Astrologi

  Tur
Saker och ting går i dag i stort sett som du önskar. En större vinst väntar.
Hälsa
Idag kan det vara många som hostar och är förkylda i din omgivning. Risken att du blir drabbad är dock låg.
Ekonomi
Pengar kan komma att bli ett litet huvudbry hos dig idag. Problemet vållar inga stora bekymmer och ordnar upp sig snabbt.
Arbete
Du bör möta din omgivning med ett leende idag. Flera av dina arbetskamrater visar dåligt humör efter en misslyckad ledighet eller resa.
Kärlek
En kär vän dyker upp och känslorna ser ut att väckas på nytt. Denna gång förefaller kärleken bli mer bestående.
Relationer
Den försvarsmur du nu sätter upp beror på rädslan att släppa någon för nära inpå dig.


Är detta jag? eller är det jag?


Väduren

I varje eldtecken blir solen stark och klart märkbar. Det är dock inte så uppenbart som man kunde tro. Vädurar har en djupare botten. Den iver, stolthet och kamplust som i Väduren borde vara tydlig, har sällan en så uppenbar form. Man måste komma ihåg att Vädurens motto är "jag är", vilket pekar mot dess främsta kännetecken: stoltheten.
Solen i Väduren borgar för en stor självkänsla och stolthet, men det krävs till exempel en Mars för att lyfta fram tävlaren och den hetsiga. Stoltheten är en realitet och ett krav som inte får kränkas, men den gäller det inre och personliga som sällan berörs i umgänget, varför det kan vara kinkigt att fullt se dess styrka och betydelse. Väduren kan till och med uppträda med extra ödmjukhet, i avsikt att skydda sin stolthet, men kränks denna på allvar är det lätt att se hur viktig stoltheten ändå är. Då vaknar den ilska man brukar koppla till Vädurens tecken.

Fast dekad, 1 ? 10 april

Denna dekad må inte vara den bästa för Väduren, men den passar solen väl, så det är fortfarande fråga om en stark och tydlig placering. Ännu mer än i den första dekaden visar sig här stoltheten som ett grundvillkor. En människa med solen här lever för sin stolthet och självaktning, som är närmast orubblig. Skulle den rubbas, leder det ofta till allvarliga inre konflikter, men oftast lyckas han finna förklaringar som räddar hans självkänsla. Det finns ett starkt inre behov av aktivitet och uttryck för kraft och energi, men det kan ta sig mindre tydliga uttryck. Det är inte en människa som sitter som på nålar, utan hellre tar det till synes lugnt även i hetsiga situationer, där han rent av trivs som fisken i vattnet. Sällan går det dock så långt att han verkar passiv. Det ska hända mycket omkring honom. Många järn i elden och flitigt bruk av blåsbälg och ved.
Allt sker dock i ett tempo han behärskar och med en visshet om att klara av det. Han tror mycket på sig själv och arbetar i första hand för andras erkännande, liksom för att hans kapacitet ska framstå klart och tydligt. Han kämpar målmedvetet tills han är den bästa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback