hejhej!

image1014
Detta är, förmodligen Malva. På bilden ett par dagar gammal :P Hon ä den enda som går att fota. De andra två små är nämligen svarta och ser bara ut som en svart dammtuss på bild.

image1015
Det är grymt väder ute idag :D Än så länge i alla fall. Och jag har klänning på mig :D Allt i skolan ska vara klart idag. Ska lämna in ett litteraturarbete och hålla ett tal. Ska även skriva ett IG på företgsekonomin och inte lämna in den sista uppgiften i psykologi B. Jag har varit så duktig i skolan de sensate två veckorna att jag faktiskt inte bryr mig om det där sista i de oviktiga kurserna. Jag är imponerad över mig själv och att jag klarat av den där sjuuuka listan som förekommit här på bloggen då och då. Så ikväll vet jag inte vad jag ska göra när jag kommer hem från träningen :D:D:D Kanske hitta på något med nån, kolla film, hoppa studsmatta. Jag kan göra vad som helst- you name it!!! Studsmattan lockar tror jag.

Om en vecka är det bal! Ååååå det ska bli så kul :P Främst för att få klä upp sig så mycket. Det är ju liksom inte ofta man har på sig en långklänning med världens kjol, sjal och håruppsättning med stenar i. Det är inte heller ofta all fokus riktas på en i parken. En tjej i laget pratade om att de skulle få gå på en röd matta. Låter ganska cool. Det får dock inte vi. Lite mer än en vecka efter balen tar vi studenten! Champanjefrukost hos Vigge, lunch och utspring i skolan. Hem tillsammans med Emma och träffa min och hennes släkt. På kvällen är det hamnkrogen som gäller :D Jag har helt klart någa roliga veckor att se fram emot :-)

Puspusspuss...

Kommentarer
Postat av: Joakim Forsberg

gulligull ;D

Postat av: M a m m a . J e s s i c a

Vilken söt lite kattunge :) Min pojkväns katt har också fått kattungar ,och har precis fått ögon :) Supersöta :D

2008-05-19 @ 09:32:56
URL: http://jyees89.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

sötis!!

2008-05-19 @ 09:55:30
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Emma

Ska bli så jävla gött va!!!!!

2008-05-19 @ 20:16:07
URL: http://emmipemmi89.blogg.se
Postat av: Joakim Forsberg

följ med mig till norge du ^^

2008-05-19 @ 21:59:22
URL: http://joakimforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback