Human trafficing

Jag håller på med ett arbete i skolan om trafficing, barnsexhandel och barnpornografi just nu. image503
Det är skrämmande att det finns så nära inpå oss. Nästan varje gång jag befinner mig i Gbg tänker jag på det. När man går i Nordstan eller på gågatorna i stan så finns det runt omkring oss. Ungefär 400-600 personer kommer till Sverige varje år för att sälja sexuella tjänster, ofrivilligt. Och då ska man räkna med att mörkerantalet är stort! USCH! Det är nästan så att jag vill jobba med detta. Man kanske skulle bli polis ändå och bestämma sig för att försöka rädda så många barn och kvinnor som möjligt. Det är ett ämne som berör mig mycket.

Är fortfarande sjuk. Det sitter i halsen och luftrören på mig. Jag är tvärhes och skämdes när jag ringde mitt jobb förut, haha. Fick i alla fall ett typ 12 timmarpass den 6/10. Gött med lite extrapengar nu i höst :P

Jag har nog ingen feber längre, eller så är det för att jag har två alvedon i kroppen. Men min hals gör ont :( och jag hostar sönder. Jag har ingen matlust :/ Jag är hungrig men kan typ inte äta, det gör ont i halsen...Får försöka äta youghurt och sådant. Är rädd för att tappa kilon nu när jag faktisk är nöjd med mig själv. Det känns som att jag fått en balans nu i min träning, vikt och mat :D Vill inte tappa det nu bara för att jag är sjuk. Tappar jag kilon så tappar jag muskler och då är det så jobbigt att komma igång med träningen igen.

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja, visst är det hemskt! Man typ hatar alla killar när man tänker på det. Haha ! Nej, nu ska jag inte dra alla över en kant. Hoppas du mår bättre idag!
Meeeen, nu får ju inte du någon studentmössa ju!!!!
Det måste du ju ha!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback