Oorganiserad

Sitter hemma i ett stööökigt rum. Mamma tjatar om att jag borde ha planerat flytten lite bättre. "Ska du flytta sängen på måndag och sen sova där utan saker eller ska du flytta sakerna på måndag och sängen på tisdag? Du måste ju plocka ut träningskläder också!" Och mat? När ska du handla? Det måste du ju göra innan du flyttar!"
Det problemet är lite klurigt. Men jag löste det bra. Jag jobbar journatten på måndag till tisdag så var det sängproblemet löst. Nu har jag ju någonstans att sova i alla fall. Och vart sover man inte bäst? Jo, på jobbet...! Och mat  fixar sig ju där med så! Man får ju vara smart :p haha...

Sedan har min mor i princip tvingat mig att göra iordning en pärm med viktiga papper i. Dom har hittills legat i en stor låda under sängen huller om buller så nu har jag rensat och satt in i pärmar. Nått viktigt papper har säkert åkt i sopporna men vafan, det är smällar man får ta. Sedan har jag rensat bland mina skor. Jag har nog säkert 40-50 par skor? (krydd?). Två fina högar på vardagsrumsgolvet resulterade sorteringen i alla fall i.

Fasiken det är mycket som måste fixas insåg jag idag. Men har fått bockat av några saker i alla fall.
Ringa chefen
Ringa vik.poolen
Ringa Stena
Sortera papper
Packa träningskläder
Gör nog så att jag avslutar listan där. Känns bra att avsluta en lista med alla saker strukna nämligen. Skulle jag skriva dit alla de grejer jag har kvar att göra så kommer jag inte känna mig lika duktig sedan.

Äsch nu orkar jag inte planera och fixa mer. Det löser sig tids nog. Föressten har jag inga flyttkartonger. Måste ringa Nathalie, men när ska jag hinna hämta dom? Kan man flytta utan flyttkartonger? ICA-kassar??? Det måste ju funka!

Kommentarer
Postat av: PAPPA

Det käns bra och se hur strukturerad och välorganiserad du är!! det är väl nu som man förälder känner att ja nu är hon verkligen mogen för att flytta Hemmifrån...ICA-Kassar kan nog funka!!Bilen är i alla fall fixad till på Måndag och Farfar kan hjälpa dig att köra om du vill.

ses på matchen kram pappa

2009-02-28 @ 09:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback