Ultraljud och pannbiff

I förmiddags var jag med Camilla på ultraljud. MÄKTIGT! Shiet, asså jag tror att jag inte fattat än att hon ska få barn. Jag, Camilla och Ann har kollat barnvagnar och barnsaker hela dagen samt lunchat. Det blev pannbiff på en mysig lunchresturang i Kba som vi inte visste fanns. Camilla och Billys barn kommer bli bortskämt till 1000. Jag kommer älska den ungen ffs. Kollar ju redan saker till den :D Föressten tror jag att det blir en kille. Kom ihåg att jag redan sagt det!!!

Har betalat räkningar och bensin idag. INTE KUL! Ska försöka jobba jäkligt mycket i vinter (vad ska man annars göra liksom?). Satsar ju på en ny dator, en hemlig sak och en bil. Har öppnat ett spärrat sparkonto. Det var en lite roligt besök på banken måste jag ju säga. Kom dit och sa att jag vill ha ett konto som jag kan sätta över pengar på men inte ta ut ifrån. Då förklarade hon för mig att jag var myndig (nehe???:O) och att jag hade kontroll över mina egna pengar. Men då var jag tungen att förklara för henne att jag inte kunde ha sån bra kontroll över mina egna pengar så att det vore bra om man kunde "låsa" ett konto.  Så nu har jag ett låst konto, vilket är toppen :D 

Sedan har jag även idag sprungit och ätit pannbiff en gång till hemma. TAJMAT!



Kolla vilka fina bilder på Joseph och mig som Evelina laddat upp på facebook. Den morgonen och den frukosten var den överlägst bästa i hela mitt liv.

Kommentarer
Postat av: Freppe

Hahah ekonom hör jag att du är ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback