år yngre. Det hade vart okej om de började snacka fotboll med oss (OSS, för jag var faktiskt med mina vänner) och om det stannade på den nivån. Chittchatta lite med folk är alltid trevligt oavsett, men snälla kom inte fram till mig och "ragga" om ni är över 30!

Kanske gör en höna av en fjäder nu men jag tycker faktiskt inte det är okej. För att uttrycka mig grovt, så fine om ni pervon har era Slits-runkombjekt men för sjutton håll det på den privata nivån. Vi vill inte ha uttnyttjande och äckligheter!

Aja, vi drog till Deja Vu i Vasa. Jag fick gliringar av bartendern för att jag endast beställde in vatten. Dom tjänar inga pengar på mig när jag är ute liksom, haha. Men så mådde jag ju bra också när jag vaknade upp jämter Sheila i min säng i morse. Hemmamatch vafan ;-) Det bar ut till Askimsbadet för sol med henne och Armin.

Sen spinning+bodypump på gymmet. Sen fotboll och nu sitter jag här och skriver min resumé av det senaste dygnet, haha...

Just det! Mickael Jacksson är död om det undgått någon.

Uteserveringar

"Hej gumman. Sugen på ett glas vitt på någon uteservering ikväll? Puss"

Sådana sms gillar vi. Nu är naglarna målade =)

Ny dator?, cooper, tester, rehab och Dalarna.

Min dator gör just nu sina sista dagar. Tror det är dags för en ny. Hoppas jag hinner rädda allt som ligger på den bara. Alla bilder liksom :S Att förlora dom hade vart en STOR förlust!
Detta innebär att jag bloggar från min mammas daton nu när jag typ flyttat hem igen. Ni ska se mitt gamla rum, det ser ut som att jag bor här igen liksom, haha... (undra hur mina krukväxter hemma i stan mår egentligen?)
Detta gör också att det blir tråkiga textinlägg då jag inte har en massa roliga bilder på denna datorn.

Idag är det varmt ute. IGEN! Jag hade hoppats på moln, 15 grader och lite duggregn. Varför? För att vi ska springa cooper på Slottskogsvallen. Usch. Jag hatar verkligen cooper. Men man får väl tänka på att det är max några minuter av ens liv. Några var kanske lite i underkant, men i det stora hela är det ju inte många minuter.

På fredag har vi två (?) pass på gymmet där Palicka och tydligen också Patrik Sjöberg hänger. Och på lördagmorgon är det tester i gymmet som gäller. Där ser man.

Nu ska jag gå ut på altanen och köra rehabövningarna för min baksida och för axlarna. Detta ska göras i solen, men sen ska jag in och gömma mig igen för att inte få solsting eller nått. Kan ju i och för sig vara en godkänd ursäkt till att inte springa ;-) Nä, skämt åt sido.
Och du "Lillen" är du någon som driver med mig?
För nu är jag nyfiken som fan.

Proffs i gymmet

Vem kommenterar i min blogg under namnet "Lillen"? och är från Ludvika eller möjligtvis Dalarna.
Jag blir så nyfiken. Och som svar på din fråga så blir det ingen räls. Jag är för gammal och orkar inte bråka mer med tandvården i Halland och i Göteborg.

Nu till dagens viktiga!!!
En helt vanlig gymmorgon idag. Jag möter Maja och Lina, som vanligt och vi kör på lite lugnt. De klagar över träningsvärk och allt är frid och fröjd, TILLS utlandsproffset Andreas Palicka kommer in och sätter sig på cykeln. Kände mig helt plötsligt som 14 år igen och vi gapade nog lite väl mycket. Men nu vet vi ju att Palicka rehabar på vårt gym. Det är lite ball. Måste nog börja hänga där ännu mer.

Adore

Kunde inte låta bli att titta in på forever21 när jag läste Sagas blogg.
Jag älskar klänningar. Det och hoodies ;-) (men som tidigare sagt, inte tillsammans)

  

Nu fotboll! Hejja Sverige!

påverkan

Jag är en kass bloggare när det är sol ute...

Det finns inget bättre...

... än att bada i tjugo gradigt vatten efter en mil i solskenet. Egentligen är det fruktansvärt tråkigt, tungt och BLÄ att löpträna men ändå gör man det frivilligt (kan ju disskuteras om det är frivilligt i och för sig). Kan det bero på att man mår så bra efteråt? Antagligen är det därför.

Det ska bli sol i veckan =) Jag tänker bli brun! Sen är det sista tränigsveckan kollektivt också. Cooper på torsdag. Denna gången på Slottskogsvallen. Hoppas verkligen på att sänka mig, annars lägger jag ner löpningen helt och hållet. Jag kommer sänka mig!

På lördag ser det ut att bli utgång. Ska nog till "Park" med Sheila och Jen (?). Kan ju bli kul. Det var länge sedan jag var ute.

Just det ja! Grattis på födelsedagen Englund "Snusarn"!

Gilla fast ändå inte

Dags att snöra på sig löparskorna, dags att ge sig ut på milen. Hata! Men det är gött efteråt...

På jobbet

Postat av: Carro "leffe"

ursäkta sara meeeen!! Kungshamn är så jävla värt på midsommar och du e sjukt bitter. kan säga att du missar nått jävligt roligt!!!!
midsommar i kungshamn 4-ever!!! haha

 

Jag är nog bara bitter, haha. Visste inte att du var i Kungshamn just Carro ;-) Men kanske värt nästa år då? ;-) haha... Känns ju sådär när man snackar med Snusarn dock och han sov femtio meter från platsen där han på Öland blev mördad :S

Erkänner att jag är sjukt bitter på denna midsommar. Den sög! Tre bra saker hände dock. Jag spenderade den med bra människor. Sheila hade en ännu sämre midsommar (skadeglädje är den ända sanna glädjen) och filmen var grymt bra.


Nä om jag skulle hoppa i säng. Är på jobbet och slutar 12.00 imon. Ska försöka komma hem fort så att jag kan soooola! Ska ju tydligen bli fint väder nu ett tag framöver =) Jippi!

Föressten såg jag American Psyko nyss på nån filmkanal. Den var ju helt sjuk. Jag vet att jag är efter som inte sett den men gaaadh. Asså vissa filmer förstår jag mig bara inte på :S

 


Dagen efter

Tänk alla som mår dåligt idag. Alla som spyr. Alla som har ångest över vad dom gjorde och inte gjorde igår. Alla hångel folk kommer ångra. Alla "sista nubben" gör sig nog påminda idag och alla skador och olyckor ute i landet.

Tacka vet jag att må bra och dra till jobbet under storhelgen. Göra hela hyran på ett arbetspass liksom. Bye, nu ska jag träffa Armin och vi ska hitta på nått kul =) Visste ni att det har öppnat värsta glasscafét i Sisjön, jämter Siba. Järnbrottsmotet typ.

(inte alls bitter, inte alls)

Trevlig fucking midsommar

Överskattade högtid! Bitter sitter jag hemma med mamma, pappa och Emma. Vi bojkottar midsommar. Vad är grejen egentligen? Ska vi fira att det börjar bli mörkare igen? Att vi går mot höst och vinter? NEJTACK! Idag är en deppdag och en ursäkt att supa. Jag tänker på all fylla runtom i Sverige idag/natt och inte att föringa, hela helgen.

Jag har inte sett en midsommarstång eller en midsommarkrans på hela dagen. Min klänning hänger kvar på galgen för att gå till Trädgår´n på midsommarafton känns bara patetiskt. Då är det fan bättre att sitta hemma =) Ska kolla på "Vi hade i alla fall tur med vädret-igen"  och tröstäta ännu mer.

Om några år ska jag fan fira midsommar ordentligt. Utan tonårshysterin och fyllan. Jag ska fira midsommar med pojkvän, familj och vänner på landet eller vid havet med midsommarstång, dans, små grodorna, säckhoppning, kransar, blommor i överflöd, sill, potatis, jordgubbar med grädde och nubbe. Jag vill fira midsommar! Men hur kul är det i den här mellanåldern liksom? Antingen sitter man hemma med föräldrarna eller så går man ut och super! Då är det första alternativet sjukt mycket mer lockande. Tylösand, Smögen, Öland och Kungshamn på midsommar? Nejtack!
Jatack till en mysig högtid med vänner och familj.

Jonas Peterson

Jag glömde faktiskt min favoritbloggare i inlägget nedan. Jonas Peterson från Sverige som numera bor i Brisbane är den bästa bloggare jag vet! Han blogg "ett liv i exil" är så sjukt vardaglig, spännande och inspirationsrik!

Malva äter upp vår Sallad

Jag har massa tid. När jag har massa tid läser jag bloggar. När jag läser bloggar inser jag hur jäkla bra min egen blogg är. Fattar faktiskt inte att det inte är jag som tjänar miljoner för det är fan endast jag och Blondinbella som kan blogga i detta avlånga och inte att glömma, KALLA land.

Måste berätta ens sak till. Skrattar typ ihjäl mig inombords. Mamma är arg. Mamma är arg på vår sötaste katt, Malva. Mamma är arg på Malva för att hon äter upp allt i hennes växthus. Salladsblad, Mangoblad och gurkblad. Katten käkar upp alla nyttiga odlingar! HAHA!

Megan Fox


Megan Fox. En sådan tatuering är det jag funderar på. Sjukt fint! Och den går att gömma under bröllopsklänningen. Absolut det viktigaste!

Kökort i 2 år idag

Mitt körkort har legat i plånboken i två år idag.
Eller nä, där ljög jag. Jag har haft körkort i två år idag. Hämtade ut det gjorde jag typ inte förren Posten ringde och sa att de snart skickar tillbaka det.
Men tänk ändå, idag går liksom prövotiden ut =) Räknas jag helt plötsligt som en lämpligare bilförare nu?

Glad midsommar föressten!


Bk Heid

Det tog inte lång stund innan motivationen infann sig från det att jag parkerade bilen utanför hallen. Jag måste säga att det känns lättare då andra också "klagar" men det skönaste är att man har ett helt underbart lag som bryr sig och som peppar en. Bk Heid, fy vad ni är bra! Alla tjejer, fy vad jag gillar er! Och fy vad jag gillade handbollen idag. Löpningen kan ju disskuteras, as usual men vad gör det egentligen då det är handboll som är det huvudsakliga? Självklart är jag införstådd med hur viktig fysen är men i slutändan handlar det väl egentligen ändå om handbollen? eller?
Strunt samma. Lina, Carro, Hultas, Frida, Ino, Jerry och alla andra, ni ska ha tack för att ni finns på träningarna bara och är så goa!

Bollklubben Heid!


Samma bild som häromdagen men hittade ingen annan på mammas dator.

Drömmar

 

 




Motivation





Tips på att hitta motivationen idag? Hjälp mig!

Måste få ur mig

Det regnar. Men det är väl klart! Det är ju midsommar imorgon, då är det klart att det ska regna! Det vet ju alla.
Vill bara att midsommar ska vara över. Har ingenting att göra. Har inte ens lust att göra något. Dessutom jobbar jag dagen efter. Är så trött i kroppen och i allmänhet att jag inte orkar göra något just nu. Försäsongen i år är faktisk hemsk. Tänker inte försköna med att "det blir säkert snart bättre" eller " det är ju någonstans roligt också annars hade man inte gjort det" för det är inte roligt någonstans! Det är hemskt jobbigt och tråkigt. Jag sover dåligt, för varje gång man ska vända sig vaknar man typ för att man har så ont. Jag undrar fan om detta är hälsosamt?
Snackar med lagkompisar på msn och läser deras bloggar och det verkar ju inte som att jag är den ända som mår såhär. Det är otroligt tungt just nu. Det tar på både kropp och psyke och just nu är jag så sjukt glad över att fösäsong ett är över till nästa helg. Först väntar dock en vecka med tester och mer löp och brottningsträning.
ÅNGEST! Det sjuka är att man är vältränad. Jag känner inte många "icke-idrottande" eller "vardags-motionärer" som skulle ta över 50 i bänk. De springer inte cooper på våra tider. De typ dör efter en cirkelträning, hinderbana eller brottningsträning. De skulle aldrig klara av att göra 40-50-60 situps på en minut eller 20-50 armhävningar. De skulle aldrig hoppa så högt eller långt som vi gör. ÄNDÅ har man alltid känslan av att "jag duger inte- jag måste bli bättre!" Suck...

Men som sagt, snart är det över. Partillecup börjar vilket ska bli otroligt roligt! Sedan är det försäsong 2 vilken brukar vara lite lättare. Det är då det är dags att trappa ner på den tunga träningen för att börja finslipa. Längtar efter säsongen. Till seriematcherna startar. Men det är nu vi lägger grunden och för att få vara med om det roliga måste man även göra det tunga, jobbiga och tråkiga. Så är det bara!

lugn och ro

Ingen hets. Förut "hatade" jag att bo långt ut på landet. Nu älskar jag att vara här! Kanske är skillnad när det bara är för några dagar. Har haft ett mycket "givande" dygn. Givande kan ha varit fel ordval men skönt har det varit i alla fall. Hela familjen+ Sandra samlad igår. Käk och jordgubbar med glass sedan ett sådant där "girltalk" som förr i tiden. Gillas! =)
Dagen idag har spenderats med Sandra och Jesper vid poolen. Har nog fått lite färg ändå! På eftermiddagen åkte jag och Jesper ut till Sisjön och sprang två varv. Kändes bra att för en gång skull inte vara sämst i spåret ;-) haha...


Hämtade mamma i Askim och är hemma igen för att grilla. Känns som att jag isolerar mig från omvärlden när jag åker hit typ men det är så skönt =) Har inte ens med mig datorn liksom! Wow... PS3 har dock fått följa med och lir ikväll väntar =) Föressten kna jag typ inte ens vänta på att The Sims3 ska komma ut till PS3.

Vädret gör rätt mycket


Nu är jag helt plötsligt viktig!
Ingen liten fjantig "timmis" längre som ingen litar på, nä nu får jag gå på APT-möten ser ni! A, i alla fall idag, haha... Möte inför sommaren.
Möte med timvikarierna för att uppdatera så egentligen var det nog inte så speciellt. Ville nog låta lite mer viktig än vad jag är. Men en dag, då jäklar ska jag bestämma =) Ser ut att bli en sommar likt alla andra. Jag trivs där och det är tur att jag har Armin och co. som livar upp! Han ska börja på sin masterutbildning på Handels nu till hösten. Hur coolt är inte det? Vissa tar ju tag i sitt liv, till skillnad från andra, hmmp... HAHA! Aja, han är ju faktiskt två år äldre också och om två år kanske jag är en bit påväg också (vilket är högs osannolikt, men man vet ju dock aldrig).

Annars en dag likt alla andra. Färdigäten för att slappa lite innan brottningträningen som står på programmet idag. Är lite rädd. Kommer ju ihåg de hemska brottningsträningen från Aranästiden då vi körde det varje onsdag under försäsongerna. Jösses vad jobbigt det var!
Annars är det hem till Åsa ikväll som gäller. Tror Sandra följer med också. Trevligt, trevligt. Paris Hiltons "my new BFF" och U21-EM står på mitt önskeschema ikväll =) Imorgon står det steka på altanen och kanske ett dopp i poolen på samma schema och behöver jag säga att livet är så bra det kan bli för tillfället?


Kan inte bli bättre än såhär!

Dresscodes

Sandra skickade lite bilder från "the old time". Så kul! Kolla denna liksom:

Sandra tyckte inte riktigt jag fått ihop färgerna i min outfit. Det fattar jag inte riktigt.
Ser ni några fel eller?

Tvättstugebov

Jag är en tvättstugebov. Jag tvättar nästan alltid efter att tvättstugan "stängt" klockan 20.00. Jag menar, sålänge ingen skäller på mig tänker jag fortsätta med detta =) Funkar perfekt för mig. Man kommer hem från träningen, maskinerna är lediga (såklart, eftersom det är stängt, haha) och man kan slänga in sina äckliga träningskläder så dom slipper ligga i badrummet och lukta eller mögla, haha...

Om någon kommer på mig så är jag nog inte sen att inföskaffa en en tvättmaskin (om jag hittar någon som får plats hos mig). Då hade ju Samsungen till vänster inte vart fel. Cool design som fan! Har ju snart alla teknikprylar från Samsung. Samsungan börjar nog bli min vän. TV, dvd, telefon you name it!

Behöver jag näma att jag är trött?
Tror jag skulle behöva någon som fanns hemma hos mig när jag kom hem på kvällarna. En som stod med maten färdig. Som tvättade kläderna medans jag duschar. En som masserar min onda kropp och som kan diska och springa alla småärenden å jag slagit mig ner i soffan =) En pojkvän hade vart bra! Eller föressten inte! En slav passar nog bättre =) En slav ska jag skaffa mig! Vet du vart man får tag i en sådan så hör av dig!

Fullsäckat schema imon då jag ska till gymmet, på möte, hämta nya löparskor, brottarträning och sen hem till Åsa =)

Tv 4 sport?

Sol sol sol! Jag älskar dig! Så fruktansvärt skönt och ligga vid poolen och bara steka. Det är typ min favoritsysselsättning. En farlig sådan. Är livrädd för hudcancer. Ändå solar jag. hmm... 
Blir nog fler besök i Åsa under veckan då jag hört att vädret ska hålla i sig =)
Nu är det bra för idag i alla fall. Ska bara äta upp, sen ska jag lämna lugnet här ute på landet för att dra mig in till stadens puls igen, haha. Jag hoppas och tror att det står intervaller på löpschemat idag. Tror till och med att det står 8x70/20, 8x45/15 och 8x15/15. Det gillar vi! eller?

Ikväll börjar U21-EM. Kan bli intressant, om jag har den kanalen vill säga.

Försäsongstrött

Trött! As usual. Pratade nyss med Carro om att man är konstant trött nu för tiden. Försäsongen tar energin rätt bra, om man säger så. Men när man tänker på Partillecup, derbyt mot Kärra i Heidhallen som seriestart i September och ett slutspel nästa år (?) så orkar man. Man hittar motivationen någonstans att ge sig ut och springa eller ta sig till gymmet. Sprang 8 km idag, varav 4 av dem körde jag lite egen fartlek (intervaller). Typ varannan lyktstolpe ni vet!


Sovatime. Har liksom varit vaken 12 timmar nu och det känns. Dags för 12 timmar sömn nu, haha...

Inte ihop va?

Klänningar och hoodies <3
(a, självklart inte tillsammans då)
 
Otroligt söt klänning som tyvärr inte fanns i min storlek. Hoodien ska nog nog däremot kunna beställa hem från supportersidan. Love! När ska jag komma iväg till London och få se "my team" då?




söndagsångest eller nått

Bitter, ledsen och fundersam.
Sluta tänk Sara och gå ut och spring istället.


Sommarhelg

På väg hem till Åsa snart. Ska ligga vid poolen hela dagen för att sedan ikväll ge mig ut och springa en bit.

Igår var jag i Äskhultsby med jobbet. Det är rätt mysigt  där.





Scary...

Sedan var jag hos Sandra en sväng och åt jordgubbar, vaniljglass och choklad =)


myshelg

Idag jobbar jag 10.00-19.30.
Ska sedan direkt ut på Hisingen och träffa Sandra som har spederat en vecka i Norska Bergen. Ska bli mys.
Imorgon har jag tre uppdrag:
1. SOVA UT!
2. Åka hem till Åsa.
3. Löpträna.

