11 september- men mina tankar är någon annanstans.

Vad gör jag med mitt liv? Jag jobbar, jobbar och jobbar. Mitt liv känns enformigt och meningslöst. Hela tiden tänker jag på vad jag vill göra. Läste Sagas inlägg nyss och jag håller med henne. Man blir ju snart tokig av att leta utbildningar och att fundera. Jag funderar KONSTANT på vad jag ska göra. När jag gick i skolan hängde prov och inlämningar över mig när jag var ledig. Nu hänger istället oro över mig. Jag vet från dag till dag när jag ska jobba. Får jag nått jobb överhuvudtaget? Jag tänker konstant på alternativa extrajobb för snabba pengar. Vad ska jag söka?

Vilka kurser ska jag ta då? Matte B är jag säker på. Men jag vill börja i skolan igen. Saknar att gå i en klass med ett schema och klasskompisar. Saknar min klass. Saknar Aranäsgymnasiet. Nu är man helt plötsligt liten och utkastad i en vuxenvärld. Okej, jag fyller 20 i april, men det är väl ingen ålder? Jag läste på en killes blogg (www.pippy.blogg.se) att man fan inte är vuxen när man fortfarande har en barnförsäkring. Jag instämmer!

Ska jag bli läkare? Ska jag bli journalist? handbollsproffs`? Vad fan ska jag bli? Kommer jag bli någonting överhuvudtaget?

Äh, struntar snart i detta och åker iväg några månader till ett varmt land. Bara ligga på stranden och bli brun, dricka drinkar, dansa natten lång och sova länge på mornarna. Nej just det ja! Det går ju inte. För jag måste jobba och gå till träningarna.

MEN, däremot ska jag åka hem ikväll. Se en film och mysa. Koppla av! Denna veckan har varit så mycket. Sjuk, nya jobb (där jag gått på alvedon för att ens orka ta mig dit), mer jobb, handbollssajten, tankar, ideér, planer på att flytta hemifrån, alla funderingar jag redan pratat om och ja, ni fattar! Konstant har det varit nått. MEN IKVÄLL SKA JAG TA DET LUGNT. Efter detta inlägg stänger jag av datorn. För vet ni vad! Min lediga helg är inte ledig längre. Jobbar helt plötsligt hela helgen. Men vad gör man inte. Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback