Uppdatering, Helsingborg

OV Helsingborg- Hk Aranäs 22-15

Vad ska man säga? Vi börjar matchen uselt. 7-1 till OV efter en kvart, ajdå :/ MEN, vi gör en ENORM upphämtning och går upp i ledning med 9-8 i halvlek. Alltså vinner vi de sista tio minutrarna på halvleken med 8-1! Det är GRYMT! Men vi tappar i andra och siffrorna rinner iväg på slutet då de fick gaaanska många kontringsmål. Tråkigt! Kan inte säga att vi spelade dåligt, däremot spelade vi väldigt ojämnt... Väldigt mycket toppar och dalar av oss i matchen.

Hk Aranäs- Göksten 19-18

Innan match så hade vi fått veta att Göksten skulle vara grymma, och det var dom! Men vårat försvarsspel knäckte deras bästa skytt och hon gjorde bara två mål på hela matchen. Även deras "enligt ryktet landslagspelare på kanten" gjorde typ bara två mål också. Vi tog ledningen och släppte den aldrig. Men en minut kvar stod det lika. Vi anföll- tog timeout-gjorde mål-sprang ner i försvar- de tog timeout  med sju sekunder kvar-de klantade bort bollen och vi VANN! Niiice är det :P

Imorgon möter vi Sävehof och Tumba, då blir det lir av! Jag är pepp som fan!