Ser ju heller inte ut att bli så fint väder. När ska det komma egentligen? Jag hoppas verkligen på midsommar som de lovat. Jag behöver sol!
Nä, nu ska jag till jobbet och äta sill och potatis =) Ciao!

Killar, se upp!

Ni killar har det inte lätt. Mycket att tänka på om ni vill kunna få barn.
(är dock säker på att vi tjejer har lika mycket att tänka på om man börjar sätta sig in i forskningar och liknande)

Man, så undviker du infertilitet:

Undvik varma bad

Använd boxers istället för briefs 

Få inte utlösning för ofta, varannan dag är lagom 

Motionera måttligt, en timme tre till fyra gånger i veckan

Undvik motion som värmer upp genitalierna

Ät bra

Ät multivitaminer dagligen

Sov åtta timmar varje natt

Bli inte uttorkad och drick max två koppar kaffe per dag

Rök inte

Ta inte droger och drick alkohol måttligt

Gå inte upp eller ner mycket i vikt

Stressa inte

Utsätt dig inte för lösningsmedel som till exempel finns i målarfärg

Källa: Loyola University Health System

 

 


Viljan

Vill så jäkla gärna utomlands en vecka till men har insett att jag inte kan byta så mycket pass på jobbet samt vara borta från handbollen. Har redan ångest för hur jag ska lösa några jobbpass som krockar med handbollspass i slutet av sommaren.
Vill så gärna åka en vecka! Men det går helt enkelt inte. Jag får inte ihop det. Suck... Nästa sommar ska jag fan inte jobba! När man spelar så mycket handboll så borde man faktiskt ta ledigt från jobbet under sommaren och bara vara ledig (självklart köra sommarträningen) för som det är nu så blir det ju inget avbrott i vardagen överhuvudtaget.


Det regnar fortfarande utanför mitt fönster

Det är Juni och det regnar.
Gyllene Tider sjunger "Juni, Juli, Augusti- vindarna är varma då" Men fuck no! Det är svinkallt och sjukt tråkigt väder.
Ge mig sol!

Har sovit tio timmar inatt och ändå är jag trött. Beror nog på att man är så sliten nu tror jag, samt solbristen då såklart ;-) haha... Har ägnat en och en halv timma åt att få ordning på alla nummer och kontaker i min nya telefon. Har ju kvar samma nummer men har bytt till abonnemang så jag fick inte med alla nummer från det gamla sim-kortet till det nya och det mina vänner var en krånglig historia. Men nu har jag rensat och fått över de flesta =)

Det ser ut att bli en slapp dag fram till träningsstarten 16.30. Vi kör spinning 50 minuter och sedan styrka 60 min. Styrkan vet jag kommer bli ännu sjukare än förra fredagen så det är bara att ladda upp ordentlig med mat och så...

Sedan ser det ut att bli Timbuktu på Liseberg ikväll. Inget roligt väder för det dock, men allt går om man vill =) "Finns inga dåliga väder- bara dåliga kläder"

bra

Spotifya Melissa Horn! Speciellt låten Långa nätter.
Tack Emil för tipset!

Soltörstar

Jag har hört att det ska bli fint väder till midsommar =)
Det hoppas jag! För nu vill jag bli brun!


Rhodos i april. Trots flertal "ofina" dagar lyckades jag få lite färg. I alla fall i ansiktet. Benen kan ju disskuteras, haha!

RUTINER

Idag har jag varit duktig =)
Ledig men gissa vem som var uppe vid åtta ändå! Me!
Det är ingen ide att vända på dygnet eller nått för när det bara är handboll och jobb som gäller så är det bästa som finns RUTINER! De mesta av mina dagar börjar med frukost efter det träning sedan mat, vila eller/och jobb och sen träning på eftermiddagen. Efter det blir det hem och få i sig lite mat samt lite TV eller msn. Roliga dagar liksom! HAHA! Men som sagt, det kommer förhoppningsvis ge resultat =) Och jag lägtar så efter nåsta säsong och matcher igen nu!

Idag har jag i alla fall varit ute och gått en promenad på cirka en timme, jag har handlat, jag har storstädat och jag har tvättat! Tänk vilken hemmfru jag kommer bli va :P Först till kvarn ;-)


Titta vilken härlig bild jag hittade. Vigge, Brikell och Degen i min säng på valborg 06? 07? Det var tider det =) HAHA

JA TACK!


Glad

En rätt soft dag.
Började med att jag vaknade av mig själv fem minuter innan klockan ringde, dvs fem i sju.
Befann mig på gymmet 08.00 och vid tjugo över trillade Maja och Lina in. Mycket trevligare med sällskap bland vikterna =)

Jobbat hela dagen efter det.
Har kollat fotbollen lite grann såklart.
Sverige vann. Det var bra.

Sitter med hårinpackning i. Det där håret på bilden till höger, hade jag inte tackat nej till direkt. Tänk om man hade så mycket och coolt hår. Det ska jag skaffa i mitt nästa liv. Då ska jag typ bli afroamerikan eller nått.

Och så är jag jäkligt glad över att jag fick tillbaka skatten idag =) Man kanske inte pratar pengar öppet? Vad vet jag :S men det var rätt mycket.
Så det var jäkligt skönt må jag säga!

Något som man kanske kan säga är både skönt och väldigt oskönt är att vi typ är så nertränade vi bara kan bli nu. TUNG träning och man är konstant trött. Trött i kroppen och i huvudet. Jag vet ju att det ger resultat. Förhoppningsvis, haha! Men försäsonger är tunga. Det är ett faktum!

äta, träna, äta, vila, träna, äta, sova

Vi tränar fruktansvärt hårt just nu...
Konstant trött mellan och efter pass... God natt!

Som sagt

Antingen väljer man att lägga sig under täcket och tycka synd om sig själv eller så går man upp och försöker göra det bästa möjliga av dagen.

Jag väljer det senare alternativet.

En bild säger mer än tuden ord.

Jag tappade allt..


Denna bild säger liksom allt.
Studenten 2008.
Sen den dagen har jag liksom tappat allt.
Den speglar mitt liv...
Hoppsan, där försvann tryggheten.
Vad ska jag göra nu?

Jag är "tuff" och lite ursäkt till lagkompisar

Sandra om Massa onödig fakta för er som gillar mig =):
Jag tror du kan bli astuff i den blommiga klänningen tillsammans med din jeansjacka och ett par klackar:D Längtar till midsommar, tur jag har dig!

Sådana kommentarer gillas =) haha!

Fick en "uppläxning" av Hultas idag. Hon sa åt mig på skarpen att jag måste ta tag i MatteB nu. Jag lovar Hultas, jag skaaaa! Men jag kommer typ ringa dig jämt så du kommer tillslut inte orka med mig mer.'


Handbollen gick kasst idag. Sådana dagar har man men när jag inte ens kan passa är det segt. Borde typ be Carro och Micka om ursäkt för det kändes som att det var dom två som var mest utsatta för mina kassa pass. Typ offer. Men ta det inte personligt! Haha, nä men skämt åt sido.

Löpningen gick dock bättre idag. Men då behöver man ju inte tänka. Men tror handbollsprestationen kanske beror på att det är första dagen idag. A, jag är inte den som är den med privata saker men ni fattar. Kan vara svårt att fokusera ibland då. Då är det bättre med fys som man inte behöver tänka under just den veckan.


Massa onödig fakta för er som gillar mig =)

Hoppas innerligt på fotboll som uppvärmning idag på träningen. Sedan tror jag det är intervaller efteråt. Tack för det! Och jag är inte ironisk nej. Jag behöver faktiskt intervaller och känner för det idag (nu tog jag i så jag nästan sprack).

Jag har börjat fundera jättemycket nu. Mamma väckte en del tankar hos mig igår. Jag tänker inte berätta vad, mer än att det handlar om framtiden och utbildning.  Ser ut som att min dröm ändå kan bli sann...

Fick igår ett mejl från den amerikanska advokaten, om ni kommer ihåg honom. Han kan ju "the rules" iaf och väntar några veckor med att höra av sig. Jag har dock inte svarat. Vad ska jag säga honom liksom? :S En liten update för er som undrade vad som hände där.

Lyssnar på Abba och funderar på om jag ska diska eller ta tvätten först... Hmm svårt val! haha...
Ska förbi torget också och lämna tillbaka en kjol som jag ångrade i allt shoppande de senase dagarna...

Kolla bara här:
(Tror jag gått in i ett missbruk eller något...)


Råkat handla lite den senaste veckan =)
Jespers kommentar "Asså, den där blommiga klänningen Sara... Jag hade ju då aldrig stött på någon med en sådan. Du ser ju typ ut som fyra år i den" Tack för den liksom...

Störtskön snubbe

Timbuktu på Liseberg på fredag. Nån som vill med?

"borta" bra men hemma bäst

Trodde nästan aldrig den dagen skulle komma att Askim känns som hemma. Hemma hos mamma och pappa i Åsa är ju hemma. Det är det dock fortfarande men det finns heller inget bättre än att komma HEM till mig efter att ha varit iväg några dagar. Så skönt att ha sin egna dator, ligga å slappa framför tv:n och (tro det eller ej) småfixa med tvätt och liknande.

Sitter och försöker planera lite med Sandra vad som ska hända i sommar. Jag vill till Hultan nån dag eller två. Emma är på. Måste se Kings of leon. Sandra å jag snackar Bergen, Gotland osv. Jesper och jag pratar Grekland. Kan livet bli bättre? Till hösten gäller ju studier också kanske. Har en ny ide nu, mohahaha...

Snart, Säsongsavslutning av Söndagsparty som gästas av Håkan Hellström. Och jag har köpt Ben&Jerrys =)


Sandra, my matchmaker

Sandra skulle bli en perfekt matchmaker åt mig. Hon vet precis vad jag gillar. Hon måste dock bli mer framåt och ta reda på mer. Detta måste jag skola henne i.

Sandra   | Sommarlov! säger:
föresten hittade eller en av andre å lises kompisar som e här e din typ verkligen
Sara1 säger:
asså?
Sara1 säger:
tell me
Sara1 säger:
norrman?
Sandra   | Sommarlov! säger:
yes..han verkade väldigt energisk, han e från oslo typ kanske närmare 25 och rödhårig
Sara1 säger:
ååå
Sandra   | Sommarlov! säger:
stian tror jag han hette
Sara1 säger:
snygg?
Sandra   | Sommarlov! säger:
helt ok...
Sandra   | Sommarlov! säger:
kanske har en bild som du får se när jag kommit hem...
Sara1 säger:
idrott?
Sara1 säger:
fotboll?
Sandra   | Sommarlov! säger:
fast jag fattade det som om han kanske bara skulle stanna här 2 veckor till
Sandra   | Sommarlov! säger:
njae...det vet jag inget om
Sara1 säger:
jaha
Sara1 säger:
aja
Sara1 säger:
vart ska han sen då?
Sandra   | Sommarlov! säger:
vet inte...eller så var det jobb han hade i 2 veckor till...men om han skulle dra så e det väl till oslo
Sara1 säger:
okok
Sara1 säger:
men sandra, du måste FRÅGA sånt
Sara1 säger:
du kan inte bara anta en massa saker

Dagens

Jobb idag och imorgon. Två rätt okej pass. Idag 11-18.30 och imon 07-00-13.00. me like... Sedan är jag ledig tills på lördag vad jag vet. Därför ska veckan användas till att ordna upp ett och annat =) Få lite struktur i mitt kaotiska liv!
Hell yeah!
(Och så ska jag börja kolla resor... Wie!)

Ursäkta Zlatan...

... men jag tror att Madde, jag och Carro hade gjort offensiven bättre än er idag!

Skulle inte bangat Nicklas Bendtner

What a day!
Har spenderats i Ullared med Jennifer och Jenny.  Vi ägnade X antal timmar med att springa runt i varuhuset. En expedit kaxade mot oss och Jenny bitchade tillbaka som fan! You go girl! Sedan spenderade vi lite tid i affärerna runt omkring. Speciellt skoaffärerna och ännu mer specifikt barnavdelningarna. Sötaste att dom två har mellan 32-35 i skor va! Sjuuukt små fötter. Mätte med min 41a och deras fötter är typ hälften så stora som mina. Galet!



Fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark.
Kommer sitta och drägla över Zlatan och Bendtner!
Bendtner är typ samma ålder som mig och lirar i Arsenal (in my heart). Mäktigt!  


För er som är intresserade! Alltså, mamma, mormor, Levve, Hultas och Lina typ ;-) haha

Spinning och kroppsstyrka stod på schemat idag. Chill tänker man då (inte för att det är lätt utan för att man föredrar vissa träningar mer än andra) Det borde man inte tänkt...  Spinningen kan man ju såhär i efterhand ses som uppvärmning och styrkan var nog det jobbigaste styrkepass jag kört utan att ta till vikter. Idag var det smärta! Miner, "skrik", svett och närapå tårar under en timma! När jägarsitsen med en kompis vikt på benen, körandes triceps känns som vila är det rätt tungt tror jag. En ben/höft/rumpövningar var så smärtsam att jag trodde de flesta skulle börja lipa. Ingen ger ju sig heller trots att det känns som att någon under första tio sekunderna kör in en kniv rakt in i höften på dig och så ligger du där med den i, i tre-fyra minuter. Om jag kommer upp ur sängen imorgon är jag otroligt nöjd. Är det tuff träning eller är vi klena? Tror det är rätt tufft just nu faktiskt! Om inte blir jag ledsen, för jag vaknar var och varannan dag och känner mig som 80 år i kroppen... Så springer jag inte cooper på en bättre tid veckan efter midsommar blir jag otroligt missnöjd.

Dags för sängen... Puss

En rolig helg =)

Tackade nej till jobb på lördag för första gången i mitt liv tror jag. Anledningen? Jag ska vara med vänner!
Och jag tänker prioritera det framför den där extra tusenlappen på lönen så det så.
Så i helgen gäller:

Jobb fredag 07.00-16.00
Träning fredag 16.30-19.00
Onsala under fredagskvällen med Jenny och Jennifer och andra?
Ullared och Varberg på lördag förmiddag =) med Jenny och Jennifer + de andra?
Slottskogen+ grill med folk på lördagskvällen. Jen har ju fyllt år.
Jobb mellan 11.00-18.30 på söndag.
19.00 ska jag träffa Kelle och ev. Degen på Karma i Kungsbacka och planera en fest =)


Mot Frölundatorg

Vaknade med sådär ont i ryggen som jag får ibland. Kände av det på träningen igår men det funkade ändå. Jaja, får se om det går över, annars får jag väl ringa knäckaren!

Hittade massa snyggt på Bubbleroom igår men av erfarenhet vet jag ju att man nästan alltid går back av att beställa på nätet om det är något som inte passar och man är tvungen att skicka tillbaka. Därför funderar jag på en tur till torget. Vill hitta något liknande den här kjolen som finns i både svart och vitt på nätet:
Nu ska jag ut på jakt!!!



Föressten! Jag har kommit på hur man kan göra apelsinjuice här hemma. Jag har ju ingen juicepress men så tänkte jag att man kunde använda mixern. Det gick inte... Blev bara världens gegga. Men, när jag rotade runt lite i lådorna hittade jag ju min potatispress!!! Går sjukt bra att pressa geggan i och vips har du apelsinjuce!!! Fiffigt va :P (jag hör verkligen hur tråkigt mitt liv verkar, hahah)

Samsung

Löpträning i förmiddags. Sänkte mig lite... Kommer aldrig bli något proffs på cooper direkt men ska nog kunna få ner tiden lite. Cirkelträning med fys-Jerry nu i eftermiddags. JOBBIGT! Kommer jag inte upp ur sängen imon vet jag ju varför. Varje onsdag vaknar jag och undrar om jag varit ute och slagits under natten.



Samsung Touchwiz
Har beställt en ny telefon. En abonnemangtelefon för första gången i mitt liv. Ska bli spännande att se hur detta går...

Marion Jones

Sitter och kollar Opera. Hon intervjuar Marion Jones.
Jag hatar folk som dopar sig! Det är en av de värsta sakerna en idrottrofil kan göra och jag är rädd för hostmedicin och nässpray. Hur kan folk ens tänka tanken att ta förbjudna preparat??? Man vinner inte rättvist!!!

Trots mitt motstånd så ser jag upp till Marion Jones. Hon tog Anabola Steorider vilket jag tycker är helt fel. Hon ljög sedan för FBI och nekade till anklagelserna trots att hon visste att hon dopat sig men på något sätt tycker jag att hon ändå är lite av en förebild.
Motsägelsefullt va?
Saken är den att hon är fruktansvärt smart, ödmjuk och ångerfull. Hon har suttit i fängelse i sex månader. Sex månaders tid som hon förlorade med sin familj. Hon har lämnat tillbaka sina medaljer och titlar och hon är ifråntagen alla resultat, med all rätt! Hon har lagt av löpningen för alltid och hon har dragit sig tillbaka till ett lugnt familjeliv. Hon hoppas på att hennes misstag och felval ska hjälpa andra, speciellt ungdomar. Hon går nu ut öppet och pratar om känslor och hur allting gick till... Jag tycker hon är otroligt stark som faktiskt inför hela världen står rak i ryggen men med tårar i ögonen och talar om att hon tagit förbjudna preparat och att hon ljög för FBI. Att ha modet och orken att göra något sådant speglar en stark person oavsett dopad eller inte. Hon gjorde ett misstag men har på något sätt upprättat sin heder något genom att handla så ansvarsfullt nu i efterhand. Och jag tycker främst att man ska lära av hennes misstag. Förhoppningsvis kan ungdomar och idrottspersonligheter bli avskräckta och lära av någon annans misstag för en gång skull...

Träningsdag

Var hemma hos Camilla, Billy och Freja igårkväll. Mys <3

Kolla in stjärnan nedan liksom ;-)

Ser ut att inte bli supersoligt idag så har istället fått i mig lite gröt och ska nu upp till Sisjön och göra några varv. Sedan ikväll är det cirkelträning med laget. Det är kul =)  Och Frida! Ha en jäkla kul student!!!


Ett ryck

Jag har fått ett ryck!
1 juni och måndag på en och samma dag. Det måste ju betyda nystart på någonting. Denna gång har jag tänk att förbättra min kost. Jag äter bra sedan tidigare men ska från och med nu ha totalt godisförbud och börja äta ännu mer frukt och grönt. Så idag har jag varit och köpt en mixer och massa frukt och grönsaker, det för att kunna göra drinkar av =) tänkte fråga lina om jag får låna hennes bok med recept också...

Jag måste ju visa min skönhet! En rosa mixer!!! Wiho =) Men mest är bilden till för att visa mamma att jag faktiskt köper nyttigheter trots att jag bor själv! Hon trodde nämligen jag skulle vara för snål för det...

Sommar

Det är sol sol sol! Fick precis ett sms från Norge. Där är det också sol och folk drar till stranden =) Det är verkligen sommar i norden!!! Me like! Idag blir det dock ingen solning för mig. Ska städa lite innan träningen. Inte så jäkla smart att pressa innan ett dubbelpass. Det är ju kondition som gäller nu ju!

Dålig närvaro de senaste dagarna inser jag när jag ser min blogg. Har dock tagit lite bilder så ni som intresserar er kan få se min helg i bilder =)


Underbaraste människorna! Ni två betyder!
Avenyn i fredags... En cola för mig och en öl för Emma och Jesper.





Hammarkullefestivalen med jobbet i lördags =)