Livet leker med mig och jag leker med livet!

image360

Nu är träningen igång på allvar igen. Idag bestod den av löpning i 1 och 1/2 timma! Löpning är en säker men lååångsam och smääärtsam väg till döden kan jag konstatera. Förmodligen vill tränarna se vilka som överlever (ordagrant) försäsongen! Nä, nu ska jag inte överdriva, men visst var de jobbigt, grymt jobbigt! Och så ska jag springa cooper klockan 7.30 imorgonbitti, är inte livet för underbart ibland?

Livet leker med mig och jag leker med livet!

Kommentarer
Postat av: Tiinisen

haha va skönt att höra att jag inte är ensam. Varje gång jag tar hem en ny kille blir hon skitglad men sen undrar hon varför jag dissar alla.. men det är väl bättre att låta bli att skaffa barn med alla med en gång eller? Hon säger ju själv att sex inte bara är till för befruktning.. hmm.. vad har ni för inlägg i diskussionen? :P

Postat av: Tiinisen

åå föresten jag hade oxå löptest idag på min träning... jobbigt just då men otroligt skönt efteråt :) Hoppas det går bra för dig!

2007-05-07 @ 22:45:21
URL: http://thesatisfiedcony.blogg.se
Postat av: Tiinisen

haha jajjamän, när ska man annars njuta? och just det där ordet "behöver", vafan vet hon om det :P men det jobbigaste är nog släkten som inte riktigt känner mig som jag egentligen är och ska rekommendera bra killar och tror att alla mina kompisar är pojkvänner osv.. jag tränar innebandy :) är handboll din sport?

2007-05-07 @ 22:50:40
URL: http://thesatisfiedcony.blogg.se
Postat av: Tiinisen

haha lite lustigt, idag hade jag en diskussion med mina tränare om att tjejer alltid undrar "varför" man gör saker.. varför man ska springa fram och tillbaks osv.. Men springa är ju bra, om inte annat så känns det bekvämare att gå klädd i bikini på stranden.. ;) Och hoppas att du får en KUL sommar nu :) Och se till att njuta så mycket av allt du bara kan.

2007-05-07 @ 23:00:47
URL: http://thesatisfiedcony.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja verkligen! :)

2007-05-08 @ 13:16:58
URL: http://surban.blogg.se
Postat av: Johanna

Tack så jättemycket :) hoppas också du hade en bra dag!

2007-05-08 @ 16:21:10
URL: http://iwontforget.blogg.se
Postat av: Sanna

lÖPNING ÄR VERKLIGEN SMÄRTSAMT! :] oj skulle vara små bokstäver :P

2007-05-08 @ 18:58:12
URL: http://sannadahlgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback