Varför dessa kollage?



Detta vill jag ha! Synd bara att jag inte vågar beställa något. Och synd att byxorna endast finns i typ storlek 25. Men "tired of meeting mr. wrong" är så ball. Den funderar jag faktiskt på att skicka efter. Är lite ledsen för att jag aldrig hittar så snygga byxor. Dom två paren är lite todiefor.

Grekland 2009

Nästa sommar ska jag och Emma spendera två veckor i Grekland. Hon vet det inte än dock, men ska berätta det för henne snart. Eller så hinner hon läsa bloggen först, haha.



Grekland är bra mysigt. Har visserligen bara varit på Kreta (och cypern när jag var jätteliten) men vill dit igen. HEJJA Grekland jämfört med Bulgarien. Bulgarien skulle jag vilja ha bra betalt för att åka till igen.

Ursäkta om jag är negativ

...men det här är ingen bra måndagsmorgon.
Förkylningen är värre nu och jag har legat och svettats hela natten. Torrhostan har börjat gå ner i luftrören, vilket bara inte fick hända. Jag var ju rätt ordentligt sjuk för två veckor sedan och nu detta. Hur kan det komma så fort igen och hur kan jag vara så mottaglig??? Det är ju riktigt pinsamt att behöva säga till tränaren. Usch, jag hatar att säga att jag är sjuk. Man känner sig typ skyldig och dålig.

Sedan ringde de från jobbet och hade en akutlucka mellan 07.00-20.00. NOWAY, att jag tar! Hade blivit jätteglad om jag var frisk. Men nu? Mår kasst. Ska lägg all min energi på att ta mig till träningen och köra en och en halv timma handboll. Imorgon är det löpning. Hoppas det kommer en ande och ger mig tre önskningar innan dess. Då ska jag önska mig frisk för alltid och så ska jag önska mig bäst på löpningen.

Har nu ätit en rå vitlök (oj, vad jag kommer lukta gott på träningen ikväll), en apelsin, druckit en mugg rött te samt tagit en Ipren. Allt för att bli bra. Nu väntar bara halstabletterna på mig efter tandborstningen...

Visst tog jag en fin bild häromdagn nere vid havet :-)

Inkilning i Heid 2008

Så har man blivit inkilad också. Fem pers var vi som skulle bli det. Hade ingen aning om det. Igår trodde jag bara att det var lagfest, men hur kunde jag vara så dum att jag trodde vi skulle komma undan :P Men kul var det! Inkilningen bestod av fyra moment:
1. Bowling
2. Femkamp: ölhävartävling, gummiband i ansiktet, limbo, vissla med kex i munnen och dricka drink med sugrör.
3. Frågesport
4. UPPTRÄDANDE! Sång och dans.





Har mängder av bilder, men vet inte vilka ja kan med att lägga upp. Okej att ni får se dom på mig :P men kanske ska skona de andra i laget från att komma upp på nätet...fast de lär väl ända hamna på facebook, haha!

En riktigt rolig kväll! Tack för igår :D Och tack för att vi fick vara hos dig Karin! Tror jag flyttar in hos dig. Du bodde ju jätetfint och mysigt :P

Gör iordning mig (TYP)

Sitter här alldeles naken :O OMG! Har precis duschat och ska fixa ordning mig strax. Vi ska ju träffas redan vid femtiden i Eriksberg (hisingen) hos en lagkompis och för mig tar det ju en stund att ta mig så långt, hehe.

Är jätteförkyld. När jag satt på bussen (ja, jag åkte faktiskt buss för första gången sedan jag fick mitt körkort för ett och ett halvt år sedan typ) hem från Camilla fick jag en upperbarelse. Jag bestämde mig för att det är läkare jag vill bli. Doktor Sara! Det låter väl bra :P Jag  vill bli läkare dels för pengarna men mest för att kunna hjälpa folk och att det är en personlig utamaning. Jag ser inte läkare som ett statusyrke, snarare tvärtom. Det kan vara rätt skabbigt och äckligt till och med tror jag. Ett företags/karriärsjobb tycker jag är mer status i sådana fall. Orka gå finklädd i pennkjol, blus och höga klackar till jobbet varje dag. Som läkare finns det oändligt mycket områden man kan jobba inom. Jag kan bli idrottsläkare i något lag, jag kan bli barnläkare, kirurg, specialist, ortoped osv. Jag skulle även vilja göra någon säsong som volontär utomlands. Man kan börja forka på sikt och framförallt så hjälper man folk. Så jag tror att jag bestämt mig nu. Nästa vecka ska jag gå  till syv och berätta att jag vill bli läkare och be henne hjälpa mig med vart jag ska börja och hur jag ska gå tillväga. Behöver ju läsa upp betyg och så. Förmodligen kommer jag även behöva plugga utomlands, för aldrig att jag kommer komma upp i 20.0. Och skulle jag inte orka eller klara av att komma in på läkarlinjen så tror jag att jag istället vill bli sjuksköterska. Jag vet att det är ett underbetalt skitjobb där man gör mycket läkarjobb för ingen lön. Men jag vill ändå jobba i vården tror jag. Dock inte på lägre nivå än sjuksköterska. Trivs med att  jobba med människor och skulle aldrig fixa ett kontorsarbete. Man blir så glad när man märker att den andra personen blir glad för att man hjälpt denna. Att få sådan positiv feedback kan göra hela dagen.

Oj, nu måste jag skynda mig!
Ha så kul ikväll alla! Det ska jag ha :D

Don´t try this at home

Vaknade och trodde att halsflussen slagit till två veckor efter att jag redan varit sjukt. Rinde runt som en galning till vårdcentraler och privatläkare utan att lyckas få åka och kolla halsen. Tillslut åkte jag till akuten (närvården) i KBA. ALL CREDD TILL DOM! Två minuter så satt jag i ett undesökningsrum och tjugo minuter senare var jag därifrån. Ingen halfsluss kunde synas än så länge, men jag råddes ta det lugnt ikväll och komma tillbaka imon om det fortsatte. Nu har jag proppat i min värktabletter (läs en), frukt, halstabletter och vitlök. Blir träning ikväll ändå (barn som läser detta! Ta inte efter! Det ÄR farligt att träna med halsont). Men struntar nog i löpningen. Tror det är smartast.

Sover hos Milla sedan. Vi ska mysa med tv, mat och godis :D Och imorgon blir det en förmiddagsshoppingrunda med henne och på kvällen är det lagfest :D Wiee! Hoppas verkligen att jag lyckas hålla förkylningen/denkanskeoutbrutnahalsflussen.

Ciao!

Sötaste på länge

Rådfrågade min gode vän Vigge nyss om man vågar adda en väldigt liten bekant på facebook. Och håll med om att hans svar var söta :P

Viggeborn säger:

nja va kan hända?
Viggeborn säger:
han säger nej å så e det inte mer me det
Viggeborn säger:
så jäkla farligt e det inte å bli addad på FB
Sara1 säger:
hha nä, kanske inte
Viggeborn säger:
å att bli addad av dej får man nog se som nåt positivt, betyder att man nästan e i klass me zlatan, ronaldo, torres å de stora grabbarna

Cirkel

80 kronor kostar det att gå in på Aranäs allsvenska premiär ikväll. OMG! Ville bara få ur mig det.

Nu ska jag snart ut och springa lite. A-laget åkte ju imorse upp till Nacka sporthall för att ikväll vid 19.00 spela omgång två mot Skuru. Lycka till! :D Ta dom nu så vi har fyra poäng på två omgångar.

Jag har kommit på att det finns så mycket jag vill göra.
Jag vill segla jorden runt (inte för att jag någonsin seglat men någon gång måste ju vara den första). Jag vill plugga vidare. Jag vill resa runt. Jag vill bara ta en öl på nått sunkit ställe. Jag vill lära mig yoga. Jag vill lära mig spela golf. Jag vill massa mer saker. Jag vill vinna ett SM-guld och sedan bli proffs. Men orka rabbla upp allt. Ni fattar ju att det finns en del saker jag vill göra. En vän på jobbet hade igår frågat mamma om jag inte mår bra. Jag var tydligen inte lika glad längre och ser inte riktigt lika "fräsch" ut längre (och oj, vad fräsch jag alltid brukar vara då). Hmm, mamma gick igång och sa att det beror på att jag jobbar heltid och spelar handboll halvtid + att jag ska hinna festa, träffa vänner, har funderingar på att börja plugga igen och flytta hemifrån. Sedan ska man tydligen hinna ta det lugnt och bara vara också. HA? Men allvarligt! Det är en ond cirkel. Jag är bara timvikarie (det för att jag inte kan ta något helvik eftersom tiderna inte passar med handbollen + att jag inte har någon utbildning för jobbet. Utbildningen kommer jag inte heller skaffa för det är inte detta jag vill hålla på med i framtiden, trots att jag trivs med det nu). När man arbetar som tim så tar man allt man kan eftersom man aldrig vet när man får mer tider. Detta gör att jag jobbar en del och ska orka spela handboll alla dagar i veckan. Handbollen är kul. Men inte kulkul, utan allvarligt kul. Man måste ge allt. Vilket jag gillar dock. Nästa år vill jag börja plugga igen. Kanske redan läsa upp lite kurser nu. Men när ska jag ha tid för det? Och drar jag ner på jobbet, hur ska jag då kunna resa och flytta hemifrån? Och en bil?

Nä, det är fan en cirkel. Tänk vilken lycka att spela proffshandboll. Tänk att kunna leva och tjäna pengar på att spela handboll :D Fatta grymt!

Radioreklam is the shiet

Kollar Vem kan slå Filip och Fredrik på femman. Det är rätt roligt faktiskt :D Men något annat som är rätt roligt är radioreklam. Radioreklam är fanimej grymt!!! Mina två favoriter är just nu:

Pappa: -Kalle du måste äta upp din mat så att du blir stor och stark.
Kalle: - Jag vill inte bli stor och stark. Jag vill bli smart för jag ska bli ingenjör.

Kommer inte ihåg vad denna är reklam för men rolig är den :D Nästa roliga är den här:

Tobiasson: -Tja, Tobiasson här. Jag tänkte bara säga att jag arbetar hemifrån idag.
Chefen: *TYSTNAD EN LÅNG STUND* - Men snälla Tobiasson, du är ju för fasiken NARKOSLÄKARE!!!

Trivs man hemma så gör man...

Det var dagens roliga! Min humor, helt klart. Så lätt är det att roa mig ja.

It´s my life...

Okej, det första jag ska köpa när lönen kommer är en vit, neutral byrå.
Min byrå är helt åt helvete trasig (laga? vad är det?). Kan typ inte städa klart förrens jag har lite ny förvaring. Så nu vet ni!

Är rätt trött. Hämtade Emma som kom hem från det där jävla landet inatt. JAG ÄR SÅ GLAD ATT DU ÄR HEMMA FRÅN ÄCKELLANDET! Åk aldrig dit igen! Så nu ska jag snart hoppa ner i sängen och kolla lite tv och sova :P Börjar sju imon. Upp 05.15. Fy vad det är hemskt alltså! Funderar på att börja leva fattigt. Fast tro inte att jag lever rikt som vikarie direkt. Nä, egentligen är det nog sak samma om jag jobbar eller inte, haha...

Sov gott :D

Vilket oerhört späckat schema jag har idag!

På dagens agenda står:
Städning och träning! Herregud, hur ska jag orka :S

Föressten skrev jag ju inte så mycket om matcherna i helgen. Kommer heller inte komma med någon utförlig roman men det var rätt ball att Heid vann över finaltippade Eslöv i premiären. Tror våra odds ligger på mellan 35-50 gånger pengarna om vi går till final så ;-) Och sedan vann ju vi i b-laget också :D

Jag är top notch!

Sitter och väntar på att dra till jobbet. Börjar 12.00 och slutar 21.30. Jag är ingen människa som älskar att jobba. Nej, ni som tror att jag jobbar så mycket som jag gör för att jag gillar det har alldeles fel. Idag däremot ska det bli heltokej att arbeta. Varför? Jo för att jag känner mig understimulerad. A, eller nått sådant...När man gick i skolan hade man alltid att göra men nu har jag varit ledig i två hela dagar (om man borser från handbollen då) och det känns som att det är dags att utföra något vettigt.

Vilken värld vi lever i. Jag slutar aldrig att förundras.
Fast å andra sidan tycker jag nog att min dag var rätt "vettig" igår också. Spenderade X antal timmar i hallen (två vinster) för att sedan dricka öl med Nathalie (eller hon drack Cola för att vara mer exakt). Kvällen började på LotusBar på Linné men vi drog därifrån rätt omgående efter att ha gett stället ett tappert försök. Det var rätt dött där kan man väl säga. 25årsgräns utan vakter i dörren liksom? Det säger väl allt! Vidare till Barsidan inne i stan. Hmm, jaadu Nathalie, jag förstår om du hade kul där aspackad men med tre Heiniken i kroppen kändes det inte riktigt som "min kopp te". Jag menar 150 pers på cirkus 50 TRENDIGA kvadratmeter varav hälften hade backslick och dyyyyra skjortor och den andra hälften var pinnsmala, övermakat söta, med små klänningar, slängandes med håret. Den sistnämda typen människor verkar göra allt för att få den försnämnda typen människors uppmärksamhet och tvärtom. Men hallå, ni ka ju vara lite sliskigare också. Killar som är goda för 600 000 000 kronor som sprutar champanj från bardisken ner på de "hungriga" tjejerna på golvet är rätt groose (som min förälskelse på gymnasiet skulle ha sagt). Nä, en kille med 600 000 000 har visserligen lite pengar men jag undrar om han har så mycket mer faktiskt. Behöver jag säga att jag och Nathalie tillslut bara satt vid ett ensamt bord och stirrade ut över baren och dansgolvet med förundrade ögon och gapande munnar. Jag slutar aldrig att förundras över människor alltså. Vilket ställe, vilka människor :S Dom hade inte ens Heiniken!!! Vilken krog har inte det liksom? Nä, tror fanimej att det var maskerad champanje i ölflaskorna.
Men jag hade i alla fall ett trevligt sällskap igår och det var helt klart Nathalie! Så bästasällskapsutmärkelsen går till henne! Tack för en ändå trevlig kväll igår :D Rätt ball var det ändå :P (you know what I mean ;-)).

VS  

Helgó dag

Sitter här i mina nya TIGHTA träningskläder. Vaknade elva (KISSENÖDIG! Som jag har kissat efter det där dopingtestet, shiet asså! Fick till och med springa in hos familjen Blomqvist på vägen hem igår när jag släppte av Helena. Men det var ju trevligt eftersom lillasyrran hade fyllt år och jag bjöds på tårta :D sånt blir man glad av =) ), städade lite och åkte sedan till Vigge för att plocka ihop lite träningskläder. Fick ju 1500 kronor på TeamSportia av Aranäs, då jag ställde upp som ledare på handbollskolan i augusti. Det var väl snällt? Det hade jag inte räknat med någonstans så jag blev positivt överasskad :D Stort TACK!

Kvällen har spenderats i Hovås hemma hos Nathalie med henne, Cissi, Lucas och Lucas pappa Dennis. Ingen suparkväll, men däremot den mysigaste kvällen på mycket länge. Mycket trevligt sällskap, Burger king och roliga spel. Kul att Italien var med på ett hörn också ;-) haha...

Imorgon blir det match :D Wiiie! Ska bli asball :D Sedan blir det nog utgång med Nathalie och lite "jobbarkompisar".
Sov gott mina vänner... Pusspuss

Försök att kissa när någon står och kollar dig "mellan benen"

En erfarenhet rikare ikväll då ja. Har blivit dopingtestad.
Fem stycken valdes ut under träningen och självklart måste jag lämna urinprov under bevakning. Tänk er själva att först sitta bevakad under tiden man väntar på att bli kissenödig för att sedan gå in på en toalett med en kontrollant som kollar på dig när du kissar i en liten mugg. Men detta var inte det värsta, nä tänk er att sedan gå ut och sätta sig vid ett bord med din lilla mugg framför dig och tre kontrollanter runt omkring dig. Tänk er att sedan öppna muggen och hälla över ditt eget urin i olika flaskor och i någon pipett och någon apparat för att se om urinet inte är för utspätt. Efter det får du packa ner dina små söta flaskor i en kartong. Allting sker väldigt kontrollerat. Vi har rättigheter och du har rättigheter, hette det. Men det roligaste var nog när de frågade "Om det skulle bli något urin över efter testerna på labbet är det okej för dig att vi använder ditt urin i forskningssyfte?" HAHA, vad svarar man där liksom? :S...

Kul att herrspelarna sedan när man kommer ut igen frågar: "Är du klar nu?" och "Får vi läsa om dig dopad i tidningen imon nu då eller?"

Ja det va en upplevelse vill jag lova.

Snyggt jobbat Sara

Är på jobbet. Jobbat sedan 08.00 igår morse.
Det märks nog i mitt huvud. Speciellt med tanke på att jag tog bilen imorse och åkte iväg på ett ärende i PYJAMASBYXOR!!! Aja, så det kan gå. Slutar klockan tio och då ska jag vägarna om Aranäs kansli och hämta en väska jag glömde där under handbollskolan. En fusk Gucci (om jag inte minns fel) som Degen lånade till att ha träningskläder i. Mycket manligt måste jag tillägga!

Måste också nämna att jag igår hoppade av handbollsverige.se. Delade åsikter, och personliga orsaker var anledningen. Önskar dom dock all lycka i framtiden och jonas, KÖR HÅRT! Tror som fan på er...

Har ni sett våra fina profilbilder som finns på Aoh, under damelit =) Där finns även presentationer. Vi skulle svara på frågorna "bästa utespelare i elitserien och bästa målvakt i elitserien" Hela damelitsverige har typ svarat Johanna Ahlm och  Cissi Grubbström eller Jessica Aronsson. Dom är asbra! Men inte hade jag en tanke på att svara damer. Jag råkade nog skriva Emil Berggren och Hreidar Gudmundsen. Opps, är nog ensam på hela sidan om att skriva herrar, pinsamt. Kanske man borde svarat en dam.

Da Matteo

Slog på tv:n för att se sista tio på Idol. Hittade dock lite fotboll på Tv6. Inter spelar, vilket innebär Zlatan på planen. Mmm...

Loggade nyss in på msn och möttes av denna text som jag fått när jag var offline:
hellou  jag vill inte verka påträngande på ngt sätt, men handbollsträningarna är så tröliga så att jag måste fråga.. när tror du att du kan komma?
dessutom så saknar jag dej faktiskt <3

En tjej i Aranäs f95 som skrivit. Man blir så glad över sådant =)

Var och fikade med Nathalie, Cissi och Cissis kompis Jessica idag på da matteo. Mysigt mysigt. Blir nog en spel/vinkväll på fredag hemma hos Nathalie eftersom hon är barnledig :D Fast för mig blir det ju förstås inte så mycket till vinkväll med tanke på att jag spelar seriepremiär på lördag :D:D Kulkul cyckelhjul.
Sedan ska vi försöka samla ihop oss och gå ut och käka och drinka någon kväll. Hoppas på snart.  Jag är suuugen!

Plötsligt ska jag jobba imorgon också. Hoppas att jag jobbar med någon rolig. Fast å andra sidan är alla riktigt roliga och trevliga på det stället. Me like! Har jobbat rätt mycket i september. Är nog redan uppe i 123 timmar eller något. Och jag som var rädd att inte få jobb efter studenten. Kan ju jobba massor, än sålänge i alla fall. Kanske jag bara haft tur men det tror jag inte :D

Var och kollade på vår träningsmatch mot Sävehof ikväll. Bella och Ahlm var med. Deras förstauppställning med andra ord. Vi förlorade med 31-22. De har tydligen en växel mer, de svartgula.

Måååååål för Inter! Zlatan gör hela förjobbet och bara serverar Mancini bollen :D YAH!

Ett blandat och konstigt inlägg om vartannat

OKEJ! Hur börjar jag idag då? Jo! Tror att inledningen blir något a la fjortistext. Jag menar hur töntigt är det inte att skriva massa gåtfulla texter på sin blogg, sin bilddagbok eller varför inte lunarstorm? Men ibland bara mååååste jag få sagt saker (utan att jag egentligen kan säga dom här och då blir det fjortisstyle på det hela. Take it or leave it!)

Gåta 1. Och så kan man ju vara så omogen och oansvarlig också. Det gillas! NAAAT! Blir så tacksam (äntligen) över hur lite vi egentligen hade ihop. Thanks for that man! Shiet, ibland blir man chockad alltså.

Gåta 2. HAHA, hade nån luddig text om en "bekants" person i sin omkrets blogg häromdagen. Jag visste att det skulle sluta som det gjorde! Det kanske trots allt finns en gräns för hur naiv man får bli. Hallå liksom!

Tänk om jag bara hade kunnat skriva allt rätt ut. Ni hade garvat ihjäl er. Men sedan är det ju nästan bara de närmsta som har lösen till min blogg nu så om ni är nyfikna får ni la ringa mig ;-) haha...

Har utöver mitt otroligt tråååkiga seriösa tränings/jobbliv ett väldigt dåligt samvete över att jag vart dåligt aktiv på handbollsverige. Har dock jobbat waaay to mutch denna helg. Tiden har inte funnits helt enkelt. Fast jag borde ju tagit mig tid såklart. Har ändå lite ansvar där känner jag. Skärpning Sara!

Träningarna går inte bra. Kanske beror på att jag vart sjuk och fortarande badar i efterdyningarna som består av matthet och skallebank, men det ska nog gå över det också. Fast samtidigt borde jag kunna prestera bättre. Vill ta en plats ju! Såklart jag vill.

Nä, det är nog ingen ide att jag skriver mer eftersom detta inlägg endast känns väldigt hopplöst gåtfullt. Sedan att meningarna i texten inte har något sammanhang, att de är alldeles för långa, har för mycket felstavningar och grammatiska fel- nä det spelar la ingen roll. Nä ordinerar mig själv sängen. Det märks ju tydligt att det behövs sömn hos fröken Andersson (som Bengan used to call med :P)

TRÖTT

Först vill jag berätta för er som kommit in på bloggen att jag lösenordsskyddat den pga www.handbollsverige.se
Det funkar inte att ha en privat blogg och vara med och driva handbollsverige samtidigt. Man blir granskad. Vartenda ord man skriver tolkar folk. Och folk tolkar och analyserar så mycket, samt är så bittra att det leder till elaka kommentarer.
Ni får gärna dela med er av användarnamn och lösenord till sådana som ni vet läst min blogg tidigare. Ex, ex-tränare, vänner, klasskompisar, syskon, släkt osv. MEN jag vore tacksam om ni inte satte upp stora lappar på stan med lösenordet.

Nu till mitt liv just i detta nu. Sitter klockan halv fyra på fredag/lördag-natt på jobbet. Vaken natt, och usch vad jobbigt det är. Slutar vid sjutiden. Är trött, men det funkar ändå måste jag säga. Är dock hela tiden rädd att snart slår sömnen till på riktigt. OJ, nu börjar en skräckis eller någor på tv. BYTA KANAL!  Tog med mig några filmer till jobbet men så kunde inte deras dvd spela brända skivor. Ska nog köpa mig en dvd-box. Sex and the city- "skolådan" funderar jag på. Då har jag lite att se under mina nätter här. Är online på msn men den sista person som förbarmade sig över mig loggade nyss ut. Wernersson, han skulle tydligen sova. Konstigt :S, haha... Oj nu loggade Fidde in! Gött :P



11 september- men mina tankar är någon annanstans.

Vad gör jag med mitt liv? Jag jobbar, jobbar och jobbar. Mitt liv känns enformigt och meningslöst. Hela tiden tänker jag på vad jag vill göra. Läste Sagas inlägg nyss och jag håller med henne. Man blir ju snart tokig av att leta utbildningar och att fundera. Jag funderar KONSTANT på vad jag ska göra. När jag gick i skolan hängde prov och inlämningar över mig när jag var ledig. Nu hänger istället oro över mig. Jag vet från dag till dag när jag ska jobba. Får jag nått jobb överhuvudtaget? Jag tänker konstant på alternativa extrajobb för snabba pengar. Vad ska jag söka?

Vilka kurser ska jag ta då? Matte B är jag säker på. Men jag vill börja i skolan igen. Saknar att gå i en klass med ett schema och klasskompisar. Saknar min klass. Saknar Aranäsgymnasiet. Nu är man helt plötsligt liten och utkastad i en vuxenvärld. Okej, jag fyller 20 i april, men det är väl ingen ålder? Jag läste på en killes blogg (www.pippy.blogg.se) att man fan inte är vuxen när man fortfarande har en barnförsäkring. Jag instämmer!

Ska jag bli läkare? Ska jag bli journalist? handbollsproffs`? Vad fan ska jag bli? Kommer jag bli någonting överhuvudtaget?

Äh, struntar snart i detta och åker iväg några månader till ett varmt land. Bara ligga på stranden och bli brun, dricka drinkar, dansa natten lång och sova länge på mornarna. Nej just det ja! Det går ju inte. För jag måste jobba och gå till träningarna.

MEN, däremot ska jag åka hem ikväll. Se en film och mysa. Koppla av! Denna veckan har varit så mycket. Sjuk, nya jobb (där jag gått på alvedon för att ens orka ta mig dit), mer jobb, handbollssajten, tankar, ideér, planer på att flytta hemifrån, alla funderingar jag redan pratat om och ja, ni fattar! Konstant har det varit nått. MEN IKVÄLL SKA JAG TA DET LUGNT. Efter detta inlägg stänger jag av datorn. För vet ni vad! Min lediga helg är inte ledig längre. Jobbar helt plötsligt hela helgen. Men vad gör man inte. Hejdå!

Lansering!



Min hemlighet! Nu blir den officiell :D Lansering inatt, 00.01!

Det blir vad man gör det till...

Nu känns allting bättre! Är på jobbet. Har fått massa nya, riktigt bra tider också, så nu är jag glad. Tider som passar i mitt liv liksom :P Det gillas. Dessutom släpper vi hemligheten inatt. Torsdag 00.01. :D:D:D

Sedan mår jag även bättre idag. Har fortfarande ont i halsen och kanske inte ska gå på världens löppass imorgon men annars ska jag allt försöka träna lite handboll. Har fasikemej redan saknat det. Snackade med Hake igår också. Det går bra för honom i Mölndal/Heim vilket jag blev jätterglad att höra. Det förtjänar han, om någon!

Pissed

Hur lack blir man inte då? En onsdag kan ju knappt börja värre? Fy FAN! Hur ska denna dagen gå egentligen :S

En tråkig uppdatering bara för att...

Måste tyvärr meddela att jag fortfarade är sjuk. Satsar på att träna på torsdag. Har ont i huvudet och är allmänt dåsig. Har jobbat med min hemlis hela eftermiddagen/kvällen. Imorgon natt får ni veta vad det är!!!

Fått lite nya jobbtider. Brabra... Behövs om jag ska betala mitt andra hemliga projekt, min nya laptop och att flytta hemifrån. Satsar på att flytta innan nästa sommar senast. Fast väntar jag så länge (vilket jag inte tänkt) så kan det ju vara gött att bo här nästa sommar också. Jag menar, det är ju drömmen att bo på landet, nära havet och med en go swimmingpool på sommaren. Vem vill sätta sig i staden om man har den möjligheten?

Datorn krånglar som fan, så orkar inte ens testa att ladda upp bilder.

Barnförbjudet

Fick en lite rolig historia skickad till mig på msn från Ronnie. Min humor, haha...

Följande berättelse är sann och inträffade på Mitthögskolan förra året.
På en biologilektion höll en professor ett föredrag där han bland annat
berättade att manlig säd innehåller mycket glukos.
En ung kvinnlig student räckte då upp handen och frågade:
-Om jag uppfattat det rätt så finns det mycket glukos i manlig säd precis
som det finns i vanligt socker?
-Stämmer', svarade professorn.
-Varför smakar det då inte sött?', frågade studenten.
Efter en stunds total tystnad brast alla åhörare i salen ut i gapskratt.
Den stackars studenten blev knallröd i ansiktet när hon insåg vad
hon sagt, plockade ihop sina böcker och lämnade salen utan ett ord.


När hon var på väg mot föreläsningssalens dörr gav dock professorn
ett numera klassiskt svar på hennes fråga:
- Det smakar inte sött eftersom de söta smaklökarna sitter
på tungspetsen och inte i halsen.
Hon kom aldrig tillbaka efter det.

Jesper photoshopar också



Min bror leker också i PS lite :D

Krya på mig

Gaaah! Behöver en ny dator! Min är helt fucked up! Jag och Jesper pratade förut i bilen om vad man skulle göra om man fick bränna 200 000 kronor på en dag. Jag skulle absolut först och främst gå in i en datorbutik och köpa värstinglaptopen. Rosa eller nått med ALLT! Sedan skulle jag förlänga håret och naglarna. Nog om dom drömmarna.

Är risig, krasslig, sjuk, kalla det vad du vill. Ont  halsen som fan. Febern är nog borta, men det blev ingen träning idag heller. Hoppas på imon men är tveksam.

Ska hoppa in i duschen nu, och sedan bara ta hand om mig själv. Film eller nått får det bli.  Puss på er.

Vi kör ett SATC drinktips såhär på söndagskvällen...

Vet du hur man blandar en Cosmopolitan egentligen?

2 mått vodka
1 mått Triple Sec
1 mått färskpressad lime
1 mått tranbärsjuice
1 strima apelsinskal (dekoration)

Skaka alla ingredienser tillsammans med is. Ska bli en frostig blandning.
Häll blandningen i ett coctailglas och dekorera med en strima apelsinskal.


Ny header



Ny header till bloggen. Vad säger ni? Jag vet inte... Den jag har nu känns lite b-ig, men samtidigt vet jag inte om denna e lite för romantiskt i kontrast med sport liksom.  Får kanske fila vidare lite till.

Möjligheter

Sitter och kollar en blogg. En person jag inte känner men som känner nån som jag känner och så vidare, haha. Kan inte berätta här vad det handlar om, skulle varit barnsligt och taskigt av mig, men kan inte låta bli att skratta här i soffan. Herregud! Vilka naiva människor det finns...Tack gud för att jag är blåögd men långt ifrån naiv. 1000 tack för det!

Imorgon ska jag anmäla mig till matte B. Har bestämt mig för att bli läkare tror jag. Eller journalist. Jag har ingen aning om vilken av de två jag känner mest för, men jag behöver ändå matten, så nu är det på tiden. Ska jobba ihop pengar under hösten för att flytta i början av nästa år. Vill hemifrån! My own place.
Vad tror ni? Sara som läkare? eller Sara som journalist? Både och, kanske :p
Bestämmer jag mig för läkarlinjen kommer jag självklart söka in i Danmark om typ två-tre år. Men journalist vill jag gå i Gbg. TRYGGHET! hehe...


Har nog börjat att förstå att ett nytt liv börjat nu.

Börjar bli segt nu

Fortfarande sjuk. Segt som fan börjar det bli. Man orkar typ ingenting. Funderar på att försöka städa mitt rum men kommer väl ha svettats ihop till en pöl innan tio minuter gått. Och jag ska jobba imon. 07.00-14.00 hmm, hur ska detta gå? Och sedan har jag handbollsträning+ löpning. Vettefan om jag kan vara med på den. Ajajaj...

Nova gillade också att jag köpte godis igår.

Inte att tänka på

Funderade för en stund på att följa med tjejerna ut ikväll. LUGNT, eftersom jag är sjuk. Bara äta med dem och sedan ta bilen hem igen. Detta funderade jag på ja, tills jag reste mig ur sängen och insåg at jag har feber och inte alls orkar annat än att ligga kvar. I bästa fall orkar jag åka ner och köpa lite "tycka-synd-om-mig-själv-godis". Tror att jag ska göra det och kolla fotboll och film hela eftermiddagen och kvällen. Har blivit grym med maten det senaste. Äter jätterätt hela dagarna och ytterst sällan slarvar jag och äter sötsaker. Men nu är jag faktiskt sjuk och då behöver man glass och godis! Så är det faktiskt! 

Tyck synd om mig! Jag hatar att vara sjuk. Speciellt när jag vet att jag missar TRE (!) träningar denna helgen...

Ligger i sängen med en skål fil

Skulle vart in the ghetto hela dagen, men är sjuk. Första gången jag är sjuk (om man bortser från den lediga midsommarhelgen) sedan vi startade upp 12 maj. Det känns alltid tråkigt, men vafan- jag tror jag har feber, luftrören är helt igenrostade och jag orkar helt enkelt inte träna. Ringde tränaren tidigt imorse för att sedan somna om och sova till halv tolv. Har sovit ungefär 11 timmar inatt men ändå är jag trött.

Igårkväll hade jag ett bra samtal med Helena i bilen hem. Vi pratade om framtiden typ. Om att flytta hemifrån, jobba, plugga vidare, skriva långa kontrakt osv. På något sätt vill man att allting ska hända nu och med en gång.

Jag vill:
Flytta hemifrån nu.
Ha ett toppjobb nu.
Vara heltidsproffs i danmark nu.
Ha familj nu.
Att mitt hår ska vara en meter och blondt nu.

Ja, ni fattar!







Mikas bilder från Danmark.

Vad jag göra?

Tänkte precis skriva om nått privat, men kom på att detta är en offentlig blogg och har varit i snart två år så jag avstår.

Ledig dag

Idag har jag varit ledig :D Skönt! Vaknade typ kvart i nio, låg och drog mig till kvart över. Fattar ni! Så himla skönt att ligga kvar och inte känna att man är tvungen att gå upp. Gick i alla fall tillslut upp och tog en promenad. Ett försök att rensa ur förkylningen som satt sig i luftrören, hjälpte dock inte.

Sedan har jag fixat lite på datorn och vart hos veterinären med min katt. Nu är jag hemma och har käkat och ska snart åka till träningen. Idag är det bara 1 och 1/5 timma handboll. GÖTT! Löpningen igår gick nämligen kasst. I tisdags gick handbollen kasst och löpningen bra men igår var det tvärtom. Fast roligare när handbollen går bra i och för sig.

Ikväll ska jag nog hem till Camilla och mysa lite och i helgen väntar träningsläger. Vi har dock bara tre träningar, så det är lite skönt. Sedan tror jag att det kommer bli rätt roliga träningar också med tanke på att serierna faktiskt snart startar.


Carro, jag och Carin i Aalborg, Danmark.

Lego har rankat elitserien.

Såhär ser Legos tippning (http://aoh.bloggagratis.se/2008/09/02/925838-lego-rankar-elitserien-damer/) av elitserien ut:

1. Sävehof
2. Eslöv
3. Skövde
4. Önnered
5. Lugi
6. Skuru
7. IVH
8. Spårvägen
9. Heid
10. Kroppskultur
11. Skånela
12. Avesta/Brovallen

Självklart kommer Sävehof och Eslöv vara i topp. Det fattar ju alla, men sedan tror jag inte att Lego har så många rätt. Han har nog visserligen mer kunskap än mig, men 9:a! Nja, jag tror inte det. Vill tro att Heid kommer några placeringar högre i alla fall. Och att Önnered skulle komma fyra? Kanske... IVH och Spårvägen 7 och 8. Näää, men jag vet inte. Visst att vi åkte på stryk mot Önnered, men det blir annorlunda i serien ;-) men sedan vann ju Heid över IVH rätt stort i Danmark. Visserligen ville dom nog bara ta första bästa färjan hem, men ändå. De ska inte få komma före Heid i tabellen. Och Lugi åkte ju faktiskt ut mot Skive som Heid slog med 10-15 bollar i b-finalen. Sedan var nog kanske inte det Lugi det starkaste de har, men ändå. Jag tror, om jag får säga mitt att serien inte slutar som Lego tippar. Ska dock inte yttra mig för mycket då jag är långt ifrån någon expert.

Paus i jobbet

God morgon! Eller jag tror att den är god i alla fall, har inte riktigt hunnit känna efter.
Relativt nyvaken sitter jag här med en skål fil med skivad banan i på jobbet. Klockan ringde för någon timma sedan och ni som känner mig vet ju att jag är ganska morgontrött och mer än gärna sover till 12, men jag börjar faktiskt vänja mig vid tidiga mornar nu. Imorgon är jag dock ledig (vad det ser ut som nu i alla fall) vilket ska bli skönt som fan! Ska försöka hitta på nått kul :D För i helgen väntar träningsläger, och nästa vecka jobb igen, måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Sedan är jag faktiskt ledig nästa helg :d Woho! Fest någon kanske? Reunion Kellan???

Nu måste jag jobba lite men vi höres snart igen. Föressten föreställer bilden lite symboliskt en MYCKET TIDIG morgon i Åhus för ungefär ett år sedan.



Göteborg

Sitter och pillar i PS3 och pratar med Emma, som precis reggat sig på göteborgsdejter, på msn. Jag frågade henne om hon tänkt nätdejta men så svarade hon att hon kanske kunde hitta nya vänner.

Emma säger:
men kanske nya vänner
Sara1 säger:
hihi. sweet
Sara1 säger:
räcker inte jag eller?
 Emma säger:
Näää
Emma säger:
faktiskt inte
Emma säger:
du är ju upptagen HELA tiden!!!

Usch vilken dålig kompis jag är. Jag vill vara med henne mer! MYCKET MER! Ibland undrar jag vad fan jag håller på med. Ibland känns det som att jag slänger bort mitt liv. Ibland vill jag bara härifrån. Bort från alla måsten, krav och förväntningar. Jag spelar handboll (vilket jag älskar, tro inget annat), jag jobbar och jag planerar. Detta gör jag 24/7. 

Nä, oj nu blev detta inlägg personligt. Det var inte meningen. Ska istället regga mig på den där töntiga dejtingsidan och ragga upp min barndomsbästavän och bestämma en dejt med henne.

Å nu går det inte att ladda upp min fina psbild heller. Suck...



Jag gillar att ha många bollar i luften!

Hemma över natten. Sitter och äter en riktigt god och egenlagad tonfisksallad. Imorgon ska jag träffa Lina på gymmet. Lite gym, lite löpning, lite mat och lite utprovning av skor. Sedan åker jag till jobbet och jobbar dygnet. Sedan får jag jobba lite på mitt projekt på nått café (som den ghettobrud jag är) och efter det träning. Kommer hem torsdagkväll :D Gaadh vad jag älskar att vara ung och ha 1000 bollar i luften, och JA, det var ett försök till Blondinbellas positiva inställning till allt i livet.

Föressten måste jag nog göra er lite besvikna då jag fortfarande inte kommer avslöja vad jag gjort i Sthlm eller vad som snurrar i mitt huvud just nu. Har fått nyfikna frågor och mejl och visst har jag berättat för mormor exempelvis men nästa vecka ska Ni också få reda på vad det handlar om. Tror på detta! Det kommer bli så bra!


Passande bild. Inte sant?

GhettoSara

Sitter på ett café i Frölunda. Har tid att slå ihjäl mellan jobbet och träningen. Fick lite mer tider på jobbet idag. Nätter, vilket jag blir glad över eftersom det förhoppningsvis passar med handbollen perfekt. Nya laptopen väntar på mig :P haha!

Sitter här med en kopp kaffe och alla kommer med bullar och sånt. Jag är hungrig, men inte ett dugg sugen på sådant. Får ta och skaffa mig nått käk tror jag. Ska snart åka hem till farmor och farfar en stund. Ska försöka få "jobbat" lite därifrån sedan.

Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Mitt liv är inte mycket roligare än såhär. Känner mig som en ghettobrud som hänger hela dagarna ute i dessa trakter. Har till och med börjat prata med viss slang tror jag. Får försöka vänja bort detta, hehe.

Ultraljud och pannbiff

I förmiddags var jag med Camilla på ultraljud. MÄKTIGT! Shiet, asså jag tror att jag inte fattat än att hon ska få barn. Jag, Camilla och Ann har kollat barnvagnar och barnsaker hela dagen samt lunchat. Det blev pannbiff på en mysig lunchresturang i Kba som vi inte visste fanns. Camilla och Billys barn kommer bli bortskämt till 1000. Jag kommer älska den ungen ffs. Kollar ju redan saker till den :D Föressten tror jag att det blir en kille. Kom ihåg att jag redan sagt det!!!

Har betalat räkningar och bensin idag. INTE KUL! Ska försöka jobba jäkligt mycket i vinter (vad ska man annars göra liksom?). Satsar ju på en ny dator, en hemlig sak och en bil. Har öppnat ett spärrat sparkonto. Det var en lite roligt besök på banken måste jag ju säga. Kom dit och sa att jag vill ha ett konto som jag kan sätta över pengar på men inte ta ut ifrån. Då förklarade hon för mig att jag var myndig (nehe???:O) och att jag hade kontroll över mina egna pengar. Men då var jag tungen att förklara för henne att jag inte kunde ha sån bra kontroll över mina egna pengar så att det vore bra om man kunde "låsa" ett konto.  Så nu har jag ett låst konto, vilket är toppen :D 

Sedan har jag även idag sprungit och ätit pannbiff en gång till hemma. TAJMAT!



Kolla vilka fina bilder på Joseph och mig som Evelina laddat upp på facebook. Den morgonen och den frukosten var den överlägst bästa i hela mitt liv.